Nálunk meg teljes szélcső-siker,leíroma tegnapelőtti estét, röhögni fogtok! Szóval vetkőztetés a szobában fürdetés előtt. Mérlegelés: mérleg és környéke lepisilve- még jó, hogy parketta van. Férjem ki felmosóért, közben én, hogy akkor szélcsövezném a fürdőben, István, á, csináljam itt, itt nyugisabb. Jó. Végül is semmi gond nem lehet. Gyerek szélcsővel, szél is jön és egyéb is, persz alátettem papírt. Percek múlva már semmi, én kiveszem, hogy akkor készítem a fürdéshez. Naná, hogy amikor odaállok elé, hogy letöröljem a fenekét, na, akkor... Még jó, h fehér gatyában voltam, az normálisan fehéríthető... (kijött belőle) Parkettre is jutott, én nem tudom, hogy tud sugarasan kakálni, de sikerült neki!
sZóval szélcsővel tényleg extra óvatosan! Egyébként tegnap és ma sem használtam, mert azóta eléggé beindult szerencsére. Pocófájás is csökken, bár még van, éjszaka is volt egy kis világolás. De egyre jobb lesz.
Még egy hasonló eset-csak ilyen sikereink vannak, nagyon nyomul a téren a kiscsaj. Ma védőnő bejelentkezett. A jövetele előtt alkotott Borcsa egy hatalmasat-gondolkodtam is, hogy mit sem sejtőn esetleg nem teszem már tisztába, jusson a védőnéninek egy kis ájer és anyag...
de megkönyörültem. Viszont majdnem lepisilte védőnénit, pont az uccsó pillanatban állt félre, pedig röhögtem volna. Mondjuk az se lehetett semmi, ahogy Lilien elintézi a dokinénit...
Ma végre nappal is tudtam aludni egy másfél órát, úgy beájultam, hogy csak na, kicsit mintha kezdeném összekapni magam...
Holnap jön anyukám, remélem, az elkövetkező hetet nem megint a csesztetésünkkel tölti. Amúgy nem egy rendezgetős típus, de most nagyon rákapott a gyerektéme körül, István szerintem totál meg van döbbenve, mert eddig ilyen oldaláról nem ismerte. Remélem, apukám azért otthon beszélt a fejével, hogy higgye el, hogy felnőttem és el tudom látni a gyerekemet.
Azért jó lesz, hogy segít kicsit, mert én a takarításhoz méhg nem jutottam hozzá- a ház is nagy, szóval lenne mit, egyszerűen az ordítós Borcsa-műszakkal nem bírtam.
Na elhúzok durmolni még egy órát, mert éjfélkor eszik a kis drága!