Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk meg teljes szélcső-siker,leíroma tegnapelőtti estét, röhögni fogtok! Szóval vetkőztetés a szobában fürdetés előtt. Mérlegelés: mérleg és környéke lepisilve- még jó, hogy parketta van. Férjem ki felmosóért, közben én, hogy akkor szélcsövezném a fürdőben, István, á, csináljam itt, itt nyugisabb. Jó. Végül is semmi gond nem lehet. Gyerek szélcsővel, szél is jön és egyéb is, persz alátettem papírt. Percek múlva már semmi, én kiveszem, hogy akkor készítem a fürdéshez. Naná, hogy amikor odaállok elé, hogy letöröljem a fenekét, na, akkor... Még jó, h fehér gatyában voltam, az normálisan fehéríthető... (kijött belőle) Parkettre is jutott, én nem tudom, hogy tud sugarasan kakálni, de sikerült neki! :lol: :lol: sZóval szélcsővel tényleg extra óvatosan! Egyébként tegnap és ma sem használtam, mert azóta eléggé beindult szerencsére. Pocófájás is csökken, bár még van, éjszaka is volt egy kis világolás. De egyre jobb lesz.
Még egy hasonló eset-csak ilyen sikereink vannak, nagyon nyomul a téren a kiscsaj. Ma védőnő bejelentkezett. A jövetele előtt alkotott Borcsa egy hatalmasat-gondolkodtam is, hogy mit sem sejtőn esetleg nem teszem már tisztába, jusson a védőnéninek egy kis ájer és anyag... :lol: de megkönyörültem. Viszont majdnem lepisilte védőnénit, pont az uccsó pillanatban állt félre, pedig röhögtem volna. Mondjuk az se lehetett semmi, ahogy Lilien elintézi a dokinénit... :lol:

Ma végre nappal is tudtam aludni egy másfél órát, úgy beájultam, hogy csak na, kicsit mintha kezdeném összekapni magam...
Holnap jön anyukám, remélem, az elkövetkező hetet nem megint a csesztetésünkkel tölti. Amúgy nem egy rendezgetős típus, de most nagyon rákapott a gyerektéme körül, István szerintem totál meg van döbbenve, mert eddig ilyen oldaláról nem ismerte. Remélem, apukám azért otthon beszélt a fejével, hogy higgye el, hogy felnőttem és el tudom látni a gyerekemet.
Azért jó lesz, hogy segít kicsit, mert én a takarításhoz méhg nem jutottam hozzá- a ház is nagy, szóval lenne mit, egyszerűen az ordítós Borcsa-műszakkal nem bírtam.

Na elhúzok durmolni még egy órát, mert éjfélkor eszik a kis drága!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Süni: magzatvíz elfolyása után semmi különösebb érzés a babával kapcs. Marad neki elég víza szülés végéig. Hát a kitolásnál én nem éreztem azt, hogy ő mit csinál, a tolófájás eléggé lefoglalt :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tabati: na, az király, jövőre talán be is fejezitek az építkezést?

Csillag: banyek, most röhögök a szélcsöves sztoridon, aztán majd én is fehéríthetem a gatyámat…! Hehe :lol:
Na igen, szerintem is meg kellett volna kérned a védőnőt, hogy mutassa már meg hogy kell tisztába tenni a gyereket. :P
Örülök egyébként, hogy segített a szélcső! Azt hittem, hogy ezt csak doki használhatja, mert egy ismerősöm kihívta a gyerekorvost, egyszer megcsinálta neki és utána már jobban is lett a babó.
Úgy látszik mindenki mindent jobban tud és osztják is rendesen az észt… Tudom hogy „jót akarnak”, de néha olyan fárasztó, úgyhogy megértem az előre parázást anyud miatt.
tökmag79

SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK AZ ÚJONNAN BŐVÜLT CSALÁDOKNAK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
poker

Manó, sok szeretett gratulálok fiacskádhoz!

Magdii, sok szeretettel gratulálok!

Gyors felépülést, lányok, és várjuk a képeket!

Benta

Kép
benta

Jó reggelt !

Na én meg olyan lassan írok, hogy csak lsem a gratulációkat, hogy már Manónak is megvan a kicsi fia? :shock: Visszaolvasok és tényleg!! Úgyhogy nagy gratula nekik is! :D

Evicuskáról semmi hír, pedig én is nagyon vártam ám az sms-t, de nem jött... :roll:

Kép
Kép
tabati

Manó, gratulálok Géza babához! Pihenj amennyit csak tudsz a klinikán, mert otthon tuti nem lesz egyszerű 4 gyerkőccel! Örülök, hogy végül a férjed is bent volt, majd mesélj róla!

Anyatejtárolás: én ilyet vettem. Olcsó és jó is, igaz csak 1x használható.

http://babyfun.axiomarket.hu/item/anyat ... 20db-180ml

Nálunk az éjszaka mozgalmas volt: 1/2 1, 1/2 4, 7, aztán 8 óra...

most is sír megyek...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!

Köszi a múltkori matracos választ, csak azért kérdeztem, mert én mániákusan azt is kimostam és napon száradt két napig... :roll: Mi lesz ha össze pisili vagy miegymás, mondjuk télen....váltómatracot csak nem vesz az ember.... Marad a hajszárító? :lol:

Kép
Kép
tabati

Tabati: vegyél alá gumilepedőt. Azon csak nem megy át semmi...

Noémi: légzésfigyelő. Hát egyszer nekünk is beriasztott, de semmi baja nem volt Borcsának, csak lelógott az érzékelőlapról... Egyszer meg elalvás előtt néztem, és sok 0-t mutatott egymás után. Na, akkor kicsit megmozgattam a gyereket, nagyon mélyen aludt, mert egy kicsit felriadt, de akkor sem ébredt fel. Engem azért megnyugtat, hogy van.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Anyatejgyűjtő: én a remek avent mellszívóhoz (amit most készülök majd lepasszolni, ha sikerül egy hatékonyabbat venni...) kaptam 10 db aventes dobozkát. Ezek elég jók, mert jól zárnak, viszont boltban vmi horror áruk van. Ismerek olyat, aki sterilizált kefíresdobozokban fagyasztott, viszont kérdés, hogy erre milyen tetőt tett...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag!

Én is ismerek olyat, sima fóliával (azzal az átlátszóval) gumizta le, mint a befőtteket szokták. :wink:

A gumilepedő állítólag azért nem jó, mert nem szellőzik, beleizzad a gyerök ilyesmi, még a kétoldalút sem ajánlják sokan, aminek pamut a babu felöli része... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Magdinak és Manónak!!!!! Nagyon szép méretekkel születtek ezek a fiúk is :D

Mi is hazaértünk a dokitól. Ctg tökéletes, végre voltak fájások is, bár én nem éreztem. Méhszáj továbbra is zárt. Mit csináljak??????? Ha az így marad és indítják asszem baromira fog fájni az infúziótól. (bár ott tartanánk már).
Holnap reggel fél 8-kor randi a dokival a kórházban, ctg és flow.

Férjem már attól tart, hogy mi van, ha ki akarna már jönni Zéti, csak a zárt méhszáj visszatartja :D

Szuper, hogy ilyen szépen gyarapodnak a már otthon lévő babák. Csillag, örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok már.

Mia, én picit később értem oda, mert előtte még vért vett a dokim asszisztense.

Na, megyek teregetni.

Ma ki fog szülni?????

KépKép
süni76

Anyatejtárolás:
gyógyszertári kis tégelyek, azokhoz van tető is, amiben a kencéket adják. Pártíz forint. Vagy féldecis műanyagpohár, rá fopack gumival.

Én nem fagyasztok. Sok baba el se fogadja. Persze ha valaki suli, vagy egyéb miatt távol van a babától, akkor nincs más megoldás. De azért ne pakoljátok tele a frigót!

Kép
benta

Sziasztok!

Én mindjárt megyek NST- re, kíváncsi vagyok mutat- e végre valami méhtevékenységet.

Süni: asszem egy cipőben járunk... Én is attól félek, hogy a gyerek már ki akar jönni- de hol? :)
Abban reménykedek, hogy (mint Heninél) az EDA segít tágulni...
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy bár már fájna. :D

Noémi: nem volt egyszerű éjszakátok akkor... Lehe, hogy Áron megkönyörül rajtad és megint tudsz szunyálni egyet délután. Kitartás!

Tabati: én vettem egy műanyag lepedőszerű izét a pamut alá, szerintem nem fog annyira beleizzadni. És az sem túl jó ha a nyirkos matracon fekszik, mert hát mi van ha mindkét oldalát lecsurizza? :)
tökmag79

Lepedő!

Hát én is arra gondoltam, hogy ha nem is műanyag lepedőt, de egy olyan eldobható pelenkázó alátétet rakok alá majd...tényleg!! és a légzésfigyelőnek nem lesz baja, ha nedvesség éri? :shock: Milyen hülyeségek jutnak eszembe így a vége felé már! :lol:

Süni!

nem semmi a párod! :lol: :lol: És el tudom hinni, hogy komolyan fél attól, hogy a baba nem tud kijönni a zárt méhszájadon, pedig szeretne. :lol: Pasik.. :lol:

Én párom azon aggódott tegnap, hogy ha császár lesz, akkor kiveszik a babát és gyorsan betakargatják, elviszik, és mivel ma már mindenki előre tudja a nemét, azt gondolják mi is tudjuk és nem mondják majd meg. :lol:

Kép
Kép
tabati

Nekem a Brendonban azt mondták, hogy nem jó az a vízhatlan lepedő a kókuszmatracra, mert akkor pont levegőzni nem tud, ami ugye a lényege lenne.

Egyébként nekünk csak azért ázott át, mert nem tettem éjjel tisztába, és az aznapi nagy zabát már nem bírta el 1 pelus. Most úgy csinálom, hogy az éjfél utáni etetésnél nem, de a hajnali 4-enél tisztába rakom.
Ma a drágám ez alatt 3x pisilt...:) a függönyt, a bodyját, és mindent ami körülötte volt. Úgyhogy a gyors tisztába rakásból komplett öltöztetés lett.

Benta, nekem simán elfogadja Áron az üveget is. Azt olvastam erre a 3. hétig lehet rászoktatni őket.
Én csak a pluszt raktam a mélyhűtőbe, most már napok óta semmit, mert megeszi! :)

Viszont ma úgy tűnik segített az urtica. Reggel a bal mellemból 90 grammot tudott enni, úgy hogy előtt 1 órával már szopizott 20-at. És érzem, hogy most is nagyon tele vagyok!
Remélem beindult!!! (mert már legalább a bekapással nincs gond)

Most aludtam egy órát. Az eredmény: a szemem alatti karikák már nem feketék.

Tabati, a császárnál is megmondják a nemét! Sőt ott közben is tudsz szólni, hogy ne felejtsék el, mert te nem tudod.
Tudom, hogy nem akarod a csaszit, de gondolj Áronra: ha nem most, hanem ezelőtt 100 évvel született volna...rossz belegondolni!
Mindennek megvan a maga oka!

Tényleg! Puszedli, nálad kiderült Nándi miért nem fordult be?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Mia kért, hogy írjak, ha megszületik Szofi:

9:20-kor megszületett Szofi, barna fürtös kiscsaj, mindketten jól vagyunk. 3400 gramm és 53 centi.
MIA

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nagy gratula Miának és kislányának! :D

Evicuskáról még mindig semmi hírt nem kaptam... :?

Noémi!

Igen pont rátok gondolok mindig, hogy jobb volt nektek is a csaszi, meg hogy nincs semmi probléma, a sebed is gyorsan gyógyult, Áron is tüneményes, szopizik rendesen, tejed is van (most még a másik melled is beindult), úgyhogy remélem nálunk is minden jól alakul majd. :)

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Mano, hatalmas gratula a hatalmas babahoz! Varjuk a sztorit! :D

Mia, neked is szivbol gratulalok! :D

Noemi! :D
Tok jol szoptatsz, nem szabad feladni! Mindig lesznek nehezebb napok, amikor kevesebb a tejci. De a mell egy intelligens szerv, es minel tobbszor eszik a baba, annal tobb lesz a tej. Ez persze nem azonnal latszik, hanem mondjuk fel vagy egy nap mulva.
Ne gondolj a tapszerre, hiszen latod, milyen sokat eszik Aron, es jol is hizik.
Ahhoz a 3 orahoz sem kell nagyon ragaszkodni, en ugy vagyok vele, hogy ha neha orankent ker, akkor ugy adok neki, ugysem fog ez allandosulni.
Nekem is volt 2 nehez napom, a bal cicim nagyon fajt, valami elzarodhatott. Amikor jott a tejleado reflex, az szinte elviselhetetlen volt. Sokat szoptattam belole, mindig ezzel a mellel kezdtem, ugy nez ki mar jobb. A masik cicit igy kevesebb inger erte.
Ma persze kevesebb a tej, ugyhogy tobbszor eszik Lorka. Nem baj, holnapra visszaall a regi rend.
Udv
Agi

KépKép
lys

halihó mindenkinek!

gratulálok a most születettekhez!

Mi ma vagyunk 1 hetesek ám!!!

még mindig egy angyal :) ma 20.00-02.15 majd reggel 6ig aludt

tegnap volt egy kis pánik megetettem egy ciciből-leszívta, nem akart aludni, sírt, cuppogott, rátettem másik cicire-leszívta...közben fejtem a maradékot...aztán még nyügibb lett, sikított, és ette a kezér kereste a cicit, mondom Úristen, nincs mit adni neki mert cicik üresek, a lefejtet odaadtam neki 40ml-t, beszlopta...kétságbe estem mert még mindig sírt...sírtunk együtt...aztán valahogy megnyugodott és elaludt (nagypapi már tápiért akart rohanni , mondom naneeee) még jobban kiakadtam és kibőgtem magam (szerintem most jött ki minden)

ma reggel méreckedtünk, 3630-al jöttünk ki kedden, ma kereken 3800 volt, 3 nap alatt 170 gr védőnéni szerint 2 hét alatt is szép hízás lenne és megállapítottuk hogy tegnap túletettem a picit és fájt a hasa hülyeanyja

most csicsi van, és hálistennek a nézegetős-éber szakasza úgy néz ki 6-8 közé esik, így apa is látja ébren

pusziiiii

Kép
Kép
mniki84

Mia, nagy szeretettel gratulálok!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hahó Lányok!

Micsoda események, nem is értem! :wink:

Nagy szeretettel gratulálok az elmúlt napok édes kis babáihoz: Mormotának, Pretának, Magdinak, Manónak és Miának! Ügyesek vagytok és sok boldogságot kívánok!

Ácica: nekem nagyon tetszik a Dominik név, szerintem jól választottatok! :)

Zsu és a Többiek: a telefon hívásokkal és látogatókkal én is így vagyok! Kedvesek, hogy látni akarnak, de egy kicsit olyan, mintha mindenki még eleget akarna tenni a "kötelességnek" szülés előtt... Olyanok is keresnek, jönnek, akikkel hónapok óta nem találkoztam.... :roll:

Anuk: Sajnos a szüléssel sem volt egyszerű dolgod, mindenért nagyon meg kell küzdenek, de most már csak arra a gyönyörű kis Emma babára kell koncentrálnod!

Niki: Üdv "itthon" Lilien nagyon édes pici lány!

Puszedli: Köszönjük a Nándi képet, tényleg tagadhatatlan, tiszta kis pasi! :D

Amadea, Feri: Szépséges párost alkotnak a Lányok!

Légzésfigyelő:Van olyan barátnőm, akiknél a 2 év alatt egyszer sem jelzett és van olyan is, akinél ugyanaz a típus háromszor is. Na ők voltak a Heim Pálban kivizsgáláson. A kórházban minden hónap utolsó péntekén tartanak "SIDS" életmentő tanfolyamot, aminek egy részén én is részt vettem, de sajnos nem számítottam arra, hogy az első 2 óra 90%-a egy bizonyos légzésfigyelő típus reklámja lesz, így doki időpont miatt pont az életmentés részr2. feléről kellett eljönnöm. No, a lényeg, hogy tényleg van ilyen kivizsgálás, de figyelmeztettek, hogy csak az elszánt szülők tegyék ki ennek a Babájukat, komoly indokkal, mert nem egy álom és nagy megpróbáltatás a szülőnek is. Nóziba kis tubus, ezer féle műszer, stb... Én sem tudom, hogy mi a jobb, ha van figyelő, vagy ha nincs....

Matrac-pisi: Pont javasolni akartam, amit írtál is, hogy a műanyag lepedő alternatívája lehet ez a "mobil pelenkázó" betét. Egy barátnőm is ezt használta és nagyon bejött, mert valóban nem vesztette el ezáltal a kókusz matrac az eredeti előnyét, hogy átereszti a levegőt.

Mi tegnap voltunk a 38. hetes kivizsgáláson: CTG, UH, Flow rendben, méhszáj beton, azaz pontosan idézve a Dokit "nagyon szarul állunk" :) De ennek most még így kell lennie szerinte. Fájás, görcs, dugó sehol. Doki pedig a mai nappal megkezdte a 2,5 hetes szabit. Helyettesét kell keresnem jövőhéten CTG után, őt telefonon hívnom kell. Délelőttönként vitorlázik majd, inkább délután, éjszaka szüljünk... :) Még szerencse, hogy a szülésznőm rendelkezésre áll és benne maximálisan megbízom!

Puszi Nektek!

Kép
cincibabus

Cinci: egy a dokink? Ma ugyanezt mondta nekem- szarul állunk. :P

Kicsit (??) el vagyok keseredve: méhszáj nálam is beton, fájás nuku, gyerek alig mocorog, és ki kell várnom a kötelező két hetet, mire megindítják a szülést... Kérdeztem dokimat, hogy hétfőn esetleg nem- e lehetne valamit csinálni, de azt mondta, hogy hazudni nem akar, nem ígér semmit (tehát nem).
JA! És sikerült benyelnem az uccsó bacit így a végére- egész vajúdás alatt infúzión leszek.
Most már kezd elegem lenni és a tűréshatárom végét taposom.
tökmag79

Bocsánat, ezt elfelejtettem: Mia, nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek!
tökmag79

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.29 21:30-kor.
Vendég

Mia, hatalmas gratula!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok a szüléssztorira. Még lehet, hogy találkozunk a kórházban, ha nagyon összekapom magam? Illetve a fiam magát :D

Puszedli, nagyon édes Nándi baba!! :D

Na, megyek, sétálok egy kicsit, hátha gyorsítok valamit a dolgokon. Ja, egyébként picit barnázok és kevés rózsaszínes nyákkal találkoztam egyszer. Lehet, hogy a mai vizsgálat picit megtette hatását?

KépKép
süni76

Sziasztok!

Először is: Manó és Mia gratulálok Nektek!
Délelőtt voltunk nst-n, minden jó. Aztán pont befutott a dokim, megnézett, méhszáj C3110, szóval nyílt valamennyit a 36. heti vizsgálat óta, háááát, a vizsgálat nem volt a legkellemesebb, még a dokin is láttam, h erőlködik :shock: Aztán UH, Bogi becsült súlya 3750 gramm, +/- 10% ugye, de a doki szerint inkább +, mert husika :) Múltkor is ezt mondta, úgyhogy biztos tényleg úgy van. Flow, magzatvíz, lepény okés. Hétfőn megyek megint, aztán szerdán, ami a napom és akkor már bent is kell maradnom a kórházban :( úgyhogy Bogika, könyörülj meg anyán és bújj ki addig!!!!

Kép
Kép
mimmi

Puszedli!

naggyon cuki Nándi baba! :D

Azért párom sem gondolta ám komolyan, hogy nem tudjuk meg a nemét. :lol: Azt viszont nem tudtam, hogy előre kérik a neveket. Nem tudom, nálunk hogy van, de mindegy is, ha kérik hát elárulom. :lol:

Ma kellett volna menni nst-re, de lemondtam, mert nagyon nyügi vagyok... :oops: hétfőre átraktuk. (viszont akkor abban reménykedem, hogy mivel hetente egyszer kell menni, így a jövőhét ezzel a hétfővel kipipálva és csúsztattam egy alkalmat... :oops: ) Bocsánat, de nem sok értelmét látom az nst-nek...első alkalom jó volt, mert még sosem hallottam babum szívhangját, de tegnap voltam ugyebár dokinál, minden oké volt, akkor most minek mentem volna... :oops:

Csillag!

Te hány nst-n voltál?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Mia: Szívből gratulálok!

Köszönöm az anyatejgyüjtős tanácsokat, most aztán van miből választani!:)
Még egy kérdés, ha már a kókusz matrac felmerült. A huzatra teszünk lepedőt? Kicsit én is gondban vagyok.

Tökmag: Sajnálom a mai napot, azt hittem, már nem is jösz, csak majd az üzenet! Na de egy biztos, ahogy Manó is mondta, BENT NEM MARAD! :)

Puszedli: Nándi baba gyönyörű!!!!

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!
Csak gyorsan gratulálni szerenték Pretának, Magdinak, Manónak és Miának a babákhoz, jó egészséget és sok boldogságot!

Manó, azt hiszem Géza baba kiérdemelte magának a rekord súlyú baba címet :D Jól meghízlaltad!!!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, Niki 1 hét alatt 23 dekát hízott :D
Jó kislány, délután/esténként van nyüglődés, éjjel szerencsére csak enni ébred egyszer.

Jó hétvégét!!!!!!!

Banyoszka
banyoszka

Figyelem!! Evicuska írt!!

Pintyi Róza megszületett 2009.június 12én 16ora 55 perckor császármetszéssel. 3730g s 56 cm. A baba és a mama is jól van!

Itt is gratulálok nekik!

Kép
Kép
tabati

Puszedli: akkor kb úgy vagy, mint mi az elején... ne aggódj, ha lemegy a sárgaság, élénkebb lesz, és jobban is fog enni! Na de addig elég nehéz elhiszem... Kitartás! Ugye ébresztgetitek rendszeresen etetni? Mert magától a sárgaság miatt nem biztos, hogy felkelne, akkor viszont nem eszik eleget, és ez szintén nem jó.

Tabati:
egy nst-n. Aznap reggel. És semmit nem jelzett előre az éjszakai eseményekből!

Mukkancs: rakj rá lepedőt. Borcsa pl gyakran átbukja a textilpelust is, és így van, amikor az egész lepedőt le kell cserélni. 3 lepedőnk van, biztos, ami biztos, hát ma fel kellett raknom a 3.at, mert egy épp a szennyesben figyelt, amikor elintézte a 2.ikat.

Süni, Mimmi, Tökmag: már nincs sok hátra!!! :lol: Tökmag: nem nálad mondták, h valószínűleg már belekakilt a magzatvízbe? Mert akkor meg ki kellene venni, nem? Vagy rosszul emlékszem?

Tegnapelőtt olyan jót nevettünk Istvánnal. Napközben hívott egy kismama ismerősöm (lánya 2 éves, fia 10 hónapos), beszélgettünk, lényeg a lényeg, hogy azt mondta, h bármi van, nyugodtan hívjam, még akár éjjel is. Na, mondom este Istvánnak, hogy milyen kedves volt. Erre elkezd röhögni, hogy őt meg a szintén babás kolléganője hívta aznap, és neki is azt mondta, hogy akár éjjel is kereshetjük. :lol: Megállapíthatjuk, hogy valószínűleg ez a csúcs és maximális jóindulat, amit egy kismama a másiknak felajánlhat, úgyhogy majd a jövőben nekem is ezt kell tennem, ha valamelyik barátnőm szül. :lol: :lol:

Na megpróbálok gyorsan vacsorázni, mielőtt Borcsa i bejelentkezne a fürdés-vacsora szeánszára. :D

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Evicuskának és Rózának gratulálok!!!!Szegényke, hogy ez is császár lett.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sziasztok!

Sok szeretettel gratulálok a legújabb anyukáknak! Sok tejcsit, gyors felépülést, és mihamarabbi hazatérést!

Ma még csak addig jutottam, hogy megnézzem, kik szültek.
11-re mentem nst-re, és 3-ra értem haza. A dokira kellett várni, mert volt két császárja, de anesztes meg sehol. Így órákra a műtőben ragadt. A lényeg,hogy megvizsgált. Méhszáj 2100, szerinte még nem szülünk, bár nem kell sok neki.
UH-t is csinált. bpd 94mm, 3400-3500g-ra becsüli a súlyát.Remélem attól nem lesz nagyobb.

Most megyek vissza olvasok.

Zsu

Kép
bvigh

Puszedli, nagyon szép kis pasi Nándi!

Tabati, tényleg nem hallottad még a szívhangot. Hát akkor a te védőnőd még annyit sem ér, mint az enyém.

Mimmi, remélem szerdáig beindul Bogi, mert nem egy leányálom a kórházban semmit se csinálni, és várni. Nekem is nagy félelmem,hogy túlhordom-e Zalánt.

Egyébként ma már mondtam a dokinak,hogy jó lenne beszélni a szülésről. Erre megkérdezte: mire kíváncsi, ott fog kijönni, ahol bement. :lol: :lol: :lol:
Szóval kedden még felkeresem a magánrendelőjében, és beszélgetünk kicsit.

Zsu

Kép
bvigh

Magdi mindenkit puszil! Nemrég beszéltem vele, olyan happy a hangja, mintha nem is tegnap szült volna! :)
Nagyon boldogok, a baba gyönyörű és sokat alszik (!), bár én azért a telefonbeszélgetés végén hallottam ám a hangját! ;)
Ha minden ok lesz (és így is lesz!), hétfőn már engedik is őket haza! Holnap is hozok új infót róluk.

Csillag: nem nálam, Manónál volt az, hogy "koszos lett a jakuzzi". :)
Persze hogy nincs sok hátra- még két nap. Csak azt nem értem, ha tudja a dokim hogy magától nem fog beindulni, miért kell kivárni a kötelező két hetes protokollt?? :(
Mondasz valamit: én barátnőm is azt mondta, hogy Bármikor, akár éjjel is hívhatom ha beindult az eksön. :)

Vicuska, Róza, gratulálok!!
Jertek haza hamar, hogy kapjunk képet! :)

Puszedli: gyönyörűséges a babád!!

Zsu: túlhordásra ne is gondolj...!

Tabati: az én védőnőm kezdettől fogva nézte a szívhangot- minden hónapban! Két hete pedig mikor kijött hozzánk (lakásnézőbe), hozta magával a ketyerét és itt is megnézte. A tiéd miért nem? :shock:

Amadea, Nóri, mizu veletek?
tökmag79

Sziasztok!

Minden frissen született babának és anyócának hatalmas gratula!

Mi egyben megjöttünk Debrecenből! :D :D :D

Próbálok tájékozódni :lol:

Kép
Kép
sosi

Evicuskáéknak is gratula!

Sajnálom, h nem ment másodjára simán :( Amikor az nst-n voltam délelőtt, mellettem a szülőszobában épp megszült egy anyuka, másodjára simán az első császár után, a szülésznőm mondta is, h szippantsak energiát odabentről :) Mondtam, h rajtam nem múlik.

Mielőtt Bius meglett, már egy hete bent voltam a klinikán túlhordással, úgyhogy tudom milyen. Csak akkor még nem volt otthonlévő gyerekem, úgyhogy elviseltem, de most...
Ráadásul napi szinten lenne nst, uh, vérnyomásmérés és esetleg egy kis oxitocinos infúzió, szerintem ezt simán meg lehetne csinálni úgy, h bemegyek minden nap, majd megpróbálom kikönyörögni, ha addig nem történik semmi.

Amúgy a dokim azért megpiszkálhatott rendesen, mert utána görcsölgettem sokáig, aztán az abbamaradt, de most meg kb. 20 percenként van vmi "fájásféle".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mimmi 2009.06.12 19:37-kor.

Kép
Kép
mimmi

Magdi kisfia:

Kép Dávid
tökmag79

Jaj, de kis édes Magdi kisfia :)

Képzeletben beszíneztem a tábla sorait, Süni és Begane, Ti vagytok előttem, ill. Tökmag Te is, mert most nézem, h a táblában nekem június 14 van írva, pedig 17.
Viszont Begane is régen volt, lehet, már Ő is "sárga" :)

Kép
Kép
mimmi

Ez a Dávidka is nagyon gyönyörű kisbaba!!

Sosi, ti aztán nagy bevállalósak és mázlisták vagytok! Karcsika stramm kis legény!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Naggyon cuki Magdi kisfia és szerintem tiszta apja! :D :wink:

Tökmag, Zsu!

nekem védőnő sosem hallgatott szívhangot és vizeletet sem nézett soha. Elkérte a dokitól meg a laborból kapott leleteket és azokat bemásolta valahova. Megmérte a vérnyomásom meg a súlyom, aztán beszélgettünk. Nagyon aranyos, meg szerencsére modern felfogású amit a korából nem néztem ki. Nekem nincs bajom vele, bár először ezt a szívhang dolgot furcsálltam, de babum rugdosott eleget, úgyhogy gondoltam baj nem lehet... Egyszer volt kint nálunk a vérnypmásomat mérte meg, de akkor is hamar elment, mert váratlanul jött és mennem kellett dolgozni. :?

Zsu!

Dokid jófej! :lol:

Kép
Kép
tabati

Ma elértük kereken a 3000 g-ot!!!! :lol: :lol: Egy hete még 2760g volt. Juppí!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag!

Gratula! Szép kerek szám! :wink:

Kép
Kép
tabati

Nagy-nagy gratula Évicuskáéknak!

Magdiék Dávidkája is csodaszép!

Tökmag: vagy nem egy a dokink, vagy csak tőlem akart megszabadulni azzal, hogy mától szabin van...

Általában, minden kisbaba szép. de valahogy úgy látom, hogy itt "nálunk" mindegyik gyönyörűséges! Elfogultság lenne? Neeem, egyszerűen ilyenek ezek a 2009 júniusi babavárók! :D

Nyugodt, szép éjszakát mindenkinek!

Kép
cincibabus

Ezt nem értem.... hova lett Mindenki... :roll:

Végre megtaláltam a helyem az új házunkban, a nappaliban a kanapén nagyon jót aludtam! :) Apa pedig a hálóban a vadi új, kényelmes matracon, érdekes, de jobb a kanapé....

Kép
cincibabus

Jó reggelt!

Én is nagyon jól aludtam ma! Végre!

Cinci, lehet, hogy egyszerre leszünk bent! :D

Kép

Kép
mukkancs

Hello!

Híreket hoztam!
Ácica írt hajnalban, vérzéssel bementek a klinikára, ma vagy holnap meglesz a fia!
Vendég

Jó reggelt!
20 perceseket kialudtam :(
Most azon töröm a fejem, h mi legyen a hétvégi kaja + program, de egyenlőre ötlettelen vagyok. Mondjuk egy laza kis szülést bevállalnék és akkor a kórházi menüvel a kaja is le lenne tudva :) De milyen önző vagyok, csak magamra gondolok. Na, megkérdezem a kis családot, h mit szeretnének.

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!
De jó, hogy minden nap lehet valakinek gratulálni! :D Most éppen hatalmas gratula Evicuskának!!!!!!!

Magdi Dávidja tényleg csodaszép hajasbaba :D

Ácicának mennek a drukkok!!! Puszedli, várjuk a híreket!

Mi már megjártuk a mai ctg-t és flow-t. Minden tökéletes. A kölök megint annyit mozgott, hogy állandóan utána kellett igazítani a ctg-s tappancsot :D Szülésznő mondta is, hogy nem emlékszik, mikor volt utoljára ilyen esete.

Dokimmal is úgy tűnik sikerül pár nappal előbbre hozni az indítást (ha szükség lesz rá). Ha nem történik semmi, akkor kedden főorvosi bemutatás, szerdán pedig indítás. Sajnos én még nem sok jelét látom, hogy ki akarna jönni. Doki is mondta, hogy be van betonozva ez a gyerek. Csak azt nem tudom, hogy ha keddig sem nyílik a méhszáj, akkor azért próbálkoznak az oxytocinnal vagy császár???

Na, végülis mindegy, majd kiderül.

KépKép
süni76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?