Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Anyucik a véleményeket kistesó ügyben! Bátyám és köztem 9 év van, de akkor volt igazi a kapcsolatunk, mikor kamaszkorba léptem. Mindeig ő vitt szórakozni és vigyázott rám, midig távolról lesett. Már a család és a távolság is elválaszt minket, de az elmúlt hosszú hétvégét együtt töltöttük Bükfürdőn, isteni volt! Az ő 4éves fia és a mi Pannink... sokszor meghatódtam... :oops: :)

Én olyan töketlen vagyok a hivatalos dolgok utánajárásában... :oops: Most hallottam valami kurta információt, ami szerint ha a gyesbe belecsúszik a kistesó érkezése, akkor a másodiknál nem jár??... Tudtok erről valamit? :oops: :roll:

aviubi - Sajnálom. Borzasztó, hogy nem lehet önfeledten készülni a következő picurra, mert a nyomás még a munkáltató felöl is érződik. (Ezt én is érzem. Terhességem alatt is sokat nyúzott. :? :evil: )
Férjednek és kis családjának mielőbbi sikeres átállást kívánok!

cosmo - Drukkolok, hogy ne legyen több aggódni valód - ahogy kéred!

Képzeljétek! Panni pár napja, csak 1szer alszik napközben... Jajj! Igaz, éjjel végigalussza a 10-11 órát, de azért hosszú így egy nap. Elszántan járni tanul :shock: :)

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Ma voltam uh-on. A kis lurkó egyelőre farfekvéses. Amikor kérdeztem a doktornőt a neméről mondta, hogy kissé nehéz megállapítani, mert a popsiján csücsül, de ő inkább lánynak nézné, ráadásul az arccsontja is tipikus lány. Aztán még nézelődött itt-ott, majd visszament a popsihoz. Nézegette-nézegette, majd közölte, hogy "Hát ez kislány." Úgyhogy most nagyon fel vagyok dobva, mert én most is lányt szeretnék, bár tudom, hogy ez még nem tuti (majd csak ha megszületik), de azért én mégis örülök. (Na jó, ha fiú lesz, akkor sem leszek elkeseredve, csak egészséges legyen.)

Aviubi! Priviben légyszi írd meg nekem, hogy pontosan mikor szültél, mikortól vetted ki a szabadságodat és az meddig jár. Megpróbálok Neked segíteni egy kicsit eligazodni ebben a Munka Törvénykönyve útvesztőben. Ha bárkinek lenne kérdése, szívesen segítek (ha tudok).

Becsengo: Köszi az együttérzést a dédi miatt.

Damara: Gergő is milyen klassz nagyfiú már. Tök jó, hogy itt minden gyerek olyan csodaszép. Lehet, hogy a Spánik doki valami varázsport fúj az ujjaira egy-egy vizsgálat során???
Mi lenne, ha tartanánk egy nagy fénykép bummot. Jó lenne, ha tenne fel mindenki a gyerkőcről (gyerkőcökről) fényképet. Úgy szeretek képeket nézegetni!!! Legközelebbre én is keresek valami újat.

ktc: Örülök, hogy jól érezted magad Agárdon. Már évek óta gondolkozom én is azon, hogy elmenjünk Tatára. Azt mondják, hogy nagyon szép hely. Mit tudsz róla mondani?

Hétfőn elkezdődnek a vizsgáim és még szinte alig tudtam tanulni. Szorítsatok nekem, hogy sikerüljön. 23-án lesz az utolsó, utána már jobban ráérek.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Murphy: Akkor egyelőre csak csendben gratulálok a második kislányhoz :D Én nagyon örülök, hogy nálunk így alakult, és ha lesz harmadik, én őt is lánynak szeretném :D Szorítok neked a vizsgákhoz!!

Cosmo: Remélem, hogy most már nem lesz semmi gubanc!! Meg, hogy megváltozik a következő terhességgel/szüléssel kapcsolatos érzésed, hiszen 2011-re közösen várjuk a kistesót, emlékszel? :wink: :D

Damara: Gergő nagyon édes :D

Pepitanna: A bátyáim 11 és 12 évvel idősebbek nálam, ráadásul az én apukám az ő nevelőapukájuk, szóval én voltam a szüleimnek a közös gyerek, aki ráadásul váratlanul jött, mert a dokik szerint anyunak már nem lehetett babája (de annál nagyobb örömmel fogadták). Ennek ellenére imádtak a tesóim, és én is őket!! Szinte összevesztek, hogy ki fogjon, ki segítsen anyunak pelenkázni, ki tolja a babakocsit, stb. Aztán amiről már nekem is emlékeim vannak, hogy együtt "bandáztam" velük és a barátaikkal (még a jó öreg '80-as években :D ), a barátaik és azok szülei is szerettek, feljártam szinte mindegyikhez játszani, beszélgetni, emlékszem, hogy együtt énekeltük tárcsás magnóra tojásmikrofonnal, hogy "Kör közepén állok..." :D Szóval fantasztikus élményeket és sok szeretetet kaptam tőlük ez a relatíve nagy korkülönbség ellenére :D Nálam viszont úgy hozta az élet, hogy kis korkülönbség van a gyerekeim között, és nagyon tetszik. Voltak nehéz időszakok, de annyira vészes nem, hogy megbánjam ezt a döntést :D Úgy érzem, hogy Vivit nagyon jól sikerült felkészíteni a tesó érkezésére, én simán egyedül hagytam őt a pár napos Nikivel, amíg pl. kimentem a konyhába valamiért, első perctől kezdve engedem, hogy megfogja, megsimogassa, stb. Természetesen náluk is van cívódás, féltékenykedés, irigység, de ezt lehet kezelni, és az lenne fura, ha nem lenne. Nagyon régóta szeretnek együtt is játszani, gurgulázva kacagnak, fogócskáznak, hemperegnek, és ezt fantasztikus látni, hallani :D Már beszéltünk a párommal arról, hogy Vivinek kb. innentől lesznek emlékei, tehát ő úgy fogja venni Nikit, hogy mindig is mellette volt :D Nem fog arra emlékezni, hogy két évig csak ő volt nekünk :) Aztán remélem, hogy néhány éven belül lesz még egy babánk, így majd akkor el tudom mesélni azt is, hogy milyen a nagyobb korkülönbség :oops: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2009.06.04 14:59-kor.
lamme

Véletlenül "idéztem", úgyhogy kitöröltem :D
lamme

Mi ez a csend?
Én jól vagyok,de már fáj a hasam,mindenhol.Tegnap,és ma alig mozog a Lotti.Mondjuk tegnap reggel 6-kor keltem,és hajnal 3-ig tanultam.Egész nap,csak a kajálásokra hagytam abba.
Remélem jól vagytok.
Cosmo.Nincs baj veled,ugye? :roll:
Vendég

lamme - Kicsi hugiként én is így éltem meg a nagybátyóval a kamaszkort! 8) Hajrá harmadik csajszi! :wink: :lol: :lol: Nálunk már jöhet/ne a kisöcsi... 8)
Munka kereséssel hogy állsz? Van lehetőség?

murphy - Hajrá csajok! :wink: :lol: Örülök, hogy minden rendben, Kismanónak van még ideje megfordulni, amiatt ne aggódj! Zsófi születése hogy alakult? Könnyü vagy nehéz szülés volt?

lilisgabi - Vigyázz magatokra! Csak kíméletesen!

Kezdem a fényképbummot :wink: tetszik ez a kifejezés. :) 8)

Kép Kép
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pepitanna 2009.06.05 22:15-kor.

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Csak idejutottam!!!!

Cosmo, Banyoszka - Gyönyörűek ezek a pici lányok!!!!!

Cosmo - Megy a drukk! Várom én is a történeteteket.

Ktc - Még anno, mikor hívtalak, írtam egy privit, de azóta megoldódott a dolog hál'isten. :lol: Örülök, hogy jól érezted magad Agárdon! Szent László tér? Ott van a suli egy köpésre mellette, ahol dogoztam! Tata? Én tatai vagyok és bizti otthon leszünk a fesztiválon. Mikor léptek fel pontosan és hol? Milyen néven talállak meg a programban? Összefuthatnánk, ha van kedved meg lesz időd. Lehet, hogy veled és Borival találkoztam a júniusi Kismamában?

Murphy - Tata gyünyürű kis város! Gyeretek el és nézd meg! A fesztiválon általában iszonyatos zsufi van.

Pepitanna - Klasszak a képek nagyon. Hétfőn nem futunk össze egy sétára? Milyen hurcid van? Kistesó témában nem vagyok kompetens. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Gabi: aranyos vagy, hogy aggódsz. Nincs baj, csak nincs időm. Hihetetlen, hogy mennyire repülnek a napok és mindig van valami tennivaló. Már elkezdtem a beszámolót, de nagyon lassan haladok :? Vigyázz magadra, még van pár hét a végéig! Csak óvatosan.

Pepitanna: nagyon jók a képek! Cuki Panni baba!
Hajrá Tesó! :wink:

Lamme: tudom, hogy mondtam, de egyelőre nem érzem :roll: Persze, addig még sok idő van és ki tudja?!

Bettyna: örülök, hogy tudtál jönni! :wink:

Marcsi: egy nagy kalappal a vizsgákhoz!!!
A topikon a babák között erőteljes nőuralom van :D Kép

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Cosmo: Ez a kép!! :D :lol: Szuper!

Pepitanna: Köszi az érdeklődést a meló ügyében :) Három helyről várok visszajelzést jelenleg, de már ez is valami.... Szeretném majd felhívni az egyik régi főnökömet is, hogy tud-e valamit. Állítólag van egy vállalkozása, és szeretné összehozni a régi bandát.... De jó lenne!..... De szuper helyeken voltatok megint!! Pannika pedig gyönyörű! :wink:

Csajok most alszanak, mert a Mama és a Papa megígérték nekik, hogy mire felkelnek, itt lesznek :D
lamme

pepitanna Olyan szépek vagytok együtt (és külön külön is :D ) Pannival!
Nagyon fain fotókat hoztál! A hegyek előtt babakocsiban ülő Pannis fotó pedig olyan, mint egy képeslap! :)

Lamme Egyik barátnőm a Törleynél dolgozik, logisztikával foglalkozik, megkérdeztem őt is, de sajna nem szolgálhatok jó hírekkel. :cry:

Cosmo Édes, drága falat Petra, ahogy mosolyog álmában!!! :D

Murphy Olyan aranyos volt ez a "Spánik és a varázspor"! Tetszett! :lol: Nagy kalappal a vizsgákhoz!

Gabi
Hajrá, hajrá, most már érted szorítunk!

Én minden valószínűséggel július 1-én államvizsgázom....
Hogy ráérek, mi? Netezek, ahelyett, hogy tanulnék! :lol:

damara

Damara:Ráérsz. :wink: Én 2 hete vagyok intenzív állapotban államvizsga ügyileg.
Cosmo:Örülök,hogy jól vagytok,Petra tündéri,és szép a bőre. :D
Pepitanna:Lilinek a hordozós kép a kedvence.
Vendég

Köszi mindenkinek a szép szavakat! :oops: 8) :lol:
Gyors bekukk, anyóséknál múlatjuk az időt... :P

cosmo - Nagyon szép babátok van!

lilisgabi - Lilinek puszi! :wink:

Betti - Holnap még nem vagyunk otthon... esetleg keddi séta? :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Bettyna!
[quote]K írta:tc - Még anno, mikor hívtalak, írtam egy privit, de azóta megoldódott a dolog hál'isten.
Nem kaptam privit, gondolnád, hogy nem válaszoltam volna neked? :shock: Örülök, hogy megoldódott, még ha most nem is tudom, mi volt a gond. Látod, milyen ügyes vagy, hogy ezen is túljutottatok?????
[quote]S írta:zent László tér? Ott van a suli egy köpésre mellette, ahol dogoztam!
Melyik suli, és mit dolgoztál ott?
[quote]T írta:ata? Én tatai vagyok és bizti otthon leszünk a fesztiválon. Mikor léptek fel pontosan és hol? Milyen néven talállak meg a programban? Összefuthatnánk, ha van kedved meg lesz időd.
Tudom, azért írtam mellé egy smile-t is! Nagyon jó lenne találkozni!!!! Június 26. péntek 17.15 Várudvar Haydn- Évszakok Egressy kórus és vendégkórusai Itt megtalálsz. Azt még nem tudom, mikorra érünk le, még nem terveztük, de feltétlenül szólni fogok!
[quote] írta:Lehet, hogy veled és Borival találkoztam a júniusi Kismamában?
Bizony ám! :D

Gyönyörűek a gyermekek, én is keresni fogok csodaszép képet Boriról, és megmutatom nektek, de már nem most, megint elmúlt éjfél...

Jó éjt mindenkinek!
ktc

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Gyors helyzetjelentés:
Jól vagyunk,Niki egy kis tündér. Délután/estefelé van némi kis nyűglődés,szerintem a pocakja a ludas,de ennyi belefér, nem igaz?
Éjszaka szerencsére csak enni kel fel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:16-kor.

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Cosmo! nagyon édes Petra! Az a mosoly imádnivaló.

Pepitanna! Nagyon imádnivaló Panni is! Egy picit irigykedek, mert ti mindig olyan gyönyörű helyeken jártok. :lol: Nekem a kedvenc képen a közeli mosolygós!

Banyoszka! Ez az elégedett kiterült alvás!
Szép kiscsajok vannak a fórumon.

Rólam: megvan a hormon eredményem. Alacsony a sárgatest hormonom. Holnap megyek dokihoz.

aviubi

Banyoszka: tündéri baba Niki! Szerintem tökre hasonlít Rád!

Aviubi: jó hír, hogy megvan a probléma!!!! Melyik dokihoz mész? Drukkolok!!!!!!!

Köszönjük megint csak a dicséreteket :)
Petra baba ma reggel jól megtisztelt. Mint az ágyúgolyó úgy lőtt mellbe némi híg kakival (szépen fogalmazva) :lol:
Éjszakák nálunk is nyugisak, nem sír ha éhes, csak cuppog a kis drága. Ilyen kis kíméletesen ébreszt.

Kép
Kép
cosmopolita

Szülés történet:
Szülés előtti este már egy kicsit kezdtem izgatott lenni, de valahogy még mindig nem sikerült tudatosítanom magamban, hogy másnap szülünk.
Éjszaka mindketten meglepően jól aludtunk, talán éreztük, hogy sokáig nem lesz már ilyen :) 29-én reggel, mint aki varázsgombát evett úgy pörögtem, szaladgáltam, pattantam fel és le a vizsgálóasztalról és mosolyogva vártam a szülés pillanatát.
7 órára kellett menni, de nagyon sokáig tartott az adminisztráció és egy másik diabéteszes császáros is elém került. Méhszájam még mindig 3000-es volt, Petrának még eszébe sem volt kibújni erre a világra. Nagyon jól érezte magát odabent.
Előkészítés után szóltam, hogy most már hívja be valaki a családomat, mert megőrülnek odakint, ekkor már majdnem 9 óra volt és még sok érdemleges nem történt. Éppen kitolási szakaszhoz ért egy fiatal nő, brutálisan kiabált, így mondtam, hogy még ennek nincs vége, addig ne szóljanak a férjemnek, mert hazáig menekül :) /Mint kiderült kint is hallotta/ Még én is összerezzentem, amikor hallottam a kiabálást, nagyon örültem, hogy nekem a műtőbe kell mennem és nem a szülőszobára.
Ezután egyesültünk (Férjemmel és Anyummal), feltettek CTGre, bekötötték az infúziót és vártunk.... ismét elég sokat. Aztán amikor elkezdtek betolni a műtőbe egy kis szorongás jött rám, akkor éreztem azt először, hogy ezt az utat, talán most utoljára szeretném megtenni.
A műtét alatt teljesen magamnál voltam, minden egyes mondatot hallottam, figyeltem. Szóltam a drnőnek, hogy amint látja a gyermekem nemét, mondja. Az időérzékem teljesen elhagyott. Egyre türelmetlenebbül vártam a pillanatot, amikor felsírjon a kisbabám.
Aztán egyszer csak az Aszódi drnő a paraván fölé emelt egy lila fejű, ordító, mázas fejeskét és azt mondta: Szia Anya, lány vagyok! Nem tudom leírni a pillanatot. Akkor majdnem kitört belőlem a zokogás, de féltem, hogy nagyon rázkódnék, így erőszakkal visszatartottam. Miután elvitték Petrust, hallottam ahogy a férjem egyfolytában beszél hozzá. Nem tudtam mit mond, csak arra figyeltem, hogy egyfolytában beszél a gyerekhez, aki rövid idő után megnyugszik és elhallgat. Ahogy hallgattam Andrist, megint nagyon elérzékenyültem, mert annyira jó érzés volt belegondolni, hogy a férjem a lányommal beszélget és valóra válik az álma, hogy a pocakhoz beszélés elérte a célját, mert a lánya figyel rá. (Később mesélte és a képeken is látszik, hogy még a szemét is kinyitotta és kereste a hang irányát).
Miután lemérték és lemosdatták az aneszteziológus visszahozta nekem a kis tündért és az arcomhoz nyomta a puha pofikáját. (Igazad volt Marcsi, annyira finom és tényleg nem felejti el azt a pillanatot az ember!!!).
Férjem aznap egyfolytában sírt, akármikor a lányára nézett, vagy beszélt róla, folyamatosan potyogtak a könnyei. Nekem hétfőig kellett várnom, de azóta elég sűrűn előfordul velem is, hogy rámtőr a sírás. Az első alkalom akkor volt, mikor felhívtam a védőnőt és elmondtam neki, hogy lányom született és mehetünk haza. Úgy elcsuklott a hangom, hogy meg is kérdezte ott vagyok e még.
Azóta pedig minden olyan természetes... hogy itt van, hogy imádom és hogy ismerem az arca minden apró részletét!

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo:Nagyon szép,amit írtál,még jó,hogy sírtok,ezen még én is veletek sírok.Örülök,hogy minden rendben volt.Sokat gondoltam rád! :D És gratulálok a kislányotokhoz!
Vendég

Sziasztok!

Banyoszka: Niki aztán jól kidőlt :lol: Az én Nikimnek is piros volt a jobb szemhéja, meg volt egy folt a homlokán is :D Utóbbi még egy picikét látszik a két szemöldöke között (Vivimnek is pont így volt, jobb szemhéjon és a homlokon, csak utóbbi neki egy vonal volt, de már elmúlt) :D Mennyi közös van a két Nikiben :lol:

Damara: Köszi, hogy megkérdezted melóügyben a barátnődet! Nagyon aranyos vagy!

Cosmo: Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténeted :wink: Nem csodálom, hogy sokszor elérzékenyültök! Ez a "lövés" Petrától nagyon vicces lehetett :D

Aviubi: Az mindenképpen jó, hogy kiderült, mi nem stimmel. Talán innen már simán fog menni a dolog :wink:

Mi már készülünk a nyaralásra, szombaton indulunk :D
lamme

Cosmo: megsirattál.....

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

aviubi - Drukkolok holnapra, hogy dokival gyorsan tudjátok kezelni a problémádat! Srácok hogy vannak? Hoki helyett mi van nyáron Bencének?

Banyoszka - Nagyon édi Niki! :lol:

cosmo - Én is pityeregtem... Panni egyszer engem is megtisztelt ily módon, de szép emlék is... :wink: Örülök, hogy jól telnek az éjszakák és Petrababa is csak cuppog. Tejcsivel hogy állsz?

Kép
Kép
pepitanna

Bocsánat a pityeregtetésért, én meg még azt hittem, hogy inkább tárgyilagos vagyok :o Majd még leírom azt is, hogy mi volt a gond.

Damara: elfelejtettem írni, hogy a július 1 is szerencsés nap, az meg a mi évfordulónk (és Lamme is aznap ünnepel a férjével :wink: ) Nagy kalappal Neked is!!!

Lamme: merre mentek? Jó pihenést! :wink:

Pepitanna: nem is írtam még, hogy köszönöm az sms-ben tett felajánlást! Aranyos vagy!!! Csak egyszer tisztelt meg Panni? Csak mert azóta kicsit félek kinyitni a pelust :D
Tejcsivel? Hát, szarul. De nem izgatom magam rajta :roll: :oops:

Képzeljétek sógoromék csináltak nekünk pelenkatortát. Tök jól néz ki. Kép Pelenkatorta
Ezt meg olyan jó visszanézni: Kép Pocak fotók

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Én tavaly márciusban szültem Dr. Balázs Péternél a Máv kórházban. Ő is nagyon jó doki, de sajnos azóta kiment Amerikába. Ő tavaly a Spánik dokit ajánlotta, ha a jövőben szükségem lenne nőgyógyászra.
MOst a sógornőm babát vár és nincsen megelégedve a jelenlegi nőgyógyászával, ezért váltana.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a doktor úrhoz csak a magánrendelőjébe lehet járni, vagy a Máv kórházba is? A magánrendelője messze is lenne és anyagilag is jobb lenne a Máv:)
Meg tudja valaki adni az elérhetőségét, ill. az anyagi vonzatokról is tudnátok írni bővebben? Lehet priviben is.

Köszi: Márti
emarti

Cosmo: nagyon szép a történeted! :D (ez a pelenkatorta nagyon komoly!!!!Hogy lehet valaki ennyire kreatív? Minden elismerésem! :lol: ) De jó, hogy ennyi pocak képed van! Nekem eszembe sem jutott,hogy sorozatot készítsek,pedig tényleg biztos jó dolog visszanézni! :)
Gratulálok neked és Lamme-nak is a július 1-hez!!!! :D :D :D

Sajnos mégsem akkor megyek, hanem jún.27-én, mert már betelt a hely a másik két időpontra!Pedig hogy utálok első lenni! És ha ez még nem lett volna elég, szembesülnöm kellett avval a ténnyel, hogy ABC sorrendben haladunk. 8) Minek is kellett nekem B-betűshöz férjhez mennem????? :shock:

emarti! Írtam privit! Remélem sikerrel jársz!

aviubi Újdonság a vizsgálatokkal kapcsolatban? Sokat gondolok rád!

damara

Sziasztok!

Tegnap voltam adokinál. Most a régi dokihmhoz mentem, mert már a hócipőm tele volt azzal, hogy mindenki elhessent, hogy szerintük teljesen jók a ciklusim stb... Szóval a régi doki megcsináltatta a hormon vizsgálatot. A sárgatest hormonom alacsony, ami azt jelenti, hogy nem volt tüszőrepedés. Most felírt nekem 3 havi Clostit. Így most reménykedek, hogy végre összejön. Azt még mindig nem tduom, hogy doki ügyben mi lesz, mert szívesen járnék Spánik dokihoz, de nekem most nagyon rosszkor jött az elutazása. A régi dokim pedig most az Uzsokiban vagyogat, és ott katasztrófális állapotok vannak. Szóval ez a kérdés még kérdés. Remélem az élet megadja majd a választ.

Lamme! Jó nyaralást! Már mi is nagyon várjuk, de még csak 1 hónap múlva megyünk. Bence péntektől itthon lesz, majd csak szeptemberben megy oviba. Megyünk úszni tanulni, mert a drágám megvan róla győződve, hogy ő tud úszni. Ez pedig elég veszélyes a Balaton parton. Hiába magyarozom neki, hogy ő még nem tud úszni, ő teljesen biztos benne, hogy neki van igaza. Holnap lesz amúgy az utolsó hoki, így augusztus elejéig pihi van. Utána edzőtábor lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy viszem, mert még kicsinek tartom hozzá.

Cosmo! Ez a pelenka torta nagyon tetszik. Én is gondolkoztam rajta, hogy összekéne állítani 1 ilyet, mert 2 hét múlva férjem keresztapa lesz, és erre gondoltam, hogy buli lenne. A pocakfotó sorozatod is nagyon tetszik! :D

Damra! Hidd el, jobb elöbb túllenni azon az Államvizsgán! Így legalább kevesebbet idegeskedsz.

Nincs ötletetek, hogy mit lenne érdemes tanulni amivel normálisan eltudnék helyezkedni részmunkaidőben? Az alap szakmám szociális munkás, dehát....

aviubi

Sziasztok!
Záróvizsgám 4-es lett, diplomába kerülő végső jegyem szintén 4-es:)
És még csak meg sem szültem.
Most visszaolvasok, remélem mindenki jól van?
Gabi
Vendég

Lilisgabi - gratulálok, nagyon ügyes vagy. :D

Cosmo - Petra nagyon édes baba. Nekem is tetszik a pelenkatorta. :) Örülök, hogy jól vagytok.

Lamme - érezzétek jól magatokat a nyaraláson, hova mentek, ha nem titok.

Most csak ennyi, mert Eszter mellett nincs időm. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok!

Babák csodaszépek!!!!
Volt májusban tali végül? :roll:

Pepitanna - A kedd iszonyatos nap volt nálunk, most meg már Tatán vagyunk és nem tudom mikor megyünk vissza. Majd jelentkezem, ok.

Ktc - Gondoltam, hogy valami bibi lehetett a privivel. :D Azóta már egy tejkő mizérián is túl vagyunk, amiről utólag tudtam meg, hogy az volt. Nem is hallottam még azelőtt ilyesmiről. Egressy Kórus? Ott énekelt a nagymamám is nagyon sokáig. Húúú, feltétlen össze kell futnunk és szeretném az előadásotokat is meghallgatni!

Cosmo - Hát ez csodaszép történet! Petra pedig gyönyörű! A pelenkatorta mekkora ötlet! Szuperül néz ki! Mivel van rögzítve?

Lilisgabi - Gratulálok én is! Már csak egy nagy feladatod van a közeljövőben, ugye? Világrahozni Lottit.

Damra - Drukk-drukk!!!!!

Lamme - Jó nyaralást és szép időt kívánok nektek!

Rólunk: Szabi tegnap egyedül felült! Nagy kópé! Imádom. Igyekszem újra felvenni veletek a lépést. Hiányoztok. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Lamme: jó pihenést, hova mentek, mennyi időre?

Cosmo: kösz a szüléstörténetet, megható volt :) A pelustorta tök jó, kreatív ötlet és még fel is lehet használni ;)
Tejcsin ne aggódj, lehet, hogy csak idő kell Nektek! Sok-sok pihenés, folyadék, fejés (!!!)

Írj már arról, hogy mit éreztél a nemét illetően még pocakosan? És mit, amikor közölték, hogy lány? Olyan kíváncsi vagyok és minden elismerésem, hogy így kibírtátok, hogy ne kérdezzetek rá!

Lilisgabi: 4-es az tök jó, gratulálok! Minden el van rendezve a szülés előtt? Hú, Te vagy a következő? Izgi :)

Aviubi: Spánik már állítólag van hétfőtől (de lehet, h nem jól emlékszem). Vagy maradsz egyelőre a réginél? Munka ügyben sajna nem tudok tippeket adni.

Betty: gratula Szabi felüléséhez :) hozz majd képeket!

Márti: hívd fel a mobilján (google kiadja, ha beírod, hogy "dr. spánik gábor telefon") és beszéld meg vele, szerintem fogad a Máv-ban is, itt legtöbben oda járunk/jártunk hozzá. Nagyon jó választás :)

Mi: jól vagyunk, 1 hónap múlva 1 éves Aliz!! Gyönyörű, vidám, mozgékony kis sajtkukac! Sokkal jobban lehet már Vele kommunikálni, mint régebben, ez az időszak már valóban élvezhető, minden perc egy csoda :))

Tali végülis nem volt, mert a májusi hétvégék elég kaotikusak voltak, meg igazság szerint a siófoki nyaraló miatt a nyár nekünk még inkább húzós. Minden hétvégén le, majd visszajövünk, elég fárasztó. És lenn sem pihenünk...
De nem szeretnék visszavonulót fújni, szóval nálunk lehet tali, ha jó Nektek valamelyik hétköznap. Így mondjuk apukák nem nagyon tudnának jönni, de talán össze tudtok fogni és többen 1 kocsival lejönni. Na?
vumenke

Damara: legalább hamarabb hátra dőlhetsz majd vizsga után! Gondolok rád 27-én. Én minden héten csináltattam magamról képet ugyanabban a ruhában, még szülés reggelén is ezzel piszkáltam a férjemet. Örült nekem nagyon 8)

Aviubi: a mostani dokiddal elégedett vagy, csak az Uzsoki nem szimpi?
Nekem sajnos nincs ötletem, hogy mit tanulj.

Gabi: gratulálok a vizsgához! :wink: Megbeszéltétek az orvossal, hogy végül hogyan szültök? Megvárjátok mindenképpen, amíg Lotti indulni akar, ugye?

Kriszta: sajnálom, hogy ilyen ritkán tudsz csak jönni. Nem tennél fel új képet Eszterről, már régen láttuk, biztosan sokat változott. Mindjárt szülinap hegyek lesznek nálatok!

Bettyna: dróttal van rögzítve a torta. Gratulálok a felüléshez :wink: És hol van a fotó?! Tessék gyakrabban jönni 8)

Vumenke: én nem éreztem se fiút, se lányt és az a furcsa, hogy szülés előtti napon a barátnőm azt mondta, hogy már biztosan nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy mi lesz. Akkor gondolkodtam el rajta, hogy már napok óta eszembe sem jutott a nem kérdés. Amikor megtudtam, akkor meg csak úgy ízleltem a gondolatot, akkor és ott éreztem, hogy valóban teljesen mindegy lett volna, hogy mit mondanak. Jó érzés volt ott megtudni, de nem is az volt a fontos, hogy fiú vagy lány, hanem, hogy kiderült... ezt nem tudom megmagyarázni. Végre jó volt nevén szólítani és lányomnak hívni.
A név választás is vicces volt, mert amikor elindultunk a kórházba még fogalmunk sem volt, hogy mit mondunk majd. A Petra név sose volt az igazi befutók között a gyakorisága miatt, bár nagyon tetszett mindkettőnknek. Szülés előtti nap még két teljesen más név között variáltunk, aztán estére megint 5db-os lett a lista. Reggel már 2másik név között gondolkodtunk, végül pedig majdnem a műtőből kiabáltam vissza, hogy mindegy mi, valamelyiket mondd a kettő közül és végül így a férjem döntött és örülök neki, hogy így.

Férjem amúgy fiút érzett, de nem azért mert azt akart jobban. Neki mindig is mindegy volt, hogy fiú vagy lány. Viszont Anyósom különösen boldog és egyfolytában vásárolja a rózsaszín cuccokat. Azt mondja, Ő még ilyet sose vehetett 2 fiú és 2 fiú unoka miatt. Anyum meg nagyon örül a 4. lányunokának :D

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Lilisgabi: Gratulálok a szuper záróvizsgaeredményhez! :D

Cosmo: Tök jól néz ki ez a pelenkatorta :lol: Én nem szedném szét az biztos :D Izgi lehetett ez a névvariálás :D

Aviubi: Nagyon aranyos Bence vélekedése az úszástudásáról :D Sajnos hirtelen nekem sem jut eszembe jó kis tanfolyam, de gondolkodom még rajta :) Szerintem hívd fel Spánik dokit és beszélj vele. Már biztos itthon van.

Damara: Szerintem is jobb így, hogy hamar túl leszel rajta :wink: Én anno S betűsként fél napot izgultam a folyosón (mondjuk akkor más miatt is ideges voltam :( ).

Bettyna: De ügyes Szabi, hogy már felült! :lol: Amikor ezt olvastam, rápillantottam a vonalzóra, hogy mennyi idős is pontosan, és hihetetlen, hogy elment az idő :shock: :D Nagyfiú lett már ő is :lol:

Vumenke: Nekünk a hétköznapi tali is ugyanannyira jó, mint a hétvégi, csak az az egy feltétele van, hogy a párom ne legyen szolgálatban.

Köszi lányok a jókívánságokat, remélem beválnak és jó időnk lesz, meg jól is fogjuk érezni magunkat! :) Szilvásváradra megyünk öt napra. Ha hazajöttünk majd jelentkezem :)
lamme

lamme Szilvásvárad nagyon jó hely, csak jót hallottam róla! Kívánom, hogy legyen szép időtök és élvezzetek ki minden pillanatot!!! :D

BettynaEl tudtad kapni a felülős pillanatot? Én is kíváncsi lennék rá! Vagy, ha videóra vetted, azt méginkább megnézném! :lol:

cosmo ez a névválasztás tényleg izgi lehetett! Nálunk Csabinál (őt is lánynak vártam! :D ) Nálunk is szóba került a Petra, ezt inkább a férjem szorgalmazta, mert ő Péter és milyen buli lenne a Petra. Végül Patriciában egyeztünk ki és lett egy Csabink! :D

Gabi Azta, de ügyi vagy! Akkor te már abszolút befejeztél mindent? De jó nekeeeeeeed! Úgy szeretnék már 1 hónappal idősebb lenni! :cry: Ha végeztem, biztos, hogy megkóstolom a férjem által eperfahordóban érlelt házipálinkát!!! :lol: Bár már ott tartanék! :lol:

aviubi jó, hogy mondod: tudod mekkora igény van fodrászra, műkörmösre, kozmetikusra, masszőrre még mindig? Hiába telített a szakma, jobb boldogulási lehetőség, mint a civil foglalkozás... Barátnőm pl: ovónői diplomájával nem tud elhelyezkedni, ezért gyorsan elvégzett egy mani-pedikűr tanfolyamot és egy újonnan nyíló üzletben körmözik. Alig egy hónapja nyitott, és már meg tud élni belőle....
Engem jelenleg erősen foglalkoztat a fodrásztanfolyam... :wink:
Csak mert sokallom a 6-11.000 ft-ot egy félhosszú haj vágásáért! :evil:

damara

Damara,sikerülni fog,hamar túl leszel rajta,csak most biztos nehéz 2 gyerek mellett a tanulás.
Lamme,jó nyaralást! :D
Vendég

Sziasztok!

Cosmo, köszönöm ezt a gyönyörű történetet! Szoptatási kérdésekkel nyugodtan zargathatsz.

Lilisgabi, nagyon-nagyon gratulálunk neked a diplomádhoz!!!!!!!!!!!! Most már pihenj is!

Aviubi
, hajrá! Wellness területben gondolkodj, annak van jövője!

Damara, drukkolunk neked! Egy kalappal!

Bettyna
, gratula Szabi felüléséhez! Ügyes fickó! 8) Nagyon ügyi vagy, hogy a soron következő tejcsis akadályt is ügyesen leküzdötted! Tatáról részletzeket még nem tudok (mikor érünk le, hol, mikor próbálunk stb), addig még van 2 próbánk. Ha lesz infóm, feltétlenül egyeztetünk!

Vumenke, nem mondod, hogy már ilyen nagy a lányod! :o

Lamme, jó pihenést nektek!

Holnap próbálok újra időpontot kérni UH-ra meg drága dokinkhoz... :oops: :?: E hét vége vagy jövő hét eleje magasságában mennék. Jön valaki?

Murphy, mi van veletek?
ktc

KTC:Köszönöm,aranyos vagy!
Remélem mindenki jól van,mi jól vagyunk,Lili pénteken kapott 2 oltást,semmi baja nem volt tőle.Homeós bogyókat adtam neki,amit ti írtatok.Biztos az hatott,mert neki az összes oltástól 40 fokos láza volt,most meg semmi,pedig 2-t is kapott egyszerre.Huh,ezt megúsztuk...Eltettem 10 üveg lekvárt,epert,meg vegyes gyümit(eper,málna,meggy).Tegnap készítettem,ma már azt kérte a Lili vacsira.Kérdeztem mit vacsizzunk,azt mondta,hogy lekis kenyeret,amit te főztél tegnap. :D Tök cuki.(csak nem fogad szót...)
Vendég

Két kép Bori ovis gyereknapjáról. Az első kép címe: Napsugár. Merthogy még a Nap is az én Napsugaram világítja meg!

Kép

A másik kép meg Székcipelő Bori címet kaphatná. Vitte az óvónő után a széket, állt rá, s próbálta megnézni a fényképezőgépen, hogy mit fényképez az óvó néni. Üldözte. :D

Kép
ktc

Sziasztok!

UH időpontom van, péntek 11.30, viszont dokinkhoz már nincs több időpont a hónapban (igaz, holnapra talán lett volna, de se péntekre, se hétfőre nincs, utána meg már a hónapban nem dolgozik). Úgyhogy odamegyek fél 7 felé, aztán vagy bejutok, vagy nem. Ez azért elég vicces, hogy az ember a saját orvosához nem tud menni, mert betelt az előjegyzése. Ti jártatok már így? S akkor mit csináltatok?
ktc

Ktc: dokinkat nem hívtad fel? Hátha mehetsz hozzá UH után a kórházba. Mondd, hogy a Honvédba már nincs időpont. Hát, nem lett kevésbé elfoglalt... :?
Köszi a felajánlást szopi ügyben. Tegnap óta nem ordít, ha cicire rakom, így minden etetésnél próbálkozom. Sajnos, 5-10perc után elalszik (és ezalatt is csipkedem a pofiját). Tegnap 2 órán keresztül újra és újra mellre raktam -ez 4x10perc cicit jelent, de a vége tápszer lett, mert éhes maradt. Ezt nem csinálom minden nap, mert hulla lennék. Bimbóvédővel szopizik és nekem sokszor így is fáj (mint a vákum, úgy szív), de egy etetésen belül is változó, van, hogy nem fáj, de legtöbbször igen. Szóval, egyelőre nekem nem igazán a kedvenc elfoglaltságom. :?

Aranyos lehetett Bori, ahogy kergeti az óvónőt :D

Pepitanna: lehet, hogy a jövő hétre már kész leszek egy sétára :wink: Hétfőn és kedden délelőtt dokihoz megyünk, de más program még nincs (esetleg szerdán megint jön a védőnő). Te itthon leszel a jövő héten?

Gabi: Gratula a befőzéshez!
Melyik homeos bogyót használtátok oltásnál? Nekünk is mondott a doki és kíváncsi vagyok, hogy ugyanaz e.

Damara: a Patrícia is nagyon szép, az egyik barátnőmet is így hívják. Na, majd a harmadik lurkó lány lesz :wink:

Lamme: mi sem szedjük szét a tortát. Anyós rákérdezett a pelenka méretére a készítőknél, de meg is fenyegették, hogy szétmerje bárki is szedni, mert nagy meló volt :)
Majd írj, hogy milyen volt a nyaralás! Képeket is kérünk. Megnéztem a blogot is valamelyik nap és hallod, nem kicsi macskát kezdett el cipelni Niki :lol:

Mennem kell, mert odasül a hús... meg lejárt a mosógép, a gyerek is mindjárt ébred, én meg éhes vagyok...ja, és jön a védőnő is. :roll:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Minden babakép gyönyörű!!!

Képzeljétek, most voltunk súlymérésen, elájultam. Niki szül.paraméterei: 3600 gr, 50 cm, 34 cm-es buksi.
Most, 4 hetesen: 4140 gr, 55 cm és 36-os buksi!!!!
Jó nagyot nőtt egy hónap alatt!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:17-kor.

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Banyoszka, tényleg nagyot nőtt Niki! És milyen édesen alszik! Nem semmi a mutatványa! :D

Cosmo, köszi a tippet, felhívtam a dokinkat, végül mégsem a MÁV-ban találkozunk, hanem 2-re megyek a rendelése elejére. De tudni fog rólam, az a lényeg, lesz mire hivatkoznom a bejelentkezésnél.

Elég nehéz most megoldani, hogy mi legyen Borival, amíg én ide-oda járok, de szerencsénkre az egyik óvónője felajánlotta, hogy szívesen vigyáz rá, így holnap fél 10-re átviszem hozzá, ha 10-kor onnan elindulok, beérek 11.30-ra a MÁV-ba. Ott úgyis csúszni fog az UH, de így is bőségesen átérek a Honvédba 2-re. Amint ott végeztem, megyek Borikámért, így legalább 3-ig az óvó nénijénél lesz. Kíváncsi vagyok, hogyan lesz a dolog, bár nem félek, hiszen ismerik egymást. :) Ő megérti a jelzéseit, és nem mellékesen vele hajlandó aludni is (az oviban is ő altatja).

Borkával amúgy jövő szerdán fekszünk be 1-2 napra a Bethesdába, végre lesz valamilyen alvásvizsgálata, mert nagyon rossz, hogy 3 hete egyikünk sem tud aludni. Én is csak kóválygok egész nap. És a stresszről meg a rémálmokról még nem is beszéltem, jó lenne végre elhagyni azokat is. Azt nem tudom, írtam-e, mi van, a lényeg, hogy durva légzéskimaradásai vannak nagyjából éjfél - 1-től egész reggelig. 5-10 másodpercesek is előfordulnak gyakorta. Az első komolyabbnál odarohan hozzánk, az apját kitúrja a helyéről, azután velem van, s onnantól folyamatosan rázom, hogy vegyen már levegőt. Felsír, dobálja magát ilyenkor, szorítja a nyakam erősen, szóval fél. Elaludni is. Ez így nem állapot, muszáj utánajárnunk. Csak általában augusztusra van időpont minden alváslaborban. :shock: Még jó, hogy hasonló vizsgálata 2 éve már volt itt a Bethesdában, hátha kiokoskodnak valamilyen megoldást.

Megyek altatni. Írjatok!
ktc

Sziasztok!

Tegnap hazaértünk, még van egy csomó dolgunk, de amint tudok visszaolvasok majd, és írok magunkról is. Boriról és Nikiről láttam a képeket, nagyon szép kiscsajszik :D
lamme

Cosmo:thuja occidentalis.És tuti jó,mert a Lilinek minden oltás után 40 fokos láza volt.Pedig a doki azt mondta,hogy nem lesz ezektől már.Most 2-t kapott,egyik karjába is,másikba is.És semmi baja nincs.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a Szabi dicsiket! Sajnos még nem tudtam a folyamatot megörökíteni, mert még csak 1-2-szer sikerült neki. Fotó rengeteg van a Picasan a vonalzóm alatti linken. Még Tatán vagyunk, jövünk megyünk, nem nagyon van időm kicsinyítgetni a képeket. Bocsi. :oops:

Niki tényleg hatlamasat nőtt! Gratula neki!

Igyekszem többet jönni, de most megint mennem kell. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna, nagyon édes Szabi! Várom már, hogy élőben is láthassalak benneteket! Annyit tudunk, hogy 3-ra kell leérnünk a főpróbára. Azt is tudom már, kivel megyek. Kedden mindent pontosítunk, utána írok privit.

Lilisgabi, most vettem csak észre a várandós volnalzód - új? Nagyon tetszik!

Voltam UH-n, de végül nem mentem dokinkhoz, még korai lenne. 8) Úgyis 1-jére vissza vagyok rendelve UH-ra, de azt még nem tudom, Spánik hogy rendel a jövő hónapban. Vajon mikor írják ki a honlapon az új rendelési időt? Az előjegyzésen azért már tudják, mikor fog rendelni, ha a honlapon még nem olvasható?

Na, már megint kérdeztem. Várom rá a válaszokat.

Jó hétvégét mindenkinek! És írjatok!
ktc

Sziasztok!
Ktc:Igen,új,hogy lássam,hány napom van még.Mondjuk nem szeretném kivárni a végét. :roll: Már most mennék.Na jó,jövő hét kedden. :D Keddenként ügyel a dokim a klinikán,úgyis bent van,megejthetnénk.
Még mindig nem tudom,mit akarok.Szülni,vagy császár?Mit gondoltok.A hegvastagságom 2 hete 5,1 mm volt,most szerdán,1 hétre rá 3,4 mm.Valamennyi alatt nem lehet szülni.Talán 3 mm alatt.128 cm a hasam ott,ahol a legkerekebb. :wink: A fejemet is lassan meg kéne mérnem,az is kerek lett. :D
Láttam minap egy kocsit,és a rendszáma ktc... volt.Eszembe jutottál egyből.
Többiek hol/hogy vannak?Babák biztos túl nyűgösek a rossz idő miatt,és nincs erő netezni?
Még valami nem túl jó a vérvétel eredményem,minden egy kicsit az alsó határ alatt,az nem is lenne baj a doki szerint,de a trombocita 133!Az kevés.Megy még lejjebb szerintetek?
Vendég

Lilisgabi, a hegvastagságnál nem tudom, mi a határ, de jó lenne nekem is tudni, mert Bori is császáros volt. Én most még a normál szülés mellett vagyok másodszorra, majd ha oda jutok, ahol most te vagy, kérdezzetek rá a véleményemre... :lol: Egyébként halkan meglejtem, jelen állás szerint ez a kérdés január közepén esedékes.
A vérvételi eredményekről csak annyi emlékem van, hogy a volt dokim mindig azt mondogatta, hogy terhesen felhígul a vér, a laboros papíron szereplő normál határok nem értelmezhetők ilyenkor, azért nem gond, ha papíron sok eltérés van. Ennél többet nem tudok, ne haragudj, hogy nem tudok okosat mondani.
Jövő keddre pályázol? Mekkorának becsülik most Lottit? Ha jól tudom, már érett újszülöttnek számít, aki a betöltött 36. héten születik.
Telihold legközelebb július 7-én lesz, állítólag olyankor szokott sok baba születni.
Ma magányosan ünnepelek, férjem szabadnapot kért, kicsit kikapcsolódik, így kettesben vagyunk Borival. Akartunk menni a cukiba tortát enni (nem sütöttem magamnak), de mivel esik az eső, egyelőre halasztódik a séta. Elég volt a boltba elmenni így.

Lilisgabi! Kedves vagy, hogy a rendszámról egyből rám gondoltál! Még nem láttam ktc-s rendszámot, de ezek szerint már ott tartanak. Majd jól körülnézek ezentúl! ktc-621 - számomra ez lenne az ideális rendszám! :wink:

Az eső ellenére is szép leghosszabb napot kívánok mindenkinek!
ktc

Sziasztok!

Ktc: Nem is tudom melyikkel kezdjem :D Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked, és halkan gratulálok a pocaklakóhoz :D

Lilisgabi: Én szerencsére nem sokat tudok a császáros szülésről és a vele kapcsolatos dolgokról, de nekem az 5 mm-es hegvastagság rémlik ebben a témában, hogy az a határ.

Csajok nálunk kicsit meg vannak fázva, de nem vészes. Viszont az a kislány, akivel együtt nyaraltunk, bárányhimlős lett. Utolsó nap jelentek meg rajta a pöttyök, hazaérkezés után rögtön levitték dokihoz és hát ez van. Úgyhogy várhatóan a lányok elkapták tőle. Egyik szemem sír, a másik nevet... Szóval most kb. két hétig tuti, hogy kerüljük a tömeget, ill. a gyerekek, kismamák társaságát :?

Tegnap végre megcsináltuk a tapétázást. A mesterember, akire három hónapja várunk megint lemondta a pénteki időpontot :evil: , mire bepipultunk, és szombaton eljött a tesóm, és vele megcsináltuk. Neki nem a szakmája, de ő az a fajta emberke, aki szinte minden házkörüli munkát el tud végezni és nem is rosszul. Úgyhogy most már végre látjuk a munka végét :D
lamme

Sziasztok! Múltkor írtam egy hosszút, de valahogy elszállt, és nem volt erőm újraírni :((

Mi jól vagyunk, a héten Borváros van Kecskeméten, szinte minden nap benn voltunk a jóidős délutánokon-estéken. Rengeteg ismerős, igazi fesztiválhangulat, Aliznak is bejön :) Csak ma már nagyon rossz idő van, pedig zárónap... ha nem esne, altatás után bemennénk kettesben Apával egy utolsó jégbor-körre ;)

Aliz már tök ügyes, gondol egyet és feláll, olyankor kihúzza magát és rendkívül büszke a teljesítményére. :lol: 2,5 hét múlva 1 éves lesz!!!! Megyünk a pesti Állatkertbe, remélem, tetszik majd Neki.

KTC: gratula a pocaklakóhoz :)
Borka-gond ijesztően hangzik, remélem kiderítik a bajt!!

Cosmo: Beszélj egy szopis tanácsadóval, hátha tud segíteni szopi ügyben. Addig is próbálj fejni és úgy adni anyatejet.

Lilisgabi: hú, már csak 27 nap :lol:

Tali: nekünk a most következő héten is jó lenne csüt-ig (de már gondolom késő Nektek úgy alakítani a programot), vagy 2 hét múlvától bármelyik kedd-szerda-csütörtök. Tehát június 30-tól. Készen van a térkövezés és a füvesítés is a kertben, jöhetnek a gyerkőcök :)
Talán a homokozó is készen lesz akkorra.
Majd írjátok meg, hogy jó lenne-e akár azon a héten, tehát jún. 30, júl.1., júli 2.
Lamme majd hozz képeket. Milyen volt? Sokat mászkáltatok?
vumenke

Sziasztok!
Ktc:Nagyon boldog szülinapot kívánok neked én is!És jól sejtjük az a januárt?Mert akkor bizony én is gratulálok!
Lamme:Régebben 5 mm volt a határ,most 3 körül van.A múlt héten még 5,1 volt,a héten meg már csak 3,4mm.Ha így haladok egyik reggelre kibújik ki a heg helyén,és ő ébreszt. :D Kedden 4D,akkor megmondom kb mekkora.Kedden volt kb 2800 gr,akkor szerintem 3 kg körüli lesz most.Mivel magas a vérnyomásom,sebes a hasam(a májam romlik) a 37.héten tartunk,és vékonyodik a heg,lehet,hogy hamarabb kiveszik. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! A szülinapos rendben, a másikkal - az előzmények tükrében - még óvatos vagyok. Rajtatok kívül nem is mondom el még senkinek. Elvileg a 6. héten járok, mensi alapján febr. 19. Júl. 1-jén többet tudok.

Lilisgabi, drukkolunk értetek! Dokihoz mikor mész? Majd írd meg, mi volt a 4D-n.
ktc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?