sziasztok,
Nándus alszik lassan keltenem kell a pancsihoz, gyorsan irok.
Zsuzska: múlkor azt hittem, h rád hasonlit Oli, de hogy felraktad a párod képét, igy már nem kérdés, h tiszta apja.
Viki: remélem Lackó jól van!!
Monic: hajrá , örülök , h dől a tejcsi.
NÉmóka: először mi is csak 20 -30 gr-it ettünk meg, és most látom azt, h emelhetném a 70-80ról 100 is, szóval lassan megy ez, ne aggódj, igaz én rögtön kanállal kezdtem. kivéve az almalét, amikor már 3.jára sem akarta elfogadni, akkor raktam cumiba.
nagyon édes Réka!!
Dita: nagyon szurkolok holnap !!
és mostantól kezdve nem lesz egy nyugodt éjszakád sem!! eljön, h 2-3szor is kimész pisilni. de aludj napközben! én reggeli és ebéd után is mindig aludtam 1-1 órát, hú de hiányzik most ez!
pláne a hétvégi a párommal való közös ebéd utáni alvás!!! és akkor amikor már meglesz Bogyó vagy ő kelt fel, v te kelsz fel hozzá, h megnézd, h minden ok, be van e takarva, jól fekszik e stb... szóval pihizz előre!!! nekem is mindig ezt mondták, és most már utólag értem,h miért!! és a szülésre is kipihentnek kell lenni!!
pihizz minél többett!!!!
Évi: csak az igazat irtam!!
Denika: nagyon édes Niki!!!
Linácska: szép a pocakod , csini vagy, Levi nagyon jóképű, méretek miatt ne aggódj előre! nekem lekövérezte 2szer is a doki Nándus, és mondta, h 4 kg fölött leszünk és erre 3300 lett Nándus, és kis hurkás a keze lába, széles a melle , de cseppet sem kövér
jól vagyunk, egyre jobban megy a hozzátápi, már 2 napja 10kor és 18kor is 70-80 gr-t megeszik. holnap megpróbálok a 10 órásira több gyümit és kevesebb cicit adni, mert gyümi után mindig jön a cici is és van , h ua cicit eszik mint amikor nincs gyümi.
de nem tudom, h meddig kell húzni, h kiváltsam a 10-es cicit teljesen gyümire, gondolom, ha már többször megevett 1 üveget, akkor mondható, h kiváltottam a cicit.
majd már csinálok képeket és rakok fel. az új puzzles játszón nagoyn élvezkedig Nándus, imádom én is. ma pl ott vasaltam mellette, és néha lefeküdtem mellé, beszáltam a játékba kicsit.
na most már megyek keltem a legényt, hogy húzza most a lóbőrt