Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Linácska!

Szép kismama vagy! Levi tündér :)

Dita!

Nagy simi annak a kis szorgos Bogyónak :) De a Dórit nem adom :wink:
Ilyen hajnali ébredéseim nekem is voltak, sajnos, nekem a hajnali 3 óra volt a mumus .Sokáig megmaradt szülés után is, hogy felébredtem 3kor, és visszaudni sem tudtam. Viszont ha 1/2 3-kor vagy 1/2 4-kor ébredtem, akkor ilyen gond nem volt. Érdekes.

Cinki!

Köszi :oops:

Boni!

Én se nagyon értem az ilyen szülőket... De jó, hogy nem vagyunk egyformák...

Denika!

Egy szuri lesz csak, szerencsére. Jó lenne már túl lenni rajta, nem lehet ezt megszokni.
De jó, hogy remeződött a telefon feltöltésed sorsa.
Nekem se lett cumista egyik gyerekem se, pedig bepróbálkoztam náluk. :roll:

Viki!

De jó, hogy írtad ezt, hogy az édesség megvonás csökkentheti a tejcsit... Már kezdett bántani a lelkiismeret, hogy annyi édességet eszek (inkább zabálok), de akkor úgy látszik kell az energia. Juhhhéééjjj, csoki marad :)

Mosott kaka vagyok, négy óra óta fent kukorékolok. Ádám fiamnak 4-kor nyit a Didi-bár, fél 5-re értem vissza az ágyikómba, 5-kor apa telefonja csörgött, fél 6-kor (!!!) a Dóri ébredt, és nem akart már viszaaludni, Eszti éhes lett 1/2 7-re, visszaaludt, de 1/2 8-ra mindketten felébredtek. Kicsit mozgalmas volt ez a mai reggel :)

És a nap híre: Ádámdrágám ma reggel hasra fordult :) :) :) :) Úgy megdicsérgettem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jáááááááááááj, én nem szeretem, ha velem indul az oldal :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DENIKA
Hajrá barátnőkeresés! Remélem sikerül egy-két jó fej csajszit kifogni.
Mi ma együtt voltunk a szomszéddal védőnőnél, de nem vártam meg mert a volt kolléganőmmel volt randim. Mondtam neki majd elmeséli mi volt de gondolom ugyanaz mint nekem elsőre.
Eleve én csak 5-6 percet voltam bent, ő meg biztos volt vagy fél órát, mert emléxem nekem is nagyon sokáig tartott az első randi mire a sok papírt kitöltötte.
A vérnyomásom ma jó volt végre, mert kocsival vitt fel a szomszéd csajszi, csak azt nem értem hogy lehet 124/94-es vérnyominál a pulzusom viszont 122??? A mérleggel úgy néz ki továbbra is jóban vagyok, 40 dekát híztam egész terhesség alatt! :)

A macsekot mindenképp messzebbre szeretnénk "örökbeadni" bár ez a cica is már vagy 3x költözött velem, és mindig itt maradt, sajna hozzám ragaszkodik nem a házhoz. :roll:

De jó hogy nem úszott el a telefonfeltöltés.

ÉVI
Ha nem adod ellopom! :lol: Egyszer úgyis félrenézel! :wink: :)
Tényleg mozgalmas volt a reggeled.
Ádinak gratula a hasraforduláshoz! :)

dita75

TALI: Én oda megyek ahová mondjátok! Egyelőre csak pocaklakót szállítok, így könnyebb a helyzetem. Remélem mihamarabb láthatjuk egymást megint, rég volt már az az egy év. Azóta mennyi minden történt. :lol:

dita75

Sziasztok!

Végre van gépem :lol:
Nem olvastam vissza mert fürdetés, etetés és altatás jön, de igyekszem és holnap már leszek!

Puszi mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Csajok,
lehetne mondjuk július 6-án délután valamikor a tali?????? Tudom, önző dög vagyok, de elvileg akkor Pesten alszom, mert 7-én megyek vérvételre, a cukrosra elvileg utoljára. Akkor leszek már 35. hetes terhes, később nem nagyon tudnék menni, de szeretnék.

Zsuzska,
mai vacsorám (névnapban voltunk): sajtos-tejfölös csirkemell, rizzsel, másfél pohár cukros kóla, egy jó nagy szelet sütemény. 60 perces cukor: 5,9 Én úgy örülök :lol:
Bár Levi nem kicsi, de végül is Lili sem volt az, pedig akkor még nem volt ezzel gondom. És hát ugyanezzel a génállománnyal kisfiú van a pocakomban, ráadásul 2. gyerekként. Tényleg, Oliról nincs 31-32 hét körüli UH adatod?

Denika,
Lilivel nekem is kb. ekkora volt a hasam szüléskor. De 10 kilóval több voltam, lehet, hogy kevésbé látszott csak nagynak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Most számolom, hogy lehet, hogy július 5. a vasárnap???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt mindenkinek!

Hihetetlen, de a lelkem annyira örül, hogy végre van saját laptopom, hogy dől a tejem, éjjel egykor is fel kellett kelnem lefejni mert azt hittem meghalok a fájdalomtól. Tényleg nagyon sokat számítanak a lelki tényezők. Pedig homeós tejcsinálót sem ettem tegnap mert elfelejtettem.

Évi,

örülök, hogy találkoztatok Czinkivel. :wink: Nekem a mai napom gáz az éjszakai fejés miatt, meg Danika nem aludt vissza a reggel 6-os szoptatás után. De ha mindent összevetek te 1000-szer több megpróbáltatáson estél át a gyerekek által.
Gratulálok Ádinak a forduláshoz! Én is nagyon várom már, hogy Danika forduljon de eszébe sincs egyenlőre...

Dita,

örülök, hogy van terhesbarátnőd, és hogy 1 házzal arréb az pedig maga a menyország :lol: Én a terhes tornán ismertem meg sok velem egyidős terhes csajszit, ha találkozunk jót beszélgetünk de nem járunk össze, mert nekem a könyvelés miatt nem jut időm ilyesmire... :oops:

Czinki,

sajnálom, hogy Nándus változékonyan áll a hozzátápihoz, idővel biztos megszokja és nem lesznek ilyen gondok.
Danikával is nagyon nehéz lesz, ezt már most látom mert a cicin kívül nem tudja elképzelni máshoz az evést. A cumisüveget még csak-csak elfogadja de a kiskanalat már nem.

Linácska,

nagyon szép a hasad, tényleg szép nagy kerek. Aranyosak Levi képei, én most is úgy látom, hogy kísértetiesen hasonlít Lilire.

Denika,

700 Ft-ért 7 body? Nagyon ügyes teszveszelő vagy. Örülök, hogy a telefonfeltöltésből is jól keveredtél ki.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

MONIC
De jó hogy újra itt.
Esetleg a tejcigyarapodáshoz nekünk is van közünk? Talán hiányoztunk és most hogy itt lehetsz köztünk már minden ok? :wink:
Hát erre novembertől akkor én is oda fogok figyelni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Olvastad azt is hogy mocizik Bogyi?
Tegnap este mondtam is apának beszéljen a lányával, hogy este 22 órakor már aludnia kéne! :lol:
A védőnőnél is végig bugyborékolt. :D

dita75

Dita,

bizony olvastam ám, és nagyon örülök neki :wink: :lol: Kimondhatatlan jó érzés az ilyen.
Denikával értek egyet, szívesen átélném megint az általad leírt élményeket :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok a mai uh-hoz, és izgulok, hogy Mr vagy Miss Bogyód van-e. :lol:

Kép}
monic80

Dita,

biztos nektek is köszönhető, hogy rengeteg tej van most :lol:
Én is megnéztem a szökést, nekem is unalmas volt így egy kicsit, de jó volt mindent hallani mert a feliratok olyan gyorsan váltakoztak, hogy nem tudtam mindent elolvasni :oops:
Én mostanában a Viasaton nézem a Veronika Marsh-ot, ismétlés ugyan de én nem láttam még soha, annyira izgi, hogy tiszta függő lettem :lol:
Az egy hetes Füredi nyaralást nem intéztem tovább miután kiderült, hogy az apósomék is akkor nyaralnak így mi nem tudunk elmenni. Viszont egy pár napra szeretnék eljutni a Balatonra és akkor látogatnánk meg titeket. Valahogy úgy kellene időzíteni, hogy Zsuzskáéknak is jó legyen.

Én is szeretnék menni a talira, de nekem megint úgy lenne mint tavaly, hogy apa visz fel minket, és megvár, így nem tudok megint sokáig maradni.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Dita: Hiper-mega drukkok a mai UH-hoz! :) Gyere gyorsan a hírekkel!

Évi: Nagyon ügyes a kisfiad! Gratula az átforduláshoz! :)

Monic: Tejcsi! :D

Nikit mostanában nagyon leköti a zizegős textilkönyv, hosszú percekig képes nézegetni benne a zebrát. :) Meg az is nagyon tetszik neki, amikor véletlenül hozzáér, zizeg. :)
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Denika,

annyira de annyira gyönyörű baba Niki! És milyen kis ügyesen olvassa már most a könyvet :lol: :lol:

Kép}
monic80

NEm tudtam meg semmit, sőt még uhu sem volt.
Nem mentünk át az uhuba mert csak az eredményeimet nézte meg és azt mondta hogy el kéne döntenem a 4-es tesztet hogy akarom-e a korom miatt, mutatom neki a kombináltat, azt mondta ez sokat nem jelent. Még jó hogy nem kellett kifizetnem a 25ezret érte ha amúgy nem jelent semmit (????????????) Hát én ezt nem teljesen értem.

Annyian voltak mint az oroszok és mindenki hőzöngött mert eleve késve indult a rendelés aztán mindenki előtt bevittek egy kiscsajt kórházi ágyon, őt vizsgálta vagy 40 percig legalább. Gondolom ezért nem vitt már át az uhuba, pedig azon az 5 percen már nem múlott volna semmi. Aztán mi van akkor ha húzöng a nép, nem? Én is csöndben voltam, pedig majd egy órával később hívtak be. Evvan!

Jövő hétre bejelentezek a pesti 4D-re mert amit itt csinálnak helyben pont az a doki csinálja akit annyira utálok, hogy megfogadtam ő nem nyúlhat hozzám soha.

Mindjárt hívom is őket, csak az előbb foglalt volt, lehet hogy hétfőre már lenne is időpont.

dita75

Hehe! Közben bejelentkeztem holnap 12.40-re a Baross utcába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azt írják hogy a SOTE 1. Női klinikával szemben van. Sotésok a metróról hol kell akkor leszállni a klinikáknál?

dita75

Oké Monic én már nagyon várlak, de gondolom a tali előbb lesz.
Meg kéne előbb valahogy a helyet szervezni mert babákkal tényleg nem lesz mindegy.

Denika
Ha Bogyó fiú lesz akkor Niki is veszélyben lesz tőlem :lol:
Dönörűűűűűűűűűséges! 8)

Lányos anyukáktól extra drukkot kérek holnapra ha nem féltik a babájukat! :wink: :D

dita75

Dita,
és végül hova mész 4D-re? És ugye nem a 17.000 Ft-os helyre?
Én megint bejelentkeztem a 4D Genesisbe, 10.500Ft, és minimum 30 perc a vizsgálat. Június 30-án megyek.
Amúgy drukkok akkor áttéve holnapra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA

13ezer forint és mindez tartalmaz:

* Genetikai ultrahang szűrést
* 4D babamozit
* orvosi szakvéleményt
* 1db. fényképet
* DVD felvételt ( lemezzel )
* színes mozgó képpel, aláfestőzenével,
* CD felvételt ( lemezzel )
* 5/25 db. kinyomtatható képpel
* 1db. A/4-es színes sztárfotót,
* fotópapírra nyomtatva, lefóliázva.

Sztem tök megéri!

dita75

Találkozom néhány BMC-s kismamitársammal is mert megyünk turizni is ha már a nagyfaluban vagyok nem akarok Bogyócucc nélkül hazajönni, pláne ha már tudom a nemét is. :lol:

dita75

Sziasztok!

Dita,
Nagyon izgulok a holnapi UH miatt! Annyira várom már, hogy megtudjuk végre, hogy mi van Bogyó lábai között! :wink:
A SOTE 1.-hez a nyugatinál, vagy a Blahánál kell leszállnod a metróról, és villamossal elmenni a Baros utcáig. Én is ott voltam UH-on annak idején. 12.40-re mész? Egyedül leszel? Nehogy meglepjelek... :wink:

Linácska,
Nagyon csini kismami vagy!
Júliusban nekem a 18-19-ei hétvégén kívül bármikor jó!

Czinke,
Nekem anyámék ilyen gyűjtőgetősek...jó lesz az még valamire. :roll:

Boni,
Igen, egész nap tápszert kap Réka, egyedül a 10 órás etetésnél kap egy kis kóstolót valami másból. Kanállal max. 20 g ment eddig, de üvegből ma mind a 60g-ot megette.

Denika,
Niki nagyon szép baba! Ilyen hamar nézelődik már? Ügyes vagy az álometetéssel, remélem menni fog ezután is. Ügyes vagy a vaterás vásárlással!

Monic,
Gratula az új gépedhez!
Ez szuper, hogy ennyire megindult a tejcid! :D

Ma voltunk a SOTE-n fejlődés neurológiai vizsgálaton. Minden rendben, majd szeptember közepén kell újra mennünk. Ilyen csinik voltunk ma:
Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NEMOKA
Igen addigra már egyedül leszek mert 12-ig ér rá a másik csaj akivel talizom! Én örülnék ha meglepnél. Pláne ha a tündérkét is magaddal hozod! Gyönyörű ez a csajszi. Amúgy vigyázz mert ha kiderül hogy tökös lakik a pocómban akkor Rékának lakcímet kell változtatnia, mert hozom haza hozzám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita,
Hááát, ha nem lesz nagyon rossz idő, akkor megyünk megnézni Réka leendő barátnőjét! :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Oké, majd úgyis hívsz hogy mi a stájsz! :lol: :lol: :lol:

dita75

Dita,

dobogó szívvel ültem a gép elé, hogy most majd megtudom a nagy titkot.. De egye fene, holnapig még tudok várni. De lehet, hogy reggelre kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól :lol:

Nemone,

Réka baba gyönyörű, annyira kis vidám az arcocskája. Nehéz elképzelnem, hogy hisztizik kaja közben, bár Danikán sem látszik, hogy tud nagy cirkuszt csinálni, pedig tud ám. :wink:
Irigyellek titeket a holnapi találkozás miatt, de nagyon örülök, hogy Dita mellett leszel a nagy pillanatban. Remélem jó idő lesz holnap. :wink:

Viki mami,

hogy vagytok? Lackó meggyógyult már? Remélem nem volt szükség antibiotikumra.
Fodrász megvolt? Elteszed emlékbe az egyik fürtöcskéjét?

Boni mami,

hogy vagytok?

Zsuzska,

Danika is haspók rendesen. Most 7,3 körül jár, ha nem lett volna 2 hétig beteg akkor tuti már 8 felett lennénk. A betegség alatt lefogyott rendesen. De igyekszik behozni. Épp ma mondta a védőnő, hogy fél éves gyereknek felel meg.
A szoptatás alatt én is híztam, nagyon zavar, főleg a háj ami a hasamra került. De ha vége a szoptatásnak apa vesz nekem elliptikus trénert és indul a diéta + mozgás.

Kép}
monic80

Én is megjöttem a dokitól. Drága kisfiam tegnap óta megfordult farosba. Gondoltam, mert megint a hüvelyembe rúgdal. Akárhogy is nézzük, mérete alapján 2 héttel nagyobb, pedig mi aztán tudjuk, hogy mikor fogant. Doktorbácsi azt mondta, hogy 4 kilós faros babát viszont nem szülünk, úgyhogy most ezerrel fogok beszélni hozzá, hogy forduljon vissza, legyen ügyes kisfiú, mert ekkora méretekkel később nehezen fog tudni. Én meg nem nagyon szeretnék császárt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, Olcsa a 29 héten volt 1900 gramm a 37 héten pedig 3800 gramm. Köztes uh nem volt. Elég sanszos vagy ezzel a helyzettel és ezzel a súllyal a császárra. Bár én visszamenőleg örülök neki pedig mennyire paráztam és ha mégegyszer szülnék mindenképp ezt szeretném. A cukrod tényleg szuper. Nekem terhelés után nem igazán megy 6,2 alá de sztem ez az akkucheck hibája. A éhomi pedig 5,1 szokott lenni. Ma apát megkértem mérjünk együtt. Neki a éhomi 6,3 lett a terheléses pedig 6,7. Érdekes, pedig nem cukros, akkor baromi szuper vagyok ezekkel az eredményekkel, de hol nem érdekel már. :oops:

Dita, én is vadul vártam hogy Úristen majd ma közlöd, hogy kislányod lesz amit tudtunk is már, de sajna nem sikerült megkukkantani, sajnálom. Jó hely az a Sotéval szemben, hányszor szaladgáltam ott Te Úristen, már második otthonommá vált.

Denika Olcsa nyolc és fél kg és csak eszik, még mindig birom tápi nélkül, de nem tudom meddig, Olcsa csak eszik mint a gép, hatalmas étvágya van, mondjuk hosszú is 70 cm. Mi sem vagyunk kicsik :oops:

Moncsi, pocakosodcc?? hát én már fogytam ebben a pár napban dobtam a krumplit, rizst, tésztát, csak salit eszem husival a kenyér helyett meg abonettet. A tejci változatlan nem zavart be a diétám, inkább azt mondanám odafigyelek mit eszem jah és nem csokizom, sajna :cry:

Tényleg csajok jó lenne már a tali szeretnék már találkozni veletek élőben is mert még a Ditán és a Szilvin illetve a Denikán kivül mást nem láttam.

Kép
pgsuska

Zsuzska,
nemrég volt olyan érzésem, hogy vissza is fordult Levi, csak a fejét tette át a jobbról a bal oldalamra. Mintha egy félkört írt volna le. Lehet, hogy a doki pont félúton kapta el a mutatványt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egyébként nem tudom, hogy honnan szedem én az ekkora gyerekeket. Én 160 cm vagyok, a férjem 180, vagyis pasiban azért nem túl magas. Sőt, ő a kivétel a családjában, szülei 160 körüliek, az enyémek is. Lili is 4 kilós volt, Levi lehet, nagyobb lesz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, lényeg hogy egészséges. Nem baj ha nagy bébi. Lehet elő cukker is bejácott nálad, kitudja.

Denika, Nemone, tündériek a csajok, eszméletlen cépek.

Teszek fel képet Olcsáról, ilyen nagylegényünk van már.

Jaj, Viki és Neked is akartam irni, lackó kész legén :lol:
Kép Kép

Kép
pgsuska

Ő pedig Apuci egy évesen, nem kérdés kire hasonlit Oroszlán Olcsi :oops: :wink: Kép

Kép
pgsuska

sziasztok,

Nándus alszik lassan keltenem kell a pancsihoz, gyorsan irok.

Zsuzska: múlkor azt hittem, h rád hasonlit Oli, de hogy felraktad a párod képét, igy már nem kérdés, h tiszta apja.

Viki: remélem Lackó jól van!!

Monic: hajrá , örülök , h dől a tejcsi.

NÉmóka: először mi is csak 20 -30 gr-it ettünk meg, és most látom azt, h emelhetném a 70-80ról 100 is, szóval lassan megy ez, ne aggódj, igaz én rögtön kanállal kezdtem. kivéve az almalét, amikor már 3.jára sem akarta elfogadni, akkor raktam cumiba.
nagyon édes Réka!!

Dita: nagyon szurkolok holnap !!
és mostantól kezdve nem lesz egy nyugodt éjszakád sem!! eljön, h 2-3szor is kimész pisilni. de aludj napközben! én reggeli és ebéd után is mindig aludtam 1-1 órát, hú de hiányzik most ez! :roll: pláne a hétvégi a párommal való közös ebéd utáni alvás!!! és akkor amikor már meglesz Bogyó vagy ő kelt fel, v te kelsz fel hozzá, h megnézd, h minden ok, be van e takarva, jól fekszik e stb... szóval pihizz előre!!! nekem is mindig ezt mondták, és most már utólag értem,h miért!! és a szülésre is kipihentnek kell lenni!!
pihizz minél többett!!!!

Évi: csak az igazat irtam!!

Denika: nagyon édes Niki!!!

Linácska: szép a pocakod , csini vagy, Levi nagyon jóképű, méretek miatt ne aggódj előre! nekem lekövérezte 2szer is a doki Nándus, és mondta, h 4 kg fölött leszünk és erre 3300 lett Nándus, és kis hurkás a keze lába, széles a melle , de cseppet sem kövér

jól vagyunk, egyre jobban megy a hozzátápi, már 2 napja 10kor és 18kor is 70-80 gr-t megeszik. holnap megpróbálok a 10 órásira több gyümit és kevesebb cicit adni, mert gyümi után mindig jön a cici is és van , h ua cicit eszik mint amikor nincs gyümi. :lol:
de nem tudom, h meddig kell húzni, h kiváltsam a 10-es cicit teljesen gyümire, gondolom, ha már többször megevett 1 üveget, akkor mondható, h kiváltottam a cicit.
majd már csinálok képeket és rakok fel. az új puzzles játszón nagoyn élvezkedig Nándus, imádom én is. ma pl ott vasaltam mellette, és néha lefeküdtem mellé, beszáltam a játékba kicsit.
na most már megyek keltem a legényt, hogy húzza most a lóbőrt :shock:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jó reggelt!

Nekem mindegy ha itthon leszünk Júliusban :lol:

mi a Tranzitban szoktunk találkozni illetve a többiek..

http://tranzitcafe.com/content/blogcategory/15/14/

vagy még ami szóba jöhet nekem nagyon bejön a hely képek alapján még nem jutottam el oda, de szerintem ideális babás pocakos talihely! és jó a megközelítése!

http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/index ... Itemid=108

elhelyezkedése!
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 16&iwloc=A

Némó ügyik vagytok..én mindig egy hónap kb míg a következőt bevezettem...

Ditus kérek azonnali Bogyó nem értesítőt! mert tűkön fogok ülni! :lol:

Suska eddig is apához hasonlítottam, de most :lol: jó lenne mán élőben is látni!

Czinke örülök,hogy jól haladtok!

Évi mindig eszembe jut, hogy a kis tojásaid egy tiltott szex eredményei

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként ha valamelyikőtök jár a Hungária körúti Kika felé csak szóljon, és talizhatunk :lol:

Niki Réka és Olcsi is gyönyörűűűűűű :lol:

Lincsi .szeretném ha tudnánk találkozni!!!! de akkor kora délután? 14körül? remélem Levi visszafordul/t

Viki hol a kispasink rövid hajjal? fogacskákkal nagyon kis ügyi

Ditus fogacskák már nem viselik meg annyira.. még csak 3 van kinnt de a felső 4 már lefelé türemkedett, nemsokára kibújik a másik 3 is :lol:

Ancsi remélem jól vagytok :lol:

Mindenkinek pusza
Vendég

Most nézem, hogy amit írtam reggel, az nincs is itt. Na mindegy.
Képzeljétek, az augusztusi topicunkban tegnap este megszületett az első kisbaba 31. hétre. 5 nappal későbbre volt kiírva, mint én.

Én pici fiam továbbra is faros, de érzem hogy ezerrel próbálkozik fordulni. Nagyon bízom benne, hogy megoldja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Linácska,

biztos megfordul még Levi :wink: Az én Danikám a 33. héten fordult be és ő is bőven 4 kg felett lett volna ha időre születik. 36 hét 6 naposan volt 3560 g.

Boni mami,

hajrá fogak!

Dita,

én már nagyon izgulok, egész nap a torkomban dobog a szívem. És mostmár nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, valaki értesítsen minket végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép}
monic80

Ja, és ma számomra csodás nap van, ma egy éve volt a punkció és 16-án lesz egy éve, hogy visszaültették Danikát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, mert etetnem kell.

Sajnos Bogyó szégyenlős volt, és keresztbe rakta a lábacskáit, így nem tudták megmondani, hogy mi van ott. Amúgy minden rendben van Bogyóval, csak éppen Dita köldöke alatt fekszik, ezért így nem lehetett jól látni a lényeget.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Szolgálati közlemény
Ditusnál szégyenlős volt Bogyesz :( Némóci és Réka is volt bent vele uhun.

Részletekkel majd jön Ditus.

Puszi mindenkinek! Most én betegedtem le, + holnap vendégeink is lesznek. Igyekszem jönni.
20150601134430

Moncsi!
Danika képe helyett hogy került oda az egyik fórumos társam kisfiának a képe a vonalzódnál? :shock:
20150601134430

Dita,
pedig úgy izgultam. Amúgy azt azért nem értem, hogy ha még ott is van a köldökzsinór, vagy keresztben van a lába, ok, hogy 4D-ben nem sok minden fog látszani, na de 2D-ben alá lehet nézni, és azért ott csak látszik, hogy van herezacsi vagy nincs. Emlékszem anno Nellike tett fel ilyen képet, és igen szembetűnő volt a különbség Zsófi és Zsombi között lábköz ügyileg. Na mindegy, ha szégyenlős volt, hát szégyenlős volt. Nem irigyellek a várakozásért!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus azta kutyafáját!

Viki jobbulást

asszem kipakolok Kép

homokozni nem is olyan rossz... Kép Kép

csirkecsontot ropogtatok... Kép Kép
Vendég

Viki mami,

jobbulást neked!
A vonalzómon Danika 1 hetes fotója van, mindig is az volt ott. Kék kis sapkában van rajta.

Dita,

ezt nem hiszem el! Úgy látszik Bogyó nem akarja, hogy mi tudjuk amit ő tud :wink: :lol:

Kép}
monic80

Boni mami,

nagyon aranyos Zsigi :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!
Hát nem sok értelme volt a 4D-nek mert így sem tudtam meg többet Bogyi neméről ahogy azt Vikimami és NEmoka is írta. :cry:

De legalább nem kellett még két hetet várnom azzal hogy lássam, és szerencsére minden oké vele, a doktornő elmondása szerint még kicsit növesszem és aztán többet tudunk meg. Haránt fekszik a kis huncut törökülésben, keresztbetett lábakkal, és még a köldökzsínór is a lábacskái között van, ez a gyerek :roll: már most tiszta apja!
Mármint a természete, hogy juszt se mutatom meg mim van! :twisted: Azért abban bízom hogy eddigi tapasztalataim alapján a kiscsajok szégyenlősebbek és ezért derül ki mindig később a nemük.
Lásd. Denika és Némóci. A BMC-sből találkoztam két lánnyal és az egyiknek ikrei lesznek, a kiscsávó hamarabb megmutatta magát mint a kiscsaj, szóval remélem sanszos hogy Bogyó nem véletlenül nem tárja szét a lábikóit. Annyira de annyira szeretném, már vettem is neki egy szép rózsaszín kiskabátot. :oops: Oké vettem egy sárgát is (cicás) de ha kukit növeszt isten az atyám akkor is ráadom a rózsaszínt (kis büntike! :) )
Amúgy makacsságban apjára, lustaságban rám hasonlít, mert bezzeg most nem aktívkodott. Mondtam a dokinőnek, hogy este 22 - 23 óra között meg pörög mint a motor. :)

Teszek fel néhány képet:

Kép

dita75

Kép

Kép

Kép

dita75

sárga kiskabát előlnézet:

Kép

és hátulnézet:

Kép

pink kiskabát:

Kép

dita75

Diuts, sajnálom hogy nem lehetett megtudni pedig úgy izgultam érted. Figy hol vetted ezeket a kiskabikat?? Tök jók, én is vettem hasonlókat Olcsának, de még kéne mert a múltkor nem kaptam a méretében. Jók lettek a 4 D-es képek.

Kép
pgsuska

SUSKA
A körúton túrtam! :wink: :lol: Tök jó vastag bélelt plüssök! :P

dita75

Ditus pedig úgy váártam ejha két lehetőség van még mindig

1, szégyenlőségéből fakadóan kislány
2, mivel annyira lányt szeretnél emiatt nem mutatja a kukacát (több ilyent hallottam)

nagyon kis édes POcaklakód
Kívánom hogy egészséges gyönyörű Bogyeszod szülessen akár fiú akár lány..és sógorom mondása:
Csak az igazi férfiak hordhatnak rózsaszínt! :wink: :lol:

a sárga ruci nagyon édibédi! unisex
:lol: a rózsaszíntől meg még mindig összeugrik a méhem :oops: :lol:

csajok senki nem nézte meg amit belinkeltem?

ja ma este ZSiginek adtam 100ml tápit kiegészítésnek..kiváncsi vagyok felkel e így is 22kor.. ha igen, akkor nem az éhség vezérelte eddig sem :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Nándicseknek és Czinkinek Boldog Félévességet!

Boni!
Megtette a tápi a hatását?

Ditus!
Nagyon szupi Bogyóci képe! A ruhák is szépek! Ügyin turiztál!!!!!

Én kezdek javulni, de még nehézkes a nyelés.
20150601134430

Sziasztok! Benézek ide is, annyira édi babaképek vannak fent, hogy teljesen elolvadtam! Nik olyan cukker, Olcsi tényleg tiszta apci, Dituli, már milyen nagy KISLÁNYOD van!!!!

Tök jó babás hangulat van nálatok!:)))) Ezen a topicon:))

Puszika
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?