Szép jó reggelt!
Bea
Sztem mindegy mikor adod, csak minden nap közel ugyanakkor.
Julika
Nagyon szép család vagytok!!!
A 3. baby is öribaba lesz?
Csomee
Drukkok!!!+++
Kukacka
Jaj de ügyik ezek a kis csöppségek!!!
Kitartás neked, a babákoknak meg sok erőt!!!+++
Hcg szintekhez:
Sztem nemcsak a 0 a 0....mert a tüszőrepikor, beültikor és utána kapott szurikból még pont maradhat kb 5-10 ET+12-re ha kétnaponta feleződik.Ez az én szerény vélemyényem.
11.nap 250, 13. 125, 15. 62,5, 17.31+125=156, 19. 78+125, 21. 223, 23. 112, 25. 56, 27. 28, 29. 14, 31. 7. Ez csak egy pl, tüszőrepivel és fél fél hcg szurival beülti után. ..kétnapi feleződéssel számolva, ha másfél napot számolnék, még kevesebb lenne kicsit...és lehet az áll közelebb a valósághoz.
Annmari
Mennek a tüszőnövelő drukkok!!!+++
Skrisz, Rana, Szezso, Nyulasz, Mabe
Hogy bírjátok a frontokat?
Tegnap elugrottunk egy közeli faluba kivinni a hempergőt a rokonokhoz mert uncsimék hazalátogattak a babójukkal.A kis Tomika 9 hónapos...de olyan nyugadtan üldögélt, meg gőgicsélt és úgy nézett.
Olyan értelmes és érett az arcberendezése mint egy 2 évesnek, nagyon huncut kisfiús.
Sajna képet nem csináltunk, mert tényleg csak rohantunk...de édi volt.
Velünk nincs semmi különös, mostanában megint álmosabb korszakomat élem:éjjel nem alszom csak vagy 6 nagyon max 7 órát, de nappal képes vagyok ráhúzni 3-at is, aztán este már megint ásítozok 8tól...igaz le csak 11 után fekszünk mindig.
Hiányzik a mérleg, az uh meg a szívhangkütyü.
Figyelem a baba mozgását, főleg este fekve lehet vmit érezni amit esetleg a baba mozgásának tudhatok be:ráteszem a tenyerem a méhemre és mintha azt érezném..de ki tudja?
Sok dinnyét és epret eszem...jammi!!!
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!Sztem szép kirándulós idő lesz.