Új privát üzeneted érkezett!

Bridget, huh, az jó soká ürül! Akkor egy fél adag gondolom fele annyi nap... :roll:

Hát Csomee, bízzunk benne, hogy nem fog halványodni! Azért tényleg könnyebb lehet úgy, hogy már van egy kislányod. Mégsem érzi azt az ember, hogy csődöt mondott, mint nő. Bevallom, és rettentően féltem tőle, hogy mi lesz, ha nem sikerül. A párom annyira szeretett volna babát, de csakis kizárólag sajátot. Az örökbefogadásról csak egyszer beszéltünk, de kategórikus nem volt a válasz.

Aki IR-es, az olvasson bele a kaális párok topikjába! Katerina írt valami érdekes gyümölcsről, ami jó rá.

skrisz72

Csibe, Csomee tiétek a laptető!

skrisz72

Nyulasz
Nekem is marha soknak tunt amit a noverke mondott :shock: Rana emlitette kerdezzem meg aztan most jutott eszembe :roll: Nem is az urules a lenyeg hanem a vegeredmeny :wink:

Skrisz
Nem tudom nekem kicsit ez hihetetlen marha sok az a 8-9 :roll: de csak azert irtam le merthogy ezt mondtak nekem itt ennyi :) ez nem mervado masnal :wink:

Akcioban levok csikosodjatok :!: :!: :!: :D Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én úgy tudom, hogy Ovitrellnek több mint 5 nap a teljes kiürülési ideje. Tüszőrepesztő szurit a beültetés utáni napon is kimutatta a teszt. Az pedig több mint 7 nap volt.

Kép

csibe
csibe32

Olvasgatok ám, de lóg a nyelvem!

Eszter jövő szerdán végleg hozzánk költözik - ugye írtam, hogy szóltak 2 hete, hgoy van egy kislány akit örökbefogadhatunk? :oops: Szóval az ismerkedés izgalmas, mulatságos így a két lánnyal. Mindketten nagyon nyugodtak, békések, de azért Jankán többször látjuk a magabiztos-én-itthon-vagyok nagytestvért. Ígérem, ha vége a rohangálásnak (Jankát anyuékhoz, Eszterhez el, Jankát fel, fektetés, altatás, majd másnap előről) többet írok majd. Addig is néhány kép!

Pusszantás a pocakokra!!!! Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Ja, és a táblába beírnátok hogy januárban megyünk újabb kistestvérért? Köszönöm!

Kép

Kép
julika79

Julika!
nem találok szavakat! micsoda csodaszép kislányt kaptatok ajándékba!!!! :D
Gratulálok még egyszer!
és nagyon irigykedem.... :wink: :D
dezsina

Julika, nagyon szépek a kislányok együtt! Igazi testvéreknek néznek ki. Olyan szép család vagytok! A harmadik baba pedig egy komoly döntés. Van fagyibabátok, vagy stimu lesz?

skrisz72

Skrisz: Természetesen, hogy én is féltem, hogy nem sikerül a második sem. De mindig tudtam, hogy lesz saját gyerekünk. Éreztem. Lehet, hogy sokat kell várni és megszenvedni érte, de lesz. Most meg, hogy Kitti itt van, már egyáltalán nincs rajtunk teher. Ha sikerül jó, ha nem, akkor kihasználjuk majd még az 5. lehetőséget. De már nem görcsölünk rajta! Ja…köszi a laptetőt! :D

Csibe: Tüszőrepire 1,5 ampulla ovitrelle-t kaptam. Az 5 nap alatt ürült ki. Kíváncsiságból teszteléssel végigkísértem. Lehet, hogy ez is egyénfüggő, hogy hogy reagál a szervezet.

Julika: Eszter is olyan csodaszép kislány, mint Janka! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek a közös élethez! Harmadik!?...Mindent bele! Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön!:lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

[quote="*puszedli*"]M írta:*puszedli*egnéztem: FRAXIPARINt fogok kapni.

Májuska: ezt is hasba kell szúrni? És ez mitől más, mint a Clexane?

Rana: a biztonság kedvéért fogom kapni. :roll: Ha ártani nem árt, én nem bánom. Szúrok én bármit. 8) Remélem Veletek minden ok, bár én ebben biztos vagyok!

Jó éjt! *

Lényegében ugyanaz. Csak egyik doktor ezt szereti jobban, a másik a másikat.... :wink:
Vendég

Rana
Ha Ágotánál voltál, bízzál benne!

Lányok
Tesztek csalhatnak is!!!
Most volt egy ismerősömnek beültetése. ET+12-nél teljesen negatív 10-es teszt, másnap ment vérvételre és majd 400 volt a HCG-je!

Májuska
Jobbulást a párodnak!

Julika
Gyönyörűek vagytok!
Vendég

Helló!!!!

Mabe: köszi. :)

Julika: csodaszép Család vagytok, de jó Nektek!!!!! :D

Csomee: kívánom, hogy a csíkod csak erősödjön!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Julika,gyönyörűek vagytok :D Sok-sok boldogságot a két kiscsajhoz! :wink: És boldog szülinapot a Eszternek :D
Vendég

Julika!

A lányok gyönyörűek! :D :D Sok sok boldogságot erőt és kitartást kívánok nektek!

Bridget!

Már vasárnap óta szúrom magam napi 225NE gonallal és 2x1 clostit szedtem 5 napig. Ma voltam uh-n 3 tüsző van növekvésben ,nyálkahártya 8mm. Hétfőn ismét uh. Úgy néz ki hogy jövő hét pénteken lesz leszívás!
Vendég

Julika,
nem jutok szóhoz a lányok láttán.
Eszter is csodaszép lányka.
Reméljük Janka hamar kinövi a 'testvérféltékenységet" és mihamarabb rájön arra, hogy van egy tesója aki egyben játszópajtás. :D :D :D :D

Tényleg kerekedik a család!!
Így teljesüljön minden kívánságotok! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget,
megkerestem.
Az elsőnél semmi nem volt.
A másodiknál két helyen is vettek vért és kétféleeredmény mondtak.
1. Schöpf - Mérei: BHCG 10u/l; progi 20
2. Nyírő: 8,67

Érdekes, hogy eltérő eredményeket mértek, holott a Schöpfiben levették a vért és mi vittük át.

Ezek szerint az infók szerint nekem is elindult valami, de nem maradt meg.
Erre írtam, hogy a dokim szerint 'A 0 a semmi!".
A harmadik lombiknál 4-et kaptunk vissza (addig csak 3 és az ő általuk megadott időpontban), 4. napra és akkor 24 körüli volt az érték, de hétvégéről hétfőre lecsökkent és ..... 'megjött".

Én azt mondom, hogy neked is beindult a folyamat.
Mivel a hcg szuri addigra tuti kiürült ez nem is kétséges. Ezt már a te szervezeted termelte .... csak későn kapott észbe. :? :(

Na, de legközelebb.!!!
Új földrész, új életek .... és egy család kezdete!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!
Ma is mennek a drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Szépnapot csajok!

Julika! Csodaszép kislánnyal bővül a család, gratulálok, sok boldogságot nektek!

Spontánkodós, stimus, tesztelős kedveseim! Nektek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Sziasztok,vagyok,csak délelött takarítottam,most aludtam,és vendégek jönnek.
Akciózóknak drukkok mennek!
Csomee,várom a teszted :wink:
Csibe?
Dezsinám,vv lesz?
Bridget,mensi?
Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Kukacról hír (az ikresekről): (Nyulasz, csodálkozom, hogy nem te hozod a híreket!)

Zsófiék: Szerdán beszéltem vele telefonon, a kicsik már maguktól is képesek lélegezni, de addig, amíg enni nem képesek (sajna az anyatejtől még szenvednek és 5ml a rekord) addig hagyják őket a gépen. Ha végre picike-pocakjuk megemészti a tejcsit, akkor egy inkubátorba kerülnek, mintha anyuci pocakjában lennének. Zsófi egy igazi HŐS, sok tejcsije van és nagyon sokat van a babákjai mellett, szerintem ezért nem is tud írni. 2 óránként mehet, de előtte fejés, mosdás...aki ezt átélte, az tudja nincs másra idő!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,üzentem neki,de még nem írt.Viszont múltkor is mondta,hogy 2 óránként lehet benn náluk fél órát,közben meg fejés...és rengetegen hívják,üzennek neki,nem is tud mindenre reagálni,gondoltam nem hívom,csak írok neki.
Vendég

Értem. :wink: A lényeg, hogy van hír, és jó! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, köszi a híreket! Továbbra is nagyon drukkolok nekik!!

skrisz72

Zsófi hírek

Jól vannak,Babákat levették a gépről,ügyesen lélegeznek és kapják a tejcit.

...tényleg jó hírek,csak így tovább!
Vendég

Sziasztok!

Zsófinak és Babákoknak mennek a drukkok! :-) Nagyon ügyik!

Csomee: holnap teszt?

Csibe, Dezsi: mizujs?

Julika: nagyon szépek vagytok :-)

Annmari: tüszőnövelő drukkok mennek!!!

Ma voltam dokinál, méhszáj továbbra is 3000-es, a keményedések ellenére :-) Bendegúz 1100 gramm körül van :-) Szednem kell vasat, és vett le kenetet streptococcushoz. Mostantól 2 hetente van jelenésem a dokinál. Hihetetlen, hogy már itt tartunk.

Szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Lehet hogy még néhányan emlékeztek rám, régebben irtam ide néhányszor.
Segitséget szeretnék kérni. Újra kezdjük a lombikot, sajnos az
előző terhességem elhalt 8 hetesen meg kellett műteni.
Egy darab fagyibabám maradt a BMC-ben, én inkább úgy döntöttem
az új stimulálást választom. Hétfőn kell elkezdenem a decapeptylt,
de közben kiderült, hogy éjszakás leszek, már vasárnap este mennem kell dolgozni. Azt mondták, hogy a decát a délelőtti órákban kell szúrni, de mivel én reggel 8 körül alszom el, nekem ennek du. 4 lenne a megfelelője.
Vagy adjam be szerintetek délelőtt? Nem számit hogy még alszom
utána? Nem tudom a hormonszintet ez hogy befolyásolja.

Ha valaki tudna segiteni, nagyon örülnék, egészen tanácstalan
vagyok.

Látom szépen nőnek a babák, lassan szülni fogtok sokan.
Zsófinak én is sok erőt és boldogságot kivánok a picikékkel.
Bridget igy ismeretlenül is nagyon sajnálom!

Julika gratulálok a gyönyörű Eszterkéhez is!

Bea
bea1979

Bea,sajnálom az előzményeket :(
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,én sosem kaptam decát.Esetleg a dokidat nem tudod megkérdezni?Lehet,hogy a recepción is tudnak segíteni...vagy esetleg jön valaki itt,aki válaszol.Sok sikert az új stimuhoz!
Szezsó,szuper,hogy a méhszáj okés :wink: Szép nagy fiú Bendegúz.Kép nincs?Én is szedek vasat,szerencsére nem fogja a székletem.Arra figyelj,eltolva vedd be a magnéziumtól.
Vendég

Sziasztok!

Zsófinak és a babáknak ezerszám mennek a drukkok!

Csomee, remélem, tényleg pozitív az a teszt. Erősödik már?

Csibe, hírek?

Dezsi, ne hagyj kétségek közt vergődni.

Julika, gyönyörű család vagytok! Januárban harmadik tesó? Ez igen! Drukkolok nektek nagyon!

Annmari, tüszőnövelő drukkok mennek!

Többi akciózónak is szorítok!

Kép
petne

Julika, még nem is gratuláltam! Aranyos család vagytok, Eszter nagyon édes (mindig elszorul a szívem, hogy ki az, aki örökbe ad egy ilyen édes kislányt. De szerencse, hogy szerető családra lelt)!

Kukackák olyan ügyesek! Nem hiába bízott bennük az Anyukájuk annyira! :D

Szezso, Jó hírek nálad is! :D

Bea, sajnálom én is. :cry: Nem biztos, hogy hiteles forrás vagyok, de sztem tök mindegy, mikor adod be a Decát (nekem pl nem is mondták, mikor kell beadni, én önkényesen az estét választottam). De azért kérdezd meg a dokid hétfőn, bizti ami bizti. Addig meg úgy add, ahogy kijön a lépés. 1-2 nap más időpontban biztosan nem számít! Drukkolok!

Csomee, mi a helyzet??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó estét!

Csak most tudok bekukkantani, mert nem nagyon értünk rá! Ma is csináltam tesztet, de ez sem számít, mert még tegnap reggel 6-kor beadtam egy szurit magamnak. Majd a hétfői és a keddi lesz a mérvadó. Addig nem élem bele magam semmibe. (de alakulgat a dolog) :wink:

Zsófiéknak nagy drukkok mennek!

Majd holnap is bekukkantok, de most egyedül vagyok Kittivel.

Szép hétvégét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép jó reggelt!

Bea
Sztem mindegy mikor adod, csak minden nap közel ugyanakkor.

Julika
Nagyon szép család vagytok!!! :D A 3. baby is öribaba lesz?

Csomee
Drukkok!!!+++

Kukacka
Jaj de ügyik ezek a kis csöppségek!!! :D Kitartás neked, a babákoknak meg sok erőt!!!+++

Hcg szintekhez:
Sztem nemcsak a 0 a 0....mert a tüszőrepikor, beültikor és utána kapott szurikból még pont maradhat kb 5-10 ET+12-re ha kétnaponta feleződik.Ez az én szerény vélemyényem. 8)
11.nap 250, 13. 125, 15. 62,5, 17.31+125=156, 19. 78+125, 21. 223, 23. 112, 25. 56, 27. 28, 29. 14, 31. 7. Ez csak egy pl, tüszőrepivel és fél fél hcg szurival beülti után. ..kétnapi feleződéssel számolva, ha másfél napot számolnék, még kevesebb lenne kicsit...és lehet az áll közelebb a valósághoz.

Annmari
Mennek a tüszőnövelő drukkok!!!+++

Skrisz, Rana, Szezso, Nyulasz, Mabe
Hogy bírjátok a frontokat?

Tegnap elugrottunk egy közeli faluba kivinni a hempergőt a rokonokhoz mert uncsimék hazalátogattak a babójukkal.A kis Tomika 9 hónapos...de olyan nyugadtan üldögélt, meg gőgicsélt és úgy nézett. :D Olyan értelmes és érett az arcberendezése mint egy 2 évesnek, nagyon huncut kisfiús. :D Sajna képet nem csináltunk, mert tényleg csak rohantunk...de édi volt.

Velünk nincs semmi különös, mostanában megint álmosabb korszakomat élem:éjjel nem alszom csak vagy 6 nagyon max 7 órát, de nappal képes vagyok ráhúzni 3-at is, aztán este már megint ásítozok 8tól...igaz le csak 11 után fekszünk mindig.
Hiányzik a mérleg, az uh meg a szívhangkütyü. :roll: Figyelem a baba mozgását, főleg este fekve lehet vmit érezni amit esetleg a baba mozgásának tudhatok be:ráteszem a tenyerem a méhemre és mintha azt érezném..de ki tudja? :)
Sok dinnyét és epret eszem...jammi!!! :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!Sztem szép kirándulós idő lesz. :D

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt!

Bea: sajnálom :-( Decat tök mindegy szerintem is, mikor adod. Anno a dokim is azt mondta, hogy kb minden nap ugyanakkor adjam, de mindegy melyik napszakban. (Mi mindig este szuriztunk).

Nyulasz: képet már nem kapok, a dokim UH gépével nem lehet már normálisat nyomtatni. Nekem sajna fogni fogja a székletet a vas
:? de a Diaphylline ellensúlyozza, így jól vagyok :-)

Vrisz: tegnap asszem hidegfront volt, én meg nyügi voltam. :-)
Vékony hasfalnál lehet érezni a babát már ilyen korán is kézzel :wink:
Meg szabad szemmel is hamarabb látszik :-)

Rana: utólag is gratula a félidőhöz :-)

Drukkok mennek Mindenkinek továbbra is!

Szép napot Mindenkinek!

U.i. Ha valaki Lidl közelében van, mától akciós bébicuccok kaphatók (hálózsák, body, rugi, zokni, ágynemű stb.)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Bridget!
Folytatáshoz drukk!

Majuska!
Mielőbbi felépülést a férjednek!!! Remélem úgy tudjátok majd folytatni, ahogy Ti is szeretnétek.

Rana!
Sajnálom a rossz eredményeket! De ezeket tudják javítani ugye?

Julika!
Nagyon szép család vagytok! Drukk a harmadikhoz!!

Zsófi!
Olvastam a történetedet. Sok erőt és kitartást a továbbiakhoz!!!++++

Tesztelőknek továbbra is drukkok mennek++++++++!!!

Lányok!
Ti milyen vitaminokat vagy étrend kiegészítőket szedtetek?
Én 2-3 naponta szedem a gravidát+ minden nap 1x bérescsepp.
Azt tudom, hogy a folyadék bevitelre figyelni kell 2-3 l naponta. De étkezésnél van, amire jobban kell figyelni?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok lányok, egy gyors bekukk hozzátok is, mert megyek férjemhez!
Jobban van, de nem sokkal...nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!! Nagyon jólesik és erőt ad a nagy izgalomban, rohangálásban! :)
A terv, hogy hétfőn a férjem dokija is többet tud mondani és én is beszélek dokimmal, elvileg ma kell megjönnie vagy holnap, de nem tudom pontos lesz-e supretól, meglátjuk. Azaz 3 napunk van, hogy eldőljön, kezdhetünk-e...izgalmas napok....
Remélem az, hogy nem rohamosan javul, nem azt jelenti, hogy nem találták el, mi a baja...holnap kiderül! Jövök a hírekkel holnap!!!
Lányok, a klion 10-es kúpot mikor kell kezdeni? A stimuval együtt mensi alatt is???? Mind a 10-et fel kell rakni?? Még kis sem váltottam... :oops:
Rohanok, bocsánat, de mindenkinek drukk és szép napot!!! :D

Kép
majuska

De jól jönne most valamikor egy laptető :D .......

Kép
majuska

Sziasztok,

Most már biztos, hogy sajna nem sikerült ez a lombik sem :cry: :cry: :cry: . Hétfön többet tudok majd mondani a hogyan továbbról

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!!!!

Akciózoknak mennek a drukkok!!!!!

Juhar: én Femibiont szedek.

Bea: sztem az alvás nem számít.

Zsófiéknak nagyon örülök!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

((((((((((((((Csibe))))))))))))))) :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Csibe!
Sajnálom!! :cry: (((())))

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok!

Csibe! Nagyon sajnálom!! :(

Köszönöm a válaszokat lányok, akkor maradok a reggeli beadásnál.
Remélem még egyszer nem ismétlődik meg velünk ez a dolog.
Könnyebb lett volna azt hallani, hogy sajnos nem sikerült, mint
hetekig bizni abban, hogy minden rendben lesz, és utána hallani hogy elhalt a terhesség.

Most próbálunk pozitivan hozzáálini, és bizni abban, hogyha ez nem is sikerül, majd a következő. Egyszer majdcsak...
Az orvos is ezzel biztatott, hogy tudok terhes lenni, csak valami genetikai ok miatt ez a baba elhalt.
Sima terhességnél is előfordul, csak az külön pech, hogy nekünk a
várva-várt lombikbébinkel történt.

Na majd meglátjuk igaza lesz-e.

Bea
bea1979

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ismeretlenül betoppanok, de hátha tudtok segíteni. Szerdán volt a Punkcióm, de sajnos csak két tüszőt sikerült leszívni, a többi az utolsó percben elovulált. Hogy az se vesszen kárba, inszeminációt is csináltak gyorsan szerdán, de szombaton visszaültettek egy embriót.
A kérdésem az lenne, hogy a szerdán kapott progeszteron szuri (4 ampulla) mikorra tisztul ki a szervezetből, és a tesztelés szempontjából melyik nekem a domináns nap? Az ET, vagy az Inszem?

10-es erősségű tesztjeim vannak, és ma még halványan megvan a 2. csík. Tuti az még a Progeszteron.

Előre is köszi.
renci75

Juhar: én E vitamint, B vitamin komplexet és folsavat szedtem, mikor lombikoztunk.

Májuska: drukkolok, hogy tudjatok kezdeni :-) Klionban nem tudok segíteni, nekem nem kellett.

Csibe: sajnálom :-( hétfőn majd jelentkezz!

Renci: a progeszteron szuri nem befolyásolja a terhességi teszt eredményét :wink: A tesztjeid a tüszőrepesztő (HCG) szurit jelezhetik még. Ha van sok teszted, akkor csinálj minden nap, és akkor végig tudod követni, mikor ürül ki a szuris HCG és mikor kezd termelődni a babá(k)tól a HCG :-) (Én "domináns" napnak a punkció=peteérés napját tekinteném, ezutáni 14. napon a pozitív teszt tuti babát jelez).

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, köszönöm szépen.
renci75

Rana, Nyulasz!
Köszi Kukackák híreit. Nagyon ügyesek a babák, igazán nem sok időt kellett gépen tölteniük :D További gyors gyarapodást és erősödést kívánok!

Szezso! Örülök, hogy nem nyiltál, ez nálam is így alakult. Két hetente dokibácsi? :shock: Nekem pont négy hét.. Na, nem mintha hiányolnám.

Csibe! Nagyon sajnálom, ha így van :( :( Megjött, vagy mitől biztos?

Csatlakozom a tegnap szar napjukat élőkhöz. Még bőgtem is többször, pedig nem volt rá okom.

Kép
estike66

Csibém,rettenetesen sajnálom.Képzeld,veled álmodtam,hogy totál negatív tesztek után,egyszercsak felraktál egy pozitívat.de nem olyan kezd látszani pozitív volt,hanem nagyon erős,és mindenki csodálkozott,hogy előző nap még negatív,akkor most hogy lehet ennyire pozitív.Remélem hamarosan bejön az álmom.
Májuska,apának továbbra is++++++++++++Én a kliont csak a stimu végén kaptam kb 4 napig,punkció elött 2 nappal kellett befejezni.
Juhar,szedjél méhpempőt,lehet igazit is,vagy kapszulásat.Az jó a méhnyálkára.Én szedtem e vitamint is,meg c-vitamint is,folsavat is..
Renci,drukk neked is.Szerintem is tesztelj minden nap,és látod majd,hogy erősödik-e.
Dezsinám,hogy vagy?
Bea,bizony-bizony csak pozitívan!Holnaptól szuridrukkok mennek!
Alle,nem jöttél,hol tartasz?Teszt mikor lesz?
Csomee,nem rakod fel nekünk a sorozatot?
Bridget,mensivel hogy állsz?
Vendég

Nyulasz, tetszik az álmod :wink: :wink: :wink: Az az igazság 2x én is ezt álmodtam, és utána kora reggel mentem tesztelni, nahát azok felébresztettek, mert full negatívak voltak. Mai is nega volt :cry: .
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy holnap mit beszélek meg Koncékkal. Szerintetek laparoscópiának van értelme? Hcg szurikra is rákérdezek, én még sohasem kaptam beülti után.

Alle, Csomee, Renci+++++++

Májuska, végülis kiderült, hogy mi a baja a párodnak?

Kép

csibe
csibe32

Julika
GYonyoru mind2 lanyotok :wink: Es azt hittem eloszor,hogy ikerlanyok :shock: :oops: aztan beugrott :wink: ngyon szerencses vgy es le a kalappal de ezt mar mondtam multkor is asszem :) a fagyibabakhoz pedig sok sikert :!: :wink:

Annmari
3tuszo az joo :wink: 8mm-es nykh :shock: te hogy csinalod ezt :roll: Ngyon drukkolok most rajtad a vilag szeme :wink: aztan kovetlek en is ok 8) :lol: Most ad a dokim szurit 2felet is akar nagy loadagot lehet tuleszek stimuzva... :roll: azt akarja,hogy talan megkene varni a kovetkezo ciklus a beultire amikor meg a mehemet keszitene elo :roll: hat nem tudom...nem lehet ezt letuni egy ciklus alatt? :?

Nyulasz
Eloszor is nagyon szepen koszonom,hogy elkuldted pirit :wink: megjott ma :D en olyan boldog voltam :lol: Hova tunt a babakos linked :?: :idea:

Hajnoca
Koszonom a keresgelest 8) Ahogy mondod majd legkozelebb :wink: a dokim amugy olyan 100-150es hcg-re szamitott volna ha babas vgyok :roll: megkerdeztem...

Zsofi
Nagy kalappal neked es a babakoknak :!: :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
Koszonjuk a Zsofi hireket :wink:

Szezso
Orulok a jo hirekhez es ahoz is,hogy Bazso szepen novoget....hat igen lassan azt sem hiszed el,hogy ott szuszog melletted :wink:

Bea
Koszonom ari toled jolesik :wink: En is sajnalom az elozo babadat :( Sajnos en nem ertek a dolgokhoz nem tok valaszolni :oops:

Csome
Orulok,hogy alakul a dolog es varjuk a zebraidat 8)

Vkrisz
Mitha neked is 15korul volt vgy 5 a hcg nem most hanem ez elott mikor nem sikerult :roll: jol emlexem :roll: Mikor mesz dokkerhez a labakozet mar meg tudjak mondani nem 8)

Juhar
Koszi :wink: Te mikor is kezdessz 8)

Majuska
Akkor mi egyutt varjuk pirit 8) Nalam mar ittvan :D kliont mire kaptad :roll:

Csibe
Mibol gondolod :roll:

Renci
Nekem vegig latszodott a csikocskam meg Et+10-en is ugyhogy en megfogadtam kovetkezoleg nem tesztelgetek sot meg Et +12 is vol csikom a 25-os on :roll: :roll: szal nem tudom mikor is kene kezdened tesztelgetni :roll:

Akciozoknak hiper megadrukkok :!: Kismamik nap pocaksimi remelem mindenkinek jol telt a hetvege 8) Holnaptol vgyok de hetvegen nem lehet gepeznem apacska miatt :oops:

Csajok megjott piri :D Ugy orulok kedden megyek dokihoz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibe,én még sosem álmodtam pozi tesztről,se magammal,se mással kapcsolatban.Hcg szuri nekem volt,nem mindig,de most igen,támogatja a terhesség létrejöttét.
Bridget,örülök,hogy piri nem szivatott meg :wink: A linket levettem,mert azt mondtátok nem működik jól.Én két babát láttam,ti meg egyet.Akkor nem kell. :evil:
Én még ilyenről nem hallottam,hogy egyik ciklusban stimu,a másikban beülti :shock: De neked nincs is már annyi időd a költözés miatt. :roll:
Vendég

Vkrisz,engem nem zavarnak a frontok. :D Hajrá babamocorgás,buborékok meg lepkefingok :D
Annmari,holnapi uhuhoz+++++++++++++++++tüszinövelők mennek!!!
Vendég

Nyulasz
Buherald meg a kepet es hozd vissza az olyan jo volt :roll: Hat igen azaz igazsag a doki most ngyon arra mene,hogy tobb tuszot csinaljunk de azt mondta lehet fajni fog a hasam vgy megnonek a petefeszkeim es ha nem olyan allapotban vgyok nem ajanlja a beultit hanem akkor lefagyasztanak es kovi honapban elokeszitene a mehemet azaz abban a ciklusban csak ara menne ra...a fortelyokat nem tom mert nem beszeltuk egyenlore :roll: :roll: at igen a koltozes miatt eleg gaz de beszeltem apacskaval o nem tud halasztani de en atirathatom a jegyemet :roll: De azert meg +1honapot nem igazan akarok maradni foleg egyedul :? na mind1 majd meglatjuk mi lesz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?