Májuska, kiderült már, mi van Apával???? Írjál, amint megtudod! De azért remélem hamarosan jól lesz, és a kiskatonáknak se esik bajuk! Én csak azt tudom mondani, hogy az ilyen bonyodalmak (nem akarnak nőni a tüszők, kisebb baleset, kilátástalan helyzet, kellemetlen puffadás) a stimu alatt szerencsét szokott hozni a lombikosoknak! (lásd Kisbuta, én meg még ki tudja!) Remélem ez is csak kisebb bonyodalomnak számít majd, és semmi baj nem lesz! ++++++++++++++
Nem tudsz Fraxit kérni a Clexane helyett?????
Estike, Nyulasz! Csak a 12. hét óta jött fel +3 kg. Összesen már több, mint 5! De sztem attól függ, ki hány kilóval kezd. Ezért nem értem, Kriszt mit nyaggatta az orvosa azzal a 9 kilóval, ha én 69 leszek annyi idős terhesen, mint ő, örülni fogok (pedig alacsonyabb is vagyok)! Mert én 60-nal kezdtem (sztem 55 lett volna a normál súlyom). Ha vki mondjuk 90 kiló, és nem hízik SEMMIT félidőig, azért nem kell agyondícsérni...
Ja és
Nyulasz köszönöm félidős köszöntést, már be is vagyok tojva rendesen......
Apával azóta is mindennap rácsodálkozunk, hogy ez tényleg velünk történik, tényleg sikerült? Még most sem hisszük el....
Amúgy igen, én is azzal nyugtatom magam, hogy anyám 3 gyereket szült minden probléma nélkül, és egy fél évvel ezelőttig nem is tudta, hogy Leidenes. Na persze mindig van min aggódni, és a bölcsek azt mondják, ez már így is marad, szerencsére!
Tegnap este meghallgattuk a picikéket a szívhanghallgatóval (na ezért érte meg megvenni, mert én biztos elrohantam volna vmelyik magándokihoz UH-ra, 6 rugó rögtön kiesett volna a zsebünkből, és maga a készülék került ennyibe. Tudom, hogy nem ugyanaz, mint az UH, de mégiscsak megnyugtatott). Mindkét baba nagyokat rúgott (csak hallottuk, nem éreztem), majd megsüketültünk!
Most meg zenét hallgatok, és nagy táncikálás kerekedett odabenn
(most vagy tetszik nekik, vagy pont hogy nem
)!
Csomee, akkor jó, ha egyelőre nem kell mindennap érezni őket! Megnyugodtam!
Bridget, nekem is a második lombik sikerült!
Hajrá második! ++++++++++++++++++++++++