Új privát üzeneted érkezett!

Bridget,mensimanókat küldöm,és hajráááááááááá :D
Itt nálunk 3 hónapot kell minimum várni a következőre...szerencsés vagy!
Vendég

Sziasztok.

dezsina:olvaslak ám titeket.Szóval MÉG VAN REMÉNY!!! Amit tegnap írtál az olyan volt mintha rólam szólna.Meséltem is a páromnak.Szerintem erősödj meg ha kell pár hónap vagy év akkor annyi kell és kész! De! nálatok még otthon párnák között is lehet baba.Tudod CSODÁK vannak!
Szoritok nagyon!

hajnoca:gratula a jogsihoz!!! Aztán a kanyarokkal vigyázni. :lol:

bridget:SAJNÁLOM!!! Ilyenkor olyan nehéz írni valami érdemlegeset.Az hogy tudom mit érzek az neked most kevés.De NE ADD FEL!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.06.11 15:26-kor.

Kép
Kép
melánia

nyulasz:én sem voltam még IR-en.Ti hol csináltattátok?

Kép
Kép
melánia

Bidget,
ez is valami.
Ezek szerint elindult a folyamat csak nem maradt meg.
Nekem is volt hasonlóm - talán pont az első ( majd áttúrom a papírjaimat az infóért) - akkor a doki azt mondta a valami nem semmi. (A 0 a semmi.)
Azért így neki kezdeni a következőnek akár jó is lehet. :D
Anno a volt férjem azt mondta, hogy a szervezetünk olyan, mit egy autó. Be kell indítani és utána tudja mit kell csinálni.
Nekem anno nem sikerült a következő lombikom (vagyis vetélés lett a vége), de neked sikerülni fog.
Talán pont azért, mert mással leszel elfoglalva. (Emlékszel, Bóval én is így voltam.) Költözés, új remények, új élmények, új életek kezdete!!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget!

Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry: pedig annyira szurkoltam neked,ha nem is írtam minden nap.

A következő stimunál mindenféleképp kérj szurit is mert a closty lombikhoz nagyon kevés! :(
Vendég

Sziasztok!

((((((((((((Bridget))))))))))) Sajnálom. Feladni nem szabad, de ezt te is tudod! Jó költözést! :wink:

Mi most értünk haza.
Van egy szép nagy tüszőm (19*21es), ezért kedden újra kell mennem, ennek függvényében 21. cn-en kezdjük a longot!!!!!! :D :D :D Az immunológus profot hétfőn felhívja a dokim. Vszínű fogok kapni vmi heparint (nem hearin, de ugyanaz). Többi eredményemnek örült. :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

puszedli:valószinűleg Clexan lesz.Én is kapom.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Bridget!
Sajnálom! :( (((()))))

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Puszi,ez szuper :D hajrá!
Vendég

Csajok, gyors bekukk, annyi dolgom van, hogy ki se látszom, ráadásul éjjel semmit nem aludtam (hatalmas vihar volt, dörgött meg villámlott meg csattogott. Amikor meg abbahagyta, a hátam kezdett fájni nagyon). :? Voltam dokiknál, meg terhesgondozáson, sajna nem lettek a legjobbak az eredményeim. :(

Bridget, Dezsi, nagyon-nagyon sajnálom, léleksimit és erőt küldök a folytatáshoz! Kép

Puszi, neked minek kell heparin?????? Örülök, hogy minden okés.

A többieknek pussz és drukkk ++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,milyen eredményed nem lett jó???????????
Vendég

Nyulasz, tegnap meg ma voltam a hematológián, a 24 órás antiXa-m túl alacsony lett, konkrétan nulla, tehát ez azt jelenti, hogy 24 órával a beadás után már nem ad semmi védettséget a Clexane (az előző eredményem 0.12 volt)... Jövő héten megyek vissza a "terheléses" (vagyis az inj. beadása után 3 órával) eredményért (már ma is meglett volna, de a laboros csaj eltolt valamit, így újra le kellett venni a vért), lehet, hogy emelni kell majd a Clexane adagon, ahogy növekednek a babák és növekszik a súlyom. Persze nem érdekel, csak a babáknak ne legyen bajuk, már így is nagyon idegesít, hogy két napja nem érzek mocorgást. :( Remélem, azért nincs baj. Csináltak tegnap vese- és májfunkciót is (szerencsére, mert ezt ugye terhesgondozáson nem nézik). Sajnos a koleszterinem is magas lett (nem tudom mitől, szinte teljesen koleszterinmentesen étkezem, és tavaly normál értékeim voltak), ez is elkeserít, mert ugye ez is rizikófaktor a trombózishajlamosoknál. Igyekszem nem túlaggódni magam, ez az állapot (vagyis hogy "csak" ennyire aggódom) már a nagy igyekezet eredménye. :lol:
Meg egy pár más érték is kilóg a sorból, amiket nem tudom, mik. Majd holnap (vagy a hétvégén) beírogatom a pontos értékeket, ha érdekel, még nem volt időm utánuk nézni a neten nekem se.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj Rana! ! Ne ijesztgess ! Ugye semmi komoly? :( :(
Vendég

ó,Rana,ebből én semmit sem értek...max a koleszterint...ez nagyon rossz?Kérj egy uhut,hogy megnyugodj!
Vendég

Nyulasz, hát csak ennyi a lényeg, hogy a Clexane nem véd már 24 óra elteltével a trombózistól (pedig egy kicsit kellene, hogy védjen). És ez nem lehet tudni, miért alakult így (mert a 12. héten még jó volt az érték). Talán az az 3 kg plusz, ami feljött rám azóta????? :roll:
Hol kérjek UHUt? Legközelebb a 22. héten megyek magándokihoz. A körzetihez meg egy hónap múlva (az amúgy se uhuzna meg). De ma mondtam Apának, hogy hallgassuk meg a kicsik szívét.... Remélem, az megnyugtat...

Annmari, remélem, minden rendben lesz (ezt szuggerálom magamnak már vagy 5 hónapja! :lol: ).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, jó, hogy írtál itt is és ott is :wink: köszi!

Én is clexane-t kapok, épp panaszkodom, mit nem csinálhatok jól, mert iszonyatosan csíp napok óta...aztán olvasgattam több más fórumon, hogy sokan vannak így vele sajnos...nekem korábban (endo-műtét után) fraxi volt, na az nem csípett....nem csípem ezt a helyzetet :lol:

Lányok, szerintetek belefér, hogy 6 nap csak supre már haspuffadást, fejfájást és émelygést okoz??? :shock: eddig egész jól elvoltam, de ma!!! :x :x
Akkora a hasam, hogy ma egyik ismerős azt hitte összejött a baba...azt hittem ilyesmi csak a gonal mellett lesz :roll: de már a supre-tól?? :evil: Mondjuk ez a jó kis "egyszer 30 fok, hőség-egyszer 15 fok és zivatar" idő sem éppen hormonterápia-barát...
Kismamik ti is vigyázzatok magatokra, megviselhet ez gyors időváltozás!! üdv.Májuska

Kép
majuska

Rana, hát ez nem jó hír... :?

Bridget, az első lombikomnál a 11 napon megjött a mensim. A másodiknál már tudta a szervezetem mit kell csinálni, és simán sikerült. Nálad is így lesz!

Puszika, akkor hajrá kezdés!

Májuska, a haspuffadás normális. A többi tünetet én nem produkáltam.

Jó kis hasfájós napom volt ma. Azt hittem a takarítástól fájdult meg, de utána is többször fájt és keményedett. Klassz ez a front. :?

skrisz72

Megnéztem: FRAXIPARINt fogok kapni.

Májuska: ezt is hasba kell szúrni? És ez mitől más, mint a Clexane?

Rana: a biztonság kedvéért fogom kapni. :roll: Ha ártani nem árt, én nem bánom. Szúrok én bármit. 8) Remélem Veletek minden ok, bár én ebben biztos vagyok!

Jó éjt! *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *puszedli* 2009.06.11 21:41-kor.

Kép

Kép

*puszedli*

Jó estét!

Csak most tudtam jönni.

Skrisz: Tényleg nagy buli volt! Alig tudtam lemosni róla a sok csokit! Ruhástól ment a kádba! :lol:

Csibe: Lesz az a teszt még pozitív!

Bridget: Nagyon sajnálom! Teszteltem, egyenlőre nem halványodik, de nem is erősödik szerintem, de most még nem foglalkozom nagyon vele!

Dezsina: Persze, hogy van még remény! Ne add fel! Hétfőn remélem zebrás lesz az a teszt.

Puszedli: De jó, hogy kezdhettek! Hajrá!!!

Rana: Ezek nem jó hírek! Remélem a dokid, majd mond valami okosat! A babamozgással kapcsolatban annyit tudok írni, hogy mikor először éreztem a rúgást boldog voltam. Aztán 1 hétig semmi. Azt hittem megbolondulok! Aztán megint egy rúgás, aztán jó pár napig megint semmi. A védőnőm mondta, hogy ilyenkor félidőben még csak néha-néha lehet érezni a babát. Később a 26. hét után meg már szinte minden nap. Úgyhogy szerintem nyugodj meg, minden rendben van odabenn a lányokkal! :lol:

Mindenkinek szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Puszika,
télleg, minek neked a Heparin-féleség? :shock: :roll:
Viszont szuper, hogy Start!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska,
rosszullét monnyon le!!! :oops:
Haspufi -sajna- belefér :? :D

Rana,
minden rendben lesz!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Beültiseknek babaragi+++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Szépséges reggelt kislányok!

Bridget! Nagyon sajnálom :( , itt mindenki tudja, hogy mit érzel és azt is, hogy túl leszel rajta. Volt, hogy föladtam, aztán újra elindultam az úton, nem volt könnyú, az idő is szorított nagyon.

Puszi! Hurrá! Örülök, hogy kezdesz :D

Rana! 3 kg+ :shock: :shock: A védőnő is elintézhet neked egy uhut, próbáld meg. Lehet, hogy a frontokat érezték kismanók.

Akciósok osztozzatok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Sziasztok,
Akciózóknak hatalmas drukk mára is!

Rana,én gondoltam felhívnám a dokim,elmondom milyen rossz lett az eredmény,és az aggodalmat is,hogy megint nem érzed őket(bár szerintem is teljesen normál,én 20 hetesen kezdtem el érezni,és akkor is csak napi 1-2-szer),és megkérném,nem tudnánk-e uhut csinálni.De ha szívhangot hallgattok,már az is megnyugtató lehet.
Ééééééééés FÉLIDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D gratulálok! :wink:
Remélem azért ez nem olyan egetrengető baj,hogy a clexane nem véd,esetleg kapsz majd mást?Sokan nem is tudják,hogy kéne ilyet kapniuk,és semmi bajuk.Gondolom ha otthon párnák között jönnek össze a lurkók,akkor itt sokan azt se tudnánk létezik IR,meg leiden meg társai.Ja,én örültem volna,ha csak +3 kiló lett volna félidőig. :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Bridget: sajnálom :-( nekem az első lombik után volt 15 a HCG-m. Ki voltam bukva, 2 napig sírtam. Aztán a következő sikerült :-)

Dezsi: ölellek...örülök, hogy már vannak terveitek :wink:

Csomee: szerintem az jó, ha nem halványodik :-)

Csibe: mennek a drukokk továbbra is!

Meg persze Mindenkinek!

Rana: sajnálom a rossz eredményeket :-(
babók attól még mocoroghatnak, hogy nem érzed őket...ha sok a dolgod (sokat jössz-mész), akkor az apróbb rezdüléseket észre sem veszed. Ha van időd napközben, feküdj le egy fél órára, legyél nyugiban. Az elején én is csak így éreztem Bendegúzt...

Puszi: hajrá kezdés! :-)

Skrisz: a keményedések lehettek a takarítástól :wink: ez úgy működik, hogy miközben terheled magad, nem is keményedsz, de utána....ez a rossz ebben, hogy csak utólag derül ki, hogy túl sokat vállal az ember.

Csomee, Katavirag: cukik a bébik :-)

Tegnap megvolt a cukorterhelés. Ha jövő hét közepéig nem keresnek, akkor rendben vannak az értékeim :-) remélem nem keresnek...

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Bridget nagyon sajnálom :cry: . Egyre jobban úgy néz ki, hogy nekem se sikerült. A mai napi tesztem is full negatív.

Csomee mennek a drukkok ++++++++++++

Rana sajnálom a rossz eredményt :cry:

Skrisz szerintem is a takarítás bűnős a keményedésért, de remélem ma már minden rendben lesz.

Szeszo remélem, hogy jó lesz a vércukor terhelésed. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Puszi hajrá kezdés, minek kell immunológussal konzultálnija a kezelő dokidnak?

Kismamiknak pocaksimi :wink:.

Kép

csibe
csibe32

Csibe, még mindig nagyon korán van következtetéseket levonni!!

Csomee, Alle, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, hajrá szurik!

skrisz72

Dezsina Nyulasznak igaza van inzulinnal kapcsolatban. Érdemes lenne utána jnárni.

Skrisz nagyon aranyos vagy, hogy biztasz, de blasztós Et követően 8. napon már mutatnia kéne valamit a tesztnek. Ez van. Csak ne kerülne ilyen sok pénzbe a folytatás.

Kép

csibe
csibe32

Csibe: vérvétel lesz? Blasztós transzfernél Et+8 az egyenlő 3 napos transzfernél Et+10-zel, nem? Szerintem még van remény :wink:
De megértelek...Legfeljebb kellemes meglepetés ér :-)

Csajok, akit érdekel, most láttam, hogy van az nlc-n genetikai szakértő...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszedli, a fraxi is vérhigító, hasbaszuri, jobb mint a clexane, nem csíp!!! Hatóanyag asszem ua.

Lányok, nagy bajban vagyok. A férjem éjjel kórházba került, és még nem tudják mi a baja, vizsgálják. Nem elég, hogy ő SOSE beteg, és izgulok mi a baj, de az is lehet, hogy supre után nem kezdhetjük a stimut, ha valami komolyabb baja, és érinti a kiskatonákat!!! Különböző okok miatt 1 évet hagytunk ki, és pont most jön ez???????? :cry: :cry: :cry: :cry:
igazságtalan az élet :cry: :cry:

Kép
majuska

Sziasztok!!!

Csibe: voltam immunológusnál, aki kért egy sor vizsgálatot. Azokat megcsináltattam TBre. Szerintem jók lettek. Mondtam a dokimnak, hogy ha jók, nem szívesen mennék el 10.000-ért, hogy azt mondja, minden ok.

Múltkor Aspirint Protectet szedtem, most ezt a heparin félét. (meg persze a többit is: progiszuri,....)

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz
koszonom a menzimanokat 8) allitolag leghamarabb holnap jon :wink:

Melania
Nem adom fel abban biztos lehetsz :wink: te mikor mesz a kovetkezo "harcba" :roll:

Hajnoca
Azt mondod 2-nel elindult valami?Doki azt mondja nem osztodott szerinte :roll: Megnezted a papirt?

Annmari
Tudom ereztem,hogy itt vgy :lol: :wink: Veled mizu jott mar piri mert most en is arra varok :twisted:

Puszi
Ez jo nagy tuszo :shock: ebbol lehet valami ehonapban? spontan vgy hulyeseget kerdeztem :oops: 21.cn az mar csak 6nap :wink:

Rana
En nem ertem,hogy milyen eredmenyed rossz ehez nem ertek sajna :oops: de irjal mar mi van ha valtozas van! :roll: Babakok meg bizti jol vannak de hogy Nyulasz is mondta nem lehet bemenni es uhu-t kerni :roll: Meg jo,hogy "csak" ennyire aggodsz :lol: Gratula a felidohooooz :!: :D

Szezso
Az mit jelent?15 azaz elindult valami de megsem? :roll: Neked is a masodik sikerult akkor teged is kovetlek 8) Remelem jo lesz a terheleses cukrod es nem keresnek :wink:

Skrisz
Szeretnem kovetni a peldadat :wink: bar nekem mar ET+13van igazan johetne mar :twisted:

Csome
Jol teszed egyenlore ne is idegesitsd magad latod nekem meg uccso nap is valami mintha ott lett volna kozben megsem :roll:

Estike
Tudom,hogy itt mindenki tudja...ezert is kellett csatlakoznom a topikhoz :wink: Gratula a 34.hethez :!:

Csibe
Nem feladni :!: Mondtak itt a csajok volt akinek ET+14-en lett pozi...persze ertelek en vv mikor lesz az majd mindent megmond :roll:

Majuska
Csak nincs apacskadnak semmi olyan baja amivel arthat a katonaknak :roll: Tudod mar mi a baj?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: persze, hogy lehetne spontán. Nálunk nincs akadálya. Csak hát 3 év alatt egyszer sem estem spontán teherbe,....

Kép

Kép

*puszedli*

Májuska, kiderült már, mi van Apával???? Írjál, amint megtudod! De azért remélem hamarosan jól lesz, és a kiskatonáknak se esik bajuk! Én csak azt tudom mondani, hogy az ilyen bonyodalmak (nem akarnak nőni a tüszők, kisebb baleset, kilátástalan helyzet, kellemetlen puffadás) a stimu alatt szerencsét szokott hozni a lombikosoknak! (lásd Kisbuta, én meg még ki tudja!) Remélem ez is csak kisebb bonyodalomnak számít majd, és semmi baj nem lesz! ++++++++++++++
Nem tudsz Fraxit kérni a Clexane helyett?????

Estike, Nyulasz! Csak a 12. hét óta jött fel +3 kg. Összesen már több, mint 5! De sztem attól függ, ki hány kilóval kezd. Ezért nem értem, Kriszt mit nyaggatta az orvosa azzal a 9 kilóval, ha én 69 leszek annyi idős terhesen, mint ő, örülni fogok (pedig alacsonyabb is vagyok)! Mert én 60-nal kezdtem (sztem 55 lett volna a normál súlyom). Ha vki mondjuk 90 kiló, és nem hízik SEMMIT félidőig, azért nem kell agyondícsérni...
Ja és Nyulasz köszönöm félidős köszöntést, már be is vagyok tojva rendesen...... :shock: Apával azóta is mindennap rácsodálkozunk, hogy ez tényleg velünk történik, tényleg sikerült? Még most sem hisszük el....
Amúgy igen, én is azzal nyugtatom magam, hogy anyám 3 gyereket szült minden probléma nélkül, és egy fél évvel ezelőttig nem is tudta, hogy Leidenes. Na persze mindig van min aggódni, és a bölcsek azt mondják, ez már így is marad, szerencsére! :wink:

Tegnap este meghallgattuk a picikéket a szívhanghallgatóval (na ezért érte meg megvenni, mert én biztos elrohantam volna vmelyik magándokihoz UH-ra, 6 rugó rögtön kiesett volna a zsebünkből, és maga a készülék került ennyibe. Tudom, hogy nem ugyanaz, mint az UH, de mégiscsak megnyugtatott). Mindkét baba nagyokat rúgott (csak hallottuk, nem éreztem), majd megsüketültünk! :lol: Most meg zenét hallgatok, és nagy táncikálás kerekedett odabenn :shock: :D (most vagy tetszik nekik, vagy pont hogy nem :roll: )!

Csomee, akkor jó, ha egyelőre nem kell mindennap érezni őket! Megnyugodtam! :D

Bridget, nekem is a második lombik sikerült! :wink: Hajrá második! ++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Májuska,jajj.Mi a baj,tudsz már valamit?
Bridget,jobban vagy már?
Dezsinám,és te?
Csibe,kitartás!Hátha :wink:
Csomee,hányadik napon vagy?
Puszi,azért reménykedni szabad :D
Vendég

Rana,örülök,hogy babákkal minden rendben :wink:
Vendég

Majuska: milyen tünetekkel került Apa kórházba??? Ha újkeletű a betegsége, akkor nem hiszem, hogy a most "készleten lévő" kiskatonákra hat :roll:

Bridget: igen, azt jelenti, hogy valami elindult, biokémiai terhesség volt valószínűleg. Aztán utána a fagyis beültetés sikerült :-)

Puszi: sosem lehet tudni :wink: pl. most tök jó a TSH-d, meg az inzulinod is :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszi, de most nagyon jók az eredményeid!! Azért próbáljátok meg ma este! :wink:

Májuska, hát ez nagyon rosszkor jött. Írj majd, hogy mit mondott a doki!

Csibe, ezt nem tudtam a blasztós embriókról. Én úgy voltam vele, hogy ha a 10. napon nega, akkor valszeg nem sikerült. Én csak brahiból teszteltem végig a ciklust. Semmi reményt nem fűztem a 8-9. naphoz.

Picit rólam: megjöttem a védőnénitől. Jót dumcsiztunk. Vérnyomásom, pisi, súlyom rendben. Nem jön családlátogatásra, csak ha megszületett Eszter. Beszélgettünk homeopátiáról, kiderült, hogy ő is elvégzett egy ilyen tanfolyamot. A dokik viszont akikkel dolgozik, nem nagyon ajánlgatják az embereknek. Pedig rá kellett jönnöm az utóbbi időben, hogy igenis jók ezek a cuccok. Én biztos megveszem a "szüléses csomagot". Ártani nem árthat.

skrisz72

Meli,mi pesten csináltattuk az IR vizsgálatot,egy magánintézményben.
www.mensmentis.hu
De asszem endokrinológus adhat beutalót,vannak itt akik tb-re csináltatták,biztos leírják ki adhat beutalót.
Vendég

Rana, örülök, hogy megnyugodtál. Gratula a félidőhöz. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Bridget, sajnálom. Azért látom, pozitív vagy. Az mindenképpen megnyugtató, hogy valami elindult. Ez mindig jó jel.

Dezsi, mensi megjött, vagy még reménykedhetek?

Akciózóknak drukkolok.

Kismamik, azért a babáknak is vannak nyugisabb, és pörgősebb napjaik a pociban, akár nekünk idekint. Ha egy nap nem rúgják ki a ház falát, még nincsen semmi bajuk. Szóval nyugigumi :wink: !

Kép
petne

Krisz, milyen az a homeos "szüléses csomag"???? :roll:

Meli, nekem nőgyógyász adott beutalót az IR-vizsgálatra, de adhat diabetológus, belgyógyász, meg szerintem házidoki is.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Az elobb elfelejtettem irni persze mert siettem nem figyelmetlensegbol :!: Mindenkinek drukkolok tenyleg hozhatna mar valaki egy pozi tesztet :!: Kismamiknak meg pocaksimi :P

Petne
Lehet az elso kudarcot negativan felfogni :?: :idea:

Szezso
Mi az a biokemiai terhesseg :oops: :idea: :roll:

Puszi
Akkor nagy drukk neked :!: :!: :!: :D 8) :wink:

Rana
Orulok,hogy megnyugodtal :P Neked is a 2.sikeralt :shock: na akkor jo eselyekkel indulok :lol:

Nyulasz
Mar tegnap boges utan jobban voltam...persze nem felejtettem el :roll: de lezartam a dolgot :wink:

Skrisz
Itt minden "gyogyszer" homeos :wink: es nem is betegek annyit mint mi :twisted: antibiotikumot nagyon ritkan adnak az embernek es abbol is olyan gyenget ami pl nekem nem is hasznal mert sajnos a nagyobb dozishoz szokott a szervezetem :x Ma mi volt mert azt latom 15-en terhesgondozas :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a mai drukkok is!
Nyulasz: ET+9. napon vagyok. Megmutatom a fotót. Ez most reggel készült. De tudni kell, hogy ET+6-on kaptam egy fél ovitrellet. (Egyébként a 7. nap óta ilyen a teszt) Élőben sokkal erősebb!
Majuska: Mi van apával? Lehet már tudni valamit?
Rana: Gratula a félidőhöz!
Majd még jövök!
Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, de szép csíkos! Jaj, annyira szeretném, ha ez nem az ovitrelle-től lenne!!! Még mindig nem vagyok vele tisztában, hogy mennyi a kiürülési idő.... :oops:

Rana, nézd meg ezt a weboldalt: http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=76&oldal=0

Itt aztán van babacsomag, szülési csomag, allergia csomag....

skrisz72

Csomee! Jaj, de jó lenne már, ha ez "igazi" zebra lenne, de már én se merek mondani semmit se... :roll: Mondjuk ha nem halványodik, az azért biztató!!!

Kösz Krisz, nézem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz, Rana: Egyáltalán nem bíztam el magam! Tudom, hogy ebből még bármi lehet, főleg a januári tesztek után! :D
Ha ennek ellenére mégsem sikerül és csak a szuritól van, akkor sem szomorkodom. Hiszen Kitti itt van nekem és ez a legfontosabb! :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csome
En is latom de igy nem lehet mondani meg semmit :roll:

Skrisz
Megkerdeztem a noverket tegnap aztmondta a beulti napjan ugye HCG szurit kaptam 3000-set es az egy het max 8-9nap a kiurules :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok, úgy néz ki nagyon durva allergia, ami még ilyen szintű sosem volt (részletekbe nem mennék bele) 4 nap kórház-infúzió, stb..hétfőn beszélek dokimmal, így kezdhetünk-e, meglátjuk addigra jobban lesz-e, nem káros-e a kezelés, amit kap, stb...
Jól megjártuk.... :cry:
Az a baj, hogy eddig mindkét lombiknál volt gikszer, pl.baleset, egyebek, és azok sem sikerültek, úgyhogy nem tudom nálunk mindez mit jelent :cry: :?

Szebb napokat nektek, szülőknél és férjemnél leszek,így nem tudom mikor jövök, hétfőn mindenképp!!!
Köszi a vígasz-szavakat, kérek még drukkot, hogy hamar rendbejöjjön és minden folytatódhasson!!! Nagyon köszi!
Én is drukkolok mindenkinek, csíkerősítő és egyéb jókívánságokkal!
Rana, gratu a félidőhöz :D
Üdv Májuska

Kép
majuska

Majuska
Azert csak talalnak par elo katonat ami kell a lombikhoz :roll: max ICSI-vel osszeteszik bar nalam alapbol ICSI-vel dolgozik a doki mert sajna orulunk ha van petim nemhogy meg kiserletezzunk vele.Szoval ne ngyon izgulj es probalj megnyudogni hetvegen!
Ferjednek jobbulast :? neked meg ++++++++++++ :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csomee,ez csík!Erősödést kívánok,szerintem is bíztató,hogy nem halványul...erősödni meg csak ezután kell neki.

Májuska,jajj,nagyon sajnálom apát.Remélem nem húzza keresztbe a lombikot ez a dolog.Drukkolok nagyon!!!

Bridget,itt kevesebbet mondanak kiürülésre,a beülti után az 5000-es choragon felét kaptam kétnaponta háromszor,plussz a beülti napján is,tehát et+6-on ment még 2500,de másnap reggel nem ugrott le a csík a tesztről,mint azt a múltkori képeken is láthattad.Punkciókor meg ovitrellt kaptam,két ampullával,asszem az is 5000-es,akkor viszont 10000 ment be.Elvileg 40 óra a felezési ideje,de gyakorlatilag nem hiszem,szerintem hamarabb ürül.Beülti+12.napon 445 volt a hcg,akkor még három babával.Amikor csak tüszőrepesztőt kaptam,és beülti után nem ment a hcg szuri,akkor viszont et+12-n 0 volt a hcg.Már én is bonyólodtam bele sokszor a számolgatásokba :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?