Új privát üzeneted érkezett!

Nézzétek meg Tünci aláírásában a linket. Én tettem már oda egy voksot!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Majd ha egyszer úgy ráérsz akkor nem csinálnád meg olyan kicsire, hogy be tudjam tenni az avataromnak ezt a képet? Nem sürgős. Csak majd egyszer.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok most elköszönök, mert menek a nagy tesóhoz. Mindig csütörtökön van a nagy bevásárló napom. Majd jelentkezem.

Ma utoljára elsős Barci!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ne hozz zavarba :oops: :oops:

Kép
anyci

Tünci az ősszire tuti megyek ha törik ha szakad :D

Kép
anyci

[quote="melcsike70"]J írta:melcsike70a és ne lepődjetek meg. Anyci, nem is igazi Anycinak látszik. Egy nagyon szép, fiatal csajszi. :wink: :lol:

Osztom Melcsike véleményét!Nagyon csinos csajszi!
Bejelöltelek Anyci az iwiw-en! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Én is rohanok,mint mindig :(
Nagyon hiányoztok, annyi mindent megosztanék Veletek,de nincs időm ideülni :?
Holnap még dolgozom, aztán 4 napig itthon leszek,remélem tudok jönni.

Puszi Nektek!

Bea
beátab

Szintus visszajelöltelek! :D

Kép
anyci

Szintus te is helyes csinos csajszi vagy!Most is szőke vagy?Pici lány tényleg tiszta apja de azért belőled is van főleg egy bizonyos helyen :lol: :lol:

Kép
anyci

Betti te jelöltél meg ugye :wink: :?:

Kép
anyci

Tünci

Köszönöm!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Én voltam

Betti
Kép
betti0412

Mostam, főztem, pakoltam.szerettem volna napozni picit, de mire kimentem volna, jól beborult.hiporeklámnak is beállhatnék.
nincs is kedvem semmi máshoz, pedig lehetne takarítani, de azt mindig lehetne, úgyhogy van még rá lehetőségem életem végéig.

egy darabig néztem kinnt a kismacskákat, vagányul bunyóznak és egy cseppet sem zavartatják magukat a náluk 200* nagyobb kutyától.
Közben meg nyeltem a port, amit felvert a kutya, meg a szomszéd galambjai.kigondoltam, ohgy elmegyek egy toxoplazma vizsgálatra, mert nekem negatív volt, dem ost csodálkoznék, ha nem fertőződtem volna meg, mióta kiköltöztünk, mert sokat vagyok ott kinnt az udvaron, ahol a szomszédban a galambok vannak bezárva és gondolom a galambszarpor elég fertőző...

Hogy telik a napotok????????

KépKépKép
tünci28

Üdv!
Tünci bezavarom azuramat a Sport Beach-ra és a Napsugárra is, de ő már volt a Sporton és azt mondta kicsi gyerekekkel szerinte az jobb, mert van egy külön kicsi "úsztató" a kölköknek. A másikat meg megnézi. Nem tudom mikor fogja, remélem még ma...

Na megyek, mert hív az anyai kötelesség! Huh, mi lesz velem ha anyukám a jövő héten már nem főz és nem jön délben. :cry: :cry: :cry:

Puszi!!!
hettuli

De jó ,hogy írtál Hettuli, lassan beleszoktok a közös életbe???

Biztosan hamar visszazökkensz, kétgyerekes anyaként is megállod a helyed, nyugi!!Tuti csajszi vagy Te!!!Éppen tegnap este meséltem a találkozásunkról Anyunak, bárcsak feleannyira értene engem,mint Te!

puszi

KépKépKép
tünci28

Betti,szép csaj vagy :D
Tünci ezzel nem vagy egyedül,én is hófehérke vagyok de most van egy kis pari pólóm :wink: Én csak az erkélyre tudok kifeküdni de az is több a semminél :roll:A galamb piszok nem is egészséges én éveken keresztül szippogattam amíg anyunál laktunk,mert tetőtérben van a lakás és azok a dögök a tetőre telepedtek és nem lehetett elűzni semmivel a szar meg csak potyogott be az ablakon amikor fújt a szél :evil:
Hettuli boédog babázást :D

Kép
anyci

összepakoltam az íróasztalomban, fényképeket nézegettem.Az esküvői utánrendelés szinte mind rossz lett, vissza kell vinnem, persze blokkot nem kaptam, majd lehet ott is cirkuszolni, de jó lesz... :roll:

Megtaláltam azokat a képeket is, ami 2 napos koromban készült..Barátaim,hogy én mennyire csúnya ,kövér, hatalmas újszülött voltam. :shock:

Most akartam menni a temetőbe, de már kb két órája olyan vihar van!Nem akar elállni az eső..hogy a franc vinné el, ezt a szélsőséges időjárást. :evil:

Melcsike, szívesen.

KépKépKép
tünci28

Galambszarpor :lol: :lol:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nyelvújítok... :wink:
tünci28

Tünci van rólad fotó valahol?Itt vagy valahol máshol :wink: Én is kövér kisbaba voltam anno 8)
Zaha szia!! :D

Kép
anyci

Anyci
Nem nagyon vagyok máshol, képpel meg pláne..néha teszek fel ,de csak átmenetileg.De Bettinél az iwiwen meg tudsz nézni, bár nem az én iwiwem, hanem az uramé, van az albumban egy közös kép, bár már éppen 4 éves.Az uramnak hosszabb a haja, az enyém meg egész más.Privátban megy a név.
tünci28

Kazinczy Tünci :D

Szia Anyci :)

Majd jövök még este, nem tudom, olyan hülyén érzem magam, olyan semminek, mintha nem is én lennék aki az életmet éli. Na mindegy, nem tudom elmondani.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, nem is kell részletezni, ma olyan gondolataim vannak, nem is tudom, valami feszít belül, csak járkálok itt bent, mint egy veszett vad, úgy érzem felrobbanok a feszültségtől,valamit tenni akarok, hogy más legyen.
Az jár a fejemben, hogy nem ez a valaki akarok lenni, csak egy egészen átlagos ,hétköznapi asszony és anya, valaki, akivel soha semmi nem történik másképp, mint másnál..Nnna, én sem tudom elmondani... :(
tünci28

Tünci, láttad azt a filmet, hogy A másik én? A történet más, ott a csaj a barátját veszti el igen brutális módon, tényleg egész más, de arról monologizál, hogy elvesztette önmagát, és nem maradt más, csak ez a "másik én"...lesz ez jobb vagy más????
:cry:
Értem, amit írsz... :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Meg ilyenekre gondolok, hogy miért vagyok én rosszabb mint más? Mire akart megtanítani az élet ezzel?
Nem gondolom, hogy az az ember voltam, aki ne becsülte volna meg amije van, akit ilyen kegyetlen módon kellett volna bármire is figyelmeztetni.
Vagy hogy bármelyikünk az az ember lett volna.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Most mennem kell, jövök még este

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, igen láttam azt a filmet,nem is olyan régen, engem nagyon megérintett!!
tünci28

Tünci előbb válaszoltam priviben mint itt olvastam volna az írást :wink: Olyan helyesek vagytok együtt :D

Zaha én is láttam a filmet és ahohy Tünci mondja engem is megérintett!

Tudom mit éreztek én is ilyen vagyok mostanában.Nem találom a helyem csak lézengek és azt kérdezem miért pont én mit vétettem mit kellene ebből megtanulnom.Ennyire rossz lennék?Pedig mindig igyekeztem jó lenni segíteni ott ahol lehet és nem ártani másnak.

Kép
anyci

Anyci, majd én is megkereslek az iwiw-en.
Dolgoztam egy évig Zalaegerszegen 2000-2001-ben, ismerem ám a járást! :wink:

Azt mondják, egyszer majd találunk választ mindenre. Hát nem hiszem. Milyen válasz lehetne erre? Milyen válasz, amihez képest ez nem túl nagy áldozat??? :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, mikor jössz már??
A privit meg csak várom, várom.... :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, és Te merre jársz?

Jázmin, adj már valami életjelet... :(

Franka, Te is... :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Vagyok én is! Délután lefeküdtem és utána meg vacsi, meg fürdés, most feküdt le a család.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Úgy látom neked sincsenek most túl jó napjaid. Legalábbis sokat gondolkodsz te is a miérteken ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, hogy néz ki a ki a kutyus?Én kétféle picit ismerek, az egyik, amikre olyan vicces bóbitamasnit szoktak kötni a fejére,olyan, mint a "lesz ez még így se" filmben.Meg a másik,amelyik úgy néz ki, mint egy minidobberman.
tünci28

Szia Melcsike, igen, olyan üres vagyok, mint egy hordó, szar a egész, néha azon gondolkodom, minek is élünk?
És a miértek, állandóan járatom az agyam rajta, de nem bírom felfogni. És dühös vagyok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Bocs, hogy erről írok: a Bobokáék topikjában írta az egyik lány, hogy egyik ismerősükön életmentő császárt hajtottak végre, a 39. hétben volt, halva született a kislány de sikerült újraéleszteni, de állítólag nem nagy az esély, hogy túlélje a kicsi tündér. :cry: :cry: :cry:
HOL VAN ILYENKOR????? :evil: :evil:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nem tudjátok, mi van az ikrekkel?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci

Most ilyen volt 3 hetesen

Kép

És ilyen lesz nagy korában. Persze a szőrét lehet fazonravágatni.

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Zaha, utoljára az anyuka jelentkezett be, kisebb súllyal születtek,mnit a többiek írták, de túl vannak az első kritikus héten, már kapnak tejet is keveset, gépen vannak, de csökkentett értékekkel.Kb 3-4 hónap múlva mehetnek haza..
tünci28

Melcsike, de édesek a kicsik. :)

Köszi Tünci.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Én nem szoktam mostanában olvasni Bobokáék topikját. Nekem itt lett vége. :( Ahol ők most tartanak. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Remélem minden rendben is marad náluk. CSak jót kívánok nekik. 8)

Bogikám is jól volt, csak rossz helyen, rossz kezekben. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, aranyos kutyus, akkor a bóbitás az! :)

Már én se nagyon olvasom a másikat,Boboka se nagyon ír oda egyébként.Csak a szívemet szaggatom vele én is.
Hát látjátok így változik az élet, ezért nehéz ez a topikélet is,akár kimondjuk, akár nem.Betti mondta vmelyik nap, hogy az érzéseket nem kell magyarázni ,azok vannak.

KépKépKép
tünci28

Lelépek lassan, remélem, holnap mindenkinek kicsit jobb, szebb napja lesz.

Aludjatok jól.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hé, látjátok, mivé lettem??? :D

Puszik

Zaha

Kép
Kép
zaha

Holnap ballagásra megyünk. Remélem nem lesz olyan eső mint ma délután. Amikor lefeküdtem még tökéletes volt az idő mikor felkeltem, meg égszakadás, földindulás.

Kép

Kép
melcsike70

Zaha középhaladó felhasználó lett! :wink:

jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavaitokat.

Betti, Zaha, Szintus: borzasztóan sajnálom, ami veletek történt... és értetlenül állok ezek előtt a dolgok előtt. Az egyik World Press Photo kiállításon volt egy kép: földrengés után egy asszony térdel a földön, mellette a négy halott gyermeke. Hiába az istenhit, hiába a pszichológia, azt hiszem, a gyermekek szenvedését sosem fogom tudni megérteni vagy elfogadni.
(És az ellentmondás: én nap mint nap fájdalmat okozok a gyerekeimnek. Miért? Hogyan működik mindez, és hol a megodás...?)

Hettuli, Leda, gratulálok, és nagyon drukkolok nektek, hogy a továbbiakban is minden jól alakuljon.

Boboka meg babát vár, jól értem?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Hátrahőköltem, amikor megláttam a vonalzómon, hogy már több mint 10 hónapja, hogy a babám meghalt. Hihetetlen. Nem tudtam pontosan, de olyan 5-6 hónapnak éreztem. (14 hetesen ment el, kisfiú volt /Andris/, a harmadik gyerekem volt; a kisfiam 7 éves lesz, a kislányom 3,5.)

Dióhéjban ennyi történt velem az utolsó életjel óta (időbeli, nem fontossági sorrendben): anyukámmal közösen vettünk egy kocsit, Pieterrel újra/még mindig együtt "szenvedünk", ugyanakkor nem engedem, hogy a gyerekekkel találkozzon, megírtam a szakdolgozatomat & a kapcsolódó kutatást, abszolváltam ezt a félévet, őrült módjára kerestem állást, jártam Svédországban, pszichológiából túl vagyok a rémálomszerű államvizsgán - mindeközben a kisfiam teljesen kikészült, a kislányom viszonylag jól állta a sarat.

Csak félve és halkan mondom: most kezd belénk visszatérni az élet. Ez az utolsó hét az oviban-bölcsiben. Kisfiam szombaton lesz hétéves. Jövő héten elutazunk pár napra a kecskemét-környéki tanyavilágba. Ennyit tudok csak - jobban nem látok előre. Minden bizonytalan

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?