Új privát üzeneted érkezett!

Anita!

Add át üdvözletemet Laurának, örülök, hogy jól vannak, sokszor gondolok rájuk!!!!!!!

Keresztelő majd jövő hétvégén lesz. Majd beszámolok!

Minden jót!!!

Docka
Docka

Sziasztok Lányok!

Nem, nem, nem vesztem el, nem is hagytalak el benneteket örökre KépKép Bár már idejét se tudom mikor írtam utoljára... Olvasgatni néha beugrottam, de arra mindig csak napközben jutott 1-2 perc időm, írni sose sikerült. Pedig hányszor fogadkoztam, hogy majd ma este... Kép
Na de a lényeg a lényeg, most itt vagyok, persze hatalmas elmaradásokkal, amiket esélyem sincs pótolni, úgyhogy biztos hogy nem vagyok képben teljesen. Akivel még nem "találkoztunk" itt, azoknak "Sziasztok, örülök hogy idetaláltatok" KépKép Minden baba nagyon édes, a képeket mindig megnézem, tök jó látni hogy mennyire aranyosak, hogy fejlődnek, miket tudnak már Kép
Mifelénk annyi újság van, hogy Tüncinek már megvan 2 fogacskája, most várjuk a harmadikat, ami úgy néz ki pár napon belül meg is érkezik Kép A kúszásról hallani sem akar, ellenben folyamatosan belekapaszkodik az emberbe és állásba tornássza magát, ha sikerül akkor ugrál, vagy elégedetten néz szerte-szét Kép Sokat gagyarászik, jókat röhögnek hangosan a bátyjával, hatalmasakat pancsolnak a fürdővízben, na és persze egyszerre üvöltenek hogy minél jobban boldogítsák szerencsétlen anyjukat KépKép
Az éjszakáink még most is elég zűrösek, Tünci 2x-3x mindig ébred, ez is közrejátszik abban hogy ritkán tudok ide jönni. Mire este lefekszenek és utána befejezem a dolgom, már inkább lefeküdni megyek mint hogy a gép elé üljek. De remélem ez azért már záros határidőn belül változni fog.
Csibi még mindig nem beszél, pedig 2 hónap múlva már 2 éves lesz. Kb. 1 hónapja elkezdte mondani hogy "nem", ezt teljesen helyesen használja, mondja ha nem akar valamit, ha valami nem felel meg neki, vagy ha megkérdezem hogy bekakált-e Kép Ilyenkor ha közben nagyokat vigyorog, akkor tudom hogy sumákol, és tele a pelus KépKép Másfél hete új szava az "apa", természetesen apuci teljesen odáig van tőle Kép Ezen felül viszont nincs más tudomány mint az állathangok, meg karattyolás valami számomra érthetetlen nyelven Kép Várom már hogy végre megszólaljon, szerintem már direkt csinálja velem hogy nem beszél, aztán ha elkezdi majd, akkor folyékonyan dumál mint aki mindig is tudott KépKép
Teszek fel róluk pár képet, úgyis már rég szerepeltek itt utoljára. Mint mindig, most is megígérem hogy próbálok gyakrabban jönni, de sajna nem csak rajtam múlik a dolog. Azért én igyekszem Kép

Sziasztok, Diti

Kép
Kép
Kép
Kép
diti

Anita!

Nagyon örülök, hogy írtál Laura Nikijéről! Még ha nem is az én kérésemre.
Én is sokat gondolok rájuk! És drukkolok nekik!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Joghurt: ahol nincs különösebb veszélyeztettség, ott 9-10 hónapos kortól mehet a natúr joghurt. Balu 11 hónaposan kapott először. Nagyon bejött neki. Akkor nagy meleg volt, és a foga is jött.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita!
TEnyleg koszi a dicseretet,tenyleg belolem is van belole(meg jo hogy hisz en szultem Kép.
A ferjem Buisnes-t vegzett es azon belul finance and economic(penzugy -kozgazdasagtan)O banki szakmaban szeretne majd elhelyezkedni,vagy penzugyi tanacsado de sokmindent lehet ezzel kezdeni.Majd meglatjuk ,es most fogja aug-tol elkezdeni az Mba(masterset penzugybol),de lehetne konyvelo is ha levizsgazna 5konyvbol mivel tanultak amerikai konyvelest is.Ha az MBA-t megcsinalja akkor egyes egyetemeken mar tanithatna is azzal a feltetellel ha a doktorijat 5-10 even belul megcsinalja.EZ utobbit itt csak azoknak ajanaljak akik egyetemi tanarnak keszulnek.Meg nem tudjuk majd kialakul hogy hol fog tudni elhelyezkedni.haza menni azert nem akar mert azt mondja hogy o nem azert tanult itt kint hogy otthon kinyomjak a szemet 1-2 szaz ezerrel.ATtol fel otthon nem talal jo munkat,csak az a baj hogy itt ha meglatjak hogy kulfoldi vagy nem is allnak szinte veled szoba,vizum kerelem miatt,mivel azt meg kell szponzoralja a ceg ami kb 500 ezer ft ha jol tudom.Ha nem fogadjak el a kerelmet akkor ugrik a penz(ezt egy internetes oldalon olvastam)Majd meglatjuk mi igaz belole.
Egyebkent az elso diplomaja Felsofoku Professzionalis TEniszedzo amit otthon a TEstnevelesi egyetemen vegzett.Most a TExasi egyetere felvettek edzo helyettesnek ,es mivel a sulinak dolgozik igy valamivel olcsobban jarhat suliba.(meg en is ha lesz ra penzunk)
Na jo mostmar hosszu voltam .

Kepzeljetek ma foztem bab levest es DAvidnak kicsit osszetortem belole :repat,krumplit,babot es foztem hozza rizst es egy kis leves levet.Nagyon izlett neki.Remelem nem fog fajni a poci tole.
SZep napot mindenkinek.
gabi75david

Sziasztok,
en is itt vagyok, bar latom nem sokan hianyoltak Kép Tul vagyunk a koltozesen, haat nem volt egyszeru segitseg nelkul... es kozben kibujt Emma 2. foga is Kép

Brigi,
sok-sok energiat kuldok, barhogy is dontesz biztos szukseged lesz ra. Amugy szerintem egyedul Te tudhatod mi a jo dontes, a "hasonlo" helyzet sem ugyanaz, szoval szerintem ne hallgass senkire csak magadra (persze azert a paroddal nem art "egyeztetni")

Edit,
alvashoz gratula, irnal bovebben rola? Az agyaba teszed le, es ott vagy, simized? Esetleg a konyv szerzojet/cimet meg tudnad adni? Mi is erintettek vagyunk, bar Emma alszik napkozben 2-szer, de csak szopizva az olemben (fekve nem!) vagy setalva, kicsikazva es amint megallunk felebred.
Nalunk is nagyon mokas ha komoly arccal probalunk valamit elmagyarazni/tiltani (pl. kaja kozben nem berregunk a szankkal), de szerintem azert mert erzi, hogy mi is majdnem elrohogjuk magunkat. Egyszeruen nem megy a leszidas, mert olyan edi huncutka... mi lesz igy?
Pincefesztivalos kepek nagyon jok, latszik milyen jol erezte magat Boti is Kép

Zsofi,
orulok, hogy Bence eredmenyei tokeletesek Kép mar tobbszor akartam irni, Bence nagyon hasonlot Szoke Andras filmesre - akit en imadok Kép

Klarissza, Ann,
en is ugy gondoltam, hogy ilyen picik meg nem hisztiznek... azota mar atgondoltam + modositottam ezt a nezetemet Kép nalunk is van hatrafeszites, suvoltes es profin be tud allitani 1-1 krokodilkonnycseppet a szeme ala a pofijara (nem tudom hogy csinalja, de nem gordul leKép) es kozben szemrehanyo tekintettel vizslatja a reakcionkat Kép olyan edes ugy is Kép

Ann,
ha publikus, engem is erdekelne mi az ami nem ad aggodalomra okot? Hami gyonyoru, gyorsan teszek fel en is kepet, meg mielott az osszes pasinak elcsavarja a fejet Kép

Anita,
alvas Kép egyutterzek nagyon, az alvas nalunk sem tartozik a kedvenc elfoglaltsagok koze, Emma is kuzd rendesen az alommanok ellen Kép En is orulok, hogy irtal Lauraekrol, de meginkabb annak, hogy Niki szepen fejlodik

Zit,
koszi a multkori cipos linkeket! Jol vagytok, regen irtal (hehe, mondom en Kép)

Cory,
kiprobaltuk a felig pucolt kortet, es nagyon bevalt Kép koszi! A rizst csak siman adod? Semmi turmixolas/pepesites?

Magunkrol meg par sor... Emma meg mindig kis orokmozgo locsi-fecsi, imadom ahogy gagyog Kép ujabban maszik mindenre fel, es meg mindig nincs felelemerzete. Esesileg nagyon ugyes, tobbnyire popsira erszkedik vagy huppan, eddig meg nem volt sirasos eses (kop-kop-kop). Mar par hete gyakoroljuk, hogy mindenhonnan csak popsival hatra tolatunk le. Guggolasbol siman kinyomja magat allasba es mar kb. fel percig stabilan all egyedul, foleg ha mindket kezeben van valami Kép
Hozzatapi ugy ahogy megy (na jo, inkabb csak docog), fel uvegnel (kb. 50g) nem eszik tobbet, es gyumin kivul minden fujj, igy most mindenbe kortet teszek Kép

Babok mind edesek, a mostani kedvencem ezerarcu Laca baba es Gabi Zsoltikaja Kép

Sziasztok,
batka
batkamano

Sziasztok!

Batka: igen, simán adom. Először villával összetörtem, de Zsoma annyira rágni akar, hogy legközelebb már nem törtem össze, és nem is főztem szét, és teljesen transzbaesett az élvezettől Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Én is jól eltűntem pár napra Kép Hétvégén ugye Zsoltika keresztelője volt, azóta pedig alvássztrájk van nálunk. Eddig Zsoltikám a délelőtti séta + szopi után beájult, és aludt gyakran 2 órát is. Most meg abszolút nem aludna, sőt sokszor sír fel hangosan. Gondolom, a foga... De mindig ezt mondom, ha nyügi korszak van Kép

Cory,
olyan jó, hogy Zsoma így rág Kép Zsoltika csak nyel, pedig mindig mutatom neki, hogyan kell Kép

Batka,
jó hogy jöttél! Viszont kép nincs ám fenn Emmáról! Milyen ügyi már, hogy kapaszokás nélkül is áll! Gratulálok! Nem semmi, hogy már tolatni tanítod Emmát Kép Én fel sem engedem Zsoltikát az ágyra, pillanatok alatt letekerne onnan.

Gabi75,
nagyon szép pár vagytok a férjeddel, és Dávid gyönyörű baba! Nagyon jó dolgokat tanul odakint a férjed Kép Le a kalappal! Szerintem rád nagyon hasonlít a kisfiad, a szeme, a bőre... Igen, Zsoltika pizsiben alszik. Bár a lakásunkban meleg van, azért a body-t kevésnek érzem. Főleg mert gyakran kitakarózik Kép Így viszont nincs gond.

Diti,
a gyerekek csudaszépek, mint mindig Kép Tényleg régen írtál, de nem csodálom, azért nem lehet könnyű két kicsivel. Utazgattok mostanában is?

Anita,
köszi-köszi a hiányolást, vagyunk Kép Én is olvasok inkább, írni már kevés időm jut, mint mindenkinek. Sokat vagyunk kint is, most úgy-ahogy egész jó az idő. Sajnálom, hogy fáradt vagy Kép Tudom, ez nem vígasz, de nálunk sem megy mostanában az alvás. Bár éjszaka átlag 2 ébredés van, azért elég kipihentnek érzem magam, mert reggel 8-ig is alszik Zsoltika Kép Szóval így egész jó. De napközben jóformán semmi pihenés nincs. Hogy áll Robóka fogacskája? Nincs még nyoma? A nyűgi miatt kérdezem...
Örülök, hogy Laura Nikikéje szépen fejlődik Kép

Ann,
orvosi eredmény Kép Engem is érdekelne, mi a gond, ha gondolod, írd meg! Szőrös Hami KépKépKép Néha én is megébredek éjszaka, és keresem Zsoltikát, majd frászt kapok, hogy hol van, csak nem esett le? Aztán eszembe jut, hogy visszaraktam a kiságyába Kép

Pozitív energiát küldök Neked:

Kép

Zsófi,
vizsgákhoz megy a drukk! Bence nagyon szép Kép

Docka,
hú nagyon jó, hogy leírtad a receptet Kép Bodzaszörp hmmmm... Imádom, bár én magam még sosem készítettem. Magatokról nem is írtál, mi van veletek?

Edit,
a gyereknevelés nálunk is sokszor torkollik rögöhésbe Kép Annyira bírom, mikor Zsoltikának magyarázok valamit nagy komolyan, hogy nem szabad, stb., erre elneveti magát, akkor aztán én is nevetek Kép
Az altatásos ötletedet kipróbáltuk. Csakhogy: ahogy leteszem Zsoltikát álmosan a kiságyba, vagy elkezd üvölteni, vagy elvan, kúszik-mászik, feláll, és utána kezd el üvölteni. Nálunk úgy működik, hogy ha álmosnak látom Zsoltikát, felveszem, hallgatjuk a rádiót, és szépen elálmosodik. Mikor becsukja a szemét, akkor rakom be a kiságyba, és az ellen sosem ellenkezik Kép

Klarissza,
gratula a 6. fogacskához! Annyira szép Laca, hogy csak na!

Orsi,
klassz az úszós fotó, annyira ügyes ez a Bene Kép

<font color="0000ff">Magunkról: a keresztelő nagyon szép volt, igazán meghatódtam a végén. Nagyon-nagyon kedves idős pap tartotta abban a templomban, ahol én is elsőáldozó voltam Kép Jó volt újra ott lenni. Sok kép készült, de egy barátunkat kértük fel a fotózásra, és még nem kaptuk meg tőle a képeket. De mihelyst meglesznek, teszek fel az albumunkba belőlük Kép A szertartást jól bírta Zsoltika, bár egy idő után unatkozni kezdett az ölemben Kép Akkor felálltam vele, muszáj volt. Amikor a pap lelocsolta, no akkor sírt egy picit, de igazán nem volt vészes Kép Előtte és utána is olyan sokat mosolygott, mindenki csak csodálkozott, hogy ilyen jól bírja a gyűrődést Kép

Fogacska valószínűleg készülődik, mert éjszaka sem alszunk olyan jól, mint korábban. Viszont mostanában a hűtőrágóka nem kell annyira Zsoltikának... Amúgy továbbra is sokat áll Zsolti, mászik ezerrel, és nagyon huncut Kép A sétákat is jobban bírja, főleg amióta társaságunk is van. Úgy bírom, amikor a kiskölykök mosolyognak egymásra, meg társalognak babanyelven Kép

Mi a joghurtot még nem próbáltuk, mert én sajna allergiás vagyok Kép Nagyon bíztam benne, hogy a terhesség segített a bajon, mert azt hallottam másoktól, hogy szülés után az allergia "elmúlt". Hát nálam nem, és már tüsszögök is. Kár, mert így most én viselem nehezebben a sétákat, és nem Zsoltika Kép

Próbálok darabosabb ételeket is adni Zsoltikának, de iszonyúan parázok, hogy megfullad. Valamiért úgy gondolom, hogy talán kiflivéget vagy babapiskótát kéne neki adni (persze csak olyasmit, amiben nincs tej). Mikortól mehet az ilyesmi? Vagy kenyérdarabka? Tehát végülis az a kérdésem, hogy liszttartalmú dolgot mikortól ehetnek a babák? </font>

Most már befejezem a kisregényt. De még valami: sokan eltűntek: DBarbi, Regina: merre vagytok? Barbi, Zit: szintén nagyon régen írtatok! Minden rendben? Többieket is hiányolom ám, tessék jelentkezni Kép

Puszi:

KépKépKépKép

pgaboka

Cory:
Gabi mellet engem is érdekelne, hogy mikortól lehet darabosabb kajákra szoktatni őket. Pici banán darabkákon már túl vagyunk, de azontúl semmit sem próbáltam még. (Persze még inkább szopik ezerrel, de délben és esténként utána már elfogadja a különféle püréket.) Ja és milyen darabosat adjak neki? (Nincs allergia a családban.)
klarissza

Cory,
koszi Kép osszeszedem magam es kiprobaljuk mi is, lehet azert nem eszik mert mar ragna en meg mindent pepesitek Kép csak Gabihoz hasonloan en is parazok.

Gabi,
alvas Kép biztos a foga - en is mindent arra fogok Kép keresztelo Kép kepeket varom am!

Joghurttal mi is varunk meg, mert ugy tunik Emma ekcemas. Viszont a lisztfelek engem is erdekelnenek. Pl. rozskenyer-hejat lehet adni? Ezekben van tojas is? Mert azt 1 eves korig nem ajanljak

Vegul amiert meg nem alszok (itt ejfel mult)... lemaradtak a kepek

Kép

Kép

batka
batkamano

Sziasztok!

Sajna még az utolsó oldalt sem tudtam végigolvasni, de most már mindenféleképpen irok.
Befalaztuk magunkat a pincébe, ezért nem jöttem 4 napigKép
Na, nem teljesen igaz, de a lényeg,hogy az összes falon, mennyezeten, zeg-zugon boritás vanKép
Én kicsit kinyúltam a végére, mert ez is még egy plusz a nyakamba, de most már jól vagyok, apa megint nappalos, vagyis szépen visszatértünk a megszokott napirendbe.
Ádám kinövesztette a második felsö fogát is (kis vérzéssel tört át), de a további 4 felsö foga is olyan duci, hogy szinte kilátszik a fog. Vagyis nem állunk meg ennyi fognál,most már kijön mind

Ezer bocs, meg egy anyamedve, hogy nem irok senkine, de öszintén nem olvastam el semmit, csak a képeket néztem meg.
Most megyünk reggelizni,utána útrakelünk, van néhány dolog amit meg kell vennün Ádibádimmal.

Pusz, és hamarosan jövök.

Annyit azért még rohanva is le kell irjak, hogy a hokisok elkezdték a döntöért a sorozatot (ez is négy nyert meccsig megy), idegenben, Tampha Bay ellen játszottak és 4-1-re nyertek! Holnap a következö meccs, úgyhogy jövök a hirekkel, de remélhetöleg hamarabb lesz egy kis idöm irni.

sziasztok
Barbi, a villámkezüKép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Bocsi, hogy szó nélkül eltűntem egy hétre, családi ügyek. Most olvasgatok még vissza. Meg persze nézegetek.

panu
panu

Sziasztok!

Darabos: Ha főztök nekik, akkor egészen egyszerű a dolog, ne pépesítsétek a kajáikat, hanem csak villával törjétek kössze, ha ez már megy, akkor jöhetnek a darabosabbak. Zsoma bébiételt kap, azt alapvetően rizzsel darabosítom. Meg kap már hamletet (a puffasztott rizses pl gluténmentes). Ez is nagyon bejött neki. Ma majdnem egy egészet elmajszolt. Meg szoktam a kezébe adni körte darabot, banándarabot... Persze odafigyelve, és nagyon szépen rágja. Pedig nincs még foga. Szóval erre ne várjatok. Látni fogjátok, ezeket hogy fogadják, ha lelkesek, akkor mehet nyugodtan a darabos Kép

Zsomának ma áttört az első foga Kép (6 nap múlva lesz 9 hónapos) Meg ma négykézlábra állt szépen tartva magát a kezével Kép Ez nála nagy szó, erre trenírozunk már 1 hónapja gyakorlatokkal Kép Ennek örömére mutatok nektek néhány képet a nagyfiúról Kép

Kép
Kép

cory

cory
Budapest

Még egy kép:
Kép

cory
Budapest

Nos, itt vagyok, akkor megpróbálkozom a lehetetlennel, irogatok akinek csak tudok...

Anita, a pincénket fejezzük-tük be. Ez olyan házikó (a 90% ilyen itt), hogy van két szintünk ami be van fejezve, rendezve, azt lakjuk. De az egész ház alatt betonból van még egy szint, a legalsó, ami viszont nincs befejezve. Ugyanolyan lépcsö visz le,mint fel, csak egy ajtóval el van választva a mostani résztöl. Szóval itt csináltunk még egy szobát, jóóóókorát, hogy elférjenek a férjem rokonai. Mellesleg nyáron ez a legjobb hely, kb 10 fokkal van hüvösebb,mint a legfelsö szinten.
Lakkozást én önszorgalomból elörehoztam, hogy haladjon az is, van pár korlát, amit majd a legeslegvégén a dolgoknak fel kell tenni. De most egyelöre megálltam a mázolással.
Úgy örültem,hogy megint irogatsz rendszeresen,és a sok jó tanács, bátoritást is megint adot itt többbieknekKép
Robó nyügijéhez részvétem, el sem tudom képzelni hogyan birod-birjátok a párotokkal ilyen huzamos ideig..Én egy-egy vacak éjszakától már kiakadok, de szerencsére a következö mindig elviselhetöbb egy ilyen éj után isKépSok-sok energiát és kitatást küldök neked!!++++++++++++++++++++
Énekelegetés biztosn nagyon aranyos,nálunk is most kezdi a huncut hangokat összefüzni és ének lesz belöle, de csak amolyan macskanyávogás...
És most már csimpimajom is, mert ha egyiküknél van,akkor a másikért nyúl,hogy vegyél át,aztán vissza...képes percekig ezt játszatni velünk,mi meg türjük,ugye...Kép
Úgy sajnálom, hogy Laura nem gondoja meg magát, azért irjál pár szót neki,hogy itt hiányoljuk még mindig!! Én is örülök,hogy Niki jól van, bárcsak képet is küldene az anyucijaKép

Gabi75,most úgy sem fogod elhinni amit irok, de azért leiromKép Amikor elküldtem a legutolsó üzimet,kicsit bosszankodtam,mert elfelejtettem irni,hogy már ezer éve nem láttam képet Dávidról, talán amikor hazamentetek, akkor tettél fel utoljára. Na, gondoltam, legközelebb majd megemlitem, ha megint nem felejtem el. Erre mi vár itt engem??? KÉPek rólatok!! Ez ám a telepátiaKép Én nem tudom eldönteni, kire hasonlit ez a tündérgombóc sötétszemü kisangyal, szerintem kicsit jobban rád, mint a féjredre.KépNagyon aranyos, az már biztosKépKép
A férjed meg irtó jól néz ki a teniszütövelKép Na jó, anélkül isKép És neked is nagyon szép a hajad,és csak félve kérdezem, hogy tényleg felesleges kilóktól szenvedsz?? Mert nagyon csini vagy velük is!!
Én is hosszú hajú vagyok, amióta az eszemet tudom, és annyira nincs vele gondom,hogy az már kész röhej...1-szer egy héten megmosom, vagy másfél hetente és kész. Se ez-se az, semmi nem kell hozzá. Mondjuk nem is áll sehogy, de ez már egy másik történetKép
Amit a depire való hajlamról irtál ,akár én is irhatnám, mert én soha nem voltam ilyen, igazi vidámgombócból vagyok, mindig inkább arrafelé hajlik a kedvem. Viszont ez a sok egyedüllét,megspékelve egy kisbabával nagon ki tudja forditani az embert belülröl...Sokszor én sem ismerek magamra, és ez nem jó igy. Nagyon várom a jó idöt,meg a rokonokat, bár apósék nem az én közvetlen családom jön látogatni, de már akkor is emberekkel leszek körülvéve...
Tudod, hogy amióta irtál a joghurtról, ha elmegyek egy hütöpult mellett mindig Rád gondolok??De nem, és nem, én nem találok itt Gerber joghurot...Walmartban lehet kapni nálatok? Mert már ott is néztem...

Orsi, jaj, gyomorfekély??!! Az azért elég komolyan hangzik, de gondolom tudod nélkülem is. És ha nem is az volt, akkor miért olyan bogyót adtak?? Jó, ez egy költöi kérdés, igazán nem várok rá választ, gondolom mert okos a dokibácsiKép
Képek fantasztikusak Bene ikertesónkról, az uszison leesett az állam,már igy megy neki???Kép
ÜGyi nagyfiú ez a Bene!!!Kép

Edit, jó hogy irtál, azt hiszem itt mindenki csak örül, hogy az alvással halad valamerreKép Nektek sikerült egy módszert megtalálni ami bevált, ehhez külön gratulaKép
Tudom nem nekem szólt, de a Fixies az mi is? Annyira ismerös nekem ,de már nem emlékszem mit takart ez a márkanév...pedig csak 5 éve jöttem el otthonról. Azt hiszem idöszerü hazalátogatni, hogy megint képben legyekKép
A képek nagyon jók Botiról, olyan jó már igaz, hogy igy lehet öket hurcolni?? Én nagyon élvezem, bár most a pince miatt visszább vettünk az eljárásból. Boti tényleg belenyalt a borba?? Vagy az csak almalé?Kép Olyan aranyosan alszik a legutolsó képen, ahogy odahúzta magához a takarót, olyan édesKép Az a kedvenc képemKép
Ivásban nagyon ügyi Boti, mi még tanulunk a pohárból inni, de pár korty már remekül megy.
Nálunk is röhögés van, ha leszidnám, söt ha valamért azt mondom,hogy ez fáj, és juj, akkor képembe nevet egész egyszerüen. Ma úgy ráharapott az ujjamra, hogy a vér is kicsordult,de csak nevetett a sopánkodásomonKép

Docka, tortareceptet köszi, elmentem, esküszöm ki fogom próbálni, idáig minden csuda jó volt,amit itt a lányok megoszottakKép

Zsófi, drukk a vizsgákhoz, ha túl vagy rajtuk majd mesélj!KépA képek jók nagyon, bár a lépcsös képtöl frászt kaptamKép

Ann, nem akarlak cukkolni, csak kicsit tudatositanám benned,hogy nem neked kell szeretni ezeket a föziket, hanem HaminakKép Hidd el, én sem enném meg ilyen kombinációkban, de alapjában nem rossz amit fözök ÁdámnakKép
Sajnálom a rossz orvosi eredményt, csak nem nögyogyi jellegü a baj?Bocs,ha nem rám tartozik.
Értem a célzást a hétvégére:
Kép
(igy legalább nem felejtem el addigKép)
Jót nevettem az összekavarodott alvós storyn, még jó,hogy nem tömködtél cicit apa szájábaKépKép

Klarissza, elöször is Laca tünemény a képeken,pedig nem is látom a sárga nappalitKép
Másodszor, már ilyenkor hisztizik, tejóisten, azt hittem ez tényleg késöbb várható. Nem tudok mit mondani, hálistennek nálunk ilyen nincs, csak szimpla hiszti földhövágás nélkülKép
Megint egy fog hiszti nélkül?? Te mázlista??
Most hol nönek Laca fogai, felül??
Nálunk 2 van kinnt, de másik 4 is fennt olyan nagyon duci, azt gondolom akkor most a felsö fogsorra gyúrunk...

Diti, üdv a topibanKép,jó régen nem jártál erre. Gratula a fogakhoz, az ácsorgáshoz, a kórusban oribáláshozKép
Tünci óriásit nött, nagyon szép kislányKép Csibi pedig nevéhez hiven igen csibészes a képeken isKép

Batka, hár persze,hogy hiányzol Te isKép
Költözéshez gratulálok, most meddig maradtok elöreláthatólag? Emma nagyon aranyos a képen, atyapitya, ö is mennyit nött mióta nem láttamKép
Tornamutatványokhoz gratula, milyen sokmindent csinál ez a lány is!!Kép Alvástalanságért részvétem, nem is tudok mit irni, erre azt hiszem mindenki csak keresi a megoldást itt...
Tolatást én is próbálnám tanitani,mert nálunk rengeteg lépcsö van, ahonnan jó lenne ha megtanula lefelé is mászni,mert felfelé már két hónapja remekül tud...de nem megy neki,ha egy lépcsöfokot lemászik, azonnal mászik felfelé, vagyis nem haladunk sehováKép

Pgabi, örülök,hogy jól sikerült a keresztelö, biztosan szép volt, ha igy meghatódtálKép
Fogacsak nyügi ismerös, nálunk is volt egy-két felsirós éjszaka, de talán túl vagyunk a nehezén, kinnt vannak a fogak.
Sajnállak az allergia miatt, egész télen arra vágyik az ember, hogy kimehessen a levegöre, aztán a fránya allergia meg beleszól. Remélem azért van valami szer, vagy orvosság ami segit??

Jééééé, végére értem!!! Ez ám a valamiKép

Ma Ádibádival buszoztunk megint, vásároltunk pár dolgot. A buszon egy évesnek nézte egy lány, akinek 11 hónapos babája van,mondtam Ádám még csak 10 lesz egy hét múlva...Mondtam, már, hogy nagy fiú???
Sapkavétellel jól megszivtuk,mert elöször csak olyat találtunk, amit gumipánt tart meg. A boltban még jó is volt minden, viszont ahogy kiléptünk leszedte magáról. (most rémlik valami,mintha ezt már irtam volna...) Na, végre találtunk megkötöset, ma egész nap a fején maradt,mert nem tudja leszedni magárólKépKép
Én már elég sok darabosat adok Ádámnak, kb 1 hónapja kap kenyérhéjat, és láthatóan szépen megtanitotta a rágásra. Most kap néha sajtot, almát, fött karfiolt (bocs Ann), és nagyon ügyesen eltüntet mindent maga elöl. Néha magamellé is jut a székbe, de amikor kiveszem az etetöszékböl megy a kutya és kiporszivózza a faltokat...Nálunk semmi nem megy kárbaKép
Na,remélem valaki végigolvasta ezt a kisregényt...

Panu, irjál majd Te is,meg Zit,DBarbi, Meme és a többiek!!!

Sziasztok
Barbi
Kép

Cory, éppen irtál amig én pötyögtem, Zsoma nagyon aranyos a képeken, milyen kis husi!!Gratula a foghoz, mozgáshozKép
Én is igy vagyok a szilárd kajával, odafigyelve adom, és igy tanulja meg,hogy kell rágniKép
Na, tényleg elteszem magam holnapraKép
Sziasztok

Kép
Kép
barbi

Cory: milyen gyakorlatokkal treníroztátok Zsomát a négykézlábra? Le tudnád írni itt, ha nem túl bonyolult?
KösziKép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hagnosz: alapvetően nem a négykézlábra treníroztuk, hanem a támaszkodásra, mert nem támaszkodott egyáltalán. Annyira nem, hogyha hasra raktam, nem nyomta ki magát, csak alkartámaszig. Így nem tudott négykézlábra sem állni, mert támaszkodás nélkül az elég nehéz. Úgyhogy a támaszkodásra tudok gyakorlatokat.
1. labdára hasaltatod, és görgeted a fejefelé a derekánál fogva (Zsoma pl egyáltalán nem rakta le a kezét, simán hagyta, hogy fejre "ejtsem")
2. hasra rakod, és megemeled a mellkasát úgy, hgoy a kezét ki kelljen nyújtani ahhoz, hogy elérje a földet.

cory

cory
Budapest

Sziasztok! Olvastam, jegyzeteltem, az eredmény rettenet hosszú, de hát majd egy hete nem voltam, bocs.
vera: benci üldögél sokáig, fogzás?? van már fog, már fehéredett rendesen múlt hét végén

bombomanyu: mit mond a doki, és mit döntöttél?? Igulok érted!

ann: szopik mellé szerintem délután legyen, vagy kora este. Hami álldogálásához és üldögéléséhez gratu, és a mászás?? meggyes hami nagyon édes, meggy nélkül is Kép meccs Kép, majd számolj be róla!

docka: a torta tök jó, andris még jobb, főleg a fürdőkádban, nekem az jött be.

gabi: Zsolti egyszerűen gyönyörű kalapban és állva is! Kép

cory: édesek a gyerkőcök, végignéztem az albumot, Balut a csibészes pofiért imádom, Zsomát pedig a komoly kerek pofiért Kép, anyjukat meg a jótanácsokért Kép

zsizsa: nálunk is a két alsó 1-es után a jobb felső 2-es jött, majd a jobb felső 1-es és most jön a bal 2-es, szóval készülj!

gabi75: Dávid nagyon édes, tényleg tiszta apa Kép és rajtad sem látszik, hogy már gyermeked van, most látom az újabb képeket, és nem tiszta apja, az egyiken teljesen rád hasonlít Kép

orsolya: Bene gyönyörű, úszó Bene ügyesen kapaszkodik, tetszik Kép

edit: örülök, hogy alvásügyileg most minden rendben, nálunk ez is hullámzó, ha pl a világ éppen érdekesebb, akkor hiába az álmosság, csak az este oké mindig: szokott idő, szokott gyakorlatok, ez működik. Boti nagyon édes, főleg a nagyon nevetős kép tetszik Kép

Klarissza: akaratosság nálunk is megy, szintén hisztivel, laca theodorás fotója k.jó és Laca is gyönyörű, akárkire is hasonlít a családban. Hisztit kitől örökölte, ha szabad tudnom?? Kép

Zsuzsófi: grat Bence eredményeihez, fiad már nagy lurkó, a nevető képen meg igazi csibész

diti: a gyerkőcök édesek és egyre jobban hasonlítanak szerintem, régen hallottam rólatok, örültem.

batka: locsifecsi Emma nagy könnycseppekkel igen édes lehet, ahogy fotókon, mert naggyon aranyos, főleg a közeli, amikor a szájába dugja az ujját

barbi: sapi naggyon jó, tetszik ez a legény benne Kép, jelentem, regény végigolvasva, apa parlagon, miattad, de ezt nem tudja Kép

Témák:
ízesítés: sót egy kicsit mindig raktam a kajákba, de tényleg kcsit, hogy ne legyen teljesen szokatlan később, és most már ajánlja a védőnő az egyéb fűszereket, mint majoránna babérlevél, most akarok beszerezni természetes állapotban, növényként, és nem porként

altatás: nálunk kicsi kora óta egyszerűen letszem az ágyába (egy vers után, ami mindig u.az), persze volt, hogy aludt, akkor óvatosan vers nélkül, mostanában ordít, de csak nappal, mert jobb álldogálni, mint aludni, nemdeKép

panu
panu

Emma, Zsoma és Ádibádi naggggyon édes!!!! Kép Kép (Emma olyan barna mint egy kis afrikai csokibaba Kép, Cory! Nem tennél fel magadról egy képet? Kép Olyan kíváncsi vagyok ki az anyukája ennek a szépséges Zsomának Kép

CSAJOK! CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy ez már volt téma, de mikortól kell cipőt nyomni a lábára? Laca teljesen megőrült, állandóan ácsorog, kapaszkodva lépegett, vagy csak egy csíkot látok belőle, ha mászik. Szóval elég gyors a drágám a fejlődésben, 2-3 hete csak nyugodt napjaim voltak, mert heverészett.Vagy elég megvárni míg elkezd kapaszkodás nélkül járkálni? (Csak a Cory véleményére emlékszem már Kép )
Cory:
én meg nem értem, hogy mi az, hogy négykézlábra állt? (Talán egy kicsit lusta volt eddig és ücsörgött vagy heverészett?)
Barbi:
Először 5 hónaposan az alsó kettő egyszerre, aztán 7 hónaposan a felső kettő egszerre, most meg alul is és felül is egyszerre Kép
HARAPÁS!
Sajna nem értem, hogy miért, de Laca nagyon szeret harapni Kép Kép Hál Isten cicit nem támad, de egyébként bármikor, Apát is és engem is. Megfogom kérdezni a Rendelő-ben, mi lehet az oka.

A rizst holnap kipróbálom Kép
klarissza

Panu:
vetettek cipőt?
Ja és én neeeeem vagyok hisztis Kép Kép Kép csak ha Apa nem azt csinálja, amit kellene Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Nagyon le vagyok maradva, olvasásilag is, most is csak bejelentkezem, hogy élek, de rohanok aludni, ugyanis zombi vagyok. Gabi az elmúlt három napban másfél óránként fél-fél óráig szopizott éjjel, ráadásul úgy, hogy nem lehetett elaludni mellette.Kép Szóval álmos vagyok, mint öt másik. A képeket megnéztem, nagyon tetszenek a gyerekek. Én is teszek fel egyet Gabi körte-nemevéséről. Ha nem látszana jól, éppen vigyorogva berregi szanaszét a fincsi körtét. Ja, most már nagyon ügyesen fel tud állni elég sok bútor mellett, szóval van pozitív történés is.Kép Holnap megyünk méredzkedni, drukkoljatok!

Zsizsa

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza!
Vettünk cipőt. Dokibácsink szerint ha már sokat álldogál, akkor tegyük a lábára. Sokat álldogál, nem mindig van a lábán, mert még nem bírja megszokni, amikor mászik a köv. álldogálóhelyre és a feneke alá kerül v.hogy Kép, meg összeakad stb. Klasszikus babaszandál, madrina, 8,2ezer, noname, majd holnap lefotózom. Éppen elkészültem a fotók lekicsinyítésével.
íme:
most meg mit nézzek??

Kép

ez csoda édes Kép
Kép

még témák: autózás: mindig megvárom, amikor már álmos lesz, és akkor indulunk el, így könnyebb, és ha már nagyon utálja, akkor megállunk enni, vagy "járni" egyet, ami az autó kóstolgatásából áll.
Magunkról egykeveset: Lizi ordít, énekel, végigsikítozza a vásárlást, vagyis gyakorolja a hangerejét és tetszik neki, hogy őt lehet legjobban hallani még a tescoban is Kép, mindenkire vigyorog, de csak távolból, más kezében nem marad meg sokáig, bagy egyáltalán, hajkurássza a macskát, meg akarja tépni a kutyát, a lovakat tátott szemmel bámulja, a kakasnak sikít (falun voltunk), imádja a gyerekeket, meg a napszemüvegemet, hisztizik, ha vmit nem szabad (ül és csapkodja a kezeit), mindenhol feláll villámgyorsan, pelenkázás közben is, így én hajkurászom, hogy kerüljön rá popsikenőcs és pelus is mielőtt rájönne a szükség, kirándultunk a jeli arborétumba (Vas megye), virágzanak a rododenronok, gyönyörűek, na már elég volt belőlem
panu
panu

Klarissza: Zsoma eddig vagy feküdt, vagy gurult. 2-3 hete kúszik, 1 hete megül, ha felültetem, de a kezét csak fogásra használta eddig, támaszkodásra nem. Olyan volt, mint aki nem tudja, hogy olyat is lehet vele. Ha feltámaszkodott hasonfekvésben, akkor is csak alkarra, a tenyerét nem rakta le, és nem nyújtotta ki a kezét. Márpedig a hason feltámaszkodást már egy jó ideje csinálnia kellett volna. Nála ez nem lustaság, hanem valszeg egy reflex kimaradása a koraszülöttsége miatt.
cory

cory
Budapest

Panu!
Lizi csoda szep kis csaj,annyira edes.KépNagyon jok a kepek.Az utolson puszit ad maganak?Ari baba

Zsizsa !
GAbi nagyon cuki,ugy tunik mintha izlett volna neki.GRatula az allashoz nagyon ugyes baba.

BARbi!
ADam nagyon jokepu kiskolok.Csoda bajoson mosolyog.Eloszor azt hittem ugyan olyan sapka van rajta mint nekunk van,a mienk hasonlo csak nem lehet megkotni van is ebbol gond.Telepatia Kép.EGyebkent igen van meg rajtam 7 kg ha vissza akarom nyerni az igazi sulyom.Nem mondom hogy kover vagyok csak nem erzem jol magam a boromben,persze egyik regi ruham sem jon ram ez meg jobban arra kesztet hogy fogyjak(de nagyon nehezen megy foleg ha a ferjem itthon van).joghurtot egyebkent a Walmartban veszem,nalatok is van ilyen?Azon belul a bebi eteleknel.itt mar 8-10 honapos kor korul ajanljak mint a turot,sajtot is.En mar adom neki.
Haj :nekem sincs tul sok gondom vele ha kicsit zsiros akkor felkotom,kontyba rakom,befonom.REgen mindig leengedve hordtam nagyon rendezetten,naponta csavargattam de sajnos most DAvidtol nem lehet,mert imadja a hajam huzni,tepkedni ,bele kapaszkodni.Kép

Cory!
ZSoma tenyleg nagyon draga ,olyan kis ducko.A ferjemnek a furdos kep nagyon tetszett.Nekem a legjobban azon a kepen tetszik ahol a kezecskejet a szajaba teszi,nagyon edi.

Batkamano!
Eloszor is szerintem mindenki hianyolt,erre ne is gondolj.Masodszor vagy inkabb eloszor is Emma egy kisangyal,olyan bajosan mosolyog,nekem is az utobbi kep tetszik.Nagyon ugyes kislany.
gabi75david

GABi!
Orulok hogy jol sikerult a keresztelo,a kepeket mar nagyon varom.Zsoltika nagyon edes kissrac,szerintem mostmar egyre konnyebb lesz velul vagy inkabb mas.Az allergia miatt sajnallak ,egyutt erzek veled mivel en is allergias vagyok es a ferjem is.TErhesseg alatt talan 1 honap volt nehezebb,azota nem jott ki rajtam.

Diti!
Nagyon szep gyermekeid vannak!.A picikenek olyan edes kis husijai vannak.Orulok hogy ujra itt vagy.

ZSuzsofi!
Engem nagyon megfogott BEncenek a kepei,nagyon edes kissrac es a hugicad is.Sok sikert a vizsgaidhoz!Orulok hogy a paroddal jol vagytok,sok boldogsagot kivanok nektek.

BRigi!
Nem irtal hogy mi ujsag.Kerlek ha van lelki erod ird meg nekunk mi tortent szerintem mindenki izgul erted.Puszi a gyermekeidnek.

Zit!
Merre vagy?HIanyzol mindenkinek.

VERa!
Nelkuletek ures ez a topic.Elutaztatok ha jol emlekszeM?Majd gyere mert varunk!

Anita!
TEged is olyan jo mindig latni itt.Robo hogy van mostanaban?Azota is hoditja a csajokat?

Dbarbi!
FAnni hogy van?Mar megint reg jartal erre fele.Varunk es hianyzik a Fanni a fiuknak!

Hagnosz!
BArni hogy van?REg nem lattuk mar >Mar alig varjuk hogy ot is lassuk!

Mi ma voltunk dokinal a 9 honapos viziten.DAvidkam 9950 gr es 74 cm,ha a nover jol merte a hosszat mert mindig rovidebbnek meri mint a masik helyre ahova jarunk.SZerencsere kezd eszegetni mar.EStere mar 150-200 gr kozott eszik(anyatejet gabonapehellyel es banannal) majd ra egy orara alvas elott meg szopizik egy 3-4 percet.EStere ehes mindig a dragam.A doki szerint e kutacsa majdnem benott de azt mondta teljesen jo mivel egy eves kor felett barmikor benohet.Viszont a feje 43 cm jo kicsi(5% a fejgorben),hossza 80 % ,sulya 75%.
Na mennem kell mert furdenek a sracok.
Majd meg jovok.mindenkinek szep napot,estet.
gabi75david

Hali!

Megjöttünk a méredzkedésből, Gabi hízott 22 dekát egy hónap alatt, így most 7,25kg, ami már most több, mint az én egyéves versenysúlyom (7,2kg). A mókás az volt, hogy mondtam a védőnőnek, hogy nem tudom, hogy hízott-e egyáltalán, mert annyit mozog, erre azt mondta, hogy ilyenkor már nem híznak olyan sokat, ha egy hónap alatt fél kilót hízik, az is nagyon jó. Fél kiló... Hahahaha!Kép Szóval mondtam neki, hogy annyit tutira nem fog (az elmúlt két hó: 14dkg és 29dkg után), és hát nem is, de azért senki sem aggódik szerencsére.Kép Viszont jövő héten megyünk a neurológiára, az ottani dokinéni meg hízásmán, szóval kivi leszek, hogy elküld-e valamilyen kivizsgálásra. Gabi hosszát 68cm-nek mérték, szerintem 69, de ez végülis nem nagy különbség. A mókás az volt, hogy volt két öt hós baba a tanácsadáson, és mindkettő akkora volt, mint Gabi.Kép Szóval pici lányom van.Kép

Gabi,
Dávid irtó nagy, szerintem ne aggódj az evés miatt.Kép Megmértem Gabi fejét, 45cm, szóval nálunk pont fordított a helyzet, nagy a feje, amúgy meg kicsi a kiscsaj. A körteevős képen csak azért tűnik úgy, hogy ízlett Gabinak a körte, mert vigyorog azon, hogy milyen jól ki tudja berregni.Kép Összesen három kiskanállal evett.Kép

Panu,
Lizi nagyon cuki, és ügyes is!Kép Gabi is imádja az állatokat.Kép

Klarissza,
mi még nem vettünk cipőt, de Gabi még csak másfél hete álldogál.

Na, ennyit hagyott a kiscsaj, majd még olvasok vissza.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa! Gabi nagyon édes a berregésével, én látom, hogy az, mert nálunk is van (igaz, kaja közben ritkán), apa szökőkútnak hívja ilyenkor Lizit. És most sokat nőtt a lányod, legalábbis úgy látom Kép

Klarissza! Cipőről készült kép, este felteszem, most futok a lányom után Kép

Lányok egy kérdés: kevés már a tejem, tejpépet próbáltunk ki, de Lizinek nem tetszik. Mit csináljak? Mit adjak neki helyette? 2féle pépet próbáltunk, de nagyon nem akarja.

A szopiról: nagyjából rendbe jött, reggel, este elfogadja, délelőtt nem nagyon, azért még próbálom, de adok kiegészítőt. Ez viszont egyre nehezebb, mert mi legyen a kieg.? Gyümi? Akkor délután mit adjak? Este nem szereti a főzeléket sem, alig fogad el belőle 50g-ot, de gyümiből megenne 200-at is. Bár már próbáltuk a joghurtot és nem volt allergiás reax, de azt ugye nem annyira ajánlják 8 hós kortól. Dokink szerint adjak neki joghurtot és mellette szoptassak. A felsorolt kajákon kívül elcsámcsog egy kiflicsücskön, és száraz gabonapelyhen is. Emellett a súlygyarapodás 0, azaz semmi. De amíg jól alszik, nem aggódom emiatt.

panu
panu

Zsizsa! Megint egyszerre írtunk. Grat a súlyhoz, tényleg ne törődj vele, ha a leányzó jól van egyébként. És Lizit is kisebbnek nézik mindig, és valóban kisebb is termetre.

Gabi75: fejkörméret nálunk 45, hossz 67, súly 7,2 (1 hónapjaKép)

panu
panu

Nahát teljesen felizgattatok ezzel a fejkörmérettel megyek mérni Kép Kép Kép
(Bár Lacának az arca nagy, szó szerint Kép )

Köszönök Mindenkinek Minden választ!!! Sajna már egyre kevesebb időm van ide írni a vizsgák miatt Kép
Már egy dolgozatot beadtam, szerintem 5-ös lesz, ha nem, akkor megverem a tanárt Kép Kép
Ja és minden baba tündéri Kép Most hirtelen Lizi és Zsizsa Gabi babájára emlékszem Kép
klarissza

Sziasztok Kép

Anita, remélem véget ér ez a nem alvás hamarosan! Nálunk sajna ez a megszokott. Vagyis nem nem alvás, hanem kevés alvás sok szopi Kép Hami küld egy óriási pusszantást Robónak, h ne legyen nyügi! Kép
Haminak ízlett a rizs, persze nem magában. Úgy is megette, de nem sokat. De amikor barackkal vagy almával kevertem, jujjjjj, azt az óriási evészetet! Kép
Lauráékat én is üdvözlöm, örülök, hogy Niki szépen fejlődik Kép Csatlakozom Barbihoz, örülnénk egy képnek legalább!!!

Diti, de jó hogy írtál, már hiányoltam ezeket a gyönyörű gyerekeket Kép Éjszakai kelések és későn fekvés - mint nálunk, csak nekem nincs ott egy másik gyerek Kép Gratula a halom foghoz + tornamutatványokhoz Kép Lehet, h Csibi megvárja Tüncit a beszéddel, nem? Kép

Cory, vagy bárki más, aki tudja, ha van jó sok allergiás a családban + tejallergiás is, akkor mindenféle tejtermékkel illik megvárni az 1 évet, ugye? Nem akarok elcs.szni semmit Kép

Gabi, tényleg arik lehetnek a babák, ahogy társalognak Kép Hami is imádja a babákat, ha találkozik vkivel minden áron meg akarja nézni közelebbről - lehet, hogy szét akarja szedni, nem tudom Kép
Én liszt tartalmút tuti nem adok 1 éves kor előtt. De nálunk pl. már a védőnő 6 hós kortól javasolja. Pledig gluténtartalmú, nem beszélve a tojásról... Egy Hamival egyidős kislány már nagyon sok babapiskótát kajál be. Én viszont úgy vagyok vele, h mivel attól, hogy most eszik babapiskótát, nem biztos, h most jön ki, kijöhet akár évtizedek múlva, ill. nem bizti, h pont a babapiskótára lesz allergiás, mert könnyen összekapcsolódik más ingerrel, így én nem kockáztatok.
Ja, még a "darabosabb" kajáról annyit, h Hamink és kicsit turmixolom a rizses kaját, de kb fél rizsnyi darabok maradnak benne - nem szólt érte eddig Kép
Várom a képeket a keresztelőről, bizti szép lehetett!

Batka, ez az Emmmmmmmma!!!! Annyira édibédi!!! KépKépKép Mondtam már? Kép Tornamutatványok Kép

Villámkezű Barbi, jó, h kiástad magad a pincéből Kép Ügyik vagytok Kép No meg Ádibádi is a sok fogával. Hokisokért megy a drukk!!!
A kajákat majd meglátjuk, lehet, h vmi borzalmat fogok főzni Haminak, de aminek a szagát se birom - értsd: kelkápifőzi és spenót - az kizárt!!! Kép
Tortát köszike Kép Remélem, olyan ízű, amit szeretek, mert - meg fogsz lepődni - én tortában is válogatós vagyok. Alapjában véve nem is szeretem a krémes tortát KépKépKép De ez gondolom valami fincsi Kép

Cory, Zsoma olyan nagy fiú már, annyira aranyos Kép Az a fürcsis kép KépKépKép

Zsizsa, körtés lányod nagyon huncut!!! Kép Szerintem még így is mi tartjuk a negatív rekordot - de mi nem járunk tanácsadásra, csak mi tudjuk, h hány kiló Hami (mondtam már,hogy pár dekával elmúlt 6 kiló?) KépKép Gratula a hízáshoz! Fél kiló?? KépKépKépKép 3-4 hónapja, sztem 30at se közelítjük, viszont folyamatosan hízik, úgyhogy én már rég nem izgulok ezen. Egyébként meg Gabi sztem totál a korának megfelelően néz ki

Panu, ezek a tükrös képek elvarázsoltak! Kép

Gabi75, hol is van rajtad az a 7 kiló??? Ja, vagy a fényképezéshez levetted, már értem Kép
Hami meg inkább nagyfejű Kép eleve 36tal született - azért jött ki nehezen, most meg 44es. De már a 44es sapik nem is jók rá, 46osat vettem neki. Korához képest centire átlagos (66-67), súlya...háááááát minden alatt, feje, meg átlag felett. Ez van Kép

Ja, még az eredményemről akartam írni, többen kérdeztétek. Igen, sajna nőgyógy probléma. A ráxűrésen jeleztek HPV fertőzés gyanút... ami ha beigazolódik (3 hó múlva kontroll), akkor ugye elég ngy gáz Kép Közben meg sima bakteriális fertőzés is van, terhességem alatt is volt. De basszus, hogy a francba szedem ezeket össze??? Aszittem tisztában vagyok az alapvető intim higiéniával. Jó-jó ilyenkor védtelenebb a nyálkahártya, de akkor is!!!

Na megyek, mert végre megebédeltem, és úgy tűnik, h eljutok fodrászhoz. Leteszem a kisasszony alvókába, apája őrzi (közben dolgoz) és meg "szépülök".

Pusszantás mindenkinek! Kép
Igyexem jönni, de ha eltűnnék pár napra, akkor Pesten vagyunk, meg meccs, meg kirándulás van tervben.
Ann
annann

Kép
annann

Sziasztok!

Ann: igen, 1 évig semmi tejtermék, és tejet meg nagyon sokáig ne. De ezügyben én inkább megkérdeznék egy hozzáértőt a szopi topicban, mert ebben nem vagyok biztos.

cory

cory
Budapest

Cory, köszi Kép Én is így gondoltam, + tejjel addig várok, amíg van saját. De mit kapjon akkor, ha már majd nem lesz saját? Na jóvan, erről majd gondolkodjak akkor, ha nem lesz Kép

Ann
annann

Klarissza! Így néz ki a cipő
Kép

bocs, hogy a háttér az éles, béna vagyok. 18-as méret, ez a legkisebb, ez is egy kicsit nagy, de nehéz megállapítani, mert még összehúzza a lábujjait a drága. Mindenesetre próbáljatok meg egy szandált mindenképpen, hogy lássátok hosszra jó-e a méret. Mi a nyár miatt eleve szandált akartunk.

Ann! Nagyfejű Hami Kép nagyon szépen álldogál, és csábosan néz a kamerába, édes Kép fertőzés Kép Kép

Mi küzdöttünk egésznap. Reggel 5 után ébresztő, szopi, aztán nem alvás, 6-kor magunk közé vettem, apa orrát csavarta, mászott, hisztizett, aludt NEGYEDórát, de komolyan. Nem részletezem tovább csak annyit: pelenkázni nem lehet, popsit kenni sem, állandóan mozog, mint a sajtkukac, lilafolt az arcán, mert esik-kel mindenhol, nagy erőkkel nyálzik a 4 fog miatt, amiből 3 már kibújt, a 4. megduzzadva fehérlik, altatni nem lehet, pedig nem lát ki a fejéből, mindent megszerez és megrág, vagy legalábbis benyálazza. Küszöbö(ke)t minden alvás után megcsókolja Kép, mászni akar mindenhol, rajtam is. Még egy ilyen nap és apa marad itthon vele, legalább 1 napig, egyedül. Addig feltöltődöm Kép.

panu
panu

Ann:
nagyon-nagyon kislányos Hami, már látom, hogy az oviban a fúk kedvence lesz Kép
Panu:
gusztusos a cipőcske, nagyon bejön a színe, kár hogy a Lizi lábikója lemaradt Kép (de a kert egy kicsit elakasztotta a lélegzetem, itt ülünk erkély nélküli 4. emeleti lakásban, mindig azzal vigasztalom magam, hogy félóra alatt a Katona József Színházban lehetek Kép Muszáj Debrecenbe hazavinnnem Lacát, hogy füvet is rágcsálhasson Kép

Laca tegnap miután megszerzett egy üres sörös üveget a konyhában a nappaliban magára rántotta a ruhaszárító állványt, teljesen megértelek Panu ... Kép
klarissza

Annann!

Most csak a tiedre reagalok gyorsan.Amikor terhes voltam nekem abnormalis volt a rakszuresem es azt mondtak HPvirusrol van szo,Human papilloma virus ami szexualis uton terjedo virus.A dokim szerint aki 2 ferfival legalabb volt eleteben annak nagyon nagy az eselye hogy van ilyen virusa,ami mehszaj rakra hajlamosit.Nekem Cin 2-es volt de a terhessegem vege fele mar 1-es.Szules utan vettek szovetmintat,ami szerint 1-es volt megint de a HPVirus mar nem volt kimutathato.A dokino azt mondta hogy egy ujabb kutatas soran rajottek nemreg (Kansas -ben volt egy errol szolo konferencian)hogy az ilyen megbetegedesek nagy resze helyre jon magatol ,az immunrendszer legyozi a virust.Szoval van olyan hogy elmulik?Lehet nekem mar masodjara nem talaltak,de azert a dokino azt ajanlotta hogy jobb lenne lefagyasztani a mehszajat.Meg is tettek,es az elso 4 rakszuresnek negativnak kell lennie.Eloszor en is hulledeztem hogy Istenem mi bajom is van,akkor meg nem ertettem rendesen angolul csak annyir ertettem hogy valami rakrol beszelt a ferjemnek a doki(hat csak annyi hogy akinel jelen van ez a virus gyakoribb a mehszajrak).SZErintem csak jarni kell rendszeres kontrolra es nem lesz semmi baj.neked abnormalis volt a leleted?VAgy csak a virust mutattak ki?Az utobbi az nem olyan gaz szerintem.Ha abnormalis lett akkor milyen eredmennyel?
SZErintem ne ijjedj meg,nincs semmi baj.Ha tudsz valami konkretat akkor ird meg.A dokiddal miben maradtatok?
gabi75david

Sziasztok!

Cory,
gratula Zsoma negykezlabazasahoz! Hatalmasat nott, meg sem ismertem volna Kép

Barbi,
teljesen egyedul falaztatok? Nagyon ugyesek vagytok! Birom Adamot, o is olyan kis vidam-huncut minden kepen Kép Es a sapka naggyon jol all Kép

Gabi75,
Davidnak elkepeszto meretei vannak! Remelem, mar nem fogsz aggodni az eves miatt. Fejkorfogat: 44.5 cm de 38-cal szuletett, szoval szerintem teljesen jo feje van Davidnak Kép Kozben megneztem az en konyvemben 80% a 43 cm 9 honaposan, szerintem azt az 5%-ot elneztek...

Klarissza,
haaat talan az afrikai genek miatt Kép bar szerintem inkabb kapucsino-baba Kép Harapas nalunk is megy, de szerintem en rontottam el, mert en is meg szoktam harapdalni... de mar csak puszilgatom Kép vizsgakhoz drukk

Zsizsa,
en is felismertem, nalunk is berreges van kaja helyett... de pl. a kerteszgatyoja csatjat orakig nyammogja, na meg a papirt is ha hagynam. Alvas Kép Irtad, hogy nem tudsz az ejjeli szopik alatt aludni - Gabi is izeg-mozog szopi kozben? Emma mostanaban kezd, mostanaban nagyon nehezen lazul el (ezer dolga vanKép) pedig eddig amint felcsatlakozott mar relaxalt is. Pici Gabi miatt ne aggodj, szerintem Emma sincs tobb 8 kg-nal pedig o 3925-tel szuletett...

Ann,
BOLDOG SZULINAPOT! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép (en kis bena csak ilyeneket tudok) Hami nagyon-nagyon ugyesen all! Igazi kis huncut Kép Az eredmeny miatt tenyleg ne aggodj, a gyanu az nem jelent semmit. Nalam megallapitottak, gyogyszereztek, majd kiderult hogy bocsi, tevedett a teszt, nem is volt semmi Kép

Panu,
fiokban csucsulo Lizi csucs! Latom, o is igazi kis orokmozgo Kép Papink kifejlesztette az allva pelusozas technikajat (marmint Emma all), sot egy idoben probalkozott a belus hatul becsatolasaval is Kép szerinte papiknak kellene a bebidolgokat tervezniuk, hogy hasznalhatoak legyenek Kép

No elkuldom, mert egesz nap irtam. Bocs ha valaki kimarad, kint a vihar bennt meg Emma tombol, de biztos jon a foga Kép

Napsuteses napot Kép

batka
batkamano

Lányok,
ez már az ötödik katasztrofális éjszaka volt zsinórban, én már nem is tudom, hogy mit csináljak.Kép Ha az utcán láttok véletlenül egy asztráltestű zombit gyerekkel, az én vagyok.Kép Valaki küldje el Gabinak éjjelre az álommanót légyszi, mert megzakkanok. Éjjel úgy szopizik a kiscsaj, hogy eszik egy nagyot, aztán átfordul a másik oldalára, közben jól megrántva a cicit (ami foga miatt roppantul fáj). Fél perc múlva visszafordul keresgélve, és ha nem adom a szájába, akkor ordít. És ezt eljátssza jó sokszor.Kép Most meg épp rákezdett a nyűgizésre, ezért majd később jövök.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa:
háát lehet, hogy hülyeséget mondok, de esetleg próbáltad már kajcsi után egy kis ringatásssal visszaaltatni? Csak valahogy lábra kell állnod hozzá éjszaka is Kép
Kicsit soknak tünik ennyi cicizés. Mondjuk két-három napig Laca is rajtam csüngött, csak szopizott. Először nagyon örültem, aztán elmúlt ez a lelkesedése, én meg rájöttem, hogy csak a foga jött Kép
klarissza

Sziasztok!

Zsizsa: én olyan rosszul aludtam most éjjel. Pedig Zsoma hagyott volna, de fél 5-ig nem tudtam elaludni. Hozd át nyugodtan Gabit, nekem már mindegy Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Nem bírom ki a Babanet nélkülKép
Csak ma vagyunk itthon, tegnap este jöttünk vissza anyukáméktól, holnap reggel pedig indulunk a Velencei tóhoz! Remek időnk van, pont ilyenre vágytam... Na mindegy, remélem azért holnap már jobb idő lesz.

Az elmúlt hetünk nagyon klassz volt, bár nem volt az a dögmeleg, de szinte egész nap kint voltunk, Bencének naggyon jó színe lett. Napközben a kerti hintában aludt az árnyékban és olyan hosszasan durmolt, mint még sohaKép
A nővérem levágta a haját, most kicsit szöszi lett így, de szerintem nagyon cukiKép

Sok időm nincs, mert épp most fogyott el a türelme, amit nem is csodálok, mert 8 óta ül a szőnyegén egy hang nélkül és rakosgatja a vödrébe a játékaitKép Közben anya szépült, hajszárítás, ilyesmiKép

Tegnap éjjel még átfutottam gyorsan amiket írtatok, de mivel rengeteg, most csak a képeket dícsérném meg. Kedvencem továbbra is Emma, nagyon tündéri a kiscsaj, nekem mindkét kép tetszik, az első olyan mintha egy képeslap lenneKép
Hamin ledöbbentem hogy már így áll, pedig tudom hogy már írtad Ann mielőtt elutaztunk, de képen még nem láttam. Annnnnnyira ügyiKép Nem tudom mi mikor fogunk eljutni eddig. (Ja, azt nem írtam, hogy Bencének nem bújt ám ki még mindig a fogacskája, és kúszni se nagyon próbál...) Cory Zsomája is gyönyörű, és jó hogy leírtad ezt a négykézlábas gyakorlatot, majd ma én is bevetem Bencénél. Ő ugyan néha már egészen kinyomja magát és úgy támaszkodik, de a lábát fel nem húzná. Próbáltam már tanítgatni, nem sok sikerrelKép
Tudom hogy előbb-utóbb behozza a többi babát (a doki szerint 2éves korára teljesen) de néha elbizonytalanodom hogy nem kellene-e mégis szakemberhez fordulnunk... Legutoljára mikor ezt mondtam akkor megfordult végreKépKép
Fiókos Lizi is nagyon édes, és Zsizsa Gabija is, ahogy kiberregi a körtétKép
Sajnos a többi kép a másik oldalon van már, de emlékszem hogy pl. Orsi Benéje milyen ügyesen úszik anyávalKép
Bocsi akit kihagytam, ha hazajövünk, ígérem becsületesen visszaolvasok és rendszerese(bbe)n fogok jönniKép

És végül két kép Bencikéről, amint épp Biscottit eszik. Lazulok ám, bár sokszor van az ujjam a szájában, hogy kikotorjam a letört darabokatKép
Kép
Kép

Puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Tudtam hogy valamit elfelejtekKép

Gabi75!
Még neked szerettem volna írni hogy örülök hogy végre rólad is láthattunk képet és nagyon szépek vagytok Dáviddal együttKép Én sem látom rajtad a pluszkilókatKép

Lauráékról én is szívesen olvasnék, olyan jó hogy Niki szépen fejlődikKép Jó lenne látni róla is képeketKép

Most már tényleg megyek, bár tudom hogy még mindig nem írtam mindenkinek, de egyszerűen most nem megy, tegnap bőröndből ki, ma bőröndbe be...

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Helló Csajok!

Most csak egy gyors bejelentkezés, és felnyomnék egy kérést, ill. hírdetést.

Ha ismertek olyat akit érdekelhet szóljatok léccci!!!

Késöbb még benézek ha tudok!

Mindenkinek puszi

"Telemarketinges gyakorlattal, vagy jó kommunikációs képességgel rendelkez&otilde; telefonos üzletköt&otilde;ket keresünk, akár azonnali kezdéssel. Fizetés forgalomtól függ&otilde;en (20-40%).
Jelentkezni lehet a 06-1-206-3113-as és a 06-20-23-176-23-as számon, vagy emailben a job@maxweb.hu címen!"

Köszönöm,

Tündér

Ui: Zsizsa! neked mailezek!
tündér

Zsizsa!

Egész pontosan már mailtemKép

Lányok a babák fenomenálisak, hogy ilyen könnyed legyekKép

Akkor gyorsan, mert bár nem írok sűrűn azért olvasgatok ám ha időm és Ilang is engedi!

Gabi75!
Gratula a kis családodhoz, meg párodnak a mindenféle sulijához! Nagyon csini pár vagytok ebböl adodóan a gyerköc is valami gyönyörü!Kép

Vera!
Ez a Benci-manó hihetetlenül édes! Olyan igazi gyurmáznivalóKép Ne izgulj a forgás-mozgás miatt, nem vagytok lemaradva semmiről!

Zsizsa-drága!
Kitartás! Szerintem vannak ilyen periódusok, és amikor már azt hiszed véged nem bírod tovább, akkor egyszer csak abbahagyja. Nálunk is így volt. Mondjuk általában ez 1-2 max. 3 napig tartott, de addigra már én is a halálomon voltam!
A cicirágás miatt részvétem, sajna én is ismeremKép

Ann!
Hami nagyon jól sikerült kisasszony, igazi kis hölgy!Kép
FertözésKép

Panu!
FiókozásKép Szuper!Kép Mi is majdnem ugyanilyen szandit vettünk azt hiszem siesta.
A 18-as nekünk is nagyKép

Cory!
Nagyon ügyi Zsoma! Még emléxem rád a friss mamikból!Kép

Barbi!
FalazásKép De végre elkészült!
Nekem jöhetnek a zöldséges-sztorik, nálunk van rá keresletKép
(Bocs AnnKép )

Klarissza!
Vizsgához megy a drukk!

Na LÁnyok most csak ennyire futotta nagy hirtelenjében, lehet, hogy még jövök! De olvasó üzemmód az default-ban müxikKép

Addig is pusza

Tündér
tündér

Sziasztok!

Vera,
nagyon aranyos Benci az új frizurájával! Tényleg szöszi Kép Múltkor meséltél a Biscotti-ról, hogy valami van benne, nem? Én legalábbis úgy emléxem, talán tojás? Vagy esetleg van olyan fajta Biscotti, amiben nincs "nem adható" dolog? Kép Jó utat nektek, és nagyon kellemes pihenést!!!

Zsizsa,
szegénykém Kép Nagyon nem tudok mit mondani. Bár mostanában a mi éjszakáink sem tökéletesek, de Zsoltika legrosszabb esetben is csak 3 óránként ébred szerencsére. Viszont a cicielengedős módszer ismerős, Zsoltika is így csinálja! De az nekem nem fáj. Viszont egy álommanót küldök, sőt sok-sok álommanót! Gabónak boldog 9 hónaposságot KépKépKép

Batka,
Emma nagyon szép és huncut kislány! Annyira édes, és a szeme valami gyönyörű!

Panu,
kűzdelem Kép Ismerős. Zsoltika is mászik, rágcsál, kóstol és nyal + mindent megfog, és egyre ügyesebben áll úgy, hogy elengedi amibe épp kapaszkodik Kép Így aztán folyton a nyomában vagyok. De ezt már írtam. Persze a házimunka bánja Kép De inkább a mosogatás ne legyen meg, mint hogy Zsoltika essen nagyot. Van járókátok? Én néha oda is berakom Zsoltit, ott szuperül tud állni, de el is foglalja magát, egy negyedórát-húsz percet kibír.
Kérdezted, hogy mit adj Lizinek: én úgy láttam, hogy azok a lányok, akiknél hasonlóan kevés a tejci, tápszert adtak a babáknak. Konkrétan Barbira emléxem, Ádibádi tápit kap már. A mi tejpépünkre pl. rá is van írva, hogy napi 1 alkalommal adjuk. Főzelék, gyümi, de hát mellette kell valami, ami ugye a tejcit pótolja és az a tápi lenne. De vannak itt nálam szakértőbb lányok is Kép Vagy esetleg a szopis / hozzátápis topicot lehetne megkérdezni.

Ann,
nagyon ügyi Hami! Hogy áll már! Azt hiszem, nálatok sem lesz túl nagy nyugi Kép
Ez a liszt-dolog érdekes. Mert persze olyat én sem adok, amiben tojás vagy tej van, semmiképp! Viszont tudnék sütni olyasmit, mint Barbi, vagy akár kenyeret is, amiben ugye csak liszt, víz, élesztő van, szóval ilyen mehetne, de a gluténtartalom miatt én is aggódok. Szóval egyenlőre semmiképp nem adok.
Fertőzés: utánanéztem a neten, mert gőzöm nem volt, mi az. Sajnálom nagyon Kép de hátha az immunrendszered elbánik vele! Nagyon remélem, hogy a köv. kontrollon nem találnak semmit!

Végül:

Kép

Gabi75,
annyira jó neked, hogy nem jött ki az allergiád! Irigyellek ám nagyon, én iszonyúan szenvedek. De most esik itthon az eső, hurrá KépKépKép Persze amúgy ez nem jó, mert itthon sínylődünk, de ilyenkor "meggyógyulok". Dávid méretei tényleg nagyon szépek, nagyon jó súlyban van a kisfiad Kép

Klarissza,
továbbra is drukk a vizsgáidhoz!

No most értem a lap tetejére. Zsoltika meg épp a függönnyel játszik, már félig elhúzta a sötétítőt Kép Annyira élvezi Kép Vigyorog ezerrel. Tegnap egy barátnőm és a kisfia voltak nálunk, a kisfiú 2 héttel idősebb Zsoltikánál Kép Nagyon jól elvoltak, de nem semmi, hogy mit csinálnak: a kisfiú kivette Zsoltika kezéből a csörgőt. Zsoltika csak nézett, nem bánta. De amikor már egy másik játékát akarták elvenni tőle, nem adta! Felrántotta a kezét, hogy a másik nehogy elérje a játékát Kép Hihetetlen aranyosak voltak, ahogy dumáltak egymással, annyira jól szórakoztunk Kép

Már kapaszkodik a lábamba Zsolti, unja az egyedüli játékot. Amúgy is kajaidő van Kép Mindenkinek nagyon jó hétvégét:

KépKépKépKép

pgaboka

Szia Gabi!

Nem tojás van a Milupa BiscottibanKép Hanem lefölözött tejpor, ami miatt én nem akartam neki adni. De megkérdeztem erről a dokit, azt mondta ez mehet már így 9 hónaposan, mert napi 1 darabba annyira kevés jut, és ez is olyan tejpor ami a tápszerekben is van, szóval valami módosított vagy miKép
És nagyon szereti Bence, már nem nagyon tudok vele mit kezdeni, mert ha látja hogy eszünk (rendesen bújkálunk előle) akkor nagyon sír és hiába adok neki főzit vagy gyümit, neki a mienk kellenne. Ilyenkor kap egy ilyen babakekszet és nagyon sokáig elvan veleKép nagyon ízlik neki (mondjuk finom is, leginkább a Vitalinea kekszre hasonlítanám az ízétKép)
Sima babapiskótát én nem adok neki, mert abban azt hiszem van tojás...

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Cory:
Én is átvihetem néha Lacát éjszakára??? Kép Kép
klarissza

Vera:
Bence tündérke, olyan szép szeme van!!! (olyan kis gyömöszölnivaló husija van Kép Kép)
klarissza

BAtkamano!

Koszi az infot a fejmeretrol.a mi dokink azt mondta elkepzelheto hogy a magyar gyerekeknek kisebb a fejuk.Kép EGyebkent DAvid 34 cm fejjel szuletett szoval akkor sem volt nagy feje.En nem latom annyira kicsinek,mert eleg pufika az arca,viszont a homloka eleg keskeny,de a dokim szerint az en fejem is kicsi Képhi hi hi.
Azt mondta orulni fog majd DAvid felesege.Kép
MIndegy az elejen nagyon feltem hogy miert ilyen picike a tobbi meretehez kepest,de azt mondta a doki hogy nem allt meg noveseben es meg a kutacsa sincs benove szoval jo jel.remeljuk.

CSajok kesobb irok.
VERa!BEnce gyonyoru jovok tovabb kommentalni a dolgot.
gabi75david

Sziasztok, már nem is irom,hogy rohanok...
De pedig igen.
tegnap ezerszer próbáltam a Babanetet,nem jött be, pedig idöm lett volna,ma viszont megint hajtásban vagyok,igy csak életjelet adok magamról.
Tegnap este 10-ig gletteltünk, majdnem kész az elsö réteg, átlag 3 lesz...plusz festés,miegymás...Szóval még nem látom a végét.
Ezen az oldalon a képeket megnéztem, Lizi, Bence,berregös Gabi és álldogálos Hami nagyon cuki.
Panu, irigy vagok a kisszandiért, én még csak hasonlót sem látok...

Sajna apukám kórházba került, most ezen is jár az agyam meg idegeskedek, hülye orvosi hiba miatt...

Tsóközön, valszeg hétvégén is hasonló tempóban dolgozunk, azért ha tudok benézek.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?