Nos, itt vagyok, akkor megpróbálkozom a lehetetlennel, irogatok akinek csak tudok...
Anita, a pincénket fejezzük-tük be. Ez olyan házikó (a 90% ilyen itt), hogy van két szintünk ami be van fejezve, rendezve, azt lakjuk. De az egész ház alatt betonból van még egy szint, a legalsó, ami viszont nincs befejezve. Ugyanolyan lépcsö visz le,mint fel, csak egy ajtóval el van választva a mostani résztöl. Szóval itt csináltunk még egy szobát, jóóóókorát, hogy elférjenek a férjem rokonai. Mellesleg nyáron ez a legjobb hely, kb 10 fokkal van hüvösebb,mint a legfelsö szinten.
Lakkozást én önszorgalomból elörehoztam, hogy haladjon az is, van pár korlát, amit majd a legeslegvégén a dolgoknak fel kell tenni. De most egyelöre megálltam a mázolással.
Úgy örültem,hogy megint irogatsz rendszeresen,és a sok jó tanács, bátoritást is megint adot itt többbieknek
Robó nyügijéhez részvétem, el sem tudom képzelni hogyan birod-birjátok a párotokkal ilyen huzamos ideig..Én egy-egy vacak éjszakától már kiakadok, de szerencsére a következö mindig elviselhetöbb egy ilyen éj után is
Sok-sok energiát és kitatást küldök neked!!++++++++++++++++++++
Énekelegetés biztosn nagyon aranyos,nálunk is most kezdi a huncut hangokat összefüzni és ének lesz belöle, de csak amolyan macskanyávogás...
És most már csimpimajom is, mert ha egyiküknél van,akkor a másikért nyúl,hogy vegyél át,aztán vissza...képes percekig ezt játszatni velünk,mi meg türjük,ugye...
Úgy sajnálom, hogy Laura nem gondoja meg magát, azért irjál pár szót neki,hogy itt hiányoljuk még mindig!! Én is örülök,hogy Niki jól van, bárcsak képet is küldene az anyucija
Gabi75,most úgy sem fogod elhinni amit irok, de azért leirom
Amikor elküldtem a legutolsó üzimet,kicsit bosszankodtam,mert elfelejtettem irni,hogy már ezer éve nem láttam képet Dávidról, talán amikor hazamentetek, akkor tettél fel utoljára. Na, gondoltam, legközelebb majd megemlitem, ha megint nem felejtem el. Erre mi vár itt engem??? KÉPek rólatok!! Ez ám a telepátia
Én nem tudom eldönteni, kire hasonlit ez a tündérgombóc sötétszemü kisangyal, szerintem kicsit jobban rád, mint a féjredre.
Nagyon aranyos, az már biztos
A férjed meg irtó jól néz ki a teniszütövel
Na jó, anélkül is
És neked is nagyon szép a hajad,és csak félve kérdezem, hogy tényleg felesleges kilóktól szenvedsz?? Mert nagyon csini vagy velük is!!
Én is hosszú hajú vagyok, amióta az eszemet tudom, és annyira nincs vele gondom,hogy az már kész röhej...1-szer egy héten megmosom, vagy másfél hetente és kész. Se ez-se az, semmi nem kell hozzá. Mondjuk nem is áll sehogy, de ez már egy másik történet
Amit a depire való hajlamról irtál ,akár én is irhatnám, mert én soha nem voltam ilyen, igazi vidámgombócból vagyok, mindig inkább arrafelé hajlik a kedvem. Viszont ez a sok egyedüllét,megspékelve egy kisbabával nagon ki tudja forditani az embert belülröl...Sokszor én sem ismerek magamra, és ez nem jó igy. Nagyon várom a jó idöt,meg a rokonokat, bár apósék nem az én közvetlen családom jön látogatni, de már akkor is emberekkel leszek körülvéve...
Tudod, hogy amióta irtál a joghurtról, ha elmegyek egy hütöpult mellett mindig Rád gondolok??De nem, és nem, én nem találok itt Gerber joghurot...Walmartban lehet kapni nálatok? Mert már ott is néztem...
Orsi, jaj, gyomorfekély??!! Az azért elég komolyan hangzik, de gondolom tudod nélkülem is. És ha nem is az volt, akkor miért olyan bogyót adtak?? Jó, ez egy költöi kérdés, igazán nem várok rá választ, gondolom mert okos a dokibácsi
Képek fantasztikusak Bene ikertesónkról, az uszison leesett az állam,már igy megy neki???
ÜGyi nagyfiú ez a Bene!!!
Edit, jó hogy irtál, azt hiszem itt mindenki csak örül, hogy az alvással halad valamerre
Nektek sikerült egy módszert megtalálni ami bevált, ehhez külön gratula
Tudom nem nekem szólt, de a Fixies az mi is? Annyira ismerös nekem ,de már nem emlékszem mit takart ez a márkanév...pedig csak 5 éve jöttem el otthonról. Azt hiszem idöszerü hazalátogatni, hogy megint képben legyek
A képek nagyon jók Botiról, olyan jó már igaz, hogy igy lehet öket hurcolni?? Én nagyon élvezem, bár most a pince miatt visszább vettünk az eljárásból. Boti tényleg belenyalt a borba?? Vagy az csak almalé?
Olyan aranyosan alszik a legutolsó képen, ahogy odahúzta magához a takarót, olyan édes
Az a kedvenc képem
Ivásban nagyon ügyi Boti, mi még tanulunk a pohárból inni, de pár korty már remekül megy.
Nálunk is röhögés van, ha leszidnám, söt ha valamért azt mondom,hogy ez fáj, és juj, akkor képembe nevet egész egyszerüen. Ma úgy ráharapott az ujjamra, hogy a vér is kicsordult,de csak nevetett a sopánkodásomon
Docka, tortareceptet köszi, elmentem, esküszöm ki fogom próbálni, idáig minden csuda jó volt,amit itt a lányok megoszottak
Zsófi, drukk a vizsgákhoz, ha túl vagy rajtuk majd mesélj!
A képek jók nagyon, bár a lépcsös képtöl frászt kaptam
Ann, nem akarlak cukkolni, csak kicsit tudatositanám benned,hogy nem neked kell szeretni ezeket a föziket, hanem Haminak
Hidd el, én sem enném meg ilyen kombinációkban, de alapjában nem rossz amit fözök Ádámnak
Sajnálom a rossz orvosi eredményt, csak nem nögyogyi jellegü a baj?Bocs,ha nem rám tartozik.
Értem a célzást a hétvégére:
(igy legalább nem felejtem el addig
)
Jót nevettem az összekavarodott alvós storyn, még jó,hogy nem tömködtél cicit apa szájába
Klarissza, elöször is Laca tünemény a képeken,pedig nem is látom a sárga nappalit
Másodszor, már ilyenkor hisztizik, tejóisten, azt hittem ez tényleg késöbb várható. Nem tudok mit mondani, hálistennek nálunk ilyen nincs, csak szimpla hiszti földhövágás nélkül
Megint egy fog hiszti nélkül?? Te mázlista??
Most hol nönek Laca fogai, felül??
Nálunk 2 van kinnt, de másik 4 is fennt olyan nagyon duci, azt gondolom akkor most a felsö fogsorra gyúrunk...
Diti, üdv a topiban
,jó régen nem jártál erre. Gratula a fogakhoz, az ácsorgáshoz, a kórusban oribáláshoz
Tünci óriásit nött, nagyon szép kislány
Csibi pedig nevéhez hiven igen csibészes a képeken is
Batka, hár persze,hogy hiányzol Te is
Költözéshez gratulálok, most meddig maradtok elöreláthatólag? Emma nagyon aranyos a képen, atyapitya, ö is mennyit nött mióta nem láttam
Tornamutatványokhoz gratula, milyen sokmindent csinál ez a lány is!!
Alvástalanságért részvétem, nem is tudok mit irni, erre azt hiszem mindenki csak keresi a megoldást itt...
Tolatást én is próbálnám tanitani,mert nálunk rengeteg lépcsö van, ahonnan jó lenne ha megtanula lefelé is mászni,mert felfelé már két hónapja remekül tud...de nem megy neki,ha egy lépcsöfokot lemászik, azonnal mászik felfelé, vagyis nem haladunk sehová
Pgabi, örülök,hogy jól sikerült a keresztelö, biztosan szép volt, ha igy meghatódtál
Fogacsak nyügi ismerös, nálunk is volt egy-két felsirós éjszaka, de talán túl vagyunk a nehezén, kinnt vannak a fogak.
Sajnállak az allergia miatt, egész télen arra vágyik az ember, hogy kimehessen a levegöre, aztán a fránya allergia meg beleszól. Remélem azért van valami szer, vagy orvosság ami segit??
Jééééé, végére értem!!! Ez ám a valami
Ma Ádibádival buszoztunk megint, vásároltunk pár dolgot. A buszon egy évesnek nézte egy lány, akinek 11 hónapos babája van,mondtam Ádám még csak 10 lesz egy hét múlva...Mondtam, már, hogy nagy fiú???
Sapkavétellel jól megszivtuk,mert elöször csak olyat találtunk, amit gumipánt tart meg. A boltban még jó is volt minden, viszont ahogy kiléptünk leszedte magáról. (most rémlik valami,mintha ezt már irtam volna...) Na, végre találtunk megkötöset, ma egész nap a fején maradt,mert nem tudja leszedni magáról
Én már elég sok darabosat adok Ádámnak, kb 1 hónapja kap kenyérhéjat, és láthatóan szépen megtanitotta a rágásra. Most kap néha sajtot, almát, fött karfiolt (bocs Ann), és nagyon ügyesen eltüntet mindent maga elöl. Néha magamellé is jut a székbe, de amikor kiveszem az etetöszékböl megy a kutya és kiporszivózza a faltokat...Nálunk semmi nem megy kárba
Na,remélem valaki végigolvasta ezt a kisregényt...
Panu, irjál majd Te is,meg Zit,DBarbi, Meme és a többiek!!!
Sziasztok
Barbi
Cory, éppen irtál amig én pötyögtem, Zsoma nagyon aranyos a képeken, milyen kis husi!!Gratula a foghoz, mozgáshoz
Én is igy vagyok a szilárd kajával, odafigyelve adom, és igy tanulja meg,hogy kell rágni
Na, tényleg elteszem magam holnapra
Sziasztok