Új privát üzeneted érkezett!

Melcsike, két nagyobb strand van, előtte még eldöntjük melyik legyen, megnézem van- e a neten kép róla, jó?

Lylyék jól vannak, ma volt nálunk ügyintézni az ura, kérdeztem.

Lyly, este írok majd ,jó?
tünci28

Én erre gondoltam,ha jó nektek:

http://www.napsugarstrand.hu/

KépKépKép
tünci28

Agica,elvileg jövő hónapban már neki állunk a babaprojectnek :D
Kisanya én is üdvözöllek :D

Kép
anyci

Rossz idő esetén pedig ugyanott:
http://www.nadasetterem.hu/htm/etterem/ettindex.htm

másra ma nincs is erőm,jó éjt.

KépKépKép
tünci28

Gyors bekukk:
Újak, köszöntelek Titeket, sajnálom, hogy itt vagytok!

Tüncike,
írtam sms-t, remélem, megkaptad. Férjuram mondta, hogy találkoztatok. Morcos volt, mert tele a t..e a nagyfőnök összevásárolt dolgaival, minden második megvett holmit kicserélteti, szarakodik vele.

Egyáltalán nem tudok reagálni az itt olvasottakra, mert nagyon kevés az időm, de a gondolataim előjöttek maj'd minden témával kapcsolatban... Jó lenne megosztani veletek, talán majd a talin.

Megvagyunk. Babaügyben semmi hír, szerintem most sem jött össze, hormonszintméréseken a 2. fordulóval vagyok túl, elvileg lesz talán még egy. Nagyon feszült vagyok. Kiabálok, veszekszem a drágáimmal, és ordenáré módon utálom magam ezért. Biztos, hogy ez is közrejátszik abban, hogy nem vagyok fogamzóképes. A dokimnak mindezt elmondtam, azt mndta, várjuk meg a hormonok alakulását, aztán beszélünk róla.
Bence mindenért hisztizik, ha beleülünk a kisautóba, az nem jó, ha nem ülünk bele, az nem. Mindennaposak/órásak a hisztik, ettől is kiborulok egy idő után. Hiába nyugtatom magam, és próbálok nem is odafigyelni, képes fél órán keresztül is üvölteni úgy, hogy megállnak a kapunk előtt, mi van vele... :shock: Tanácstalan vagyok, de miért ne, pedagógusnak legyen neveletlen gyereke. A másét remekül neveltem anno, most nem bírok a magaméval.
Bea, együttérzésem, már csak emiatt is sokat gondolk rátok.
Anyámék újra hazudoznak, a múltkor kijelentették, hogy az a csodálatos élet, ahogyan azok az emberek élnek, ahová ők járnak takarítani: 900 ezres nettó havi fizu, utazgatnak, a gyerkőcökre (1,5 és 5 évesek) bébiszitter vigyáz (és néha anyámék a takarítás közben), és mindeközben bizonygatja a nő, hogy ők nagyon boldogok, holott a férje az emeleten alszik, ő meg lentebb egy szinttel... És amikor mondtam nekik, hogy inkább legyek szegény, de a férjem mellettem aludjon minden éjszaka, a gyereke(i)mre pedig mi vigyázhassunk, akkor el voltak képedve, és letámadtak, hogy hülye vagyok. Merthogy a csaj utazik. Mire én: én is utaztam, bejártam a fél világot Jordániától Cipruson át Angliáig, de most már örülök, hogy együtt lehetek a családdal, és majd szeretnék még utazni, de csak velük (a csaj egyedül repked többnyire), akkor meg lehülyéztek.
Bocsánat, hogy rátok zúdítottam. Szóval sehol nem tartunk a kapcsolatban, nem is fogunk már szerintem előrébb jutni.

Sok a munkám, ami néha értelmetlen (annak tartom), és felesleges, de van fizetésem. Ide is el lehet jutni.
Puszillak Benneteket!

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci

Tök ügyi vagy!

Nagyon gyorsan megtaláltad a helyet, ami nekünk kell. Én megszavazom.

Többiek?

Kép

Kép
melcsike70

Lyly,megkaptam, jaj, azt hittem válaszoltam, de ezek szerint elmaradt.Most meg már nem írok, késő van, majd reggel.

Nálnuk az van, hogy van most egy nagy akció és hirtelen a sokszorosára emelkedett a munka.Persze a fizetés nem lesz több, ösztönzés semmi.Reggel volt egy afférom, rögtön nyitáskor, pedig akkor még 24 karátos a mosolyom, de nem használt.
Egész nap milliónyian, mindenki türelmetlen, a legtöbb telefon teljesen értelmetlen, mintha csupa irástudatlan ember vásárolna.Bocs, de tényleg 10-ből öten nem köszönnek és csak minden ötvenedik mondja, hogy mért jön, a többi:izé, őőőő, őőőőő, hát aszonták, hogy jöjjek ide.
És akkor nyolc naptári nap alatt dolgozom 55 órát, hát ilyenkor már estére teljesen K.O. vagyok..és mindig a döbbenet:MI van az emberekkel???????????

Természetesen nem tudunk bezárni időben.11 óra nyitvatartás nem elég.MÉg zárás előtt két perccel befelé tolja a kocsit és nézelődik.zárás után 10 perccel könyörgünk, hogy jöjjön vissza holnap, de neeeem, mert ő már vár két órája..

Ezért az akció végéig egy órával tovább leszünk nyitva, tehát holnap este 9 ig vagyok, hurrá.a főnökömmel.újabb hurrá.

Bocsánat, kivagyok.

KépKépKép
tünci28

Ja és a legjobb.a párom éjszakás, tehát amúgy sem alszom és két napja napi 1 órát találkozunk és holnap pedig csak reggel, amikor megjön, este mikor én megjövök, már nem lesz itthon.komolyan, gyűlölöm ezt.Most kezdek sírni ,hogy már réges régen nem így kellene lennie ennek.... :cry:

na, eldugulok, tényleg jó éjt.
tünci28

Lyly

Hát sajnálom, hogy igy stagnál most a kapcsolat a szüleiddel. De hátha, hiszen mégiscsak valami elkezdődött. Mégis csak van már kapcsolat. Hagyd rájuk, ha nem értessz velük egyet.

Bencu meg majd túl lesz ezen a korszakon is. Azért hirtelen nagy volt neki is a változás. Te is dolgozol, lehet neked sincs most annyi türelmed. Nem ám elkenődsz. :wink:

Tünci

Neked is gyorsan eltelik ez a hét. Aztán jobb lesz. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Holnap dolgozom én is.

Megyek aludni. Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok csajok, csak gyorsan bekukkantok.

Nincs ma munkanap nekünk, de rohanok ügyintézni, majd este jövök.

Csak annyi, hogy:

Tüncike, nagyon jó lesz a strand, nekem is tetszik. Volt egy kápolnásnyéki barátom régen, sokat jártam a tóra. És Sukorón még pincérkedtem is! Meg Velencén, az Autóstanyán! :shock:
Én is gyakran gondolok arra, hogy nem így kellene lennie. Talán ezért nem élvezem most egyáltalán a munkám. :(

Lily, de jó, hogy jöttél már! :)
Majd a hisztivel kapcsolatban este írok, nyugi, máshol sincs ez másképp :wink: :?
Anyukádék: a bőrükből kibújni biztos nem tudnak...Bencével milyenek? Mert ha ok, akkor gondolj arra, hogy neki van legalább nagyszülő-élménye...

Betti, vltál Pesten, elsimítottad az ügyet? 8)

Többiek, bocs, hogy most nem reagálok mindenre, este jövök, jók legyetek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok lànyok!

Gyorsan bekukk,mert rengeteg a dolgom!A privikre vàlaszolok majd,csak uszok!Bocsi! :oops:

Pusssz mindenkinek!!!

Szèp napot!!! :wink:
Vendég

Zaha, elsímítottam a dolgokat fent, egy évi levelezést lebeszéltünk egy fél óra alatt, hogy mi legyen, most megcsinálom és hajrá.

Jövő héten lesz egy projektemnek az átadója ünnepélyesen, szalagátvágás, tv meg minden.
Örülök ilyenkor, jó látni mikor valami kész, bár a háttérben még ezerrel folyik az utómunka, de az kívülre már nem látszik.

Betti
Kép
betti0412

Zaha, írok privátot, hátha tudnál adni tanácsot..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!!!
Látom mindenki ezerrel rohan. Jaj, én is akarok jönni írni is, olvasni is, de még nem tudtam a káoszon felülemelkedni. Pedig tegnap már úgy éreztem...

A hisztihez szólok csak gyorsan hozzá. Nálam is elég gázos Vencel. A nagy változások okozzák. Muszáj nyugodtnak lenni és majd idővel elsimul. Mindenkinél így van. NYUGI!!!
hettuli

Hettuli, neheztelek Rád, amiért nem jössz, nem tudom megérteni :wink:
Milyan baba Száva? Ha lesz időd, mesélj!

Lily, szóval ez a hisztiügy időszakos nálunk is, van, hogy kemény az ügy, van hogy hetekig semmi. És persze ha hiszti van, semmi nem segít, nem tudok olyat mondani sajna, hogy nálunk az vált be, hogy...általában magától megnyugszik, ha rá se bagózok a fiatalemberre. Persze ezt nem mindig tudom megtenni, és sajnos én is szoktam vele kiabálni olyankor...aztán ha mindketten lecsillapodtunk, legfeljebb elnézést kérek, amiért ordítottam vele...nem tudok jobbat sajna.
Na Lilykém, ezzel ki vagy segítve, igaz? :D
Mi értelmetlen a melódban?

Betti, mivel foglalkozik az irodátok?

Anyci, majd szólj, mikortól kell drukkolni. :)

Bea, ma betévedtem egy Müllerbe, tökjó! Azért írd már meg, mi van Veletek, jó?

Melcsike, írtad, hogy megvagy. Az mit jelent? Hogy érzed magad mostanában?

Szinti, annyira szép a Fruzsi ezen a képen, mehetne reklámbabának! Nem vagy rosszul?

Bende, teknőssztori :lol: :(

Leda, nem érzitek ott jól magatokat? Hová mentek? Babával és Veled minden ok?

Szia Kisanya, nekem ikreim születtek januárban, a 24-25. héten. A kislány egy napot, a kisfiú egy hónapot élt. :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

[quote="zaha"]
írta:
zaha
Szinti, annyira szép a Fruzsi ezen a képen, mehetne reklámbabának! Nem vagy rosszul?

Köszönöm,kedves, tiszta apja ez a lány!!! :D
Nem vagyok rosszul(néha egy kicsit)csak a cickók fájnak és mondjuk étvágytalan vagyok,de azt nagyon...semmit sem ennék...(nem is olyan nagy baj az ám)

Kép
Kép
szintus

Képtelen vagyok a reakciókra.
tegnap este 8- ig voltunk nyitva, az utolsó vásárló fél 10 kor ment el,ma 9-ig vagyunk, akkor fél 11 körül hazamehetünk vajon??????????

Hettuli,szép hétköznapokat kívánok!!

Többieknek puszi

KépKépKép
tünci28

Zaha,eddig nem is tudtam hogy veled is ekkora szomorúság történt :( Az eddigi beszélgetésekből nem jöttem rá,vagyis nem tudtam h ekkora babáid voltak :cry: Nem néztem vissza a te régi írásaid így sajnos nem tudtam :( Sajnálom :cry:

Kép
anyci

Sziasztok!

Most már csönd és nyugalom van. Amúgy dolgozom.

Zaha

Azért irtam Kisanyának hogy megvagyok, mert ezt láttam az arany középútnak. Jól nem vagyok, de már annyira rosszul sem. Most igazodj el rajtam. :? Érted ugye? Én még mindig azt gondolom, hogy soha nem leszek olyan mint régen. Most hogy többször lemegyek estéként ha otthon vagyok dumcsizni a csajokhoz, amikor már a család ágyban volt hogy nevettem. Másnap mondták, hogy olyan jó volt látni, mintha régen lettem volna, amikor sokat nevettem. Én meg elsírtam magam, mert nem tudták, hogy lelkiismeretfurdalásom volt miatta. Mondtam nekik, és ők olyan aranyosak voltak. Elkezdték megmagyarázni, hogy nem várja el tőlem Bogi, hogy most már mindig szomorkodjak. Én is tudom. De én ilyen vagyok! :evil: :? :oops: Nagyon lelkis.

Valami titkosat el kell mondanom nektek.

Képzeljétek el, hogy Barci mindig meg volt örülve azért hogy kiskutyája lehessen. Ugye irtam is már hogy azért vettünk neki aranyhalat, hogy legyen állatkája. És most kapott a barátnője szülinapjára. Barcika annyira dédelgette, és láttam rajta, hogy nagyon rossz neki, hogy nem lehet. Mert én ugye nagyon ellene voltam........................ eddig.................. És most beleegyeztem, hogy vegyünk neki egy kis kutyust. Nekiálltam a netet bújni, és a yorkira esett a választás. Kicsi zsebkutya. Kimondottan szobakutya. 2 kilós körüli a felnőtt súly. És most vasárnap a neten keresgéltem megint, ebédután. És láttam hogy hirdetnek kölyköket. Felhivtam, de már elfogytak, aztán a csaj adott egy telószámot és ott még volt egy fiúcska kis mini yorki. Lebeszéltem gyors hogy megnézzük, bár programunk volt, de eltoltam. 1 óra múlva már ott is voltunk és lefoglaltuk. Aztán mentünk anyámékhoz. Képzeljétek útközben az mondja nekem BArcika.

" Anya én olyan boldog vagyok"

Kicsordult a könnyem, nem is gondoltam hogy ennyire szeretné. Mert ugye amikor mondtam, hogy nem veszünk ezért meg azért, ugy beletörödött. Azt hittem. De úgy gondolom, korábban talán nem is lett volna jó, mert akkor nem foglalkozott volna vele úgy ahogy kell. De most már remélem megbirkózik vele. Meg gondoltam, egy kicsit enyhiti a hiányzérzetet neki, hogy nincs kistesója. Ne értse senki félre, nem a kistesóját akarom vele pótolni, csak mégis valami kis játszópajtásszerű lesz neki, hogy ne érezze magát egyedül.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike

Neked kitartás, most már a vége felé jársz. :wink: És ez a csúnya hét is letelik lassan. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ! Le a kalappal előtted ! Minden tiszteletem a Tiéd ! Csak hogy ennek a kicsi arany lánynak örömet okozz, még a saját ellenérzeteiden is átlépsz, hogy Barci ne érezze annyira kicsi Bogi hiányát. Szuper anyuka vagy, és Barcika minden bizonnyal nagyon boldog kisgyerek.

Zsuzsa
pronizsuzsa

Zsuzsa, egyetértünk. :wink:

Anyci, igen, ez történt. :cry: Még mindig nem tudom felfogni. :cry: :cry:

Melcsike, én is úgy érzem, semmi nem lesz már olyan, mint azelőtt. Én sem. Szoktam nevetni, és mások előtt igyekszem a megszokott módon viselkedni, de ott van mindig a szomorúság. És néha csak úgy elerednek a könnyeim, és mintha még azok is mások lennének, mint régen. Nagyok, kövérek, csak úgy gördülnek lefelé, mint a kövek. Azt hiszem, Te írtad egyszer, hogy már nem olyan gyötrő a fájdalom, hanem csak halkan, csendesen fáj. Így érzem most én is. Már nem olyan, hogy meg akarok halni, de ez a csendesebb fájdalom már itt lesz örökké. :cry: Meg a bűntudat :cry:
Tényleg ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ez hozzátartozik.
Kutyustémában hasonló a helyzet, én enyén fogalmazva is jól ellennék nélküle, de ha majd Vincus akar, akkor "kukázunk" egyet, szerintem tökjó, ha a gyerekek kutyával nőnek fel. De ha nem mondja, lapítani fogok. 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Én is azt hiszem, hogy ez már mindig megmarad. :cry:

Zsuzsa

És még el sem tudjátok képzelni, hogy ez mekkora nagy dolog nálam. Beleegyeztem a kutyába. Én aki még soha életében nem simogattam meg egy kutyát vagy macskát sem. Tegnap is, hogy a Barci barátnőjének a kutyája a lábamhoz ért. Egyből összerezzentem. Mondtam szegény kislánynak, ja kérlek még hivd el innen. :oops: Még van durván egy hónapon, hogy barátkozzam a gondolattal. Mert most 3 hetes igy van még durván 1 hónapom. :? Ráadásul még hogy ennyi pénzért vegyek egy kutyát! :?

Kép

Kép
melcsike70

Jó estét, hazaértem....

Melcsike,Neked egy hatalmas ölelő szmájli!!!!!

Mindenkinek szép estét!
Megyek elájulok...

KépKépKép
tünci28

Sírdogálok..biztos kimerültem,ma megpróbálok aludni rendesen.
tünci28

Tünci

Látom jól elfáradtál. Pihizz gyorsan. Holnap is mész ugye azt irtad? Én reggel megyek haza. Már alig várom.

Kép

Kép
melcsike70

Gondolok rád. Ne legyél teljesen egyedül. ok? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!!
Mindenki dolgozik :roll: :?:

Zaha,sajnos én is vagyok ezzel :( Még nem bírok vissza menni dolgozni,sajnos mi nem páran dolgozunk 1 helyen hanem kb.130 nő egy teremben és így még elbújni se tudok meg van 1-2 olyan ember aki egyáltalán nem mondható tapintatosnak :? Jövő héten megyek dilidokihoz és majd meglátjuk ő meddig ír ki még táppénzre 8)
Melcsike pusszantás :!: :lol:
Többieknek is :lol:

Kép
anyci

Jó reggelt!

Azt hittem ,hogy most két pihenő napom lesz, de elnéztem a beosztást, basszus!!!!Csak ma leszek itthon ,holnap megint dolgozom, nem igaz! :(

Azt álmodtam, hogy kirúgtak, pedig mostanában nem is aggódtam emiatt, mert úgy gondoltam, hogy egyrészt,most nagyon nagy a forgalom, meg elkezdődtek a nyári szabadságolások, aszinte mindig szabin van vki és csak hárman oldjuk meg a teljes heteket.De vacak érzés volt, hogy jöttem haza a páromnak elmondani... :shock:

Megpróbálom ma felvenni a fonalat itt a topikban, mert alig tudtam reagálni.

Melcsike, tegnap azt akartam mondani , bár tudom, hogy semmi sem lesz már ugyanolyan az életünkben, de hatalmasat léptél ám előre Te is és elképesztő micsoda erővel mész tovább!!!Nagyon büszke vagyok rád és nagyon jó Anyukája vagy a gyermekeidnek, ezt sose hagyd, hogy elvegyék tőled!!!!

Az aláírásba belinkelem tali helyét, kérek széepn mindenkit, hogy voksoljon, jó?Meklcsike,Te küldj egy üzit, hogy meylik számod jó, mert kettő van a telefonomban!
Beával,Zahával meg cserélni szeretnék számot, a tietek nincs meg.
Melcsike, Bea, Ti egy autóval jöttök, vagy konvojban???? :D

KISANYA??????????
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.06.11 07:46-kor.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

anyci

Kép

Én ma nem dolgozom! Neked nincs iwiwed? Képet küldhetnél már magadról, hogy megismerjünk. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Szijjjjjjjjjja!

Én majd csak szombaton dolgozok. Holnap ballagásra megyünk. A keresztfiam ballag. Most született. :roll:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Mi konvojban megyünk a tervek szerint. :wink:

Kép

Nekem mind a kettő jó, de a 30-as az a tutibb.

Kép

Kép
melcsike70

Szia melcsike!Van iwiwem így találsz meg:Rátkai Melinda,Zalaegerszeg.Itt van kép a lányomról is bár azok már régi képek róla :wink:
Tünci akkor ezt az egy napot használd ki és lazsálj :D

Kép
anyci

Anyci

Te nem jönnél el a talira?

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Anyci

Majd nézd meg légyszi téged jelöltelek be. A lányod a te hasonmásod teljesen, csak kicsibe. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

És nagyon helyes lány vagy! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sajnos nem tudok mert nem leszünk itthon,megyünk a párom mamájához és már nem mondhatom le mivel elég ritkán lát engem és már rágta a fülét a páromnak hogy menjek én is :wink: Amúgy volt már eddig találkozó?Azért akkor megyünk a mamájához mert akkor nem megy hozzá a párom nagynénje,ugyanis az a nő egy gonosz vén k......a,nem tudom megbocsátani neki azt hogy a babám halálát kívánta amikor kiderült h pocakos vagyok.A párom fejét teledumálta minden hülyeséggel és ezért majdnem szakítottunk de aztán rájött a párom milyen manipulatív ember és csak rosszat akar mindenkinek
:twisted: Amikor megmondta neki a párom mi történt a babával azt mondta gúnyosan"Látom a sors azért csak elintézte" :evil: Hát hogy mondhat ilyent egy ember :?: :?:
Honnan szedtél le ilyen szmájlikat?

Kép
anyci

Már volt egy talink igen novemberbe. Akkor 6-an voltunk ott. Tünci, Boboka, Kisanya, Betti, Sütőtök és ÉN.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Huuu az a nagynéni egy rohadék lehet tényleg! :evil:

Kép

Ezt érdemelné!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép

Kép
melcsike70

Nézzétek mit csináltam!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Lesz még ősszel is vajon tali :?: Jó lenne :D
Már gondolkodtam ezen én is hogy ilyet adjak neki de rájöttem nem akarom bepiszkolni a kezem :wink: Majd őt is elintézi a sors :evil:
Szép mosolygós szemed van :D Meg néztem Bogika képeit is :( Olyan szép kis babó volt :( Barcival igen hasonlítottak egymásra.

Kép
anyci

Igen nagyon egyformák voltak. Pedig Bogika még olyan kicsi volt és mégis tisztára megformálta már akkor Barci vonásait. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Jaj de gyönyörű képet csináltál :D

Kép
anyci

Ugye milyen édes ez a kép. Nekem is nagyon tetszik. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Lányok melcsike iwiwjében fent vagyok ha valaki akar megjelölhet :D
Rátkai Melinda a nevem.

Kép
anyci

Melcsike, ez tényleg szép ,nagyon.

anyci, akkor majd találkozunk az őszi találkozón.

KépKépKép
tünci28

Ja és ne lepődjetek meg. Anyci, nem is igazi Anycinak látszik. Egy nagyon szép, fiatal csajszi. :wink: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?