ebird: most elgondolkodtam, hogy felajánljam -e a miénket, de még szerintem nyáron abban fog aludni Dóri.
hefe: igen, van Pliko P3 kocsink, én mindenképpen ilyet akartam, a tesófellépő miatt, és ezt csak egy Chicco-ban láttam még (az utcán legalábbis), más márkában nem. Ahogy megtanult Dóri ülni, áttértünk erre. (Lehet fektetni, de akkor nem használható a fellépő.) Marcsi nagyon szerette, sőt, most is azonnal feláll rá, ha azzal megyünk. Kissé túlzásba is vitte a ragaszkodást hozzá, nagy hisztik voltak ebből...
Na mindegy, szóval szerintem jó és strapabíró kocsi, egy ismerősőm a 18 kilós fiával is használta, tehát sokáig kihasználható, több családot is kiszolgál. Nem olcsó használtan sem (43ezer volt), de nekünk megérte.
A mienk nem lötyög és nem nyikog, ha nyikorgott, apa beolajozta a kereket.
Eljöhettek megnézni egyszer, ha gondolod. Én is olvasgattam annak idején a véleményeket a babaszobán, de én csak jót olvastam. lehet, hgy ezzel is úgy van, mint az autókkal, hogy a 10 évvel ezelőttiek sokkal tartósabbak, mint az újak?
Elgondolkoztattál, hogy eladjam -e, mert tulajdonképpen nekünk már nem fog kelleni...
Feltéve, ha tudjuk használni a Lascal fellépőt, amit vettem Enikő ismerősétől, de még nem üzemeltük be. Dórit ebben altattam egy ideig, de már nem férne el benne úgyse. Na, ezen még agyalok.