Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért , egy kis segítségre lenne szükségem. Szegedre megyünk egy előadásra a párommal és szeretnénk arra a pár órára gyermekmegőrzőbe/családi napközibe adni a fiunkat, aki 14 hónapos (lesz nemsoká), tudnátok nekünk ajánlani helyet? Próbáltam keresni a neten, de csak két helyet találtam,azok is Újszegeden vannak, nekünk inkább a városközpontban, vagy a Kossuth Lajos sgt vagy esetleg a Kálvária sgt. mentén lenne a legjobb.

Előre is köszi!
L.

Cinyke

levelibeka

Cinyke! szerintem arrafele nincs, én is pont ezt irtam nemrég, hogy nekem is ez a gondom ezekkel, hogy nagyon peremkerületen vannak:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi Karmen!
Bocsánat,hogy nem olvastam vissza !

Akkor peremkerületen levők közül nem tudtok esetleg a II-es kórház környékén, vagy Tesco körül? (Vagy az annyira nem is számít kinn levőnek?)
Vagy bárhol, amelyikre azt mondjátok,hogy tényleg jól érzi benne magát a baba (először bíznám gyerekmegőrzőkre a babám, ezért is vagyok ekkora gondban...)

Cinyke

levelibeka

Cinyke! A másik, a szegedi topicben emlitettem mert kerestem az ételallergia miatt bölcsi helyett a kisfiamnak helyet és akkor nem találtam csak a peremkerületekben. Ami a munkaidö miatt már nem megoldhato olyan messzire eljutni.

Amit irsz, az nem annyira peremkerület (nekem), nekem Ujszeged meg Petőfitelep az (v Béketelep lehet keverem). Arrafele ahol Te kérdezed nekem is megfelelne, mert pont ott érek be a városba kocsival reggel, még utba is esne. De én nem tudok, csak a Müller ovit, de oda sem ilyen picit vesznek be tudtommal. Azt nem tudom hogy amugy is csak állandora lehet odajárni v. alkalmanként, keress rá a Müller ovi Szegedre esetleg. Van weboldaluk az tuti.
Mivel még kicsike igy játszóházak sem jöhetnek szóba nálatok sem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Cinyke!
Én azt akartam irni, hogy a Játékdzsungelbe, a Kossuth Lajos sgt.on, is van gyermekmegőrző.
Csak nem tudom milyen idős kortól?!
Nézzd meg azt is a neten. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vásárolnék tanuló biciklit/ futóbiciklit (vagyis pedál nélküli bringát),ha valaki tud eladót légyszi szóljon! Képek is jöhetnek priviben!
Köszi

Kép

Kép

Karmen
karmen

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget! Nagyon kedvesek voltatok :)

Zita: a Játékdzsungel csak 3 éves kor felett vállal gyerekmegőrzést- és Karmen: a Müller ovi csak 20 hónapos kortól.

Piffpaffpuff.

Szépeket mindenkinek, nőjjenek nagyra a porontyok! :)
Bye

Cinyke

levelibeka

Cinyke: Igaz, itt nincs családi napközi, de nagyon szívesen vigyázok a gyerkőcödre, itt elfér, eggyel több vagy kevesebb fel sem tűnik :D Ráadásul Zazával majdnem egyidősek! Majdnem :D
És a Kossuth Lajos stg mellett lakunk! Ha nem találtok más megoldást írj privit egyeztessünk :D Minden jót :)
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

Clarks Doodles pillangós vászoncipő (20-21)
1400 Ft

13 cm a belső talphossz. Nagyon jó kis cipő, kényelmes, könnyű felvenni/feladni. Dórinak vettem, de neki már eggyel nagyobb kell, nem is volt rajta. Szeretik a lányok, megveszem minden méretben. :lol:
Mosógépben mosható! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Van pár exGréti csajos cuccom is. Ömlesztve fényképeztem, ha valakit érdekel valami szívesen fényképezek külön és mondok méretet, árat. 80-86-osak.
Kép
7 db. hosszú ujjú body, Kenguru Gold, Prince Oliver és Kynga vagy mi a szösz az ( bal felső sarok összehajtva egyszínűek), 3 ujjatlan body, 1 harisnya, 2 nadrág, 1 rövid ujjú póló.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Engem érdekelne. :wink:
Rövidújjú bodyd nincs?
Azok ott rövidgatyók? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Nincs rövidujjú. A nadrágok hosszúak.
Mi érdekel?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
A pólón kivűl minden! :wink:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

fényképezzem le őket egyesével?
ha küldesz egy e-mail címet akkor elküldöm levélben a képeket
de el is jöhettek valamikor
sőt az is lehet megyünk hétvégén a szatymazi repülőnapokra
mi legyen?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Nem kell egyesével. :wink:
Szerintem ugy jó, hogy egy kép, amin a bodyk vannak, egy amin a nadrágok.
Oké? :wink:
Köszi.
zizu@invitel.hu

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Van egy csomó 0-3 hónapos korig méretű kisruháim!Tipegők,bodyk,felsők,nadrégok!Nagyon szép állapotban!Ha valakit érdekel sszóljon!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok ha csatlakozok.
Eladnám kisfiam kinőtt ruháit 56-74-es méretig, de akad köztük egy-két 80-as is.
Feltöltöttem őket ide:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=351498&page=2
Személyesen átvehetők, a "távhő" környékén. Árban egyezkedhetünk.

Szép napot mindenkinek!

Andi
Kép

Kép
rea78

mindkét babaágyat elvitték!
Vendég

Csajok!
Aki a Vaterán vagy a Teszveszen szokta venni a hálózsákokat az kitől szokta venni?!?!?!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! irok MSN-en

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita: Nekünk is van egy rakat csajos cuccunk ebben a méretben, rövid ujjú body és rövid gatyó is, ha érdekel, fényképezek. :D

KépKépKépKép
hefe

Méretet nem néztem, de nézem, ha kell, mind a lánykámé volt, már kinőtte!

Kép 7db-os Cherokee Kép Little Kitty 3db-os body

Kép Kedvenc 3 részes együttesünk Kép 3 db ujjatlan body

Kép Csíkos napozó Cherokee Kép Felhajthatós szárú nyári naci, Cherokee

Ez csak pár a rengeteg ruhánkból, ami foglalja a helyet, csak nincs időm feltöltögetni őket a babaszobára! Ha valakit érdekel valami, szóljon!!! Köszi:

eszter

KépKépKépKép
hefe

t vannak a babaruhák a blogomban itt meg tudjátok őket nézni!
http://hajnalzsuzsa.wordpress.com/

Kép
mné zsuzsi

Hefe!
Megnéznéd akkor a méreteket? :wink:
74-80-as cuccok érdekelnének.
Köszi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bea!
Én télen vettem Márknak vastag zsákot, de nem találom a készitőt.
Mintha Dancsi is vett volna tőle, hátha Ő emlékszik. :roll:
Én kétszer vettem már a tesz-veszen használtat is, semmi bajuk nem volt, tök jók. :wink:
De egyébként a Nagy áruház emeletén, meg a napfény parkban is vannak jók.
És nem igazán drágább. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Akitöl Dancsi vett én is vettem pár éve Orsinak. De tavaly nyáron is akartam neki venni, akkor csak leveleztünk, de hiába mondtam, irtam sürgös, a végén eltünt a csaj, nem válaszolt igy a zsákból nem lett semmi:( Most igy inkább rendeltem mástól Teszvesz-en.
Nekem megvan a csaj elérhetösége még, azt hiszem, de én többet nem kérek töle, ha igy eltünt amikor tudta sürgös lenne és több darabot is vennék. Árverésen én is vettem többet, csak a téliek nem voltak elég vastagok, is most már csak nyárit merek.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zita:
Kicsit el vagyok tájolódva, mert az alig 5 hós fiam hord 74-es méretet :lol: , de megnéztem Neked:
A 7db-os Cherokee body 86-os méret
A kittys és a 3db újjatlan, az 80-as, meg találtam még egy újszerű narancs színűt, nagyon szép... az is 80-as lehet, de nincs benne a cimke, összemértem a kittissel. Találtam egy Prince Oliver hosszúujjút is 80-as méretben, csatolok képeket is.
A 3 részes C&A-s Peter Rabbit-os együttes is 80-as (imádtuk, jól kihasználható). A kék naci is 80-as.
Meg találtam nyári ruhákat, otthoni szaladgálósakat, 2 sárgát, 1 rózsaszín apró virágosat, ha érdekel, fotózom.
Képek:
Kép Peter Rabbit 3 részes nagyon jó állapotban Kép Szép narancs body Kép Prince Oliver body

Bodyk: 100Ft/db, (kivéve a PO, az 300) de a szetteket egyben szeretném eladni, hogy ürüljön a szekrény. :oops: :oops: :oops:
3 részes együttes (kifogástalan állapotban) 1500Ft (5000-ért vettem :oops: )
Naci: 200Ft

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
A nadrág, meg a rövidujju bodyk, meg a PO hosszúújjú biztos kell. :wink:
A Peter Rabbiton még gondolkodom. Az nadrág, polo, kabát?
Köszi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

A 3 részes, az nadrág, póló, és rövidujjú kardigán, nagyon csinos! :D A Kittys bodykról tudni kell, hogy inkább hétköznaposak, nem orvoshoz járósak. Nem foltosak, de használtak. (Csak a korrekt tájékoztatás miatt írom :lol: )

KépKépKépKép
hefe

Ja! Itt is megkérdezem, hátha tudtok segíteni!
KERESEK könnyű, fektethető, TESÓFELLÉPŐS babakocsit, vagy olyan megoldást, ami a két gyerek szállítására alkalmas és buszon is használható!
Nora: Nektek ugye van Pliko P3-as kocsitok? Mit tudsz róla írni? Érdemes venni? Milyen? Most a babaszobán keresgélek, és sok van eladó, de hallottam róla sok rosszat is, hogy nem jó minőségű, lötyög, nyikog, stb... Mi erről a véleményed?

KépKépKépKép
hefe

[quote="mné zsuzsi"]t írta:mné zsuzsi vannak a babaruhák a blogomban itt meg tudjátok őket nézni!
http://hajnalzsuzsa.wordpress.com/

Sziasztok!

Zsuzsi!Tettszik 1-2 dolog a babaruhák közül. Hogyan tudom őket nagyob méretben megnézni?

Üdv, Linda
Vendég

Díva!
Nekem is van egy csomó csajos bébiruhám. :wink:
Meg rózsaszin szopipárna, bébifürdető, légzésfigyelő, pelenkézólap, stb.
Meg vannak kismamanadrág, szoknya. :wink:
Merre laksz, nem tudunk talizni, hátha valami tetszene?!
Meg bébitornáztató szőnyeg is van. Meg pelenkázótáska, tényleg csomo minden. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita:

A 80-as 39 cm bepatentolva. A cimkéje azt írja, hogy 9-12 hós babára. Doróra mindig jó volt a korának megfelelő méret, csak kicsit tovább is tudtuk hordani.
A 86-os 41 cm. A cimke szerint 12-18 hós babára.

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
Oké, köszi.
Akkor amiket irtam, azok kellenek.
A részletekről priviben, oké?
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Nincs valakinek feleslegessé vált, eladó utazóágya?

Köszi előre is!
ebird

ebird: most elgondolkodtam, hogy felajánljam -e a miénket, de még szerintem nyáron abban fog aludni Dóri.

hefe: igen, van Pliko P3 kocsink, én mindenképpen ilyet akartam, a tesófellépő miatt, és ezt csak egy Chicco-ban láttam még (az utcán legalábbis), más márkában nem. Ahogy megtanult Dóri ülni, áttértünk erre. (Lehet fektetni, de akkor nem használható a fellépő.) Marcsi nagyon szerette, sőt, most is azonnal feláll rá, ha azzal megyünk. Kissé túlzásba is vitte a ragaszkodást hozzá, nagy hisztik voltak ebből... :evil: Na mindegy, szóval szerintem jó és strapabíró kocsi, egy ismerősőm a 18 kilós fiával is használta, tehát sokáig kihasználható, több családot is kiszolgál. Nem olcsó használtan sem (43ezer volt), de nekünk megérte. :wink:
A mienk nem lötyög és nem nyikog, ha nyikorgott, apa beolajozta a kereket. :D Eljöhettek megnézni egyszer, ha gondolod. Én is olvasgattam annak idején a véleményeket a babaszobán, de én csak jót olvastam. lehet, hgy ezzel is úgy van, mint az autókkal, hogy a 10 évvel ezelőttiek sokkal tartósabbak, mint az újak? :roll:
Elgondolkoztattál, hogy eladjam -e, mert tulajdonképpen nekünk már nem fog kelleni... :roll: Feltéve, ha tudjuk használni a Lascal fellépőt, amit vettem Enikő ismerősétől, de még nem üzemeltük be. Dórit ebben altattam egy ideig, de már nem férne el benne úgyse. Na, ezen még agyalok.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra: Nagyon köszi az infót! Igen, a Chicco ct0.1 és a PegPerego Centro tesófellépős még (amiről tudok). A babaszobán egy olyan topikban olvastam több tollból rosszat a P3-ról, ahol mindenki babakocsimániás, van, akinek több, mint 20 kocsija volt már, azok adták el piszok hamar. :? Én nem vagyok anyira vájtszemű :D, nekem nem gáz, hogy nyikog, csak elgondolkodtat, hogy hogyan lehet egy 70ezres kocsit 13ezerért árulni, mert 20-30 körül van az ára, de azok már a drágább kocsik. A Chicco meg 40 fölött kezdődik. Ezért kérdeztem, hogy milyennek gondolod. Doró meg most is a nagyobb kocsink kereszt rúdjára rakja a lábát és úgy akar utazni a kocsin, de az úgy senkinek sem kényelmes. Meg amúgy is kell egy könnyű kocsi, mert a mi szaladgálósunknak kivan a lelke, meg elég csajos a színe is. :lol:

Zita: OK, félretettem Neked a cuccokat. :)

KépKépKépKép
hefe

A Vaterán is van fenn pár termékem nézzétek meg őket!
http://www.vatera.hu/kisnadrag_148383547.html

Kép
mné zsuzsi

sziasztok

Bölcsőt keresnék, mivel jön a kistesó decemberben és egy kis bölcső még elférne mellettem a hálóban, más nem hiszem...

Stella
stella2007

Sziasztok!

Feltettem a babaszobára az eladó rucik egy részét, igyekszem a többit is feltenni, itt találhatóak a lányosak, mérettel, árral:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=352885

A cipőket leáraztam!!!

Üdv:
eszter

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
Ha még senki nem vette meg, a 27-es kék nadrágot is eltennéd Nekem? Köszi

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

ok, elteszem, köszi! :)

KépKépKépKép
hefe

Ebird nekem van egy Pierre Carden utazóágyam, eladó!
Ha érdekel írj privit, feltettem már egyszer ide nézd vissza van kép.... :wink:

ceniko
Szeged

Ebird:
Előkerestem gyors a fotókat, feldobom!

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Norus, azért köszi, hogy gondoltál rám!!
Ceniko, írtam privit, legalábbis remélem, hogy sikerült! :-)
Épp most hívott egy kolléganőm, biciklis gyerekülést keres. Nincs nektek esetleg eladó?
Köszi előre is!
ebird

Kép
mné zsuzsi

Ebird: Írtam privit!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Biciklis gyermekülés nekünk is kellene! Aki tud jó minőségűt, szóljon! :lol:
Sőt, női bringa is kellene!

KépKépKépKép
hefe

Van valakinek esetleg Anyak Lapja Brendonos kupon? Az Angelcare bebiorzos erdekelne... Koszi! :)

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!!

Páromnak van egy tustálcája, sarokba rakható ívelt, akril. Ha valakit érdekel fényképezek. Új nem volt használva 90x90-es. 20 000ért vette aszonta 8000ért odaadja.....

És az egyik szomszédomnak eladó a lakása (nem azé, me mi vagyunk a szomszédja :D ) 84 nm-es, 1 nagy nappali és 3 kisebb szoba van, konyha, fürdő tehát 3 gyerekkel is abszolút ideális :wink: . 2. emeleti, teljesen fel van újítva, ablakcsere 2 hete volt. Ez egy régi építésű polgári lakás, vastag falakkal, fűtési költsége igen csekély, nyáron meg írtó jó hűvös! Kossuth Lajos sgt-on van a ház,ha jövőre megépül az elkerülő itt óriási fellendülés lesz a lakások árában!!! Nagyon jó helyen van, a Rókusi iskola 50 méterre van a háztól, a Rókusi templomra néznek az ablakok, a piac, Mars tér minden itt van a "szánkban" Az udvarba kocsibeállási lehetőség van. A Hétvezér utcai óvoda 1 sarokra van a Hunyadi téri is 5 perc gyalog. Bolt a ház melletti ház aljában, szal télleg minden van én imádok itt lakni :wink: 20 000 000 ft az irányára és teljesen fel van újítva, Csak halkan jegyzem meg hogy mi a vételi ár és a felújítás tekintetében már ezt az árat bőven meghaladtuk és nem is olyan szinten újítottunk, mint ők! Úgyhogy szvsz ez a lakás többet ér, csak sürgős nekik.....
Ha érdekel valakit lökjetek privit és küldöm a telefonszámot :)

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?