Új privát üzeneted érkezett!

A mai nap kepe: Kép

sünciboglya

Elnezest, asszem kicsit eros ez a kep, de nem tudtam megallni hogy fel ne tegyem, annyira morbid de lenyegretoro:D:D

Ferjeknek nem mutassatok meg szerintem, bar az enyem sirva-rohogott rajta :D

sünciboglya

Szééép Jó reggelt!

Anett! Jaaaaaaaaj de jó volt olvasni Téged! :D Gyönyörűűűek a fiaid! Beni hatalmas már! :shock:
Bencének utólag BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!
Masszázst szoptatás alatt lehet, csak az aromaterápiával kell csínyján bánni!De ha van kedved gyere, mert a hátadnak biztosan jót fog tenni egy kis dögönyözés és közben relaxálsz, kikapcsolsz! :wink:

+A tali!(megatali :D ) Hááát az van, hogy Dolli jövőhéten elutazik, így lehet csak utána lesz, vagy aki el tud jönni pénteken az itt lesz és utána csinálunk megint júni végén is!Meg az időtől is függ! :wink: Mára pl 31 fokot mondtak, napsütés, hááááááááááát kinéztem az balakon és mindenhol borulás van! :?
Mi ma megyünk kutyakozmiba és 2 órát el kell töltenünk császkálással amíg Marcit szépítik! Nem tudom mit csinálok ha szakad az eső! Max bemegyünk a Fehérvári úti piacra! :wink:

Dolli! Örülök, hogy jól sikeült az ebéd! :D Nagyon ügyi vagy!
Szerintem Após most puhult egyet, csak nem mutatja még! :wink:
Legközelebb húsklopfolóval próbálkozz! :lol:
Gondolom párod nagyon büszke volt Rád!De van is miért!
Dm! Ne is mondd! :? Katasztrófa mi pénz ott lehet hagyni! Én már csak fizu után merek bemenni!Nekem mondjuk gyengém is, mert imádom az összes kenceficét! :oops:
Usziban nagyon kevesen voltak, nem úsztunk sokat, de rengeteget szaunáztunk, utána zuhany és kidőltünk azokba a nyugánykba! Meg jakuzziztunk, beszélgettünk, nagyok jó volt! Délután Apa is alkált velünk, majd elmentünk IKEA-ba!
Fruzsikának vettünk új nagy paplnat, párnát, huzatot, mert már kicsi volt neki a gyerekméret!(most már 4 garnitura felnőtt ágyneműt kell vasalnom :? )A szobánkba vettünk szép képeket az ágy felé. Annyira más lett az egész szoba! :D
Szóval az egész vasárnap lötyögős, pihenős lett!

Berni, Mimi, Edina! Nektek a péntek?

Szilvike! Háááááááát persze hogy megyünk ma tornára!!!!!!!!!! :D :D :D Már nagyon várom!!!!!Menjek Érted????
Legalább nem kell a gyerekekkel elindulni!
Hűűűűűűűűűű most jut eszembe, hogy nem mostam még ki edzőcuccot! Rohanok bedobom a gépbe, talán megszárad estére! :roll:
Vendég

Szasztok!

Mia, csúúúúcs a kép! :lol: :lol:

Orsi, DM-et én is imádom, annyi sminkcuccot tudnék mindig vásárolni..... de szerencsére visszafogom magam :wink:
De jó lehetett akkor a pároddal az usziban, kettecskén.
Jajj, képzeld, szombaton kivették Yoda lábából a kanült, (akkor kapott még kálciumot, meg este is adtam neki a szájába) és most ott kis csupasz a lába... :lol: olyan vicces.
Ezt nézd!
http://www.youtube.com/watch?v=AADwqoHY ... re=related
Tök cuki kutyajáték, játszottunk is hasonlót Yodival, három pohárral, egyik alá raktunk kutyikajit és megkereste, nagyon élvezte...

Ma Lili fél 6kor kelt :shock: nem bírtam visszaaltatni, aztán az apjánál elaludt, most durmol, de nemsokára keltem, mert akkor dlben nem alszik....

Szép napot mindenkinek!!!!!
sylph

Szija Andika!

Tényleg hogy van Veronika?????????? Zsombi nem kapta el?

Majd hívlak 9 után, gondolom még csicsikáltok!

Puszika
Vendég

Jó reggelt!

Mia :lol: Nagyon jó a kép!! :lol:

Orsi!A DM-et én is csípem,de minden hasonló helyet.Viszont fizu előtt kell menni a hasonló helyekre,akkor tuti nem hagyunk ott vagyonokat :lol:

Szilvi!
Miért kellett kanül Joda lábába??A kálcium miatt gyanakszom valami jó kis allergiás reakcióra.Mi történt?

Ja tali..Nekünk pénteken vendégeink jönnek,itt lesznek egész hétvégén.Már nagyon várom..A mamaneten ismerkedtünk össze a Detti barátosnémmal.Olyan jól sikerült az ismeretség,hogy rendszeresen talizunk,megyünk valószínű együtt nyaralni,no meg az uraink is tök jól kijönnek.

mimi12

Hali,

Sajnos Veronika még nincs jól, pénteken anyutól már lázasan jött haza, torokgyulladása van így már nem is tudtunk menni Orsiékkal az Alma koncertre :? Azóta folyamatosan lázas, illetve délelőttönként lázas, ma meg valami pukli is kijött a szájában. Köhög is rendesen és már az orra is folyik.

Dolli,
Honnan volt 15 %-od? Mi is DM-be járunk, a mostani kuponok közül a 25% joker elmegy Zsombor pelenkájára, így ott a legolcsóbb.

Mia,
Nagyon jó ez a kép :D

Lini,
Nekem is volt mellgyulladásom 39 fokos lázzal meg berepedt mellbimbókkal. Arra a Garmastan kenőcs volt a csodaszer de csillagokat láttam amikor Zsombor elkezdett szopizni. Nekem is pont az jutott eszembe h ezeket a dolgokat senki sem ecseteli hogy milyen pokolian tud fájni. Veronikánál semmi ilyen problémám nem volt, furcsa h mennyire más dolgok jöttek ki Zsombornál.

Szilvi,
Nekünk is megvan több kötete, Veronika imádja. MInden este abból kell olvasni, pl amikor az egyik mesében az Anna is tolta Anya mellett a saját babakocsiját, manó is hozta a kiskocsiját amikor mentünk valahová és tolta mellettem. Olyan aranyos volt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Na vagyok!

Jobbulást szegény Veronikának! :cry:

Dorina hogy van?

Mi hazaértünk, de hulla vagyok! Én hülye letoltam reggel 1l vizet és majdnem szétrobbant a hólyagom mire hazaértünk! :shock:
Szabály szerűen fájdalmaim voltak! :?
Marcipán szép csupaszka lett! :D
Na szóval kiokosítottak mi a különbség nyírás és trimmelés között!
Szóval a mechanikaio részét tudtuk eddig is, hogy egyiket lenyírják, a másikat kitépik! Csak a miértet nem tudtam!
1., A kiállítási kutyákat CSAK :!: trimmelve fogadják el, ez fajtajellegzetessége, hogy nem nyírják
2. a szőre a nyírástól, megerősödik és a színe kifakúl, elszürkül! :cry:
3. ahogy Marcit és Yodát trimmelték az még csak bohóckodást volt, mert ők még fiatalok ehhez, amikor trimmelik az idősebb kutyákat, akkor kiszedik az összes szőrt 0-ra :shock: teljesen csupaszra és fehér lesz a hátuk! :cry:

Konklúzió: Kell a rossebbnek trimmelt kutya! :?
Igaz szürke lesz Marci háta egy idő után, de minek kínozni, ha úgyse visszük kiállítára!
A kis csupaszhátú dögikém! Úúúúúúgy imádom ezt lüke puna kutyukát! :oops:

Kép Kép

Mellesleg nekem jobban tetszik a háta ilyen röviden!Olyan szép csillogó a bundija, talán egy kicsit tartóssabb is ez a fazon!
Most fürdette, nyírta, fazonigazította, a fülét ápolta, körmét vágta és 1,5 óra volt 3.500.-Ft
Vendég

Ja ezt még meg kell mutatnom!

Bogi egy ideig hintáztatta magát, majd arra lettem figyelmes, hogy túl nagy a csend! :D
Elaludt a kis csupasz popi! :lol:
Kép

Aztán egy idő után felkúszott és aludt tovább! :D
Kép
Vendég

Orsi!
Nem mondod frankón,hogy így aludt el??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj nagyon édes. :lol: :lol:

mimi12

Szasztok!

Mimi, talált! Valszínű mecsípte egy bogár(méh v valami) és bedagadt szegénykém feje... a szemén alig látott ki és nem volt meg az a szép orrvonala, úgy nézett ki mint egy bitbull :? este 9után gyííí az állatorvoshoz, és kapott infziót. Mire visszajöttek, már alig látszódott.

Andi, sajnálom, szegényke :cry: jobbulást Neki!!!!!

Orsi, mi az hogy nullára trimmelik, teljesen csupaszra? :shock: Hogy néz az ki?!
Marci viszont most nagyon csini lett!!!!!
Bogibabán szétröhögtem magam, hogy lehet ilyen cuki?! Így elaludni..... :lol: ha nem veszed időben észre akkor keresgethetted volna, mert alábújva alig lehet észrevenni, hogy ott van. :wink: :lol:
Tudod mit ittam az előbb?! Banánturmixot, mézzel! :D
Ma már itt a pözsi, köszönöm a felajánlást! Vagy azzal megyek, vagy ha nem bírnak elszakadni a gyerekeim tőlem akkor visznek, akkor viszont hazadobhatnál. De nem szeretek senkit kihasználni...
sylph

sziasztok:)

Orsi:
Bogi fotoja nagyon ott van :D:D:D:D:D:D:D

sünciboglya

Orsi, Marcipan ott lett nyirva ahol Yoda kutyi?

sünciboglya

Leszureteltuk a szomszed meggyfajat (termeszetesen az engedelyevel...) Most 3 napig meggy lesz meggyel:)
Raadasul a cseresznyefajat is felajanlotta lecsupaszitasra :D Jovo heten cseri lesz cserivel:D

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaaj Lányok kipurcantam a mai tornától!
Andika tök jó, hogy Te is jöttél! :D :D :D

Mia! Kutyut én Bp-re viszem a XI. kerbe.
Én is imádom a meggyet, mindig kapok a szomszéd nénitől! :D

Szilvie, ne butáskodj, nem használsz ki!!!!!Ha nem mennék Érted szívesen, akkor nem ajánlanám fel! :wink:

Mia jösz pénteken? Illetve mehetek Érted?
Dolliékat meg Andiéknak kéne elhozniuk, mert most már 3 gyerekem van és csak 1 ember fér be hozzám! :cry:

Többiek ????Ki jön még pénteken?

Nem tudom mit akartam, hulla vagyok.....agyhalott! :lol:

Ja igen, Fruzsika Bubu csoportjába kerül, így Fruzsi és Veronika csoporttársak lesznek! :wink: Ja és Veronika két évet járt Bubuval és kettőt fog Fruzsival! Muris, nem? :lol: Remélem szerelmesek nem lesznek egymásba! :oops:
Holnap lesz szülői értekezlet, a diri fog felvilágosítani, de sok új dolgot már nem tud mondani! :wink:
Most valahogy le kell zsíroznom, hogy Fruzsika megkapja az elballagó "kis"lány virág jelét! :D

És igen Bogi így alud el! :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok! :-)

Bejelentkezés!!! :-)

Lini most nézem, hogy végre hoztál fotókat! Nagyon édes a kislányod! Sajnálom a mellgyulladást... én nem tudok tanácsot adni, mert ugye nekem közel nulla volt a tejem:-( De épp ezért csak bíztatni tudlak, hogy KITARTÁS!!! És tudom, hogy egy kisbabáért mindenre képes az anyukája! :-)

Anett! Gyönyörűen növekedtek! Az a torta... nyam-nyam... finom volt??? :-)

Most leginkább a képeket néztem... mindegyik csodálatos (vagy vicces :D )!

Mi ma voltunk doktor néninél. Petra hétvégén volt fél éves, és most méredzkedtünk... 7750gr, 71cm.
A Ringató ezért ma megint kimaradt, de így is kb. 2 és fél óráig csavarogtunk.

Másfél hete voltunk Ninával (shar-pei) kiállításon. Kitűnőt kapott a drágám... de nem győzött, mert azt mondták, hogy túlkondicionált! Mondjuk számítottam rá, de egyszerűen már olyan keveset eszik, hogy az adagot már nem nagyon tudjuk csökkenteni... az a baj, hogy állandóan csak heverészik... úgyhogy lehet, hogy véget ért a pályafutása:-)

Jó éjt Mindenkinek!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Orsi:
Jovok!!!:) csak annyi a keresem hogy deli 12 utan legyen mert apa visz vizsgalatra es nem tudom mikor vegzunk, illetve delre tuti :)

Jah, akkor szerzek addig meg valami finom gyumolcsot! Szavazzatok meg mi lenne a jobb. Dinnye vagy meggy. :) Bar mas is lehet csak most ez jutott eloszor az eszembe:D

sünciboglya

Mia! :D :D :D :D

Látszik hogy még nics gyerkőd! :wink:
Bocsi, de mi délben már ebédelünk és utána csicsika van, mert ha ennyire nagy nyüzsi van hamarabb kidőlnek!
Szilviék meg már fél 12-kor ebédelnek!
Hányra mész dokihoz?

Edina jó husiban van Petra! :D
Vendég

Sziasztok!

Cunami!Bogi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jelentem,meggyógyultunk mindketten,a pénteknek elvileg nincs akadálya.öööö,vagyis annyi,hogy hánykor tudunk útnak idulni.Mert Dorina mikor ébred,azt csak ő tudja.Maximum 8-kor csak el kéne indulni.Mikor lesz "kapunyitás"?

Kostyika!Veronikának jobbulást!Csak nehogy ti is elkapjátok!

Lini!Hogy van Lili és a cickó?

Ma unokatesómmal benéztünk a szivecskés boltba.A káddugón jót röhögtem.meg volt cumi is.Na,mondom,Dorinának vennék ilyet,lemennénk a vidéki rokonokhoz,lehet szívinfarktust kapnának.Itt a fórumon,meg kihírdethetnénk olyat,hogy a hónap konyha tündére.Aki nyer,kapna egy bráner sütiformát.Na? :wink:

Lehet láttátok már,ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=AcNMYeI9Gvo

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Orsi! De helyes Bogi! :) Úgy bírom, hogy minden helyzetben el tudnak aludni! :lol: Marcipán nagyon kis helyes lett! :)
Após lehet, hogy puhul néha, de aztán megint dinnye lesz! Nem baj, én jól éreztem magam, próbálom nem magamra venni a sértődött kis világnézetét! Egy darabig menni fog! :wink:
DM-ben nekem is vissza kell fogni magam, mi is főleg fizu utánjárunk be,pont ezért. Régen a papír-írószer volt a mániám. Mondjuk még most is tudnék ott garázdálkodni! :lol:
De klassz, hogy ilyen kevesen voltak usziban... Mondjuk szombaton is nagyon kevesen voltak...

Szilvi! Csak ajánlani tudom a masszőrömet! :wink:
Magadnak találtál ruhát? Merre?
Szegény Yoda! Tényleg viccesen nézhet ki! :wink:

Mia! Rendben lányom! :wink: Őőőőőőőőőőőő. Akkor lassan nagymama leszek! :lol:
Tegnap én is degeszre ettem magam meggyel. Jaj, úgy szeretem! Nyami!

Andi! Szegény Veronika! Dokinéni mondott valamit erre a puklira? Jobbulást a csajszinak! Nekünk gyorsan összejön a 15 %. Már a májusi nagybevásárlást is jóváírták, meg azóta kellett kiegészítő pelus, stb. Ami klassz, hogy össze lehet vonni a 25 és a 15 %-ot! 8)
Andi! Te is voltál alakformálni? Izomláz? Bár az még csak ezután jön! Lányoknak mondtam szombaton az usziban, hogy pénteken Rubint Rékáztam és egy darab izomlázam nincs... Na ahogy letelt a 24 óra, éreztem ám a hasamat rendesen! :lol:
De jó, hogy a csajok is csoporttársak lesznek! :D

Edina! De szép kis méretei vannak Petrusnak! Nem semmi hogy növögetnek! :)

Berni! Nálatok is hihetetlen gyorsan elment ez a fél év. Még mindig az van bennem, amikor a szülésre készültél! :)

Brigi! Hurráááááááááááááááááá! Úgy izgultam értetek. Ez a kiszáradás veszély mindig annyira megijeszti az embert! De jaj de jó, hogy jól vagytok! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Mia, meggy... nyami, gyerekkorunkban nekünk három meggyfánk volt, és olyan ini édes volt a meggyünk, nagyon szerettem.

Orsi, na, hogy vagy? Én egész jól, lehet csak holnap jön majd ki az izomlázam....

Akkor nem tudsz Dolliért menni pénteken, mi?! Menjek érted Dolli? Talán be tudunk még egy gyerekülést paszírozni hátra... :D

Dolli, a corában voltunk az invázióba, 900ért voltak felsők, meg tök jó cuccok, úgy örülök, hogy végre kaptam magamnak ruhát, mert általában ha elmegyünk valahova vásárolni, mindig a párom talál magának... Találtam egy tök jó egybe rövidnacis farmert, vagyis, hogy írjam, az alsó és a felső együtt van, annyira teccik, meg egy térdig érő farost, és négy felsőt!

Andi, örülök, hogy Te is voltál tornán! Hogy vagy? Izomláz?

Brigi, de jó, hogy meggyógyultatok!!!!!!
És vettél valamit a szivecskésbe? :wink: Én terveztem májusban, hogy megyek, de elmaradt :( valami jó kis "rucit" akartam venni.... :wink:

Edina, szép méretei vannak Petrusnak! Gyarapszik a kis drága!!!!
sylph

Szijasztok!

Brigi, de jóóó, hogy meggyúgyultatok! :D
Kapunyitás akármikor, mi már tök korán ébren vagyunk! :wink:
Szilviék fél 9 felé már itt szoktak lenni, mert kb. délig tart a ramazuri, mert kidőlnek a csimók! :wink:
Illetve én szeretem ha korán jönnek, mert pl nyáron nem is lehet 12h után kintmaradni a tűző nap miatt, délelőtt meg még kellemes!

Szilvi! Nekem sincs még izomlázam, pedig tegnap kőkemény volt az óra! :shock: Vagy lehet én vagyok csak nudli, mert tegnap jött meg! :oops: Jó nagy meleg volt tényleg, előbb is bekapcsolhatta volna a légkondita a lány! :? 15 ember ilyen kis helyen! :shock:
De én élveztem!

Andi Te hogy vagy??? Remélem derekadat nem erőltetted meg nagyon!!!! :o
Nálad van izomláz? :D

Dolli Te nem tudsz lejönni? Még bérleted van Tulipánba? Ez sincs messze Tőletek!Csütörtökön nincsenek annyira sokan!

Csajok most megyünk otoljára a tanusziba! :cry:
Nekem hiányozni fog a szauna!

Apa ma tanfolyamon van és később megy, korábban jön! :D
Én meg "gyorsan" levágom a füvet még a nagy meleg előtt.
Vendég

Orsi, kemény volt nekem is! A lábemelgetésektől kész voltam...
Jövő héten megpróbálhatnánk a keddet, hátha nincsenek akkor ilyen sokan, hmmm? Asszem' kedden is ez a csaj tartja az órákat...
Neked a kedd az jó?
sylph

Persze, jó a kedd! És akkor nekünk is kijön a kedd, csütörtök, szombat! :wink:

Bakker nekem is a lábemelgetés a halálom! :oops: Én nem tudom miért, de azt valahogy nem bííííííííííííírom, úgy érzem ólomból vannak a lábaim és képtelen vagyok megtartani! :wink:
Erre kell erősítenem, a többi az jól megy!
Vendég

Most néztem, hogy péntekre car időt mondanak! :(
:? :x
Vendég

Nemááááá' ha talit akarunk csinálni, mindig elromlik az időőőő???????? :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem azért csúszni fog egy napot a rosszidő.....
Na, kintről kiabálnak: Anyaaaa, kakata(Lili) :arrow: Yoda megint szart és össze kell szednem....
sylph

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Lécci ne csúszon, mert mi szombaton megyünk a céges medencés partyra! :D
És azt már annyira vájuk, talizni bármukor tudunk, de ilyen csak évente 1x van és tavaly is lemaradt a car idő miatt! :?
Reméljük csak blöffölnek a viharos széllel és pénteken vígan kertezünk! :wink:
Vendég

De bent is elférünk, max Yodát nem hozzátok!El van otthon ugye?
Vendég

El van itthon a nagyfiú. De azért jobb lenne kinn!!!!! Nem a lakást "szednénk szét" :wink:
Jó akkor csússzon többet a roszidő!!!!!!!!!!!!! Kezdje hétfőtől :wink: úgy már jó??????? :wink: :lol:
sylph

Szerintem is nagyon jó volt a torna, örültem hogy elmentem veletek csajok :D Nekem bezzeg van izomlázam, a fenekemben pont azoktól a befordulós lábemelésektől és a belső combomat is eléggé érzem. De mondtam este Robinak hogy meg tudnám szokni ezt az életstílust, napközben gyerekezem, aztán ő időben hazajön és én elmegyek este tornázni a csajokkal. :) Különben tényleg nagyon rendes volt, mire hazaértem Zsombor már aludt, manónak csak egy puszit kellett adnom és ment ő is lefeküdni. Én meg beültem a könyvemmel egy kád meleg vízbe és elvoltam mint a befőtt.

Dolli,
Nem vittem le megint manót a dokinénihez, bementünk a gyógyszertárba ott mondta a nő h szerinte ez afta, adott rá ecsetelőt. Ha nem használ 1-2 napon belül akkor leviszem az orvoshoz. Igazság szerint tegnap még mindig lázas volt, nem volt kedvem megint egy órát ott várni főleg Zsomborral együtt. Kicsit agyhalott vagyok, ha összegyűjtesz 100 pontot akkor tudod kiváltani a 15%-ot és az 50 pontért a joker 25-öt? Így értetted? Ügyes vagy a RR programmal, az tényleg nagyon jó.

Orsi,
Haláli Bogi alvása :D Nekem sosem aludtak el csak a saját ágyukban. Tényleg Fruzsi és manó egyszerre fognak ballagni.

Brigi,
De jó hogy Dorina már meggyógyult. Én is ebben reménykedem hogy Zsombor ne kapja el mert nincs rosszabb két beteg gyereknél.

Kép[
Kép[
kostyika

De van rosszabb két beteg gyereknél! A HÁROM BETEG GYEREK! :shock:

Baccus csajok nem bíírom befejezni a fűnyírást, annyira meleg van! :cry:
Pedig ha megerőltetném magam kb 10 perc lenne,mert már csak 5-6 sor lenne hátul! Felforrt az agyvizem! Most szépen itthagyom és délután befejezem, kell a rossebnek, hogy itt elájuljak! :?

Andika! Szerintem gyorsan kani kell az ilyen alkalmakon és menni! :wink: Még jó, hogy hallottam, hogy kopácsol Robi! :D :D :D

Kaptam megint meggyet, itt olyan aranyos szomszédok vannak! :cry: Kb 3 kiló van már, ma lemagozom és lefagyasztom! :wink:

Szilvi! Nem baj ha szétszedik a lakást a gyerkők! 9 gyerek lenne eddig! :D Max széjjel tologatom a bútorokat egy picit, illetve Bogi ágyát fel rakom Bubu emeleteságyára és mégnagyobb hely lesz játszásra!De majd meglátjuk!
Vendég

Szilvi! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Mi vasárnaptól nyaralunk. A rossz idő mondjon le! :)

Andi! De jó, hogy így segített a párod és ilyen ügyi volt! :) Enyém még nem csinált végig egyedül estét...

Orsi! Jegyzem ám, hogy mikor mentek alakformálni, hogy ha tudok, akkor csatlakozzam. Bár én jobban szeretem a cardios/súlyzós edzést, ott senki nem látja, hogy mikor fulladok ki nagyon. :) Nekem pl nulla karizmom van, szerintem nekem az lenne a gyengém. A has meg a comb/fenék jobban megy.
No mindegy. A lényeg, hogy csapatban szívesebben kipróbálnám én is, mint egyedül a tulipánban. A most csüt tuti nem megy, reggel párom a fogorvos miatt később megy be, úgyhogy tovább kell maradnia.
Vigyázz a nappal nagyon, tényleg dög meleg van, mi is majd csak 4 körül megyünk majd ki legközelebb.

Baccus lányok, lehet, hogy péntek este el kell mennem megint nődokimhoz. :( Annyira nem hiányzott ez nyaralás előtt. :( Már beszéltem vele, ha holnapig nem múlik a barnázgatás, akkor megyek. Annyira elegem van belőle. :(

Jó zsufira sikerül ez az utolsó hét, össze kell kapni magam a készülődésben.
Jah, Holnap este megyek kozmihoz! :D

Kép
Kép
tekiroll

Helló Csajok!

Zsófi ma extrán nyűgös. Mi van már, itt a melegfront??? :-(

Edina!
Nagyon szép méretekkel rendelkezik lányod! :-D Mi jövő hét hétfőn megyünk méreckedésre, akkor lesz az uccsó Ringató is, szerintem arról mi is lemaradunk. Most hétfőn voltunk, Zsófi extrán élvezte. :-D Hol hasonfekve, hol hanyatt, hol az ölemben hallgatta a zenét, nézegetett, dumált, vigyorgott...

Orsi!
Lányod nem semmi ezzel az alvási pózzal! Nagyon aranyos!!! :-D Tali most pénteken lesz, vagy jövő héten? Kicsit belekeveredtem. De a mostanit leszámítva lesz később egy másik megabuli is, ugye? Ilyen hőségben tényleg ne nyírjál füvet! Megvár az téged.

Andi!
Veronikádnak jobbulást! Szegénykém! Ebben a melegben betegeskedni... áááááá!

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok!

Andi, egy kád melegvíz, de jó is az! Én a gyerekek mellé huppantam be a kádba :wink:

Dolli, bocsi, elfelejtettem (holmokon csapós smiley) Igenigen, akkor a rosszidő inkább mondjon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már megint barnázgatás?! :cry: Remélem elmúlik!

Orsi, a fű megvár!
sylph

Lehet, hogy lemegyünk du dokinénihez. Gézu köhög, és félek, nehogy pont a nyaralásra legyünk hót betegek, inkább nézzen rá. 2 hónapja nem voltunk betegek. :( Illetve az :) De hogy pont most! :evil:

Kép
Kép
tekiroll

Csajok!
Most nincs időm,mert befőzők,meg pucolok stb.
Ha valaki szeretne cserkót akkor lehet jönni szedni.Fincsi ropogós cseri,roskad alatta a fa.

mimi12

Sziasztok!

Egy kicsit elmaradtam, mert a múlt héten itthon volt apa szabin és egy csomót mászkáltunk. A wellness hétvége jól sikerült, leszámítva a rossz időt :evil:
Töltöttem fel képeket a picassánkba (így gyorsabb volt, nem volt időm kicsinyíteni :oops: )
Szorítsatok nekem, csütörtök este lesz egy kis szájsebészeti műtétem, a nyelvemre nőtt valami :?: amit el kell távolítani. Így mi pénteken annak függvényében mennénk a talira, hogy mennyire tudok majd beszélni. Remélem Orsi nem gond neked, hogy ennyire kiszámíthatalanok vagyunk.

Gabi

Kép
gabusz

sziasztok:)

Orsi:
Reggel lesz egy vervetel, ha tudjuk,

a terheleses cukrot is

megcsinaltatjuk (ott 2 orat kell

ulni biztosan.) Utana at a egy masik

helyre (korhaz) de sajnos nem tudom

mikor kerulunk sorra, ott nincs

idopont keresi lehetoseg:(

tierno:
En meg mindig nem jutottam el a

szivescskes boltba, pedig annyira

szeretnek:(:(:( Mi mindig akkor

jarunk arra amikor mar semmi nincs

nyitva. Bruhuhuhuuuuu. (Talan jobb

is mert tuti megvennem az egesz

boltot, hehe)

Dolli:
Neked visszakemenyedo tipuso aposod

van! Erre tudnek ajanlani egy kis

puhito kurat, mondjuk 2 het

Irak:D:D:D Tuti megbecsulne a

csaladjat utana:D:D:D

Edina:
Tenyleg, milyen nagy lett Petra

baba:) Pedig szinte "tegnap"

szuletett! Repul az ido...

Noemi:
En szivesen megjelennek nalad cseresznye ugyben de apa csak este 7 utan van otthon az meg nagyon keso a szuretre:(

sünciboglya

Szijasztok!

Dolli mi volt dokinál? Remélem nem komoly!!!! :(
Barnázás mitől lehet megint??? :o

Gabi! Jobbulást a szádnak! Igen sajna rossz idő volt pünkösdkor! :cry:

Mindenkinek szól, hogy fél9-től délig nyitva áll a kapunk és aki csak fél órára ér rá az is beugorhat! :wink:

Berni igen lesz még tali, mikor mindenkinek jó az időpont, csak nem tudom, hogy lesz-e olyan, mert lassan mindenki megy nyaralni! :roll:

Nekem egész nap majd szét ment a fejem! Aludni se tudtam, annyira hasogatott! Szerencsére már itthon van Apa, most állítjuk fel a medencét! :D
Vendég

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Megnéztem a képeket! :D

Milu ilyen nagyfiú már??????? :shock: :shock: :shock:
Nagyon szépek vagytok! Bizti kellemes lehetett a pancsi! :wink:

Te meg mikor fogytál le ennyire, nagyon jól nézel ki!!!!!!
Vendég

Orsi;
mi biztosan nem megyunk sehova nyaralni :shock: :cry:

sünciboglya

Mia most láttam csak hogy előttem írtál!
Biztos egyszerre írtunk!

Sajnálom, hogy pont aznap van vérvétel! :cry: De ha még ideértek gyertek be egy picit!
Pedig csak neked csinálta Apa a leszállópályát! :D :D :D Kép

Sajna mi sem megyünk nyaralni, mert Apának elmegy az összes szabija a szalonral! Majd ha lesznek a nagy munkák(aljzatbetonozás, burkolás) tuti szabadságra kell jönnie!
Majd pár napra lemegyünk azért Balcsira!
Vendég

Orsi: OK, ha elobb vegzunk mint del, apa majd ledob engem nalatok:) Cimet tudom:):):)
A leszallopalya nagyon kis helyes:) Bar, nem tudom elferek-e mar rajta!!!!!!!:D Bojleresedem rendesen....
Bar vervetel(ek) utan talan sovanyabbnak tunok majd, hehehehe.....

sünciboglya

[quote]T írta:e meg mikor fogytál le ennyire, nagyon jól nézel ki!!!!!!

Köszi! :lol: :lol: :lol: Pedig éppen hízás alatt állok, sajna. Milán egyre kevesebbet szopizik a kilók meg jönnek vissza. :( :(
Tuti a leszállópálya! :lol: :lol:

Mi se megyünk hosszabb időre nyaralni.

Gabi

Kép
gabusz

Jaaaaaaaaaaaj olyan ideges vagyok, hogy nem bírok visszaaludni! :x :x :x :x
Tegnap délután fél 5-től este 10-ig állítottuk fel a medencét! Apa még elkezdte tölteni de már tök sötét volt!Ma hajnalban viszem a tejcit Bogikának és megnéztem a medencét! :shock:
Baszus olyan barna víz van benne mintha mocsárlé lenne! :?
Kútvízzel töltöttük, de annak tök szép tiszta vize van!Olyankor szokott ilyet csinálni a kút, mikor drasztikusan, hirtelen csökken a vízmennyiség benne! Akkor beomlik az oldala és és homokos lesz a víz!
A köcsög szomszét egyszer ezt eljátszotta velünk!Mondanom se kell, hogy tegnap hazajöttek és délben kinyitották a csapot és este 8-kor zárták el! :?
Volt hogy 3 napra itthagyták folyatni a vizet!
Ja azt tudni kell hogy a mienk a kút, de mivel jó bővizű felajánlottuk, hogy használhatják ők is és a kerítés alatt kiépítették kp csővel, így bármikor használhatja kérdzés nélkül!
Tipikus magyar paraszt mentalitás, hogy ami ingyé van abból annyit kell használni amennyit csak lehet!
Ez ha elmegy egy állófogadásra biztosan hányásig zabálja magát mert ingyé van, de még a zsebeit is megtömi!
Lopja a köveket a temetőből, lopja a fát az erdőből, mindent ami ingyé van!
Ja és ez egy Németországba települt sebészorvos!!!!!Nem a diploma számít, hanem a vele született intelligencia! :?

A kútvíz az egy kincs, nem kell elöntözni feleslegesen! Még panaszkodtam is neki, hogy nálunk milyen szárazság van, erre mondja náluk végig esett! Na erre tönkreteszi a kutunkat!

Most vagy kiborítjuk a medence vizét: kb 6 m3 vizet és újra töltjük, vagy megvárjuk míg leülepszik a híg fos és kb 3 napom rá fog menni mire kiporszívozom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyira ideges vagyok, szegény gyerekek mikor fognak ebbe fürdeni?

Ne haragudjatok, de ki kellett írni magamból, mert az idegtől dobog a szivem, aludni se tudok! Mindenki alszik, nincs kivel megbeszélnem! :(
Vendég

Ja ha a mdenecéből kiborítom a vizet akkor mind a 6 m3 a szomszédba fog menni, mert lejt a telek! :?
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Nagyon kukurikú vagy! :wink:
Mi a jó istent csinálnak annyi vízzel a szomszédok? :roll: De bunkók! :(
Én tuti rájuk mordulnék azért ha ilyet csinálnak. :(
Tegnap én is fejfájós voltam. Most meg torokfájós vagyok. Valamit benyalhattunk. :?
Dokim szerint a barnázás ha nem múlik, lehet valami gyulladás. Remélem, hogy elmúlik és nincs igaza, mert hihetetlen mód utálom már az egészet! :(

Gabi! Megy a drukk! Mindjárt nézem a képeket! :)

Tegnap dokinénitől hazafelé jövet meg kellett álljunk pelenkázni a stop-shopban és csibe olyan hisztibe csapott, mint szerintem még soha... Lehet, hogy megijedt a WC-ben való peluscserétől? Pedig nem először történik így a pelusozás. SZTK-ban is ott cseréltem és ott semmi baja nem volt. :( Viszont úgy rázendített, hogy azt hittem, ott helyben befullad a sírástól. Szerencsére kb 1 percig tartott az egész ribillió. Annyira sajnáltam, de muszáj volt, mert tiszta kaki volt a popsija!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hú, Orsi! Ez így nagyon nem egyszerű! :( Legalább ehhez a bunkófajzat szomszédhoz menne?

Kép
Kép
tekiroll

Képzeljétek, tgnap óta azon stresszelek, hogy apósék mit találnak majd ki megint, hogy belém köthessenek. Ugyanis:
Nem tudunk csatlakozni hozzájuk hosszú hétvégére, amikor nyaralnak, mert Gézáéknál akkor lesz tervezés és 4-ből már így is csak ketten vannak abbana két hétben. Viszont kitaláltam, hogy akkor aug 20-ra keresek valami utat. Kitaláltam Zalakarost (anyósék szeretnek oda járni, anyós ekcémájának nagyon jót tesz), csak miattuk. Már néztem is szállást, nagyon jó áron találtam két apartmant, már csak a visszajelzésünkre várnak, és miénk. Tegnap Mondta Géza telefonban anyósnak, hogy van egy ilyen ötletünk, aki állítólag meglepődött, megkérdezte, hogy miért nem a Hotel Freyaba megyünk, ott is van apartman (horribilis áron)... Mondta neki párom, hogy persze a szállás lehet külön is, nem vagyunk összeláncolva, ők mennek a hotelbe, mi maradunk az apartmannál (nincs messze a kettő egymástól). Kérdeztem, hogy mit érzett anyukája hangján? Azt mondta, bort. :( No most nem tudom, hogy boros állapotban milyen összeesküvéselméleteket szőnek, csakhogy belém lehessen kötni, hogy miért ezt, miért így, miért csak most szóltunk (azért, hogy ne após akarja megszervezni az életemet!).
No mindegy, ez egy lehetőség, mi felajánlottuk, ha hiszti lesz belőle, akkor többet a kisujjamat sem mozdítom értük. :( (és mi mindenképp elmegyünk)
Jah, az árkülönbség: Amit én néztem, 7500/apartman/éj. A hotelben: 32500/éj (benne van a reggeli meg a belépő a fürdőbe... no de akkor is. Többet hagynánk ott, mint most a 10 napos nyaraláson.
Befejeztem, körömrágós fejecske...

Kép
Kép
tekiroll

Szia Dollikám!

Sajnálom Gézut, hogy beteg! :cry: Remélem még pár nap alatt helyrejön! No meg Te is!!!
Barnázásnak tényleg a végére kéne járni!Jó lenne ha dokid modana valami értelmes magyarázatot végre, hogy gyorsan orvosolni lehessen!
Hisztit minden porcikámmal átérzem! :wink: De az jó, hogy csak 1 perc volt! Nálunk sajna nem egy percesek! Egyszer csak túlleszünk ezen a korszakon, nem? :o

Apósék! Bakker már anyós is??????? :shock: :shock: :shock:
Ez tényleg nem kis árkülönbség!Ha nagyon nem tetszik nekik és ennyi pénzük van fizessék ki a Ti különbözeteteket is! :roll:
Nembeszélve arról, hogy anyós most a kisunokájával szeretne lenni, vagy élvezni szeretné a szálló szoláltatásait????
Inkább örülniük kéne hogy eszetekbe jutott ez a megoldás!Különben meg nem Ti tehettek erről, ha el tudna jönni párod szabira, godolom eljönne!!!!

Figyi!

"No mindegy, ez egy lehetőség, mi felajánlottuk, ha hiszti lesz belőle, akkor többet a kisujjamat sem mozdítom értük. (és mi mindenképp elmegyünk) "

Szerintem ne így állj hozzá! Te továbbra is kedves leszel és segítőkész! Ne miattuk tedd meg, hanem a párod miatt! A Te lelkiismereted tiszta lesz, ők meg főjjenek a levükben! :wink:
És különben is carjanak kaktuszt! Amúgy ne agyalj ezen többet, ez van, ha nem tetszik neki, az Ő döntésük lesz, hogy Veletek akarnak lenni vagy sem! :wink:

Igen korán keltem, de csak tejcit vittem volna Boginak, de én hülye ránéztem a medencére! :? Kár volt! Igazából már lenyugodtam, csak olyan rossz, hogy rengeteget dolgoztunk vele! Apa már hétvégén kitalicskázott egy csomó földet, olyan szépen megcsinálta, vettünk alá műfövet, még fél 10-kor mosogatta Apa a medence belsejét tiszta klórral, hogy minden tökéletes legyen! :cry: :cry: :cry: Erre ilyen lett!

Kép Ilyen szépen megcsináltuk körülötte
Kép Híg fos a medencében!

Gyorsan dokumentáltam, hogyha beszólna a szomszéd, hogy elzártuk a csapját! :wink:

Ja én tersmészetesen az összes víz hozzá folyna, de most Apa kitalálta, hogy leszivattyúzzuk és kilocsoljuk a saját kertbe!
A mások, hogy ha ilyen homokos a víz tönkre megy az öntözőrendszer, az össze locsolónk! :? Ki tudja mikor nyugszik meg a kút! Apa azt mondja, nem a víz fogyott ki és nem omlott be az oldala, hanem olyan vízrerek indultak meg a földben a szívóhatás miatt, hogy belemosta az agyagot!

Ha 2 óra alatt töltöttük fel 6m3 vízzel a medencét, akkor ki lehet számolni, hogy mennyi vizet használt el 10 óra alatt a szomszéd! :wink: Ha ezt csapvízről kéne megérezné a pénztárcája! :wink:
Viszont lehet nekünk most arról kell a medencét feltöltenünk! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?