Szia Dollikám!
Sajnálom Gézut, hogy beteg!
Remélem még pár nap alatt helyrejön! No meg Te is!!!
Barnázásnak tényleg a végére kéne járni!Jó lenne ha dokid modana valami értelmes magyarázatot végre, hogy gyorsan orvosolni lehessen!
Hisztit minden porcikámmal átérzem!
De az jó, hogy csak 1 perc volt! Nálunk sajna nem egy percesek! Egyszer csak túlleszünk ezen a korszakon, nem?
Apósék! Bakker már anyós is???????
Ez tényleg nem kis árkülönbség!Ha nagyon nem tetszik nekik és ennyi pénzük van fizessék ki a Ti különbözeteteket is!
Nembeszélve arról, hogy anyós most a kisunokájával szeretne lenni, vagy élvezni szeretné a szálló szoláltatásait????
Inkább örülniük kéne hogy eszetekbe jutott ez a megoldás!Különben meg nem Ti tehettek erről, ha el tudna jönni párod szabira, godolom eljönne!!!!
Figyi!
"No mindegy, ez egy lehetőség, mi felajánlottuk, ha hiszti lesz belőle, akkor többet a kisujjamat sem mozdítom értük. (és mi mindenképp elmegyünk) "
Szerintem ne így állj hozzá! Te továbbra is kedves leszel és segítőkész! Ne miattuk tedd meg, hanem a párod miatt! A Te lelkiismereted tiszta lesz, ők meg főjjenek a levükben!
És különben is carjanak kaktuszt! Amúgy ne agyalj ezen többet, ez van, ha nem tetszik neki, az Ő döntésük lesz, hogy Veletek akarnak lenni vagy sem!
Igen korán keltem, de csak tejcit vittem volna Boginak, de én hülye ránéztem a medencére!
Kár volt! Igazából már lenyugodtam, csak olyan rossz, hogy rengeteget dolgoztunk vele! Apa már hétvégén kitalicskázott egy csomó földet, olyan szépen megcsinálta, vettünk alá műfövet, még fél 10-kor mosogatta Apa a medence belsejét tiszta klórral, hogy minden tökéletes legyen!
Erre ilyen lett!
Ilyen szépen megcsináltuk körülötte
Híg fos a medencében!
Gyorsan dokumentáltam, hogyha beszólna a szomszéd, hogy elzártuk a csapját!
Ja én tersmészetesen az összes víz hozzá folyna, de most Apa kitalálta, hogy leszivattyúzzuk és kilocsoljuk a saját kertbe!
A mások, hogy ha ilyen homokos a víz tönkre megy az öntözőrendszer, az össze locsolónk!
Ki tudja mikor nyugszik meg a kút! Apa azt mondja, nem a víz fogyott ki és nem omlott be az oldala, hanem olyan vízrerek indultak meg a földben a szívóhatás miatt, hogy belemosta az agyagot!
Ha 2 óra alatt töltöttük fel 6m3 vízzel a medencét, akkor ki lehet számolni, hogy mennyi vizet használt el 10 óra alatt a szomszéd!
Ha ezt csapvízről kéne megérezné a pénztárcája!
Viszont lehet nekünk most arról kell a medencét feltöltenünk!