Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy meg vagytok elégedve a táblázat "karbantartásommal"!
Andy, köszönöm a kedves dicséretet Neked is! Remélem, gyorsan túl leszel a kőzúzáson!
Detko, szerintem V. doki ma csak azt nézte, hogy odabenn minden rendben van-e. Neki olyan rutinja van, hogy ennyi idő elég hozzá. Mikor nekem kontrollom volt, H. doki majd negyedóráig nézett, később ugyan ezért V. doki fél perc alatt lerendezett. Az a lényeg, hogy elkezdődött az akció, szorítok Neked!
Móni, nagyon drukkolok, hogy ebből a
egy biztosan kilenc hónapig Veled maradjon!
Noki, éppen így érzek én is, nagyon jó most nekem köztetek lenni, és a táblázattal foglalkozni a várakozás és a készülődés idején!
Roni, Neked is küldöm a babaragacsokat!
Zsiby, érdekes dolgokat tanulsz, decemberben tuti sikeres lesz a szigorlatod. A bababútor mellé Liliről 4D-s képeit is kérjük! Biztos szép lesz az új parkettátok. Nagyon jó ötlet a találkozó, én támogatom! Bár nekem egy kicsit nehéz lesz kiviteleznem, mert 80 km-re vagyunk Pesttől, de ha lehetőségem lesz rá, megoldom, hogy ott legyek!
A napokban értesített egy gimi-s osztálytársnőm, hogy megszületett a kislánya. Lányok, nem sírtam a hír hallatán
Sajnos évek óta, ha megtudtam, hogy valaki a környezetemben terhes lett vagy szült, akkor három napig bőgtem. Éppen ennek a lánynak a terhessége, tette rá nálam az i-re a pontot. És többek között ez indított el, hogy tegyek valamit, azért hogy én is kismami lehessek. Már csak ketten voltunk vele az osztályból, akiknek még nem volt gyereke. Mikor karácsonykor megírta, hogy babát vár, teljesen kiborultam, hogy már csak egyedül én vagyok, aki még nem szült. Aztán jött a Ciris, a férjem támogatása, jöttetek Ti a fórumon, a műtétem és már sokkal jobban vagyok. Hát azért örülök annyira.
További szép estét Mindenkinek!