Új privát üzeneted érkezett!

Móni nagyon szuper, hogy 4 bébit tettek vissza. Beszélj majd sokat hozzájuk, és mondd el nekik, hogy ügyesek, és hogy nagyon büszke vagy rájuk, meg hogy kapaszkodjanak!!!!!! Nekem bejött. :D :D :D Mind a négy blasztó?

Noki nagyon csúszik most az eper, de olyan csúnyákat láttam ma, hogy a mai adag kimaradt. :( Tegnap megvettük a kiságyat, a pelenkázót és egy fiókos szekrényt. Majd felteszem én is, és megmutatom. Mikorra vagy hivatalosan kiírva?

Tinkyb médiatechnológiát tanulok, nyomdaipari előkészítéshez tartozó média. Mindent lezáró 3 tantárgyból volt a szigorlatom, és az információfeldolgozás nem sikerült. Sajna, majd decemberben. Holnap megyek szintfelmérőt írni a Goethe intézetbe, és be is iratkozok. Holnap megyünk 4D uhura is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen vonásai lesznek. Nagyon belejöttél ebbe a táblázatba. :D

Hugi milyen vizsgád volt kedden?

Kb. egy éve költöztünk be a lakóparkba, és akkor jegyzőkönyvbe vetettük, hogy borzasztóan karcos a parketta, sérült volt nagyon. Azóta óbégatok a parketta cseréért. Már le is tettünk az egészről, és elkezdtünk vásárolgatni bútorokat. Erre ma hívott fel a karbantartóknak a főnöke, hogy megkapták az építetőtől az engedélyt, és akkor most kicserélnék az egész lakásban a parkettát. Szép lesz, most minden bútort arréb húzni, teljes lakásfelborítást kell rendezni.

Lenne mindenkihez egy nagy-nagy kérdésem!!!!!!!! Mit szólnátok hozzá ha szerveznénk egy fórumtalálkozót????? Biztos Ti is szívesen megismerkednétek a másikkal/mindenkivel. Kitűzhetnénk egy hétvégét, és kitalálhatnánk egy helyet, hogy hol tartsuk. Várom a visszejelzésetek, hogy tetszik-e az ötlet. Valamint hogy merre tarthatnánk meg.

Kép
Kép
zsiby
 
 


Szép estét Lányok!

Móni!

Nagyon nagy gratula a négyekhez!!Mennek továbbra is a drukkok 1000-rel!!

Tinkyb!

Micsoda ötleteid vannak :D :D :D
Nagyon ügyeske vagy,hogy még a lelkivilágunkra is gondolsz,ezért kapsz egy nagy cuppanos puszikát és ölelést!!!

Noki!

Örülj neki,hogy gyümit kívánsz,mert legalább sok-sok vitamint jutatsz Rékának!! Küldöm a szokásos pocaksimit és puszillak benneteket!!

Tocsa!

Hol vagy elveszve??Mi a helyzet a fogigátlóval,mikor mész a Cirisbe??Hiányzol,írj magadról életjelet!


Lányok!

Ma sikerült beszélnem a vesedokimmal,megnézett UH-on.Lejjebb csúszott a kövem,de pénteken beszéljük meg mikor lesz a kötőrés,sajna nem úszom meg :cry: :cry: Kb. 1/2 1 hét múlva lesz szerintem,mert szabadságon lesz a jövőhéten,én szerdán megyek a Cirisbe.Ráadásul kiderült,hogy 3 mm-es és nem 5,ahogy pénteken látták.Kivan adva parancsba,ha nagyon görcsölök és nem tudok pisilni.azonnal mennem kell az ügyeletre.
Na megint elárasztottalak benneteket a keserűségemmel!!
Ezért nem is írok holnap!!

Pussz mindenkinek és sokat gondolok Rátok!!
Különben nagyon vidám vagyok és pozitív!!

Andy
bandy27
 
 


Zsiby
2 blasztó 2 meg kialakulóban volt.

Andy
Nekem volt már kő zúzásom, nem vészes, nekem nem fájt. Jobb is ha most jön ki mint ha akkor akarna ha babás vagy.

Móni
móni101
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy meg vagytok elégedve a táblázat "karbantartásommal"! :)

Andy, köszönöm a kedves dicséretet Neked is! Remélem, gyorsan túl leszel a kőzúzáson!

Detko, szerintem V. doki ma csak azt nézte, hogy odabenn minden rendben van-e. Neki olyan rutinja van, hogy ennyi idő elég hozzá. Mikor nekem kontrollom volt, H. doki majd negyedóráig nézett, később ugyan ezért V. doki fél perc alatt lerendezett. Az a lényeg, hogy elkezdődött az akció, szorítok Neked!

Móni, nagyon drukkolok, hogy ebből a Kép Kép Kép Kép egy biztosan kilenc hónapig Veled maradjon! :lol:

Noki, éppen így érzek én is, nagyon jó most nekem köztetek lenni, és a táblázattal foglalkozni a várakozás és a készülődés idején!

Roni, Neked is küldöm a babaragacsokat!

Zsiby, érdekes dolgokat tanulsz, decemberben tuti sikeres lesz a szigorlatod. A bababútor mellé Liliről 4D-s képeit is kérjük! Biztos szép lesz az új parkettátok. Nagyon jó ötlet a találkozó, én támogatom! Bár nekem egy kicsit nehéz lesz kiviteleznem, mert 80 km-re vagyunk Pesttől, de ha lehetőségem lesz rá, megoldom, hogy ott legyek!

A napokban értesített egy gimi-s osztálytársnőm, hogy megszületett a kislánya. Lányok, nem sírtam a hír hallatán :!: Sajnos évek óta, ha megtudtam, hogy valaki a környezetemben terhes lett vagy szült, akkor három napig bőgtem. Éppen ennek a lánynak a terhessége, tette rá nálam az i-re a pontot. És többek között ez indított el, hogy tegyek valamit, azért hogy én is kismami lehessek. Már csak ketten voltunk vele az osztályból, akiknek még nem volt gyereke. Mikor karácsonykor megírta, hogy babát vár, teljesen kiborultam, hogy már csak egyedül én vagyok, aki még nem szült. Aztán jött a Ciris, a férjem támogatása, jöttetek Ti a fórumon, a műtétem és már sokkal jobban vagyok. Hát azért örülök annyira.

További szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

Ezt még meg akartam osztani Veletek, egy kis ingyen reklám:

Tegnap találtam, és teljesen beleszerettem:

http://www.bababutorbolt.hu/termekek/te ... id/10_1_82

Szállítással együtt négyezer forint, én nem találom drágának. Ha nem lennék babonás, én tuti megrendelném, mert nagy Micimackó fan vagyok.

Jó éjszakát!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

A vizsgám befektetési tanácsadói pszáf vizsga volt.
Tinyb!
A táblázat szuper!
Remélem, hogy hamarosan megszórod a sok szívecskével, ha javasolhatom a blasztókat tedd bele Móni mellé, és majd én is kérek szépen 2 hét múlva. de ha lehet rózsaszínbe :oops: :oops: :oops: :wink:
Már annyira várom!
Lányok!
Hol vagytok?
Mi van veletek?

Kép
baba1973
 
 


Lányok!

Segítségeteket kérném, hogy az aids, hepatitis, rubeola vérvizsgálatot hol tudom megcsináltatni? a círisben 25000 Ft lenne kettőnknek.

Köszi előre is a segítséget.
detko79
 
 


Sziasztok Lányok!

Detko, a 45. oldalon 2009 Máj. 21 Csütörtök - 12:46-kor Roni34 a következőket írta:
"Aztán kelelt még hepatitisz és AIDS szűrés, amit a Mária utcában beutaló és időpont nélkül megcsinálták. A hepáért kellett csak fizetni, ami kettőnknek 7eFt volt. (magán laborban erre 2*23eFt-ot mondtak)"

Baba, köszi az ötletet, megcsináltam! Két hét múlva Neked is teszek be rózsaszínű blasztókat! :lol:

Még jövök...

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Detko

Mi a Gyáli úton a Szent László kórházzal szemben csináltattuk. Kérdezték, hogy mihez kell és rendesek voltak mert amikor megtudták, hogy lombikhoz, kevesebbet kellett fizetni, de már nem tudom mennyit mert tavaly volt. Pár nap alatt készen van. Keres rá a netten Országos Epidemiológiai Központ.

Móni
móni101
 
 


Lányok!

Nagyon köszönöm!!

Móni!
Pihizzél sokat!!

Puszi
detko79
 
 


Tinkyb ez az oldal nagyon klassz. Nagyon édes a Micimackós takaró. A bútorok is marha jók, csak iszonyatos áruk van. Nekem a falidekoráció, tapéta tetszett a legjobban. Komplett fali "festés". Nem is festés, hanem matrica, ugyhogy még nekem sem okozna gondot a felrakás, és egyszerűen eltávolítható. Szerettem volna vmit kezdeni a szobafallal. Csak jövőre garanciálisan újrafestik a falakat, nem akarok festetni. Ma úgyis járok arrafelé, lehet hogy megnézem a boltot. Küldjél még sok hasznos linket. :D :D

Kép
Kép
zsiby
 
 


Tinkyb!

Nagyon édesek a petécskék a táblázatban! Egyébként ez már nekem a 3. lombok, az első a Dévainál volt.

Móni
móni101
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem ír senki sem, akkor majd én. :lol:

Andy, mi újság a kövekkel?

Móni, hogy vagytok így öten? Küldök babaragacsot egy vagonnal! Javítom a táblázatban a lombikotok sorszámát.

Zsiby, hol vannak Liliről a 4D-s képek és a bababútor fotók? Sikerült megnézned a fali matricát? Én azt észre sem vettem, pedig nagyon jól néznek ki.

Bibus, Bobcsike, Fáncsi, Hugi, Laura, Vasikáné Zsuzsa (és akiket véletlen kihagytam) miért hallgattok? Írjatok magatokról!

Szép estét Mindenkinek!

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

Tinkyb ne haragudj, de nem tudtam feltenni a képeket, majd vmit megpróbálok kitalálni.
Móni küldöm a ragacsokat, és sokat pihenjél, és sok fehérjét egyél!!!!!!!!!!

A bútort itt lehet megnézni: http://www.faktumbutor.hu/frameset.php
Nelli color a bútor neve, ezt alul kell kiválasztani. A kiságyat, a pelenkázót és a hat fiókos szekrényt vettük meg. Még nem állítottuk össze, megvárjuk míg lezavarják a parketta cserét.

Éjszaka nem voltam jól. Kétszer is arra ébredtem, hogy iszonyatosan égett a gyomrom, és renit kellett bevennem. Ez a gyomorégés teljesen kiakaszt. Ha nem eszek, akkor nincsen gond, akkor nem ég......

Megyek vissza a konyhába, egyfolytában főzés és sütés kényszerem van. :-)

Kellemes hétvégét mindenkinek, és jó pihenést!

Puszi:

Zsiby

Kép
Kép
zsiby
 
 


Hát sziasztok csajok!!


Tinkyb köszönöm hogy érdeklődsz annyira aranyos tőled, várom a júliust hogy belevágjunk a 3. inszem. -ba de még az is lehetséges hogy megvárom az augusztust addig is elutazunk nyaralni egy kicsit és talán feltöltődöm.


Ráadásul a nagyfiam sokat utazik ugy hogy azt is finanszíroznom kell tehát majd meglátjuk, de nagyon köszönöm hogy írtál sokszor gondolok rátok és azért én olvaslak ám benneteket!!!



Mindenkinek sok szerencsét kívánok és jó babavárást puszi nektek
laura69
 
 


Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek nekem abban, hogy csak én vagyok hülye, vagy a suprafact-os üvegben több szuri van 5,5 millinél.
Ugyanis ahogy Márti ajánlotta a C alatti patikában kapható inzulinos tűt vettem fecskendővel szerelve gyárilag. Ez 1 ml-es, ugye ennek a fele a 0,5ml tehát fél fecskendő. Nekem ezt az adagot írták fel, így napi 0,5 ml-t böktem 11. nap volt tegnap, tehát tegnap el kellett volna fogynia. Ezzel szemben még a mai, és holnapi adagra is elég. Lehet, hogy 6,5 milliliter lenne? Vagy az inzulinos fecskendő csal ilyen sokat? Jártatok már így? Vagy tényleg hülye vagyok? :shock: :roll:

Kép
baba1973
 
 


Sziasztok
Baba

Nem vagy hüle :), tényleg több van az üvegbe mint amennyit ráírtak!
Puregonba is több van, nem is tudom hány egységgel?!?!

Puszi mindenkinek!
Holnap jövök és írok!

Kép
noki&potyi
 
 


Szia Baba!

Ne aggódj, nagyon sok van benne. Nekem pl Márti túl sokat írt fel. Két dobozzal, az egyiket ráadásul fel sem bontottuk még. A másikban még a két üveg sem fogyott el.
Ügyesen a szurizással. :D
Szép estét!

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy, mi újság a kövekkel?

Baba, sok sikert a szurizáshoz!

Detko, sikerült olcsóbb helyet találni a szűrésekhez?

Laura, örülök, hogy írtál! Ne csak olvasd a topikot, néha azért mesélj magadról! Kellemes nyaralást! Várjuk a beszámolót, hogy merre jártatok!

Móni, hogy vagy? Küldöm továbbra is a babaragacsot! Szorítok Neked!

Zsiby, jelentkeztél a nyelvtanfolyamra?

Sajnos nekem „piri” felborította a terveimet, három nappal hamarabb jött, így le kell mondanom a szerdai kontroll, új időpontot kell kérnem, csúszunk. Néhány napja szedem a méhpempő kapszulát is, és ma venni szeretnék Gynex cseppet, kipróbálom azt is.
Manó kutyánknak nagyon fáj a lába, szegénykét most ápolnunk kell.

Bibus, Bobcsike, Fáncsi, Hugi, Vasikáné Zsuzsa (és akiket véletlen kihagytam) miért hallgattok? Írjatok magatokról!

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok Lányok!

Tinkyb!

Bocsesz,hogy így eltüntem,csak szépen megint összejött minden!!!
Köszke kérdésed,még meg van a kövecském!!Sajna hétvégén úgy begörcsöltem...de már jobban vagyok :D :D Megpróbálom megszülni ezen a héten,de nem sok jóra számítok,mert volt úgy hogy másfél év alatt szültem meg.A héten szabin van a vesedokim,de jövőhéten megpróbálok szerezni belgyógyászati papírt,hogy lehet törni.
Holnap megyek a Cirisbe!!Valaki megy 11 és 12 között??



Kép










Kép








Kép








Elveszett báránykák jelentkezzetek!!Tudni szeretnénk,hogy vagytok,pocaklakók mit csinálnak,mekkorák stb.

Millió pussz mindenkinek és mosolygós napot kívánok!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!


Most csak 1 percre köszönök be. Minden ok, jól vagyok, csak alig van időm beugrani és írni, bocsánat!
Andy, én holnap megyek a Cirisbe fél 11 körül.

Puszi,
Bibus
bibus
 
 


Szia Bibus!

Én kb.3/4 11-11-re fogunk odaérni!A busztól függ mikor,de kapkodjuk a praclinkat.
Te miért mész??Bosesz,de mostanában nem vagyok semmiben képben,összeolvadnak a napjaim...

Kép









Kép












Pussz!

Andy
bandy27
 
 


Egy kis esti meglepi Mindenkinek!!

Kép








Kép








Kép








Kép









Na megyek szundizni,mert holnap korán kelek:( :(

Ha hazaértem jelentkezek,addig is legyetek jók!!

Pussz mindenkinek!!!

Andy
bandy27
 
 


Andy, annyira jók ezek a képek! :lol: Köszi.
Holnap mesélj majd, mi volt a Ciris-ben.

Bibus, tőled várjuk a beszámolót :!:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok Lányok!

Kép










Kép








Kép









Kép






Mindenkinek sok-sok pussz és ölelés!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Ma reggel olyat láttam, amit még soha életemben. A tesztem pozitív lett. :D :D :D
Két mióma műtét után kaptunk 3 hónapot a spontán próbálkozásra és úgy néz ki bejött.
Még nem tudok örülni, mert nagyon izgulok mi lesz most. Csak pénteken megyek a C-be vérvételre. Szóval még nem biztos teljesen a dolog, de nagyon reménykedem, hogy minden rendben van!
A melleim jól megnőttek... :oops: (férjem nagyon örül :D )

Puszi mindenkinek!
bobcsike
 
 


Bobcsike!

Ez szuper, nagyon szorítok! Majd írjál pénteken!!!!
detko79
 
 


Bobcsike!

Akkor egyenlőre, csak csendben gratulálok, nehogy elkiabáljuk ezt a fantasztikus hírt :!: :lol:
Annak is örülök, hogy jelentkeztél! Gyere mindig ilyen szuper hírekkel! A pénteki vérvételről is mesélj majd!
De jó lenne, ha az én mióma műtétem is ilyen csodát eredményezne!

Kép
tinkyb
 
 


Bobcsike, ez szuper!!!!! Drukkolok nagyon, és küldöm a ragacsokat is!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok!

Bobcsike!

Nagyon halkan,de én is tiszta szívemből gratulálok!!!
Olyan jó lenne mindig ilyen híreket hallani :D :D
Pénteken lécci írd meg mi lett a vv eredménye!!

Ezennel szeretnék mindenkit megnyugtatni,hogy a Ciris körül minden a legnagyobb rendben és a mi csoda dokink is marad!!!
Ez 100% hogy így van,biztos helyről tudom!!

Nálam annyi van mindössze,hogy megkaptam a recepteket a stimuhoz,de kaptam mellé még a pajzsmirigyemre gyógyit és holnaptól meg be kell állítani a cukrot.Tinkyb!Remélem még betudsz írni majd a közeljövőben a táblicskuba!Csak mert nem tudom mikor lesz a következő inszemem...

Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Nálam a dolog úgy alakult, hogy ma elmentünk UH-ra, ami babakuksizónak indult, de csak 5*6 mm-es petezsák (?) volt látható. Sok pozitív teszt és egy lassan 2 héttel ezelőtti 790-es ß HCG után gyanús volt a dolog, ezért rögtön jött a vérvetel. Sajnos ma, a 6+3-on véget is ért a dolog, mert a ßHCG-m nem nőtt, hanem kb. felére csökkent. Pénteken ismét vérvetel, úgyhogy csak reménykedni tudok, hogy még lentebb megy és magától megoldódik a dolog.
Most egyik szemem sír, mert végre sikerült és nagyon örültünk, a másik pedig "nevet", mert legalább tudjuk, hogy összejön. Jelenleg a következő lépcsőfok, hogy megmaradjon 9 hónapig és egészségesen megszülessen a Minimanó. DEEE az esély így legalább megmaradt Apának, hogy ikrei legyenek :-)

Nyugi lányok, jól vagyok, az élet megy tovább és tudom magamról, hogy amit akarok, azt el is érem - sok időbe és munkába telik, de SIKERÜL!!!!!

Puszi Mindenkinek,
Bibus
bibus
 
 


Bobcsike!

Hu de izgalmas!!!! Nagyon várom a híreket, hogy mi újság.

Bibus!

Sajnálom, hogy így alakult. Az viszont jó, hogy tudod pozitívan látni a jövőt.

Mi jól vagyunk. Hasonlóak az érzéseim mint a múltkorinál, remélem nem a gyógyik mókáznak.

Móni
móni101
 
 


Sziasztok Lányok!

Bibus, én is nagyon sajnálom :!: :cry:
Meglátód, Minimanó hamarosan megérkezik hozzátok!

Móni, részemről megy a drukk a babócáknak!

Andy, én mindent adminisztrálok a táblicskuba, amit csak szeretnétek! Remélem, nemsokára kezdheted a stimut.

Roni, mi újság Veled? Tudsz már eredményt?

Sok-sok Kép kívánok Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Bibus! nagyon sajnálom, de mindig jobb ha előbb történik meg a baj, mintha később kiderül, hogy nem egészséges a baba!! Fel a fejjel, sikerülni fog.

Tinkyb!

Ma voltunk vérvételen a Mária utcában,a HIV ingyenes volt, a Hepat. kettőnknek 3000 Ft. Mégsem 20.000 Ft ami a cirisbe lett volna.

Puszi mindenkinek
detko79
 
 


Sziasztok!

Móni, mennek a babaragacsok. A 4 az 35 éve az én szerencseszámom és ezennel átadom most Neked :D

Böbcsibe, halk gratula
Végre egy valós eset, hogy mioma, polip és egyéb "szépséges" műtétek után tényleg sikerülhet spontán is a baba.

A hystero és lapar műtét után nekünk is azt mondták, hogy esélyes a spontán baba is. Talán...
Viszont tegnap a 3.inszem utáni tesztem sajna negatív lett, pedig most az inszem előtt és után 2-3 napig fájt a hasam. A doki mondta, hogy ez tuti a pérés jele, tehát jó volt az időzítés és apával is rádolgoztunk, de sajna úgy tűnik nem voltunk elég ügyesek.
Még pénteken tesztelek egyet, hátha... hétfőre meg kértem is már időpontot, hogy megbeszéljük merre tovább. Én szívem szerint már holnap mennék a következő inszemre :D

Puszi mindenkinek.
roni34
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat! Már nagyon várom a holnapot. Remélem jó híreim lesznek....

Bibus
Én is így vagyok vele. Ha most nem sikerült, nem fogok elkeseredni, mert legalább tudom, hogy van esélyem!
Én is pozitívan állok mindig az élethez és így nagyobb az esély a sikerre!

Puszi mindenkinek!
bobcsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Bibus!

Le a kalappal a pozitív hozzállásodhoz!!Nagyon jó,hogy így állsz hozá,igaz nem könnyű,sajna tudom,de sokat segít!!A párod is biztos most mé jobban szeret,mint előtte és Te is őt!!
Nálam is így volt,pontosan én is 6+3 voltam...

Böbe!

Nagyon-nagyon várom már a jó hírt,mert úgy érzem csak jó híred lehet!!

Valakinek van még jó híre??Szomjazok rá :D :D

Tinkyb!

Csak azért emlegettem a táblicskut,mert Te is hamarosan anya leszel,én meg nem kezdhetek még és félek,hogy kimaradok :( :(

Tegnap voltam az endokrinológusomnál.Megerősítette a pajzsmirigy gyógyít,hogy szednem kell,állítólag ez is segíteni fog a cukor ügyében,hogy lejjebb menjen és még többet fogok fogyni,mert a pajzsigyógy fölpörgeti az anyag cserém.De nem leszek anorexiás,ha ha ha.Augusztusban lesz az IR ismétlő vv-je és szeptember 9-én megyek vissza a dr nénihez,aki jó esélyt lát arra,hogy a hónap végén,ha megjön kezdhetem a stimut!!!!



Kép








Pussz mindenkinek és jelentkezzetek!!!!

Andy
bandy27
 
 


Kép









Kép









Kép








A napi meglepi mindenkinek,hozzon sok-sok szerencsét Nektek!!!

Pusszanat!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy, ígérem, nem maradsz ki a táblázatból, én szeptember után is vezetni fogom! És szívecskéket is fogok rajzolni a neved mellé! :lol: Az a lényeg, hogy nálad a zavaró körülményeket rendbe tegyék gyógyszerrel. Az a néhány hónap megéri, hogy nagyobb sikerrel járjatok és, hogy jobban érezd magad. A pajzsmirigy működése, nagyon befolyásolja a teherbeesést.
Szeretném, ha igazad volna az anyaságommal kapcsolatban! Már sokkal jobban vagyok lelkileg, mint év elején, de azt is tudom, hogy nem megy minden ripsz-dropszra. Most már tudok nagyon bízni a sikerben, de tudom, nekünk (már itt a topikon a csapatnak) nagyon sok mindenen múlik a teherbeesés esélye, meg kell küzdenünk érte. Van még kb. egy évem, és addig megpróbálok mindent megtenni azért, hogy kismami lehessek.

Használt már valaki Gynex cseppet, van valakinek tapasztalata róla? Tegnap el kezdtem szedni. Bízom benne, hogy ez is használni fog.

Bobcsike, jelentkezz! Mi lett a mai vérvétel eredménye? Nagyon drukkolok! :)

Detko, nagyon ügyesen csináltátok, hogy spóroltatok a szűréseken! És mi is jól jártunk, emlékezni fogunk rá, hova kell majd mennünk.

Roni, nagyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült! :cry: Maradj ilyen pozitív!

Baba, Fáncsi, Hugi, Noki, Vasikáné Zsuzsa (és akiket véletlen kihagytam) miért hallgattok? Írjatok magatokról!

Szép estét Mindenkinek!

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!
Tinkyb!
Nincs még mit írnom, bökizem magam, hétfőn 15.-én megyek uhura és, ha minden jól megy péntek körül lesz a punkció.
Már nagyon várom. Próbálok kevesebbet agyalni a babásodásomon, mert már ott tartottam, hogy minden más gondolatom árnyékából kilépve a babásodás lebegett csak a szemem elött. Most lazítok, megfogattam, hogy punkció után napi több órát fogok arra szánni, hogy felkelés elött reggel és lefekvéskor este koncentrálok, hogy a pecó megfelelő legyen 9 hónapig a babucimnak. Nagyon sok mindenen múlik, de a lelkieken leginkább, törlök minden félelmem, és tudom, hogy minden rendben lesz. Addig viszont nem agyalok. (Hú ezt most leírtam, de nem mindig sikerül) :oops:
Ja! -és olvastam egy tanulmányt ami szerint bizonyított tény, hogy a felturbózott, vitaminozott szervezett ellenállóbb, ezért a BABÁVAL szemben is az!!!!! Képes az immunrendszer idegenként kezelni, kilökni (meggyógyítani a szervezetet) Azért ez elgondolkodtató. Ha valaki éppen lábadozik, náthás, fáj a torka, nagyobb eséllyel esik teherbe a tanulmány szerint. Mert a szervezet ellenanyag termelési (gyógyító) funkcióját leköti a betegség, nincs ideje a baba ellen dolgozni. Ha belegondolok, az én gyerekeim is elég zavaros időszakomban fogantak, a kicsi pl: határozottan influenza után.
A legnagyobb pedig egy hasmenéses vírus időpontjában. (ott a fogigátló is megadta magát a hasmenés javára)
Nem untatlak benneteket tovább!
Sziasztok. Kép

Kép
baba1973
 
 


Sziasztok!

Most vagyok csak net közelben. Sikerült!!!!!! :D :D :D

Látszik az UH-on a petezsák! 5*6 mm-es és a 6. hétben vagyok. Hihetetlen. Még mindig nehéz elhinni! Spontán kisbabábank van! Vereczkey doki nagyon örült neki és Benedek doki is. A 12. hétig jó lenne már eljutni, mert igazából onnan már biztosabb a dolog. De mi nagyon reménykedünk és nagyon fogok a babára vigyázni.

A hasam nagy ütemben elkezdett nőni (egyébként vékony vagyok és biztosan ezért látszik már) és a melleim is még mindig nőnek.
Amúgy más jel nincs, nem émelygek és semmi különösebb bajom nincs.
Hétfőn a munkahelyemen is elmondom és táppénzen leszek valószínűleg végig.

Mivel otthon nincs net valószínűleg csak ritkábban tudok majd jelentkezni, de gondolok rátok és nagyon szorítok mindenkinek!

Pusziiii
bobcsike
 
 


Bobcsike!

Nagyon gratulálok :!: :lol:

Berajzoltam Neked a szívecskét:

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Drága Böbe!

Jaj de örülök!!! :D :D :D :D :D
Nagyon-nagyon gratulálok és továbbra is drukkolok Nektek,picurka nőljön nagyra!!Mikor mész újabb ellenőrzésre??

Kép





Ez csak Neked!!

Bibus!

Már nagyon ideges vagyok,jelentkezz!!!

Sok-sok pussz mindenkinek!!

Gondolok rátok!!

Andy
bandy27
 
 


Bobcsike,

gratulálok!!! Nagyon szorítok Neked, hogy legyen a 40. héten egy egészséges Kismanód!!!!! Vigyázz Magadra, pihenj sokat!

Tegnap voltam újra vérvételen, picit fentebb ment a ßHCG-m, de Vereczkey dr azt mondta, hogy meg fog jönni. Igaza is lett. Reggel elkezdett szúrni a hasam alja, aztán mint aki szülni akar, hullámszerűen jött egy görcs, azt hittem nem bírom ki. Délben aztán rendeződött a dolog, mert miután kijött egy fura valami, azután mint akit elvágtak, azóta nem fáj a hasam, csak vérzek. Remélem ez azt jelenti, hogy magától kitisztult és nem kell semmi beavatkozás. Legalább ezt ússzam meg ezek után!

Egyébként teljesen jól érzem magam, már nem is gondolunk a férjemmel a történtekre, csak előre nézünk a cél felé! 8)

Szép estét!
Bibus
bibus
 
 


Sziasztok
Bibus

Rettenetesen sajnálom ,hogy nem sikerült most nektek,de nyugtasson az a tudat ,hogy elkezdődött valami!
Nálam pont ugyan így volt, és nem kellett beavatkozni ,mert ilyenkor tisztulsz ki.
Olyan érzésed volt mintha szülnél csak enyhébb fájdalommal, löketszerűen jött a dolog?!
Mert akkor megnyugodhatsz.......kitisztultál, és következő hónapokba próbálkozhattok is!
Nagyon sok erőt nektek!

Bobcsike

Tiszta szívemből gratulálok nektek!
Vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat!!!!
Baba
Az összes ujjam csuriba van érted :)
Nagyon drukkolok ,hogy neked is legyen szép szívecskéd!!!!

Most rohannom kell ,de jövök majd és írok majd mindenkinek!
Sok puszi
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Szia Noki,

igen, ahogy mondod, szinte x időnként jött egy nagyobb görcs, de valami rettenetes fájdalommal. Remélem teljesen kitisztult és ezzel véget is ért ez a szakasz és újra próbálkozhatunk! Majd 1 hét múlva megyek UH-ra, hogy minden ok-e.
Teljesen jól vagyok, nem kell izgulni:-)

Szép estét!
Bibus
bibus
 
 


Sziasztok Lányok!

Már megint nagy a csend itt nálunk. :cry:

Andy, küzdesz még a köveiddel :?:

Baba, mi volt ma az uhu-n? Drukkolok nagyon Érted! :lol:

Bibus, örülök, hogy jól vagy! Hajrá, következő! :lol:

Bobcsike kismami, minden rendben Veletek :?:

Detko, pár nap és kezded a szurikat böködni :?:

Móni, két nap és megtudod, hogy hányan vannak odabenn! Ezerrel szorítok Neked! :lol:

Noki, mi újság Réka babyvel, kész van a felújítás :?:

Fáncsi, Hugi, Vasikáné Zsuzsa (és akiket véletlen kihagytam) miért hallgattok? Írjatok magatokról :!:

Szép estét Mindenkinek!

Kép

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltam a C-ben uhu-n.
Szuper minden. A nyálkahártyám 14mm, és van 9 db tüszőcském! :lol: 13mm a legkissebb és 17-20mm ig a többi. Szerdán mennem kell még egy uhura és vérvételre, és pénteken lesz a punkció. Képzeljétek, hogy H-doki uhuzott volna, de nem engettem, mert múltkor sem találta a petefészkemet. Volt ott még 3 "kolléganő" ők is uhura vártak és elvileg nekik is pénteken lesz a punkció. Őket H. doki uhuzta és senkinek sem volt meg a petefészke. Azért ez röhelyes kicsit. Annyira örültem, hogy én nem hagytam neki.
Móni!
Mi van veled?
Mit érzel?
Teszteltél már?

Kép
baba1973
 
 


Baba!

Nagyon szépen alakulsz, ügyi vagy!!!!!
Én nem teszteltem, nem is fogok holnap délután minden kiderül. Az érzéseim hasonlóak mint az előző lombiknál ami sikeres lett. Remélem nem a bógyok viccelnek velem. A cicim érzékeny meg a mellkasomon az erek is kirajzolódtak, éjszaka 2-3 pisilés és hát kovászos uborka ipari mennyiségben. :D

Móni
móni101
 
 


Sziasztok Lányok!

De jó olvasni,hogy ennyire pozitívok vagytok és mennyire jól álltok a dolgokhoz!!Ehhez is nagyon gratulálok mindenkinek!!A drukkok természetesen mennek mindenkinek 10000-rel!!

Tinkyb!

Szerintem már nem küzdök a kövemmel,mert szombaton kint voltam a sörfeszten és megittam 3 korsó sört...és nemakarom elkiabálni,de merem remélni jól láttam,vasárnap megszültem a drágaságomat :D :D Azért ha lesz egy pinduri időm jövőhéten,beugrok a dokimhoz UH-ra,hogy megerősítse vagy cáfolja a dolgokat!


Kép








Kép










Kép









Cuppanos puszika mindenkinek és sokat gondolok Rátok!!

Andy
bandy27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?