Sziasztok!
Linácska: Örülök, hogy Lili pelusmentes lett!
Tudtam én, hogy menni fog ez!
Boni: Tök jó, hogy egy csomó cipőt, ruhát kaptatok!
Mi nem kaptunk semmit, pedig jól jönne, főként most, hogy Niki kezdi kinőni az 56-os cuccokat. Nem is a pénz miatt, hanem azért mert nem nagyon tudok elmenni venni neki, terhesen meg csak néhány darab 62-es rucit vettem.
Noh, de úgyis jön a nyár, Éva kosztümünk egy csomó van.
Dita: Remélem, nem terhelted túl magad a hétvégén! Tessék kicsit lassítani, mert el leszel dádázva!
Bogyó mellett úgyis meg kell majd szoknod, hogy kupi van a lakásban, mert amikor alszik majd, jobb, ha te is pihensz, mert különben nem fogod bírni az éjszakázást.
Fogdokihoz meg mindenképp menj el, ha kell, kérj meg valakit, hogy kísérjen el. Jobb most egy tömés, esetleg gyökérkezelés, mint később a protkó!
Én kb. félidősen voltam fogdokinál, 3 fogamat tömte be érzéstelenítés nélkül, de egyik se fájt.
Örülök, hogy túlvagy a vérvételen! Mikor lesz eredmény?
Nemone: Örülök, hogy jól indult a hozzátáplálás! Csak így tovább!
Tündéri a kiscsaj!
És milyen szépen tartja magát hason!
Lehet, hogy ha elfogy az Infacol, kipróbáljuk a GripeWatert, hátha az még jobb lesz.
Viki: Gyógypuszi a kispasinak! Örülök, hogy már jobb a kedve!
Torkod?
Hasfájásra most Infacolt használunk. Talán kicsit jobb, de még nem az igazi.. Mostmár el tudom altatni, de nagyon sokat nyöszörög álmában, nem alszik nyugodtan. Korábban az Espumisant próbáltuk, attól nem volt semmi javulás.
Zsuzska: De jó, hogy már nincs éjjeli kaja!
De várom már én is ezt!
Most próbálkozom az álometetéssel, mert úgy fél óra alatt meglennék vele, mehetnék vissza alukálni, nem kellene szenvednünk az altatással, ami jó esetben még fél-egy óra.
A hozzátáplálással kapcsolatban én is egyetértek veled. Én 5 hónapos kora előtt nem akarom elkezdeni, ha bírom majd tejcsivel. Hétvégén volt egy kis tejválságom, csak két ciciből tudtam jóllakatni. Meg is ijedtem, de mostmár talán kezd visszaállni a mennyiség..
Monic: Örülök, hogy túlvagy a fogorvoson! Meg annak is, hogy Danikának ennyire nagyon bejön az uszi!
Gyakorlott anyukák! Kérlek, segítsetek! Most próbálom napirendre szoktatni Nikit.. és tanácstalan vagyok.. nem tudom, mit csináljak, ha eljött az etetés ideje, de annyira mélyen alszik, hogy hiába csinálok a szobájában világost, puszilgatom, simizem, beszélek hozzá, meg se moccan. Hagyjam aludni? Vagy mindenképpen keltsem fel? És mit tegyek akkor, ha sokkal korábban felkel, minthogy enni kéne?
Noh, most megyek vasalok, mert hétvégén nagy nyügi volt (valószínű a szeles idő miatt), így nem volt időm ilyesmire, és már nincs a szekrényben tiszta pelus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denika 2009.06.08 11:22-kor.