Új privát üzeneted érkezett!

Ditus!
Gyógysimi előre is a holnapi vv-re!
20150601134430

Hazajöttünk mi is Pestről. Tegnap a barátnőm kislányának ovis rendezvényén voltunk, apa meg valami rapkoncerten. Hát a lányomat most is csak a lovak érdekelték, kipróbálta az összeset többször is.

Ma délután meg elmentünk, és kiválasztottuk a leendő kiskutyánkat. Nagyon aranyos, de tartok tőle, hogy eleinte legalább annyi teendő lesz vele, mint egy újszülött kisbabával. De mire Levi megszületik, már nagyobbacska lesz.

Viki,
Lackó jobban van?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Sztem már sokkal jobban, már a bugyijaimat is kipakolta a fiókból. Aludt délután majdnem 2,5 órát és vigyorgott utána, mint a tejbetök.

Remélem jó éjjelünk lesz, mert én szinte óránként keltem és néztem őt az elmúlt napokban.

Kutyusotok vacka kint lesz? Mi lesz a neve?
20150601134430

Viki,
elvileg kutyust kinti kutyusnak szánjuk, de azt mondták, hogy az első pár napban-hétben érdemes éjszakára bent tartani, mert azért csak kicsi, na meg ugye nekünk ott az idős kutya, nehogy gond legyen. De amúgy udvari kutyus lesz.
Lili Bumbi-nak szeretné hívni, majd ezt még gyúrjuk egy kicsit, de legfeljebb az lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Láztalan éjjelünk volt Kép

Kedve jó, én hulla vagyok kellően, de ez a legkevesebb.

Linácska!
Bumbi? Honnan szedte Lili ezt a nevet?
20150601134430

Sziasztok!

VIKI
Ééééééééééééééééééééljeeeeeeeeeeeeeeen!
Örülök, hogy Lackó jobban van!

LINACSKA
Hány hetes a kutyus?
Biztos cuki. Sajna tényleg sok gond van a kiskutyukkal, én a macska után a pokolba kívántam. Pami tök jól elvolt akkor is mikor itthagytuk egy hétre mert elmentünk nyaralni. Kutya mellett egy fél napra nem tudtunk volna elmenni.

dita75

Túl vagy a csapoláson? Hány kémcsővel vettek le?

Egyetértek a kutya kérdéssel. Apuéknak van egy németjuhásznak látszó tárgyuk, na őt sokáig nem lehet egyedül hagyni. Ráadásul dili is :lol:
20150601134430

VIKI
Igen megvolt a csapolás! Szegény barátnőmnek cukorterhelése van, és fél óránként vesznek tőle vért kb. 6x, úgyhogy délig ott lesz gyerekkel, ráadásul se kaja, se pia, se pisi. Mondtam a kislánynak hogy jöjjön haza velem, de nem akart. Inkább ott szenved majd, szegény Erikának majd emiatt megy fel a cukra, hogy idegesíti.

Nálunk a macskának is hamarosan tipli lesz, cska még nem találtam neki gazdát. :roll:

dita75

Sziasztok!

Linácska: Örülök, hogy Lili pelusmentes lett! :D Tudtam én, hogy menni fog ez!

Boni: Tök jó, hogy egy csomó cipőt, ruhát kaptatok! :) Mi nem kaptunk semmit, pedig jól jönne, főként most, hogy Niki kezdi kinőni az 56-os cuccokat. Nem is a pénz miatt, hanem azért mert nem nagyon tudok elmenni venni neki, terhesen meg csak néhány darab 62-es rucit vettem. :? Noh, de úgyis jön a nyár, Éva kosztümünk egy csomó van. 8)

Dita: Remélem, nem terhelted túl magad a hétvégén! Tessék kicsit lassítani, mert el leszel dádázva! :evil: Bogyó mellett úgyis meg kell majd szoknod, hogy kupi van a lakásban, mert amikor alszik majd, jobb, ha te is pihensz, mert különben nem fogod bírni az éjszakázást.
Fogdokihoz meg mindenképp menj el, ha kell, kérj meg valakit, hogy kísérjen el. Jobb most egy tömés, esetleg gyökérkezelés, mint később a protkó! :) Én kb. félidősen voltam fogdokinál, 3 fogamat tömte be érzéstelenítés nélkül, de egyik se fájt.
Örülök, hogy túlvagy a vérvételen! Mikor lesz eredmény?

Nemone: Örülök, hogy jól indult a hozzátáplálás! Csak így tovább! :) Tündéri a kiscsaj! :) És milyen szépen tartja magát hason!
Lehet, hogy ha elfogy az Infacol, kipróbáljuk a GripeWatert, hátha az még jobb lesz.

Viki: Gyógypuszi a kispasinak! Örülök, hogy már jobb a kedve! :D Torkod?
Hasfájásra most Infacolt használunk. Talán kicsit jobb, de még nem az igazi.. Mostmár el tudom altatni, de nagyon sokat nyöszörög álmában, nem alszik nyugodtan. Korábban az Espumisant próbáltuk, attól nem volt semmi javulás.

Zsuzska: De jó, hogy már nincs éjjeli kaja! :D De várom már én is ezt! :roll: Most próbálkozom az álometetéssel, mert úgy fél óra alatt meglennék vele, mehetnék vissza alukálni, nem kellene szenvednünk az altatással, ami jó esetben még fél-egy óra.
A hozzátáplálással kapcsolatban én is egyetértek veled. Én 5 hónapos kora előtt nem akarom elkezdeni, ha bírom majd tejcsivel. Hétvégén volt egy kis tejválságom, csak két ciciből tudtam jóllakatni. Meg is ijedtem, de mostmár talán kezd visszaállni a mennyiség..

Monic: Örülök, hogy túlvagy a fogorvoson! Meg annak is, hogy Danikának ennyire nagyon bejön az uszi! :D

Gyakorlott anyukák! Kérlek, segítsetek! Most próbálom napirendre szoktatni Nikit.. és tanácstalan vagyok.. nem tudom, mit csináljak, ha eljött az etetés ideje, de annyira mélyen alszik, hogy hiába csinálok a szobájában világost, puszilgatom, simizem, beszélek hozzá, meg se moccan. Hagyjam aludni? Vagy mindenképpen keltsem fel? És mit tegyek akkor, ha sokkal korábban felkel, minthogy enni kéne?

Noh, most megyek vasalok, mert hétvégén nagy nyügi volt (valószínű a szeles idő miatt), így nem volt időm ilyesmire, és már nincs a szekrényben tiszta pelus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denika 2009.06.08 11:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Viki mami,

nagyon örülök, hogy jobban vannak a fiúk és hogy nem volt Lackó lázas éjjel. Remélem mostmár így is marad. :wink: El tudom képzelni mennyire fáradt vagy, én is így voltam amikor Danika beteg volt.

Denika,

Ha Niki nagyon alszik akkor várhatsz egy kicsit, hátha felébred magától. Én Danikával mindig vártm és ha láttam, hogy egy kicsit ébredezik már etettem is.
A napirend kialakításánál én Danika igényeit vettem figyelembe. Kifigyeltem, hogy hajnalban és reggel hánykor kéri a cicit és utána a napját a reggeli etetéshez igazítottam. Aztán szépen kialakult, mostmár így eszünk:
6
10
14
18
21 óra.
És Danika annyira megszokta hogyha alszik pl 13 óra 59-kor, 14 óra 00-ra felpattan a szeme és kéri a cicit :lol:
Sok türelem kell hozzá, de te nagyon ügyi vagy, menni fog nálatok a dolog. Szerintem Danikának annyi idősen mint Niki szintén nem volt még napirendje :wink:
Az infacol a hasfájásra nálunk nem ért semmit, ezért áttérünk az Espumisanra, de egy idő után már az sem használt. Utána jött a Grippe Water, majd a doki által felírt kanalas gyógyszer, olyan is volt, hoyg Cataflam cseppet kellett adni neki annyira rosszul volt (szerencsére csak kétszer). Aztán újra visszatértünk a Gripe Waterra. Aztán aznap ahogy betöltötte a 12 . hetet már nem is fájt a hasa. A doki azt mondta, hogy a hasfájásnak igazán nincs ellenszere :cry:
Most még esténként adok neki Espumisan cseppeket, hogy a zéjszakája nyugodt legyen.

Dita,

a szökést azért nem küldtem mert össze-vissza kaptuk meg a részeket. Ha a számok szerint nézzük az események nem is követik egymást. Úgyhoyg mi is a tv-ben nézzük majd. És hát a reklámban azt mondják, hogy ez a befejező évad :cry:
Mikor lesz az uhu? Nagyon izgulok, hátha kiderül Bogyó neme :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MONIC
Csüt-ön lesz az uhu! Már a fodrászom is kétszer hívott az elmúlt időben, hogy tudom - e már a nemét! :lol: :lol: :lol:
Mindenki ezerrel drukkol (apát kivéve és a fiát) hogy kislány legyen!
Azért nekem több drukkerem van, úgyhogy sok esély van hogy az lesz! (Bárcsak ezen múlna!) :roll:

Mikor lesz kész a laptopod???

Füreddel kapcsolatban végülis lesz nyaralás vagy nem? (mert várlak)

DENIKA
Ráveszem magam a fogorvosra ma a vérvételen a barátnőm meg is ígérte hogy eljön velem. Ma is eltereltük egymás figyelmét a vérvételről.

Nekem olyan sok munkám nem volt, a fiúk dolgoztak jó sokat.
Én főztem, amit amúgy is kellett volna, de azt sem vittem túlzásba mert anyósom besegített. Ma viszont vv után takarítottam a koszt amit a fiúk behordtak a lakásba, kicsit lefeküdtem pihenni és fekve rosszul lettem. Hányingerem lett, és forgott egy kicsit a világ velem. Azt hiszem éhes voltam, ill. Bogyó, mert reggel csak egy túrórudit ettem, a vv. után rögtön hazajöttem és benyomtam egy kekszet meg egy kis cseresznyét, és azt hittem jóllaktam, de úgy látszik kevés volt és 13 órakor jeleztek odabentről hogy küldjek valami tartalmasabbat, mert két szendvics után már teljesen jól voltam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy látszik Bogyót sem lehet majd akármivel jóllakatni. Parázom is rendesen a cukorterhelés miatt, mert ha én éhes vagyok nem terhesen is ájuldozom, meg rosszul vagyok. :roll:

dita75

Még azt elfelejtettem, hogy a hét végén már lehet hogy lesz eredmény, de a csajszi szerint inkább hétfőn nézzek be érte.

Denika mami biztos nektek is hamar beáll a napirend, én sem kelteném fel Bogyit, majd jelez ő ha éhes. :)

dita75

Sziasztok!

Denika!

Én sose keltek alvó gyereket, max. ha ég a ház :wink: Ha éhes, arra tuti felébred, napirend meg majd lesz. Még nekünk is nagyban függ a napunk attól, hogy hánykor ébrednek. Dóri már 6 hónapos volt, mire stabil napirendje lett, de saját magának alakította ki, és jól működött.

Viki!

Hurrá! Akkor most már biztos meggyógyult a nagyfiú :)

Linácska!

Nagyon ügyi Lili! Bumbi-ez édes név :)

Nekem is lenne egy kérdésem, mert még ennyi idő után is tudnak újat mutatni nekem a kölkeim. Illetve az apraja. Az ebédidős szopizásba szépen belealszanak, leteszem őket az ágyukba-erre sem ébrednek fel- és szépen alszanak. Viszonteltelik egy óra, már sírnak is (hol csak az egyik, hol mindkettő), pedig kotta álmosak. Alig tudom megvigasztalni őket. Teljesen mindegy, hogy milyen körülmények között, vagy milyen pózban alszanak el, mindig ez az eredmény. És mindig egy óra elteltével ébrednek. Pár napja megy így. A házban és a környéken is csönd van, a Dóri is alszik, szobában kellemes idő és félhomály van, nem éhesek, nem szomjasak. Ha viszaaludtak, akkor viszont hatalmasat alszanak még, szóval biztos fáradtak, de mért csinálják ezt? Volt valakinél ilyen?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Denikám!
Hagyd aludni! Ne ébreszd fel, a pocija felfogja ébreszteni. Egy 1,5 hónapos pindur pandúrnak még nincs konkrét napirendje.

Formáld úgy, ahogy ő hagyja. nálunk pl. Lackó a reggeli utáni sétánál mindig nagyot aludt, ezt ki is használtam, volt h 2 órát voltunk lent, ő meg horpasztott. Most meg itthon az ágyában nyomja ugyanezt ébredés és kaja után 1,5-2 órával.

Én egyedül az esti fél 8as fürcsihez ragaszkodtam mindig, ezután hami és került az ágyba.

Évi!
Keblemre kartársnő! Lackó detto ezt csinálta egy időben, h a délutáni alvása után 1/2 - 3/4 órával felsírt a kiságyban, és csak a babakocsiban tudtam visszarázni.

Sztem készülődik a kuszijuk, ezért sírnak fel.

Ditus!
Barátnőd hogy viselte a terheléses cuki vizsgálatot? Mikor lesz eremdménye?
20150601134430

Denika,
nekünk sem volt napirendünk. Mi nagyon aktívak voltunk, sokat mentünk, sétáltunk, máshol voltunk, szóval értelme sem lett volna. A lényeg, este fürödtünk, szopiztunk, és aludtunk. Napközben pedig ahogy alakult. A lányom pl. a mai napig képes 4 órát aludni délután. Kicsinek sem keltegettem. Ha éhes, úgyis felébred. Csak annyit javasoltak a Heim Pálban, hogy két cicizés között minimum 2-2,5 óra teljen el, hogy a félig emésztett tejcsire ne menjen rá a friss. Ezt próbáltam betartani.

Dita, Viki,
a mi mostani kutyánk mellől bármikor bárhova el lehet menni. Ha nyaralunk, van aki vigyáz rá. Tudom, a kiskutyával eleinte sokat kell foglalkozni, nem jó sokáig egyedül hagyni, de úgyis születik Levi, nem nagyon fogunk tudni hosszú időre elmászkálni. Na meg ugye nekünk itt a nagy kutya, remélem majd pártfogásba veszi a kicsit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Persze mindent meg lehet oldani. Én igazán nem is akarnám. Szeretem az állatokat, de volt már két kutyám és rájöttem hogy én inkább macskapárti vagyok sokakkal ellentétben.

ÉVI
Amúgy minden oké a babókkal?

VIKI
Hát a végére már lila volt a karja. Du már ment is az eredményért.
Holnap találkozunk megint majd elmondja milyen lett.

Apropó barátnő!
Ma tök jó dolog történt velem. Tudod hogy keresgéltem babakocsitologatótársat de nem sok sikerrel, mert olyan csajszit kerestem akinek a babája közel akkor születik mint az enyém. Erre mit ad Isten házhoz jön az új barátnő, mert kiderült hogy a szomszéd csaj is babás és csak két hónap van köztünk. Most volt az esküvőjük és hozott át sütiket.
Örültem neki bár nem egy kommunikatív lány, eddig még csak köszönni sem nagyon köszönt, de lehet hogy túl félénk. MAjd összerázódunk.

CZINKICSEK ?????????????????????

dita75

Dita,
nekem a macsekok addig aranyosak, még olyan kis szörgombócok. Utána valahogy nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Amúgy éjszaka rájöttem, hogy mitől tartok a legjobban... Végül is szerintem az a bajom, hogy én nagyon menős vagyok, Lilivel is folyamatosan mászkáltunk, és ezt egy ideig a kiskutya bekorlátozza. Napi 3-szor eszik, amíg kicsi, sokáig nincs el egyedül... Aztán utánaszámoltam, hogy mire Levi 3 hónapos lesz, és mondjuk lehet babaúszni menni, addigra a kutya fél éves, és akkor már nem lesz gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Viki,
Jaj, de jó, hogy elmúlt a láz! :D Te tudtál aludni most éjszaka?

Évi,
Réka is így alszik sajnos, csak ő sokszor még egy órát sem alszik, 1/2-1 óra között váltakozik. És nem is lehet visszaaltatni, de ezért meg baromira nyűgös lesz később.

Dita,
Ez a vérvétel most az AFP volt, ugye? Drukk, hogy jó legyen az eredmény! Már hétfőn kész lesz az eredmény? Nekem 2 hetet kellett várni rá.
De jó, hogy találtál barátnőt! Tegnap én is két kismamival sétálgattam, és mindhárom babó kislány!

Denika,
Az Infacol, és az Espumisan hatóanyaga ugyanaz. Erre később jöttem rá, mert mi mindkettőt kipróbáltuk. Viszont a Gripe Water gyógynövény, és az bevált nekünk.

Kinek milyen volt a tegnapi napja? Nekünk kész katasztrófa volt délutántól! :? A 14 órás etetésnél Réka mindig szépen eszik, sőt olyankor megeszi a 160-at is. Hát, tegnap nagyon nehezen sikerült 110-et megetetnem vele. Gondoltam, hogy 18 órára majd jó éhes lesz, és eszik majd rendesen. Hát, ne tudjátok meg milyen hisztit levágott, amikor elkezdtem volna etetni, és csak 50-et sikerült ennie. Nagyon fáradt volt amúgy, és letettem, hogy aludjon, mert nem akartam, hogy este se egyen. Kb. 1 órán keresztül sírt mire elaludt, de csak kb. 3/4 órát. Aztán megfürdettük, és jött az etetés. Nagyon nehezen, és sok sírással, de sikerült megennie a 130-at, aztán letettem aludni, és szó nélkül aludt reggelig.
Biztos volt valami front, mert a másik két kismami is panaszkodott, hogy tegnap nyűgösek voltak a gyerekek. Remélem, ma jó napja lesz a gyerkőcnek!
Voltunk tegnap kontrollon, és szerencsére most nem hallotta a szívzörejt a dokinéni! Nagyon szépen viselkedett Réka, hazafelé meg jót aludt. A vasat is már csak ebben a hónapban kell neki adni, és csak júluis végén kell legközelebb mennünk.

Ja, amúgy ma 1 éve, hogy visszarakták a pocakomba Rékát! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt!

Némóci!

aludtam, jobban, mint eddig, de azért még nem volt teljes a pihenés. Lackó felnyöszögött, igaz ő aludt tovább, de én ugrottam.

Örölök, h nem volt már semmi pröcök a szívecskéjével.

Laló is csinált egy időben olyat, h fürdés után nem kellett neki a cici, elfordult, üvöltött, de csak este. Ilynekor adtunk neki cumit, majd nagy hirtelen cumi ki, cici be és úgy evett. Muszáj volt átvágni.

Kosiban sem tudod elrázni? Nálunk ha nagy a nyügi, akkor ott sikerül. Ölben, karban igaz nem is próbáltam.

Dita!
Tök jó, h találtál pocis barátnét.

Moncsi, Boni, Czinki, Zsuzska, Ancsi!

Merre vagytok anyócák?

Írtam már, h 4 foga van Lalónak? Jön az 5. is fent. Bakker 1,5 hónapja még egy sem volt. :lol:
20150601134430

Viki,
fogak...ha egyszer egy üzlet beindul!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

VIKI
Nagyon halada fiatalúr! :)

NEMOKA
Sajnálom a tegnapi du-t.
Már péntekre lehet hogy meglesz a vv-eredménye, én is csodálkoztam.

LINA
Hát én akármilyen állatszerető vagyok, és most lehet hogy sokan szívtelennek fognak tartani, de nekem Bogyó biztonsága és egészsége mindennél fontosabb. Szóval a macska is megy a háztól amint találtam neki gazdit.
Apa már kitette volna 100 km-rel odébb csak úgy, de azt azért nem engedem.
Sajnos most hogy elvitték a kiscicákat megint ideszoktak a kandúrok, reggel is látom hogy a kerti széken héderezik egy undorító kanmacska tiszta vér volt a nyaka össze is kente az ülést vele, dobhatom ki a huzatot. Az ajtót is lespriccelték meg a lábtörlőt, majd kiokádtam a belem, mindenféle védőfelszerelésben, majdnemhogy szkafanderben sikáltam le domestossal.

dita75

Viki örülök,hogy Lackó jobban van fogacskáihoz meg bagy nagy nagy grtaula asszem CSigámnak csálék lesznek fogai az alsók is féloldalasak kicsit....

Ditus egy véleményen vagyunk cica kérdésben :oops: bár szerintem a kutyának macskának kinnt van a helye az udvaron.. aki meg társasházban kutyát tart... főleg nagy mozgásigényűt ...no mindegy !

Némo örülök,hogy Rékával minden oké

mindenkit kivétel nélkül cuppantok!
Vendég

Sziasztok!

Monic: Danika napirendje tök jó! Köszönöm a tanácsokat! Szerintem Niki is valami ilyesmire fog majd beállni, mert általában reggel 5-6 körül kel, csak most még napi 6-7-szer eszik. Én is az ő igényeit próbálom figyelembe venni, nem akarok semmit ráerőltetni, úgyhogy nem fogom felkelteni enni. :)

Dita: Azért a főzés sem kis munka. A takarítást meg csak szépen lassan csináld, kerüld a hirtelen mozdulatokat, ne hajolgass, inkább guggolj le. Vigyázz magatokra!
Húú, márcsak két nap, és lehet, hogy megtudjuk, hogy mi van Bogyó lábacskái között? :wink:
Remélem, beáll majd a napirendünk, de erőltetni nem szeretném. Ha nem megy mostanában, akkor majd később kialakul.
Barátnődet hogyhogy ennyit szurkálták a terheléses cukor miatt? Nem volt jó neki korábban a cukra?
Tök jó, hogy találtál tologatótársat! Én múltkor a tanácsadáson 2 hasonló korú babát is láttam, de nem mertem megszólítani az anyukájukat. Én is afféle félénk típus vagyok. :oops:

Évi, Viki: Nektek is köszönöm a tanácsokat. Nem fogom felkelteni, igazatok van, ha éhes, magától felkel. Kivéve, ha beteg, ne legyen ilyen, de azt úgyis észreveszem majd.

Linácska: Most én is egyelőre a fürdést próbálom kb. ugyanakkor csinálni, fél 8-8 körül. Aztán kap cicit, majd 22-23 óra körül mégegyszer eszik, és reménykedünk. Az elmúlt két éjjel már nem ébredt fel kajcsizni éjjel, de nyöszörgött kicsit hajnali 1 és 4 körül, régebben akkor evett még. Köszönöm Neked is!
Majd tegyél fel képet a kiskutyuról!

Némóka: Niki is tegnap délután nyügi volt. Nem tudtam sehogy elaltatni, levittem sétálni, de akkor sem aludt el, egyfolytában nézelődött, pedig máskor ott mindig elalszik. Aztán estére szerintem nagyon túlpörgött, nehezen aludt el, de 23 órától reggel 6-ig szunyált.
Örülök, hogy nem volt szívzörej! :)

Viki: Gratula a 4 fogacskához! Reméljük, az 5. is hamar kibújik! :)

denika
Budapest

Dita,
mikor kiderült, hogy van Lili, nekem volt egy törpenyulam, meg egy tengerimalacom. Ők is mentek, szerencsére hamar lett gazdijuk.

Rámjött a portörölgetés, de már látom, hogy ma nem fogok vele végezni. Kb. fél óránként azért csak le kell ülni kicsit pihenni. De nem baj, holnap is van nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hoztam pár képet Lalóciról:
Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Sziasztok!

Viki kartársnő!

Na, akkor örülök, ha másnál is volt ilyen szitu, nem az én gyerekeim ufók :lol: Nektek meddig tartott ez a kínlódás? Fogra én is gondoltam, innentők minden nyüvet rájuk lehet majd fogni :twisted: Újszülöttkorban a pocira, 3 hó után meg a fogakra :twisted:
Annyra helyes a kisfickód a képeken :) Fogakhoz gratula.

Dita!

Igen, köszi, amúgy minden rendben velük, jó fejek a dedek :) Csütörtökö megyünk tanácsadásra, szuri is lesz, meg méricske :)
Tök jó, hogy sikerült pocis barátnőt találni, nagyon jól fog jönni! Bár nekem is lenne a környéken... Na, majdcsak egyszer sikerül összefutni Czinkiékkel.

Némóci!

Sajnálom a nyűgi délutánt, remélem a mai jobb lesz! Enyémek nem voltak nyüszisebbek, mint szoktak, inkább ma délelőtt kicsit. De már alszik az egész brigád, úgyhogy már simulnak kifele az idegeim :twisted:
Szívecskének örülök!

Nagylányom ma kinyomkodott egy egész flakon jó drága testápolót a mosdókagylóba, de előtte jól teleengedte vízzel. Elküldtem egyedül kezet mosni... :twisted: Kibírtam rüöhögés nélkül :twisted:

Na megyek készenlétbe, mert mindjárt letelik az egy óra alvás, és kezdődik a parádé :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki, köszike a hiányolást. Jól vagyunk. Gratula a kisfogacskákhoz, örülök hogy Lackó fickó már nem beteg. Olcsival minden ok, akkora már le sem merem irni. Iszonyat tempóban nő. Még birom tejcsivel, az urtica javitott a helyzeten, de sztem négy hónapos koráig birom táp hozzátápi nélkül. Embertelen étvágya van, és nem hiszem hogy továbbig birnám. Köszi a tanácsokat. Amúgy tegnap kezdtem a fogyókúrámat, de nem hogy megijedj teljesen normálisat. A krumplit meg a rizst illetve a tésztát átalakitottam grillezett zöldséggé és friss salivá. A husi maradt, száműztem az édességet az életemből nagyon sokat hiztam a szoptatás alatt majdnem 10 kg. Muszáj elkezdeni a fogyit aztán majd ha nem szoptatok akkor jön az éles éhezés. Na az nagyon megy nekem. Jövőhéten kell mennem terheléses cukorra megint, remélem nem lesz gond. Bár a cukormérőm néha érdekes értékeket mutat. Főleg éhgyomorra, de napközben terhelésre jó.

Denika, köszi a hozzátápis egyetértést, nálunk is hasonló a napirend mint Moncsiéknál. Eszünk :
7
11
15
18
21
Olcsi erre állt be. Nagy alvó az egész család úgyhogy örülök hogy nem kell korán kellni sőt én még visszafekszem Olcsival reggel és tizenegykor kelünk :oops: :oops:

Kép
pgsuska

BONI
Végülis a mi macskánk is házonkívüli (külső körletes) csak olyan piszok, hogy folyton lesi mikor juthat be és amikor sikerül neki akkor fél órán át kergetem mire sikerül kipaterolni. :twisted:

Azalatt persze mindenhová felugrik és az egész lakást pucolhatom a mindenhol otthagyott szükre lábnyomok után. :?

A sógorom nagy macskagyűlölő. Amikor itt van nálam mindig egrecírozta a macskát, engem meg idegesített hogy lehet valaki ilyen. Mesélte hogy ez nála már gyerekkorától megvan mert lenyelt egy macskaszőrt és majdnem megfulladt.

Zsiginek eddig mennyi foga bújt ki? Most már nem olyan nyűgös ha jön a foga?

DENIKA
Nem is tudnám Linácskához hasonlóan én sem egyhuzamban csinálni a takarítást. Ebben a melegben meg duplán elfáradok.
Az előkerben összetúrták a kiscicák a fenyőmulcsot, meg a szél is hord el belőle úgyhogy terítettem még egy réteget rá, hogy szép legyen, hát leizzadtam vagy egy liter vizet és most itt pihegek az ágyon pedig ezen kívül semmi lényegeset nem csináltam még ma.

A barátnőm a szülés óta nagyon sokat fogyott, kb. most olyan 47-8 kiló, rossz ránézni. Amíg nálam lakott bezzeg akkora feneke volt alig tudta vinni. Majdnem 70 volt, csak most vallotta be nemrég. Jól tartottam, mert ő nem tudott főzni azt én csináltam ő meg inkább takarított.
Visszatérve a lényegre nem találják az okát a mértéktelen fogyásnak, és már mindenféle vizsgálatra elküldték, most ez volt soron.

Ne legyél félénk, nem fognak megenni. Biztos ők is szívesen barátkoznának más anyukákkal. Én örülök ha sikerül jó viszonyban lenni majd ezzel a csajszival, mert egy házra lakunk egymástól ha bármi van, esetleg ki akarok menni a boltba csak átviszem Bogyit visszafelé meg felnyalábolom és fordítva is persze működhet, nem kell mondjuk egy pohár tejföl miatt felöltöztetni, szóval nagyon jó lenne ha jó barátnők lehetnénk.

LINACSKA
Mióta idehordta a kicsiket a macsek folyton bennem volt a para hogy valamit elkapok tőlük, bár én amikor megfogtam őket akkor is egy vastag kesztyű volt rajtam, és bármennyire is szerettem volna nem simogattam meg őket egyszer sem.
Már várom hogy a nagynak is találjunk gazdit mert itt a nyár, és nem tudom kinyitni az ajtót, mert egyből bent van.
Szupi hogy te egyből találtál új gazdikat, igaz azoknak a kisállatoknak könnyebb találni mint egy felnőtt macskának.

Ebben a melegben tényleg nem könnyű a házimunka.
Van légkonditok?
Nekünk nincs sajnos és nem is nagyon lehetne kivitelezni, pedig már előre parázok, hogy egész nyáron rosszul leszek a lakásban a rekkenő hőségben.

VIKI
Nagyon édes Lackó.
Kivételesen most elég komoly képet vág. :P

dita75

ZSUZSKA
Ez tök király hogy ennyit tudtok aludni. Az mindennél többet ér!
Nekünk leírhatod mennyi Olcsa, nem fogunk szörnyülködni, nagy szükőknek nagy gyerek dukál, evvan! :wink:
Hajrá egészséges kaják remélem sikerül fogyni.
Drukk a cukkereredményedhez!

ÉVI
Még nem taliztatok Czinkiékkel?
Mennyire laktok egymástól?
Ahogy írtad hogy játszótér sem nagyon van, el sem tudom képzelni akkor a többi anyuka hová a fenébe viszi szegény gyereket.
Össze kéne fogniuk mert azért az nem járja hogy a környéken semmi ilyen lehetőség nincs, ezáltal nehezebb az ismerkedés más anyukákal és a gyerekekkel is.

:cry:

dita75

Csajok,
én olyan hülye vagyok...csili-vili a polc, és mire végeztem, rájöttem, hogy jövő héten jön a gipszkartonos a válaszfalat csinálni :cry:

Évi,
mi a helyzet oviügyileg? A barátnőméknek elfogadták a fellebbezést.

Zsuzska,
képzeld, ma megterheltem magam némi vajas-lekváros kakaós kaláccsal+tejeskávéval, és 60. perc után 5,5 volt a cukrom. Mostanában már 6-ot is nagyon ritkán mérek, pedig kvázi nem diétázom. Lehet, hogy én leszek az a kivétel, aki terhesség alatt gyógyul meg???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzska!
Nem akarok én belekottyolni, de sztem várj még a fogyival. Nekem akkor csökkent le a tejem, amikor elhagytam az édességet és csökkentettem a szénhidrát adagokat.

Ráérsz majd fogyizni, ha kevesebbet szoptatsz.

Évi!
Most már sokkal kevesebbet sír fel, h kint van a foga.
20150601134430

Csajok!

Épp írom a blogomba hogy icicpit mintha érezném hogy mozog Bogyi erre ahogy leírom elkezdett tök intenzíven ficeregni.
Alig mertem megmoccanni nehogy abbahagyja. :)
Nagyon fura érzés még most is csinálja! :lol:

dita75

Ditusom!
Gratulálok ehhez a fantörpisztikus érzéshez!!!!!
20150601134430

Dita, de szuper!!! Gratulálok, tényleg klassz érzés, mikor bulizik a babó :)

Linácska, beadtam a fellebbezést, nekem azt mondták, hogy 30 nap, amíg elbírálják. Szóval még várok.

Viki, akkor én is reménykedek, hogy hamarosan kibújik a fogacska, és nem parádézunk alvás helyett.

Ma délután Czinkiék meglátogattak bennünket meglepiből :) Nándus élőben is olyan szépséges és vagány kisfiú, mint a képeken. Czinki meg egy szuper anyuci :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki,
Lackó továbbra is nagyon édes! Kész nőcsábász! :wink: Látom a fodrászhoz még nem jutottaok el.
Gratulálok a fogacskához!
Mi sajnos ilyen cumis praktikákhoz nem tudunk nyúlni, mert kiköpi a cumit, inkább a kezeit eszi folyton. A mai napunk amúgy jó volt! Kopp-kopp-kopp!!!

Denika,
A mi napirendünk is olyan, mint Monicé, csak az utolsó etetés nálunk 21.30-kor van, de szeretném előrébb hozni.
Tényleg ne félj megszólítani más anyukákat, mert sokkal jobb együtt sétálni, és beszélgetni, mint egyedül tolni a kocsit miközben alszik a babó.
A mai napotok jó volt?

Évi,
De jó, hogy meglátogatott Czinke! Biztos jó volt dumcsizni! Amúgy vasárnap volt 1 éve, hogy volt a tali.

Linácska,
Tök jó, hogy ennyire jó értékeket mérsz!

Dita,
Gratulálok, ez tényleg szuper érzés! :D Nagyon várom már a csütörtököt, hogy végre kiderüljön Bogyó neme!

Zsuzska,
Tudod én is szívesen vártam volna a hozzátáplálással, de mivel én nem tudok szoptatni, és szegény gyerkőcnek a keserű tápszert kell ennie ezért úgy döntöttem, hogy kezdjük el hamarabb. Így is folyton attól félek, hogy mikor dönt úgy, hogy ez a tápszer sem ízlik neki tovább... Nem olyan egyszerű nap, mint nap harcolni egy ilyen kis lénnyel azért, hogy egyen rendesen. Általában addig szívja nagy hévvel az üvegből, amíg csökken az éhsége utána meg tolja ki a nyelvével a cumit, vagy éppen a kezével löki el. Örülj neki, hogy neked nem kell magával az etetéssel szenvedned, és Olivér ilyen jó evő!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

nemone: Szerintem ne aggódj a hozzátáplálás miatt. Én csak a saját példámból tudok kiindulni, mert anyunak nem volt teje, a gyüjtőstől ordítottam és a tápszerre meg alergiás voltam, úgyhogy teán éltem, amíg 3 hónaposan el nem kezdett hozzátáplálni. Sajnos kénytelen volt. És szépen megnőttem. A húgommal sem volt teje és a gyüjtőset ő se bírta, de nála legalább a tápszer ment egy ideig.
vicky79
Budapest III. kerület

Csináltam mai pocakfotót
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Nagyon szép vagy!

ÉVI
Na látod csak ki kellett ejtened a szádon hogy Czinkével összefuttok. Minden kívánságod így teljesüljön.

NEMONE
Hát még én mennyire várom, lehet hogy azért nem tudok éjszaka jót aludni mert nagyon izgulok, és remélem nem lesz szégyenlős ha fiú ha lány tudni akarom már!

Átmentem az új barátnőhöz, tök jót dumáltunk, aztán áthívtam hozzánk és babacuccokat nézegettünk.
Holnap együtt megyünk a védőnőhöz! :lol: :lol: :lol:

Délelőtt a fodrász barátnőmmel babaruháztunk du. a szomszéddal, tiszta öröm az élet! 8) Hát még ha kiderül hogy kislányom lesz.
Akkor nem is tudom lehet szétrobban a szívem a boldogságtól. :D

dita75

Dita,
köszi. Most vagyok annyi kiló, mint amivel Lilivel kezdtem. Találtam Lilivel 40. heti pocakfotót, hát nem sokkal nagyobb, mint a mostani 32. hetes.
Én holnap reggel 7:50-re megyek UH-ra, de nekem már könnyű kivárni. Mozog is Levi, a kukiról is tudok már :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Azért biztos nagyon várnám így is, már csak amiatt is hogy minden oké vele.
Nagyon szép kerek formás pocid van!
Amúgy nagyon beindult mert most is lassan 10 óra és érzem hogy nagyon dolgozik valamit odabent! :lol:

dita75

sziasztok,
nem igazán olvastam vissza , csak belebele olvastam.

Dituli: köszi a hiányolást!! én is drukkolok, h miss legyen Bogyó és nyugi!!! vigyázz magatokra nagyon, ne hajtsad túl magad! hát nem semmi, h már csak 5,5 hó v an hátra

Viki: sajnálom, h Lackó ilyen beteg volt, de örülök, h már jobban vagytok és grat az 5. foghoz is.

Denika: nekünk ua a kádülőként van, mi nektek, Nándus imádja

Monic: napirendünk ua

Zsuzska: hát a 2. hó az nagyon korai valóban a hozzátápihoz. de sajna pl Nándus hiába szereti nagyon a cicit és jó étvágyú, de sajna a gyümi és főzi nem kell neki. de olyan is van, h du imádja a gyümit és de meg összeszoritja a fogát és üvölt, nem kell neki. v forditva. néha kész rémálom. vmikor meg örömemben sirok mert olyan szépen eszik én nem értem ezt!!!

mi jól vagyunk csak nagyon elfoglaltak voltunk. a nappalit pakoltuk, az új bútorokat rengezgettük. hát csajok mennyi szart felhalmoz az ember évek alatt. a csúcs az a párom 10 évvel ezelőtt kidobott kabátjának a szőrmegallérja még megvolt és amikor a párom kérdőre vontam, ártatlan fejjel megkérdezte, h nem kell ez, nem tudjuk vmire felhasználni :shock: és volt még 1-2 dolog
meg taknyosak voltunk. hát valóban tud beteg lenni egy tejcsis baba. és nem tudom miért teganp tök üvöltött Nándus az orrszivás miatt, pedig előtte olyan szépen tűrte. tökre nem értem
vettünk Nándusnak puzzle gumis szőnyeget tegnap, nagoyn klassz, szeretjük nagyon. én azért, mert tök jó, h majd kőre is rakhatom, és ha összenyálazza v hányja, akkor nem kell kimosnom az egészet, elég csak simán letörölni és játszhat tovább. aztán majd idővel tanuljuk a betűket és számokat is! :wink:
ma meglátogattuk Éviéket. magam sem gondoltam, h igy alakul a napunk, de mivel üres volt a játszótér, lesétáltunk a postára egy utalványért, és a postáról felhivatm Évit, h elugranánk hozzájuk 5 percre. hát nem mértem fel jól a helyzetet, mert azt hittem , h közelebb van a postához a lidle, aminek közelében laknak Éviék. de jót sétáltunk 30 fokban. Dorci nagyon édes, nagyon barátságos , okos, helyes igazi kiscsaj, rózsaszin fodros miniszoknyában. szerintem Dituli tuti megzabálná és ellopná!Dorci még egy halandzsa éneket is énekelt búcsúzóul. Ádám és Eszti nagyon kis nyugodt babák. és Esztinek nagyon édi mosolya van.
mondanom sem kell az 5 perc több mint 1 óra volt. Dorci Évit kérte, h marasztaljon minket , olyan aranoys volt. hát maradtunk és együtt ettünk. le a kalappal Évi előtt, h ilyen ügyi, h egyszerre eteti a gyerkőcöket. és le a kalappal , h ilyen optimista és nyugodt, kiegyensúlyozott, ez nagyon látszik a gyerkőcökön is.
szóval nagyon jót sétáltunk és nagyon elfáradtunk, pláne, h a hazafele úton Nándus az út felében kézben volt és úgy toltam magunk előtt a kocsit.
most megyek is , mert kicsit elfáradtam.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

szépjóreggelt!

hát jól aludtunk, se Nándust se engem nem kellett ringatni a tegnapi túránk után. a páromnak mondtam is, h ez egy próba bemelegités volt a 2,5 hét múlvai tátra túránkhoz. :lol:

már megreggelizett az egész család, Nándus meg alszik újra. most házimunkázom majd egy kicsit.

szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

tényleg csajok,
ű

most akkor lesz pesten tali vmikor??? egyébként hol tudnánk talizni ? hát az előző hely szerintem nem lenne megfelelő most talán már.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

sziasztok

Lina de szép a pocakod!sajnálom a "felesleges"porolást

Ditus éljen a barátság :lol:

Deni Teszveszen Vaterán vettem én is Csigámnak a rucikat!

napirend: az esti fürdés legyen fix! a többit majd kialakítjátok fiygeld meg Niki mikor alszik mennyit és abból kb tudsz kalkulálni majd...

Évi Czinke de jó hogy taliztatok! :lol:

Némó sajnálom Réka hozáállását az evéshez. azért a 4,5 hónap nem 2 hónap és nem teljes adagokkal tömöd.. gondolom az étkezése nagy részét a tápszer teszi ki...

én Csiguszt reggelente tápszereztetem..

a barátaink nagyobbik lánya tejcukorérzékeny, lisztérzékeny meg egy csomó mindenre allergiás... a második lányuk most 3 hónapos lesz és az anyja úgy,hogy dől a teje már most ad neki almát meg barackot.. mert ő nem híve a 6 hónapig kizárólagos szoptatásnak...

:roll: :roll: ja és ha vége a sulinak akkor cicizésről leszoktatja a kicsit mert ez neki megterhelő hogy otthon kell mindig lennie... :roll:
Vendég

Megjöttem UH-ról. Minden ok, kivéve, hogy hatalmas gyerekem van. Mondtam is, hogy kisfiam, anyának meg is kellene szülni téged :lol:
Méretek: BPD: 82 mm
AC: 295 mm
FL:57 mm
HC: 309 mm
OFD: 108 mm
HL:52 mm
Súly: 2132 g
Mindjárt mentek le képeket is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szasztok!

Czinkicsek!
De jó!!!!!!!!!! Múltkor minket (Boni, Nemo és én) irigyeltetek a minitali miatt, most én vagyok mirigyke hogy Évivel taliztatok. EGyébként a leírásod nélkül is simán elloptam volna már Dorcit (majd a címüket add meg hogy ezt valamikor meg is tudjam valósítani :) )
Tényleg érdekes, olyan változékony Nándus mint az időjárás.
Furi, de biztos van rá magyarázat, neki tuti megvan rá az oka hogy miért csinálja.
Párodon jót nevettem. Amúgy mindenki hajlamos a begyűjtögetésre.
Én kb. fél éve mikor már a sok kacattól nem tudtam hová pakolni bedühödtem és minden felesleges holmit kivágtam. Amikor terhes lettem még a régi ruháimat is - amiket féltettem, és mindig arra gondoltam hogy egyszer majd csak visszafogyok bele - kipakoltam és elajándékoztam nővérem lányainak. Attól félek hogy soha nem lesznek már azok a göncök jók rám! :roll:

LINACSKA
Szép méretek! :)
Azon gondolkoztam, hogy te mindig 4D-s felvételeket teszel fel.
REndes uhu-t nem is csinál a dokid csak 4D-st vagy te kéred hogy az legyen?

Nagyon édes Levi. 8) Nemsokára színesben is megcsodálhatjuk.

BONI
Most hogy Czinki felhozta a témát eszembe jutott hogy talán te tudnál nekünk ötletet adni hogy hol találkozzunk, mert valóban babákkal már kicsit nehezebb a kérdés mint tavaly még pocakkal vagy anélkül. Ti az aug-i babásokkal hol szoktatok talizni?
HELP!

Basszus nagyon rosszul alszom mostanában. CSak forgolódom nem találom a helyemet, és renszerint kettőkor felébredek és képtelen vagyok visszaaludni csak hajnalban félálomba merülök és ugyanúgy pörgök csak az ágyban. Már kezd tele lenn ia hócipőm.
Miért van ez? Most ez már igy lesz végig? Nálatok is volt ilyen?
Tiszta ratyi vagyok reggelente, fáj a fejem a kialvatlanság miatt.

dita75

Linacska: Levi baba gyönyörű.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita,
ezeket a felvételeket nem a dokim csinálja. Itt Kecskeméten a kötelező UH-kat szonográfus csinálja, és a lelettel mész az orvoshoz. Na most mehetnék a kórházba, ott is ez a nő csinálja, de akkor csak ő megnézi a babát, leméregeti, és közli, hogy minden ok. Én még csak nem is látom. Vagy elmegyek hozzá magánban, és kifizetem, és akkor olyat csinál, amit kérek. Természetesen a méreteit, szerveit... 2D-ben nézi, de utána váltunk babamozira. Most nem lett olyan jó, mert rossz volt a DVD, nem írt fel semmit, és mire észrevettük, és kicserélte jóra, addigra már Levi teljesen belefúrta magát a méhfalba. Na meg a keze is előtte van. A képeket meg én mentem ki a videóból, ahogy épp sikerül.
Holnap este megyek dokihoz, szerintem ott is kukkolunk egyet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Viki: Lalócid egy csábító! :) Tök jó, Neked csak egy kukira kell vigyáznod, de nekem majd a világ összes kukijára. :)

Évi: Drukk a szurihoz! Egyet kapnak a gyerkőcök? Vagy Ti is elkezdtétek a Prevenart fél éves kor előtt?
Dórinak biztos nem tetszett az a testápoló. :D Ovihoz drukkolok Nektek!

Zsuzska: Én kíváncsi lennék, hogy mekkora a "kis"fiad! :wink: A fogyival tényleg vigyázz.. én is hallottam már olyat, hogy a szénhidrát megvonás miatt csökkent a tejcsi. Szerencsére én nem híztam eddig a szopi miatt, inkább fogytam 1-2 kg-t, pedig elég sokat nasizok, rágcsálok. :roll:
Tegnap este sikerült az álometetés, Niki 22:30-kor 10 perc alatt megivott 80-at, aztán susogtam neki egyet-kettőt, és már aludt is tovább egészen hajnali 4-ig. Holnap lehet, hogy megpróbálkozok fél órával későbbre tolni az álometetést, és 90-et adni neki.

Dita: Bogyimozgás :D Ugye milyen jó érzés? Én annyira nagyon szerettem, és őszintén bevallom, hogy most kicsit hiányzik. Úgy lennék megint először várandós! :oops: (Azt hiszem, a második várandósságra még nem vagyok felkészülve..)
Remélem, hamar megtalálják az okát a barátnőd szülés utáni fogyásának.
A kéthónapos tanácsadáson majd igyekszem bátrabb lenni, mert tényleg nem jó egyedül tologatni. Ebben a melegben délelőtt nincs is kedvem kimenni "egyedül", így inkább este apával szoktuk levinni Nikit sétálni. Ma voltunk sétálni délelőtt, bár ne mentünk volna. Bankautomatában feltöltöttem a telefonom, azaz nem a sajátomat, hanem valaki másét.. Ennyire szórakozott nem lehetek.. De mostanra már rendeződött a dolog, felhívtam a számot, amit feltöltöttem, és megkértem az illetőt, hogy töltse vissza, vagy nekem köszönje meg a 3000 ft-ot. :) Nagyon rendi volt, feltöltött. :)
Remélem, sikerül találni gazdit a nagymacsnak! A macsekokkal az a baj, hogy nem a gazdájukhoz kötődnek, hanem a házhoz. Úgyhogy előfordulhat, hogyha nem messze találsz neki új gazdit, visszamegy majd hozzátok..

Linácska: Sajnálom, hogy potyára dolgoztál.. :( Cukor :D Nagyon csini kismami vagy! Nekem kb. ekkora volt a pocim szülés előtt. :roll: Szerintem szép nagy baba lesz Levi. :) Tök jók a 4d-s képek! A másodikon az ujját szopizza?

Nemone: Niki sem szereti a cumit, pedig többfélét is próbáltam már adni neki. Ha sikerül is betuszkolnom a szájába, szív egyet-kettőt, és már köpi is ki.
A tegnapi napunk egész jó volt, rengeteget aludt Niki napközben. Féltem, hogy majd éjszaka nem fog, de gyakorlatilag este fél 9-től hajnali 4-ig aludt (22:30-kor álmában megetettem). Szóval sikerült kipihennem magam az éjszaka. :)

Czinke: Niki is nagyon szereti ezt a fürdőfotelt. :)

Boni: Vaterán én is vettem rucikat, pl. tök jó bodykat, 7db-ot 700-ért. Mintha újak lennének. 62-esek, úgyhogy lassacskán hordani fogjuk őket. :)

Tali: Valahol olvastam, hogy a millenáris parkban tartottak baba-mama találkozót. Már nagyon régen voltam arrafelé, de ott szokott lenni kültéri kávézó, cuki, kajcsizó hely.. szerintem nem lenne rossz ott talizni. Remélem, mi is tudunk majd menni Nikivel.

denika
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?