Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi: mi együtt alszunk. Úgy, hogy első ébredésig a kiságyban van. Baluval is ez volt. Mióta nem kel szopizni éjjel, nem jutott eszébe, hogy köztünk alhatna. Egyetlen egyszer ébredt éjjel, és kért cicit, és végül aludtunk az ágyon négyen. Én nagyon szeretem, mikor így odabújnak hozzám. Apával meg máshol is össze lehet bújni.
Én alapvetően úgy vagyok ezzel, hgoy olyan hamar elmúlik az az időszak, mikor hozzám akar bújni. Észbe sem kapok, már a lányokat hajkurássza.

Nálunk már megint rossz a lift, úgyhogy nem megyünk sehová. Hétfőn a játszóról hazafelé volt rossz, úgyhogy felmásztam a hetedikre babakocsival, Baluval...

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

NYERTEK A HOKISOK!!!!!!
Bennt vannak a döntöben!
Már vagy 4 órája tombolás megy a belvárosban, az Olimpiai lángot is újra felgyújtották, tüzijáték és rengeteg ember az utcákon.
Na, én meg most beájulok az ágyba
Barbi

Kép
Kép
barbi

Cory:
Balu meddig szopizott éjszaka is?
klarissza

Klarissza: 18 hónapos koráig.

cory
Budapest

Cory:
nem semmi Kép most egy kicsit fárasztó az éjszakai szopi, de csak vizsgaidőszakban. Illetve nem maga a szopi, hanem az, hogy nem mindig tudok visszaaludni azonnal.
Ugye magától hagyta abba Balu?
klarissza

Klarissza: igen, teljesen magától. Egyik éjjel még vagy 5-ször ébredt, következőn egyszer sem. Azóta sem.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Mondtam már, azaz írtam már, hogy imádom a képeket ézegetniKép. Teljesen jobb kedvre derülök ha ilyen tüneményes babákat látok.
Bocsi hogy nem tudok mindenre reagálni, de nem igazán volt időm még bővebben átolvasni mindenki írását, ide oda beleolvasgattam.

Barbi: Ádibádi nagyon édes.Amint látom már polóban van. Akkor ugye már nyoma sincs a hónak?KépAzért furcsa lehet az ilyen ingadozás, fejed bírja még? Remélem nem fáj túl sokat.Nagyon jólesett a múltkori hozzám idézett szavaid, nagyon kedves tőled, hogy így gondolod!Kép.Köszönöm.Éjszakákhoz gratulálokKép. Az új autó is csudaklasszKép

Brigi: aranyos fiaid vannak, manódnak olyan kis pufók az arcocskája, jól meg lehet nyomogatniKép.Jó kis husiKép

Orsolya: remélem már jobban vagy . Mi lett a gyomroddal? Jobbulást kívánok!

Cory: érdekes lehetett Balu leállása az esti szopikról. Nem tudom nálunk eljön e az az idő, amikor már nemcsak szopizni, de végig is fogaj aludni Robó az éjszakát.

Klarissza: boldog hófordulót utólag is LAckának.Tüneményes egy kisfickó és imádom a képeit nézegetniKép.Igazi model arca van.

Panu: gyereknap ide gyereknap oda, mindenképpen jó lenne már egy talit összehozni szerintemKép. Legalábbis én már nagyon várom!

GAbi75: semmi gond, én is sokat vagyok elhavazva és mostanában igencsak magunkról írok egy pár sort. Többre nincs nagyon időm.Nálunk is megy az anyásság, az egy ágyban alvás, de én is úgy vagyok vele, hogy az idő rohan és nem sokáig fognak odabújni hozzánk. Bár az csak hab a tortán lenne, ha végig is aludná az éjszakát a drágámKép

Gabi: igen, megkaptam, köszi a leírást. Aranyos vagy, hogy elküldted. Nagyon aranyosak a fiúk a képenKép. Nálunk Robó pici kora ót autózik és jókat alszik a kocsiban. Igaz volt rá eset, hogy hiszti is volt , de ettől eltekintve szereti a az autótKép.

Zit: gartulálok a jó hamizáshoz. Részvét a nemalvások miatt. Nálunk is dettó ugyanez megy.Porszívós storyn jót mosolyogtamKép.Mindig jó kis eseteket írsz. Nem unatkoztokKép.

Zsizsa: szépek a virágjaid is. De legfőképpen Gabóca virágszáll tetszikKépKépet kérünk még még még.Mászáshoz pedig óriási gartulaKép. Látod ő is beindul előbb utóbbKép

Meme: képekte várok ám a keresztelőrőlKép.Gratula a felálláshoz és remélem a vizsgáid is sikerültek. Nagyon ügyi vagy!!

Ann, Edit, DBarbi, és a többiek merre vagytok???

Mi jól vagyunk, Robó örökmozgó.Éjszak viszont még mindig nam akar aludni. Azaz alszik de félálomban cicizik és forgolódik.Különösebb fejlemény nem történt velünk mostanában. Nagyon szeret játszani, főleg az tetszik neki, hogy mászik előttem én pedig hangosan mondogatom, hogy "eeeelkapoooom". Akkorákat nevet hozzá és várja, hogy induljak felé.Félúton nagyfiúsan felül féloldalra, majd őrült tempóba beindul. Látni kéne mikor siet, a kis kezei és lábai néha össze vissza mennekKép. Meg lehet zabálni Kép.

Tényleg nálatok is sokat forgolódik a ded álmában?

Lassan búcsúzom, mindenkinek jó hétvégét ha nem találkoznánk addig.

Anita
anita77

Sziasztok Kép
Előrebocsátom, h semmit sem olvastam vissza Kép Napok óta készülök ide, de mindig ilyentájban jutnék ide és olyan hulla vagyok,h nem megy. Jó 4-5 napja modom azt magamnak, hogy majd MA.. és elmarad. Most nem fexem le addig, amíg nem jelzem, hogy minden ok velünk Kép
Hami már nemcsak felül, hanem nagyon ügyesen ül, belém kapaszkodva feláll, annyira édes!!! KépKépKép
Meg mindenfélét kóstolgatunk is, majd beszámolok, de most mennem kell, viszem a helyére aludni... meg magamat is, mert ráesik a fejem a billentyűzetre
Megpróbálok holnap jönni, olvasgatni + képet is teszek fel, jó? Kép
Puszi mindenkinek!
Ann
annann

Sziasztok!

Bocsi, én is úgy vagyok vele, mint Ann, hogy mondogatom, hogy majd ma (bár én az írással vagyok így, olvasni azért szoktam), aztán mindig elmarad.

Pár szó magunkról: Gabi kétszer felálltKép, még mindig csak három foga van, és továbbra is utálja a hozzátápit, és elég érdekesen mászik: sokszor nem a térdén akar, hanem a talpán és a tenyerén, így viszont gyakran orra bukik, és akkor van ám sírás-rívás. Meg a fejét is egy csomószor beüti ide-oda, sosincs nap harci sérülés nélkül. Ma a fürdővízbe is beleszippantott, hát olyan ordítás volt, ugyanis belement az orrába.Kép Viszont előtte nagyon jót pacsált, az erkélyre kihallatszott, hogy milyen jókedvűen sikítozik közben.Kép Nálunk mostanában a sikítozás a menő, kissé már várom, hogy megunja.Kép

Ann,
várom a képet!Kép

Anita,
ez az "elkapom" tetszik, én is kipróbálom.Kép Remélem nem védetted le.Kép

Cory,
nálatok Zsoma elalszik a kiságyban egyedül, vagy hogyan tudod belecsempészni? Nálunk már ezzel gond van, ezért végig velünk alszik a kiscsaj (amit nem bánok, de azért nem lenne rossz legalább az éjjel egy részét kényelmesen kinyújtózva tölteni). Én is azt a rendszert akartam megvalósítani, ami nálatok működik, csak valahogy nem jön össze a kiságy egyáltalán. Arról nem is beszélve, hogy Gabó az első elalvása után fél-egy órával mindig felébred öt percre, szóval lehet, hogy végül is feleslegesen érdeklődöm.Kép Azért kíváncsi vagyok, hátha...Kép

Barbi,
éljenek a hokisok!Kép Kutyabecenevek.Kép De jó lehet Ádinak a fűben!Kép Nagyon cuki a nacijában!Kép

Klarissza,
a Jóbarátok nálunk is menő, eddig a két első évad van meg, de a többit is akarjuk. Én szeretem a Gyűrűk urát, sőt rajongok érte.Kép Nálam ez már a gimiben indult, és azóta tart.Kép Laca egyébként tényleg elég hobbitszerű ezen a képen.Kép

Vera, Gabi,
a két gyerkőc nagyon édi együtt!Kép

Gabi,
az én Gabim mindig is utált autózni, most is.Kép Mindig 5-6 csörgővel/játékkal készülök, de az út végére mindig totál kivagyok, pedig 45 percnél többet még sosem mentünk. Sajnos nem tudok jó tanácsot adni. Gabi is azt utálja, hogy be van kötve, de ha meg nem kötöm be, akkor minek lenne egyáltalán az autósülés?

Zit,
orrszívós sztori tényleg vicces.Kép

Gyereknapon mi nem érünk rá, anyukámékhoz megyünk. Viszont mivel senki sem jelentkezett Állatkertezni, holnap elmegyünk a húgommal.Kép

Gabi75,
örülök, hogy már jobban van Dávid! Az én lyányom is elég anyás, mondjuk ő azért másokkal is elvan egy kis ideig, de ha ketten vagyunk, akkor igényli, hogy mindig lásson.

Panu,
milyen volt a mozi? De jó, hogy ti tudtok menni!

Zsófi,
a vizsgákhoz mennek a drukkok! Azért lazítsál is egy kicsit!Kép Kistesó ügyben mi a hír?

Na, ennyire futotta, sok mindenre nem reagáltam, de azért remélem, megbocsátotok.Kép

Legyetek jók, okosak és szépek! (Anyu szokott így elbúcsúzni tőlünk.Kép)

Jók legyetek, jeget-havat ne egyetek! (Így meg apu.Kép)

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Addig nem csinálok ma semmit amíg gyorsan nem írok nektek pár sortKép
Sajnos az utóbbi időben én sem tudtam írni, olvasni szoktam, de az írás az már más. Nem akarom hogy úgy tűnjön hogy másnak nem akarok írni, csak mindig magunkról, ezért inkább nem is írtam. De most mégis hírt adok magunkról, ugyanis ma délután elutazunk és csak két hét múlva leszünk újraKép

Bencike továbbra sem kúszik-mászikKép viszont egész nap képes elüldögélni bárhol, ha elfárad nagyon ügyesen ledől, de legtöbbször nem hátra hanem oldalra vagy előre, és még sosem láttam hogy hogy csináljaKép De mikor ránézek, mindig máshogy vanKép
Tegnap délelőtt 9-11ig végigülte a kozmetikusnál az arckezelésem idejét, és naggggyon büszke voltam ráKépKép

A hozzátápi nálunk már mondhatni tökéletes, ebédre már egy egész üveg bébiételt megeszik + varázsitatóból iszik hozzá majdnem 1 dl Hipp gyümilét. Emiatt viszont a szopit már délben pár napja nem kérte. Így a délelőtti 10 órás szopi után csak 4 körül szopizunk újra. Így már hosszabb programokat is lehet vele csinálniKép
Valamelyik nap viszont 3 percre szó szerint elfelejtette hogy kell szopizniKép Szegénykém este próbálta megszívni a cicit, de valahogy nem csukódott rá a szája, éredekes volt. Aztán próbáltam a cumit, azt sem tudta szívni, de végül csak rájött hogy kellKép fogalmam sincs mi volt ez!
A másik érdekes dolog hogy az utóbbi 3 napban nem hajlandó a pelusba kakilni, viszont amint leveszem róla, rámnéz hosszasan, majd szépen odakakil a szőnyegreKép Most már rutinosan várok egy kicsit a pelus kivételévelKép
Férjem itt poénkodott hogy vegyünk neki bilitKép

Foga egyelőre nincs, de szerintem hétvégén meglesz, mert annyira fehér az ínye hogy legalább már azt is tudom hogy ez hogy néz ki. Ugyanis én már egy hónapja is azt mondtam hogy fehéredik. Na, az ehhez képest semmi nem volt. És kicsit meleg is az ínye alul, tapasztalt valaki hasonlót fogzáskor? Ja, és a nyála is ömlik, amit szintén mondtam már ezer éve, de most szó szerint ömlik a szájából!

Nagyon jókedvű szinte egész nap, a múltkori hisztis időszaknak már nyoma sincsKép Akkor is a fogára fogtam szegénynek és tessék, fog seholKép

Most egy hétig a férjem Svédországban lesz, mi pedig addig a maminál Szolnokon, utána viszont családostul a Velencei tóhoz megyünk nyaralni. Remélem jól sikerül Bence első nyaralása! Kép

Ne haragudjatok hogy most önző módon csak magunkról írtam, de sajna még nem vagyok teljesen összepakolva...
Mindenkinek nagyon szép napokat kívánok, menjetek sokat a szabadba, és remélem hamarosan tényleg megszerveződik ez a topictalálkozó!!!KépKép

Sok puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Zsizsa: Zsoma nem alszik el egyedül Kép Szopival bealtatom, és úgy rakom be a kiságyba. Balu végig velünk aludt, de a mi ágyunk magas, és többször legurult, ekkor beszoktattuk a kiságyba. Mármint, hogy ott aludjon el. A kiságy nálunk a franciaágy mellett volt akkor (most Balu ágya van mellette, és amellett van a kiságy). Balut befektettem, melléfeküdtem a franciaágyra, simogattam, énekelgettem neki... Az első két nap sírdogált, de aztán nem volt gond. Egyik reggel azt vettük észre, hogy Balu nincs köztünk. Nagy pánik, kerestük ezerrel, ő meg békésen aludt a kiságyban Kép A leesések miatt ragaszkodtam ehhez Zsománál. Eleinte nála sem ment a lerakás, de a legurulástól nagyon féltem, így havonta megpróbáltuk. Persze Zsoma is gurult le már azóta Kép
Ja, és ha még úgy ébred Zsoma, hogy ébren vagyok, akkor a kiságyba kerül vissza.

cory

cory
Budapest

Én is meg vagyok ám, csak az elmult napokban kicsit összecsaptak a fejem felett a dolgok. Tegnap voltam dokinál és beigazolódott amitől féltem, 4hetes terhes vagyok. most teljesen el vagyok keseredve, hogy mit csináljak. Olyan tanácstalan vagyok. Szeretném is meg nem is. Most vessen meg aki akar, de albérletbe még egy babát? hát nem tudom. Sok szól melette és sok ellene. 2hét mulva kell visszamennem és akkor kiderül, hogy egyáltalán fejlődik e rendesen.
Ne haragudjatok, hogy nem irok senkinek, de annyira össze vagyok zavarodva, hogy nincs türelmem irni. Ezt viszont muszáj volt leírnom.

További szép napot mindenkinek!
Brigi
bombomanyu

Sziasztok, na itt vagyok Kép
Még meg sem köszöntem a hiányolást, azoknak akiknek hiányoztam Kép
Nemtom, h miről számoltam be utoljára, ezért most leírom a hozzátápit.
Hami most 3. hete kap vmit. Azt már írtam, h jonatán alma fúúúúúúj, jonagold, nyaminyami Kép Továbbá barack nyaminyami. Meggyből több jön ki, mint be - á, nem is, már jó pár kanállal van abból is benne.
Csajszik, aki adott rizst (házilag készítettet) - hogy csináltátok? Gyümivel kapta, vagy hoooogy? Én a jövő 7en ezt próbálnám meg, mint új kaját.
És még egy kérdés: ha csak szopit kap mellette, akkor mikor próbáljak meg napi 2 étkezést?
Mostmár nem lesz olyan könnyű az életem, mint a csak szopival brühühüüüüüü Kép

Arról már írtam, h meg nem áll a kisasszony - pontosabban álldogál Kép Persze csak belém kapaszkodva jó, a kiságy és egyéb bútorok nem annyira nyerők... Üli már tényleg szépen ül, és rájött arra is, hogy milyen közel kell leülni a tárgy mellé, hogy elérje. Eleinte nagyon messze ült le tőle, utána meg nem ért el semmit Kép
Fél éves kora óta folyamatosan dumál, van egy halom úgy hangja, főleg a d, gy - agyá, ede, ilyenek Kép
Alvás: nappal babakocsi, éjjel - mint Coryéknál - szopiba bealvás után ágyba csempészés. Továbbra is kb. 7x eszik egy nap - ergo: éjjel kb 3,5 óránként kelés van.
Fog még sehol Kép
Remélem, kimerítő voltamKép

Cory, egyébként egyedül nem alvásban te tartod bennem a lelket, amikor néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha egyedül is el tudna aludni, akkor jönnek a te szavaid, h Balus is ... meg rájövök, hogy én féltem kiskoromban, így mindig marad Kép

Vera, érezzétek jól magatokat, várunk vissza fogas Bencével együtt Kép Tényleg csúcs szuper lehet Bence, már nagyon szeretném látni!!!

Zsizsa, Gabi... hát Hami is iszonyúan utálja az autósülést, el sem tudom mondnai, mennyire. Pedig mi megyünk vele soxor, talán már hozzászokik lassan. Akkor jó, ha el tud aludni benne. De ha épp nem álmos, akkor üvööööööölt! Cumi feltétlenül kell neki, persze kiköpi. Meg a kezét kell fogni, akkor jobb... Játék csak néha hatja meg. Amúgy,ha ketten megyünk kocsival és mellettem ül elöl, akkor szinte soha nincs baja, vagy lehet, h gyorsan tudok rá reagálni, nem tudom. No meg énekelek és mesélek ezerrel. Ez jó!

Zsizsa, még az alvásról. Hami is felébred mindig (szinte mindig) az első elalvása után. Én addig át sem viszem a helyére. Bealszik a szopiba. Utána én teszem a dolgomat, vacsi, fürdés.. közben megtörténik az a bizonyos felébredés (kb. 1-1,5 órán belül), akkor cumit kap, ha nem válik be, akkor megint cici. Ekkor viszont már olyan mélyen bealszik, hogy át lehet vinni Kép
Gratula a felálláshoz meg a többi produkcióhoz, olyan ügyiiiii Kép Hami is soxor 4 kézlábazik a szó szoros értelmében, meg kúszik, mászni még nem tud.. lehet, h előbb fog menni mint mászni Kép

Anita, tényleg valószínűleg meg lehet zabálni Robót Kép Én úgy vagyok vele, hogy amikor ilyen édeseket írtok, azonnal rohannék, hogy megnézzem!!!! KépKépKép Már úgy szeretném Robót is látni! Kép Jajjj, napszemüveges Robó, annyira édes!!!!!
Hami sztem meg se mozdul éjjel, vagyis nem tudom, de nincs nagy mozgás alvás közben, az tuti.

Barbi, gratula a hokisoknak. Mikor lesz a döntő, vagy már volt? Pedig szeretem a hokit is, mint sok más sportot, de most nem tudok követni semmit (kivéve a vízilabdát) Kép Pedig lesz olimpia, na akkor odaszegeződöm a gép elé!
Fogakhoz gratula, már számon se tudom tartani, h hány foga van a nagylegénynek!
Nagyon édes Ádi az udvaron, no meg a hintában Kép de nem tudom megállni, h meg ne jegyezzem, nagyon szépen gondozott udvarotok van ám KépKépKép

Gabi75, hát tudod, én úgy vagyok ezzel az "anyás" témával, hogy hagyom amíg lehet. Később meg majd örülnénk neki, ha egyáltalán odajön a gyerek KépKépKép Szóval valamiért megvan az igénye az anyjára, ami ha megfelelő mértékben ki van elégítve, akkor van elég önzbizalma nekivágni a világ felfedezésének. De ha ennek az igénynek a kiegégítése csorbul, akkor maga az igény fokozottá válik és annál inkább akarja... No meg nem is teremtődik meg az alapja annak az önbizalomnak, ami a világ felfedezéséhez és az anyától való távolodáshoz kell.

Gabi, remélem, jól sikerül majd a keresztelő, várjuk a képeket Kép
A 25 fős csoport a törvényben meghatározott maximum (de csak az átlaglétszámra vonatkozik, tehát beírva leeht több is). Nálunk az a gyakorlat, hogy kiscsoportban kevesebben, nagycsoprotban többen vannak, akár 30 fölött is, ami tényleg nem valami jó Kép De így is sorban zárjkák be az ovikat, még akkor is ha az önkormányzatok nem tudják a törvényi előírásokat telejsíteni... (pl. most a mi ovinkat is ez fenyegeti, de ez bonyolult történet) Szerintem ha majd egyszer ovit választasz jól nézd meg az óvónénit, akihez viszed Zsoltikát, hiába a jól felszerelt csacsiragyi ovi, ha emberileg nulla KépKépKép

Zit, orrszívós story KépKép Ha nem alszik a ded kérünk ám képet!!!!! Meg akkor is, ha alszik Kép

Na, most ennyire futotta, irány a szopi Kép
És íme a beígért képek:
ücsörgünk + meggyet eszünk című (hozzáteszem, h sztem az előke csak dísz, mert a meggylé speciel befolyik a nyakába Kép ) A pépes az nem Kép
KépKép

Pusszancs
Ann

Ui: ha jövő vasárnap a gyereknap az nekünk nem jó talizni, már foglalt egy kirándulás számára
annann

Sziasztok!

Ann: Rizs: én adtam Kép Kicsit szét kell főzni. Annyira hogy villával meg tudd törni egy picit. Az már jól turmixolható. Én adtam üresen is (utálta) meg gyümölccsel is (így bejött). Amit már kapott korábban gyümölcsöt, azzal simán kombinálhatod. Én nem raktam bele sót, de lehet, hogy kellett volna. Most már a saját magunknak készült köretből is eszik simán. Akár üresen is. De van, hogy ezzel sűrítem a bébiételt, mert ő állandóan rágna, úgyhogy így legalább darabosak lesznek a nekivalók is.
Tegnap kapott körtét szeletelve. Nagyon tetszett neki Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Én is úgy vagyok, mint Vera, mostanában inkább csak olvasgatok, mert annyi mindent csinálok, hogy alig jut időm a netre.

Pl. csináltam oroszkrémtortát (bár a tejszínhabos díszítés lemaradt). Igazából a keresztelőre gyakorolok Kép. Június 6-án lesz, utána meg itthon ebéd szűk családi körben és úgy gondoltam készülök majd valamiféle tortával. Hát ha így sikerül, akkor büszke leszek Kép

Amúgy jól vagyunk, vettem én is kiscipőt. A védőnő azt mondta hogy dr. leo és Szieszta márkájúak a jók, én ugyan nem olyat vettem, de remélem a "no name" is megteszi.

Üdv:

Docka

Kép

Kép

Kép
Docka

És a kiscipő használatban:

Kép
Docka

Docka, Andris nagyon nagy fiú! És milyen édik a fogai KépKépKép Eddig nekünknyugi volt, mert Hami nem akart kimenni az előszobába, konyhába, de mostmár folyton kint akar lenni - ott meg hideg a kő ...

Cory, hogy eszi Zsoma a szeletelt körtét? nem értem Kép almát is adtál így neki?

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Ann: hát az apja megmosta, megpucolta a körtét, és levágott belőle egy darabot. Úgy, ahogy az öregek szokták enni a gyümölcsöt. Akkora karika, hogy egy felnőtt egyben bekapná, de ő megfogta a kezével, és nyammogott rajta. Almát úgy adok neki, hgoy az egyik felét megpucolom, gyerek az ölembe háttal... Így: http://babanet.hu/album/main.php?album=2147&page=1&image=42015

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Kicsi fiam az igazak álmát alussza, de már lassan 3 órája Kép Ilyenkor mindig aggódok, de sokszor úgy érzem, nekem semmi sem jó. Ha alszik, akkor az a bajom: tán csak nem beteg? Ha nem alszik, akkor meg az a rossz, mondjuk akkor nyűgösebb Zsoltika.

Panu,
hogy megy a szopi? A szénsavas ücsiről leálltam most teljesen Kép De reggel Zsoltika ennek ellenére sírva ébredt, megint jött jó sok puki Kép Egyébként mi a séták során nagyon sok anyukával és babával találkozunk. Szinte sosem sétálunk egyedül Kép Most már nagyon sok ismerősünk van itt a lakótelepen, de ha nem is ismerek valakit, akkor is meg szoktunk állni beszélgetni Kép Igazad van, kell a társaság, én is úgy vagyok vele, hogy nem akarom elszigetelni Zsoltikát. Meg aztán nekem is kell egy kis dumcsizás Kép A sírás természetes reakció, pont ebben a korban jellemző a picire, hogy az idegenektől tartanak, sőt sírva elfordulhatnak! Pont mint Zsoltika. Vera doktornénije mondta is, hogy épp akkor lenne baj, ha a gyerkőc nem mutatná jelét a bizalmatlanságnak vagy félelemnek, ha idegen arcot lát.

Gabi75,
Zsoltika is anyás. Nincs ebben semmi rossz Kép Bár azt megértem, hogy nem akarod az ágyatokba szoktatni őt. Azt én sem szeretném. Hát nem is tudom, kicsit azért próbálni kell "elengedni" őt. Ti szoktatok találkozni másokkal, barátokkal, anyukákkal? Csak hogy a kisfiad lásson más arcokat is, ne csak a tiédet és a férjedét Kép Talán ez segít abban, hogy egy kicsit leváljon rólad.

Barbi,
olyan jót mosolyogtam, nagyon jól fordítottad Zsoltika és Bence mondanivalóját Kép Az autós tanácsot köszönjük, a zene nálunk is bejön többé-kevésbé, egy idő után sajnos már az sem érdekli Zsoltit Kép Alvásért irigy vagyok KépKépKép Énis, énis!!! Ádibádi nagyon édes a füvön, látom megérkezett hozzátok is a jóidő Kép

Anita,
forgolódás nálunk is megy ezerrel! Sőt Zsoltika előbb-utóbb mindig beveri a fejét az ágy támlájába, addig kúszik-mászik álmában. Szeret hasrafordulva is aludni. Hogy halad a felújítás?

Zsizsa,
autósülés Kép Pedig azt hittem, csak nálunk nem jött be, mindig azt hallottam, hogy a gyerekek imádnak autózni. Bekötni meg tényleg muszáj őket, szóval sok választási lehetőség nincs. Mi jövő hét végén megyünk ismét Szentesre, de már előre félek az úttól. Azt találtuk ki, hogy minden parkolóban megállunk, kivesszük Zsoltikát, sétálunk, esetleg eszünk-iszunk... Egyszer meg majdcsak odaérünk! Majd megírom, hogy bevált-e Kép Felálláshoz gratula!!!

Brigi,
nehéz helyzet Kép Nagyon megértelek, hiszen albérleben laktok, az egy csomó kiadás. Azért ugye megtartod a babát? Én mindenképp megtartanám, a gondolatát sem tudom elviselni, hogy elvetessem... Mit szólt a párod? Sok-sok kitartást kívánok előre is Nektek!

Ann,
de jó, hogy írtál! Hami csudaédes és tündérszép. Gyönyörű szemei vannak!!! Kérdés: a meggyet hogyan adod Haminak? Nekünk is van lefagyasztva, de hát a meggy olyan savanyú, én tuti nem enném meg cukor nélkül, így Zsoltikának sem adtam még. Te mivel kevered?
Ovi: egyenlőre csak nézelődünk, informálódunk. Viszont majd ha odakerülünk, természetesen óvónénit választunk majd. Az a legfontosabb!!!

Docka,
ügyi vagy, gyönyörű a torta, biztos finom is volt Kép Andris pedig csodaszép, a cipő is klassz! Zsoltika is mászkál már a kövön, de igyekszem ritkán kiengedni, inkább lekötöm, hogy a szőnyegen maradjon Kép

A hétvégén mi sajna nem érünk rá, irány Szentes Kép Mostanában amúgy is mindig van valami. A keresztelőről pedig rakok fel majd képeket Kép

Még két kép Zsoltiról. Az egyiken már füri után vagyunk, bocis pizsamában Kép Persze aludni nem volt hajlandó, ezért apája még szórakoztatta egy kicsit. A kalap most nagoyn menő, imádja Kép És képzeljétek, valahogyan magára húzta a habtapiból az M betűt KépKépKép

Kép

És így állunk már:

Kép

Puszi mindenkinek, és kellemes hétvégét:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Sajna én sem tudok visszaolvasni most,csak úgy átfutottam néhány írást, de a képeket megnéztem.
Láttam Zsoltit és Bencét a közös séta alkalmával, Ádámot a fűben, Hamit üldögélni, meg meggyet enni, Andrist a kádban és az új szandiban, (mellesleg nekem a macis harisnya is nagyon tetszik), és végül Zsoltit kék sapiban, aztán Zsoltit mezítláb, amint épp lepakolná a CD-ket (gondolom). Ők voltak ezen az oldalon.
Ja, meg az oroszkrémtorta, Docka, minden elismerésem!
Cory: olyan jó olvasni, amiket írsz, mindig megnyugszom, hogy egyáltalán nem vagyunk kivételek, más is csinálja így, és lám, működnek a dolgok. (Most éppen az alvásra gondolok.) Ja, és még a rizs kapcsán írtad a sózást, hogy lehet, hogy kellett volna. Tényleg, mikortól kell sót tenni a kajába? Én eddig még egyáltalán nem sóztam meg semmit.
És mégegy kérdés: Balu jár bölcsibe? (Bocs, ha nem figyeltem volnaKép) Ha igen, mikor kezdted el beszoktatni, vagyis hogy jött össze a dolog Zsoma születésével?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hali!

Megjöttünk az Állatkertből, nagyon jó volt!Kép Gabinak nagyon tetszett, sikítgatott égbe-világba.Kép Bevittük a simogatóba is, de nem akart simogatni, csak nézett és sikítozott.Kép Aztán meg úgy kifáradt a sok új infótól, hogy egyik pillanatról a másikra bealudt a kezemben.Kép Ja, és ma kibújt a negyedik foga, érdekes módon nem a bal felső egyes, hanem a jobb felső kettes. Így most felül két foga van jobboldalt, balra meg egy sincsen.Kép

Cory, Ann
köszi az infokat az altatásról, lehet, hogy én is megpróbálom majd a csempészős módszert a felébredés utáni elalváskor. Nálunk sajnos a simizés, éneklés nem jön be, mert Gabi nem csak sírdogál, hanem üvölt, és egyre jobban és jobban üvölt, ha nem veszem fel.

Most viszont sírdogál, ezért a többieknek csak később írok.Kép (Szegény kifáradt ám a sok sétában, megyek, és elaltatom.)

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Cory, köszi a képet, nagyon ari Zsoma. Kép És így mennyit nyammog le belőle? Én kb. 1/4 almát adtam Haminak, h nyammogjon, de utálta megfogni, mivel nyirkos, jól elhajította KépKépKép Azóta nem kapott. Lehet, hogy megpróbálom így ahogy te.

Gabi, Zsoltika annyira édes!!! Te sem panaszkodhatsz a szemeire, nagyon szépek!!! KépKép Hogy milyen büszke a tudományaira KépKépKép
Én felolvasztottam a fagyasztott meggyet és úgy kapta. megkóstoltam előtte, nem volt extrém savanyú, de mondjuk én szeretem a meggyet Kép De nem várom el tőle, h egy étkezése meggy legyen. Mondjuk egyelőre csak levet kapott. Sztem almával vagy barackkal majd megpróbálom keverni, de tisztán is fog kapni, hogy szokja az ízt. De csak addig, amíg elfogadja.
Ann
annann

Vera,
irigy vagyok ám a nyaralás miatt, mi az idén nem megyünk, csak a párom kivesz egy hét szabit, és akkor együtt leszünk, meg megyünk ide-oda. Ó, a Velencei tó...Kép Jó utat nektek!Kép Kaki dolog poénos, bár ha nekem csinálná ezt Gabi, biztosan nem örülnék.Kép Az üldögéléshez gratula!

Brigi,
itt szenvedek, hogy mit írjak, így inkább nem is írok semmit. Együttérzek.

Ann,
én a rizst zöldséggel adtam, de nem jön be Gabinak, valahogy nekem is ízetlennek tűnik az egész, úgyhogy nem is csodálom, hogy nem szereti. Na, megint el kezdett nyűglődni, az előbb nem aludt el a szopi alatt, pedig látszik rajta, hogy hulla fáradt, úgyhogy folyt. köv. később.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Hagnosz: jót kérdezel Kép Egy csomó helyen azt olvasom, hogy nem kell semmit sem belerakni ízesítésnek a baba ételébe, közben meg mások azt mondják (pl egy ismerős védőnő), hogy simán rakjak bele sót. Több gyereket is ismerek, aki egészen addig nem evett semmit anyatejen kívül, míg nem a család ebédjéből kapott (pl gulyás leves turmixolva).
Balu nem jár bölcsibe, mert nem akartam, hogy összekösse a dolgot a kistesó születésével, és úgy érezze, meg akarok tőle szabadulni, és kitúrja a tesó. Meg mivel itthon vagyok, a bölcsi fel sem merült. De még oviba sem megy most szeptemberben, bár 12-én betölti a 3-at, de hosszú rágódás utáni döntés. Majd persze kiderült, hogy nem is vették volna fel, mert itt a kerületben ez megy. Ha szeptember 1-ig nem tölti be a 3-at, csak bölcsibe mehet.

Zsizsa: ha felébred Zsoma, mindig mellre teszem. Nem próbálkozom simizéssel, mert csak behergeli magát, és ő egy idő után képes hányni is a sírástól, abból meg nem kérek.

AnnAnn: Balunak a mai napig félig kell meghámozni az almát, mert akkor nem lesz maszatos, és így megeszik akár napi 3xfél almát Kép Zsoma nagyon keveset evett így az almából, inkább a fogának volt jó. De az álláról remek reszelt almát lehetett leszedni Kép

cory

cory
Budapest

Cory,
én is mindig mellre teszem Gabit éjjel, mert így a leggyorsabb a visszaalvás mind neki, mind nekem. Így nem szokott sírni sem, max. pár másodpercet, amíg eléggé magamhoz térek ahhoz, hogy megtaláljam a száját a cicivel.Kép Párszor próbáltam az ágyában elaltatni szopi után, akkor volt a sírás, és akkor mondtam le arról, hogy alapból a kiságyban altassam. A hányás nagyon rosszul hangzik, az Aludj jól gyermekemben írták, hogy a gyerekek ezt direkt tudják csinálni, és ne ijedjünk meg tőle, csak takarítsuk fel, hát én ezt nem bírnám, szerintem elég durva. Zsoma mint almareszelő.Kép

Ann,
a képekre még nem reagáltam, nagyon jók!Kép Elképzeltem Hamit hosszú hajjal nagylányként, hát lesz majd gondod bőven a fiúkkal.Kép Nekünk is volt ilyen rugink, most nőttük ki (azaz Gabi nőtte most ki, én már eleve sem fértem beleKép).

Docka,
fájdítod itt a szívem a tortával.Kép Andris nekem a fürdős képen tetszik nagyon, a fogával irtó cuki.Kép

Gabi,
én is mindenhol azt hallom, hogy a gyerekek imádnak autózni, jó azt hallani, hogy Gabin kívül is vannak olyanok, akik nem (persze a jó az lenne, ha ők is szeretnénekKép). Kalapos és álló Zsolti is csúcs, a bocis pizsi is tetszik.Kép

Most mennem kell kivenni a kiscsajt a kádból.

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Örülök,hogy megint többen is irtatok, és már minden képet végigmazsoláztamKép
Haminak olyan szépek a szemei, de én ezt az elsö pillanattól mindig emelegetem, olyan nagyon bájosKép
Zsolti korán kezdi az ABC-t, de ha jól látom, akkor a földön is maradt egy M betü,vagy az W?KépKép
Andris vicsorgva csúcsaranyos, de az a torta övön aluli ütés voltKép Ma megint fogyózom ugyanisKép

Brigi, én sem tudom mit irjak, mert annyira más helyzetben vagyunk,nem fair,ha azt irom én ezt-meg ezt csinálnám...Én pont tegnap beszéltem erröl a párommal (na, nincs semmi jel,csak valahogy eszembejutott), jó lenne egy kislány emellé a huncut csirkefogó mellé. nem most, csak eyszer. Viszont azt már régebben megbeszéltük,ha véletlenül sikerül (én nem szedek bogyót), akkor megtartjuk. De nálunk Ádám elsö baba, saját házikónk van,szóval egész más a szitu. Bár nekünk meg a nagy egyedüliség miatt lenne kutyanehéz, szóval ezért irom, hogy egyikünk sincs a Te helyzetedben.

Anita, itt már másnap nem volt hó, egész egyszerüen utána rögtön meleg lett. Amikor a fényképet készitettem plusz 32 fok volt, szóval már majdnem kánikulánk is volt. Most viszont második napja esik az esö, ki sem dugjuk az orrunkat.
Robó biztos nagyon aranyos ahogy mászik, ezt a gyorsaságot én is ismerem,szinte rákapcsol Ádám is egy fokozattal, amikor valamiért nagyon hajt. (pl kutyatányérKép) Most már a lépcsön is megállás nélkül folyamtosan felmászik, volt ideje kigyakorolni a mozdulatsortKép

Ann, jó,hogy irtál, már majdnem megit hangosbemondóztam ittKép
Hami ügyes-szép-és okos is, remélem igy is maradKép
Brokkoli karalábéval, és karfiol répával? Na,ehez mit szólsz, mert Ádám ette...
A kertünk meg csak ezen az egy részen nem virit a kikiricstöl,amit elöször nagyon szerettem, de most már utálok,mert tele van a füvünk vele.

Docka, nagyon aranyos a kisszandi amit vettél, szerintem most még elmegy a noname is. Én is nagyon kezdö börszandit vettem, de azért,mert most még csak a babakocsiban ülve közlekedünk az utcán, akkor megminek lábemelös-bokatartós...Majd ha tényleg totyogásra kerül a sor, akkor legalább azt is tudom mekkora lesz a lába addigra, biztosan nö még...(a macisharisnyát én is kiszúrtam,olyan ééééédesKép)

Vera, nektem meg jó mamizást, aztán meg nyaralást, én is mennék szivesen, de max. a pincébe mehetek épitkezni.
Fogacska biztosan most már kibújik, mi most éppen kettöt növesztünk egyszerre.
A nyálcsogás ismerös, nálunk ehhez még iszonytos szagú és állagú kaki is jár, és a csodás az egészben,hogy képes óránként nyomni valamit a pelusba...
Lehet, Bencit már rálehet szoktatni a bilire, ha ennyira tudatosan csinálja. Majd irjál róla, mit csináltok ez ügybenKép

PGabi, jó utat Szentesre, és kitarást az autózáshoz...NEm tudok jobbat mondani,mivel lehetne elvarázsolni Zsoltit az utazás idejére, hogy tetszen neki...

Na, lassan végére értem, ha jól hallom Ádám is az alvásának...Ma a második fogacska is áttört, nem aprózzuk el, ha fog akkor rögtön kettö..
Én nekikezdtem a korlátok lakkozásának, igy most mint egy mérgezett egér fel-alá rohangálok a pince és a felsö emelet között. Kitünö testmozgásKép
Hétvégére jó elöre elköszönök, mert hétfö is szabad lesz, megint dolgozunk a pincénken szerintem egész hétvégén, szerencse,hogy esik az esö, igy nem csábit a kirándulás sem.
Ja, és a hokisok kedden kezdik a következö sorozatot,megint négyet kell nyerni, úgyhogy biztosan hallotok még róluk!
(egyébként ez most már Kanada szerte nagy hir,mert 10 éve nem volt kanadai csapat a döntöben. A mieink meg 15 éve, szóval elég nagy dolog ez itt most)

Sziasztok:
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

A fejem majd szétmegy , annyira fáj, közben Robó is nyekereg, ugyanis délelőtt keveset aludt, mert szegény apa ma is burkol így a flex hangja kissé felrisztotta manótKép. Most meg itt a senemvagyokálmosmegálmosis hangulatában van, biztosan tudjátok ti is milyen ilyenkor a ded.Hagyom pakolászni egy kicsit, aztán elaltatom ha sikerül...
Mellesleg tüneményes, tegnap elkezdett énekelni, dúdolászni. Ne tudjátok meg milyen aranyosKép.
Sokat énekelen én is a nemtúljó hangomon, biztosan ebből ragadt rá a kedv.
Éjszak még mindig forgolódik ezerrel, nálunk is úgy működik, hogy hol ide csempészem, hol oda, már attól tartok egyszer eltűntetemKép.Nem igazán érzem azt, hogy nagyágyfüggő lenne, mert a kiságyában is elvan, de sokszor önző módon kényelmesebb nekem is , mikor hanalban van hogy óránként ébred és akkor elég ha ott van mellettem és a cumit beadom a szájába, alszik is tovább. A reggel viszonz általában a nagyágyban éri. Azért megnyugtató, hogy többőtöknél is így megy.

Brigi: kissé nehéz helyzetben vagyok én is, mit is írhatnék Neked.Gondolom nem igazán volt tervbe véve egy bébi, de én szerintem ebben a helyzetben ha nem is ütemeznénk előrre , megtartanám.Nem könnyű dolgod van, az biztos. Mi is úgy vagyunk, hogy egyenlőre Robó és neki próbálunk mindent megadni, aztán jöhet pár év múlva a tesó. Szeretnék még én is csak vele foglalkozni.Sok mindent próbálj mérlegeni. Ilynkor képzeletbeli mérleget állitok fel és amelyik oldalra több jó kerül az marad. Egy aranyos lánnyal szültem együtt , ő most 33 éve szerettek volna még bébit, de nem most. Ő is teherbe esett, már 12 hetes . Nagyon kétségbe volt esve, de mostanra boldogan várja második gyermeküket. Mindenesetre ha mellette döntötök, akkor próbáld csakis a jó odalát nézni és boldogan kihordani a kis manót, hiszen ő is érzi már most a szeretetedKép. Rem bizonytalanítottalak el jobban, próbáltam kicsit segíteni és nagyon sok erőt és kitartást kívánok.

Barbi: hokisoknak sok sikert , nektek pedig jó munkálatokat kívánok. Pincét építettetek , vagy mit csináltok rajta?Amint látom, mát a lakkoázásnál tartotokKép. Érdekes időjárás lehet arra felé is. Gratula Ádibábi fogacskájáhozKép.

Cory: nem győzőm hangsúlyozni, hogy jó anya vagy és annyi mindnre tudsz figyelniKép. köszi, hogy mindig segítesz nekünk és megosztod a tapasztalataidatKép.

Zsizsa: gratulálok Gabóca fogáhozKép. Állatkerti képek vannak? Várom ám őket mindigKép.Az elkapom játék nincs védve, de tudni ekll hozzá, hogy hangsúlyosan, nyújtava kell mondani, és közben úgy mászni utánna, hogy hallja, hogy a kezeid csapódnak a földhöz, így a leghatásosabbKép. Ja és gyors ütemben csapkodni, hogy érezze , mindjárt utóléredKép.Nálunk nagyon bejön. Sőt mostanában ő "kerget" engem. Kép.

Hangosz: látom te is időhiányban szenvedsz, azért manóról írj egy pár sortKép.

Gabi: képeket várjuk ám. Jó utat és remélem Zsoltika nem volt nyűgi útközbenKép.Képen nagyon édesek. Mindkét képen nagyon aranyosKép. Azért látszik ám a huncutság a szemébenKép.Szépen áll már nagyon ZsoltimanóKép.

Docka: nagyon édi AndriskaKép. Jaj úgy megszorongatánm a pancsis képenKép. olyan cukorfalat. Biztosan jól fog sikerülni a keresztelő, képeket várjuk rólaKép.Persze a tortád is nagyon gusztaKép.Majd a receptjét elküldenéd? Anyukám kedvence az oroszkrémKép.Nagyon ügyi vagy, hogy ilyeneket is tudsz sütniKép.Szandi nekünk is egyenlőre ilyen jellegű van, hiszen még nem tudnak menni és nálunk is főleg a babakocsiban van rajta, inkább szoktatom hozzá, mert Robó még a zoknit sem nagyon viselte egy időben a lábán. Mostanra kezdi a szandit is megszokni.

Ann: dejóóó hogy írtál végreKép. Mikor megláttam Hamit ledöbbentem. Egy , hatalmasat nőtt, kettő , azoka szemek. Valami lenyűgözően mesésKép.csodás kis szemei vannak, jaj a a fiúknak ha ránéz ezzel a tekintettelKép.Mikor jöttök Berénybe?KépRizst pedig ha nem is egybe főzöd lehet darálni is és úgy sűriteni vele az ételeketKép. Bár kevésbé tápláló, mint a burgonya, de megteszi egynekKép. Nálunk Robó nem annyira szerette az almát. Először nagyon ízlet neki, azután meg nem ette. Most sem igazán eszi meg, esetleg rágogatja, úgy mint Zsoma.

Vera: lehet tényleg , hogy Benci lassan a bilihez kezdi magát szoktatni, de nagyon jót mosolyogtam az új mutatványánKép. Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat az első közös nyaralásonKép

Zit merre vagy, Edit, Regina, batkamano , Szisz, Gabi75, Diti , Dbarbi, orsi, is régen írt és Meme is régen jelentkezet. Persze a többiek is hiányoznak, akiket kihagytam.Kép

Megyek, mert ebédelünk. Nagyon jó hétvégét kívánok minenkinek:

Kép

Anita
anita77

CSajok megprobalok vegre kepet feltenni,ma volt apa ballagasa!Hurra!KépImmar 2-dik .KépKépKép
gabi75david

Nem ertem hogy tette fel ilyen idetlenul a kepeket.Az elso fenti kep mellett en vagyok es apa de gondolom tudjatok.KépAz utolson a kicsikem apanak a ballagos sapkajaban,nem nagyon dijazta.Itt ma jo ido volt de borzasztoan fujt a szel csoda hogy egy ket normalisabb kepet is tudtunk csinalni.DAvidrol majd mostmar kuldok tobbet ,tegnap vettunk egy dig.kamerat.Nem tul jo a minoseg mert direkt kicsi kepet csinaltam hogy eltudjak emailbe tobbet kuldeni.

Lanyok a babak gyonyoruek,majd jovok kesobb vagy holnap es szemelyreszoloan is irok majd,most megyunk unnepelni etteremben harmasban Kép Na mindegy ennek is orolnunk kell hogy mar 3-an vagyunk,de azert rossz csalad nelkul unnepelni.
Mindenkinek szep napot!
gabi75david

Gabi75:
Jó csaj a mami és az apa sem semmi Kép, így hát nem is csodálkozom, hogy milyen szép a Dávid baba!!!
Úgy tünik, hogy Dávid titszta papa. Vagy tévedek?

(Visszatérve a mamára, milyen szép hosszú hajad van Kép Nem szoktál vele kínlódni, mosáskor, szárításkor?)
klarissza

hi

szerintem meggyogyultam, doki tovább "mérgezne".
gyomorfekélyre valo bogyot szedtem, de állitolag nekem nem az volt--hála

itt minden rendben, bene most aludt el a kezembe, kifárasztotta a "shoppingolás"

bombom:
én a másik oldalhoz tartozom(most biztos sokan néznek csunyán rám).
6 hos volt a babája a lánynak mikor ujra terhes lett, megtartotta. azota a nagyobbiknak nincs rendes családja, mivel komoly betegséggel született a pici, és vaj miért??????, mert az anya szervezete még nem volt feljkészülve.
TUDOM, hogy ez ritka, de belegondoltam mi lenne velem, velünk és a nagyobbikkal.
igencsak megsinylené.
panna 8 honapos volt mikor majdnem beütött a baj--én nem tartottam volna meg, ha ugy jön össze.

gabi75
szép pár vagytok, én is ujra hosszu hajat akarok!!!!

cory
jol van, akkor nem csak nálunk van/volt olyan, hogy alva kiságyba tevés.
mindenki kiakadt ezen, eddig.....
köszi-köszi-köszi

teljesen leállt bene fogzása, még mindig csak 2 foga van.
tegnapelött megevett 375g-os(meggyes danone éden)joghurtot- a szám tátva maradt(, ez kb fél liter)

Kép

edit / meme?:--lehet elöre gyakorolniKép
ez az uj gyakorlat:vállon kapaszkodjon a baba és anyuci/apuci usszon
Kép
orsolya11

Sziasztok Lányok!
Én is vagyok, csak olvasó üzemmódban, mert mire végigolvasom mi minden történt, addigra mindig elkezd nyekeregni a fiam. Na meg meló is van böven elég. Csak az vigasztal, hogy ennél csak rosszabb lesz, több meló és többet ébren levö ded.
Boti sokat fejlödött alvásügyileg. Talán emlékeztek rá, hogy már hetek óta csak szopi közben volt hajlandó elaludni, amikor letettem nyekergett, de volt, hogy fel is ébredt. És nem is aludt él óránál többet. Ehhez mérten nyügi is volt egész nap. Mindezt éjjel is jópárszor, de úgy, hogy nem is szopott közben rendesen.
Olvastam egy könyvben, hogy akkor lehet könnyebben rávenni, hogy magától elaludjon, ha az álmosság elsö jelére leteszed az ágyába, lehetöleg nem azonnal evés után és persze tiszta pelusban. Igy napközben bevezettem ezt és lássatok csodát 3 nap alatt ráállt, hogy napközben alszik kétszer 1-1,5 órát és éjjel is csak egyszer kel. És akkor sem visitva, mint az utóbbi idöben. Hozzá kell tennem, hogy a "rászoktatás " is nagyon kevés sirással ment, mintha azt mondta volna, hogy végre megértetted anya, hogy mit akarok. Érdekes.

Panu, mi a helyzet a szopival?

Brigi, nem irigyellek most. Nem mondok semmit, mert egyrészt ugyan nagyon AB ellenes vagyok, de tudom, hogy másrészröl neked és a családodnak nem biztos, hoy az lenne a jobb, ha jönne még egy manó. Persze 4 hetes még nagyon kicsike, szinte csoda, hogy kiderült egyáltalán. Akármi is lehet vele.

Zit, a párommal együtt nagyon jót nevettünk a porszivós eseten. Kép Olyan jól tudsz irni!

Anita, köszi a hiányolást, vagyok, vagyok. Csak hát a kertben is olyan sok tennivaló van, és most az idö is jó hozzá. De hát gondolom nálatok is ez van. Robó annyira nagy már! És még mindig minden nap eszembe jut a Fixieses dobozról, annyira vicces Kép

Talira felvetem mégegyszer valamelyik hétköznap délelöttöt a XIII kerületi Szent István Parkban. Nagyon jó játszótér és szép park van ott, tömegközlekedéssel is jól megközelithetö. Vagy más játszótér is jó lehet. Az állatkert szerintem nem annyira tuti, mert nem lehet a betonon hova lerakni a gyerköcöket mászkálni.

Ma volt az Etyeki Pincefesztivál második napja, egész nap kinn voltunk barátokkal, jól elfáradtunk, boroztunk is egy kicsit. Manóka jól birta, a kocsiban (vettünk egy esernyökocsit, abban) aludt is egy kicsit, most meg teper össze-vissza a lakásban. Remélem nem fázott meg, mert elég erös szél volt. (a héten két napig megint magas láza volt, aztán elmúlt. Ki érti ezt a gyereket? )

Gabi75, gratuláok a férjednek innen messziröl is. Szép pár vagytok! Gondolj erre sokat és könnyebbek lesznek a hétkönapok is! Pár évvel ezelött Finnországban voltam egy fél évet, egyedül. Ott megismerkedtem egy magyar sráccal, akitöl rengeteget tanultam a pozitiv gondolkodás gyakorlati alkalmazásáról. Tehát nem arról, hogy beszéljünk mindig a pozitiv dolgokról, hanem hogy mindenben vedd észre a pozitiv oldalt. Nekem ez ezóta is sokat segit. Korábban depresszióra nagyon hajlamos voltam, azóta viszont sokkal kevésbé. Igaz jól is mennek a dolgaink, amiért nem gyözök hálát adni, de azt hiszem nektek is.
Ezt csak azért irtam, mert sokszor ugy érzem, hogy rengeteget aggódsz, olyankor is, amikor minden rendben. És most is az örömödben üröm is van. Persze egy idegen "szentbeszéde" bizots nem segit, talán bánt is, de hátha mégsem igy van és ez a jó pillanat leirni azt, ami nekem sokat javitott az életemen.

No befejezem, mert még bolondnak néztek.
Sziasztok, Edit

Néhány kép a mai napról:
csuda csoda halak!
Kép
A Pincefesztiválon

Kép
Kép
Kép
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Gabi: de helyesek vagytok. Nagyon szimpi vagyKép. Mostmár én sem csodálkozom, hogy Dávid ilyen szépre sikeredettKép.Vacsi hogy sikerült? Tényleg az apró örömöknek próbálj örülni, most írhatnám azt , hogy nem is tudom megmondani, mikor voltam utóljára vacsorázni...
Tudom, hogy nehéz család nélkül kint és sokszor kerül az ember mélyre, de azért próbáld a dolgokat tényleg a pozitív oldaláról megközelíteni.Talán úgy könnyebbenátvészeled a nehezebb időszakokat is.
Tényleg gyönyörű hajad van Kép.

Orsi: csuda édi Bene, micsoda cickói vannakKép.Jó kis étvágya van Kép

Edit: ez az altatásos módszer nagyon jól hangzik, de nem tudom nálunk működne e? Boti amúgy este jobban alszik már, vagy csak az altatással volt gondotok?De szuper képeket sikerült készíteni, a legjobb a borívóKép. Jót mosolyogtam rajtaKép . Látom ki is dőlt Boti a végére. Még mindig nem tudom milyen dobozról írsz, de mostmár bemegyek valamelyik boltba és megnézemKép.Jólesik amúgy nagyonKép.

Nálunk Robó azóta is énekelget, komolyan mondom, ha más írná nem hinném el, hogy milyen okosak tudnak lenni.

Mindenkinek jó éjt , remélem holnaptól még többen írnakKép

Anita
anita77

Orsi:
Már nem azért mondom, de Bene fiúban kezd olyan csuda csábító lenni, mint Panna Kép (Vagy eddig is az volt, csak nem láttam a szememtől.) Bebebebeee, ha vége a vizsgaidőszaknak én is viszem Lacát úszni. Alig várom!!! Úgyhogy bizti lesz kérdésem, főleg azért mert elég nagy szamár már a kezdéshez.
Edit:
nagyon jók a képek Boti manócskáról Kép
Anita:
éneklő Robó nagggyon jó Kép (bezzeg nálunk csak morgás, vaddisznó és sárkány hangok Kép)

Alvás:
nálunk is ágyba visszacsempészés folyik szopi után, persze Apa mindig kiakad, hogy milyen lelketlen vagyok emiatt (persze mert ők ketten simán kitúrnak az ágyból... Kép)

Akaratosság:
Lányok! Nálatok nincs olyan, hogyha valamit nem szabad és nem engedem, akkor a baba földre teperi magát és ordít???? (ilyet én csináltam kiskoromban a helyi közértben, de hát én lááány vagyok!!! Laca meg fiúcska és mégis ilyen akaratos hisztis??? Kép)
Brigi:
Te életed Te felelősséged Te döntesz Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Panu:
mizújs a szopival?
klarissza

SZiasztok lanyok!

A babak nagyon edesek.

BARbi!
ADibadiKépannyira ari ,vajon mit keres a fuben,vagy barkacsol?

Annann!
Hami nagyon szep kiscsaj!Hogy izlett neki a megyy?Az eloke nalunk is ismeros nem is tudom masok hogyan csinaljak,nekunk mindig koszos lesz alatta a ruhank.

Docka!
Eloszor is:Andris nagyon edes ficko,olyan dragan mosolyog.A cipo nagyon tetszik,en is valami hasonlot hoztam otthonrol a noverem fiatol.Meg nem hordtuk.A tortad nagyon jol nez ki.nehez muvelet volt?En is nagyon szeretek sutni.KépAz edesseget hu de szeretem.

GAbi!
Zsoltika nagyon cuki abban a sapkaban,nekunk is van ilyenunk,de a dragam mindig lekapja a fejerol .Képnagyon ugyesen all mar,hihetetlen hogy mennyit fejlodtek ezek a babucik.A bocis pizsi edi,te mindig pizsit adsz ra?En altalaban egy bodyban altatom es egy naciban.ha meleg van csak bodyban.

orsi!
BEne nagyon nagyfius mar.Gyonyoru szemei vannak!
A fogzas nalunk is ugy tunik leallt,mar 9 honaposak multunk es meg mindig 2 van de szerintem ez nem gond.nagyon ugyin usztok egyutt!KépLatom szereti a vizet,az enyem imad furdeni.nem semmi mennyiseget evett meg joghurtbol.Kép

Edit!
nagyon edi a kisfiad!Gondolom o is elvezte a helyzetet,mostmar annyira szeretik a vilagot felfedezni.Tan nem bort iszik?KépGondolom a ket baba nagy dolgokat meselt egymasnak .Kép
Koszi a dicseretet ,sajnos kicsit igazad van.En egy aggodo ember vagyok,eddig nem volt veszes de amiota megszuletett a fiam nagyon.Igazabol en is ugy vagyok hogy neha orulok annak ami van,mert tudom hogy jo uton haladunk az eletben es van egy gyonyoru csaladom,de akkor is itt kulfoldon idegenben baratok,csalad nelkul borzaszto.Bp-rol lekoltozni egy picike varosba amit inkabb falunak nevenek az eleg szomoru es lehangolo.Egyebkent en soha nem voltam depressziora hajlamos csak a maganytol alakult ki,es attol hogy egyedul voltam a problemammal,mert nekem sokszor bizony egyedul kellett megoldanom mindent amikor a ferjem 2-3napokra meg volt olyan hogy 7-9 napokra is elutazott.AZert igy eleg nehez,nincs itt anyukam vagy anyosek de sem testver de meg igazi baratok sem.VAnnak termeszetesen ismerosok de itt olyan felszinesek az emberek a szemedben annyira kedvesek tudnak lenni de nem konnyu olyan igazi baratsagot kialakitani.Na mindegy mar megint panasz panasz hatan,de termeszetesen probalom a pozitivumot nezni mindenben de neha nem megy Kép
Egyebkent nem konnyu enegem megbantani,nem vagyok egy sertodos inkabb lepereg rolam ha valami zavar.AZErt koszi a biztatast es a tanacsot.Kép

Ezt most kuldom majd folytatom tovabb nehogy megint eltunjon.
gabi75david

hu latom tobben is egyszerre irtunk csak ti gyorsabbak voltatok.

Brigi!
Nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani mert tudom hogy milyen nehez a helyzet,en biztos nem vetetnem el ha egeszseges es minden rendben van.Az en velemenyem hogy onnantol hogy egy babuci megfogant o mar egy eloleny,ugyan olyan edi mint a te kis manocskad,ugyan olyan edi babo lesz vagy lenne belole.Tudom hogy mindenki azt csinal a testevel amit akar,de kihangsulyozom az en velemenyem hogy nekem nem adta meg azt a jogot az Isten hogy itelkezhessek egy ember elete felett.(hogy elvegyem az eletet vagy megtartsam)Szamomra pont annyit jelent az o pici elete mint amikor megszulok egy gyereket es azt mondom hogy kell vagy nem kell.TErmeszetesen nem oletnem meg,tudom hogy most nagyon durva szavakat mondtam,de a valo igazsag az tenyleg ez.Nehez mivel alberletben vagytok,barcsak segiteni tudnek!A te dontesed,de tudod hogy ember tervez es Isten vegez.Draga Brigi annyira sajnallak,en mar vetettem el egy babot 24 evesen de nagyon megbantam tettem es azota is gyotor a lelkiismeret,meg ugy is ha o meglenne akkor DAvid talan nem lenne.O is egy kis emberke volt es ugyan olyan joga volt az elethez mint DAvidnak,csak en is rossz helyzetben voltam elozo barat rossz kapcsolat.Mindenki lebeszelt rola csak en akartam ot,es megbantam hogy hallgattam masokra.De neked van egy draga ferjed aki gondolom melletted all,de az nagyon fontos hogy o is mit szeretne,de az elsodleges hogy te mit erzel.Mostmar eldugulok,ne haragudj de ezt muszaj volt leirjam es remelem nem bantottalak meg.Olyan masok vagyunk mi emberek de talan ez igy van jol.

Klarissza!
Koszi a dicseret,a hajammal nincs nagy gond.Egyebkent tok egyenes a hajam csak heti egyszer hajmososnal becsavarom es ugy alszom vele,igy 1hetig egesz jol all a hajam.ha kicsit zsirosabb es nincs idom megmosni ami kb 1 ora szaritassal csavargatassal ,akkor felkotom vagy befonom,vagy kontyba rakom.SZerintem sokkal konnyebb mint rovidebb hajjal szerintem.

Anita!
Eneklo Robo?nagyon edi.!Kep,hang?Egyenlore csak egy csirkes helyen voltunk,ahol DAvid annyira jol lakott,majdnem leestem a szekrol hogy mennyit evett.Meg szinte soha nem evett darabos kajat csak egy ket falatot es mindig oklendezett tole.Most megevett egy csomo csirke mellet kessel aprora vagva,egy fel kis pogit,es fott zoldbabot .Hihtetetlen volt nezni hogy kovetelte.AZ egyenlore azert irtam mert ahova apa akart elvinni oda jovo heten megyunk,egy steak housba,ahol kb 2000 ft ertekben annyit eszel amennyit akarsz es azt amit akarsz.Mindent ott sutnek ,edessegek es minden mas finomsagok.Mar alig varom (nyami nyami).

Mostmar megyek majd meg irok azoknak akit kihagytam.

AnnAnn1
Kerdezni akartam hogy hol dolgozol ha nem titok?
gabi75david

találkozo:
nekünk junius 10étöl kicsit lazább lesz, mert elkezdödik a panna torna/tánc iskolájának a nyári szünetje.
igy csak a csütörtök esik ki mikor benével uszni megyünk a rubinba.

gabi75:
nekem nem tünik nagyfiusnak, valszeg azért, mert mindennap látom, számomra a mások babája nö gyorsan, de valszeg ezzel mindenki igy van.
azt nem mondhatom, hogy nem esik jol a dicséret, söt......
Kép

sajna nem nekünk van ilyen szép kertünk(rubin hotel), bár jo lenne, de legalább a ház elött vagy a bikáson lehetne ilyen szépen ápolt park.
orsolya11

Meg egy ket kep most bepotolom hogy dec ota nem tettem fel kepet,remelem nem haragusztok.Most vettunk megint dig kamerat de mar 2nap alatt 130 kepet csinaltam.Kép
Kép
Kép
Kép
gabi75david

Sziasztok Csajok!!!!! Kinőtt a 6. fogam és ünnepeltem egy kis Theodorával. Huukkk! Kicsit berúgtam tőle Kép
Kép

Másnap pitiztem még egy kis piáért bájos arccal, de Anya mindig csak a cicit nyomja a számba.... Puszi mindenkinek: Laca baba
Kép
klarissza

Klarissza !
Nagyon jok a kepek.KépAz enyem is neha olyan fejet vag mintha reszeg lenne.Gratulalunk a fogacskakhoz,nekunk meg mindig 2 van.
Laca baba gyonyoru es tenyleg nagyon bajosan mosolyog.CSoda szep kek szemecskeje is van,kitol orokolte?

SZep napot mindenkinek.
gabi75david

Gabi75:
én mikor először láttam Dávid új fotóit, azt hittem, hogy a 3. az apukája kiskori fényképe Kép olyan régen láttam fekete-fehér fotót, nosztalgiáztam Kép Nagyon kis édes husi szája van Kép
Megmondom, hogy Laca kitől örökölte a kék szemet, ha megmondod végre, hogy jól láttam-e korábban, hogy Dávid tiszta apja? Kép
klarissza

Klarissza!
Hogy tiszta apja?SZerintem inakabb nagyon vegyes,van aki azt mondja hogy tiszta en vagyok ,de van aki azt hogy tiszta apja.nem is tudom de nehez eldonteni mert mind a ketten sotet haj,sotet szem kreol boruek vagyunk .illetve a ferjem nem kreol csak sokat van a napon mivel orakak kell teniszeznie 30-40 fokban.Hat most mindenki dontse el kire hasonlit.Anyos szerint inkabb en vagyok,de ugyan mit szamit nem igaz.
MOstmar azert te is elarulhatod!
gabi75david

Gabi:
nálunk elég egyértelmű, hogy általában Apára hasonlít, a kezecskéje a lábacskája, meg az arca, a haja stb. Kép Persze állandóan keresem benne azt, ami belőlem van, hááát talán nekem van olyan kerek szemem, mint Lacának, pedig Apának sokkkal szebb a szeme Kép Ja a kék szín is Apáé, de nálunk nem is lehetett volna szinte más, mert mindkettőnk szülei és nagyszülei is kívétel nélkül "kékek".

De hogy eltüntek a többiek Kép Mintha ketten lennénk a topicban Kép
klarissza

Szisztok!
Csak egy gyors bekukk. Azt hittem hétvége van Kép Bár most, hogy Vera elutazott kisebb lesz a forgalom, azt hiszem.

Orsi, nagyon aranyosak a képek! Háááát nem tudom mikor merem majd ugy usztatni, hogy én egyáltalán nem fogom, merésznek hangzik! Mármint néz ki...Mi múlt héten nem voltunk uszizni, mert hétfön belázasodott a kismanó (kedden járunk). Két nap láz oszt semmi egyéb tünet. Tegnap este meg megint lázas volt. Ugyhogy nem tudom mi lesz, mondjuk éjjel nem volt az. Nem értem én ezt! Kinn van 6 foga, most több nem jön, nincs megfázva...az üvöltéstöl megnöhet a höje, de 39 fölé?! No meglátjuk mit produkál délelött.

Gabi, jók a képek. Az állós nagyon vagány! Vannak ott combok szépen Kép Kép KépSzerintem senki sem fog haragudni, ha elárasztasz minket képekkel. Kép

Klarissza, hát pitizös Laca egyszerüen csúcs!!! Hihetetlen milyen pillanatokat lehet néha elkapni Kép Theodoráról jut eszembe, hogy Boti nagyon ügyesen iszik ilyen fél literes üvegböl, nagyon aranyos vele Kép és praktikusabb ha mászkálunk, mint a pohár. Ja ha szomjas, akkor nyúlkál a pohara felé, olyan aranyos!
Megtanult a vizben bugyborékolni. Most mindenütt ezt csinálja, a pohárban is, ha elég neki a viz. Kép Nagyon édi. PErsze mindig mondom neki, hogy a kádban lehet, a pohárban nem...de közben majd szétröhögöm a komolyságomat.
Tényleg, nálatok is röhög a gyerek, ha megpróbálod leszidni?

NO elkezdek dolgozni, mert ma van a határidö...szép napot mindenkinek!
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Gabi75!
Nagyon jók a képek!!! Dávid irtó aranyos, és nagyon kis édes ruhája van.

Orsi!
Nagyon művészi a füves kép!

Klarissza!
Laca milyen aranyos!

Anita!
Jobbulást!
Nem tudod véletlenül mi lehet Lauráékkal?

Dcoka
Docka

Egy kis nem diabetikus kitérő:

Oroszkrém torta
(Lajos Mari: 66 Torta)
Idő: 45 perc + 12 óra hűtés (nekem több volt, majdnem 1 nap :-) + 4 órát hűtöttem csak
Piskótatorta:
120 g liszt
80 g étkezési keményítő
2 csapott kávéskanál sütőpor
6 tojás
1 csipet só
180 g kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
A cukorral és vaníliás cukorral a tojásfehérjéket robotgéppel felverem (10-15 perc), utána belekeverem egyenként a tojássárgákat, majd a keményítővel és sütőporral átszitált lisztet és a sót.
Tortaformát kibélelem sütőpapírral, beleöntöm a masszát és 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm. Rácsra borítom (alja lesz fölül), konyharuhával letakarom és hagyom hűlni.
Krém:
250 g mazsola (ebből lehet 150 g cukrozott gyüm. is)
1 dl rum
2+1 dl tej
100 + 100 g cukor
3-4 ujjnyi citromhéj
1 vaníliarúd (én kihagytam)
15 g zselatin (1,5 tasak)
5 tojássárgája
1/2 tasak vaníliás pudingpor (20 g)
4 dl tejszín
Mazsolát, gyümölcsöket megmossuk forró vízben, szárazra töröljük és leöntjük a rummal és 1 órát érleljük.
2 dl tejet felforralunk 100 g cukorral citromhéjjal, felhasított és kikapart vanília belsejével. Fedő alatt 10 percig pihentetjük.
Zselatint beleöntjük 1 dl hideg vízbe.
Tojássárgákat elkeverjük 100 g cukorral és 1 dl tejben feloldott pudingporral, majd hozzászűrjük a vaníliás tejet. Vízfürdőbe állítjuk és sűrű krémmé keverjük (én nem állítottam vízfürdőbe, de hamar leéghet ezért gyorsan kell kevergetni!)
Hozzáadjuk a zselatint és felolvasztjuk benne. Kihűtjük. Ha kissé kötni kezd, felverjük a 4 dl tejszínt (előtte jól be kell hűteni!) és hozzáadjuk.
Piskótát 3 lapba vágjuk, (forma karimáját kibéleljük sütőpapírral) beletesszük az első lapot a formába és megtöltjük a krémmel, rászórjuk a rumos gyümölcsöket, a második lap ugyanígy. A legfelső piskóta tetejére is teszünk krémet és behűtjük. Én 4 óra hosszat hűtöttem nem 12-t de így is tuti lett.
Dísz:
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. habfixáló
2 dl. tejszín
mandulaforgács

Jól behűtött tejszínt a fixálóval és a cukorral felverjük és bevonjuk vele a tortát. Mandulát kicsit megpirítjuk és a torta oldalát behintjük. tetejére tejszínhabrózsák + mandula + cukrozott gyümölcs tetszés szerint.

Ha érdekel valakit tuti Bodzaszörp:
3,5 l szörp lesz belőle
Hv:
2 l víz
2 kg cukor
15-18 nagy bodzavirág
2 citrom
20 g citromsav (citrompótló)

Vizet felforraljuk és felolvasztjuk benne a cukrot. Hozzáadjuk a citromsavat. Bodzavirágokat lemossuk és beletesszük egy 5 l üvegbe, belerakjuk a héjastól felkarikázott citromokat és ráöntjük a cukros vizet (üveg alá hosszú kést v. tortalapátot csúsztatunk, hogy szét ne pattanjon). Üveget lefedjük, 5 napig érleljük, néha megkeverjük. Leszűrjük.
Docka

SziasztoK!

Én még csak olvasó üzemmódban sem voltam mostanában, és a vizsgaidőszak végéig nem is leszekKép Ne haragudjatok, június 8.-án előkerülökKépKépKép Röviden rólunk:

Boci már tényleg szalad, voltunk csípőszűrésen is, mivel akkor kellett visszamenni, mikor már jár. Így is egy hónapig halogattukKép Voltunk egyéve szemvizsgálaton is, annak ellenére, hogy szemüveges vagyok, és Bence apja is rövidlátó, és kancsal, Bocinak semmi bajaKépKépKép (még)

Megvolt az egyéves vérvétel is, tanítani lehetne a vérképét Bocinak, egy fia csillagocska nincs rajtaKép

Holnap megyünk tanácsadásra, kapjuk az agyhártyagyulladás elleni szuritKép

Apa szombaton leköltözött, és én nagyon-nagyon boldog vagyokKépKépKép Madarat lehet velem fogatniKép Bencével meg méginkább, le se száll TamásrólKép

Most munkát keresünk neki, 26.-ától meg vizsgázomKép

Kistesó: Nemrég tudtam meg, hogy a fogamzásgátlóm használata után ált. 4-30 hónappal áll vissza a peteérésKépKépKépKépKép

És még mindig véres folyásom vanKép (bocsi)

Jövő héten megyek a dokihoz, mert van egy gyógyszer, ami anyunak is rendbetette a ciklusát, fel akarom íratni, hátha beválik. Ezenkívül szedem az Elevitet, és ennyi.

Klarissza, Orsoly, csuda édes babáitok vannakKép

A többi is szépKép Csak most ez a kettő fogott megKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Egy pár kép:

Bence nevetKép

Kép

Panka felmászik a lépcsőnKép Innen szedtük le legutóbb:

Kép

És az asztalra is szeret felmászniKép Mi vár még ránk, igaz?Kép
Kép

Bence vezényelKép Vagy csak meg akarja szerezni a gépet?
Kép

És az utolsó: Bence zavarban:

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép

Hát itt se nagy a pörgés... én se jöttem pár napig. Sajna nem túl jó híreim vannak - de már lassan megszokhatjátok tőlem Kép Bizonyos orvosi eredményeim nem túl fényesek Kép Tudjátok, ez a tipikus, még nem ad aggodalomra okot, nyugodjak meg, majd 2-3 hónap múlva lekontrolláljuk, biztos nem lesz semmi baj. De én marhára feszült vagyok (a szokásos nagy kiboruláson már túl estem), úgyhogy bocsi, ha baromságokat írok.

Brigi, nagyon együttérzek veled, remélem, hogy jól átgondoljátok a dolgot és végül a mindnyájatok számára legmegfelelőbb megoldást választjátok. Sajnálom, h most ez ilyen rosszkor jön Kép Olyan jó lenne, ha a babák ott és akkor fogannának, ahol és amikor szeretnék, nem? A legcsodálatosabb dolog a világon, de nagyon be is tud zavarni... Én is megijednék, ha most tesó lenne - bár nekem most megvan a magam egyéb baja... Szó mi szó én tuti megtartanám, de az én vagyok, tényleg mindenkinek magának kell dönteni.

Barbi, az agyamra mész a hülye kajáiddal KépKépKép Nemtom, de nekem nem ízlik Kép Esküszöm, h megkóstoltam, de NEM! Egyszerűen a zöldségfélékből sokmindennel vagyok így, nemtom miért. Peig gyerekkoromban belémdiktálták ugyan, de nem volt az a fenenagy erőltetés sem.
Hokisoknak megy a drukk!
Tényleg, erről jut eszembe, szombaton szülinapi meccsre megyek - ugyan a meccsnek semmi köze a szülinapomhoz, de lesz -ja, azt még nem mondtam, h vízilabda Kép Apa lesz Hamival addig. Persze ők is Pesten, mert a szopi az szent! Egyébként is kap közbe hozátápit, h kibírja amíg kiérek a meccsről.

Anita, dudorászó Robó Kép Azért el ne tüntesd Kép
Egyébként poén volt, ma hajnalban, hallom, h Hami nyöszörög. Magam mellé nyúlok jobbra, mondom, ott van, de milyen szőrös. Aztán kiderült, h apa van ott, csak most nem a megszokott helyen aludtunk el, hanem pont fordítva Kép Aztán lassan rájöttem, h merre hány méter Kép

Gabi75, de arik vagytok a képen, jó téged is látni KépKép Dávid nagyon nagy már! És igazán jól mutat a sapiban Kép
Hami megette a meggyet, nem mondom, h zabálta, de ette. Nem kapott mondjuk sokat és utána még más kajával is kínáltam. A lényeg, h elfogadja a savanykásat is. Ma jön a rizs projekt Kép kivi vagyok.
Ja, és én itt dolgozom 60ban egy oviban.

Orsi, hűűűha, jó étvágya van Benének Kép
Ha már a joghurtnál tarunk, csajok, milyen joghurtot szabad adni a babáknak? A szigorú álláspot jobban érdekel KépKép Cory? Kép

Edit, jó lehetett a pincefesztivál Kép Mit iszik Boti a pohárból??? KépKépKép
Egy kis pozitív gondolkodást küldj fény post léccccciiiii!!!

Klarissza, hát izé... én aszittem, hogy az a fenenagy akaratosság majd később kezdődik, de be kellett lássam, hogy nem biztos. Hami ha nem tetszik neki vmi, hanyattvágja magát és üvölt. Persze most még könnyen el lehet terelni, de itt van a kezdet ..
6. fog??? Hűha, gratula!!!
Egyébként én is aszittem Gabi Dávidjára, hogy apája kiskorában KépKép

Zsófi, csudaarik a képek! Kép

Má egyébként főzömn a rizst, mert közben abba kellett hagynom párszor az írást, olyan izgi KépKépKép

Pusszantás, sípolt a mikró
Ann
annann

Sziasztok !

Vagyogatok én is csak olvasó üzemmódban.
Nagyon rossz napjaink vannak, már két napja nem alszunk rendesen, nem tudom mi lehet az oka ennek a nagy nemalvásnak. Nem panaszkodni akarok, csak már tényleg iszonyatosan fáradt vagyok.

Gabi75: én buta nem is gratuláltam párodnak, mert annyira veletek voltam elfoglalva, hogy milyen helyesek vagytokKép. Gratulálok ezúton, megkérdezhetem milyen diplomát szerzett?
Jaj, csuda édi Dávid. Szerintem vegyes, belőled is van ám benne Kép. Neked pedig modell alkatod van, nagyon csini vagy, komolyan!Jó vacsitKép.

Klarissza: nálunk is vannak egyéb hangok, de most a dúdolászás nagyon menőKép.Gratula a 6. fogacskához. Tüneményes laca baba, olyan csodálatos kék szemei vannak, hogy festeni sem lehetne szebbet. Persze az itókás kép is nagyon tetszik.

Edit: milyen határidős munkáid vannak? Azért ne dolgozz túl sokat és gyere sűrűbbenKép.

Docka: köszi a receptet, ki fogom egyszer próbálni ha nagyon sok időm lesz. Tényleg a keresztelőn túl vagytok, vagy most hétvégén lesz?Laurával tartom a kapcsolatot, Nikike fejlődik szépen , igaz lassabb ütemben, de csuda aranyos kislányKép.Átadom majd kérdésed laurának, biztosan jól fog esni nekiKép

Zsófi:Bence csuda édi, drukk a várt babához.

Ann: végre írtál te isKép. Mi a gond az eredményeddel(ha meg szabad kérdezni)?Mindenestre jobbulást kívánok!Joghurtokról megoszlanak a vélemények, én még nem igazán adtam Robónak, megvárom az 1 éves kort, de a natúr joghurtok mehetnek, esetleg te is keverheted gyümikkel, hogy ne legyen olyan vad íze. De remélem Cory jön és megírja nekünkKép.Rizs ízlet Haminak?

Hófordulósoknak gratulálok, most így röviden.

Megyek is mert Robó kis nyűgike , úgy sajnálom szegénykét.

Többiek : merre vagytok????

Barbi, Zit, Gabi: ti majdnem minden nap írók, merre vagytok?

Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?