Sziasztok, na itt vagyok
Még meg sem köszöntem a hiányolást, azoknak akiknek hiányoztam
Nemtom, h miről számoltam be utoljára, ezért most leírom a hozzátápit.
Hami most 3. hete kap vmit. Azt már írtam, h jonatán alma fúúúúúúj, jonagold, nyaminyami
Továbbá barack nyaminyami. Meggyből több jön ki, mint be - á, nem is, már jó pár kanállal van abból is benne.
Csajszik, aki adott rizst (házilag készítettet) - hogy csináltátok? Gyümivel kapta, vagy hoooogy? Én a jövő 7en ezt próbálnám meg, mint új kaját.
És még egy kérdés: ha csak szopit kap mellette, akkor mikor próbáljak meg napi 2 étkezést?
Mostmár nem lesz olyan könnyű az életem, mint a csak szopival brühühüüüüüü
Arról már írtam, h meg nem áll a kisasszony - pontosabban álldogál
Persze csak belém kapaszkodva jó, a kiságy és egyéb bútorok nem annyira nyerők... Üli már tényleg szépen ül, és rájött arra is, hogy milyen közel kell leülni a tárgy mellé, hogy elérje. Eleinte nagyon messze ült le tőle, utána meg nem ért el semmit
Fél éves kora óta folyamatosan dumál, van egy halom úgy hangja, főleg a d, gy - agyá, ede, ilyenek
Alvás: nappal babakocsi, éjjel - mint Coryéknál - szopiba bealvás után ágyba csempészés. Továbbra is kb. 7x eszik egy nap - ergo: éjjel kb 3,5 óránként kelés van.
Fog még sehol
Remélem, kimerítő voltam
Cory, egyébként egyedül nem alvásban te tartod bennem a lelket, amikor néha eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha egyedül is el tudna aludni, akkor jönnek a te szavaid, h Balus is ... meg rájövök, hogy én féltem kiskoromban, így mindig marad
Vera, érezzétek jól magatokat, várunk vissza fogas Bencével együtt
Tényleg csúcs szuper lehet Bence, már nagyon szeretném látni!!!
Zsizsa, Gabi... hát Hami is iszonyúan utálja az autósülést, el sem tudom mondnai, mennyire. Pedig mi megyünk vele soxor, talán már hozzászokik lassan. Akkor jó, ha el tud aludni benne. De ha épp nem álmos, akkor üvööööööölt! Cumi feltétlenül kell neki, persze kiköpi. Meg a kezét kell fogni, akkor jobb... Játék csak néha hatja meg. Amúgy,ha ketten megyünk kocsival és mellettem ül elöl, akkor szinte soha nincs baja, vagy lehet, h gyorsan tudok rá reagálni, nem tudom. No meg énekelek és mesélek ezerrel. Ez jó!
Zsizsa, még az alvásról. Hami is felébred mindig (szinte mindig) az első elalvása után. Én addig át sem viszem a helyére. Bealszik a szopiba. Utána én teszem a dolgomat, vacsi, fürdés.. közben megtörténik az a bizonyos felébredés (kb. 1-1,5 órán belül), akkor cumit kap, ha nem válik be, akkor megint cici. Ekkor viszont már olyan mélyen bealszik, hogy át lehet vinni
Gratula a felálláshoz meg a többi produkcióhoz, olyan ügyiiiii
Hami is soxor 4 kézlábazik a szó szoros értelmében, meg kúszik, mászni még nem tud.. lehet, h előbb fog menni mint mászni
Anita, tényleg valószínűleg meg lehet zabálni Robót
Én úgy vagyok vele, hogy amikor ilyen édeseket írtok, azonnal rohannék, hogy megnézzem!!!!
Már úgy szeretném Robót is látni!
Jajjj, napszemüveges Robó, annyira édes!!!!!
Hami sztem meg se mozdul éjjel, vagyis nem tudom, de nincs nagy mozgás alvás közben, az tuti.
Barbi, gratula a hokisoknak. Mikor lesz a döntő, vagy már volt? Pedig szeretem a hokit is, mint sok más sportot, de most nem tudok követni semmit (kivéve a vízilabdát)
Pedig lesz olimpia, na akkor odaszegeződöm a gép elé!
Fogakhoz gratula, már számon se tudom tartani, h hány foga van a nagylegénynek!
Nagyon édes Ádi az udvaron, no meg a hintában
de nem tudom megállni, h meg ne jegyezzem, nagyon szépen gondozott udvarotok van ám
Gabi75, hát tudod, én úgy vagyok ezzel az "anyás" témával, hogy hagyom amíg lehet. Később meg majd örülnénk neki, ha egyáltalán odajön a gyerek
Szóval valamiért megvan az igénye az anyjára, ami ha megfelelő mértékben ki van elégítve, akkor van elég önzbizalma nekivágni a világ felfedezésének. De ha ennek az igénynek a kiegégítése csorbul, akkor maga az igény fokozottá válik és annál inkább akarja... No meg nem is teremtődik meg az alapja annak az önbizalomnak, ami a világ felfedezéséhez és az anyától való távolodáshoz kell.
Gabi, remélem, jól sikerül majd a keresztelő, várjuk a képeket
A 25 fős csoport a törvényben meghatározott maximum (de csak az átlaglétszámra vonatkozik, tehát beírva leeht több is). Nálunk az a gyakorlat, hogy kiscsoportban kevesebben, nagycsoprotban többen vannak, akár 30 fölött is, ami tényleg nem valami jó
De így is sorban zárjkák be az ovikat, még akkor is ha az önkormányzatok nem tudják a törvényi előírásokat telejsíteni... (pl. most a mi ovinkat is ez fenyegeti, de ez bonyolult történet) Szerintem ha majd egyszer ovit választasz jól nézd meg az óvónénit, akihez viszed Zsoltikát, hiába a jól felszerelt csacsiragyi ovi, ha emberileg nulla
Zit, orrszívós story
Ha nem alszik a ded kérünk ám képet!!!!! Meg akkor is, ha alszik
Na, most ennyire futotta, irány a szopi
És íme a beígért képek:
ücsörgünk + meggyet eszünk című (hozzáteszem, h sztem az előke csak dísz, mert a meggylé speciel befolyik a nyakába
) A pépes az nem
Pusszancs
Ann
Ui: ha jövő vasárnap a gyereknap az nekünk nem jó talizni, már foglalt egy kirándulás számára