Sziasztok Lányok!
Végre visszaolvastam, de már a felét sem tudom, mit akartam írni.
Puszedliék jól vannak, szombaton voltam bent, láthattam Nándit is, gyönyörű kislegény. Sajna besárgult egy picit, ezért csak ma engedik őket haza, remélem, nemsokára jelentkezik.
Manó, Csillag!
Köszi a homeós válaszokat, tolmácsolom Puszedlinek.
Tökmag!
Köszi az érdeklődést, már fényévekkel jobban vagyok, halványulóban a pöttyök, de abba is hagytam a gyógyszert, lévén elméletileg kismamik nem szedhetik, nekem mégis felírták.
Ezek szerint nekem nem epepangás volt, hanem tényleg allergia, szóval örülök, hogy pár nap alatt nagyjából lezajlott. Priviben érkezett segítségedet hálásan köszönöm!
Zsu!
szerintem teljesen normális vagy!
Én is szeretem a várandósságot még így a vége felé is dacára pöttyöknek, baciknak. szeretem, amikor idegenek rámmosolyognak, megszólítanak, meg úgy általában kedvesebbek, és szeretem a várakozást, az álmodozást a picurkánkról, és szeretem a mocorgását érezni.
(Azért a szülést nagyon-nagyon várom!!! )
Csillag,Noémi!
Kitartást a gyerkőcökhöz!
Amadea!
Szorítok Nóriért. Hála istennek, jobban van, biztos sokat segít rajta az anyatej!
Lys!
A férjem is megnézte a kis Lorkát, és azt mondta, életében nem látott ilyen gyönyörű csecsemőt!
De így hárman meg!! Nagyon édes gyerekek! (Én kedvet kaptam a több gyerkőchöz, igaz, még szülési tapasztalatom nincs.)
Ma kicsit barnázok, meg menzisen fáj a derekam, alhasam, nemtom, mi lesz ebből...
Ja, és az éjszaka azt álmodtam, hogy babaruhákat vásároltam, és az egyikre pont rá volt nyomtatva, hogy BENEDEK. Úgyhogy nagyon valószínű, hogy meglesz a név (csak apa bólintana már rá!), és persze, ha Moncsy nem haragszik, hogy nálunk is Benedek baba lesz.
Pusszantás! Elmentem fánkot sütni, hát, nem 1 perc lesz, de apa imádja, és holnap szülinapja van! (De csak ma van időm titokban megsütni)