Sziasztok,
Nagyon régen jelentkeztem, de azért remélem emlékeztek még rám.
Elöször is Dezsi, Bridget, Alle, Csomee küldöm Nektek a babaragacs drukkok+++++++++
Kismamiknak pocaksimi. Innen jut eszembe Estike merre jársz?
Zsófi drukkolunk a babáknak, hogy erősödjenek, növögessenek!
Bridget úgy tudom, hogy a hcg szuri beadástól számított 5. nap körül kiürül.
Katavirág gratulálok .
Bridget, Katavirág mennyivel különbözik a külföldi lombikozás, beültetés utáni időszak. Mondanak valami mást eltérőt a Mo-on megszokotthoz képest?
Skrisz már a 33. hér, hogy repül az idő.
Vkrisz gratulálok a csodababyhez.
Petné nagyon szép Julcsi baba.
Rana gratulálok az nunisokhoz
Nyulasz, Szeszo nagyon jól sikerültek a uh képek. Irigy-irigy.
Brizo sajnálom. Jól emlékszem, hogy vannak fagyi babáid?
Bocsika, ha valakit kihagytam de igyekszem újra felvenni a "fonalat".
Magamról:
Velem is történt egy két dolog. 2 inszem, 5 stimu, 6 beültetés után ja és 1hsg, 1 negatív hystero után a 2. hystero kiderítette, hogy uterus supsternumusom van, áprilisban megműtöttek. Doki közölte velem, hogy nálunk nem csak andrológiai probléma van, hanem a méhemnek is komoly fejlődési rendellenessége van. Gyakorlatilag alig van méh üregem. A 2. lombikom után volt egy hysterom, amikor is azt mondták, hogy tökéletes vagyok odabent,mintha anatómiai könyvet néztek volna bennem. RTG-es hsg-ém volt, és utólag elolvasva azt írta, hogy mélyen arcuált a méhem, de mivel üregben nem mutatott semmit ki, ezért gondolom nem foglalkoztak vele. Viszont az számomra érthetetlen, hogy az első hysterónál miért írták le, hogy normál anatómiai viszonyok vannak nálam, és a 2. hystero után a Lintner azt közölte, hogy nálam gyakorlatilag nagyobb a baj mint a páromnál, azt hittem, hogy lefordulok a székről (azoospermiánál mi lehet nagyobb baj?), fura érzés volt. Viszont a netet böngészve megnyugodtam, hogy sok embernek van ilyen, műtét után sikeresen bebabásodtak,ez viszont biztató, csak sajnálom azt a "felesleges" 5 stimut és 6 beültit, amire gyakorlatilag több mint 1000000 ft-unk ráment, hogy feleslegesen csináltuk, illetve adtunk rá ki pénzt. Megtörtént a 3. operatív hystero is, amiután közölte velem a doki,hogy végül is nem talált sövényszerű dolgot, de vágott ki egy nagyobb darab izomszövetet, és így közel közepes nagyságú méhüregem lett. Az biztos, hogy nagyon jó tett a méhnyálkahártyámnak, meg bőven megjött,pedig egy ideje alig volt meg. Ezen felbuzdulva megbeszéltem a párommal, hogy megyünk a fagyiba csücsülő blasztokért. Abból a részből igazam volt, hogy most jó a méhnyálkahártya vastagságom 14,1 mm-es volt most a beültetésnél. 4 blasztoból 2 éled fel szépen, csütörtök óta ágyazódnak a méhembe. Mondjuk semmi különöset nem érzek. A nyálkahártya vastagságból adódóan napközben nagyon gyakran járok pisilni, na de ez a tünetem megvolt beültetés előtt is.
A dokim a párom előtt közölte, hogy idáig azért nem sikerült mert nem pihentem 3 napot a beülti után . Na ezen nagyon kiakadtam. Megvolt a 3 nap pihenés, közöltem párommal, hogy szerda délután hazaviszem apukámat Hercegbe. Kb. 100 km vezetést jelentene. Na ezen a párom kiakadt. Szerintem simán vezethetnék semmi baja nem lenne a babáknak ha már beágyazódtak, ha meg nem történt meg eddig, akkor nem is fognak beágyazódni.
Bocsánat, hogy hosszú lettem