Új privát üzeneted érkezett!

Bumi, hát igen, ez elég érdekes. Nem igazán tudok hozzászólni, VV drnő biztos adna rá neked metet. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Én ma sokat boltoztam mert apa vizsgázott.És ügyes volt. :D Délben azért aludtam és utána mentem még le, de akkor már párom is ott, én csak üldögéltem.

Zsófinak megadrukkok itt is!!!+++

Puszi mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Nyulasz, köszi :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Katavirág:GRATULÁLOK!! :lol:

Mindenkinek mennek drukkjaim,és RAGACSAIM! :lol:
Zsófinak:SZORITOK!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,
tegnap nem jelentkeztem, magam alatt voltam, nem indultak meg a gyerkőcök, aztán mára mégis lett egy embriónk, így holnap lesz az ET.

Katavirág, gratulálok, szép hcg!

Matyinak és Málnának drukk, agyvérzés múljon el következmények nélkül, a fertőzés meg mondjon le és csak nőjjenek, erősödjenek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Zsófi babáinak nagggyon drukkolok, remélem minden rendben lesz!!!

Alle: nagggggyon drukkolok, a másikba megírtam, de ide is leírom: nagyon küzdős, erős baba, aki Veletek akar maradni!!!!

Bumi: érdekes,... :roll:

Teszt előtt állóknak mennek a HCG növelő drukkjaim!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Alle,
csodák mindig vannak és szerintem megint egy babaesős széria következik. :D :D :D
Tényleg egy küzdős gyermek. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Alle,
+++++++++++++++++++
(nekem is később indult az egyikem, és utána az fejlődött a legszebben :wink: )
Mikor kapod vissza?

Málnának és Matyinak nagy erősítő drukkok mennek!

Bridget, Dezsina, Csomee babásító drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogyimami: kéz és lábtörést hétfőre!

Kismamik, ti meg vigyázzatok magatokra és a kicsikre!
Azért csodálom, hogy ti már a szülésre gondoltok, én még csak most kezdem összecsomagolni a lakást, hogy időben el tudjunk költözni. Kicsit aggódom, hogy kicsúszunk az időből...

Skrisz, vajon merre lehet az utolsó táblicsku?

Aki lemaradt, annak is mindenhez nagy kalappal, amihez éppen kell!

Kép
kisbuta

Hát a babaeső széria csak én utánam következik, ma reggelre megjött a menszim Kép
teljesen padlón vagyok .......................

Alle drukk egyszemkének :!: :!:

Bridget, Dezsina, Csomee babaeső sikert kívánok nektek :!: :!:

Kép
brizo

Szép jó reggelt!

Brizo
:cry: Sajnálom!!!Kitartás az újrakezdéshez!!!

Katavirág
Neked gratula a szép hcg-hez! :D

Alle
Drukk a picurkának!!!+++

Ma is korán keltem pedig aludhattam volna. 8)
Este buli volt nálunk a szomszédokkal:kipróbáltuk az új karaoke lemezt is, hajnali 2kor bírtuk a fiúkat lecsendesíteni (úgy üvöltötték a dalokat mint a fába szorult férgek :lol: ), igaz kellett a party végéhez az is, hogy a felsőszomszéd lejöjjön, hogy kicsit hangosak vagyunk. :oops:
Ma nekünk kellett nyitni a boltot, a párom ment le...de már vissza is bújt az ágyikóba.Csak 2 órát kellett lent lennie míg az anyós áruért ment.
Persze én is ébredtem párommal, bár én ráhúztam még egy szűk óra alvást, felkeltem mert már megint rémeket álmodtam, meg úgy volt, hogy tanítok 9-től...erre a tanítványom nem tudott mégse jönni. :evil: Most várom a 10.30-ast, de aztán húzok én is vissza az ágyba. :)
Tegnap végre leakartam magam mérni, kedd óta nem volt rá időm reggel, erre tegnap kiderült, hogy bekprepált a mérleg:vmi csörög benne és alapból 60 kilót mutat. :roll: Én rá nem állok így. :wink:

Kép
vizkriszisback

Brizo, teszted is nega?

skrisz72

Brizo :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

((((((((((((((Brizo)))))))))))) Sajnálom. :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!

Végre van egy fél órám. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire szorítatok, ránk is fér nagyon. Úgy néz ki kezdenek erősödni az én kis drágáim, egyre mozgékonyabbak, Málna ma halálra szívatja a nővérkét, mert kis takaró alá vannak bedugva a kezecskéik, hogy ne tudják leszedni a műszereket vagy kihúzni ezt azt. Na ma Málna állandóan szabadulóművészt játszott, kihúzta a kezeit, és lerúgdosta a vérnyomásmérőt. :lol: Most ő nem kap tejcit, mert kicsit megterhelte a gyomrát, szegénynek jön vissza a szondán. Matyi is jól van, ő jól bírja a tejcit is, és elkezdett nőni a súlyuk, Málna 750 gr, Matyi 915 gr. 730-ra és 890-re estek vissza.
Az első kritikus 3 napot szerencsésen túléltük, remélem most már minden rendben lesz és lassan lekerülhetnek a gépekről is. Persze nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy nagyon hosszú folyamat lesz, a nyarat tuti itt töltjük, de lehet sz ősz egy részét is. Én nagyon optimista vagyok, bízom bennük, hogy erősek lesznek és legyőzünk minden akadályt. Egyszerűen így kell lennie.
Reggel fél 8-tól 2 óránként mehetek hozzájuk estig, fél órát maradhatok. Sok időm nincs, épp most ültem le és már megint fél 4 van. Mindig csak azt veszem észre, hogy megint este van. De legalább megy az idő, különben meg is bolondulnék.
Én jól vagyok, kiszedték a varratokat és a kapcsokat is, egyáltalán nem volt vészes a császár, igaz altattak, de a szülést majd legközelebb mesélem el.

Mindenkit puszilok és megmondom a Babáknak, hogy mennyien szorítatok!

KépKép
zsófikukac

Brizo
En is ngyon nagyon sajnalom es sok-sok erot kivanok neked :!: :!: :!: :roll: Kép

Kisbuta
Latod latod :lol: Probalok a nyomdokaidba lepni :lol: 8) :lol:
Es koszonom a szoritast es most mar ne tunj el hetekre ugy,hogy nem adsz eletjelet :twisted:

Zsofi@
Jaj de jo,hogy jottel :D Huuh egesz nyaron bent lesztek :shock: hat azert mielobbi felepulest a babakoknak es neked is :!: 8) :)

Akciozoknak mennek a drukkok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsófi drága, minden rendben lesz, meglátod. Matyi és Málna szépen megnőnek majd. Rengetegen drukkolunk nektek, még a babákok is a pociban. :D Puszilunk benneteket!

skrisz72

Brizo, szegénykém, most olvasom. De rendesen megjött, vagy csak barna?? Nincs már remény???? :(

Zsófi, sokat gondolok rátok, hogy minden rendben legyen, de sztem úgy lesz, mert a babákok is érzik, hogy anyukájuk bízik bennük!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, drukkolok egykének! Ügyes lesz, mert élni akar!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Alle, jöhetnél mááááááááááár!

Zsófi, örülök, hogy jól vagytok!

babaimádó
Kép
babaimado

zsófi!

Én is drukkolok nektek :D :!: kívánom hogy Málna és Matyi mielőbb megerősödjenek és ne legyen semmi probléma :!: +++++++++++++++++++++++++++

Bridget!

Hogy érzed magad :?: Tesztelni mikor fogsz :?: úgy izgulok érted,remélem sikerűlni fog :lol:

Rólam: Ma megjött piri,igaz elég lájtosan,éppen csak cseppekben van reggel óta. Holnap kellene elkezdenem a szurit,de nem tudom ha nem jön meg rendesen akkor is szúrjak holnaptól :?:
Lányok :!: Szeretném ez ügyben a segítségeteket kérni!
Eddig ha kicsit bemutatkozott akkor pár óra múlva már rendesen volt.
Lehet ez most vajon azért mert fogigátlót szedtem előtte :roll:
Előre is köszönöm a segítségeteket! :D
Vendég

Annmari! Nekünk a Kaáliban azt mondták, hogy ha délig megjön RENDESEN PIRI (tehát nem barna), akkor az az első nap. Ha csak később, akkor a következő az első nap. Sztem simán bekavarhatott a fogigátló... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Annmari
Egyetértek Ranával!

Rana
Mégsem lett a miénk a szívhangmonitor mert 7 mp-el zárás előtt leütötte vki más.De majd lesz másik.
Hogy s mint amúgy?Aktívak a babócák? :D

Zsófi
Csak így tovább!!!Erősek vagytok ti! :D

Én meg ma még aludtam 2x2 órát du-án, csak az időmérőt néztük meg közben.Most meg fürcsiztem, puccbavágtam magam és elvitetem magam vhova apával. :D

Mindenkinek szép estét!!!

Kép
vizkriszisback

Szép estét mindenkinek!
hazahoztuk egyszemkét, minden rendben volt. délután pihentem egy nagyot, párom nem is engedett volna géphez :D vigyáz ránk nagyon.

brizo :( sajnálom.

Zsófi, kitartás, megerősödnek a gyerkőcök!

Szép estét mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Visszaolvastam kb 4 napot, írtam Mindenkinek, erre eltűnt a hozzászólásom :evil: most nincs energiám újraírni :oops:

Így ömlesztve küldök drukkokat és öleléseket :-)

Meg 2 képet Bendegúzról:

Kép Kép

Lányos Kismamiknak üzenem, hogy Bendegúz végtelenül jóképű és rendes kispasi :lol:

Szép hétvégét!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Alle!

Gratulálok egyszemkéhez! :D Babaragik mennek!+++++++++++++++++++++++

Rana!

Igen én is így tudom ,de azért nem vagyok most tisztában a dolgokkal,mert nem barna hanem piros ,csak annyira minimális hogy ma még nem is használtam csak tisztasági betétet. Egyébként már reggel 5-órátol van ilyen és még mindig nincs rendesen.

Vizkrisz!

Jó bulizást estére és érezzétek jól magatokat!
Vendég

szezsó!

Nagyon szupi ez a fotó :D Bendegúz pedig valóban nagyon helyes kölök :lol:
Vendég

Alle,
vigyázzatok is magatokra, és csak bízz a kicsiben, nagyon ügyes és belevaló kölök lesz!
+++++++++++++++++++++++++++++

Brizó,
nagyon, nagyon .... :cry:

Zsófi,
meglátod, ügyesek lesznek törpék és gyorsan megerősödnek.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Kisbuta, te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz, szívhangmonitor :? Hátha lesz még a Vaterán vagy vhol.
Mi jól vagyunk, enyhe böködéseket mintha éreznék belülről. De még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a csajok csinálják... :roll: Az éjszakákat már most :shock: nem tudom végigaludni, vagy arra kelek, hogy fáj a derekam, vagy arra, hogy a gyomrom ég... :( De gondolom lesz ez még sokkal rosszabb is... :P

Annmari, sztem csak rendes, normál erősségű piri számít első napnak, de majd a többiek hátha mondanak okosabbat.

Alle, babaragikat küldök, meg ezer drukkot!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, helyes kis pofi az biztos! :wink: :wink: (Amúgy Nyulasz ősi tippje: elküldés előtt hozzászólást kijelöl, másolás, és csak UTÁNA az ELKÜLD. Én is saját káromon jöttem rá, h. ez milyen hasznos is... :? )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
azok már a csajok. Az enyém is ilyen kis nyugodtka. Kb. havonta egyszer fordul elő, hogy tisztességesen kidugja a lábát az oldalamon, egyébként épp csak jelzi, hogy megvan, azt hiszem, nem egy idegbeteg gyerek.

Baba,
köszi, én jól vagyok, csak hulla fáradtan. De hamarosan visszaveszek a tempóból és igazi nyugis kismami leszek, és akkor majd sokat jövök ide, hogy az agyatokra menjek - meg főleg, hogy drukkoljak az akciózóknak!
(Ma annak is örültem, hogy a netet nem kapcsolták ki. Ugyanis elkavartam valahova a csekkeket, és küldtek egy dörgedelmet, hogy 48 órám van rendezni a cehhet. "szaladtam" is délelőtt...!)

Kép
kisbuta

Szezso, a Bendegúzok már csak ilyenek! :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Szezso, nagyon édi Bendegúz. :lol:

Alle, drukkhegyek mennek!!!!

Mindenkinek puszi, megyek reggelizni. :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a drukkokat. Továbbra is pihengetek, de azért már csinálok ezt-azt. Ma még csak az ET+4. napon vagyok, úgyhogy még bazi sok van hátra. Egyre türelmetlenebbül várjuk hogy leteljen a 3 hét.

Brizo: Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

Zsófikukac: Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Drukkolunk a babáknak, hogy erősödjenek, növögessenek!

Bridget: ++++++++++++++++++

Alle:++++++++++++++

Szezso: Bendegúz tündérien szép fiúcska! :D

Rana: Amit érzel azok már biztosan a lányok! Én is hasonlót éreztem az elején! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Zsófikám,erősítő drukkok mennek! :wink:
Alle,babaragacsok egyszemkének!!!
Bridget,Dezsina,Csomee és mindenkinek megy a drukk!!!
Brizó,nagy ölelés neked!

Szezsó,de helyes Bendegúz :D
Kisbuta a napokban hiányoltalak,nem ér eltűnni ennyire!Ez vonatkozik Estikére és Lolára is!

Mi voltunk tegnap 4d-n,ugyanott,mint 16 hetesen,de most sajnos a másik nő volt,hááát,elég nagy a különbség a munkájuk között.Csinált az egy órás uhu alatt 8 képet,az is mind ugyanolyan.Majd felteszem.
Rendben vannak,977 gramm Nonó,és 1170 Balász.5 nap különbség van köztük,Balázs csontra annyi idősnek mérte a gép,mint amennyi,28+1 voltunk tegnap,Nonó 5 nappal kissebb.Viszont érik a lepényem(I-II),sokkal több pihit és kevesebb streszt írtak elő,de azt mondták aggódni ne aggódjak ezen.
Ja,és egyszer rosszul lettem,akartam szólni,hogy pillanatok múlva elájulok,csak pont a veséket mérte,de valahogy észrevette rajtam,hogy baj van,kérdezi,jól vagyok?Mondom nem,így gyorsan az oldalamra fordultam.Akkor már fél órája a hátamon feküdtem,valamit elnyomtak odabenn,és ezért volt.
Vendég

Katavirág,
gratulaaaaa!!!!!!!! :D :D :D

Brizo, Drága :cry:
óriási ölelés, gyors megerősödést kívánok!!!

Alle
itt is 1000-rel:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden beültisnek mennek a babaragacsok! :P +++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso,
tündéri Kispasi! :lol:

Zsófikukacka,
szívből a legeslegjobbakat Nektek!!!!!!!!!++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Nyulasz
Orulok,hogy novogetnek a babakok :lol: Es akkor matol no stressz :twisted: :!:

Szezso
Nekem is elsore az jutott eszembe milyen kis jokepu Bendeguz 8) :wink:

Annmari
Hat nem tom mikortol lehetne mar tesztelni :roll: egy paran azt mondtak majd ET+10-en mar erdemes :roll: a szuri miatt amit ET napjan kaptam nem tom meddig lehet bennem :roll: Egyenlore semmi extra...tuti jel meg plane nincs :? majd csutin vv es penteken konzi :roll: Nekem is igy alig jott meg amikor kezdtuk...en az idegessegnek tudtam be....vgy 2napig alig volt valami de elso piros nap az elso piros nap :roll: Nagy nagy drukkok a petis tuszokhoz :wink:

Alle
Nekem is egykem van :wink:

Akciozoknak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget!

Mindegy ,ma elkezdem a szurit ,bár ma sincs olyan sok piri,de majd csak lesz valami!
:D

Rana!

Akkor lehet hogy a lányok megkezdték a mocorgást :?: :lol:
Húú de jó lehet! :D
Vendég

Sziasztok!

Alle: Cseppkének nagggggyon drukkolok!!!!!!!

Zsófi: de jó, hogy jelentkeztél!!!!! M & M-nek nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!!!

Szezso: nagyon jó képek Bendiről!!!! Tényleg csuda jóképű kispasi!

Bridget, Csomee: Nektek is drukkdrukkdrukk!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Annmari,hajrá szurik :D
Bridget,úgy tudom 5000 egység hcg szuri kb 4-5 nap alatt kiürül.

És a képek:
Nonó az elsőn,Bazsi a másodikon:
Kép Kép
Vendég

Nyulasz!

Nagyon jók ezek a képek a nyúlbogyókról :lol: Akik már nem is olyan bogyókák hanem igazi bébicsodák :D
Vendég

Nyulasz: nagyon jó képek! Édesek a Tesók nagyon! :P :P

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz, annyira cukik!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Nyulasz
Tök jó képek!!!...Nonó jobban látszik azért. :D Aztán tessék lájtosra venni a dolgokat!!!

Rana
Lesz majd új készülék az e-bay-ről, kb 7000-ért postaköltséggel.

Bridged, Alle
Megadrukkok!!!Aztán csak tesztelgessetek...kívánom, hogy erősödő 2 csíkot lássatok egy idő után! Nekem 2 lombiknál 5 volt a hcg-m ET+12őn és úgy hogy a beülti napján fél és utána két nappal is fél hcg-t kaptam. Ezek nem sikerültek, csak viszonyításként írom.
Most, hogy spontán sikerült, a 9.dpon teszteltem először pozitívat.

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Katavirág, óriási gratula! Nagyon szép érték!

Brizo, Meli, sajnálom, ölelés nektek.

Dezsi, Alle, Csomee,++++++++++++++++++++++++++++++++
Tényleg Dezsi, mikor kezdesz tesztelni?

Szezso, Nyulasz, nagyon jó képek!

Zsófi, nagyon erős csaj vagy, további kitartás! És megagigadrukkok nektek.+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Vkrisz
Koszi...huh jo koran kimutatta neked :shock:

Annmari
Mondom nalam is igy volt 1nap piri...mondom ok ez az 1cn erre utana semmi :roll: masodik nap is semmi :roll: es harmadik nap indult el de akkor is 2napra :? szal eleg fura ciklussal inditottam de a vegkifejlet a lenyeg :wink: Hajra szurik :D

Nyulasz
Nono ngyon kis bajos es Bazsi se piskota 8) asszem ilyenkor mondjak,hogy egyik szebb,mint a masik :D :wink:

Puszi
Neked lassan uhu 8) +++++++++++++++++++

Mai kerdesem: ET+10-en mutathat pozit a teszt a szuri miatt? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.06.08 16:21-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Nyúlbogyók köszönik a dícséreteket :D
Bridget,szerintem nem...muti :D
Vendég

Jó reggelt!

Bendegúz köszöni a dicséreteket! :-) egyébként nagyon durci volt az UH-n, állandóan takargatta az arcát a kezeivel, meg összeszorította a száját...

Nyulasz: csuda édesek a Nyúlbogyók!!! :-D még szerencse, hogy nem lettél rosszul az uh-n. :roll: gondolom így nem is nagyon tudsz háton aludni...

Bridget: szerintem sem :-D képet!!!!

Zsófikám drukkok mennek a Szuperbabákoknak! :-)

Csomee, Dezsi, Alle: drukkok mennek! :-)

Annmari: mikor mész UH-ra?

Puszi: Te is lassan kezdesz...mikor kell menned először?

Katavirágnak utólag is gratulálok! :-)

Hajnoca: ma vizsga, ugye? Drukk!

Rana: azok a böködések már a csajok lesznek :-) és ez még csak a kezdet...én is mindig felébredek hajnalok hajnalán :roll:

Egerecske: Veletek mizu?

Kisbuta: jól olvastam, hogy költöztök? :roll: húú, nem irigyellek...

Brizo: ölelést küldök :-( remélem ma már jobb egy kicsit...

Till: Te még dolgozol? Meddig?

Skrisz: hogy telnek otthon a napjaid?

Szép hetet Mindenkinek! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz,Szezso
En meg csak ET+9-en vgyok :lol:

Akkor meg 1kerdes :roll: Mutathat ET+9-en pozit a szuri miatt :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Nagyon régen jelentkeztem, de azért remélem emlékeztek még rám.

Elöször is Dezsi, Bridget, Alle, Csomee küldöm Nektek a babaragacs drukkok+++++++++

Kismamiknak pocaksimi. Innen jut eszembe Estike merre jársz?

Zsófi drukkolunk a babáknak, hogy erősödjenek, növögessenek!

Bridget úgy tudom, hogy a hcg szuri beadástól számított 5. nap körül kiürül.

Katavirág gratulálok .

Bridget, Katavirág mennyivel különbözik a külföldi lombikozás, beültetés utáni időszak. Mondanak valami mást eltérőt a Mo-on megszokotthoz képest?

Skrisz már a 33. hér, hogy repül az idő.

Vkrisz gratulálok a csodababyhez.

Petné nagyon szép Julcsi baba.

Rana gratulálok az nunisokhoz

Nyulasz, Szeszo nagyon jól sikerültek a uh képek. Irigy-irigy.

Brizo sajnálom. Jól emlékszem, hogy vannak fagyi babáid?

Bocsika, ha valakit kihagytam de igyekszem újra felvenni a "fonalat".

Magamról:
Velem is történt egy két dolog. 2 inszem, 5 stimu, 6 beültetés után ja és 1hsg, 1 negatív hystero után a 2. hystero kiderítette, hogy uterus supsternumusom van, áprilisban megműtöttek. Doki közölte velem, hogy nálunk nem csak andrológiai probléma van, hanem a méhemnek is komoly fejlődési rendellenessége van. Gyakorlatilag alig van méh üregem. A 2. lombikom után volt egy hysterom, amikor is azt mondták, hogy tökéletes vagyok odabent,mintha anatómiai könyvet néztek volna bennem. RTG-es hsg-ém volt, és utólag elolvasva azt írta, hogy mélyen arcuált a méhem, de mivel üregben nem mutatott semmit ki, ezért gondolom nem foglalkoztak vele. Viszont az számomra érthetetlen, hogy az első hysterónál miért írták le, hogy normál anatómiai viszonyok vannak nálam, és a 2. hystero után a Lintner azt közölte, hogy nálam gyakorlatilag nagyobb a baj mint a páromnál, azt hittem, hogy lefordulok a székről (azoospermiánál mi lehet nagyobb baj?), fura érzés volt. Viszont a netet böngészve megnyugodtam, hogy sok embernek van ilyen, műtét után sikeresen bebabásodtak,ez viszont biztató, csak sajnálom azt a "felesleges" 5 stimut és 6 beültit, amire gyakorlatilag több mint 1000000 ft-unk ráment, hogy feleslegesen csináltuk, illetve adtunk rá ki pénzt. Megtörtént a 3. operatív hystero is, amiután közölte velem a doki,hogy végül is nem talált sövényszerű dolgot, de vágott ki egy nagyobb darab izomszövetet, és így közel közepes nagyságú méhüregem lett. Az biztos, hogy nagyon jó tett a méhnyálkahártyámnak, meg bőven megjött,pedig egy ideje alig volt meg. Ezen felbuzdulva megbeszéltem a párommal, hogy megyünk a fagyiba csücsülő blasztokért. Abból a részből igazam volt, hogy most jó a méhnyálkahártya vastagságom 14,1 mm-es volt most a beültetésnél. 4 blasztoból 2 éled fel szépen, csütörtök óta ágyazódnak a méhembe. Mondjuk semmi különöset nem érzek. A nyálkahártya vastagságból adódóan napközben nagyon gyakran járok pisilni, na de ez a tünetem megvolt beültetés előtt is.
A dokim a párom előtt közölte, hogy idáig azért nem sikerült mert nem pihentem 3 napot a beülti után . Na ezen nagyon kiakadtam. Megvolt a 3 nap pihenés, közöltem párommal, hogy szerda délután hazaviszem apukámat Hercegbe. Kb. 100 km vezetést jelentene. Na ezen a párom kiakadt. Szerintem simán vezethetnék semmi baja nem lenne a babáknak ha már beágyazódtak, ha meg nem történt meg eddig, akkor nem is fognak beágyazódni.

Bocsánat, hogy hosszú lettem :oops: :oops:

Kép

csibe
csibe32

Bridget :lol: most akkor teszteltél vagy sem???
Csibe,hűha,akkor neked is mennek a drukkok!!!Nem semmi,hogy min kell leresztül menned neked is :roll: ...ja,azt nekem elhiheted,hogy nem a pihin múlik.Én már másnap sem tudtam pihenni(családi tragédia miatt)vezettem,főztem...,akkor sajnáltam,és féltem,hogy emiatt felesleges volt a lombik,de látod nem ezen múlt.Elötte az öt lombiknál mindig sokat pihentem,a semmiért.
Dezsinám,őszintén,teszt?Nagyon-nagyon drukkolok!
...És a többi akciózónak is!!!

Szezsó,pedig képzeld sokszor ébredek fel úgy,hogy a hátamon fekszem,pedig az oldalamon alszom el.Lehet az uhun keményebb volt az ágy,vagy más pozícióban voltam :roll:
Vendég

Csibe: azta :shock: nem semmi sztori...lelkileg, fizikailag is nagyon megterhelő lehetett....na, de akkor most mennek a drukkok az ágyazódó blasztóknak :-D tuti sikerülni fog ennyi hercehurca után :wink:
Az arcuált az a szív alakú méhüreg megfelelője? Ezzel kapcsolatban nekem is volt egy parám, ugyanis egy doki még küzdelmeink elején egy sima tüszőnéző UH-n közölte, hogy szív alakú a méhem :shock: mindezt negatív hsg után. És ezután a hisztero sem igazolta, és egyetlen UH sem :shock: azért paráztam, hogy nehogy ez legyen az oka a 6 sikertelen inszemnek, mert akkor a lombiknak is annyi...de aztán nem volt gond, szerencsére :-)

Bridget: szerintem tedd fel az összes teszted időrendben, majd megszakértjük :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?