Sziasztok!
Nagyon eltűntem ismét, de olyan mozgalmas 2 hét áll mögöttem, hogy egy hulla vagyok.
Sajnos, a gyerekekkel folyamatosan volt valami.
Kezdődött azzal, hogy Zsombi is allergiás jellegű tünetekkel jelzett valami nem oké, gyógyszert kaptunk.
Kristófon még mindig gipsz van..., kétszer rakták vissza 1-1- hétre, hogy még mindig nem oké. Lassan ott tartunk, hogy lemezelni kell. Ezen a héten meg olyan szintű hányás-hasmenéses vírusban volt, hogy már ott tartottunk, hogy kórház. Aztán mire odakerültünk végül is jobban lett, most már osztálykiránduláson van.
Zsófinál pedig az allergia gyógyszer ellenére olyan szintű köhögés lépett fel, hogy a pulmonológus is extrának minősítette. De, aztán megoldódott, sőt a vérvételen is túl vagyunk. Ott pedig egy kis hős volt.
Nem győztem az orvosok és a munkahelyem között ingázni.
Brigi,
nekem is küldjél légyszi címet, nagyon szívesen elmennénk hozzátok. Mit vigyünk, hogy gondoltátok?
Gyönyörűek a lányok,s ez a jelző még nem is volt a legjobb. Nekem most jobban hasonlítanak mint kicsinek. Élőben is így van?
Ditke,
Nálad is nagyon szépek a lányok, és olyan nagyok lettek! Tudod, mikor írtad, hogy ott kint már iskolások lesznek, a kicsi lányaidat képzeltem oda... Hát ezek a képek alapján már nem lesz olyan fura.
Olvasva a soraidat, néha mikor a rohanás jellemzi napjaimat, rá gondolok soraidban megfogalmazott nyugalomra, s bizony komolyan mondom szívesen szedném a sátorfánkat!!!! Csak ugye mi elég mély gyökerekkel vagyunk már itt.
Annamari,
Gratula a vizsgához és a hosszú egyedül levezetett úthoz!
Laci jövő héten megy Erdélybe 3 barátjával kirándulni. Mondtam neki igazi áfonya pálinka nélkül nem térhet haza...
Edit,
jaj-jaj... A baj ilyen gyorsan megvan.
Mindjárt évvége, várjátok ???
Mi nagyon.
Jöttök Brigiékhez? Ha igen, Dávid is?
Nettke,
mit szóltak a szét választáshoz? Tudják már?
Az enyémek nem bírják egymás nélkül, így ez nálunk szóban sem jöhetne. De,persze, amit te / ti írtok indoknak teljesen jogosnak tartandó.
Detti, Kata,
gratula az ovihoz !!!!
Majd még jövök, puszi: