Új privát üzeneted érkezett!

Lilla!
Nagyon jók a képek!
Majdnem a szülinapomon!Vasárnap este,fürcsi után.
Meló ügyben semmi?Az új helyen milyenek a szomszédok?Anyud hogy reagált a költözésre?Azért tartjátok a kapcsolatot?

Kép

Kép
edit73

Lilla!
Gyerekek szülinapja?Mikor is van pontosan?(nekem valamiért 6-a rémlik) Lesz buli?

Kép

Kép
edit73

Edit :)
Ez azért jó hír, hogy nincs komoly baj.

Micike elkezdett mászni. Olyan aranyos, ahogy egyensúlyoz a kezén-lábán. Még nagyon koncentrálnia kell, hogy menjen, de már határozottan ügyesen halad.

Kata :)
A lányok legszívesebben homokozáshoz is királylányos ruhát vennének. De szerencsére meg tudtunk egyezni, hogy azok ünnepi ruhák, és csak akkor vesszük fel. Persze minden nap megkérdezik, hogy nincs-e véletletnül ünnep. :wink:

Szép estét!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Lilla,
nahát, ez a ház, meg a part, nagyon szuper lehet!!! Ezzel már tényleg lehet büszkélkedni :lol: :lol:
Jól érzitek magatokat most, élvezitek? Vagy a munkakeresés azért stresszel Titeket? Robi jár angolra?
Anyukád? Hogy reagált?

Brigi,
nagyon szépek a lányaid!! Csak néztem, hogy a királylányruhában fagyit esznek... :shock: bátor vagy :lol: ! (Én nem bírom, ha a szép dolgaikat összekoszolják-foltozzák.. tudom hogy nem kéne, de nagyon zavar..)
Akartam mondani, hogy Emese milyen tündéri volt a Via Luna-ban!!! Úgy megszeretgettem volna, dehát tudom, hogy nem tapicskázzuk a más kisbabáját.. Majd a kertipartin lehet egy kicsit babázni??? :)

Edit,
szörnyű ami történt!! Már az olvasástól levert a víz..!
Jöttök 13-án Brigiékhez?

Cat,
bízom Benned színházjegy ügyben!!!! Nagyon ráhangolódtam már!!! :lol:

Detti, Cat, Kata,
mi már úgy néz ki szeptembertől szétszedjük az ovira őket, vagyis Sárikát a másik 2től. A Pszicho tanácsa volt ez, mert megfigyelte nap közben, és ez a legaggasztóbb, hogy nem elegyedik, nem nyit egyáltalán más felé. Szóval Kata, én lehet, hogy a helyedben megfontolnám, inkább így szokják majd meg!

Annamari,
drukkok mennek, ügyes légy!!! A bárányok meg kerüljenek el Titeket!! :evil:

Kép
nettke

Nettke :)
Az én gyerekeimet mindig lehet "tapicskolni". :) Meg már nem is olyan kisbaba. :(
A múltkor a kerti partin mindenki fogta a kezébe, csak én nem. Szóval készülj nyugodtan egy kis babázásra. :lol: :lol: :lol:

A királylányruha meg olyan műszálas, hogy ihaj. Sztem ha akarnák se tudnák úgy összefagyizni, hogy nem jöjjön ki. (Na jó, amikor a barátnőm férjének a tolókocsija összeolajozta az egyiket az esküvőn, az nem jött ki.) Amúgy meg már rájöttem, hogy ha mindig csak olyankor adok rájuk szép ruhát, amikor nincs "veszély", akkor szó szerint soha nem tudják felvenni. Nem is tudom mások, hogy vigyáznak a szép rucira. Ha valamilyen alkalom van, akkor ott tuti van kaja is, meg játék is. :wink:

A ruháról jut eszembe. Már a múltkor is írtam, de komolyan mondom, hogy úgy hozzátok a gyereket, hogy nem sajnáljátok a ruháját. Nálunk a kertben lehet fára mászni, sarazni, homokozni, füves lesz, stb.

Na megyek, mert ma még csak neteztem. :roll:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nem tudja valaki, hogy tudok egyszerre több felhasználónak is privit küldeni? Mert jó lenne, ha nem egyesével kellene megírnom mindenkinek a címet és az útvonalat.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Nagyon eltűntem ismét, de olyan mozgalmas 2 hét áll mögöttem, hogy egy hulla vagyok.
Sajnos, a gyerekekkel folyamatosan volt valami.
Kezdődött azzal, hogy Zsombi is allergiás jellegű tünetekkel jelzett valami nem oké, gyógyszert kaptunk.
Kristófon még mindig gipsz van..., kétszer rakták vissza 1-1- hétre, hogy még mindig nem oké. Lassan ott tartunk, hogy lemezelni kell. Ezen a héten meg olyan szintű hányás-hasmenéses vírusban volt, hogy már ott tartottunk, hogy kórház. Aztán mire odakerültünk végül is jobban lett, most már osztálykiránduláson van.
Zsófinál pedig az allergia gyógyszer ellenére olyan szintű köhögés lépett fel, hogy a pulmonológus is extrának minősítette. De, aztán megoldódott, sőt a vérvételen is túl vagyunk. Ott pedig egy kis hős volt.
Nem győztem az orvosok és a munkahelyem között ingázni.

Brigi,

nekem is küldjél légyszi címet, nagyon szívesen elmennénk hozzátok. Mit vigyünk, hogy gondoltátok?
Gyönyörűek a lányok,s ez a jelző még nem is volt a legjobb. Nekem most jobban hasonlítanak mint kicsinek. Élőben is így van?

Ditke,

Nálad is nagyon szépek a lányok, és olyan nagyok lettek! Tudod, mikor írtad, hogy ott kint már iskolások lesznek, a kicsi lányaidat képzeltem oda... Hát ezek a képek alapján már nem lesz olyan fura.
Olvasva a soraidat, néha mikor a rohanás jellemzi napjaimat, rá gondolok soraidban megfogalmazott nyugalomra, s bizony komolyan mondom szívesen szedném a sátorfánkat!!!! Csak ugye mi elég mély gyökerekkel vagyunk már itt.

Annamari,

Gratula a vizsgához és a hosszú egyedül levezetett úthoz!
Laci jövő héten megy Erdélybe 3 barátjával kirándulni. Mondtam neki igazi áfonya pálinka nélkül nem térhet haza...
:wink:

Edit,

jaj-jaj... A baj ilyen gyorsan megvan.
Mindjárt évvége, várjátok ??? :lol: Mi nagyon.
Jöttök Brigiékhez? Ha igen, Dávid is?

Nettke,

mit szóltak a szét választáshoz? Tudják már?
Az enyémek nem bírják egymás nélkül, így ez nálunk szóban sem jöhetne. De,persze, amit te / ti írtok indoknak teljesen jogosnak tartandó.

Detti, Kata,

gratula az ovihoz !!!!

Majd még jövök, puszi:

Meme
szinta

Sziasztok :)

Akkor a címet megpróbálom mindenkihez priviben.

Összesítés, hogy ki mit hozna (majd szóljatok, ha rosszul emlékszem):

Árpi: padlizsánkrém?
Vikó: húsgombóc ??? v. sali?
Cat: valami kenhető krém??
Nettke: kenyér v. süti
Brigi: süti

Akit nem vállalkozott még:
Kata
Gyöngyi
Meme

És akikről nem tudom, hogy jönnek-e:
Pram
Edit
Baba

Sztem üdítőt mindenki hozzon. :wink:

Kihagytam valakit?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Akkor elment az útleírás. Sikítson, akinek nem írtam.
Már látom, hogy az előző listából kimaradt Annamari. Még valaki?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Meme :)
Hízik a májam a sok dicsitől. :wink:
A képeket visszanézve velünk is előfordult, hogy egy pillanatra a másikra gondoltunk. De amúgy a hajuk teljesen más. Ha nem vizes akkor egyértelmű, hogy melyik melyik. Én mindig csak a képeken látom őket hasonlónak, élőben soha. :lol:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Hú Brigi ezer bocs!!!nagy idegességemben elfelejtettem szólni!!!Már épp mondani akartam,hogy tudunk menni a bulira,amikor Olit a baleset érte.Aztán meg 1-én telefonált a férjem öccse,hogy 13ára meghívnak a gyerek első áldozására.Olyan ideges lettem!!!Nem hiszem el,hogy bele kellett sz..niuk a programomba :evil: :evil: :evil: Így sajna nem tudunk menni!Annyira sajnálom,mert már készültünk hozzátok.

Nettke!
Valamiről lemaradtam?Miért kell Sárikát külön tenni?Miért gond az 4évesen,hogy nem nyit mások felé?És ha gondja van,bánat éri vagy bántják,akkor nem keresi a tesóinál a vigasztalást?

Meme!
Nagyon várjuk az évvégét!!! :D Dávidnak már jövő héten nincs tanítás,ma volt a suliban osztályozó értékezlet.Így tulképpen vége!Jövő szombaton lesz az évzáró.
És ti?mit fog Kristóf a nyáron csinálni?Kivel lesz?Picik oviznak majd?

Edit

Kép

Kép
edit73

Brigi :)

Köszi megkaptam. Tonhalkrémet vagy tojáskrémet csinálnék, igény szerint, és viszek vizet/üdítőt. De szóljatok ha más kellene inkább.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Brigi!

Akkor én csinálok egy zöld salátafélét, olyan görögöset.
Meg kéne pogi is..... lehet, hogy azt is viszek, csak azt cukiban veszem, mert nem tudok sütni.... :oops:

Kata

Kép
kateduo

Edit :)
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök. :( :( :( Pedig már kezdtem beleélni magam, hogy végre mi is találkozunk.

Sztem nagyon fontos, hogy a gyerekek nyissanak mások felé. Nem tudom megmagyarázni miért, de így érzem jónak. Engem marhára aggasztana, ha csak egymással foglalkoznának. És ennek semmi köze, ahhoz, hogy a másik mennyi biztonságérzettel tölti el őket. Ez nyugodtan lehetne már ennyi idősen háttér, nem a fő motívum. Nem veszik el a testvéreit, hanem másokat is adnak neki társaságnak. Én így látom.

Cat :)
Én tonhalpárti vagyok, de a másik is jó. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi, Kata,

akkor én viszek pogit !!! Jó ?
Üdítőt mindenképpen.

Ja, és cseresznyét , remélem még addigra lesz.

Mi kellene még?

Meme
szinta

Brigi,
megjött, köszi.
Kenyeret viszek (frisset, legalább 3 kg-ot, jó? vagy többet?), üdítőt, és sütit is.

Edit,
Brigi szépen leírta a Sári-problémát. :lol: Így van, ez a lényeg.
Sári nem keres vígasztalást sehol, mert nem törődik senkivel az égvilágon, így nem is bántják. Teljesen a saját világát éli, eszében sincs senkihez szólni, csak a tesóival hajlandó játszani, kezüket fogni stb. A pszicho megnézte napközben, közösségben, és azt mondta, hogy ennek az oka az hogy szorong, és nem is fog tudni nyitni soha, ha meghagyjuk neki a kényelmes utat, a tesóit. Szóval először nyilván nehéz lesz, de hosszú távon lesz eredménye, reméljük.
Nem tudom nagyon okosan leírni mindazt, amit rám zúdítottak, de a lényege a következő:
Felmérték a képességeit, és annak alapján amit produkált (amit hajlandó volt, és nem mondta hogy "nem tudom" egyből) kb 1 éves retardációja van, főként kommunikációs és finommotoros területeken elmaradott az idegrendszere, csak 3 éves szintet teljesít. Állítólag ez a kettő kéz a kézben jár.
Szóval szeptembertől logopédus veszi kezelésbe az oviban, Nati és Beni másik csoportba kerülnek, és minél hamarabb újra elkezdjük a BHRG-t, hogy behozza a lemaradását (ez saját kezdeményezés, de biztos vagyok benne, hogy ez fog a legtöbbet használni). Plusz akarom a terápás lovaglást is, több ötletem nincs. De muszáj tenni valamit, mert ahogy most van, az nem maradhat!! :roll:
Bocs hogy hosszú voltam..

Meme,
nem mertem még mondani nekik a szétválasztást, mert nem tudom, hogy mivel indokoljam!!! Sári erről az egészről mit sem tud..
És szeptember még olyan messze van, csak megzavarnám most őket.

Kép
nettke

Húú,
Mennyi szép gyerek :) Nézegetem a képeket és tényleg gyönyörűek, huncutok mind :)
Brigi,
Köszönjük a meghívást!
Nagyon finom dolgokat fogtok készíteni, így elbizonytalanodtam rendesen...... szerintem inkább vennék valami rágcsálnivalót :oops: , ha van jobb ötletetek szívesen fogadom.
Edit,
A hurkapálcikás dolog elég hátborzongatóan hangzott.

Kép
pramprampram

Brigi!
Én is nagyon sajnálom!És irtó pipa is vagyok!Nem érdemli meg a sogórnőm,hogy ott legyünk a ygereke első áldozásán,mert ő se volt képes eljönni az enyémek szülinapjára (valami mondvacsinált indoka volt).De a tamás olyan ritkán látja az öccsét és láttam rajta,hogy szeretne elmenni.Nem volt szívem szembeszálnni vele,pedig felajánlotta,hogy lemondja,mondván van már arra a napra programunk.(meg anyós tuti beárult volna a sogórnőmenk)

Kép

Kép
edit73

Anett!
Ez így már teljesen érthető és nagyon okos döntés volt.Én a helyetekben azzal érvelnék Sárikánál,hogy ahogyan egyedül jár úszni (és majd lovogalni),úgy szeptembertől egyedül fog oviba is járni.Mert anya és apa azt szeretné,hogy megismerkedjen és összebarátkozzon azokkal a gyerekekkel,akik az új csoportba járnak. Ennyi!
És mindezt 1héttel a kezdés előtt mondanám el először,.majd még 2nap.És ha nem kérdez róla,akkor közvetlenül a kezdés előtti este újra.Legalábbis nekünk pszicho így szokta ajánlani az "újdonságra" való felkészítést!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

Brigi,

Nekünk nem küldted el a címedet, de gondolom azért, mert már jártunk nálatok :) Árpi a padlizsánkrémet bevállalta, úgyhogy mi akkor azt viszünk. Ha lesz lelkierőm, akkor csinálok sajtos rudat.
Üdítőt?

Edit,

Kár, hogy nem tudtok jönni :( Oli füle hogy áll?

Nettke,

Én teljes mértékben megértem, hogy miért is kell Sárinak külön csoport. Szerintem is nagyon fontos, hogy ne csak a tesóival játszon, hanem legyenek más gyerekek is, akik felé nyit. Én is elbizonytalanodtam a különválasztás miatt egy pillanatra, de az ovónők és a pszichiáterek is meggyőztek, és totál egyet értettem velük. Nem tudom, hogy nálatok hogyan vannak az ovis csoportok, de nálunk egymás melletti szobában lesznek a fiúk (ezek egymásba nyithatók), az udvaron gyakorlatilag egy helyen tudnak majd együtt is játszani. Úgyhogy annyira nem lesz vészes, valószínűleg nekem nehezebb elfogadni ezt a helyzetet, mint majd nekik.
Ja, és én már mondtam nekik, és egyenlőre nem úgy tűnik, hogy zavarná őket :roll:

A mai napunk nagyon jól telt: délelőtt kerületi gyereknapon voltunk (egyébként a XVIII. kerületi önkormányzattal nagyon meg vagyok elégedve, mert mindig tök jó programokat csinálnak), Grillus koncerten, délután meg Cegléden voltunk egy barátnőmnél. Holnap még nem tudjuk, lehet, hogy Gyereksziget vagy kirándulás???

További szép hétvégét,

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

De jó nektek, hogy megint taliztok! Azért ilyenkor kicsit (nagyon) irigykedek. :oops: Főleg ezeket a nyári talikat imádtam eddig is! Tavaly pont ilyenkor voltatok nálunk. :)

Megünnepeltük a gyerekek szülinapját, itt voltak anyámék, meg a volt szomszédaink. Összességében nagyon jól sikerült, gyerekek rengeteg mindent kaptak és minden tetszett nekik. Egész nap a hangjukat se hallottuk úgy eljátszottak. Persze anyámék most se hazudtolták meg önmagukat, már 3-kor leléptek (miután a férje már délben figyelmeztette rá, h akkor mennek)-mondván, h még sötétedés előtt haza kell érniük. Mit ne mondjak, itt is 8-9 felé sötétedik. :? Engem nem is érdekelne, sokkal jobban éreztük magunkat a szomszédokkal utána, de Niki nagyon szereti anyámat, neki azért rosszul esett, h hamar elment. Majd rakok fel képeket is, a tortát mi díszítettük ki tegnap este Robival. Dávidé cápás lett, Nikié Szépség és a Szörnyeteges. Itt nem láttam marcipénfigurákat sehol, így valami kisebb játékot kerestem, amivel utána szívesen játszanak. Szerintem tök jó lett. :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Detti :)

Mi tagadás arra gondoltam, hogy ti idetaláltok, de ha kell a leírás, akkor küldöm. :)

Pram :)
Őszintén szólva nem tudom, hogy mi kellene még. Rád bízom! Bolti is lehet nyugodtan, de bármilyen saját specialitás is jöhet.

Csajok :)
Azért úgy gondolkodjatok, hogy ha mindenki hoz egy tonna kaját, akkor nem fog elfogyni. Szóval csak mértékkel. Talán a padlizsánkrém kivétel. Úgy látom arra nagy lesz a kereslet. :wink:

További szép hétvégét!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Lilla :)
Isten éltesse sokáig a Nikit és Dávidot!!!! :) :) :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Lilla,
Boldog szülinapot a gyerkőknek!!!! Kíváncsi vagyok a fotókra, tortákra nagyon!! :lol:

Kép
nettke

Lilla,

Nikinek és Dávidnak Sok Boldog Szülinapot Kívánok!!!

Kép
pramprampram

Lilla,

Boldog szülinapot a 4 éves Nikinek és Dávidnak! Valószínűleg ti nagy melegben ünneplitek a gyerkőcöket (itt az időjárás szót sem érdemel :cry: :twisted: ) Várjuk a képeket!

Brigi,

Sztem oda fogunk találni hozzátok :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Lilla,

Isten éltesse Nikit és Dávodot !!!!
Ti is hiányozni fogtok a taliról hidd el, nem csak mi nektek.

Meme
szinta

Sziasztok!

Sok boldog szülinapot kívánunk mi is Nikinek és Dávidnak!!

A többieknek meg jó talizást!
Ha nem valami szupertitkos ősi recept, elkérhetném a padlizsánkrém receptjét? Én is sokat szoktam csinálni, imádom :)
De hátha ez még az enyémnél is jobb.
És ha már recepteknél tartunk, még egy kérdés: grillezéshez van valami tuti pác-tippetek? Itt olyan fűszerkeverékeket nem kapok mint otthon használtam, így olyan érdekelne amibe egyenként össze tudom válogatni a fűszereket. Köszi :)

Nettke!

Nekem is külön fognak járni a lányok, nekik tuti jót tesz, remélem.
Már mondtam nekik mikor voltunk bent a suliban szétnézni, akkor pár napig téma volt, de mintha el is felejtették volna, nem kérdezik. Majd ősszel megint előveszem a dolgot, most békén hagyom vele őket. Egyébként tök könnyen fogadták, itt nem lehet együtt járni és kész. Szerintem majd 1-2 nap után jön a sírás-rívás, mikor nem értik majd a nyelvet és még a másik sem lesz ott.

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Lilla!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Nikinek és Dávidnak!!!!

És hiányozni fogtok a buliról......

Kata

Kép
kateduo

Cat!
Mit szólsz ha maradunk a Te tojáskrém,én tonhalkrém verziónál???

Ami a fasírtot illeti, sajna nem fog összejönni, mert délelőtt dolgom van, és nem szeretnék "idegrohamban" fasírtot sütni (gondolom megértitiek). Arra gondoltam, hogy helyette viszek pár csomag koktélvirslit. Szerintem az minden Lurkónak csúszik. Vélemény?

Ki mit csinált a hétvégén? Mi ebben a f.s időben nem sok mindent. Benti hancúr, nagyon kevés kinti léttel. Viszont itt volt a gyerekkori barátnőm (oviból barátnő), és nagyon jól telt vele az idő. Szombat du. még egy kis kiruccanásunk is volt, némi shopping egy kis kajálással...most van egy "kis" alváshiányom (hozzáadva az eddigi nagy hiányhoz), mert az éjszakai csajtraccsparty még érződik bennem...

Lilla, hiányozni fogtok a nyári partyról! :roll:

Edit! Megint nem ismerlek meg személyesen... :cry:

Viki

KépKép
vikóka

Vikó :)
A koktélvirsli tök jó ötlet! A gyerekek azt tuti burkolnák! Okés én csinálok tojáskrémet ipari mennyiségben.

Tök jó ötlet ez a különválasztás! Remélem Sári nyitni fog más felé is.

Tudod mi a fura? A Kolpingban Sári láthatóan tökre megörült a fiúknak, és nagyon szépen játszottak együtt. Tudod a trambulinon. Inkább Beni és Nati húzódott félre, ők nem vagánykodtak Sárival. Akkor ez miért van? Azért mert ismerte őket korábban?

Lilla :)
Isten éltesse Nikit és Dávidot a nagy 4 éveseket!
Várjuk a képeket!

Nálunk a 7vége nem úgy sült el mint terveztük. Egyrészt a rossz idő miatt, másrészt tegnap egy kerti partyn voltunk a fos időben, és a kollégáim előtt Oli brutál hisztit vágott le, mert esőkabátot erőltettünk rá a zuhogó esőben. Sajnos olyan kollégák akiknek vagy nincs gyereke, vagy már felnőttek, így sajnálkozva néztek engem, majd közölték, hogy nem is akarnak gyereket ezek után. Jobban örültem volna ha Briginél történik ez, mert ott mindenki látott már ilyet. :D Kb 40 percig nyomta, és utána is folyton összeveszett mindenkivel, így jobbnak láttuk hazajönni vele. :roll:
Persze otthon ezerszer bocsánatot kért, ölelget, simogat, és nagyon sajnál. :evil:

Cat
Kép
cateye

Brigi,
A szombati meghívás melyik napszakra szól -de v. du.-?
Cat,
Nagyon sajnálom a nem megértő kollegákat :( ....hisztizni meg minden gyerek szokott.....

Kép
pramprampram

Pram :)
Bocs, ez kiment a fejemből. Szóval úgy beszéltük meg, hogy délután. Van aki alvás után jön (aki közel lakik, mint Nettke), a többieknek meg alszanak fél órát-órát a kocsiban a gyerekei, amíg ideérnek. Ugye, csajok???
De ti mondjátok meg mikor érnétek ide! A mieink már elvannak alvás nélkül is, igaz kicsit nyűgibbek, de ha van társaság, akkor nem lesz gond. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Isten éltesse sokáig Nikit és Dávidot!

Ditke!
Szerintem jót fog tenni a lányoknak a külön osztály /csoport. Biztosan nagyon nehéz lesz az elején nekik, de ők sokkal könnyebben alkalmazkodnak, mint mi, felnőttek.

Nettke!
Kemény dió nálatok a külön csoport. Nem is tudom, nálatok mivel érvelnék, mert a megfelelő magyarázatot nem értheti még, és nehéz azt elfogadtatni, hogy a másik kettő együtt marad. Valahogy azt kellene kihozni belőle, hogy kiváltságos helyzetben van, hogy külön mehet.

Jövőre a fiúk is külön mennek majd a beszédjavítóba. Azt nem lehet még tudni, hogy mindketten ugyanahhoz a logopédushoz, vagy az egyikük máshoz kerül. És úgy fest, a torna, meg a finommotorika fejlesztés elmarad. Ez őszre derül ki.

Hú, rengeteg mindent visztek Brigiékhez, ki fogja megenni? Én mit vigyek? Üdítő, ropi, keksz, ilyesmit? Azt nem tudom bevállalni, hogy itthon készítek valamit. Egyrészt nem sok minden van, amiben extra ügyes lennék, másrészt muszáj tanulnom. Mit vigyek?

Cat!
Sajnálom a hétvégéteket! Különben, ha a egy hiszti eltántorít valakit a gyermekvállalástól, akkor nem csak az lehet a baj.

Valamit akartam még, de elfelejtettem:(

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Kata,

A képeket és a filmet is viszem. Viszont dvd-formátumban nem tudom megcsinálni, sajnos.

Cat,

Sajnálom azokat, akik ilyen "hiszti" miatt lemondanak a gyerekről. Ahol gyerek van, ott hiszti is, ez vele jár. Max. az a rossz, hogy mi szoktunk szégyenkezni, ha a gyerek társaságban nem viselkedik normálisan, de én már ezen is túl vagyok... Nem vagy egyedül a helyzettel, gondolj csak erre :)

Húúúú, tök sokan leszünk Brigiéknél, tök kafa!
Kár, hogy Lilláék és Editék nem tudnak jönni. Gyöngyiről van valami hír? Úgy volt, hogy ők is jönnek, ugye?

Detti

KépKép
kiliman

Cat :)

Ők minket sajnálnak, hogy van gyerekünk, mi meg őket, hogy nincs. Sztem mi nyertünk!!! :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Szasztok Csajok!

Igazatok van hisztis Olival kapcsolatban. Még mindig jobb egy hisztis gyerek mint egy semmilyen. 8) Csak nem marad 20 éves koráig hisztis. :lol: Én már őszülök tőle. Bár tiszta takony és köhög, ilyenkor szokott brutál hisztis lenni. :twisted: :evil:

Szereztem jegyet a Szentivánéji álomra. :D 4. sor!!! Igaz jegyirodás, de jó helyre. :D

Cat
Kép
cateye

Cat,

Zsombi már kinőtte a hisztit, helyette megsértődik, durván visszabeszél, ez sem jobb.Olyanokat mond, hogy komolyan azt kívánom inkább földhöz verné magát és sírna... Sőt, Zsófi is kezdi

Csajok, ki mikor érkezik Brigiékhez ???

Meme
szinta

Cat,

és igen, ha beteg a " VÉSZ " ( nevezzük így :lol: ) felerősítve jelentkezik nálunk is.

Meme
szinta

Nálunk a hiszti és a VÉSZ most együtt van.Hónapok óta nem volt hiszti már, csak a feleselés, beszólás, de most úgy látom a betegség kihozta. Még valamit kihozott, rettentő irigységet, akarnokságot. Mondjuk az utóbbi sajnos genetika, teljesen az anyai nagyapámra ütött aki elég önző ember volt. :?

A vész nálunk azt jelenti, hogy ordít velünk, lebutáz jobb esetben, de le is hülyéz.(mondjuk ezt velem már nem meri, mert nyomatékosan felléptem ellene). Ja az oviban angyal, semmi gond nincs vele. :twisted: :evil:

Mi kb 2-3 fele fogunk érkezni Brigiékhez. Az autóban alszanak majd a potykák, mert Gödöllőről jövünk, diplomaosztóról.

Cat
Kép
cateye

Cat,
hurrá, hurrá, HURRÁÁÁ!!!!! Írd, hogy hova küldhetem a pénzt, vagy odaadjam most szombaton? Az sem rossz megoldás ha ráér addig!

Hiszti, nos, én is nagyon néztem meg ítélkeztem addig, míg nem volt gyerekem. Aztán rájöttem, hogy hülyeségeket beszéltem és gondoltam :lol: de ezt nem tudja, akinek nincs gyereke, szóval süssék meg a véleményüket!!

Mi olyan 3 körül jövünk, lehet picit később, mert alvás után indulunk, de sztem ébresztem majd őket, hogy időben ott legyünk 8)

Kép
nettke

Ráér szombatig a pénz, simán. 8)

Cat
Kép
cateye

Cat,

mintha Zsombit írtad volna le !!!! Nyomatékos fellépés a szappanos kimosás volt, ha megkérdezhetem?
Mert az sajnos nálunk nem jött be. Egyszer Laci megtette, de csak ideig - óráig volt balzsam a sebre....
Ugyanakkor Zsombi nagyon ragaszkodó, szeretgető tud lenni. Sőt, mostanában szégyenlős, társaságban nehezen oldódik. Nálatok ez van?

Vagy valakinél van ilyesmi ? Mit csináljak vele ?

Meme
szinta

Nem, nem mostam ki szappannal a száját, hanem rácsaptam a szájára. :oops: Nem vagyok rá büszke, de azóta nem mer engem hülyézni, de az apját meg a bébiszittert simán. :( :(

Oli is nagyon ragaszkodó, és bújós egyébként, ha normális, vagy vezekel. És nagyon szégyenlős midnenhol. :lol: Ugyanaz mint Zsombi. Igazi kihívás nekünk a nevelése, mert Samuval sokkal-sokkal egyszerűbb. Mondjuk vele vannak más gondok, hogy ne legyen könnyű a dolog...

Cat
Kép
cateye

Ma reggelre bedurrant a torkom. Micikében is bujkál valami. Köhörészik, meg taknyos. Gyors terápiás javaslatot kérek!!! :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)

Az én torkom is bedurrant, és mindkét kölköm köhög, taknyos. Ez a vasárnapi elázás eredménye.

Nekem torokra a forró tej késhegynyi vajjal és mézzel jön be. Micikének sajnos nem tudom. Az a baj, hogy a torok tipikusan az amit az idő magától is gyógyít, sokat nem enyhítenek a gyógyszerek. :(

Talán homeopátiát próbálj.

Cat
Kép
cateye

Brigi!

Nekem Homeogene 9 van erre a célra, torokfájás, garatgyulladás, rekedtség, esetére javasolt. Nem tudom, náthára mi a jó. De felnőttnek a fokhagyma, gyereknek az anyatej. Ennél jobb ötleteim nincsenek.

Én 2 hete köhögök, most már egyre kevésbé. Remélem, szombatra kitisztulok.
Jobbulást mindkettőtöknek!

Azt nem írta senki, hogy én szombaton mit vigyek.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Akkor csinálok egy összesítést:

Cat (4): tojáskrém
Vikó (4): tonhalkrém és koktélvirsli
Kata (4): sali
Meme (5?): pogi (és cseresznye, ha lesz még)
Nettke (5): kenyér és süti
Detti (4): sajtosrúd és padlizsánkrém
Brigi (6): süti
Pram (5): ?
Annamari (3): ?
GYöngyi????

Mi lenne, ha egyikőtök valami édes aprót, a másik más sós aprót hozna? Amit szeretnek a gyerekek. VAgy gyümi, mogyoró??. Nem tudom. Nekünk van rengeteg diónk, ha esetleg ilyesmire fáj valakinek a foga.

Gyöngyiről tud valaki valamit?????

És nagyon remélem, hgoy nem fog esni az eső, mert ennyien csak egymás ölében férünk el idebent. :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Akkor én vállalom a sós dolgokat, ha jó mindenkinek.

Cat!
Elfelejtettem írni, hogy nektek is jobbulást kívánok.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Jobbulást a betegeskedőknek!

Még keresem a régi receptemet, ha megtalálom akkor csinálnék kókuszgolyót és tekercset, vagy süssek inkább?

Enyimek is tegnap eléggé vacakul voltak, most meg.....itt indiánüvöltenek :) a szomszédok nagy örömére.

Kép
pramprampram

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?