Új privát üzeneted érkezett!

hú Linus jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon írtam.. úgy tűnik hasfájós lett Niki.. :( Úgyhogy, hogy pihenjen, gyarapodjon, sokat ülök vele vállamon a hintaszékben, mert úgy tud csak elaludni. Most sikerült letennem a kiságyba. :)

Nellikének óriási gratula a picurokhoz! :D Sok-sok boldogságot és tejecskét kívánok Nekik. És mielőbbi hazamenetelt a kórházból!

Mostmár szeretünk fürcsizni, de a törölközésnél még van sírás-rívás. :roll:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tanácsot, valahogy erőt veszek magamon és elmegyek a jövő héten addig gyűjtöm az erőt, majd szólok anyósnak vagy a barátnőmnek hogy kísérjenek el hátha sikerül valahogy elterelni a figyelmemet.

BONI
Én mostanában nagyon sértődős lettem, biztos kiakadtam volna úgy anyósra hogy fontosabb a macska mint az unoka hogy tuti szedtem volna a sátorfámat és ha látni akarja akkor jöjjön el ő.
Pedig én nagy állatbarát vagyok, imádom a macskámat, és most hogy megint elkerültek a kicsik fájó szívvel adtam oda az új gazdiknak őket. Sőt a nagynak is keresünk új helyet mert ha megszületik Bogyi akkor is ugyanolyan neveletlen lesz mint most. Én ugyan nem engedem be de kilesi az alkalmat hogy besurranjon és felugrik mindenhová lelopja a kaját az asztalról.
Én szeretném elkerülni hogy Bogyó ágyába esetleg felugorjon. Az enyém is elkapja az egeret, madarat még a vakondot is ami jó (kivéve a madarat) de ezáltal bizony meg hogy más ápolatlan macsakákkal is keveredik sok fertőzést hordoz magában, úgyhogy sajnos mennie kell a háztól. Ha bizton tudnám, hogy kintmarad nem érdekelne, de nagyon kis sunyi. Képes még az ablakon is bemászni. Itt a nyár és nem tudok semmit kinyitni, mert ez a rühes behordta az összes kölköt és itt héderelt az ágyunkban. Húzhattam le az ágyneműt. Itt imád bent lenni, egész nap az ajtóban lesi hogy mikor szabadulhat be garázdálkodni.

CZNIKI
NAgyon ügyi Nándus.
Ez tényleg jó ötlet hogy a férjed etette meg.
EGy szülőnek milyen praktikákhoz kell folyamodnia.... :)

VIKI
Sajnálom mindkét Lacust, remélem mindketten meggyógyulnak és nem kell Ursulát játszanod. :)

DENIKA
Sajnálom a pici-pocifájást, pedig épp most dicsekedtem apának hogy a lányokra nem annyira jellemző a pocakmizéria.
A tesóm kislányának mintha nem is lettek volna hangszálai olyan jó gyerek volt. Szinte soha semmiért nem sírt.
Most épp az ellenkezője 11 évesen mint az ördögfióka! :)

De úgy szeretnék egy olyan jó kisbabát mint amilyen ő volt.
Tesóm az elejétől kezdve jókat aludt, éjszaka sem sírt fel soha Vivike. A fiánál meg kötéltáncot jártak az idegei. 20 kilót fogyott, karikásak voltak a szemei. Sokáig kellett éjszakáznia. Nővérem nagyon zombi ha nincs meg a napi alvásigénye ami nem is kevés.
Mai napig képes délig is elaludni ha nem keltenék fel a gyerekek.
:roll:

NAgyon szép Nikibaba, imádnivalóak azok a hurkás lábacskák :)

dita75

ANCSI
Majd elfelejtem... tegnap végre sikerült felmennem az iwiw-re, mert megcsinálták a netemet, és láttam a Lóciról készült képeket. csodaszép a kisfiad, és az utolsó képen úgy látom mintha mosolyogna.
Még egyszer gratulálok, gyönyörű család vagytok.

dita75

Denika!
Ez a Niki Nőci nagyon tetszik nekem! Kép Ha közelebb lennétek, tuti ellopnám!

Használtok vmit pocakra? Espumi? Infacol?

Boni!
Anyóséknak Kép Előre látom, h lesz még bajod velük.

Ditám!
Sajna Lalókám megint belázasodott, még a hideg is rázta. Kapott kúpot és most pupuzik (már ne molyan meleg a buksija sem).
20150601134430

VIKIMAMI

Nagyon ragaszkodik hozzátok ez a fránya betegség. :cry:

Azt elhiszem hogy ellopikáznád Nikicit, te ilyen kis lopós vagy mert az ostoros smilymat is ellopikáztad! :wink: :lol:

Én eddig minden babát simán elhoztam volna az anyukájától. A Vivi-sziviért nagyon odavoltam kicsi korában, de mondtam tesómnak csak addig viszem el amíg jó kedve van, ha sír akkor visszakapja! :)
Tesómnak nem igazán tetszett az 5let! :lol: Nem is értem miért! :wink: 8)

dita75

Lopós én? Na gyere, játszuk le: Kép

Az elnáspángolós szmájlit az anyatanyáról hoztam Kép

Nikit, Rékát és Esztert bármikor, soron kívül hazavinném! Kellene nekem nagyon már a kis fodros bugyingós!

Mikor mész AFP-s vérvételre?
20150601134430

VIKI
Hiszi a piszi!
Nekem újra kell csinálnom a képtáramat, mert a szerelő mindent letörölt a gépemről! :(

Hétfőn megyek vv-re! csütin meg uhura!
belepusztulok ha még mindig nem lát semmi lányra utaló jelet!
de a legnagyobb igazság az, hogy várom a megnyugvást, hogy minden rendben van-e odabent. Egyszer voltunk apával együtt és azóta is lelkifurim van, hogy nem okoztam-e vmi rosszat Bogyinak.

Annyira nem írom nektek le a félelmeimet, mert totál dilisnek tartanátok, de nem múlik el perc hogy ne addógnék, és folyton rémeket látok. Remélem a mocorgás megjelenése után már meg tudok nyugodni de így a "bizonytalanban" nagyon rossz érzés lennem. 3 hete amikor voltam az uhu-n aznap minden oké volt, de másnap megint jöttek a félelmek, és folyton arra gondolok, hogy milyen lassan telik ez a fránya idő. Az a 3 hét számomra olyan mintha már 3 hónapja lett volna, és pedig azon a héten kétszer is láthattam őkelmét, de nem lehet betelni vele, legszívesebben magamra kötném az ultrahangot. :roll:
Még mindig egy hét van hátra mire mehetek a vizsgálatra.
Másnak bezzeg telik az idő, amikor mondom hány hetes vagyok az a válasz hogy te jó ég már ennyi vagy, én meg úgy érzem hogy még csak ennyi vagyok!

dita75

Dita!
Ne már, ne parázz annyit. Az elfojtott idegesség pláne nem tesz jót!
20150601134430

Azért, ha Mr. Bogyód lesz, nem keseredsz el nagyon, ugye?
20150601134430

Viki cupp a kis betegnek! :cry: lehet ez a 3 naőpos vírus kapta el nem? ha igen, akkor ne lepődj meg ha a láz elmúlta után 2 nappal pöttyök lesznek rajta! :wink:

Ditus ird ki a félelmeidet! nyugi!

Druszám NIki gyönyörűűűűűűűűűű!

Viki hétvégén amikor hazamentünk és kinyitottam a húgom kislányának a komódját összeugrott a méhem.. úgy szeretnék már most megint kismama lenni! :lol: ha pedig kislány az csak hab a tortán! :wink: bár múltkor este feküdtem az ágyban és hirtelen a semmiből bevillant egy fiúnév, amin eddig nem gondolkodtam ... nem is agyaltam ezen.. lefeküdtem, becsuktam a szemem és épp aludni akartam...... érdekes volt..így lehet megint fiam lesz! :lol:

Anyósom már csak ilyen, ..azt mondja azért nem teszi nekem szóvá, mert velem nem lehet vitatkozni, mert mindenre van észérvem :mrgreen:
Vendég

VIKI
De egy kicsit el leszek kámpicsorodva én ezt megmondom őszintén, biztos kell majd pár nap míg feldolgozom, hogy kukisom lesz.
Ez egy kicsit furán hangozhat pont az én számból aki már évek óta várja hgoy kisbabája legyen. Az lenne az elfogadható ha azt mondanám bármi legyen csak egészséges, és persze ezt így is érzem, de akkor is van az embernek a szíve legmélyén egy vágya és ha az nem teljesül akkor picit biztos rosszul érzi magát, és valszeg velem is így lesz. De természetesen nagyon fogok neki örülni, hisz itt az összes kisfiút szívesen elfogadnám. Gyönyörűek, okosak, ügyesek, imádnivalóak, és az enyém még náluk is csodálatosabb lesz hisz a testemből, véremből van, mindennél jobban fogom szeretni kukisan is. Ha odafent úgy akarják, hogy legyen még babám akkor valszeg most kisfiút kapok, mert eddig úgy terveztem, hogy ha lány lesz akkor nem megyünk a fagyikért de ha fiú akkor muszáj lesz még egy próba hátha lesz egy fodros bugyisom nekem is, mert minden vágyam, hogy legyen egy kislányom is. Nemsokára kiderül.
Ja és igyekszem nem sokat parázni, nagyon várom a mocizást, és akkor megnyugszom ígérem. Néha érzek érdekes dolgokat, de nem merem állítani hogy azt Bogyó okozza. Olyan érzés mintha egy kis kéz kopogna odabent, de csak egy max két kopogás van, és néha meg azt érzem mint amikor rágózol és felfújod a lufit majd kidurran. Ezt a kis pukkanást érzem, jó lenne egyértelműen Bogyira fogni hogy ő csinálja ezeket.

dita75

BONI
Elhiszem!
Kívánok neked és Vikinek is mihamarabbi újabb gyermekáldást, és természetesen fodros szoknyácskákat. :)

A rózsaszín lányos kisruciktól én is eufórikus állapotba kerülök.
Megyek is megnézegetem a cuccokat, ezen a héten még nem is láttam őket, nem mintha nem fújnám kívülről hogy mi mindenünk van! :)

Aztán szőrtelenítek mert úgy nézek ki mint az őserdő hőse. Apci ma hajnalos volt, lehet hogy másfél óra múlva már hazajön. Akkor meg elrángatom a boltba, és lehet hogy sütök valamit mert tengap is ki kellett mennem a boltba este 8kor mert csokit akart enni de legalábbis valami édességet és nme volt itthon semmi.
Amúgy nem mentem volna ki de végülis nincs messze, kb. 3 perc a non-stop meg amúgyis akartam magamnak is valami nasit de nem tudtam hogy mit, meg a szomszédhoz is mennem kellett a tp-es papírommal. Szóval apa kapott 3 sportcsokit én meg egy chipset. Basszus bevágtam az áll az alku végéig az egész zacskóval! :oops:

dita75

Ditus, neked lányod lesz abban biztos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boni, Viki, most hogy ilyeneket irtok, én is elkezdtem gondolkozni egy újabb babán de csak fejben persze. De sztem nekünk jó darabig nem lesz, ha meg sztem túl sok idő telik el akkor meg már nem vállalnám, nem is tudom. Olcsit annyira imádom és férjem egyre többet mondogatja kell nekünk egy kislány is. És én ha még sokat olvasgatlak benneteket akkor lesz is sztem.

Viki, sajnálom hogy Lackó fickó beteg, jobbulást neki.

Némóka meséld majd el milyen volt az első hozzátápi, kivi vagyok.

Czinkicsek, jártunk annak idején a Sotére terhes felkészitőre, egyszer volt egy komoly előadás a Sotén lévő gyermek főorvos bácsi tartotta, ő óva intett minket attól hogy 6 hónapnál hamarabb bármi mással tömjük a babáinkat elég nekik az anyatej.Szerintem ebben az álláspontomban Denika is megerősit mert sztem ő is ott volt ezen a meetingen. Aztán könyveket is olvastam erről, ott is szinte ez volt leirva, és nekem az orvosom aki allergológus főorvos nem ajánla Olcsának a korábbi kezdtetet. Nekünk van egy ismerősünk akinek a kisfia 7 héttel idősebb Olcsánál és szoktak hozzánk járni. Egyszerűen kész vagyok amikor itt vannak mert a szivem szerint megfojtanám az ilyen anyákat, :twisted: Két hónapos sem volt a kisfia de már tömte kekszel meg almával, az idiótája. Na nem húzom fel magam. Szóval négy hónapos kor után már nem zavar ha valaki mást is ad a babának de előtte harapok érte, lehet hogy rosszul vagyok összerakva de igy működöml.

Kép
pgsuska

Dita,
na az a kis pukkanás, az elvileg Bogyó. Amúgy hidd el, nem fogsz megnyugodni, mikor érzed a mozgást, majd csak olyan 23-24 hét körül, amikor már minden nap többször, egyértelműen érzed. Mert eleinte van hogy érzed, van hogy nem, ha befordul a szerveid felé, akkor kevésbé, vagy egyátalán nem. Ha elöl tapad a méhlepényed esetleg, akkor az is tompítja. Én volt, hogy 1,5 napig nem éreztem semmit, pedig 2. gyerek, és kiidegeltem a családot.
Én nagyon megértelek, amit a kisfiúról írsz, nekem még néha nagyon fura, szerintem akkor múlik el minden kételyem, amikor majd a kezemben foghatom.

Lili fülésznénije mondta, hogy neki is lány után lett fiú, de úgy, hogy talán lányra is számítottak, vagy úgy tudták, vagy nem is tudom hogy volt, de inkább lányt szeretett volna. Aztán kibújt a kukis, és kb. 2 másodperc után állítólag mosolyogva közölte, hogy "én mindig is fiút szerettem volna".
A volt évfolyamtársaméknál (másoddiplomán egy idősebb férfi most olyan 25 éves gyerekekkel) úgy volt, hogy azt mondták, hogy lányuk lesz. Be is vásároltak. Aztán kibújt egy kisfiú.....aztán mégegy :lol: Szegény pasi ment haza vásárolni még egy kiságyat, még egy babakocsit... nem is tudták, hogy ikreik vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Te jó ég, hát hogy nem lehet észre venni hogy ketten vannak a pocakban? Én ezt sosem fogom tudni megérteni.

Nálunk mindkét tesómnak először kislánya lett aztán kisfiú, remélem én sem szakítom meg a hagyományt! :)

SUSKA
Remélem ördögöd van!
Szóval kedvet kaptál a csajhoz? Pedig mennyire ellenkeztél.

Vannak érdekes anyukák, de meg kell állni hogy ne szólj bele mert ez az ő dolguk, az ő felelősségük. Én is megálltam valahogy tavaly nyáron hogy nem szóltam be annak az anyukának aki a 3 hónapos kislányát a főút mellett tolta ide egy szutykos lópokróccal takarta és nyakig be volt kakilva de még egy pelus sem volt nála, sőt még egy tea sem, pedig forró nyár volt. Akkor már inkább tömje valaki keksszel minthogy ilyen körülmények között legyen szegény pici, pedig milyen szép kislány volt. :roll:

dita75

Dita,
azért ez az eset 25-30 évvel ezelőtt történt kb. Akkor végül is már létezett ultrahang, de csak szívhangot tudtak rajta hallgatni, és csak akkor küldték rá az embert, ha valami gondot sejtettek. Anyu azt mesélte, hogy ő egyszer ment, mert két napig nem érzett mocorogni. Viszont a magzatvíz milyenségét sokkal többször megnézték, mint pl. nekem Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINACSKA
Azért mi már mennyivel jobb helyzetben vagyunk, főleg hogy van 4D.
Anyukám még mindig ámul ezeken a felvételeken. Alig várom, hogy meg tudjam mutatni a kisuncsiját 4D-s felvételen. :)

Nézzétek mit találtam, tök aranyos:

http://www.star28.net/penguin_tebe.swf? ... i%20Bogyim

dita75

Sziasztok!

Viki,
Sajnálom, hogy ez a fránya betegség ennyire elkapott titeket! :( Remélem, hamar meggyógyulnak a fiúk!
Kanállal próbáltam etetni Rékát.

Denika,
Sajnálom a pocakfájást! Még emlékszem milyen rossz amikor nem tudsz segíteni a síró babán! Szerintem próbálj ki valamit ellene, nekünk a gripe water vált be.

Dita,
Az amit éreztél már biztos Bogyó volt! És szerintem is tuti lányod lesz! :D :wink: :lol:
Én amikor megtudtam, hogy sikerült a lombik rögtön lemondtam az asztrológia órákat, mert volt macskája a csajnak, és nem akartam kockáztatni.

Boni,
Anyósod :twisted: :twisted: :twisted:

Nellikéék jobban vannak! A férje rakott fel képeket az iwiwre.

Tegnap nem bírtam magammal, és reszeltem egy negyed almát, és megpróbáltam adni Rékának. A levét nagyon szépen megitta, és egy pici almát is sikerült ennie. Ma vettünk sütőtököt, és próbáltam adni neki, és kb. 10-15 g-ot meg is evett. Az elején mosolygott nagyokat, de egy idő után elkezdte kitolni a nyelvével a szájából. Még párszor próbálkoztam, aztán abbahagytam. Egyenlőre örülök, hogy ennyi is sikerült, majd szép lassan hozzászokik az új ízekhez.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

megvagyok ám, csak Danika ma és tegnap is reggel 6-kor már fent volt mert nem volt elég tejem, éhes maradt és mire csináltam tápit jól felébredt. :? Ennek hatására egész nap sírós volt, délután viszont aludt 2 órát és most itt vigyorog mellettem :lol: Tegnap délben is lefektettem 2 óra hosszára mert vendégeket vártunk, és akkor is olyan jókedvűen ébredt, hgy a vendégek 4 órát voltak itt és Danika 4 óra hosszat nevettett, vigyorgott és beszélgetett velük :lol:

DIta,

nagyon aranyos a pingvin írása :wink:
Veled ellentétben én ma bevállaltam a forogrvost, gyökérkezelésem volt, nem volt egy leányálom, de miután már a fülemre is ráment a gyulladás muszáj volt. Még meg is lézerezték a fogamat, remélem nem fog fájni estére.

Viki mami,

jobbulást nektek! Én is pont így jártam 1 hónapja, először Danika lett beteg aztán a férjem. Esküszöm a férjemmel több gondom volt...
Ugye te szedted a Richinust a tejszaporításra? Én ma vettem mert aggaszt a tej mennyisége, remélem csinál nekem sok tejet.

Nemone,

örülök, hogy bevált a tápszer és az almát is ilyen jól fogadta Réka.
Én ma akartam egy kis reszelt alma levét adni, elküldtem a férjem almáért a zöldségeshez, erre hozzott répát, zöldséget, retket de az almát elfelejtette :shock:

Linácska,

akkor legyen Pesten a tali.

Boni mami,

ügyes a húgod, hogy elérte a 37. hetet, akkor mostmár bármikor jöhet Zsigi kis uncsitesója :lol: Én is szeretnék második babát, mostmár a férjem is. Nem is szedek fogigátlót, meglátjuk, hogy mi lesz. Én megint nagyon örülnék egy kisfiúnak, igazi fiús anyának hiszem magam. :lol:

Nellike,

gratulálok nektek! Mindjárt nézem a fotókat is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Köszönjük a jókívánságokat!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok,nagyon jól esett.
"Sajnos",besűrűsödtek a napok,ami nagyon jó,de emiatt nem tudok jönni nagyon,de mindig gyorsan átolvaslak Titeket! Minden betegnek javulást, az egészségeseknek meg további minden jót kívánok!!!!
Puszi Nektek!

Kép
f.ancsi

Jó reggelt!
Az éjjelünk felemás volt. Este Lackó láztalan volt, 8kor már aludt is. Fél 11kor megint láz. A kúpot kikakilta, kapott hütőfürdőt (39,5 is volt), 2 ml nurofent (biztunk, h egy kis kúp mégis maradt benne), és szerencsére lement megint a láz. Éjjel néztem többször, nem volt meleg. 5 után nézem, megint tűzforró. Kúpot megint kikakilta. Kedve jó, ivott tápot és teát is, kapott most megint kicsi panadolt, és alszik. Délelőtt visszük a dokihoz.

Csak azt nem értem, h lemegy a láza, aztán pillanatok alatt megint felszökik. Remélem dokinénink mond majd vmi okosat.
20150601134430

Sziasztok!

suska képzeld el, amikor a nővérem szült 1999ben, a védőnő azt mondta neki,hogy 2 hónaposan kezdje el a hozzátápit! persze tesóm nem kezdte el..kb 4,5 hónapos inkább 5 volt keresztfiam amikor elkezdte neki almát! ( ő tápszeres baba volt, és régen azt mondták nekik előbb kell kezdeni, de ma már logikusan azt mondják,hogy nekik sincs kifejlődve ,még a bélrendszerük hozzá)

Én mindenesetre Vikivel együtt azt vallom,hogy lesz elég ideje még felnőtt kajákat enni!minek sietni...
persze bármit megesznek amit elérakunk..ha kinézi a számból a kaját akkor megnyalatom vele de ennyi... az allergia általában nem is akkor jelentkezik, hanem később. mindent megteszek azért hogy kevesebb esélye legyen az allergiára... persze így sem kerülhetőek, de legalább akkor tudom,hogy nem rajtam múlott. no én ezt vallom... emlékszem én is úúgy szeretem volna neki adni már mindenfélét, de az ő érdekében visszafogtam magam és "harcba" is állok miatta a családdal! de védőnéni megdicsért! és a húgom meg a barátnői már mind kérik a táblázatot tőlem, meg a tanácsokat!és ez jó hogy arra is terjed... ők is harcolnak majd, de arra felénk nem divat ez már 4 hósan engednek a külső nyomásra!
:roll:
Vendég

Jó reggelt!

Viki mami,

én sem értem miért ingadozik ennyire Lackó hője. Jobbulást neki!

Boni mami,

én az almalevet én szeretném kóstoltatni Danikával, hogy szokja, persze szép apró lépésekben, mert igazatok van, minek sietni :wink:

Megyünk babaúszásra, utána jövök.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Viki,
ha nem talál semmit a doki, mármint semmi érdemlegeset, ami indokolhatna hirtelen felszökő 39,5-ös lázat, nem kis náthát, vagy ilyesmit, akkor ragaszkodj hozzá, hogy nézzenek vizeletet Lackónál. Mi anno 5 napig játszottuk ezt különösebb tünet nélkül, mindenki ráfogta a 15 hós oltásra, aztán mire végre a saját orvosunkhoz eljutottunk, és egyből pisit nézetett már vér, genny minden volt benne, mi meg mehettünk két hétre a kórházba.
A másik a fül ami ilyet tud csinálni, de az fáj is rendesen.
Na meg még van a 3 napos láz, 3 nap láz, utána 3 nap kiütés és vége.
Na de nem okoskodom, csak a pisit akartam írni, mert alapból nem szoktak rá gondolni, hisz semmi fájdalmat, tünetet nem okoz amúgy, csak a lázat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Viki a 3 napos láznál mi is így voltunk, ingadozott! jobbulást!

Moncsi jó uszit!

Ancsi örülök,hogy otthon!

Ditus már nem vagy őserdő hőse? :wink:
Vendég

Kép

VIKI
Szegény Lackó! Remélem nem kell nektek is kórházba menni mint anno Lináéknak! Kiváncsi vagyok mint mond a dokker.

MONIC
Kellemes uszikálást! :)

BONI
A Bogyókijáraton még az vagyok! :oops:
Jelenleg nincs értelme leszedetni, csak külön probléma, mert amikor nő vissza viszket, és most nem fogok a kozmetikushoz gyantáztatni járni 2 hetente, különben is minek??? :roll:

A babakajálással én még szigorúbb leszek, mivel engem kiskoromban apu folyton édességgel tömött én pont az ellenkezőjét szeretném véghezvinni.
Nem akarom, hogy Bogyó fogai is tönkremenjenek mint az enyémek, és azt sem szeretném, hogy duci legyen. Sajnos elég sok duci, elhízott gyereket látok az utcán. Ülnek a tévé, számítógép előtt és eszik a chipset meg a csokit.
Sokat tanultam a páromék hozzáállásából is, inkább hagyták a gyereket hogy bármit csináljon, minthogy foglalkozni kelljen vele.
Lehet hogy ők is így nőttek fel, de ez sztem nem mentség.
Én úgy hiszem hogy még saját szeretett anyukámmal is össze fogok veszni hogy ha esetleg olyat szeretne adni Bogyinak amit én ellenzek. A cukrot tudom, hogy nem lehet teljesen száműzni, mert ha bölcsibe, oviba kerül akkor neki nem fognak külön főzni, de itthon azzal is mértékkel fogok bánni. A mostohatesómék pl. a legédesebb epret is agyoncukrozzák, nem is lehet érezni a finom eper ízét, csak a cukorszirupét.
Szóval nálunk is másképp lesz mint anno az én gyerekkoromban.
Az idők amúgy is változnak, haladni kell a korral.

dita75

Ja és annyit mérgeznek bennünket amúgy is, lassan már levegőt sem lehet venni. Legalább mi ne mérgezzük már a gyerekeinket.
Én pl. megmondtam a páromnak, hogy ha ő továbbra is mérgezni akarja magát, hát tegye, én már nem szólok bele füstöljön.
Sajnos ha saját maga nem jut el arra a pontra hogy le kell tenni a cigit mert reggelente megfullad, akkor én sokat nem tehetek, csak jobban felhergelem és azért is csinálja. Tudom mert a nővérem is ilyen, és az összes bagós a környezetemben. Engem sem tudtak lebeszélni anno.... volt egy célom ami miatt letettem, és olyan szinten hogy azóta utálom is nagyon, nem hiszem hogy az életben valaha is egy slukkot szívnék, még az is zavar ha az utcán füstölnek, pedig ott eloszlik, nem úgy a lakásban. Arra akarok kilukadni hogy ha páromat egyszer is rajtakapom hogy a lakásban, vagy legalábbis Bogyó közelében rágyújt akár ez még a kapcsolatunk végét is jelentheti.
A fiát rendszeresen felfüstöli most is, ezt sem nézem jó szemmel, de nem érdekel, tudom hogy az anyja ugyanezt teszi vele, és ők a szülei nem én. Azonban Bogyóval nem teheti meg ezt senki még ha az édesapja is.

dita75

DITA JÓ A HOZZÁÁLLÁSOD! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Végre volt egy kis időm, hogy írjak, de közbejött egy etetés, addig itt hagytam a gépet. Közben kiléptetett a babanet, és elszállt az egész hozzászólásom.. Így jár, aki nem menti ki elküldés előtt.. :(
Most meg megint nincs időm, mert mindjárt jön haza a másik gyerek (apa), és vele is foglalkozni kell, hogy ne legyen féltékeny.

Hétfőn megpróbálok írni..

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

DENIKA
Már én is sokszor jártam így, csak el ne felejtsd hétfőig mit akartál írni. :wink:

Az én két rosszaságom is nemsokára megjelenik. Perceken belül a kisebbik (basszus mintha most ment volna csak haza és már megint itt van) aztán a nagy. Megyünk nagybevásárolni, mert holnap csinálják a tetőt és egész hétvégén 8 emberre főzhetek. :(

BONI
Tudom! :wink:

Hol a többi mami????

dita75

Stiasztok :)

Dita, én itt kotlok :oops: Pedig vasalnom kéne :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki, Lackókának jobbulást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Nekem is lenne mit, de sztrájkolok! :lol:

dita75

ma van a Muffin világnapja és mielőtt megtudtam volna rittyentettem egy újfajtát! :lol:

az alsó része csokipudingos, a felső pedig meggyes nyami nyami

:lol:
Vendég

Dita,
mi ma oviskiránduláson voltunk. Sajnos délben elkezdett esni az eső, jól átáztunk, fél 2 fele hazajöttünk, és persze azóta százágra süt a nap. Családom alszik, a férjem kiidegel a horkolásával. Komolyan, még így is, hogy én már nem alszom.
Azért majd a cukrot ne száműzd teljesen Bogyó kajcsijából, mert neki még szüksége van rá. Nem a csokira gondolok persze. A gyerekek napi kajabevitelének 80%-a még szénhidrát. És ahogy látom, hogy Lili mit eszik meg, valahogy tényleg így van.
Valahol olvastam-hallottam azt is (mindig tanul az ember), hogy ha babakaját főz az ember, mondjuk spenótot, akkor annak az alapja a krumpli, bármilyen főzeléket is csinálsz, és ízesítésnek megy bele az, aminek ténylegesen készül. Na ezt sem tudtam előtte, lehet, hogy ezért köpködte ki Lili az én főztömet :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dita,
nézz be a 2009 augusztusi topicba, 28 db-os ruhacsomagot feltettek 6000 Ft-ért. Szerintem egész jó cuccok, bár ha jól láttam inkább unisex vagy fiús.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

tegnap babúszás után felmentünk Pestre, a laptopba akartunk venni új eredeti akkut mert az utángyártott valami nagyon gáz. És hát ha már ott volt a laptop megnézték és ottfogták mert találtak rajta javítani valót bőven.
Én nagyon mérges voltam mert a könyvelést most hétvégén kellett volna gépre vinnem. Szóval egy szónak is 100 a vége mostanában nem nagyon leszek mert csak az asztali gép van ahol a párom reggeltől késő estig ül, én nem nagyon fogok odaférni csak ha nincs itthon. :cry:

Kép}
monic80

Ja, és a a babúszás szuper volt, Danika mostmár nem félt a víztől, nem is sírt egyszer sem, még azt is mondanám, hogy tetszett neki, és este sem sírt fel az élmények hatására.
És hogy még dicsérjem egy kicsit, Pestre menet-jövet is nagyon jól viselkedett, szépen aludt meg játszott, az áruházakban pedig boldogan nézelődött a babakocsiban. Viszont egyszer úgy bekakilt, hogy át kellett öltöztetnem :oops: De szerencsére az ilyen esetekre is mindig fel vagyok készülve :lol: Az etetést is úgy oldottam meg, hogy cumisüvegben vittem forró vizet termo tartóban (Aventes) és a tápszert, és amikor etettem összekevertem neki, hogy friss legyen, aztán az autósülésben csak átnyúltam, be a szájába és boldogan evett is.
10 órakor indultunk innen, az etetés délután 2-kor volt és a termo tartóban pont addigra lett szuper 40 fokos a víz.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Viki,
Sajnálom, hogy Lackó még mindig lázas! :( Jobbulást! Milyen volt az éjszakátok?

Monic,
Örülök, hogy Danikának tetszik az úszás! Én is gondolkozom rajta, mert Réka olyanokat nevet, és rugkapál a vízben mostanában, hogy mindig törölhetjük fel a fürdőszobt utána.
Sajnálom a laptopodat!

Dita,
Igazad van kaja ügyben! De mit csinálsz akkor amikor esetleg vigyáznak majd Bogyóra? Akkor nem tudhatod, hogy mit adnak neki? Anyám a tesóm fiával akkor kóstoltatta meg a csokit, amikor egyszer vigyázott rá. :? Sajnos, nagyon makacs egy anyám van, és hiába mondasz el neki valamit 1000-szer, akkor is bepróbálkozik.

Linácska,
Sajnálom, hogy elmosta a kirándulást az eső!

Lányok, mit csináljak olyankor Rékával amikor etetéskor hisztizik? Megfeszíti az egész testét, és közben belevörösödve ordít így tiltakozik az evés ellen. Igaz ez csak az esti utolsó etetésnél szokott csak előfordulni, de mégsem rakhatom le kaja nélkül. :roll: Tegnap nagy kínok árán sikerült 100 ml-t megetetni vele, és utána amikor leraktam rögtön elaludt. Tudom, hogy fáradt már ilyenkor azért hisztizik, azért is altatom el fürdés után, és alszik is 1 órát, de ezek szerint nem elég neki. Teljesen kikészít ez az üvöltés már! :?

Rakok fel pár új képet:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Boni,
Boldog 10. hónapot Zsiginek! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Ja, és találtam egy képet a férjemről. Ezért mondja mindenki, hogy Réka rá hasonlít!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Éjjelünk és hajnalunk megint kázasan telt, elég magas volt, hütőfürdőt is kapott. Torka piros, bár tegnap még doktornéni azt mondta, h várjunk az antibigyóval, de ma visszük megint hozzánk. Éjjeli félóránként néztük, h nem-e meleg, de nagyon hirtelen szökött fel megint.

Csillapítás után kedve baromi jó, enni is eszik, inni is ivott jól. Remélem minél hamarabb meggyógyul, mert ez egyikünknek se jó.

Bocsi, de csak olvastam, reagálni is fogok, ha már nyugi lesz körülöttem.
20150601134430

Sziasztok!

MONIC
Sajnálom a gépedet, az enyém már frankó most a tiéd beteg. Remélem minél hamarabb megjavítják.

Szuper hogy Dancinek ennyire tetszik a babauszi, és nagyon ügyes volt a pesti úton.

NEMONE
Anyukám nem tud rá vigyázni mert majdnem 200 km - re lakunk egymástól. Anyósom nem az a vigyázós fajta, de egyébként, ha nyomatékosan közlöm velük, hogy mit lehet és mit nem akkor tudom, hogy mindketten meg fogják fogadni. Anyósom nem is merne velem ellenkezni még akkor sem ha nem látom.

Köszönöm az emilben kapott képeket azt már tegnap este megnéztem és jól megcsodáltam Rékát, még apának is mutattam, hogy nézd meg ezt a törpit, milyen édi hát nem akarnál egy ilyen kis nunásat? :)

Édi volt a férjed is kiskorában.

LINACSKA
Köszi az infot, de nekünk annyi ruhánk van, hogy az az amiből szinte egyetlen darab sem kell. Max annyit csinálok, hogy minden méretből egy-egy új darabot veszek, hogy ha dokihoz, védőnőhöz, vagy valami banzájra megyünk akkor ne a használtat adjam rá de egyébként sok olyan gönc van amiről meg nem mondanád, hogy nem újonnan adtam Bogyóra.

Férjed is jó nagy álomszuszék! :)

VIKI
Mit mondott a dokker?

Én reggel 6-kor keltem, aztán bevásároltam, utána megreggeliztettem egy kazal embert és nemrég pakoltam el az ebédmaradványokat. Most tettem le először a fenekemet.
Már egyre könnyebben elfáradok. Pedig szerencsére a halászlét meg a sütit anyósék vállalták be. Én csak lecsót meg fasirtot csináltam, de minek mikor mindenki csak halászlevet evett.
Persze volt egy kliens akinek semmi nem tetszett, gondolom rájöttetek ki az, belenyamnyogott a levesbe majd rögtön a másodikat kérte, végül szinte csak sütit meg fagyit evett. :twisted:

dita75

Viki mami,

nagyon sok gyógypuszit küldök Lackónak! ÉS Laci apu jobban van márm vagy még ő is az ágyat nyomja?

Nemone,

gyönyörű a kislányotok, tényleg hasonlít a férjedre is, de én inkább téged látlak benne :wink:

Dita,

Én is elmondtam mindenkinek, hogy Danika nem kaphat SEMMIT az anyatejen és a tápin kívül, mégis biztos vagyok benne, hogy lesz majd titokban csoki, kolbász és társai. :shock: Minél inkább mondom, hogy ne adjanak neki, annál érdekesebb lesz titokban ilyesmivel tömi a gyereket :? Annyit tudok tenni, hogy soha egy percre sem tévesztem szem elől Danikát.

Ma megkósoltuk a reszelt alma levét, nagyon ízlett Danikának, csak úgy cuppogott érte. Aztán amikor nem adtam neki akkor sírt. De kezdetnek csak nagyon picikét mertem adni.

Kép}
monic80

Dita,

ne hajtsd túl magad, nagyon vigyázz magatokra!

Kép}
monic80

MONIC
Végülis olyan sokmindent nem csináltam, hisz szerencsére a mosogatógép elmosogat helyettem és a főételt is anyósomék csinálták meg a sütit, ennyi mindenre nem is lettem volna képes egyedül.

Viszont már a bevásárlásnál elfáradtam, mert fülledt az idő, és hát nem könnyű közel 100 kilót cipelni + még volt egy szatyrom is.

dita75

Jó reggelt mindenkinek!

Én megint 6 óra óta fent, mert Danika nem aludt vissza :cry: Bezzeg most alszik...

Dita,

akkor is vigyáznod kell magatokra :wink: Szerencsés vagy, hogy télire lesz nagy a pocak, mert nyáron nagyon kényelmetlen lehet.
Viki mami és Boni mami tudna erről beszélni.

Babanet elvonási tünetek már jelentkeznek rajtam. :cry: Pénteken akartunk venni nekem is egy laptopot, de nem találtam olyat ami tetszik. Illetve egy börzén egyre jelentkeztünk, holnap derül ki, hogy megkapjuk.-e. Ha nem akkor a netről már írtam ki néhányat, választok és megrendeljük mert a könyvelés miatt nagyon nagy szükség lenne rá. (ez a hivatalos verzió :oops: , igazából nekem a Babanethez kell leginkább :wink: :lol: )

Kép}
monic80

MONIC
Én 4kor ébredtem, 4.30-kor már pakoltam be a hűbőbe a sört.
Szerencsére nem vagyok álmos. De tegnap is korán keltem és még büszke is voltam magamra, mert arra gondoltam, hogy Bogyókánál nem lesz sok alvás, és lehet hogy bírni fogom kevés alvással. Bár meg kell hagyni este már nem kellett ringatni, mert kb. 9 után már ájultan aludtam 4-ig. Bogyónál viszont 9 és 4 között is majd kelni kell eleinte.
Hát majd meglátjuk ha egyhuzamban kell csinálni mennyire leszek mosott kaki.

dita75

Kép
Gyors bekukk. Lalókám éjjel is belázasodott (hütőfürdőztük megint), aztán reggelre megint 38,6 lett. Azóta meg csak most 3kor volt hőemelkedése.
Torka még piros, de kedve sokkal sokkal jobb, mint eddig. Ha még ma is durván femegy a láza, akkor holnaptól antibigyót kap. Végülis vírusos bélhurutja van + be van a torka is gyulladva. A bélhurut már elmúlt, nem megy a hasa sem.

Nagy Laci is alakul, holnap már megy dolgozni. Persze az én torkom is megfájdult, de ez a legkevesebb.

Némóci!
Réka Kép

Ditám!
Vigyázzál magadra csajé a sok cipeléssel! Amúgy meg milyen 100 kg-ról beszélsz Te?

Moncsi!
Jajj, nyári nagypocak az totál gáz. Én már akkor leizzadtam, ha reggel felkelt a nap.

Danci hogy van?
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?