Sziasztok,
megvagyok ám, csak Danika ma és tegnap is reggel 6-kor már fent volt mert nem volt elég tejem, éhes maradt és mire csináltam tápit jól felébredt.
Ennek hatására egész nap sírós volt, délután viszont aludt 2 órát és most itt vigyorog mellettem
Tegnap délben is lefektettem 2 óra hosszára mert vendégeket vártunk, és akkor is olyan jókedvűen ébredt, hgy a vendégek 4 órát voltak itt és Danika 4 óra hosszat nevettett, vigyorgott és beszélgetett velük
DIta,
nagyon aranyos a pingvin írása
Veled ellentétben én ma bevállaltam a forogrvost, gyökérkezelésem volt, nem volt egy leányálom, de miután már a fülemre is ráment a gyulladás muszáj volt. Még meg is lézerezték a fogamat, remélem nem fog fájni estére.
Viki mami,
jobbulást nektek! Én is pont így jártam 1 hónapja, először Danika lett beteg aztán a férjem. Esküszöm a férjemmel több gondom volt...
Ugye te szedted a Richinust a tejszaporításra? Én ma vettem mert aggaszt a tej mennyisége, remélem csinál nekem sok tejet.
Nemone,
örülök, hogy bevált a tápszer és az almát is ilyen jól fogadta Réka.
Én ma akartam egy kis reszelt alma levét adni, elküldtem a férjem almáért a zöldségeshez, erre hozzott répát, zöldséget, retket de az almát elfelejtette
Linácska,
akkor legyen Pesten a tali.
Boni mami,
ügyes a húgod, hogy elérte a 37. hetet, akkor mostmár bármikor jöhet Zsigi kis uncsitesója
Én is szeretnék második babát, mostmár a férjem is. Nem is szedek fogigátlót, meglátjuk, hogy mi lesz. Én megint nagyon örülnék egy kisfiúnak, igazi fiús anyának hiszem magam.
Nellike,
gratulálok nektek! Mindjárt nézem a fotókat is