Sziasztok!
Amadea, nagyon örülök a jó hangvételű hozzászólásaidnak, mert azt érzem, hogy jól alakulnak a dolgok Nóri körül és ez olyan megnyugtató!
Egy kérdés: leesett a baba szívhangja, pont amikor a kórházban voltál és mérték - ez véletlen szerencse, hogy pont észrevették, vagy ez vminek a következménye? Bocs a buta kérdésért, csak azért kérdezem, hogy van-e az ilyesminek jele...
Lys, nagyon kis egységes a családod és milyen büszkék a tesók
Mondjuk ezt Benta képeinél is láttam, olyan aranyos. Remélem a többiek is tesznek fel ilyen tesós képeket, csak hogy megjöjjön a kedvünk gyarapodni...
Cinci, ugyanazt érzem, mint Te: vagyis még semmit. Igaz, nem is tudom mit várjak, lehet matematikus lesz a fiam és várja a 13-át.
Babaszoba (ill. sarok) nekünk is ma készült el, a lényeg, hogy kész legyen...mivel az ideiglenes kiságy kisebb, mint a költözés utáni lesz, varrnom kellett bele fejvédőt, meg egyúttal ágyneműt is hozzá. Még jó, hogy ilyenekkel lekötöm magam egész nap, addig se idegeskedek.
Manó, azért Te is pörögsz rendesen, grillparti, mozizás
Ez a számlával pisilés szerintem olyan égő, egyszer én is bementem ilyen kulcsos wc-jű kávézóba, és gyorsan kértem egy presszókávét, mert nem jutott eszembe más, aztán usgyi a mosdó. Aztán kérdezték, miért nem iszom meg a kávét
Csillag, kaparj össze vmit, csak görbüljön...gondolom, mennyire fog jólesni most dogát írni...
Borcsából biztos alkotmánybíró lesz, amennyit tanultál a terhesség alatt
most meg a tejcsivel szívja magába...
Anuk, Puszedli, Heni, jelentkezzetek, mi újság!