Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Az előadás meglesz, remélem jól.

Dokinál picurival minden rendben. 31,7 mm. Jól van, mozgolódott is :D Viszont a méhnyakam nem tetszett neki, ezért vett kenetet. Jövő csütörtökön lesz eredmény. Nem tetszett neki, gyulladtnak néz ki... Kérte ne legyünk együtt addig (eddig sem voltunk). Azt mondta, hoigy első lesz a gyógyszeres kezelés, ha kell. Eléggé vérzett, de mondta amennyire vérbő vagyok, még két nap után is vérezgethet, de ne ilyedjek meg,ez normális. Hát ennyi. Júni 15 körül kell menni a 12 hetes AFP mérésre.

Mindenkinek puszi! Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.06.04 20:22-kor.

Kép
kicsi80

Bocsi... Átadom valakinek... :oops:

Kép
kicsi80

kicsi 12.hetesen genetikai uh van....az afp a 16.héten.....
gratula a pici szép méreteihez!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!
Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Köszi. Ennyit rólam. Szóval az. Viszont védőnőhöz még nem küldött. De kaptam igazolást a terhességről.

Kép
kicsi80

kicsi semmi baj..............kis könyved van már?
melisch szia!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép jó reggelt mindenkinek, bár itt Pesten most elég borús és hideg, ma lehet ágyban tanulok... :lol:
Nita: látod próbálok többet jönni, mint a régi szép időkben!:)

Kicsi: grat a Picurihoz, lehet hülye kérdés, de nem Neked volt úgy, hogy ikerek lesznek?
Sztem védőnőhöz nyugodtan elmehetsz az nem doki függő, nekem Pesten azt mondták, nehogy menjek 12 hét előtt, mert nem marad meg, erre... Gyulán meg mondta a doki, jóhogy nem marad, ha nem foglalkoznak vele rendesen az orvosok, ha látható, hogy baj van...
Sokan babonából nem mennek a 12. hét előtt. Nálam otthon picit furán nézett a védőnő, hogy ilyen későn mentem, de nagyon kedves volt attól függetlenül.
Egyébként nekem is van vmi gyulladás, amire kúpot kapok, pedig ősidők óta nem voltam Apával. Azt mondta, a doki, hogy normális, hogy megváltozik a hüvely ph-ja, akkor van gáz, ha a lepényre húzódik a gyulladás, mert az koraszülést illetve vetélést okozhat.
De ezeket tök rendben lehet tartani, meg sztem látszik, h az orvosod is nagyon lelkiismeretes! :D

Melisch: milyen napod lesz ma? Ja, egyébként a gyógyteákat megpróbáltad,amit mondtam? Este írok privit!( de lehet, h csak 10 körül)

Nita: tényleg, olyan csúnya ez a kiskönyv, tudom, h már melinda is mondta, de a többi idősebb babás kismamának olyan szépek a könyvei, nem értem miért most ilyen randa...ráadásul mondta dokim, h a felépítésük is más, így minden évben vki jó kis pénzeket vesz fel az átlalakításért, mi meg kapjuk a randát...én tök vigyázok rá, de a fehér tetején minden látszik, tök ciki, már gondoltam befedem, mint ált suliban az ellenőrzőt :lol:

Kép
nyuszifül16

Nincs. Azt is a védőnőnek kellene adni nem? Ezért vagyok izgatott.

Nyuszi: Az Francesca volt, de neki sem lesznek azok.

Kép
kicsi80

Kicsi: igen a védőnő adja, de ha van igazolásod terhességről, akkor bemész és ad rögtön, és kapsz kis csomagot is, és hogy mikor hova kell menni, nálunk nagyon segítőkészek!

Kép
nyuszifül16

Úgy gondoltam jövő kedden az előadás után elmegyek. Addigra kiderítem hova is kell mennem... Hol van itt a körzeti gyermekorvos.

Kép
kicsi80

Szia nyuszifül. Írásodból azt érzékelem, hogy újra optimista és jókedvű vagy és ennek nagyon örülök. Ismét mosolygok rajtatok, Nita is be akarta vagy be is fedte :roll: a kis könyvét, olyan arik vagytok, hogy így vigyáztok rá. Nem tudom ha itt adnak kis könyvet de tuti én is nagyon vigyáznák rá.
Teákat iszom :arrow: a múlt hónapban cickafarkot pé-ig utána palástfüvet. De nem tudom mit írjak róla. Addigi 28 napos ciklusomból lett 32 napos :twisted: :twisted: Őszintén olvastam már máshol, hogy akinek rendszertelen volt 32 naposra beállította és akinek 28 napos volt annak eltolta 32 naposra. De lehet nem a tea az oka, lehet igy jobb mert eddig csak 13 nap volt pé után most szépen megvolt a 14 nap és a hőm is egészen szép volt. Esthajnal ajánlotta igyam keverve, ő is így itta :arrow: mivel a cickafark irtó keserű és ez úgyis jelentéktelen hónap most igy iszom 1-1 kiskanál mindegyikből de csak napi 1 bögrével. Olyan 11 óra fele elkészítem és miután kihűlt kortyolgatom míg elfogy :lol: :lol:
Mi lesz nem tudom de a hangulatom nagyon a padlón van, nem csak a baba miatt hanem úgy alapjába véve. Bárhogy elemzem az életem nem látom, hogyan fog javulni. Minden figyelmünket leköti a munka és az hogy ebben a nehéz időben ne essen szét minden amiért olyan nagy szeretettel és erőfeszítéssel dolgoztunk az elmúlt 3 évben. Férjem imád és én is őt de sajnos van amikor vitázunk a munkahelyi zűrök miatt, ő pedig nagyon el van keseredve és nagyon rossz látni mennyire gondterhelt. Ilyen légkőrben nem is tudom mit kezdenénk egy babával, talán csak még rosszabb helyzetbe lenne az én egyetlenem mert még jobban harcolna, hogy nekem mindenem meglegyen és féltene még a széltől is. Na de hiába szeretjük mi ennyire egymást mégsem adatik meg az amire annyira vágyunk. Az életben nem lehetsz minden téren szerencsés az ember. Na de tudom majd fordul a kocka és éppen ezért mondom mindig, hogy lesz ez még jobb is.

Kép
Kép
melisch

nyuszi borícsd be........én a régi kiskönyvem boritóját átragasztottam erre az undorító fehérre....így most egy cuki picibaba néz rám........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mondom én, hogy olyan arik vagytok a borítótokkal :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: este tényleg írok, de annyira nem rózsás a kedvem, sőt, de próbálok talpra állni, és tudom, ha megszületik Nokedli, ő is majd erőt ad...
Te meg ne add fel, sztem férjeddel mindketten ki vagytok merülve nagyon...próbáljatok kicsit több időt tölteni együtt, de máshogy mint eddig...kellene egy jó kis nyaralás vagy vmi változás...

Nita: de nekem ez a randa az első, de a védőnő adott újságokat, majd azokból csinálok borítót max, mondjuk az kicsit biztos el lesz csúszva...de akkor sem ilyen, na mindegy... :lol:
Haza mek egy másfél hét múlva tuti az lesz első dolgom :D :lol:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi várom, hogy írj! Nyaralás nehezen lesz megoldható. de tudod most kicsit jobb a hangulatom 10 perce beszéltem a párocskámmal és azt mondta a fiúk jól haladnak és kell menjen a másik munkálatra ma, ahol van az öcsém, kért pénzt kölcsön azt tegyem fel neki a bánkártyájára és elmegy kifizeti a szállást, hagy pénzt a fiúknak és ha nem jön közbe semmi holnap indulnak HAZA, mert nem látja értelmét, hogy még maradjon mert már csak 2-3 napi munka van és ha kész mindenki mehet haza. Ha akarnak hamarabb hazamenni dolgoznak szombat-vasárnap és hétfőn mehetnek haza, ha nem pihennek vasárnap és kedden mennek, őt nem érdekli, hogyan osszák be az idejüket. Mivel ők azért voltak, hogy hajtsák őket, hogy dolgozzanak és lassan a vége fele vannak nem érdemes még fizessék nekik is a szállást + kaját és csak ott tengnek lengnek, hajcsárosodnak :lol: :lol: :lol: :lol: igy ugy őrülők, mert nagyon rossz volt egyedül. Mondta, hogy tudom siet mindig haza hozzám, bár én nem kérdeztem most egyszer sem tőle mikor jön, mert tudtam, hogy siet haza hozzám.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Kicsi fog menni az az előadás! Védőnénihez meg menjél nyugodtan, doki akkor szokott küldeni ha rendben vana szívhang, utána lehet jelentkezni...

Nyuszikám neked szorítok a vizsgádhoz, remélem most sikerülni fog, hogy kevesebb legyen....

Melisch: küldök egy puszikát!

Nita na nekem biztos nem kellene olyan ágy amelyik kidob :lol: :wink:

királylány

Királylány köszi megérkezett és jól eset, küldtem is vissza :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

jajj Melisch nem tudtam mi az a nagy cuppogás! :mrgreen: Már be is engedtem! :lol:

királylány

Naaaaaaaa mi ez a tömeg itt kérem :?: :!: Sehol senki :?: Hát hol csavarogtok csajok :?:
Nyuszi megkaptam, ha ma nem is de holnap írok neked!

királylány

lányxok drukkoljatok hogy ne legyen semmi bajom.........délután óta eléggé fájdogált a pocim pár percenként...nemrég mult el..........pihizek.........vasalást elhalasztom...bár már halmokban áll........
szednem kell magne b 6-ot ami most nincs itthon....holnap vesz a kerilányom anyukája..........
kicsit félek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: pihike ezerrel!
Magnet meg holnap emelt dózisban nyomasd!
Nincs vmi doki ott, vagy ügyelet?
Vérzésed ugye nincs?
Nekem mindig azt mondják, akkor van a legnagyobb gáz, ha már az is van!

Kép
nyuszifül16

hála vérzés nincs....mozog is bencus....a fájdalom is elmult teljesen már pár órája........ :lol:
ügyelet az van itt ill ez egészségház....ha gáz lenne de nem lesz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok
Most jött a hír, hogy Egerből is eltakarodik a Hospinvest.
Azt még nem tudjuk, hogy akkor ki lesz helyette, a városnak semmi pénze...
Szerintetek mikor lehet legkorábban tesztelni? Már olyan kiváncsi vagyok, hogy összejött-e valami. :wink:
tacska
Eger

mikor kéne nem megjönnie????
szerintem menzi napján érdemes tesztelni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Nita: Hogy vagy? Remélem teljesen elmúlt már a hasfájásod! Vigyázz magadra!

Képzeljétek csütörtökön reggel megyek átjárhatóságira. Remélem semmirosszat nem fog kimutatni. Izgulok. Majd szerdán kell bemennem, akkor feveszik az adataimat és hazaengednek és csütörtök reggel megcsinálák.

Itt esett az eső éjszaka, meg most is nagyon borongós az idő. Aludtunk is 8-ig. Pedig Marci mindig felkel legkésőbb 7-kor. :)

Na megyek megpróbálok valami hasznosat csinálni.

Kép
babicsek

babicsek már teljesen elmult a hasfájás!!!!!!!!!!!!!
de a gyomrom napok ota fáj.....de ma reggel iszonyatosan görcsölt....még most is fáj......én a gyógyszerre gondolok hogy attol fáj amit a doki felírt.most nem szedem 1-2 napig......... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek: amikor kórházban voltam mondta a doki, hogy tök jó az átjárhatósági, mert ha van vmi elzáródás esetleg, azért van, hogy ez is segít, meg csak ezután küldik az emebereket a Kaáliba. Drukolok!

Nita: örülök, hogy minden okés! Azért ma sem erőltesd meg magad, és szedd a magnéziumot!

Melisch: majd írok, de lehet, hogy csak jövő hét vége fele, mert mostanában sokat kérdezték ezta témát, és még nehéz róla beszélne!:) De nagyon drága vagy ám!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert a takarítás - mosás - főzés kellős közepén vagyok. Ilyenkor amikor apa és Bence is itthon van nem haladok :?

Nita pihenj, szedd a magnéziumot és hívdd fel a dokidat vagy a szülésznődet biztos ami biztos.

Babicsek szorítani fogok neked, remélem segíteni fog vagy kiderül, hogy nincs semmi probléma.

nyuszi délután talán lesz egy kis időm és írok neked :wink:

Tacska én még nem tesztelnék a helyedben hanem türelmesen várnék. De ez én vagyok. Remélem sikerült nektek összehozni azt a babát :wink:

Melisch merre vagy?

királylány

Sziasztok csajok!!!!!!

Megvagyok csak a tegnap estére vendégségbe jártam, majd virágokat ültettem, végre vettem földet, majd felhívtam Németországba az uncsimat szülinapja alkalmával és vele traccsoltam majdnem 1 órát :oops: , majd kapunk keresztanyámtól ha nagy lesz a számlájuk mert ő hívott vissza mert úgy olcsóbb.
Aztán sokáig tv-ztem nem volt kedvem lefeküdni. Persze így 11-ig aludtam. Ma kis takarítás- mosás- főzés lesz.

Nita szerintem is beszélj a dokiddal nem játssz ha fáj a hasad.

Babicsek megy a drukk akkor neked a hétre, kis bátor vagy, le a kalappal előtted.

Nyuszi írsz ha úgy gondolod, de írjál még mi van a picivel meg veled. Nevet találtál már neki????? Pussz :!:

Betty te meg piri merre jártok????

Tacska menzi napjáig ne tesztelj és ne aggódj minden jó lesz :arrow: sok sikert!!!!!!

Többieknek puszi!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Kicsi
örülök, hogy minden rendben veletek!

Nyuszifül
már nagyon hiányoztál, jóó régen voltál már!
De ahogy Nita is mondta, első a vizsga..

Nita,
remélem már jobban vagy, és a pocid rendbe jött!
Pihizz sokat!

Tacska
teszteltél már? Mizújs? Mikor kell megbetegedned?

Babicsek, mennek a drukkok ezerrel csütire!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne félj, nem lesz semmi baj!

Melisch
jelentem én és piri itt vagyunk, megvagyunk, jól vagyunk :lol: :lol:

Dia
mit főztél ma?

Többieknek aki kimaradt puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty pulykacombból levest, barackos gombócot, mákos nudlit - nos ezeket nem én gyúrtam, méyhűtött volt - lencsefőzeléket és fasírozottat. Mellette kitakarítottam, a rosszidőnek köszönhetően csak egy adagot mostam és aludtam a gyerekkel :lol: Még most sem vagyok észen :lol:

királylány

Sziasztok!

Végre süt a Nap! Úgy néz ki ma jobb idő lesz. Ma megyünk gyereknapra. A férjem munkahelye szervezi, minden évben van ilyen, szokott lenni arcfestés, ugrálóvár, kisvonatozás, különböző játékos feladatok. Remélem addig nem lesz eső.

Lányok köszönöm hogy velem vagytok. Annyi erőt adtok nekem, meg bátorságot. Ez most komoly. Jólesik a bíztatásotok. :)
Mondjuk szerintem a menzimmel sincs rendben valami, mert szerdán este megjött, de szombaton már szinte nem is volt. Meg nem piros, hanem barnás. Kb. 1 napig volt pirosas. Úgyhogy hozám nem piri jár, hanem barnus. :lol: (na szerintem ez sem normális)

Én ma nem főzök, mert ilyenkor szoktunk kapni egy grillcsirkét is a gyereknaon, úgyhhogy az lesz az ebédünk.

Kép
babicsek

sziasztok!!!!!
már teljesen jól vagyok!!!!!!!!!!
délelőtt kivasaltam és most pihizek!!!!!!délután vagy estefele meg kotyvasztok valamit!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Mi újság? Voltatok már szavazni?
Mi még most megyünk, utána irány Miskolc.
Ha van köztetek miskolci aki szereti a klasszikus zenét, jöjjön koncertre pénteken a minoria templomba, és/vagy a Jégcsarnokba 16-án!
Én és a párom is ott énekelünk a kórusban. Beethoven Fidelio és 9. szinfónia, valamint sok más Bartók és bécsi illetőségű zeneszerző művei az Operafesztivál keretében.:wink:
tacska
Eger

a párom már volt szavazni.....én kihagyom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Látom ma sincs nagy mozgás errefelé :( .
Nita az jó, ha már nem fáj a pocakod, de azért még pihenj. A házimunka úgyis megvár.

Én nem voltam szavazni, ki is ment a fejemből. Apa ma dolgozik, így ő sem ment, mert hajnalban még nem lehetett és este meg már nem lehet mire hazaér. nekem meg elegem van ebből a politikából így felőlem az jut be aki akar, nekünk nem lesz jobb se így, se úgy. Jövőre sem megyek vagy ha mégis az összeset beikszelem aztán játszák le egymás között :mrgreen: Úgyis mindegyik csak a saját zsebét tömi.... :twisted: No ennyit a politikáról...

Nekem ma mosás közben megállt a gépem és hibakódot írt ki. Persze apa pont ilyenkor nincs a közelben. Tavaly a szerelő azt mondta ilyenkor a szűrőt kell kitisztítani. Na, gondoltam azt én is meg tudom csinálni. Szét is kaptam a gépet, de csak nem bírtam a szűrő kupakjával. Még szerencs, hogy a szomszéd ember itthon volt - a barátnőm férje - szólta neki nézze már meg. Nagy nehezen ki bírta tekerni, de miután a gép tele volt vízzel az mind ki is folyt a konyhába, nem győztem törölni :? :twisted: Hát apa egyik ztoknija volt beleakadva! Hogy hogyan történt nem tudom, mert a gumi nincs elszakadva, foggalmam sincs hogyan került a szűrőbe :shock: A lényeg, hogy meg tudta csinálni a pasi csak eltört a szűrőkupak, igaz megragasztotta, majd ha apa ráér megnézi aztán ha kell kicseréljük. Az egész konyha úszott, most jól fel lett mosva :lol: Annyira lent van a szűrő, hogy nem fér alá semmi tál amibe a víz folyhatott volna :x Kiszivattyúzni meg nem tudtam mert nem indította el a programot :? :x Elöltöltős a gépem.
Már csak a vasalás van hátra. A héten csak 3 nap dolgozok: hétfőtől szerdáig. Csütörtök-péntek én leszek itthon Bencével.

Élménybeszámolókat kérek szépen kinek hogyan telt a hétvége!

királylány

Királylány: írtam!:)

Nita: Most én küzdök görcsökkel, magnézium elfogyott, holnap mek veni, éjjelente meg tök begörcsöl a lábam, szóval lehet, h a vastól, amit szedek kevesebb magnézium épül be, legalábbis ezt olvastam...

Hétvégém: tanulás, alvás tanulás néha elmélkedés az élet nagy dolgairól.....
Szavazni én sem mentem, pedig kikértem a laopt Pestre. De itt zuhog az eső, de meg nem voltam jól, hát én személy szerint sajnálom, h nem mentem, mert van egy értékrendem, amelynek következtében szívesen voksoltam volna... De mondjuk a jövő évi úgy is fontosabb...na azt tuti nem hagyom ki!
Olyan jó, hogy kopognak az esőcseppek, ez tökre felvidít...meg most amíg írok, addig Enyát hallgatok...hát igen, én már ennek is tudok örülni eljutottunk idáig:D

Kép
nyuszifül16

Van egy legyem, itt netezik velem :? :lol: :twisted: . Viszem gyereket fürdeni aztán olvasok :wink:

királylány

királylány akkor most aztán ragyog a konyha!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
nyuszi pihizz!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!!!!!!!

Ma pihizek nem megyünk munkába, így döntött a "főnők" :lol: :lol: :lol: de jó, így most keltem fel.

Királylány hát ne irigyellek a konyha miatt, én is mindig attól félek mikor önt ki mivel nagyon vízköves a víz, és hiába használok Calgont szerintem nem lesz hosszú életű.

Nita remélem már nem fáj a pocakod, jó az új vonalzód :wink:

Nyuszi pihenj és tanul sokat!!!!!!!!!!

Na nekem elég zsúfolt házimunkás programom volt:
- szombaton: alvás 11 óráig+kávézás+babanet aztán kapáltam, mostam, aludtam, tésztát sütöttem és a folyosón porszívóztam+felmostam és máris éjfél volt és hazaért a párom.

éjszaka sokat forgolódtam rosszul aludtam

- vasárnap: virágokat locsoltam, leszedegettem a Petúniákról az elhervadt virágokat, főztem, ettünk, pihentünk, aztán tv-ztünk egész este. Írni nem volt kedvem inkább a férjemhez bújva tv-t néztünk, csak éppen olvasni be-be néztem.

Ma akarok kicsit napozni, tusolni, porszívózni, főzni és este megyünk az öcsémék kicsit megkésve Róbert napra.

Na így telte nekem ez a hétvége :lol:

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch jól vagyok köszi...nem fáj a pocakom.szedem a magne b 6-ot és megtaláltam a magnerot tablettát is.....ez is magnézium csak erősebb.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melisch a calgon nem ér semmit. Én ecetet öntök a gépbe és elindítok egy rövid programot és szépen leszedi a vízkövet. Anyukám is így csinálja és az egyik mosógépszerelő hanyat dőlt mikor megtudta mitől nincs vízkő - csak épp más baja volt a gépnek, de meg tudta csinálni :lol:

Ma szólt az ovónéni, hogy mehet Bence már holnap után oviba, beköltöznek a tornaterembe a gyerekek, ha nem tudjuk hova rakni. A héten még nem viszem, de a jövő héten már menni fog. Mondtam is neki, hogy segíteni kell a munkásoknak :lol:

királylány

Nita azért csak pihenj meg ne erőltesd magadat! Nehogy valami baj legyen. Vagy esetleg az időjárás miatt lehetett vagy ehez nincs köze?

A sógornőm hívott este 11-kor - már aludtunk, azt sem tudtam hol vagyok - hogy mennyi tejet lehet adni üvegből a gyereknek. Aztán reggel beszéltem vele, mondtam neki, hogy nyugodtan pótoljon neki üvegből mert nem szopizik neki rendesen és félóránként-óránként szoptatni kell. Semmit nem tud csinálni tőle.....

Nekem Bence nem szopott, lusta volt én meg nem kínlódtam meg féltem is, hogy leesik a cukorja - mert a kórházban leesett - és a dokinő is javasolta az üveget. úgy csináltam, hogy hagytam 10 percig szopizni majd pótoltam az üvegből de nem is volt gondom 4 órán keresztül a gyerekre. Úgy aludt, mint a kisangyal :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2009.06.08 12:42-kor.

királylány

én is ecettel mosom a gépet 90 fokon...és hatásos!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem rossz ez az ecet dolog... én is ki fogom próbálni... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert vendégeket várunk.voltam ma uh.on, van képem is, majd fényképezem,beszerkesztem, ha elmentem.

Nita,Tegnap olvastam csak este, de feltünt, hogy már nem Bence a pici, hanem Barnabás!!!!!!!! Szép az is! Hogy hogy változott?

Nekünk viszont eldőlt: DÁNIEL, azaz mi már csak Daninak hívjuk. :lol:

Az ecet szuper, 7 éve használom a mosógépet ecettel 3-4 havonta 90 fokon és tuti.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi a párom akarta hogy ne legyen Bence.....igazából nekem mindegy!!!!!!!!!!
Ő gyereke is had adjon ő nevet!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nekem fel sem tűnt, de tetszik a Barnabás :wink:

királylány

Nem írtatok valami sokat :(

királylány

Angie Dániel :lol: