Szép jó reggelt mindenkinek, bár itt Pesten most elég borús és hideg, ma lehet ágyban tanulok...
Nita: látod próbálok többet jönni, mint a régi szép időkben!:)
Kicsi: grat a Picurihoz, lehet hülye kérdés, de nem Neked volt úgy, hogy ikerek lesznek?
Sztem védőnőhöz nyugodtan elmehetsz az nem doki függő, nekem Pesten azt mondták, nehogy menjek 12 hét előtt, mert nem marad meg, erre... Gyulán meg mondta a doki, jóhogy nem marad, ha nem foglalkoznak vele rendesen az orvosok, ha látható, hogy baj van...
Sokan babonából nem mennek a 12. hét előtt. Nálam otthon picit furán nézett a védőnő, hogy ilyen későn mentem, de nagyon kedves volt attól függetlenül.
Egyébként nekem is van vmi gyulladás, amire kúpot kapok, pedig ősidők óta nem voltam Apával. Azt mondta, a doki, hogy normális, hogy megváltozik a hüvely ph-ja, akkor van gáz, ha a lepényre húzódik a gyulladás, mert az koraszülést illetve vetélést okozhat.
De ezeket tök rendben lehet tartani, meg sztem látszik, h az orvosod is nagyon lelkiismeretes!
Melisch: milyen napod lesz ma? Ja, egyébként a gyógyteákat megpróbáltad,amit mondtam? Este írok privit!( de lehet, h csak 10 körül)
Nita: tényleg, olyan csúnya ez a kiskönyv, tudom, h már melinda is mondta, de a többi idősebb babás kismamának olyan szépek a könyvei, nem értem miért most ilyen randa...ráadásul mondta dokim, h a felépítésük is más, így minden évben vki jó kis pénzeket vesz fel az átlalakításért, mi meg kapjuk a randát...én tök vigyázok rá, de a fehér tetején minden látszik, tök ciki, már gondoltam befedem, mint ált suliban az ellenőrzőt