Új privát üzeneted érkezett!

Írtam Ékesanyunak, szinte egyből válaszolt is:

"Köszönöm, hogy gondoltok ránk! Sajnos hirtelen kerültem kórházba, ráadásul közben elköltöztünk és nincs netünk, úgyhogy a férjem se tudott írni. 3 héttel idő előtt végül megcsászároztak fenyegető hegszétválás miatt (az előző császáros hegem).
Máj. 21- én 3150g- mal és 53cm- rel született Bulcsú. Most már jól vagyunk.
Heninek szorítok! Sok puszit küldök mindenkinek! 2-3 hét múlva lesz netünk, mindenképp jelentkezek!"

Gratula, Ékesanyu!!

Manó, a tábla módosítást kíván. :D

Kép
tökmag79

Tökmag: s mi meg itt néztük, hogy mennyi ideig töretlen volt a sorminta.
De a lényeg: egészséges kisfia van Erikának, s most már minden rendben.

jaaaaa....péntek, akkor nyomom a táblit. de kicsit még várok, hátha Benito is bele akar kerülni. :wink:

Erika! Gratula az egészséges kisfiadhoz. Várunk ám vissza ha lesz netetek.

azért érdekes, hogy az eddigi 13 babóból 1 van aki 40+...nál kukucsált ki erre a világra. Benito lesz a második, Kismormota a harmadik.

Kép
kissmanó

Kép
benta

igeeeeen. most jó, köszike.
na ezeket tuti kár lett volna kihagyni. tündérkék vagytok.
azok a kis karmolások az arcán az saját műve?

Kép
kissmanó

Igen, olyan csíkos volt, mint 1 tigris. Mi lehet Henivel? Remélem gyorsan megszületik Benito. Hű, ezek a kaják, csorog a nyálam.

Kép
benta

Benta, gyönyörűséges a porontyod... Örülök hogy a kislányomnak jó pasijai lesznek! :D

Kép
tökmag79

Tökmag,
mik a doki tervei veled? Milyen bacit kell kiirtani?

Kép
benta

Manó: és velem mi lesz? Róza is 40+ valamennyire fog születni úgy néz ki... kezdek kétségbeesni már, miért van hogy nem akarnak időben kibújni a gyerekeim? Zalán is ugye 8 napot húzott rá, aztán kiszedték.

Erika nagy gratula a fiúcskához!

Hú de nem akarok befeküdni kedden...

Heni, gondolok rád sokat, drukk-drukk-drukk!!!

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de sem időm, sem erőm visszaolvasni.....Nóri az intenzív osztályon van....úgy volt, hogy ma délután hazajövünk, minden rendben volt, nem sárgult be, szépen szopizott, egyszer csak gond lett a légzésével....csináltak agyi Uh-t, hasi UH-t, mellkasröntgent, labort : minden értéke jó, de valószínűleg fertőzést kapott, most antibiotikumot kap és inkubátorban van....egyenlőre naponta látogathatjuk, fejek, hogy legyen mit ennie (szerencsére van mit), majd ha kicsit jobban lesz, bejárhatok szoptatni...
Ne haragudjatok, nem akartalak sokkolni titeket, ennek a fórumnak boldog anyukákról és egészséges babákról kell szólnia!
Én teljesen jól vagyok.

Meglátogattam Puszedlit (egy emelettel feljebb :) ), tök jól néz ki, ügyesen jön-megy, holnap lekerülnek a gyermekágyas osztályra. Nándit csak képen láttam, de nagyon helyes kis fickó.
Puszedli is puszil titeket!!!

KépKép
amadea

Amadea nagyon sajnálom és szívből kívánok Nóri babának mielőbbi gyógyulást! Küldjük a sok pozitív energiát, biztosan hatni fog.
Nikinek és Anuknak nagyon gratulálok a várva-várt érkezőkhöz. Sok boldogságot, egészséget a manókhoz!
Mi lehet Henivel? Már elég rég bement a kórházba. Neki is mennek a drukkok, de remélem csak annyi, hogy már régen babázik és annyira belefeledkezett Benitóba, hogy elfelejtette Tabatit értesíteni! :lol:
Holnap tartjuk meg Dorka lányom szülinapját, utána már szabad a pálya és szülhetek..... :wink:
poker

Heni fél órája hívott, most értem haza! :D

Benito 18 óra 5 perckor megszületett, 3800 g és 58 centi! :D Mindketten jól vannak, és Heninek naggyon boldog volt a hangja! :D

Süni!

Neked üzeni Heni, hogy kérd az edát, mert 1 ujjnyira volt kitágulva amikor bement, és az edától nagyon gyorsan tágult. (bevallom ezt nem értem, azt hittem ez csak egy sima fájdalomcsillapító, de biztos megmagyarázzátok majd)

Holnap felhívom, hogy azóta mi van velük van e már tejcsi szopizik e rendesen Benito, ma már nem akarom zavarni, biztos pihenne, meg gyönyörködne a babájában! :D

Kép
Kép
tabati

Amadea: nagyon szorítok Nórinak!!!!

Ékes és Heni, gratulálok Nektek, sok-sok tejcsit!!!

Preta: én használok most Babylove-t, teljesen ugyanolyan mint a pampers, nekem nincs bajom vele. Ági is írta, h szerinte kicsi már rá az a pelenka, és elkezdi a midit. Úgyhogy talán nem lesz gond nálatok a pelussal.
Nekem tegnap mondta a védőnő, h érdemes egyfajta pelenkát használni, amire nem jönnek ki a kiütések, arra álljunk be. Mondtam neki, h nekünk már most volt Libero, Pampers, Babylove, és mindegyik jó neki :lol:

Kipróbáltam a mellszívót megint, végre most már van normálisan vákuum, és egész szépen tudok szívni vele! Reménykedek, hogy ez kicsit jobban megindítja manjd a tejcsit! :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Amadea!

Sajnálom, hogy így alakult, de reméljük hamar felépük pici lányod, és hazavihetitek! És tessék csak írni, hogy mi van veletek!!

Gratula Ékesanyunak is a kisfiához! :D

Kép
Kép
tabati

Csillag!

Mit csináltál vele, hogy lett vákuum? Eddig vajon miért nem volt?

Kép
Kép
tabati

Kedves Amadea, Norikanak nagyon drukkolunk, hogy kis szervezete lekuzdje a fertozest és mihamarabb Anyuci mellett legyen otthon. Meglàsd, erös kiscsaj, nem lesz gond - bàr tudom, a szivetek szakad meg, ha el kell jönni a korhazbol :cry:
Ez tényleg pozitiv topic, ez azt jelenti, hogy tudunk àm küldeni annak, akinek épp szüksége van rà!!! :wink:

HENI! Nagyon ügyesek voltatok, szivböl gratulälunk nektek!!! A legjobbakat! Pont olvastam, mikor elindultal szülni, egesz delutan vartunk erre a hirre, es vegre itt van!
:D :D :D :D :D
preta

Húha!

Csak kapkodom a fejemet!

Gratulálok Erikának, AnuknaK és Heninek! Jó egészséget!!

Manó!

Akkor most mi is van azzal a sormintával?

Egyébként tényleg gyors ez a topik, ami a szüléseket illeti :D .

Amadea!

Minden rendben lesz, kitartás!

Kép
Kép
sosi

3 baba egy napon, ez igen :)
Gratula Heniéknek is!

Ékesanyunál nem hangzik vmi jól ez a hegszétválásos dolog :(, de a lényeg, h már otthon vannak és minden rendben.

Amadea, minden rendben lesz, ne félj!

Az EDA az én tágulásomra spec. semmilyen hatással nem volt, de én is hallottam már, h van, akinek nagyon jótékonyan hat ilyen téren is. De szerintem mindenképpen nagyon jó dolog, akinek van lehetősége, kérje!!!!!! Nálunk sajnos nincs :(, bár ha jól tudom, mivel volt már császárom, semmiképp sem kaphatnék.

Kép
Kép
mimmi

Azta...... ezért érdemes volt idefurakodnom a géphez... :lol:
NAGYON NAGY GRATULA HENINEK ÉS BENITONAK! Nem lett kicsi a bébi... :P Hát akkor Henivel már nem sanszos, hogy egy szobában leszek, mert szerintem velünk még sehol semmi.
Ezzel az eda dologgal én is barátkozom. Mondjuk a táguláshoz én sem tudom mi köze van, de alapvetően szimpatikus megoldás. Főleg,hogy az elsővel én is nagyon hosszan szenvedtem. Bár remélem ezúttal rám is "átragasztottátok a gyorsan szülés titkát". 8)
poker

Ékesanyu, Heni, gratulálok!!!!!

Heni, csúcs voltál. Milyen ügyes itt mindenki. Nagyon köszönöm, hogy még ott is gondoltál rám és üzentél.

Én ma egész nap keményedek, holnap meg telihold lesz. Háááát, nem tudom, lehet, hogy készülődik itt valami vagy valaki. Bár fájásokat nem érzek, de ugye a keményedések is azok?

KépKép
süni76

Mostmár én is be vagyok sózva. 8)
Nagyjából összepakoltam mindent és csináltam egy olyan listát, amit az indulás előtt kell beraknom(pl. fogkefe, benti papucs, stb), mert ha akkor kezdenék rajta filózni, tuti, hogy a fele itthon maradna. :wink:
poker

Süni telefon bekapcsolva.......... :lol:
poker

Na, egy bevásárlás, egy bébi. De aki ma szándékozott volna szülni, azzal közölhetem, több vásárlás ma már nincs.
Evicuska: hidd el, gondolkodtam említsem-e meg Róza babát is. De akkor még javában fenn volt a nap, a csajod még símán rám cáfolhatott volna.

Heni! Óriási gratulaNeked, s nem kicsinyke fiadnak. Súlyban ha nem is, hosszban beállt Lorka mellé az élvonalba. S aránylag hamar lezavartátok ti is.

Hú, de kedvem van szülni. De megbeszéltem magammal, kisfiammal ma este indul a dumaparty, hogy én kedden szülök, ő meg kedden születik. Kismillió oka megvan rá. Hétfő itt munkaszünnap, tehát akkor nem megy. Ráadásul épp keddre van dátumunk a klinikán.

Kép
kissmanó

Amadea: hát nagyon letört emberileg ami Veletek történik. Nóri baba! Szedd össze az összes tudományod, gyere szépen helyre, s irány hazafele. Látnád amit mi már láttunk: csudiszép szobácskát alakított neked Anyácid. Lrdemes hamar hazamenni, tuti jobb ott mint ahol most vagy.
Addig míg hazamész, papálj szépen abból amit Anya ad neked, hidd el, az a legjobb a babának, s a gyógyszerek mellett az ami most Neked kell.

Örülök, hogy Puszedliékről azért írtál, remélem azért hamarosan vídámabb hangvételre tudsz váltani.
Sok puszi s millió ölelés Nektek.

Kép
kissmanó

Na, s akkor ím a tábla:

Sosi, igen...a tábla rendje borult.
DE azért váll-váll mellett haladnak a fiúk-lányok. 7 csajszink s 7 kiskrapekünk van már.

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.05 20:26-kor.
kissmanó

Sziasztok!
erre jártam, iagzából másik fórumba szoktam irogatni, csak ide is benéztem :roll:
Sok szeretettel gratulálok a már megszületett babáknak és anyukájuknak!!! :)

Amadea, kitartást kívánok neked!! Sajnos tudom, mit élsz át, kisfiammal 2 hónapos korában történt ugyanez, szintén szülés közben fertőződött chlamydiával, ami azért is furcsa, mert nekem nem volt... :( mi 1 hetet töltöttünk intenziven és további 3 hét gyerekosztály, amig kigyógyult a tüdőgyulladásból.

Drukkolok minden anyukának, h könnyű és szép szülése legyen!! :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de hátha érdekel valakit.

28 db-os 56-62-es unisex nagyon szép állapotú ruhacsomag

A CSOMAG TARTALMA:
- 1 DB VASTAG KEZES- LÁBAS
- 6 DB PLÜSS RUGI (ZÖME KENGURU GOLD; 1 db krém, 1 db kék-fehér csíkos; 4 db sárga)
- 4 DB PAMUT PULCSI
- 10 DB HOSSZÚ UJJÚ KOMBIDRESSZ (TÖBBSÉGE PRICE OLIVER, DE VAN KENGURUS IS)
- 2 DB PRINCE OLIVER RÖVID UJJÚ
- 2 DB UJJATLAN
- 1 DB SAPI
- 1 DB NADRÁG
- 1 DB PAMUT LÁBFEJ NÉLKÜLI RUGI

Kép

Kép

Kép

Kép

6.000.-

Kép

Kép
mtücsök

Hűűűűha micsoda hírekre jövök ma ide egész nap :D

Heni, tiszta szívből gratulálok, nagyon jó egészséget, sok-sok tejcsit és természetesen minél előbbi hazatérés kívánok Neked és Benitonak!!!!

(Manó, micsoda megérzéseid vannak, hogy a táblával vártál picit :) )

Ékesanyunak is nagy-nagy gratula kisfiához!!!!

Amadea, nagyon szorítok értetek, de nem lesz semmi gond, Nóri baba erős csajszi, pikk-pakk leküzdi a fertőzést és siet haza Hozzátok!!!!!!!

Tökmag: csak nyugodtan azzal az e-mail írással, gondolom, hogy sok dolgod van, no meg a tegnapi nap után nem egyszerű összeszedni a gondolataid! De semmi para, meglátod, Adél baba pikk-pakk itt lesz Veletek, látod, ebben a topicban mindannyiunknál így alakul :)

Benta: csodaszép Beni kisfiad, nagyon édesek a nagyok is, ahogy babusgatják! Nagyon szép család vagytok!!!! Gratulálok mégegyszer Beni kisfiadhoz!!!

Uh, jégkrémek, kemencés ételek, kész kínzás ilyesmiket olvasni :D :D :D Viszont ettem ma kínait. Jól Esett. Nagyon :D [/b]
magdii

Magdii,
köszönöm! :lol:

Manó,
akkor legyen kedd, nagyon drukkolok!

Heni, szívből gratulálok, legyetek nagyon boldogok!

Amadea, könnyes lett a szemem, mennek a gyógyító energiák, kicsi lányod épüljön fel minél hamarabb!!!

Benta

Kép
benta

Amadea: ez nem túl jó hír... de nagyon szorítok, hogy Nóri mielőbb felépüljön! Kitartás nektek és megy a pozitív energia tőlem is!!!!

Heni: ez aztán gyors volt! Helyes, nagyon helyes, csak tartsuk a villámszülés- tendenciát! :D
Nagy gratula Neked és Benitonak!
Jere haza mielőbb hogy beszámolhass + képeket kapjunk!

Magdi: igazad van, próbálom most én is így felfogni, hogy itt előzetes bejelentés nélkül érkeznek a babók, sőt, egyeseket úgy kell kikönyörögni! :)
Asszem kezdem átérezni Niki múltheti türelmetlenségét- ezennel átveszem a helyét. :)
Mail ment. Több is. :wink:

Kép
tökmag79

Heni!! Tiszta szívből gratulálok Benitohoz!! Nagyon sokat vártál - vártatok rá, legyetek nagyon boldogok!!

Amadea, Nóri fel fog épülni!! Nagyon drukkolunk Nektek, hogy mielőbb hármasban lehessetek otthon!

Nekünk ma egészen jó napunk volt Nagyival...most Áron (mivel kettesben vagyunk) kicsit sirdogált...remélem megnyugodott most már, és csak éjfél felé kel fel kajálni...és aztán reggel hatig durmol..:)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Szívből gratulálok Nikinek, Anuknak és Heninek! Sok boldogságot a babákhoz, egészséget és tejecskét!

Holnap talán több erőm lesz és írok nektek "szüléstörténetet", ami azért kicsit vicces, mert 3 perc volt és semmire sem emlékszem....

Köszönjük a drukkokat Nóri nevében is, most már kezdek tudni előre nézni és reménykedni....

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Na látom, az információs hálózat bezárult az este. Még nem haladtuk meg a 2007 július 16-i babaesőt, az akkori topikban. Aznap ugyanis 7 babó született. S nem tudom, hogy egy kissrácon kívül a többi gyerek hány napos toleranciával bukott arra a dátumra.

Na léptem, összelököm a gyümisalit meg odateszem a krumplit főni.
Majd még benézek.

Kép
kissmanó

Na, úgy látom ma reggel nincs túl nagy aktivitás. Újabb babócák sem akartak kibújni.
Bár, így a táblit nézve megdöbbentő volt, hogy már ennyi babánk van. Mindig született egy-egy, na de hogy így összegyűltek már....? :D
poker

Sziasztok!

Megint csak bekukk. El vagyok havazva, mert annyit alszok a gyógyszertől, amit a pöttyökre kaptam, hogy másra nincs is időm. :roll:

Szívből gratulálok Erikának, Nikinek, Anuknak és Heninek! Nem semmi nap volt a tegnapi! Mindannyiótoknak sok boldogságot!

Amadea, drága!
Sok kitartást ezekben a nehéz napokban! Annyian szorítunk Nórinak, hogy biztos nagyon hamar meggyógyul! Sok-sok pozitív energiát küldök mindhármótoknak.

Homeós szakértők!
Puszedli kérdezi, hogy az Urtica Urens tejszaporítót milyen adagban kell szedni? Köszi a választ.
Most megyek be hozzá. :D

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica de nouveau

Urtica Urens csakis CH5-ös hígításban, az okosak szerint napi 2-5x5 bogyót lehet bevenni. A vélemények ott is megoszlanak, hogy szabad-e folyamatosan szedni 1-2 hétnél tovább vagy se.
Hát nekem pár napig hasznosnak tűnt, utána semmi változás.

Ajánlják még a Ricinus Communis 5CH napi 3x5 bogyót. Ezt nem volt alkalmam (még) kipróbálni.

link a szopis témával kapcsolatban:
http://www.abbcenter.com/startpage.php? ... elentosege

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat! Babuci jól van, megszűnt a plusz oxigén igénye (eddig is csak az inkubátortérbe kapott keveset), szépen lélegzik, jól eszik. Vittünk neki finom tejecskét, remélem attól majd gyorsabban gyógyul. Tegnap csak kis üveget kaptunk a tejnek, mondván, hogy hááát még biztos nincs sok teje az anyukának...ma reggel, 3 fejés után tele vittük vissza :D ...délután megyünk be hozzá. Nagyon hiányzik nekünk!

Na, igyekszem visszaolvasni :wink:

KépKép
amadea

Sziasztok kismamik, anyukák!

Jó kis nap volt a tegnapi!

Heninek nagy-nagy gratula, tényleg gyors volt ő is. Remélem a hazatérésben is követik az előzőek példáját!

Amadea, nagyon drukkolok, hogy Nórit minél hamarabb haza vihessétek. Mindenkinek az lenne a legjobb. Gondolom, mivel belelátsz a dolgokba, kicsit jobban izgulsz, de hidd el nem lehet semmi baj. Jó,hogy van tejed, az is biztos sokat segít neki.

Lányok, én olyan hülye vagyok. Azon túl,hogy már nagyon kíváncsi vagyok a fiamra, és tényleg várom már, olyan hülye érzésem van. Olyan sírhatnékom van megint. Ma ugyanis eszembe jutott,hogy mindjárt vége a terhességemnek, pedig én úgy szeretek kismama lenni. Sajnálom,hogy ennek a szép időszaknak vége. Tudom,hogy így kell lennie, és addig nem kezdődhet semmi, amíg az előző állapotom véget nem ér, de akkor is sajnálom kicsit. Hát normális vagyok én????? :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Csillag, tényleg leírhatnád, hogy mi az Aventes mellszívó titka.

Zsu

Kép
bvigh

Amadea: nagyon örvendek, hogy pozitívabb hangvételűek soraid.
Belegondolni is rossz, hogy min mehettetek keresztül, hogy milyen gondolatok fordulhattak meg a fejedben.
De azért örvendek, hogy a rosszból a kisebbiket kaptátok, kapta Nóri: inkubátor légterébe kis oxigén még mindig ezerszer jobb mint egy mesterséges lélegeztetés.

Ééééés Anyuka cáfoljon rá, hogy igenis sok teje van, babuci meg követelje maga mellé anyáját, hogy biza ő szopizni akar. Neki, mint írtam, ez lenne a legjobb, neked meg pszihésen IS és nemcsak, a babád mellett lenne a legjobb.

Zsu: hát örvendj neki, hogy ilyen csodás a pocakosságod vége is. Mert akkor nálad nem nevezhető terhességnek.
folyt.köv

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Amadea: annyira örülök, hogy Nóri jobban van!! Mielőbb vigyétek haza, hogy a nagyik és Ti kényeztethessétek! :)

Manó: ma, vagy holnap lesz nálatok a kertiparti?

Zsu: szerintem Nálad is az lesz mint mindannyiunknál- a vége felé már alig várod, hogy Zalán kint legyen. Ki van találva ez a 9 hónap, én is tűkön ülök már... :)

Ácica: hogy vannak a kiütések? Javulnak? Hogy bírod az éjszakákat?

Kép
tökmag79

Na, bocs. Szólt a telefonom.

Szóval Zsu: ha lenne fele annyi nyavalyád mint ami itt elhangzott ettől-attól a kedves tagunktól, tuti nem bánnád ha vége lenne. Inkább akkor tényleg örülj, élvezd ami még hátra van. Hisz ha elkerül a viszketés, vizesedés, derékfájás, görcsök (s ne feledkezzünk meg ugye Katáról aki mily sokat volt orvosi felügyelet alatt kórházban) meg toxémia és társai, akkor boldog lehetsz. És tudomásom szerint betöltött 35 (vagy 37? már nem emléxem) héttől már nem számít koraszülésnek, szóval ezt is megértétek.

Mondom én, örülj, hogy jól vagy. Én mindjárt lefordulok itt a székről, olyan álmos vagyok, pedig az este is relatív korán feküdtem. És fáj a derekam (na jó, én sem vagyok normális grillpartyt vezényelni az utolsó pillanatokban)

Kép
kissmanó

Hát mondom én,hogy nem vagyok normális!!!!
Pedig már úúúúgy várom pockot, de én akkor is szeretek kismama lenni, és hálás lehetek a sorsnak,hogy nincs annyi nyavajám, mint nektek. Persze, most már kicsit nehezebb, de én ezt is élvezem.
Lehet,hogy rosszul vagyok összerakva, vagy csak az ikrek csillagjegyem miatt van. :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Heni mai üzije:

Minden oké. Beni egész éjjel cicizett, kb. 35 percet aludtam, de nem bánom. A gátsebem piszokul fáj, de egyébként jól vagyunk. Köszi a drukkokat!!

Kép
Kép
tabati

Tabati: kössz a közvetítést.

Gátseb....hááááát vannak emlékeim. s nem az összes pozitív. sőőőőt.
ez az egy dolog amiért nem várom a szülést. első két alkalommal az előző dokim úgy megnyiszitált, hogy harmadszorra esélytelen volt a gátvédelem. most sem számítok semmi jóra.

szopit, cicizést irígylem. mondjuk a 35 perces alvást kevésbé.

Tökmag: mai nap lesz az összejövetel. én meg mindjárt elalszom.
remélem míg itt csücsülök, apa megmosta a gombákat. még a citronádé van hátra, s az első vendég max 15 percen belül itt is van.

Kép
kissmanó

Örülök, hogy minden ok Heniékkel, köszi az infót Tabati!! :)

Jajj Manó... Ez nem valami bíztató: nekem is a fő parám a gátesb. Hülye vagyok mi? Nem is a szüléstől tartok, hanem az utána jövő lábadozástól. :(
Mi az a citronádé? Süti?

Kép
tökmag79

házi gyártású citrom üdítő
víz, citromlé, cukker
ezt nálatokfelé hogy híjják?

na léptem, eddig volt a kánaán, csücsültem a sejjhajon.
most jött apa, megjött az első "csomag" vendég.

este, ha még élek, jövök

Kép
kissmanó

Manó: limonádé. :)
Jó szórakozást!! Esz a fene, meg az irigység, én is akarok partyzni!! :wink:

Kép
tökmag79

Amadea!

Nagyon orulok, hogy jobban vagytok! :D
Remelem hazajohettek hamarosan!

Mano!

Drukkolok, hogy jol sikeruljon a buli. Estetol mar szulhetsz? :D
Azert ne surogj-forogj sokat, majd a vendegek kiszolgaljak magukat.
Tenyleg Mano, merre is laktok pontosan? Kepzeld, nekunk van egy hazunk Ivoban, de sajnos miota az edesapam meghalt, mar 4 eve, azota nagyon nehez fenntartani. Anyukam probalja kiadni nyaron, meg Szilveszterre, tobb-kevesebb sikerrel. Sajnos az lesz a vege, hogy el fogjuk adni. :( Pedig gyonyoru helyen van.
Miert ne sikerulne a gatvedelem? Az egesz egy jo szulesznon mulik.
Negyedszerre szerintem tuti meg kellene csinalni. Engem is jol szetvagtak elsore, megis masodikra megvolt a gatvedelem, pedig Dani is 4,20-al szuletett. Szerintem mindenkeppen beszelj a szulesznovel, megeri, ossze sem lehet hasonlitani a felepulest.

Udv
Agi
lys

:oops: limonádé :oops:

Tökmag: fénypostával még Te is ideérsz. Husit most készül apa levenni a rácsról.

Ági: Brassó. Ivóban konkrétan nem jártam (egyetemista időkből a fiúméknak volt ott házuk), de a környéken persze. És igazad van, gyönyörű a vidék. Ha jártok arra, egyeztessünk, tuti valahol összefuthatunk. Gyerkőcök is meglennének. Egyébként csíkszeredai vagyok. 9,5 éve élek itt.

Gátvédelem: itt a szülésznők max szépen nézik mit is csinál a nőgyógyász. Az pedig nekem 2 éve azt mondta, hogy nagyon hatalmas volt az előző vágásaim helye, gyerekem robogott kifele mint a sebesvonat, szóval inkább vágott. Igaz, kicsikét. Tudom, jó lenne vágás nélkül, de ez van, ha nem akarják, inkább vágjanak mint egy becsületes repedés, szétszakadás.

Most épp bejöttem kicsit kényelmesen leülni, hátranyomni a derekam. És élvezi a banda, hogy papír szerint 2 nap.
El is meséltem, hogy 2 éve, épp a kiírás napján voltunk apával valami festéket venni a játszóházra, s ott kérdi a csaj (ismerős egyébként), hogy mikorra vagyok kiírva. Mondom épp aznapra. Hát röhely, ettől mindig csak szemmeresztés a válasz.
Na, mék vissza, üres pocóval (khmm...kis grillezett túrós gombával) nehéz az illatokat elviselni.

látom a táblázat alsó felében levők nem igazán aktiválnak, kihasználják tuti a babó mentes szép időt. Többiek pedig élvezik a babás 7végét. :idea:

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Tabati: Heniről szóló híreket köszönjük! Milyen jóóóóóó most nekik :)

Manó, ez a grillezés kéééész, imádom a grillezett dolgokat :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 09:03-kor.
magdii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?