limonádé
Tökmag: fénypostával még Te is ideérsz. Husit most készül apa levenni a rácsról.
Ági: Brassó. Ivóban konkrétan nem jártam (egyetemista időkből a fiúméknak volt ott házuk), de a környéken persze. És igazad van, gyönyörű a vidék. Ha jártok arra, egyeztessünk, tuti valahol összefuthatunk. Gyerkőcök is meglennének. Egyébként csíkszeredai vagyok. 9,5 éve élek itt.
Gátvédelem: itt a szülésznők max szépen nézik mit is csinál a nőgyógyász. Az pedig nekem 2 éve azt mondta, hogy nagyon hatalmas volt az előző vágásaim helye, gyerekem robogott kifele mint a sebesvonat, szóval inkább vágott. Igaz, kicsikét. Tudom, jó lenne vágás nélkül, de ez van, ha nem akarják, inkább vágjanak mint egy becsületes repedés, szétszakadás.
Most épp bejöttem kicsit kényelmesen leülni, hátranyomni a derekam. És élvezi a banda, hogy papír szerint 2 nap.
El is meséltem, hogy 2 éve, épp a kiírás napján voltunk apával valami festéket venni a játszóházra, s ott kérdi a csaj (ismerős egyébként), hogy mikorra vagyok kiírva. Mondom épp aznapra. Hát röhely, ettől mindig csak szemmeresztés a válasz.
Na, mék vissza, üres pocóval (khmm...kis grillezett túrós gombával) nehéz az illatokat elviselni.
látom a táblázat alsó felében levők nem igazán aktiválnak, kihasználják tuti a babó mentes szép időt. Többiek pedig élvezik a babás 7végét.