Új privát üzeneted érkezett!

Brigi! Hogy van Dorina?????
Vendég

Jó reggelt!

Lini! Nagyon szépséges Lili babád, már nagyon vártuk a híreket rólatok! :) A kezdet nem egyszerű, de hidd el, gyorsan belejössz! :)

Mia! Azért nem szabadítom Rád apóst! Csak mert jófej vagyok! :lol:

Orsi! Alig várom a nyuszi szerepet, meg az uszit! :)

Kép

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hűűűűűűűűűűűűű Dolli! Ez a kép csúúúúúcs! :D :D :D :D
Micsoda kreatív topicunk van, szerintem a lököttségben visszük a pálmát! :wink:
Vendég

Orsi! Hát a legutolsó képednél még jó hogy nem épp reggeliztem vagy teáztam. :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok csajok!

Brigi, jobbulást Dorinának!!!

Orsi, a párom dereka sehogy sincs, még soxor fájlalja, de most én vagyok a soros a masszírkában!!! :lol: Látom Dolli, beelőzött... :wink: épp akartalak kérdezni, hogy mikor jó Neked. Kisérleti nyúl énisénisénis lehetek?
A nyugágyas nő..... kész vagyok tőle. :lol: :lol: Lökött egy csaj vagy! :lol:
Én is nagyon örülök Neked!!!!! Ezer éve akarok én is úszni járni, tornázni, de egyedül mindig lusta voltam...
Nekem is baromi jó volt a tegnapi, képzeld este még ettem egy kis epret banánnal és étcsokival.... :wink: nyami, nagyon jó volt.

Dolli, Látom Gézu is nyomatja a sztgépet.... :lol: :lol: Nagyon komolyan nézi! :lol: Bálint akkor 13hós volt.
Lili az elején szenvedett a fogaival, most kivételesen nem, csak kakkant, tegnap délben pl. 3x tettem tisztába! És az csak a déli "műszak" volt, tíz perc alatt!
Apáááám mennyit tud Gézu sétálni! :shock:

Lini, de jó,. hogy jelentkeztél!!!! Nagyon szép kislány Lilibaba!!!! (máskor nagyobb képet tegyél :wink: hogy jobban lássuk! :D )
Kitartás az éjszakákhoz!!!! Belejössz, ne aggódj!
sylph

Jajj, Orsi,
én említettem ma reggel a páromnak a hétfőt... aszondja' hétfő, csüt., szombat, mondom mit izgul, szombatom még alszanak a gyerekek.... :wink: de nem ellenkezett. Pár perc múlva jön, és mondja, azért ne legyen olyan kockás hasam mint Szandinak :!: :shock: :D (még régen említettem, mutattam, neki, higy milyen jól néz ki 3gyerek után..)
Jó fej, mi?! Azon izgul, hogy ne legyek nagyon izmos, mondtam, az én sosemvolt hasizmomat nem hiszem, hogy fel tudnám tornázni olyanra.... :lol:
sylph

Dolli, találtam egy mégkorábbit is... :lol: Itt majdnem fél éves volt, úgyhogy még Gézu viszi a prímet a 4hójával! :wink: :lol:
Kép

De a fiam mást is korán kezdett!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
sylph

Szilvi!

Jól látom a sörös kép mögött az ágyneműt???? Kép

Nekünk is van sörivós képünk! :wink:

Kép Kép
Vendég

Annyira jók ezek a babás képek! Főleg hogy már úgy ismertük meg egymást, hogy nagyobbak voltak a gyerkőink!

Szilvi, nagyon tetszett István beszólása! :D :D :D :D
De ha azt nézzük, hogy mi mennyit vagyunk itthon bezárva, mi az a heti 3 kimenő!!!! Nem? :wink:

Lesz ez még ígyse! :wink: :D :D :D

Túlvagyok a bevásárláson, hááát nem mondom, hogy élveztem a három gyerekkel! :shock: Bogika kb. félidőtől üvöltött! :?

Viszont megérkeztek a masszázsolajaim a Herbáriába! :D
Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
ISTENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Már szépen kipakolásztam a polcocskámra! Alig várom, hogy masszírozzak vele!
Azon gondolkodtam, hogy biztos rám is jóhatással lesz, mert én is ugyanúgy belélegzem, a kezem bőrén meg be is szívódik! :wink:

Csajok holnap viszünk szaunaolajat is az úsziba!!!!!Beillatosítjuk magunknak és senkit nem engedünk be! :wink:

Gyorsan meg kell etetenem csimókat, mert délután Alma koncertre megyünk Andikáékkal! :D :D :D
Andi annyira jó hogy hívtál mert a szita agyammal el is felejtettem volna! :oops: Apuci is megpróbál haza érni, de tudod, hogy van ez nálunk! :cry:
Azért az nagyon jó hogy Robid is jön! :D

Lányok nekem úgy megváltozott az életem mióta Veletek topicozom! Annyira jó, hogy mindig van valami tali, vagy úszás, vagy torna! Szinte minden héten találkozunk! Most itt a nyár csinálhatnánk egy megaparty nálunk!!!!!!
Azt találtam ki, hogy van egy pavilonunk, az alá leterítünk nagy ágytakarókat és lerakhatjuk a piciket Petrát, Zsófit, Milut
A togyogók meg már tudnak játszani homokban, hinta csúszda stb.
Mit szóltok hozzá???? Pocakosok is eljöhetnek, mert van itt is nyugágy! Mégiscsak komfortossabb itt mint a játszón talizni (WC, fürdő, konyha stb.)
Na mit szóltok?????
Várjuk meg a jóidőt és találjunk ki egy napot!!!!! :wink:
Vendég

Ja és az egészen piciknek van utazó ágy!!!!!!! :D
Lehet szoptatni is a szobában stb....
Teljesen be vagyok zsongva :D
Vendég

szasztok:)

ORSI:
Aaaaaaaaaa, nagyon csucs a kep!!!!!!! hehehehe! Ezt nem kuldom el apanak a ceges e-mail cimere majd este megmutatom neki itthon:D:D:D (Bar lehet jot rohogne ha mondjuk targyalason nyitna ki:D:D:D

Juuuuuj ezek a cicik! (Inkabb csocsok!) Asszem ezek tulszarnyalnak minden elkepzelheto meretet:D Viszont tuti kenyelmes lehet a hason fekves a kolleginanak:D
Ja es a repkedeshez is megvannak a szarnyai!!!! (Csak o lent "hordja" oket a lukban.) :D:D:D

SZILVI, ORSI:
Megjottek a fiatalkoru kocsmazok:D ... a masnis, baldahinos agyacskakkal:D

ORSI:
A megaparty klasszul hangzik!!! (en is kiprobalhatom a homokozot es az utazo agyat? :wink: :twisted: )

Hat igen, az ido eleg furmanyos mostanaban..... en meg itt allok a kanikula ruhaimmal, semmi olyasmim nincs ami ilyen idore jo lenne..... (egy kinyulott melegitogatyeszt leszamitva, amiben ugy nezek ki mint egy elmeintezetbol szabadult, eszelos gondozott....)

No en L, enni:)

sünciboglya

Orsi,
Jól hangzik ez a giga tali :D Nagyon irigy vagyok a tornáért, annyira mennék én is de mi a csudát csináljak ha Robi nem ér addig haza? Hétfőn is 7-re mentek? Szerdán este mehetek én is masszázsra?

Lini,
Iszol tejet? Mert a tej és a tejtermékek is okozhatnak a babánál hasfájást. Mikor mentek le sétálni? Összefuthatnánk valamikor hogy megcsodálhassam Lilit :D

Dolli,
Úszó nyúl haláli :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, na, Bubu se piskóta, ahogy nyomatja a sört.... :lol: :lol: Látszik tetszett neki :)

Jól látod!!!! :)
Kép
És ezt néz! Ez ugyanaz! Átalakítottam Lilinek, mégegyszer nem vettem ennyi pénzért.... :wink:
Kép

Jajjj, van még egy sörösöm..... ez az egyik kedvencem!
Kép

MEGATALI?! Húúúú, az nagyon jó lenne!!!! végre megismerni a kis csapatot.....

Berni, (és akit még érdekelne!) akkor..... van ELADÓ: autósülés 0-11kg, etetőszék(nemsokára), FP zenélő körforgó, FP daloló mesekönyv,
A fent látható ágynemű: párna, 1x1m-es takaró, +két huzat(ez a rózsaszín, meg egy sárga kacsás) (saját készítés), járóka(azt is lehet látni fent :wink: ).
sylph

Igeretemhez hiven az iment elkeszitettem a LESZALLOPALYA fotojat:)

Erdemes megfigyelni a masfel meteres (immaron elhalalozott) gazokat, a fonnyadek tujakat es a mindent tulelo rozsabokrol (Csernobilbol importalva!!!) Ezen kivul a leszallopalya kituno alapanyagat. A repedesekben meh es hangyacsaladok eldegelnek bekessegben.... s leszallaskor boldogan udvozlik a nyugagyas holgyeket fullankkal, csipesekkel. :D

Kép

sünciboglya

Mia, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sylph

Helló Csajok!

A kis félévesem már másfél órája húzza a lóbőrt! Ez tőle merőben szokatlan! :-D Gyorsan kihasználom az időt és jövök...

Lini!
Lilid nagyod édes! Pocakfájásra próbáltad már az Infacol-t? Szerencsére Zsófi nem volt hasfájós, néha kapott ilyen trutyit, de nem nagyon díjazta az ízét. Kitartás neked! Néhány hónap múlva tényleg jobb lesz!!!

Szilvi!
Köszi az eladó cuccok listáját! Az etetőszék ami érdekelne. Tudsz priviben árat és képet küldeni? Bár Apa most kinézett egy szintén használt hiper-szuper dönthetőt, lehet az lesz a befutó. Ugyanis Zsófi most a hordozójában kajál, de állandóan összetrutyizza. :evil:

Orsi!
Megabuli jeeeeeeeeee! Egy kérésem lehet? Ha nem gond, tartsuk hétköznap, mert mi hétvégén mindig csatangolunk valamerre. Én már nagyon várom!!!

Kép
Kép
lbernuska

Mia! EZ CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!!!!! :D :D :D

Berni!

Igen mindenféleképpen hétköznap lesz, mivel mi is jövünk, megyünk és a hétvége az Apáé! :oops:
Igazi csajszi buli lesz! :wink:

Mi most értünk haza, tök jóóóóó volt az Alma koncert és ráadásul ingyen volt! Apa igaz nem ért oda kezdésig, de kb 10 percet késett! Utána elmentünk Intersparba, MediaMarkt-ba relax zenéért, mert a meglévőket untam!Aztán még Lidl és most értünk haza!

Viszont hulla vagyok! :(

Lányok holnap akkor uszi, 5:55-kor veszem fel Szilvit és 6:00-kor Dolli nyuszikát! Jó ez így? Heni most nem jön sajna!

Megabuli jövőhét utáni hét?????? Kinek, melyik nap lenne jó?????
Vendég

sziasztok:)

Lenyirbaltuk a leszallopalyat, meg apa kihuzgalta az osszes megeres gazt:) Most nagyon szep:) En tartottam a madzatot..... ha jobban belegondolok, 2 orat voltam labon. Szerencsere nem faj semmim csak hulla vagyok, de naggggyon joooool esett:)

BULI: Nekem barmikor jo, az egyetlen gondom hogy nem vezethetek, apa meg nem tud hetkoznap elfuvarozni mert dolgozik :(
(Bar napaggyal oda tudok repulni szeles idoben, de kellene egy leszallopalya nalatok is Orsi) :D

Na majd szombat este jovok ismet, addig hirzarlat nalam! Joejt, kellemes holnapi napot meg minden :D

Puszka! joejt!

sünciboglya

fenebb elirtam: megeres = meteres

:oops:

sünciboglya

ja, a madzatot = madzagot:)

Bocsi, tenyleg faradt lehetek:)

most mar tenyleg L! Joejt!

sünciboglya

Halihó!

Orsi! Nekem okés a holnap! :) Tök jó! Új zene, aromaterápia! Wow, de várom! :D
Mi 14-től két hétig nem vagyunk. :oops:

Szilvi! Majd megkeresem én is a piálós képeket! :D

Mia! Klassz a leszálló pályátok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Orsi, holnap várlak! :D
Sajnálom, hogy nem tudtunk mi is elmenni almázni, :wink: de sajna a rovert nem merem vezetni, párom meg öt után ért haza, itt traccsolt a kapuban... mondtam is, mi van nem talál haza?! :lol:

Dolli, na kivi vagyok Gézura is ahogy sörözik!!!! :lol: :lol:

Berni, holnap lefotózom a széket és küdöm! A miénk egy "egyszerű" etetőszék, nem dönthető....

Szép hétvégét lányok!!!!!!!
sylph

Sziasztok!

Dorina még mindig nincs jól.Olyan bágyadt szegénykém.Sokat alszik,alig eszik.Az ügyeletes doki azt mondta piros a torka,a háziorvos szerint meg nem.Tegnap egyetlen széklete sem volt,ma volt 3,az egyik hasmas.Ráadásul tegnap óta én is szarul vagyok,szerintem elkaptam.

Lini!Nagyon szép a kislányod!

Már megint :roll: :Kiderült,hogy a diósdi házba egy hülye gyerek bejár és az iskolában dicsekszik vele.csak derülne ki,hogy ki az!! :evil: Elvitte a csavarkészletet is,párom azt kereste egész nap,nem haladt a gipszkartonozással.Szegényt még le is vaksiztuk,hogy nem találja.lOtt volt az asztalon. :oops:

Akartam még reagálni,de már nem tudom mire,most folyton Dorinán agyalok.

Jó éjt nektek!

Kép
tierno

Kukurikúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Brigi! Jaj, szegény Dorina! :( Meg Te is! Mondtak már valamit, hogy milyen vírus ez? Mit kap a kicsilány? Ki a házidokitok? És ki volt ügyeletes?
Jobbulást Nektek!

Szilvi! Akartam mondani, hogy sorry a beelőzést! :oops: Orsi lassan nagyon felkapott lesz! Már a párom is érdeklődik! :)

Kép
Kép
tekiroll

Negyed siker: fel tudtam kelni, de ezen a két pici résen a fejemen alig látok ki! :x

Lányok annyira el vagyok keseredve! :cry:
Bogikát elérte a dackorszak, de szerintem ennyire durván egyik gyerekemnél se volt! :shock:

Tegnap reggel már csak fél kört tudtam menni Tescoban, annyira üvöltött, tegnap délután újra el kellett menni vásárolni, hogy a hiányzó kajákat is megvegyük! Hiába voltunk ketten Apával, annyira durva hisztiket csak a kiscsaj, hogy mindkettőnkről csurgott a víz! :?
Hajnal 4-kor meg olyan üvöltést rendezett a tejciért, hogy szerintem a szomszéd is hallotta!
Ráadásul Boginak olyan erős hangja van, hogy még a doktornénink is mindig megdöbben rajta!
Amúgy nagyon muzikális, a tüdeje is megvan hozzá, majd elmegy operaénekesnek! :D

Ja olyan jó beszólás volt Fruzsinak! Tudjátok hogy semmi nyerset nem eszik, se gyümit(csak alma, banán)se zöldséget(azt csak levesben főtten)
Nagyinál epret ettek a gyerekek, kínálgatta Fruzsit is, mire az beszól:" Nem ehetek belőle, mert megcukroztad Nagyi!"
Erre nagyi: "de az finom édes!"
Fruzsi: "igen, de az egészségtelen és dagadt leszek tőle, inkább a sütit eszem!" :D :D :D Közben tolta befelé a sütiket!
Láttam egy műsort Sprektrumon és tényleg van ilyen hogy zöldség, gyümi fóbia! :shock: :shock: :shock: :shock:

DORINA GYÓGYÚÚÚÚÚLJ MEG!!!!!!!!
Vendég

Szilvi! Mi a bort preferáljuk! :)

Kép Még nincs 3 hós Kép Keverve, nem rázva... :) Kép Alkoholmentes... egy csepp sincs már benne?

Kép
Kép
tekiroll

Lányok! Visszanéztem a sörös képeiteket mégegyszer... Nagyon rá vannak cuppanva a fiúk! :)

Orsi! Jaj, Ti szegények! Én képes vagyok kimenni az üzletből, ha csibe elkezd hisztizni meg durvulni... Persze ez sem mindig megoldás. :oops:

Gyümifóbia? Hú, nem semmi. Azért remélem, nem ennyire brutál a helyzet... De nagyon édes, ahogy már most vigyáz a vonalaira! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szép jó reggelt!

Brigi, jobbulást Nektek! Remélem hamar meggyógyultok!!!!!!

Dolli, hát Gézu se semmi! A kis alkesz. Tök érdekes, hogy szinte minden kisfival kipróbálják ezt a szülők.... lányokkal mért nem?! :wink: Nekünk egy olyan fotó sincs, ahol Lili inna! :wink:
Semmi gond, hogy beelőztél! Máskor szemfülesebb leszek.. :wink:

Orsi, Fruzsi nagyon édi a beszólásával!!!! Szegény Bogi, azaz szegény Ti, nem egyszerű a hisztit elviselni, DE! ne legyetek a közönsége, mert rákap..... Nem szoktad nézni a szuper dadust, vagy a vásott kölköket? húúú én imádtam, rengeteg jó ötletet lehet meríteni belőle!

Na, lassan szedelődzködök, és megyek a kapu elé, hátha vár rám ott valaki.....
sylph

Jajj, csajok én úgy elfáradtam az úszástól.... alig állok a lábamon.

Dolli, na, milyen volt a kisérletinyúl szerep? :wink:

Mimi, merre jársz? Rég nem voltál. :(
sylph

Szilvike! Én is elfáradtam, de inkább ez az nagyon kellemes érzés, amikor érzed, hogy csináltál valamit de olyan laza mindenem! :D

Dolli nyuszi innentől autóillatósítóként funkcionál! :wink:

Dolli, azóta szagolgatom a kezem! :D Amúgy tutira rám hatott az anyag,mert azóta mosolyra áll a szám, már azon is csodálkoztam, hogy tök lassan vezettem hazafelé! :wink:

Jesszus ez félreérthető! Szóval az anyag szó alatt az illatot értem, mielőt valaki valami rosszra gondol!

CSAJOK JÖVŐHÉT PÉNTEK DÉLELŐTT MEGAÖSSZEJÖVETEL?????

Nagyon jóóók a piálós képek! :wink: Szerintem a fiaink 18 év múlva büszkén mutogatják ezeket a képeket a haveroknak! :lol:

Megyek csinálok egy kis ragulevest, csimóknak túrógombócot, nekünk maradt még husika, ahhoz csak egy kis rízst főzök!

Holnapra meg egy kis túróssütikét szeretnék csinálni!

Ja meggyes sütimből egy tepsivel bavágtunk 2 nap alatt! :oops:

Többiek merre?

Gabi milyen volt a Wellness hétvége???? Milunak hogy tetszett a pancsi???? :D

Edina hun vagy, tessék szépen életjeleket adni!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok,

De jó újra olvasni titeket!!!! Már hiányoztatok.

Lili kap Infacolt, meg az elő tejet lefejem. Azóta tud büfizni és jobban is alszik. A nehéz a dologban csak az, hogy a cicin elalszik, utána megbüfiztetem, hogy ne fájjon később a pocak, arra felébred és nem akar visszaaludni, így az altatást kezdhetem előről.

Tej sok is van!!! Tegnapelőtt hajnali 3kor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a cici. Kis idő múlva 39,9re fel is ment a lázam. Kihívtuk az ügyeletet, kaptam egy szurit. Nagy nehezen lejjebb ment a lázam. De egész nap fájt a cici, se lefejni nem tudtam se Lili nem tudta kiszívni. Estére megint belázasodtam 4 óránként vettem be a lázcsillapítót így tudtuk 38,9-n tartani. Ma reggel már egy kicsit le tudtam fejni, de még mindig kemény. Valószínű eltömődött egy csatorna és begyulladt mert piros foltok is vannak rajta. Pedig rendszeresen fejtem az etetésen kívül. A védőnő mondott egy homeopátiás cuccot amit elkezdtem szedni, de nem javul. Volt valakinek ilyen? Tudnátok valami jó kis tanácsot adni, hogy dugítsam ki, nem akarok este megint lázas lenni!!!!!

A megapartyba bennevagyunk!

Ma lesz az első kis fél órás sétánk lent! Juuuuupiiiiiii

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

jaaaaaaaaj Lini!

Sajnálom a cicigyulladást! Nekem is volt! :cry: Most szinte érzem, mennyire tud az fájni!

Amit ilyenkor kell, hogy nullára lefejni!Tudom, hogy borzalmasan fáj, de muszáj! Előtte zuhanyázzál le és forró vizet kell rá locsolni, mert a meleggel lehet feloldani a csomót!
Ki kell tapogatni, hol lehet a csomó és úgy fejni(ez egy nagyon trükkös mutatvány) hogy közben tök erősen nyomod és masszírozod a csomót! Majd azt fogod tapasztalni, hogy nem jön semmi tej a ciciből, de ott a csomó! Akkor tovább kell fejni és érezni, fogod, hogy megint beindul a tej és oldódik a csomó!
Tudom, hogy baromi car, nekem ez egy 1,5 órás művelet volt és közben potyogtak a könnyeim, de utána mennyi érzés!

Szóval jó meleg zuhany, meleg borogatás, és fejni és közben masszírozni a csomót!

Ne hagyd így mert magától nem gyógyul meg!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj de sajnállak! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Jó a cucc valóban! :wink: Én is nagyon jól érzem magam... Annyira fini illatos vagyok! :)
Nekünk jó a péntek! :wink: :lol:

Lini! Mi is örülünk, hogy újra hallunk rólad! :) Remélem, hamarosan jobb hírekkel is jössz!
Én be ugyan nem lázasodtam, de nekem is voltak ilyen mellgyulladásaim. Az első volt a legrosszabb, mert még nem tudtam, hogy mit csináljak. Ahogy Orsi írja: Meleg borogatás (én pelussal csináltam), meleg tusolás, jó sokáig folyasd magadra a vizet, közben masszírozás... Hosszadalmas folyamat sajna, de utána nagy megkönnyebbülés. Ja, és attól függ, hol van a csomó, úgy kell Lilit mellre tenni. A csomó felé legyen az álla, ahogy mozgatja az száját, közben ki is masszírozza kicsit. Ez az ötlet igen érdekes pózokat tud szülni, ne ijedj meg semmitől. Nekem volt olyan, hogy (megpróbálom érthetően leírni) Gézu feküdt a hátán az ágyon, én fölötte négykézlábra (könyökre) ereszkedve ellentétes irányban. :oops: :wink:
Következő alkalommal már az első jelnél tudtam, hogy mit kell tennem és így nem is gyulladt be annyira.

Szilvi! Csak ajánlani tudom az aromaterápiás masszázst! :)
Én annyira nem éreztem a fáradtságot, de én ugye utána ki lettem masszírozva. :) Most du azért aludtam csibével, mert még ezer dolgom van. Holnap párom apósomékkal hoz pár cuccost Újpestről a nagyija házából, addig én sütök-főzök, takarítást nem akarom holnapra hagyni.

További szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Szisz,vagyok csak tegnap nem voltunk itthon,ma meg sok volt a tennivaló :lol:

Lini!
Alj be a zuhany alá,engedj a cicidre olyan meleg vizet amit elbírsz,és közben fejd a tejet!!Ne törődj azzal,hogy lefolyik a lefolyón.Felváltva fejt a cicidet,és ha megy akkor kézzel.Föntről a tövétől kezd el szépen lefelé maszírozni a cicidet.Baker,olyan nehéz leírni.Egyik kézzwel alá kell támasztani,másikkal meg pl a hüvelykujjaddal a tövétől masszírozod lefelé.
Amúgy nem kell teljesen kifejni(szerintem)de bőven kell fejni.
Ha azt érzed,hogy be van durranva,akkor szopizás előtt forró vizes borogatás.vagy zuhany a cicire,kis fejés és úgy szoptas.Ha nagyon feszül,nem tudja bekapni a cicit.
De kitartás,ez 1-2nap alatt rendeződik.
És egy jó tanács.Szopi után akkor mos felejtsd el a fejést.Minnél többet fejünk annál több lesz a tej.No arra neked most nincs szükséged.No meg nem is kell kiüríteni a cicit.
Húú azta,én már kettő gyereket szoptattam de ilyen hála égnek nem volt.(kop-kop)Pedig aztán engem is megirigyelhetne a Riska :lol:

Orsi!
A legkisebb a leghisztisebb :lol:
Azért gondolj bele,ő van leginkább elkényeztetve mert ő a kicsi.Másrészt túl kell üvöltenie a nagyokat :lol:
De nyugi!!A Szabi sem jobb.Annyi a különbség,hogy éjszaka nem tejet kér,hanem csak úgy kiabál vagy átjön a szománkba.
Sőt minap mentem ki pisilni és a szobája előtt ült a földön.Gyanítom,hogy aludhatott is a szőnyegen :lol:

mimi12

Penteken naplemente elott lenyirbaltuk a fuvet apaval, egesz jol fest a kert.... foleg hogy mar nincs az a batar uszomedence bent, apa szedszedte vegre:) A leszallopalya van a helyen.

Megszureteltem kisse a szomszed meggyfajat es ma hulyere zabaltam magam meggybol. Lesz ennek bojtje szerintem ejjel. :D:D:D

LINI:
juj szegeny! Jobbulast kivanok cicinek+mamanak! Remelhetoleg elmulik ez a ronda dugulas:(

WOW. Micsoda praktikakat tudtok lanyok!!! De jo hogy ertesulhetek rola en is, mert tuti uvolteni fogok a fajdalomtol az elso csomo letrejottekor...

sünciboglya

Jó reggelt!

Mia felcsaptatok kertésznek???? :lol: Leszállópályánk nekünk is van! :wink: A medence helye!
Na de nem sokáig, mert ha nem esne ma délután az eső, felállítanánk a medencét!

Api elment anyósért, mi meg megyünk úszni kettecskén! :D :D :D
Már kitakarítottam az egész kecót, így délután nem lesz semmi dolgom! :wink:

Dolli nyuszi! Örülök, hogy tetszik az illat, de majd kipróbálod a többit is! :wink: A párod is jöhet nyugodtan!

Lini remélem jobb a cicid!!!!! :cry: Úgy sajnállak! Ezek mind olyan dolgok amire nem számít az ember, erre biztosan nem gondolunk terhesség alatt! De tényleg átmeneti nehézség!
Majd írd le a szüléstörténetedet, hadd zokogjon a nép! :wink: :D

Mimi! Van benne valami! A nagyok ennyi idősen már rég nagytesók voltak! De valahogy majd csak leküzdöm ezt az időszakot! Amúgy is kos Bogika, így nem egyszerű eset! :shock:

Na léptem! Legyen szép vasárnapotok!

Puszi: Orsi
Vendég

Szilvike kipihented Magad????
Vendég

Sziasztok!

Nálam előkészületek már megvannak az ebédre, illetve még a krumpli van hátra. A mai menü:

Baconos túrós pogácsa
Baconben sült sajtos karaj
Salátamix fetamártással
Serpenyőben megbolondított héjában főtt újburgonya
Meggyes piskóta Orsi módra

No ha ettől nem dobja el magát apósom, akkor tehet egy szívességet! :lol:

Orsi a kuglóf recept:

10 perces kuglóf (*****)

Hozzávalók: 4 db tojás, 25 dkg cukor, 1 dl olaj, 1 dl tej, 20 dkg liszt, fél csom sütőpor, 1 csom vaníliás cukor, 1 evőkanál kakópor

Elkészítése: A lisztet átszitáltam és belekevertem a sütőport. A tojásokat szétválasztottam, a fehérjét egy csipet sóval felvertem kemény habbá. A sárgáját a cukorral kikevertem, hozzáadtam a tejet, az olajat, majd belekevertem a lisztet is. Óvatosan beleforgattam a tojáshabot a masszába. Vajjal kikent és liszttel megszórt kuglóf formába öntöttem a tészta 2/3-át, majd a maradékba belekertem a kakaóport és azt is ráöntöttem. Előmelegített sütőben (170 fokon) sütöttem 40 percet, majd 5-10 percet 180-on, hústűvel ellenőriztem, hogy valóban megsült-e. Rácsra téve kihűtöttem, csokimázat lehet csurgatni a tetejére.

Mimi! Nem semmi lehet Szabi, hogy a "küszöbön" alszik! :lol:

Mia! De ügyik vagytok, hogy kertészkedtek! :)
Hú, a meggy most nálam is nagy favorit... meggyes piskóta, meggyes joghurt (friss meggyből sk. :)

További szép vasárnapot!

Kép
Kép
tekiroll

Hűűűűűűűűűű Dolli ennyi finomságot! :D
Ha Apósnak nem izlik valami én szivesen átmegyek és segítek elpusztítani a maradékot! :wink:

Nagyon pörögsz ma!!!!! Ma nem is kisérleti nyuszi vagy, hanem ... Kép

:D :D :D :D

Én viszont trotty vagyok, de nagyon jó volt a mai uszi!Nagyok most jöttek haza, egész délelőtt szomszédoltak, Bogika meg alukált, így nagyom kis kényelmes napunk volt! :wink:
Apa elkezdte a medencének az alapot kiigazítani, erre elkezdett esni az eső! Most ebédelünk, aztán alvás!
Igazi pihizős, lazulós vasárnap!

Dolli, nagyon kiváncsi vagyok Após reakciójára! Összeteheti a két kezét, hogy a fiának ilyen felesége van! Csinos, kedves, szorgos!
De ha ma be mer szólni valamit, behúzok egyet neki!!!! :x
Vendég

Köszi a kuglóf receptet!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Eszembe jutott, hogy mondtad, hogy tartós és nem szárad ki, egy hétig sem! Nálunk ez egy nap alatt elfogyna! :oops: :D
Vendég

Helló Csajok!

Hát most ültem le, reggel 5 óta pörgök! Zsófi ébresztett, aztán 9-re már ki is takarítottam. Aztán elmentünk szavazni Zsofistól (nem lehet elég korán kezdeni :-D), aztán haza, ebéd, Zsófizás, most meg vendégeket várunk...

Lini!
Te szegény! Ilyen cicigyuszim nekem is volt a második héten. Nekem 38,5-ig ment fel a lázam és szintén vörös csíkok jelentek meg a mellemen. A többiek már minden általam ismert praktikát leírtak, lényeg, hogy bármennyire is fájdalmas, ki kell maszírozni, fejni a csomókat!!! Nekem szerencsére 1 nap alatt elmúlt és utána már nem is jött ki.

Brigi!
Dorinádnak és már neked is további jobbulást!

Orsi és többiek!
Tudjuk pontosítani, hogy mikor lesz a megaparty? Én azon a héten szeretnék Zsófival pár napra elmenni szüleimhez, de próbálnám úgy intézni, hogy a tali is beleférjen.

Szép vasárnap du.-t mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Lini!
Nagyon szép Lilibaba! Mégegyszer gratulálok Nektek!
Remélem a gyulladás is hamarosan elmúlik, és akkor minden rendben lesz!

Orsi!
Nagyon jó lett a hajad!!! :wink: Hova jársz fodrászhoz??
Ez a fórumos megatali nagyon jó ötlet!! Nekünk a jövő hét pénteken kívül bármikor jó.
Pénteken családi kirándulás és piknik lesz az ovival. Megyünk Martonvásárra! Húúú, már alig várom. Biztos nagyon jó lesz.
A gyerkőcök valami meglepetésműsorral is készülnek!
Szoptatás alatt lehet menni masszázsra? Már úúúgy rám férne!

Mia!
Ha olyankor lesz a tali, amikor mi is tudunk menni, én szivesen odamegyek előtte érted.

Mimi!
Hogy vagy? Az új orvosoddal meg vagy elégedve?
Megnéztem a 4D-s képeiteket, nagyon édes baba!!
Névvel hogy álltok? Még mindig a Regina a befutó? Az olyan szép név! Nekem nagggyon tetszik. :wink:

Dolli!
A mai menütök nagyon jól hangzik! Ebbe még apósod se fog tudni belekötni! De majd gyere és mesélj, hogy mi volt.
Gézu nagyon helyes a képeken, amiket felraktál!
Jaaa, és hatalmas gratula Neki a motorozáshoz!!!

Tierno!
Dorina hogy van? Jobban érzi már magát?

Szilvi!
Annyira édesek a gyerkőceid az alvós képen!!!
Orsival nagyon kitartóan nyomjátok ezt az úszás + torna dolgot! Rám is rám férne már egy kis testmozgás!
Na majd szoptatás után csatlakozom én is hozzátok! Mondjuk az nem mostanában lesz. (Legalábbis remélem.)

Mi múlt hétvégén lementünk a nagyszülőkhöz a Balcsira. Beni nagyon jól bírta az utat. Mondjuk imád autózni, meg babakocsizni is.
Szóval nagyon jó kis hétvégénk volt. Én tök sokat pihentem, a nagyszülők meg jól kibabázták magukat!
Tegnap meg a férjem munkahelyén családi nap volt, ott voltunk délelőtt. Nagyon klassz gyerekprogramok voltak. Bence úgy élvezte, mindent kipróbált. Beni meg végigaludta az egészet.
Szerencsére nagyon nyugodt baba. És most már az éjszakák is sokkal jobban telnek.
Majd rakok fel képeket!

További szép hétvégét Mindenkinek!
(Bár most sajnos eléggé elromlott az idő, esik az eső!)

Jaaaa! Erről jut eszembe!
Csajok! Köszi, hogy múltkor elhalasztottátok egy kicsit az esőtáncot! Meg volt a hatása!!
A gyereknapi buli nagyon jól sikerült. És még az eső sem esett!!!!
Szóval köszi-köszi!!!!

Kép
Kép
anett_

Dolli:
Hat ez az ebed tenyleg fejedelmi lehet! (Aposnak minimum le kell hogy essen a gambaja) Ha nem, atmegyek es megeszem apost!:)

Anett:
Koszi szepen, lehet hogy megkerlek ra, mert kulonben apa nem enged el egyedul sehova. :)
Majd erre meg visszterunk.

sünciboglya

Kene valamit ennem, de az itthoni repertoarbol semmi nem szimpi:( Turoba:(

sünciboglya

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
anett_

Anett:

Kisbabo nagyon szep!!!!!!!!!!! Es mennyi haja van!!!! :D:D:D Sokat valtozott az egy honap alatt! (mar egy honapja szultel!! Wow, de gyorsan telik az ido!!! :shock:
Bence is oraiasit nott amiota lattam foton! A torta pedig egyenesen a nyalcsorgatos kategoria:):):)

En is en is :D :twisted: :wink:

sünciboglya

Jó estét!

Anett Olyan jó, hogy jelentkeztél és írsz a fiúkról! :) Nagyon szép baba Beni! És Bence is nagyon vagány! :)
Nyaminyami tortátok volt! Isten éltesse a nagyfiút! Te sütötted?
Hú, nagyon klassz lehetett a Balcsis pihenős hétvége! :D

Após kicsit "miss picsa" volt az elején, nyammogva eszik mindent, amit nem ő főz... Orsi! Viszont a sütidet nagyon megdicsérte! :D
Anyósnak minden ízlett, szerintem degeszre ette magát! :) És Géza szerint is fincsi volt minden. Fölteszem iwiwre ezt a baconos túrós pogi receptet, szerintem isteni volt! :)
Orsi! A kuglófra én is rá tudnám vetni magam, de muszáj türtőztetnem magam, mert a strandon nem akarok gurulni. :) Viszont viszünk majd 2 kuglófot is, az egyiket szerintem fahéjasra csinálom, ott azért jobban lesz ereszd el a hajam, csak azért vigyázok most, hogy nehogy plusz kilókkal kezdjem a nyaralást! :)
Jaj, kuglófsütésnél olvastam, hogy praktikus először kivajazni-lisztezni a formát, és amíg kavarod a tésztát, addig hűtőbe tenni, és így simán kijön a formából.

Ebéd után elmentünk kettesben vásárolni nyárra cuccokat csibének (úszógumi, vizimalom vagy mi a szösz, focilabda...) meg DM-eztünk, ott hagytunk egy rakat pénzt még a 15 %-os kedvezménnyel is. :roll: :oops:

Brigi! Hogy vagytok?

Berni! Akkor Te is nagyon pörgős voltál ma! :) Én mostanra purcantam ki asszem.

Orsi! Köszi! :) Néha rámfér egy kis dicséret, ha már családból nem kapom meg! Én nagyon magamra tudok venni dolgokat, és az önbecsülésemet elég erősen le tudják rombolni. :(
De nem most! Teli vagyok életkedvvel, biztos a közelgő szabadság is közrejátszik! :lol:
Sokan voltak az usziban?

Edina??? Ugyi nem vagytok betegek?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hali,

Ismeritek az Anna, Peti, Gergő könyveket? Most tudok hozni nektek akciósan, 2500 ft helyett 2000 ft-ért a következő könyveket: Játsszunk együtt, Irány az iskola és a Kistestvér érkezik. Akit érdekel az szóljon :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Lini, remélem azóta megoldódott a cicigond! Tudom mennyire tud fájni.... :cry:

Dolli, asszem ha ennyire jó volt a masszázs.... akkor én is benevezek!!!!
Nem semmi menüt állítottál össze!!!! Ügyes vagy!!!!
Húúúú, mi is voltunk szombaton vásárolni, mi ruhákat vettünk, végre én is találtam tök jó dolgokat!

Orsi, aludtam egy nagyot szombaton délben a skacokkal, az baromi jól esett. Usziban sokan voltak?
Holnap? Megyünk? Freshhhhhhh...........

Berni, ment a pü.

Anett, de jó, hogy jelentkeztél!!!! Nem emlékszem, hogy megköszöntöttem-e :oops: de utólag is nagyon boldog születésnapot Bencének!!!! Nagyon helyes kis minimanó Beni!!!!

Andi, Anna, Peti, Gergő..... nekem a tesó születik volt meg, hogy én hogy szerettem azt a könyvet! :lol:

Na, Bálint elaludt a fotelben, beviszem a szobájába....
Jó éjt mindenkinek!!!!
sylph

Dolli:
Aki ilyen finomakat tud fozni, annak kijar minden elismeres! :):) azt ugy nem lehetne hogy mondjuk engem adoptalnal aposod helyett? Igerem, mindent szepen megennek!!!:D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?