Sziasztok!
Lini!
Nagyon szép Lilibaba! Mégegyszer gratulálok Nektek!
Remélem a gyulladás is hamarosan elmúlik, és akkor minden rendben lesz!
Orsi!
Nagyon jó lett a hajad!!!
Hova jársz fodrászhoz??
Ez a fórumos megatali nagyon jó ötlet!! Nekünk a jövő hét pénteken kívül bármikor jó.
Pénteken családi kirándulás és piknik lesz az ovival. Megyünk Martonvásárra! Húúú, már alig várom. Biztos nagyon jó lesz.
A gyerkőcök valami meglepetésműsorral is készülnek!
Szoptatás alatt lehet menni masszázsra? Már úúúgy rám férne!
Mia!
Ha olyankor lesz a tali, amikor mi is tudunk menni, én szivesen odamegyek előtte érted.
Mimi!
Hogy vagy? Az új orvosoddal meg vagy elégedve?
Megnéztem a 4D-s képeiteket, nagyon édes baba!!
Névvel hogy álltok? Még mindig a Regina a befutó? Az olyan szép név! Nekem nagggyon tetszik.
Dolli!
A mai menütök nagyon jól hangzik! Ebbe még apósod se fog tudni belekötni! De majd gyere és mesélj, hogy mi volt.
Gézu nagyon helyes a képeken, amiket felraktál!
Jaaa, és hatalmas gratula Neki a motorozáshoz!!!
Tierno!
Dorina hogy van? Jobban érzi már magát?
Szilvi!
Annyira édesek a gyerkőceid az alvós képen!!!
Orsival nagyon kitartóan nyomjátok ezt az úszás + torna dolgot! Rám is rám férne már egy kis testmozgás!
Na majd szoptatás után csatlakozom én is hozzátok! Mondjuk az nem mostanában lesz. (Legalábbis remélem.)
Mi múlt hétvégén lementünk a nagyszülőkhöz a Balcsira. Beni nagyon jól bírta az utat. Mondjuk imád autózni, meg babakocsizni is.
Szóval nagyon jó kis hétvégénk volt. Én tök sokat pihentem, a nagyszülők meg jól kibabázták magukat!
Tegnap meg a férjem munkahelyén családi nap volt, ott voltunk délelőtt. Nagyon klassz gyerekprogramok voltak. Bence úgy élvezte, mindent kipróbált. Beni meg végigaludta az egészet.
Szerencsére nagyon nyugodt baba. És most már az éjszakák is sokkal jobban telnek.
Majd rakok fel képeket!
További szép hétvégét Mindenkinek!
(Bár most sajnos eléggé elromlott az idő, esik az eső!)
Jaaaa! Erről jut eszembe!
Csajok! Köszi, hogy múltkor elhalasztottátok egy kicsit az esőtáncot! Meg volt a hatása!!
A gyereknapi buli nagyon jól sikerült. És még az eső sem esett!!!!
Szóval köszi-köszi!!!!