Sikerült utolérni magam!
Szia Anyci!
Utánaolvastam ennek a betegségnek..annyira szörnyű, ohgy mégcsak befolyásolni sem lehet..
Sajnálom, hogy át kellett élned azt a borzalmat, ohgy el kellett engedni Őt..
Ha bármikor szeretnél "panaszkodni",itt megteheted, nem kell aggódni ,ohgy minket bántana.ez nem nyavajgás, természetes része a folyamatnak..nehéz és hosszú út, talán segíthetünk.
Nem lenne rossz ötlet néhány beszélgetés erejéig elmenn iegy jó pszichológushoz.Szinte mind voltunk és jót tett.Néhány dolog a helyére kerülhet.
látom én is, hogy már van egy nagylányotok,Ővele milyen a kapcsolatod?Elég nagy már, tudtok esetleg ezekről a dolgokról beszélgetni?
Melcsike
Barci tett bele meggyet is???Mert akkor netposta Tüncinek ,egy kilot kérnék szépen!
Voltam ma Bendénél, jót beszélgettünk és nagyon jókat nevetgéltünk!Úgy szeretem, hogy Niki már nyújtogatja a kezét, mászik az ölembe!Dögönyöznivaló!!!!
És csak egyetlen egyszer, csak a búcsúzásnál jutott eszembe, hogy Viola is éppen ekkora lenne, hogy csak négy nappal idősebb..
Utána voltam Hettulinál.Írtam az alattunk lévőbe, ide nem akarok mindent, nem szeretnék senkinek rossz érzést okozni.
Amikor mentem a kórház felé, már majdnem odaértem és egyszer éreztem ,hogy elkap a reszketés, elszorul a torkom és elzsibbadt keze-lábam, elszáll belőle az erő.Ha akkor kellett volna felállni, nem sikerül.De ahogy jött úgy múlt ez,amikor beértem, még a lépcsőn vettem néhány mély lélegzetet és beléptem.
A pultnál az a férfiorvos állt, akit egyetlen egyként hibáztatok...szerncséje volt, hogy nagyon kedvesen megkérdezte kit keresek, aztán benavigált a megfelelő szobába..
Száva majdnem végig aludt, úgyhogy leültünk beszélgetni..nem is tudom hogyan mondjam el,de igazán nem volt semmi rossz érzés..Hettuli nagyon a megfelelő személy volt erre.Átsegített önzetlenül, csak az én kedvemért.Aztán jött a doktorunk.Valahogy éreztem, hogy találkozom vele is.A döbbenet az arcán, amikor meglátott minket együtt...Úgy láttam zavarában azt sem tudta mit mondjon..
Jó volt látni őket, minden úgy történt,ahogy jó volt mindhármunknak.
Hazafelé megláttam magam egy kirakat üvegében:mosolyogtam.
Megváltoztak az új babával kapcsolatos érzéseim, kellett ez a sok-sok idő és kellettetek Ti.
Most,ha kérdik:köszönöm, elég jól vagyok.
Csak egyvalami változatlan:A Viola iránti határtalan szeretetem és a hiánya..