Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap gyógyszertárban vettem folsavat, meg elevitet, mert az uram már nagyon gyötört érte...
Gyógyszerész néninek mondom, mit kérek, odaadja és elővesz egy Baba-mama újságot a pult alól, hogy jaj, akkor adok ilyet, ez most ajándék....
Nem tudom hogyan nézhettem rá....de csak annyit mondtam neki, meg ne próbálja....azonnal tegye el. Szegény olyan zavarban lett, aztán rájöttem, hogy kicsit erős voltam és kompenzáltam valahogy...

Rosszul vagyok a sok nyáladzó hülyeségtől. :roll:

Betti
Kép
betti0412

Ha valaki estleg találna 3 doboz bontatlan elevitet, meg 2 folsavat, az az enyém, februárban landoltak a kukában.... :)

Betti
Kép
betti0412

Egyébként jó napom volt, nagyon pörgött az iroda, meg a hangulat is jó volt bent, kivéve mikor megállt a levegő, mert rájöttünk, hogy elbazilikáztunk valamit és hát elég necces volt kiegyenesíteni, mindenki rajta dolgozott, de egy óra múlva nyoma sem volt.
Jó volt a megkönnyebbülés érzése.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Szinti: nyomkodja a billentyűzetet :lol: erre még én is tisztán emlékszem, akkor szoktam le a netről átmenetileg, ma már beosztjuk ki ül előtte :wink:

Zaha gyerekcsere oké, bár azt hiszem ti Vác környékén laktok, nem? Mert akkor nem lakunk olyan messze egymástól, ha nem tévedek :wink:
Munkahely: remélem lesz jobb is, ha lassan is de jobb...

Tünci jajj, a született idióták, ne is mondd, de van aki külön tanfolyamra jár :!: Na az ilyet szoktam kirakni az ajtón :? Igaz ez akkor van mikor már a jóneveltségemet is próbára teszik, szerencsére ritkán van ilyen...

Melcsike: szegény csajszi, :cry: biztos vagyok benne, hogy veled tudna beszélni a tragédiáról és sokat segítenél neki.

Betty: nem futnál helyettem is? Na légysziiiiii! Én már bele sem merek kezdeni abba 2 km-be míg bele nem jövök. Egyszer is elmentem az urammal, mondta addig fussak míg bírom, aztán megállhatok. Na úgy is volt. Futottam majd mikor éreztem, hogy összeesek gondoltam megállok mire ő rámszólt: még 100m-t sem futottam :? Szóval a futás meg én nem vagyunk annyira jóban bár tavaly már köszönő viszonyban voltunk és igen, nagyon büszke voltam magamra és jól is esett. De volt futóspartnerem, most nincs és egyedül nagyon lusta vagyok... :oops:

királylány

Szia Királylány!

Hát felajánlom neki a segitségemet, de nem akarok erőszakosan segiteni. Majd meglátjuk mi lesz. Talán jobb lenne neki. De az is lehet, hogy nekem sem lesz olyan nagyon jó utána, mert felszakadnak nálam is még a sebek, de ha tudok vele segiteni, akkor kibirom én is. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok, csak nagyon gyorsan írok, ma nem dolgozom, de sokmindent kell elintéznem ma, rohanok mindjárt Fehérvárra.

Melcsike!
most nem tudom visszakeresni, amire emlékszem:
Nyilatkozat a kifizetés kéréséről(taj számmal, adószámmal)
Halotti és születési anyakönyvi kivonat,
öröklési bizonyítvány
mindkét szülő saját kezű aláírása

Beszélgess ezzel az anyukával, segíteni biztosan tudsz neki és meglátod neked is haasznodra válik,ha a tragédiátokat egy másik ember javára fordíthatod.Nekem az egyik lombikkos barátnőm kisírta magát a vállamon a sikertelen beültetés után ,vígasztaltam és ezáltal, akkor nekem is megkönnyebbülés volt..

BETTI
Színválasztás:tökéletességre ne is törekedj, hatmillió színből nem lehet választani..ha az alapszín megvan, nagyon nem nyúlhatsz mellé.Mindenképpen úgy válassz színt, hogy két nagy fehér lap közé illeszd a színkártyát!

Várjuk ám a képeket!

Most megyek.Meglátogatom Bendét is és ha addig nem száll inamba a bátorságom akkor Hettulihoz bemegyek a kórházba....

Puszi NEktek

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Itt új vagyok egy másik topikból néztem át hozzátok.
Nekem is hasonló a történetem mint nektek(vissza olvastam).Május 14-én kellett megszülnöm a 20 hetes babám mert kromaszómarendellenessége volt és nem lett volna életképes.Nagyon fáj még mindig és nem tudom mit tegyek,vagyis hát most járok dokihoz mert tegnap pánikrohamom volt a nővédelmiben és ott mondták a dokik miután kaptam nyugtatót.
Nem akarok gyógyszert szedni de ha másként nem megy akkor musz áj lesz?
Szeretnénk újra babát meg amint kehet neki állunk de mégis hiába nézek előre akkor is kijött rajtam a pánik.Eddig nem volt semmi bajom vagyis ilyen nem és most meg ijedtem.
Bocsánat a nyafogásért nem akartam nektek is van elég bajotok.
Szép napot!

Kép
anyci

Sziasztok!

Laposkúszásban írok, bent vagyok a melóban.

Tegnap este már nem bírtam erőt venni magamon, mert 11-re értünk haza, hoztuk anyámat a reptérről, és csak beborultam az ágyikóba, hogy tudjak reggel kelni. Hát ezt még meg kell szokni.

Melcsike, mikor történt ez ezzel a lánnyal? Annyira sajnálom szegényt. :cry: Olyan jó lenne, ha tudna jönni ide vagy valami kicsi segítséget találni. Remélem, fel fogja Veled venni a kapcsolatot, vagy ha Te megkeresed, tud majd beszélni kicsit róla. Jaj….picike, nagyon picike volt. :cry: Hajni 520 volt…de volt ott akkor egy lány, akinek hármasikrek indultak, egy baba maradt végül, a 27. héten szült, ő 470 grammal jött világra és életben maradt. Vak, és halmozottan sérült, hallottam, mikor a kórházban a gyerekdoki mondta az anyukájának, hogy a …. soha nem lesz ép ember… :cry: :cry:

Hettulitól valami hír?? Na majd hátha Tüncike szállít valami infót… :)

Hasli, lehet, hogy ha hazajössz most júniusban, el kéne menned ahhoz a kineziológusodhoz, hátha kicsit helyre kerülnének a dolgok.

Betti, dobd fel ide a színskálát, segítünk! :wink:
Tényleg jó magas vagy, hallod-e.
A 10 km fölött még nem tértem napirendre… :shock:
Babamagazin :(

Jázmin, kanmajom :)
Akkor négy hét múlva hátha többet tudunk, sajnálom, hogy most nem derült ki semmi és még egyszer menned kell.
Köszi Vinyókoma nevében, majd megmondom.

Királylány, igen, Vác környékén, egy kis faluban lakunk. Tényleg nincs messze.
Idióta-tanfolyam
:D

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia anyci, sajnálom
Gyere bármikor, ez nem nyafogás, mi meghallgatunk, beszéld, sírd ki magad és jobb lesz

Hasli, mi a helyzet?????

Mennem kell, este próbálok jönni.

Jók legyetek.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Melcsike igazad van, erőszakosan nem lehet. Lehet még nem mer vagy tud róla beszélni, de abban biztos vagyok, hogy ha hozzád fordul Te tudsz neki segíteni és meg is teszed még akkor is, ha neked ismét felszakadnak a sebek. És ahogy Tünci írta lehet neked is segíteni fog a dolog. Nagyon kedves vagy.

Zaha kívánok neked erőt, hogy túléld ezeket a napokat és lassan jobb legyen a helyzet. Laposkúszás :lol:

Anyci szia itt is :wink:

Tünci Erős csaj vagy! Várom a beszámolódat :wink:

királylány

Szia Anyci!
Sajnálom....én is a 20. héten szültem meg a kislányom, aki szintén beteg volt.
Majd még írok, de én is dolgozom most.

Képzeljétek!
Teganap a Csillag mögötti fűrdőszobásnál vettük a csapokat, tusolót és kint állltak az ablak előtt a ....asszonyok főként és kiabáltak be, onnan meg ki.
- Hoztam a gyerököt is, ehun van é.
-Mikó érté mán haza tegnap, megmontam, nem kujtorogsz!
- Énn, hát hunnan mán...
Aztán ezt még vagy fél óráig hallgattam, de sokan voltak ám!
Azon gondolkoztam, mit kéri számon az asszonyt onnan bentről, örüljön, hogy még eljön ide kiabálni, majd nem jön egy év múlva.....

Betti
Kép
betti0412

Betti:nem volt nálad egy véletlenül egy golyószóró? :oops: :evil:

Anyci:sajnálom nagyon.A mi lányunk is kromoszóma rendellenesség miatt lett angyalka a 20.héten.Mi volt a baj nálatok?
Persze, csak ha nem veszed tolakodásnak. :roll:

Zaha:te kis zugíró, jó munkát! :wink:
jázmin20

Neked is szia királylány!
Betti,szia én most még itthon vagyok nem megyek egy darabig dolgozni.Majd írj.
Szia jázmin!Nem tolakodás!A mi picinknek 18-as triszómája vagyis Edwards kórja volt,ami annyit jelent hogy kisfejűség,szív-,vese probléma,végtag fejlődési rendellenességgel jött volna világra ha csak terhesség alatt nem halt volna meg.Azt mondták ez nem öröklődött hanem rossz helyen rossz időben találkoztak össze a sejtjeink :cry: Én viszont nem tudom milyen nemü lett volna de így utólag nem is bánom :( Én is megkérdezhetem nálatok mi volt a baj?

Kép
anyci

Anyci: :cry:
A mi lányunk Turner szindrómás volt.A 12.héten magas nyaki redőnk volt, így a genetikára jártunk.(méhlepény+mvízvétel)A 19. héten a magzatvíz mintavétel után elkezdett szivárogni a vízem, a kicsi pedig ödémásodott egyenes arányban.Mire elfolyt a vízem egy hét alatt, már kényszertartásba került, megrövidültek a csontjai, az agykamrái kitágultak.Ő sem tudott volna megszületni.
A genetikai vizsgálatok igazolták, hogy kromoszóma rendellenessége van.És igen, ez nem örökletes, ez a fogantatás pillanatában eldőlt.Nálunk az utolsó két X (nemi kr) egyik X-ének a szára letört és rosszul forrt vissza osztódáskor.Erre nincs orvosi magyarázat.
Ismerem sajnos a Ti betegségeteket is, a méhlepény mintámnál a 13-as és 18-as triszómiát is vizsgálták.
jázmin20

azt olvastam, hogy az ember véréből majd 300 vegyi anyagot is ki tudnak mutatni.
Ezek után csoda, ha egészséges gyermek születik....

A sok jó színezék, tápérték növelő, meg miegymás. Már egy normál trapistába legalább 2 tartósító van.
A bio meg nagyon drága.

Fél 6ra megyek dumcsizni a lelki dokimhoz...átbeszéljük a terápiát, meg engem.

Betti
Kép
betti0412

Betti:színválasztás halad?Mi a fő csapásvonal?
jázmin20

Jázmin,nektek se volt könnyű.Nekünk is a 12. héten nagyobb volt a nyakiredő és a genetikán javasolták a mvízvételt és abból derült ki hogy nagy a baj és az orvos is azt mondta szakítsuk meg a terhességet mert később még rosszabb lenne.Szerencsére nincs akadálya hogy újra legyen babánk és mi meg is fogunk érte tenni mindent :D
Betti,miért kell menned lelki dokihoz?Engem elküldtek mert tegnap pánikrohamom volt a nővédelmiben a sok pocakos nő láttán,akkor kaptam nyugtatót és mondták keressek fel egy dilidokit vagy kineziológust. :wink:

Kép
anyci

Sziasztok!

Anyci

Én is üdvözöllek. Hát én sok mindent nem tudok hozzászólni, ehhez a témához. De nagyon sajnálom, hogy veletek is ez a szomorúság megtörtént. :(

Kép

Kép
melcsike70

Ma Barci megcsinálta élete első süteményét. :lol: :lol: :lol: Teszek fel képeket, mert NANÁ, hogy ezt megörökitem. :wink:

Kép a kezdet.

Kép

Kép

Kép

Kép íme a végeredmény! :P

Kép

Kép
melcsike70

Szia melcsike!Nagyon ügyes a lányod és milyen szép arca van.
Nem baj hogy nem tudsz hozzá szolni,elég ha meghallgadtok :D

Vissza olvastam a legelejét a topicnak és bizony nagyon szomorú történeteket láttam,sírtam elég rendesen :cry: Látom viszont most ugyan azok az emberek talpra álltak és igenis mennek előre,ez ad biztonságot és megnyugvást hogy van számomra is remény.Ezt köszönöm nektek lányok akik itt vagytok :!:

Kép
anyci

Sziasztok,megjöttem,lejártam a lábam.

Voltam Bendénél éééés Hettulinál.

Visszaolvasok és jövök hírekkel!

KépKépKép
tünci28

Anyci

Jó hogy ránk találtál, velünk együtt neked is sikerülni fog. :wink: Ha akarod ha nem húzni fogunk magunk után. :wink: :) De azért kicsit kell hogy akard. :wink: És persze hogy meghallgatunk, irj amennyit akarsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.04 17:33-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Anyci

Most látom neked van egy 17 éves nagy lányod? 8)

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,akarom hogy húzzatok magatok után :!: Igen van már egy nagy lányom hamarosan betölti a 18-at,egy kicsit korán jött de nem bánom mert olyan jó érzés hogy mindent megtudunk beszélni és néha olyanok vagyunk mint két barátnő.Ezért néha elég vicces helyzetekbe szoktunk kerülni :lol:

Kép
anyci

Ó én annyira kiváncsi leszek, hogy hogy leszünk majd ha Barci ennyi idős lesz. Én is szeretném ha nagyon jó barátnők lennék akkor. Már elkezdtem felkésziteni. Mindig azt mondom neki. Ha titka van akkor azt nem szabad továbbadni, csakn nekem mondja el, én bizti nem mondom el senkinek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Anyci

Hasonló koruak lehetünk akkor? Én 35.

Kép

Kép
melcsike70

Majd este jövök! Még lemegyünk a játszira jó idő van ilyenkor sokan vannak lent.

Kép

Kép
melcsike70

Sikerült utolérni magam!

Szia Anyci!
Utánaolvastam ennek a betegségnek..annyira szörnyű, ohgy mégcsak befolyásolni sem lehet..
Sajnálom, hogy át kellett élned azt a borzalmat, ohgy el kellett engedni Őt..
Ha bármikor szeretnél "panaszkodni",itt megteheted, nem kell aggódni ,ohgy minket bántana.ez nem nyavajgás, természetes része a folyamatnak..nehéz és hosszú út, talán segíthetünk.
Nem lenne rossz ötlet néhány beszélgetés erejéig elmenn iegy jó pszichológushoz.Szinte mind voltunk és jót tett.Néhány dolog a helyére kerülhet.
látom én is, hogy már van egy nagylányotok,Ővele milyen a kapcsolatod?Elég nagy már, tudtok esetleg ezekről a dolgokról beszélgetni?

Melcsike
Barci tett bele meggyet is???Mert akkor netposta Tüncinek ,egy kilot kérnék szépen! :wink:

Voltam ma Bendénél, jót beszélgettünk és nagyon jókat nevetgéltünk!Úgy szeretem, hogy Niki már nyújtogatja a kezét, mászik az ölembe!Dögönyöznivaló!!!!
És csak egyetlen egyszer, csak a búcsúzásnál jutott eszembe, hogy Viola is éppen ekkora lenne, hogy csak négy nappal idősebb..

Utána voltam Hettulinál.Írtam az alattunk lévőbe, ide nem akarok mindent, nem szeretnék senkinek rossz érzést okozni.
Amikor mentem a kórház felé, már majdnem odaértem és egyszer éreztem ,hogy elkap a reszketés, elszorul a torkom és elzsibbadt keze-lábam, elszáll belőle az erő.Ha akkor kellett volna felállni, nem sikerül.De ahogy jött úgy múlt ez,amikor beértem, még a lépcsőn vettem néhány mély lélegzetet és beléptem.
A pultnál az a férfiorvos állt, akit egyetlen egyként hibáztatok...szerncséje volt, hogy nagyon kedvesen megkérdezte kit keresek, aztán benavigált a megfelelő szobába..
Száva majdnem végig aludt, úgyhogy leültünk beszélgetni..nem is tudom hogyan mondjam el,de igazán nem volt semmi rossz érzés..Hettuli nagyon a megfelelő személy volt erre.Átsegített önzetlenül, csak az én kedvemért.Aztán jött a doktorunk.Valahogy éreztem, hogy találkozom vele is.A döbbenet az arcán, amikor meglátott minket együtt...Úgy láttam zavarában azt sem tudta mit mondjon..
Jó volt látni őket, minden úgy történt,ahogy jó volt mindhármunknak.
Hazafelé megláttam magam egy kirakat üvegében:mosolyogtam.

Megváltoztak az új babával kapcsolatos érzéseim, kellett ez a sok-sok idő és kellettetek Ti.
Most,ha kérdik:köszönöm, elég jól vagyok.
Csak egyvalami változatlan:A Viola iránti határtalan szeretetem és a hiánya..

KépKépKép
tünci28

Melcsike,ezt jól csinálod az a lényeg hogy a gyerek tudja azt benned megbízhat és hogy veled mindent megbeszélhet,mert te nem nézed hülyének nem neveted ki ha olyat mond és tudsz neki tanácsot adni.Lesz amikor a társaira fog hallgatni de ha hozzád fordul te okosan elmagyarázod neki mi hogyan van.Mi is így vagyunk,annak idején az első menzeszre is felkészítettem,még az első együttlétről is beszélgettünk hogy milyen lesz(még nem volt fiúval)vagyis az én tapasztalatom mondtam el neki és szerencsémre azért hallgat rám mert tudja én nem akarok neki rosszat.Úgyhogy menni fog neked is :D Azt megkérdezhetem mennyi idős vagy?Én 34 vagyok 8)

Kép
anyci

Szia tünci,Igen velem is megtörtént az amit legrosszabb rémálmomban se gondoltam volna.Nehéz nagyon de bízom benne túl leszek egyszer a fájdalmon.Már kaptam egy dokinak a számát és nagyon jó azt mondja a barátnőm mert ő is hozzá járt ő talán segít még pluszban.Olvastam a te történeted is és sírtam rajta eleget :cry: De nem akarlak felkavarni ne haragudj.
A lányommal nagyon jó a kapcsolatunk és szoktunk erről beszélgetni de ő nem tudja annyira átérezni mint ti,neki is rossz mert beleélte magát hogy lesz kistesója és aztán mégse,két napig a suliban se tudott oda figyelni mert csak ezen járt az agya.Mindig megvigasztal átölel és puszilgat amikor látja rajtam megint sírtam és,a párom este ér haza általában és addig ő van velem.
Szerencsére rátok találtam és köszönöm hogy meghallgattok :D

Kép
anyci

Melcsike,én 75-ös vagyok,És te?Este már nem leszek mert adom át a terepet a gyereknek mivel egy gépünk van vagyis van még egy múzeális darab de az nehezen viszi az internetet :wink:
Zaha,téged nem is üdvözöltelek vissza,köszönöm és igényt is tartok rátok :D

Most mennem kell mert már itt toporog a kisasszony a gép mellett :wink:
Szép estét mindenkinek

Kép
anyci

Anyci
Persze a lányod még fiatal ,hogy igazán megértse, de már az is jó, ha egyáltalán nem kell rejtegetni az érzésseid, ha azt megérti ,hogy szomorú vagy és időnként zaklatott, vagy dühös..

Zaha, azért jó ,hogy lopva a melóból is be tudsz nézni napközben.

Betti
Csillag :shock: ilyen van?Ilyet lehet???????????

Vegyi anyagok :shock: :shock: :shock: :shock: Hát akkor mi a rossebet együnk??
tudjátok én miből látom, hogy vmi gond van az ételekkel?Nézzétek meg a tini lányokat.Hány olyat látni ,aki nem egyszerűen elhízott, hanem úgy hízik el ,mint egy férfi..semmi fenék ,viszont irdatlan gyomor, meg derék körüli háj és szőr,sok szőr...
Hormon, meg génkezelt szarokat eszünk..

De tényleg, bezzeg a nagypapámnak nem volt magas a koleszterinje, meg a mifenéje pedig a zsírt is a vajra kente a kenyéren és szalonnát evett hozzá!!!

többiek, mi újság?

Hasli mi volt a dokinál?
tünci28

Anyci

Elkerülte a figyelmedet, hogy én már előbb megirtam a koromat, mint kérdezted? :wink: 74-es vagyok amúgy! :wink:

Lányok

Most tudtam meg hova megyünk nyaralni augusztusban. Az amerikai rokonokkal.

http://juditvendeghaz.com/

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Nem kell rosszul érezned magad, mert felkészültél a kistesóra. Viola iránti érzelmeid meg teljesen természetesek. Hogyne szeretnéd, hogy ne hiányozna. Attól még neked is szükséged van arra, hogy átöled, szerethesd, nevelhesd a gyermekedet. Ezt a kistesó fogja neked megadni. Viola megadta neked, hogy megérezhesd amikor a méhedben hordhatsz egy kis életet. A kistesó, pedig meg fogja adni ezenkivül az anyaság örömét.

Ezentúl minél többet süssön nálatok a nap!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike!

Nem is érzem rosszul magam emiatt..már nem.Ezért kellett ez a sok idő, bármennyire is hadakoztam ellene.mostmár amennyire lehet, ez a dolog elrendeződött a lelkemben.Jöhet a második baba, önmagáért és élhet Viola tovább a szívünkben, egy másik dimenzióban,másképp.Egymás mellett is, csak máshogyan.

KépKépKép
tünci28

Igen én is egy másik dimenzióban gondolkodom, amikor Bogikáról/ hoz beszélek. Most már én is szét tudom választani a két világot. Nélkületek nem ment volna. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ma beszéltem telefonon az unokatesómmal. 8) Annyira folyamatosan és összefüggően beszélt és gondolkodott. Ezalatt az 1 hónap alatt kész csoda, milyen változás ment végben rajta. Magától feláll és magától tud már sétálni. Holnap jön végleg haza a rehabilitációról. :wink: Mondtam neki, hogy nagyon megijesztett amikor voltam nála látogatóba. És akkor azt mondta: Pedig akkor már tudtam beszélni, és emlékeztem is dolgokra. Láttál volna Pesten. Hu de jó volt vele beszélni. Ja és Ő foglalta le a nyaralást múlt héten. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

TEgnap dokival beszélgettünk és azt mondta, ő úgy érzi, most csináltam meg a teret az újnak, hiszen amíg a régi ott van, nincs hely a másiknak, amíg nincs meg a szükséges tér az újnak, addig nem vonzod be.
Hát decemberben én még a gyúrmázós játéknál igencsak hoztam Franciskát, hogy is gondoltam, hogy az új babának marad helye......

Szóval ezen elgondolkodtam, ezen a tér dolgon, érdekes elmélet.
Egyébként átbeszéltük a múltkori terápiás hétvégét meg jó volt dumcsizni egyet....

Rohanok, ma itthon kezdek dolgozni, de 8-ra kellene érnem a tárgyalásra és még vizes fejjel itt írok....

Színek megvannak, bécs, tojásfehér, pasztel stb.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike bocsi de még nem vagyok mindig képben :wink: Igen majdnem egykoruak vagyunk :D Hova mentek nyaralni?
Tünci,örülök hogy eljutottál idáig.Ezt a kistesóra értem,mert azért nem volt könnyű neked,a kis Viola akkor is a szívedben megmarad.
Betti,régóta jársz dokihoz?

Kép
anyci

Jó reggelt mindenkinek!

Most hosszú hétvégés vagyok és még három napig itthon vagyok. :)

Hol volt mindenki este? Mindenki fáradt volt?

Anyci

[quote="melcsike70"]
írta:
melcsike70

Lányok

Most tudtam meg hova megyünk nyaralni augusztusban.

http://juditvendeghaz.com/

Kép

Kép
melcsike70

Jól van na mondom nem vagyok képben :roll:

Kép
anyci

Megnéztem jó kis hely :D

Kép
anyci

Anyci

Én sem vagyok mindig képben ne izgulj. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Meli ,Zaha!

Làtom itt vagytok! 8) Szèp napot nektek is ès mindenki màsnak! :wink:

Anyci sajnàlom a törtènteket!!!

Kèszitem a lelkem a 3 napos esöre ès a 16 fokra holnap! :cry:

Lànyok!Van 1 felhivàs az Èva magazinban,nagymamàk törtènetèt vàrjàk miènkhez hasonlo törtènetek-kel 1-3 oldalas elbeszèlèsben.Azèrt irom ,mert esetleg valakit èrdekelhet talàn!

Tünci neked mèg gyorsan 1 dorgàlàs! :wink: Szegèny macsesz ,micsoda beceneveket adsz neki!!!Hmmm!!! :? :wink: 8)
Vendég

Igen úgy néz ki. Voltak ott személyesen, úgyhogy nagyot nem csalódunk remélem. És a legjobb, csak a rokonság lesz ott azon a héten. 8 szoba, nem lesznek ott idegenek.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Olyan rossz időt mondanak nálatok? :( Akkor amennyit tudsz gyere ide, nehogy a hangulatod is borús legyen. Ok?

Kép

Jobban vagy már?

Kép

Kép
melcsike70

Csajok, sziasztok, puszi mindenkinek, ezt gyorsan belinkelem, és húzok is, de még jövök este (fenyegető szmájli), ha lesz netünk este, tegnap nem volt
Puszi mindenkinek
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090603/ ... lyen_aron/

Zaha

Kép
Kép
zaha

hű de értelmes hsz...ejha :shock:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hàt igen Meli! :(

Most mèg süt a nap,de nem sokàig!Na majd bulizok a vasalo deszkàval idebent! 8)
A nyaralàs jobb is igx zàrt körben! :wink:

Zaha ment privi!
Vendég

Elolvastam Zaha a cikket!
Eèg vegyes èrzelmeket vàltott ki belölem!Sokat vitatott kèrdèsek merülnek fel amire tènyleg nem egyszerü vàlaszolni,mert nagyon sok rètü döntèströl van szo!

Köszönöm ,hogy belinkelted!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?