Sziasztok!
Na végre megint itt!
Tündéri Andris!
Túljutottunk a hosszú hétvégén, csütörtökön elég soká értünk Sopronba, este 9 körül, mert egy ismerősünktől vettünk egy babakocsit, nagyon tuti, pasis kocsi! Teljesen oda vagyok érte!:-) Dobok egy képet róla!
Igaz volt nekem kettő kocsim is, de azokat eladtam, így az árukból megvettem ezt. Férjem reméli nagyon, hogy ez volt az utolsó babakocsi vásárlás!:-)
Pénteken reggel segítettem a jegyespárnak készülődni, a férjem gyermekkori barátja nősült egyébként. Még meg kellett főzni a rizst, meg hajcsinálás, meg vendégeket kellett szállítanunk. És amire nem számítottunk, mi nászajándékba mikrót vittünk úgy, hogy nem kérdeztük meg, van-e nekik... Hát csütörtök este rákérdeztünk a szervezőre, mi adtuk volna a 3. mikrot... Így hát futás még pénteken nászajándékot venni... Vasalódeszkát keptek vasalóval. Egyébként a párnál is úton a baba, októberre vannak kiírva, szóval szerintem nagyon kis hasznos a vasalósdi... Gondolkoztam még a turmixgépen, de szerencsére nem vettem azt, mert ezt is szintén kaptak. Pénteken délben kezdődött a polgári, nagyon szép volt, megható, potyogtak a könnyek is, és nem csak a meghatódástól sajnos, az esküvő napja előtt egy héttel a vőlegény nagymamája meghalt, úgyhogy nem volt felhőtlen ez a nap:-(
Szertartás után indulás a családi házba, ahol kajciztunk, meg beszélgettünk. Igazából a gyász miatt zene sem nagyon volt, de érthető...
Milán nagyon tündérien viselkedett, kapott ő is a húslevesből:-)
A hétvége alatt egyébként szakadt az eső, szombat délután, és vasárnap tudtunk csak kimozdulni
Szombaton találkoztunk a keresztszülőkkel, akiktől Milán kapott egy hatalmas előkét, amire Olaszországban a nyaralásuk latt hímezte rá az eladó Milán nevét! Nagyon ötletes szerintem:-) Nem is lesz kedvem összekenetni...
Anyósomról mondanom sem kell, alig foglalkozott Milánnal, aki főzögetett neki, meg dajkálgatta az meglepő módon az apósom volt! Nagyon megtalálták a közös hangot, aminek örülök azért. Vivient, Elvira lányát is megismerhettük, tündéri kislány, de megállás nélkül éjjel-nappal ír... Mennyire normális ez??
Kubu! Odaadtam a teákat Elvirának, nagyon örült neki, bár eddig úgy tünik, nincs gond a szoptatással, de amit szerintem nem csinál helyesen, ha valaki van náluk, nem vonul el szoptatni, hanem inkább tápszerezi Vivient... Pedig van elég teje... Na mindegy ez végülis az ő dolga, én nem így csináltam volna...
Megkaptad a levelemet?
Nehéz volt visszarázódni a mindennapokba, eleinte minden éjjel felkelt Milán már itthon is, és annyit evett, mint máskor nappal, és nappal nem evett sokat. kicsit felcserélődtünk... De már kezd helyreállni a dolog!
Kedves Takács Rita!
Ma kinyomtatom a levelet, és elküldöm Önnek! Nem felejtettem el, csak nem volt rá időm sajnos!
Reni mi újság? Te sem írtál rég!
Mindenkinek szép napot, majd még jövök... Asszem kicit sokra sikerültem most:-)
Kati
az új kocsink:-)