Sziasztok Lányok!
Már tegnap is feljöttem, csak írni nem volt időm!
Amadea, gratulálok Nóri babához! Tündéri, hogy milyen sok haja van! Gondolom, hogy megviselt a császár - lelkileg - de most már biztosan Te is azt érzed, hogy a lényeg, hogy Nórival minden a legnagyobb rendben!
Puszedli, gratulálok Nándi babához! Képeket!!!
Tökmag, már akartam írni, hogy a csaszis babák között is volt olyan, akinél anyukájuknál + lett a szűrés. A babák kaptak egy kis branült a kezükbe, és abba az antibiotikumot, illetve 2x vért is vettek tőlük. De ennyi, őket nem zavarta, és természetesen makk egészségesek! Persze tudom, hogy nem jó dolog, hogy úgy érez ez miattad van, de ne aggódj, ezt ők meg sem érzik!
Heni, kitartás, már nincs sok hátra! Jobb is, ha beindítja, ilyenkor már nincs mire várni. Nekem is mondta ma a gyerekorvos, hogy látszik Áronon, hogy egy teljesen kifejlett egészséges baba, jó is, hogy kivették, nem volt mire várni.
Nálunk minden rendben. 3 óránként etetünk, este 6 órát már egyben alszik Áron!
Volt itt a védőnő és a gyerekorvos is, mindent rendben találtak!
Tejem van bőven, eddig + 200 ml van a fagyóban, és ma már meg van a +100 ml.
Sajna a bal mellbimbóm csúnyán berepedt, ezért abból nem etetek, hanem lefejem, és Viktor "apacicizik" (odaadja cumisüvegből
)De jobb ez így, mert dúrván fáj, a bimbóvédő pedig nem kell neki...
Tegnap éjjel rájöttem a bimbógyilkos (mellszívó) rejtélyére is: eddig rossz helyen fogtam, ezért volt lassú, de mára ez megoldódott.
Csillag: nekem Áron most (3200 gr) alkalmanként 60 grammot eszik, 6,9,12,15,18,21, +éjjel - tehát összesen 7 alkalommal. Tejem ennél több van, kb +20-30 ml tudok lefejni, és válaszolva a kérdésedre nekem a 3. nap indult be.
Szerintem Bentának tökéletesen igaza van: az az anyatej, amit adsz neki, az megvédi, a tápszertől pedig jóllakik.
Egyébként masszírozod a melled? Nekem bent a kórházban megmutatta az egyik csecsemős nővér (a többi 3, akitől segítséget kértem, szart rám). Elég dúrva az elején a bimbó mellett kell, de én ezzel kezdek, és mikor már csepeg, akkor jön a gyerek vagy a mellszívó. (igazából nehéz így, mert én is csak azért tudom, mert az a kedves nővér megmutatta - és csinálta nekem..)
Szóval, szerintem fel a fejjel!! Próbálkozz, de ha nem megy, akkor nézd a másik oldalát: így viszonylag korán már ki tudtok majd mozdulni, mert nincs az étkezés szorosan hozzád kötve!
Benta, üdv újra itthon, mesélj milyen volt, kérünk képeket is!
Mennem kell, mert 3-kor etetés, addig még ebédelni szeretnék!
Ja és megesz a méreg: 69 kg-val mentem szülni és most 63 vagyok!!! Ez +9 a kezdethez képest! Rajtam miért maradt ennyi????