Sziasztok!
Lilisgabi: Mi is várjuk itt a 4D-s képeket
Cosmo: Sokat gondolok rátok, nagyon várom már én is, hogy mesélj, és lássunk még képeket Petráról
Mi tegnap tartottuk a gyereknapot, mert ma a párom szolgálatban van
Elmentünk egy lovardai nyitott napra. Fantasztikusan éreztük magunkat!! Úgy éltek a csajok, hogy hihetetlen
Nikin nevettünk egy jó nagyot, pontosabban kettőt, mert először simogatta az egyik macskát, majd hirtelen felkapta és elkezdte cipelni, majd eltelt kb. fél-egy óra, amikor előkerültek a nyuszik, és hirtelen az egyiküket is felkapta és elkezdett vele szaladni
Így leírva nem annyira érdekes, de ott annyira édes és vicces volt
Talán az egyik lánynak sikerült lekameráznia, majd írok neki e-mailt. Vivi is simogatott mindent, de neki a pónilovaglás volt a sláger
Nagyon ügyesen ment szerintem
Még az sem zavarta, hogy elázott az utolsó körnél
Pénteken meg ovis csoportkirándulás volt. Nagyon jól sikerült az is! Vivi ott is kipróbált olyan dolgokat, hogy csak lestem
Volt agyagozás is, egy malacot csináltak, nagyon jó volt
Meg magunk sütöttünk kürtős kalácsot Egy csomó játék és program volt
Én az egyik apukával már a buszon szakadtam a röhögéstől, mert az ő lánya és Vivi előttünk ültek egymás mellett, és ami dumát levágtak, az tök vicces volt
Annyira édes, ahogy a maguk 3,5-4 évével beszélgetnek
Szerdán meg évzáró ünnepség volt az oviban. Vivi egy hangot nem adott ki, de ezt szó szerint értsétek
Annyira szégyenlős, hogy csak állt, ült (ahogy a műsor kívánta) és nézett, szendén vigyorgott
Nem baj, végülis ő a legfiatalabb, még csak alig múlt 3,5 éves, lesz majd bátrabb is