Új privát üzeneted érkezett!

Még semmi hír Cosmoékról?
toldikrisztina

Megjött a várvavárt sms Cosmotól!!!!!!!!

Megérkezett Petra,3170 g és 55 cm! Jól vannak, baba szép és egészséges!!!!!!!!!!!

Elsőként kívánom Nekik a legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banyoszka
banyoszka

Millió gratula!!!!
Az én tippem bejött azzal kapcsolatban, hogy kislány lesz. Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Remélem hamarosan fényképeket is kapunk.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Éljen!!!!
Gratulálok, kívánok jó egészséget, és Boldogságot a családnak!

Én is kislányra tippeltem. Szerintem Cosmo olyan lányos anyuka. :wink:

aviubi

Nagyon gratulálok Petrához,és jó egészséget kívánok nekik!
(én is kislányra tippeltem)
Remélem hamar hazajöhetnek!
Vendég

Cosmo!!!! Sok boldogságot és egészséget kivánok Nektek!!! Gratulálok!!!!
okina78

Millió Pusza Cosmoéknak, a Pici Petrának. Jó egészséget, és sok tejcit kívánok. :D
Én fiúra szavaztam eddig. Viszont ma nagyon lányos megérzésem volt egész nap. Az a lényeg, hogy egészséges, és jól vannak. Pusza
toldikrisztina

Sziasztok!
Íme a kis Petra!
Kép
cosmopolita

Juj, de jó hírek!!!! Nagy-nagy gratula Petrához!!!

(Én fiúra tippeltem, nem jött be)
vumenke

Hú, gyönyörű!!! :)
nagy pussz Nektek!
vumenke

Cosmo: Gratulálok nektek!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!! Nagyon szép kisbaba Petra! (Szép nevet választottatok neki!)
lamme

Juj,Cosmo!!! Nagyon szép baba!!!!!! Gratulálok mégegyszer!!!!!!!
Az én tippem is a kiscsaj volt! :D

Banyoszka
banyoszka

Cosmo Itt is hadd gratuláljak mégegyszer, gyönyörű kiscsaj Mazsika!!! :D :D :D

Hát... az én tippem is fiú volt, főleg azért, mert ha Bátorfi így kezdi az UH-n, hogy: "Van egy tippem..:" Az tuti fiú. De sebaj, a lényeg, hogy már a kezedben tarthatod a gyönyörűséged!:)

Majd, ha lesz cseppnyi időd, várjuk a beszámolót! :wink: Minden érdekel!!! :D

Millió csók nektek!!!

damara

Csodaszép baba Petra :wink:
Vendég

Sziasztok!
Csoda,de ma elaludt a Lili,én meg tanulás helyett,neteztem.Eldöntöttem,hogy előről elolvasom ezt a fórumot.Nagyon sok ionfót megtudtam rólatok,és kicsit szégyenlem is magamat,előbb kellett volna olvasnom,aztán csatlakozni... :oops:
Sok könnyet ejtettem,de legalább tisztában vagyok veletek,és az eseményekkel.
Én jól vagyok,óriási a hasam,de nekem nem tűnik fel.Éjjel alszom,nappal jól elvagyok,hogy nincs ez a meleg.Kedden 4D,majd írom a híreket!Akkor most én jövök a szüléssel? :shock:
Hogy vagy Cosmo?Remélem jól sikerült a hármas sírás?
Vendég

Sziasztok!

Lilisgabi: Mi is várjuk itt a 4D-s képeket :wink:

Cosmo: Sokat gondolok rátok, nagyon várom már én is, hogy mesélj, és lássunk még képeket Petráról :D

Mi tegnap tartottuk a gyereknapot, mert ma a párom szolgálatban van :( Elmentünk egy lovardai nyitott napra. Fantasztikusan éreztük magunkat!! Úgy éltek a csajok, hogy hihetetlen :D Nikin nevettünk egy jó nagyot, pontosabban kettőt, mert először simogatta az egyik macskát, majd hirtelen felkapta és elkezdte cipelni, majd eltelt kb. fél-egy óra, amikor előkerültek a nyuszik, és hirtelen az egyiküket is felkapta és elkezdett vele szaladni :D Így leírva nem annyira érdekes, de ott annyira édes és vicces volt :D Talán az egyik lánynak sikerült lekameráznia, majd írok neki e-mailt. Vivi is simogatott mindent, de neki a pónilovaglás volt a sláger :D Nagyon ügyesen ment szerintem :D Még az sem zavarta, hogy elázott az utolsó körnél :D

Pénteken meg ovis csoportkirándulás volt. Nagyon jól sikerült az is! Vivi ott is kipróbált olyan dolgokat, hogy csak lestem :D Volt agyagozás is, egy malacot csináltak, nagyon jó volt :D Meg magunk sütöttünk kürtős kalácsot Egy csomó játék és program volt :D Én az egyik apukával már a buszon szakadtam a röhögéstől, mert az ő lánya és Vivi előttünk ültek egymás mellett, és ami dumát levágtak, az tök vicces volt :D Annyira édes, ahogy a maguk 3,5-4 évével beszélgetnek :D

Szerdán meg évzáró ünnepség volt az oviban. Vivi egy hangot nem adott ki, de ezt szó szerint értsétek :D Annyira szégyenlős, hogy csak állt, ült (ahogy a műsor kívánta) és nézett, szendén vigyorgott :D Nem baj, végülis ő a legfiatalabb, még csak alig múlt 3,5 éves, lesz majd bátrabb is :D
lamme

Sziasztok!
Nos,kicsit elnéztem,nem most kedden megyek 4D-re,hanem köv. kedden. :lol:
Boldog gyereknapot a gyerekeknek!Én somlóit sütöttem,meg rántotthúst petrezselymes újkrumplival.Ez a Lilóka kedvenc menüje.
Vendég

Lilisgabi: Semmi gond, egy hét múlva is kiváncsiak leszünk Lotti babára :lol: Hmm, finom ebédet főztél :D A somlói nagyon macerás? Úgy imádom, de nem tudom, hogyan kell elkészíteni :D
lamme

Épp csak bekukk, de ilyen fantasztikus hirre!

Isten hozott, kicsi Petra!!!!!

Mi jól vagyunk, Szabi kúszik és 4 foga van. Mostanában laig enged ide, azért nem jövök, ha tudok majd viszaolvasok. Bocsi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Lamme:Nem macerás,egyáltalán.Sütsz piskótát,nálunk vendég volt tegnap,ezért 9 tojásból sütöttem,mára is van még:)
9 tojás fehérjét felvered kemény habbá,pár perc géppel.9 tojás sárgájához adsz 9 evőkanál cukrot,és 1 zacsi vaníliás cukrot.Ezt is habosra,pár perc.9 evőkanál liszthez 1 zacsi sütőport keverek,ehhez a liszthez a tojássárgáját,és a fehérje felét,szépen kavarod egy irányba,majd a maradék fehérjét.Nem kell csomómentesnek lennie,ez tévhit!!!!!!!!!A férjemtől tudom,aki szakács (is).Egy tepsit kivajazol csak alul,és kevés lisztet öntesz bele,azt elrázogatod,hogy a vajra tapadon.Oldalára nem kell,akkor nem jön fel magasra.Sütőbe 20 percre 200 fokon,nem hőlégkeveréssel!Ajtót nem lehet kinyitni 20 percig,ha már betetted,mert összeesik.20 perc után meg szoktam nézni,még kb 5-10 perc kel neki.Szoktam a tészát ízesíteni is,ha szeretitek,mandulaaromát teszek bele,nagyon picit,mert erős.És vaníliaaromát,sőt lehet mazsolát,aszalt gyümit,kókuszt,én ehhez diót darálok a tésztába.Lehet a fele kakaós,akkor 2 ízű piskótád lesz.Amíg megsül elkészítem a csokipudingot,a jóöreg dr oetkert,a hagyományos,főzős verziót.2 zacskóból,1 l tejjel,8 ek cukorral.Utána vagy tejszínt fersz fel pici cukorral,vagy dr oetker zacskós tejszínhabot készíted el,nem kell főzni,de az kicsit műízű.A piskótád felét egy nagy tálba kézzel beleszaggatod,rá a csokipuding,darált dió,tejszínhab,és ismét piskóta,csokipuding.A tetejére a tejszínhabot nem szoktam rátenni,mindenki magának,amikor esszük,mert megkeményedik.Ha van otthon csokiönteted,akkor csurgathatsz a tetejére,ha nincs akkor egy kis kakaóport megolvasztasz vajon.Jó étvágyat!
Így lehet,hogy hosszúnak tűnik,de 1 óra alatt készen van,és 2 napra elegendő.Most a Lili kapta gyereknapra. :D
Vendég

Lilisgabi: De megkívántam a somlóit :D Egyik nap lehet, hogy kipróbálom :) Csak az a baj, hogy a sütőnk nem valami jó, a piskóták valahogy nem szoktak túl jól sikerülni, de megoldom valahogy :D Köszi, hogy leírtad! :) Említetted, hogy a férjed szakács (is). Nem tudná esetleg megmondani, hogy a sajtos husikhoz milyen sajtot használnak? Nagy kedvencem az őszibarackos csirkemell, és nem találtuk még el a sajtot hozzá (talán a mozzarella volt eddig a legjobb), meg mondjuk a fűszerezés is még kísérleti fázisban van :D
lamme

Sziasztok!

Cosmo: Nagyon szép kislány a Petra baba. Ma már lehet, hogy otthon vagytok Vele? Most rohanok, mert megyek a diabetológiára, majd délután benézek újból.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Gratulálok Cosmonak és a kis Petrának! Sok boldogságot Nektek!

Valaki meg tudná mondani, mikor jön vissza Spánik doki, illetve mikor lesz rendelése a Honvédban?
Sajna még a 6 hetes vizsgálatra nem sem tudtam eljutni. :oops: Most szerdán mennék Aszódi dokinőhöz, de közben most vettük észre, hogy lejárt a férjem jogsija :oops: és én Pesten bem szívesen vezetek, és úgy gondoltam akkor már megvárom Spánik doktort. Köszi!

Mostanában olvastam vissza.... Sajnálom a nagymamát, Murphy...

Kép
becsengo

Becsengo: Nekem úgy rémlik, hogy jövőhét hétfőtől már lesz a Spánik doki, de talán a többiek biztosat is tudnak mondani :) Hogy vagytok?
lamme

Sziasztok :D
Köszönöm szépen a sok kedves kívánságot és gratulációt! Aranyosak vagytok. Egyelőre nagy vonalakban visszaolvastam, és csináltam új vonalzót. Aztán majd valamikor írok beszámolót is.
Petrába szerelmes az apukája :lol: Tündércicának hívja. Ja, a neve.. még szokom, mert nem ezt beszéltük meg korábban :D előtte este került elő megint és csak a műtő előtt döntött az Apuci. De úgy érzem valóban ez a tökéletes név.

Nem számoltam, de itt a lányos tippek voltak többségben, (fórumon kívül a fiúk), ugye?

Becsengő: az a drága ember dolgozik jövő hétfőtől :wink: Az áek honlapja szerint júniusban a köv. napokon (hogy valóban így van e azt nem tudom, de ha odacsörögsz, akkor biztos nem mész feleslegesen): jún. 8,11,19,22.

Rakok fel pár új képet, aztán, ha éppen nem alszom vagy babázok, akkor jövök.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: Nagyon szép és formás kisbaba Petra! Örülök, hogy hoztál róla képeket :D Nagyon várjuk majd a beszámolót, de persze türelmesek vagyunk :wink: (Nekem Nikinél volt fura a neve. Még terhes sem voltam vele, de már 99%-ban biztosak voltunk, hogyha a második gyerkőc is lány, akkor Niki lesz. Hetek teltek el a születése után, mire úgy éreztem, hogy igen, ez az ő neve, jobbat nem is adhattunk volna neki :D )
lamme

Szia Cosmo!
A Tündércicát meg is értem. :wink: És a szerelmet is. :D Nagyon-nagyon szép kislány Petra,a második képen tetszik a legjobban.Meg persze mindegyiken...
Jó egészséget,és sok tejet kívánok!
Vendég

Szia Cosmo!

Egyszerűen gyönyörű ez a kislány!!! Nekem az első kép a kedvencem, de csodaszép mindegyiken.
Ha lesz időd és energiád, akkor én is várom a beszámolót. Nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Puszi:

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!
Cosmo! gyönyörű kislányod van!!!! :wink: Nekem az összes kép tetszik! És a neve is nagyon szép! Gratulálok, és kívánok jó babázást!

aviubi

Cosmo!

Itt is gratulálok Apukának szépséges Tündércicájához! :lol:
Kívánok tejcit, erőt és sok-sok gyönyörű percet Petrával!
Hamarosan, a korábban megbeszélt közeli játszótereket bemutatom Neked és Pannitól napra pontosan 10 hónappal fiatalabb Petrababának :)
Várom én is a beszámolót!

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Cosmo!Tündércica gyönyörű, apukáját teljesen megértem! :D
Remélem rengeteg boldogságban lesz részetek Petrával együtt!

Lamme: A Niki névvel én is így voltam, még nem is volt a pocimban, de már ez a név lebegett előttem! Aztán a 9 hónap alatt még felvetődött eleinte a Brigi is, de aztán maradtunk a Nikinél, és szerintem ez a tökéletes!(bár jó párszor Bettinek hívom :D )
Fiúnevünk végül egyáltalán nem lett, de szerencsére nem is lett szükség rá! :wink:

Na Gabi! innentől rajtad a "fórum" szeme! Ugye Te vagy a következő?

Mi jól vagyunk,Niki nagyon aranyos,egyenlőre eszik-alszik...
Éjszaka is tűrhető,csak attól félek, nem marad így,ez csak a beetetés :D
Már van fülbevalónk is:))
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:16-kor.

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. 13. hetes kismama vagyok, és többen ajánlották Spánik dr-t. Ha írnátok nekem róla valami konkrétat, azon kívül, hogy jó orvos, mert azt tudom, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm!
Kép
tedorka

Sziasztok!

Banyoszka: Gyönyörű kislány Niki!! :lol: Tök vicces, hogy nálatok is hasonlóan alakult a névadás :D Én a mai napig összevissza mondom a csajok neveit :D Csini nagyon a fülbevalójával :wink: Talán nem fog változtatni a jó szokásán, és továbbra is jó alvó lesz :wink:

Tedorka: Üdv. itt a topikon :D Én mindkét kislányomat Spánik dokinál szültem. Egy másik kórház igazgató főorvosától "menekülve" kerültem vissza a régi dokimhoz, aki ajánlotta őt. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy felkerestem, mert nála éreztem, hogy jó kezekben vagyok! Türelmes, alapos, bármikor hívható (bár néha nehéz elérni, de gondolom ez más dokiknál is így lehet). A vizsgálatoknál, szülésnél mindig mondta, hogy éppen mit csinál, mire számíthatok, megdícsért többször is, és lehetett rajta látni, hogy szívből gratulál nekünk, hogy velünk örül a babának :) Ha még van kérdésed, akkor írd meg nyugodtan :wink:
lamme

Köszönöm Lamme! Nekem is úgy ajánlották. Még nem találkoztunk, csak most éppen aggódós napjaimat élem, és azon aggódom, hogy mi van, ha mégse lesz szimpatikus, vagy mégse olyan, amilyennek elképzelem, vagy valami nem úgy alakul...szóval értitek.

Kép
tedorka

Cosmo - gyönyörű Petra :D , jó egészséget kívánok Nektek. Teljesen megértem apukáját, ez nálunk is így van. A képek alapján egy kicsit nosztalgiáztam. Mostanában ahogy közeledik Eszter születésnapja különben is egyre többet gondolok az 1 évvel ezelőtti dolgokra, de most meg plána ahogy nézegettem Petrát. Jó érzés. :)
Szívből gratulálok Nektek.

Banyoszka - nagyon helyes Niki baba is. Nem biztos hogy ez most csak a beetetés időszaka. Nekem is Eszter nagyon jó baba volt, éjjel is, és ez azóta se változott. Szinte nagyon korán végig alutta az éjszakákat, most is van hogy csak reggel kel fel, vagy felébred hajnalban iszik egy kis teát és már alszik is tovább. Szóval csak pozítivan. :)
toldikrisztina

Tedorka: Értjük :D Tök természetesek ezek az érzések, amiről írsz :wink: De szerintem tuti, hogy nem fogsz csalódni :wink:

Kriszta: Készültök már Eszti szülinapjára? Jó hamar eltelt ez az egy év. Ő volt az első "igazi" topikbaba :D
lamme

Banyoszka: Nincs sok időm, de nem bírtam megállni, hogy meg ne írjam Neked, hogy Niki Manó is milyen csodaszép kiscsaj. Nagyon szép kis formás. Örülök, hogy jó kislány.

Majd még jelentkezem, de most tanulok.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Cosmo! Mi is szívből gratulálunk gyönyörű kislányotokhoz! Nagyon szép nevet választottatok neki!

Banyoszka, hihetetlen, hogy már 2 hete jött a hír rólatok! :shock:

Én újra itthon, jó volt Agárdon, nagyon sokat énekeltünk, mivel készülünk az évzáró koncertre (jún. 10. szerda 19 óra Szent László templom - a X. ker. Szent László téren). Ha van időtök, kedvetek, titeket is szeretettel várunk! Aztán lesz még egy fellépésünk a nyári szünet előtt: Tatán a vízi fesztiválon éneklünk jún. 26-án. :wink:
Bori kicsit megsínylette a távollétemet, most megint nagyon anyás, kicsit furcsán viselkedik. Ráadásul ma este is volt a szokásos próba, megint apával volt délután és este, állítólag nagyon nyűgös volt. Meg tudom érteni. De hát egy évben egyszer van ilyen alkalom. Legközelebb megpróbálunk együtt menni, hátha kibírja. Most sok lett volna az erdélyi út után még ez is.

Szép éjszakát kívánok mindannyiótoknak!
ktc

Cosmo Tündércica imádnivaló!!! :D Milyenek az éjszakák?Hogy vagy? Minden oké?

banyoszka hát Niki tényleg már kész nő! Fülbevalóóóó, wow!!! :lol: :wink: Édes, ahogy kidőlt! :) Örülök a nyugodt éjszakáknak, Niki baba, csak így tovább!!!! :lol:

Tedorka Csalódni valóban nem fogsz, Spánik egy rendkívüli ember, de készülj fel, hogy ha telefonon keresed, van, hogy egész napodba kerül, hogy elérd. A saját tapasztalatom alapján mondom, hogy egy kicsit szétszórt volt az utóbbi időben, vagy csak túlvállalta magát, mert terhességem utolsó hónapjában egyáltalán nem találkoztam vele az ambulancián (MÁV-ban), csak és kizárólag a szülőszobán lehetett utolérni. Bár azóta már eltelt több, mint 4 hónap, lehet, sok kismamája már babázik.

ktc Örülök, hogy kikapcsolódtál kicsit. Mi volt az akadálya, hogy nem vitted magaddal Borit? Mennyi időt voltatok távol egymástól?

lamme ha megvolt az évzáró, nyáron nem is megy oviba Vivi?
Drága szív, nem baj, ha szégyellős, ilyen kedve volt! :D A gyerekdumákon valóban sokat lehet nevetni, annyira mókás, hogy pici emberek hogy tudnak felnőttes előadásmódban csevegni....
Ezek azok a ritka kincsek, amiket nem szabad hagyni parlagon heverni, meg kell örökíteni!!! :D

aviubi Nálatok mi újság? Fiúk hogy vannak? Megoldódtak a problémáitok?

lilisgabi Drukk az utolsó megmérettetésre! :wink: Kép Kép

damara

Sziasztok!

Rég jártam itt, kicsit le is maradtam, de igyekszem visszaolvasni.

Banyoszka - Gyönyörő kislányod van, na és a csajos fülbevalója, nagyon szép! Gratula nektek is! Hogy telnek a napok? A mi Pannink is szinte a születésétől kezdve nyugis baba. Amíg csak szopizott, néha egy-egy kajámmal megzavartam a nyugalmát, de gyorsan tanultam belőle! Legyél jól alvó Niki Manó! :wink:

Lilisgabi - Ngayon ügyes vagy, hogy 3 éves kislány és egy nagy pocak mellett ilyen jól megy a tanulás! Mivel egyre többet beszélünk itthon a kistesóról, ezért majd szertnék tanásot kérni, hogy milyennek érzed a korkülönbséget a két csöppség közöttt? Ezt kérdezem lammetől, damarától, aviubitól is. Létezik ideálisnak mondható korkülönbség? Tudom, hogy persze függ a szölők és a "nagy"tesó természetétől, hozzáállásától is? És ezt lehet befolyásolni?
Ha van időtök, kérek szépen tanácsot. Előre is köszi!

Kriszta - 1 éve? :shock: Basszus! Tényleg nem tűnik régnek, mikor Barna ott tologatta a folyosón én meg nagy pocakkal gyönyörködtem az akkor 2 hetes Eszterben! Gyerekeinken látjuk igazán az idő múlását! Jó készülődést a szülinapi bulira! :P :wink:

Kép
Kép
pepitanna

Cosmo!
Köszönöm az infokat és elismerésem, hogy még időt is tudtál szakítani a válaszadásra. nagyon tündér a kislányod, nem csodálom, hogy az apukája el van olvadva tőle!

Lamme!

Köszi az érdeklődést, jól vagyunk. Sose unatkozunk, és ez csak fokozódni fog mert széplassan véget ér a tanév és akkor már reggeltől-estig itthon lesz az összes gyerkőc, és lesz nemulass :lol: ...Nekem...

Kép
becsengo

Köszönöm a véleményeket, remélem nem fogok benne csalódni. Meg azt is, hogy azért elérem, ha kelleni fog valami miatt. Ja, meg hogy nem sok olyan kismama van, mint én, aki rá vár. Bár biztos lesz neki jópár ha visszajön, mert rendelni is fog az áekben.
tedorka

Nem tudok mindenkire reagálni, előre is bocsi.

Ma reggel az ambulancián kezdtem :( Drukkoljatok, hogy már ne kelljen semmi miatt aggódnom, mert elegem van. Majd a beszámolómban benne lesz, hogy azért volt egy kis "gond" velem szülés után, hogy ne legyen tökéletes ez a terhesség sem. :?

Tedorka: szerintem sem fogsz csalódni Spánik dokiban, ritka emberséges. Ha gond van és nem tudod elérni, akkor arra mindig azt mondja, irány a szülőszoba és ők tudják hogy hol van, vagy tudják hívni egy másik számon. Amúgy pedig szerintem minden dokinál érdemes kicsit "kéz alá dolgozni". Mindenre rákérdezni, minden vizsgálat eredményét a kezük alá dugni, ha a köv. alkalomra ígér valamit, akkor számon kérni, mert tényleg elég szétszórt volt Ő is és a helyettese is. (A dokinő Pünkösdkor szinte végig bent volt!!! Igy nem is csoda. És ha jól vettem ki a műtét alatti beszélgetésből, akkor pénteken a kislánya ballagásáról is lemaradt).

Banyoszka, Damara: édesek a gyerkőcök. Gergő olyan vicces arcokat tud vágni :lol: Niki pedig nagyon édes a fülbevalóban.

Ktc: örülök, hogy jól érezted magad Agárdon, neked is kell egy kis kikapcsolódás, amikor csak magadra figyelsz.

Pepitanna: naná, hogy megyünk majd sétálni (és sütizni is 8) )

Ma ennyi fért az időmbe.
Puszi

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Olyan cukik a babák mind!
Cosmo én is várom a beszámolót,remélem mostmár jól vagy?Nem fáj a sebed?Nekem nagyon fájt 2 hétig,más császáros anyukák,meg úgy ültek,keltek,ugráltak,hogy el sem hittem volna,ha nem látom. :?
Fülbevalót én is szeretnék venni a 2 picúr csajnak egyformát. :D
Lilit felvették az oviba,bár lehet,hogy már mondtam. :roll:
Most ennyi,tanulok reggel 6-tól,du,amikor kimennek sétálni,és este 9-től,mikor már mindenki alszik.Tök nehéz most már.
13 kg-nál tartok,még 3-4 hét.
Mit jelent,hogy nagyon fáj a csípőm,derekam,szeméremcsontom,naponta többször keményedik a hasam,néha úgy fáj,hogy meg kell állnom séta közben.Így kibírom a 38. hétig szerintetek?
Már 8 tételt tudok a 21-ből. :lol:
Vendég

Cosmo! Ki a Spánik doki helyettese, a dokinő??? Gratulálok a kislányodhoz, akkor Te kinél szültél?
tedorka

Sziasztok!

Damara! Szombaton délelőtt levittek, hétfőn délelőtt jöttek értem, tehát 2 napot voltunk távol. Nem mertük megkockáztatni a közös ottlétet, kiszámíthatatlan, hogyan viseli az új helyet. Általában az első éjjel vagy legkésőbb az első ottébredés után eléggé mélypontra kerülünk. Különben meg anyagilag sem bírtuk volna, mégis csak egy szállodában voltunk (féláron). Elég volt nekünk az erdélyi 1 hét kiruccanás közös nyaralásnak... Most a lényeg azon volt, hogy a próbákon ott tudtam lenni. Mondjuk még ma is csak úgy aludt el Bori, hogy szorosan ölelte a nyakamat, nem tudom, mennyi idő kell, amire felenged.

2 hete a helyi kis boltban vásárláskor (minden nap bemegyünk oviból hazafelé, még ha nem is veszünk semmit, akkor is) nagyon megijedt, mert kint a bolthoz korlátot csináltak, erős hangja volt. Most már ott tartunk, hogy be sem megyünk, egyszerűen pánikolni kezd az ajtónál. Ezekkel nem lehet mit tenni, meg kell várni, hogy rendeződjön nála, addig külön járok boltba.

Tedorka, én is Spánik dokira várok tervezett baba ügyében... :D
ktc

Sziasztok!

Banyoszka! Nagyon gyönyörű Niki is! Nekem is nagyon tetszik a fülbevaló, igaz én egy kicsit félnék, nehogy balestet okozzon... Nagyon szép neveket választottatok!

Cosmo! Remélem minden rendben van nálatok, és semmi komoly nem történt!

Damara! Azta! Már 4 hónapos Gergő! nagyon édes pofa! :lol:

Tedorka! Szerintem eddig mindenki úgy volt Spánik dokival, hogy elötte tartott tőle, aztán meglátta, és megszerette! Amúgy az pedig ne tántorítson el, hogy nehéz elérni, és sokat kell rá várni, mert minden jó dokinál sokat kell várni. Sőt!

Pepitanna!Én a kis korkülönbségre esküszöm. Nálunk a fiúk között 2 év 5 hónap van, és szerintem nagyon jó. Az eleje nagyon nehéz, mert a 2 évesnek még nem tudod annyira elmagyarázni, hogy most miért kell várnia, de aztán összeérnek, és jól elvannak. Igaz ölik is egymást, de szerintem az nagyobb korkülönbségnél is úgy van. Meghát azért 1 kislány jobban elfogadja a kistesót, mert akkor ő babázhat...

Damra! Pont jókor kérdezel. :cry: ma nagyon ki voltam. A főnököm szenyózik velem, de szerintem jogilag védett vagyok.. A lényeg, hogy kivettem a szabijaimat ami most fog lejárni, így kértem, hogy amíg jár a gyes addig kérem a fizetés nélküli szabit, aztán ugyis vége. Erre ő azt mondta, hogy nem engedi, mert fel akar valakit venni a helyemre. Én csak néztem, hogy tudtommal amíg a gyes tart addig megvan a munkaviszonyom, ő viszont kijelentette, hogy ő nem akarja, mert nem tudhatjuk, hogy szeptemberig hogy változik a családi helyzetem. Vagyis ő tudja, hogy szeretnénk még 1 babát és addig szabadulni akar tőlem. Egy kicsit kiborultam, de végül megírtam a kérvényt, és ha visszautasítják akkor az ciki lesz.
Amúgy férjem otthagyta a mentőszolgálatot, és most a Honvédséghez ment át. Még nagyon friss a dolog, mert most kezdett az új helyen. Fura lesz 8 év mentőzés után, de muszály volt váltani, mert a mentőzés nem nagy kihívás szakamilag.

aviubi

aviubi szegénykém! Ezek a főnökök sajnos nem egy toleráns lények! Meddig jár még a gyes? Csak mert utána még van passzív táppénz is, ha megszűnik a melóhelyed....
Elvileg, amig munkaviszonyod van, nem rúghat ki! Egy könyvelővel azért érdemes beszélni! Férjed hogy viseli az új helyet a sok évi megszokás után? Milyen munkakört tölt be?

Pepitanna Ha engem kérdezel az ideális korkülönbségről, azt kell mondjam: szerintem a nagy korkülönbség esetén nagyobb a valószínűsége, hogy a nagyot idegesíti a kicsi, vagy a nagy csupán "anyáskodik" a kicsi felett. Valódi testvéri-baráti kapcsolat ténylegesen a kis korkülönbséggel született gyerekeknél van, főként ha azonos neműek de ahogy te is írod: Rengeteg múlik a gyerek hozzáállásán, egyéniségén.
A bátyám és köztem 7 év korkülönbség van és soha nem tudtunk egymásra hangolódni, a kapcsolatunk akkor látszott jobbra fordulni, mikor férjhez mentem.
A kis korkülönbségnek az az előnye, hogy jobban összenőnek, együtt tudnak még játszani és valószínűleg nem akarnak mindenáron borsot törni egymás orra alá!
:lol:

damara

Sziasztok Lányok!
Van köztetek olyan, akinek dr. Aszódi Melinda az orvosa? Írnátok nekem róla pár sort, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban. Ha van negatív tapasztalat akkor akár priviben is.
Előre is köszönöm
Ági
csagnes76

Teodorka: az Aszódi drnőnél szültem és a Kazár doki volt a másik orvos, aki bent volt. Figyeltem ahogy beszélgettek és nagyon dicsérték Spánik dokit, vagyis azt aki az előző műtétet csinálta, mert szépen tartott.

Ktc: nagyon drukkolok Neked baba ügyben!!!!

Aviubi: most éppen minden rendben, de én már csak pár hét múlva fogok megnyugodni.
Főnököd nem túl megértő :( Sajnálom, de remélem, hogy mindegy jól alakul majd.
Én azóta, hogy elkezdtek betolni a műtőbe, úgy érzem, hogy nem akarok még egyszer szülni :roll: Pedig most szinte nem is éreztem első perctől kezdve a sebet. Vártam, hogy mint a múltkor majd nagyon nehéz lesz felülni és állatira fog fájni, de nem. Jó, hogy kellemesen csalódtam.
Na, próbálom részletekben megírni a beszámolót.

Kép
Kép
cosmopolita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?