Új privát üzeneted érkezett!

Manó, a két órás megfigyelés alatt, főleg éjjel, ha szenved az ember órákat, ki tud ébren maradni? :shock:
magdii

Na jó reggelt!

Látom az este nem volt sokáig dumaparty.
Ma reggel meg még nincs aktivitás.
Akkor elviekben nyugi van/volt az éccaka?
Nálunk semmi különös, hacsak annyi nem, hogy éccaka 1-kor a fiatalúr fagyiért könyörgött. Hát persze nem kapott. Sóspereccel csak nagy nehézségek árán érte be, küldözgette felfele a savat.
Bezzeg reggel, mikor az ember lánya is éberebb, s elő bírná venni a fagyit a fagyóból, akkor nem kéri.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Manó: Én már jártam fent a fórumon de láttam, hogy még senki nem ébredt fel. Fél hat óta fent vagyok- most a baktérium miatt... Igazi szerencsétlen vagyok, már nagyon elegem van!!!! Épp hogy kikeveredtem a viszketős hülyeségből, jön a következő genyaság! És már csak pár napom van hogy normálisan kialudjam magam!! :evil:
Most nekem is jól jönne egy kis vígaszfagyi...

Kép
tökmag79

tényleg, Tökmag....neked megvan akkor a pontyos dátum az "ítéletre"?

Kép
kissmanó

Manó: igen, csütörtökön elvileg most már tuti, hogy beindítja a dokim... Csak az a gáz hogy szegény gyerek antibiotikummal kezdi az életét. Tiszta ideg vagyok :(

Kép
tökmag79

na, ne már....inkább ha tudjátok, hogy kell antibigyó, akkor körültekintők lesznek, s azt adják amit kell.
utólag aztán verheti az ember a fejét a falba, hogy jajj, rosszabb lett a dolog, ha tudtuk volna, kaphatott volna helyben antibogyót, s akkor....

szóval jobb a dolgok elejébe menni. fel a fejjel!!!!!

Kép
kissmanó

na akkor most help

van olyan hogy egyszercsak leállnak a komoly EZ AZ fájások????????

délután óta 30-20-15-12-10 percesek voltak...fájtak egyre jobban...

este meleg fürcsi, apaanyag a méhszájnak aztán beindult a dolog...

mondom EZAZ! ahogy mindenki leírja...alulról jön, nagyoon nagyon fáj, derékba hátba érzem, jön föl egész pocra, szorít 1-1,5 perc aztán mintha elvágták volna...

közben fosi, hányinger...

de a fájdalom az igen ott van...párnacsücsük rágós...(pedig azt hittem bírom a fájdalmat). márjük 8-7-6 perc...aztán 5-6, aztán 1 órán keresztül 5 majd 3 perc...apa már elaludt én Pókembert néztem, mondom ha még 2 db 3 perces jön ébresztem...aztán 5-6...szépen ritkult, és elmúlt...3:16ig emléxem...

közben forró vizet nyomattam rá, és erősödött, pisilésnél meg még jobban fájt...Lili egyfolytában mozgott, éreztem hogy nincs jól ..de rendi volt amikor ő már tudta hogy mi lesz, gyomorba rúgott, rá 8 mp-re jött a fájás

de miért hagyta abba????????????

vagy ha ez josló volt, akkor én bele fogok pusztulni az igaziba...de minden könyvben így van leírva tankönyvileg egy fájás...akkor ez mi vót???

szóval jó iccakám volt...

nagyon szülni akarok...elhuzzák a mézesmadzagot--->ezt UTÁLOM!!!

Kép
Kép
mniki84

Jó reggelt!

Hát, Niki, fogalmam sincs. Sajnálom :( Ez tényleg nagyon dühítő, hogy azt hiszed, elkezdődött, aztán mégsem. Nekem még csak nagyon enyhe jóslóim vannak és néha szurkál a derekam, úgyhogy nem tudok segíteni. Remélem, mindjárt jönnek az okosabbak és megnyugtatnak! Azért próbálj meg pihenni, aludni most napközben. Mikor kell menned legközelebb dokihoz?

Heni, kiváncsi vagyok, mi lesz ma a dokinál. Lehet, hogy már Benivel jöttök vissza? :wink:

Manó, reggelire fagyi??? :shock: Nem kispályás ez a legény. Ínyenc lesz!

Tökmag, hallgass csak Manóra! Tényleg annyira meg tudja nyugtatni az ember lányát. Azért izgi Neked is, hogy már tudod, hogy ha nem történik csütörtökig semmi, akkor indítják.

Egyik barátnőm mondta, hogy szerinte én ma éjszakáról holnap reggelre fogok megszülni. Eddig minden bejött, ami mondott a terhességemmel kapcsolatban, úgyhogy kiváncsian várom. Végülis szülésznőm ma éjszakás, dokit be tudjuk rendelni, úgyhogy én állok elébe. És még a nap is süt!!!!!! :D Csak Zéti nincs lelasulva, pörög ezerrel...

Anuk vajon mit olvas a vajúdás alatt? Nekem már alig van türelmem olvasni, pedig jobb lenne elterelni a gondolataimat. Lehet, kiülök a kertbe egy könyvvel.

Pusszantás!

KépKép
süni76

Jó reggelt!

Megjöttem én is.
A hétvégét alvással töltöttem, ennyit már rég aludtam. Naponta 2* + az éjszakák.

Bentának gratulálok én is, és sok tejcsit és egészséget kívánok nekik!

Anukról még mindig semmi, tegnap írtam neki én is. Nem értem miért nem tudnak vele semmit csinálni. Tényleg, mintha a középkorban lenne.

Noémi, titeket aztán jó hamar kidobtak. Nálunk még a simán szült kismamákat sem engedik ki ilyen hamar. Fotókat várjuk!
Örülök, hogy van tejcsi.

Niki, sajnálom az éjszakát, ha már így szenvedtél, igazán folytatódhatott volna. Remélem, már nem kell sokáig várnod.

Nálunk semmi, bár még rá is érek,és nem is érzem közelinek a szülést. El sem hiszem,hogy én is szülni fogok.....
:oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

szokás szerint holnap 11 NST+ASK... :( már hazajárok a kórházba :(

kicsit mintha megint fájna :cry:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Niki, nem beszélsz az orvosoddal? Nem tudna megnyugtatni, hogy ez mi volt? Persze, okosat én sem tudok, nálam még szerintem jósló fájások sem voltak... néha érzek szurkálásokat, de ennyi... szerintem én is egyben maradok az idők végezetéig :)

Amadea, remélem Nálatok ma a ctg mindent rendben talál (t)!

Tökmag, sajnálom az átvirrasztott éjszakákat :( Kitartás, már tényleg nincs sok csütörtökig, és koránt sem biztos, hogy szülés után nem fogsz tudni aludni! Lehet Adél baba pár hét után simán aludni fog éjszaka!

Ez a veszprémi kórház egy rettenet :( Remélem Anuk és Emma jól vannak!!!!

Én ma megjártam a védőnőt, utolsó látogatásunk volt 2in1, legközelebb ő jön, ha hazajöttünk bébivel... a vasam alacsony, így hoz valami vasbogyót, hogy szedjem szoptatás alatt majd.
Most megyek átpakolok egy szekrényt, ami cserére van ítélve. Azért közben fél szemmel itt leszek és várom a híreket mindenkiről, aki orvosnál jár, illetve már kórházban van. Remélem csupa jó dolgok történnek ma :)
magdii

Niki: sajnálattal ki kell ábrándítsalak, de semmi okosat nem bírok mondani. Eddig max leírásokban hallottam ilyenről, konkrétan még virtuális ismerősöm sincs aki ilyen cipőben járt volna. Álltalános balgaságokat meg nem írok, azokkal úgy is tele a hócipőd.

DE 1 kérdés: mondtad, hogy van szülésznőd (s ha jól emléxem ismerős is), ő mit mondott?

Kép
kissmanó

Süni: a pasi nem reggelire, hanem hajnali 1 órakor kérte a fagyit.
szal még inkább :roll: :roll: :roll:

amúgy aztán bankba meg patikába (elfogyott az én meg a lányom homeósa is) mentem, nem kapott fagyit. épp most küldi a reklamációit.

Kép
kissmanó

Sok babas jo reggelt! :D :D

Csillag!
Nem is az a baj, hogy ejfelkor alszik el, hanem, hogy utana is 2 orankent kel, amibol 1 marad nekem. A tobbiek pedig 7-kor kelnek.
Danim pedig benyalt valami lazas, hanyos virust, ugyhogy ma itthon van, igy a nappali pihenesnek is lottek... :cry:
Nalunk eg egy ejjeli feny, de ha hirtelen leoltom a villanyt, tenyleg fel. Az agya melle szoktam tenni, vagy epp oda, ahol fekszik.

Niki!
Kitartas! Mennyire vagy nyitva? Ha nagyon szenvedsz, nem lehetne burkot repeszteni?

En tegnap Nutellaztam javaslatotokra, hogy feltuningoljam egy kicsit magam. :) De a fagyi is johetne.

Agi
lys

tegnap délben 1 ujjnyi volt. de ennyi fájástól kb 40 centinek kéne már lennie úgy érzem :shock:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudok reagálni, de rohanás van.....beutaltak a klinikára, délig oda is kellene érni.....méhszáj nyílik, flow romlik, baba keveset mozog.....maximum csütörtök reggelig várunk....
Amúgy jól vagyok, minden rendben, csak nagyon fogtok hiányozni!
Ha Puszedli is bekerülne addig, majd együtt értesítjük Ácicát :wink:
Mindenkinek minden jót, könnyű szülést és drukkolok!

KépKép
amadea

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

Most először fordul elő, hogy nem tudlak Titeket 100%-osan visszaolvasni. Annyit olvastam, hogy Bentánál megérkezett Beni, és hogy Anuk kórházban várja mikor indul Emma.

Benta, teljes szívből gratulálok!

Hát akkor gyorsan leírom mi történt Velünk:

Péntek reggel 3/4 7-re értünk be a kórházba, az orvosom már várt. Gyors vizsgálat: méhszáj még teljesen zárt, de semmi probléma, szülünk! Én leszek az első: azonnal az örzőbe vittek: megkaptam az infúziókat, és a katétert. (ettől fostam, de nem fáj, picit volt kellemetlen, mert a spinál bekötéséig folyamatos vizelési ingert okozott)
Borotválás, beöntés nem volt. Jött kb. 8-kor az aneszteziológus. Elmondta mi lesz, aztán 8.20-kor jöttek értem.
Betoltak a műtőbe. A lábaimra ilyen hosszú zsák került. Átraktak a műtőasztalra, ami ugyan olyan volt, mint egy sima nőgyógyis vizsgáló, csak a lábaim nyújtva voltak rajta, vízszintesen. Beadták a spinált. Egyáltalán nem fájt. Egy sima injekciót éreztem. Nem volt mély, vagy fájdalmas, vagy ilyesmi. Utána azonnal melegséget éreztem a lábamban...teszteltek, hogy érzek e még valamit. Az aneszteziológus, és a segítője nagyon kedvesek voltak, végig beszélgettek velem. Egyszer csak azt mondja a nő: Noémi, fel van vágva a pocija...én meg: de jó nem éreztem semmit! :) Erre ő: ezt jó hallani.

Viktor közben végig egy kis ablakon nézett, de csak a fejemet látta, mert a testemet eltakarta a doki teste. Ez nagyon megnyugtató volt. Kb. 10 perc után, már mutatta, hogy lát valamit, és kb. 1 perc múlva, meghallottam Áront. :) 8 óra 55 perckor. :) (most is könnybe lábad a szemem, ahogy írom...) Ekkor csak annyit láttam, hogy a csecsemős nő viszi el, én meg tátogtam Viktornak, hogy menjen vele. A fotós drágám ijedségében otthagyta a gépet és rohant, majd 1 perc múlva jött vissza a gépért, és mutatta, hogy minden rendben.
Pár perc múlva behozták Áront megmutatni. Mint egy kis manó. Gyönyörű, rózsaszínű bőr, és amint puszit adtam neki, megnyugodott. Ezután elvitték, mert a protokoll szerint az össze császáros baba 1,5 órára inkubátorba kerül, csak a meleg miatt.
Én kb. 20 perc múlva lettem készen. Találtak egy fibrómát a bal petefészkemen. Ezt is leszedték.

Ami a legkellemetlenebb volt, hogy a műtét alatt is és utána is kb. fél óráig remegtem, de mondták, hogy ez természetes...

6 órát voltam az örzőben. A végén segítettek lezuhanyozni, és lábon mentem át a gyerekágyra.

Az örzőbe egyszer kihozták Áront, de szegény akkor nagyon sírt, valószínűleg el akarta mesélni nekünk, hogy mi történt vele, meg egyébként is zokon vette, hogy kivették a meleg inkubátorból.

Itt egy kép rólam, még a műtét előtt.
Nemsokára folytatom, de mennem kell fejni...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Bentáéknak még nem gratuláltam, úgyhogy ezzel kezdeném!
Itt tényleg mindenki pillanatok alatt szül, nem semmi! :)

Noémi, nem semmi, h ilyen gyorsan hazamehettetek. De hát a legjobb otthon :) Milyen kis mosolyogva vártad a pillanatot :)

Most jöttem nst-ről, minden rendben. Amikor odaértem, csak azt láttam, h a szülésznőm rohangál, mint pók a falon, viszont egy másik csak az nst-s kismamákkal foglalatoskodik, úgyhogy amikor sorra kerültem, bementem, gondoltam azt a két tappancsot tök mindegy, ki teszi a hasamra. Na, de amikor rájött, h az én szülésznőm is ott van, akkora patáliát csapott, h miért nem szóltam :shock: csak néztem ki bután a fejemből, nem igazán értettem a kiakadásának okát, na mindegy. Hüvelyváladékeredmény két hét alatt nem bírt meglenni, de mondták, h mostanában az a divat, h nem is jön meg szülésig, úgyhogy majd pozitívként kezelik. Azért szerintem ez is gáz. :?

Gondoltam, felkutatom a dokimat és megkérem, h nézzen meg, mi újság méhszájügyileg és tegyen javaslatot, elengedhetem-e a férjemet csütörtökön 700 km-re, de mivel ügyeletes volt, így most szabadnapos, úgyhogy ez nem jött össze. Én meg úgy döntöttem, h elengedem, de azért izgi lesz :oops: Munkaügyben kell mennie, mondjuk mondhatna nemet is, amit legszívesebben meg is tenne, ha kötegekben állna itthon a lóvé, de hát sajna nem...
Úgyhogy Bogit szépen megkértem, h ma vagy holnap, de utána már csak jövő héten (mert hétvégére meg a dokim lép le, de ezt már írtam, meg ő azért könnyebben pótolható :D)

Na, megyek főzni.

Kép
Kép
mimmi

Noémi, de szép voltál műtét előtt is :D Én is ilyen mosolyokat tervezek, kérdés, hogy vajúdás közben mennyire fog inkább vicsorgásra hasonlítani :D Továbbra is várjuk a képet Áronról!

KépKép
süni76

Ja, és köszönjük a részletes leírást. Egész jól hangzik :wink:

KépKép
süni76

Kép

Tudom, ezen nem lehet túl sok mindent látni. De amiket én csináltam sajna homályosak, a férjem képeit meg még nem töltöttük fel.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: szép voltál műtét előtt is, tuti most sem lehetsz másképp.
Alvó kisfiad is gyönyörű.
Így leírva a csaszi sem hangzik elriasztónak.
Jópofi a vonalzód is.

Kép
kissmanó

Amadea: fel a fejjel, ha megfigyelés alá helyeznek, az tuti nem lehet baj. Csak vigyázz, ne ess depibe!!!
Fő az optimizmus.
Anuktól mindannyian tanulhatnánk.

bár e sorokat már úgy sem olvasod, nekem muszáj volt leírnom.
puszika

Kép
kissmanó

mi van lányok?
mindenki vajúdik szép csöndben, vagy már szül, vagy tán jó idő van s nincs gép előtt?
na, mentem én is az ovis után.

Kép
kissmanó

Wow, micsoda fotok, nagyon édes és szépen kikerekedett Aron!!! :D
Noémi, majd ird meg azt is, hogy telnek a napjaid - remélem több szerencsétek lesz az alvàssal, mint Borcsa és Lorka babànàl...Tényleg jo az uj vonalzod, le is koppintom a honlapunkhoz, màr lassan fel lehet tenni:)

Amadeàért szoritunk - ilyenkor mégiscsak örülök, hogy nem lettem doki, legalàbb a tudatlansàgom megnyugtat egy kicsit.
Niki, sajnàlom, amiken màr egy ideje végigmégy, csak csinàl most màr vmit a dokid!
Süni, nekem is ez jutott eszembe, hogy fog àllni a mosoly szülés elött, meg föleg utàna... :? mondtam is a pàromnak, lehetöleg ne örökitsen meg, csak a babàt, hàtha utàna visszafiatalodok! :P Nekem màr most olyan megviselt a böröm, ràncok, szeplök, pattanàsok, karikàk, minden, remélem nem kever majd össze az ovonéni a nagymamàval :? :roll:

Bentàékkal vajh mi lehet? Bàr ö biztos rutinosan kezeli màr a dolgokat :D
preta

Sziasztok!

Noémi, nagyon szépen leírtad Áron születését :) És mindkettőtökről nagyon jó kép készült! (nagyon édes lehetett Viktor, ahogy otthagyta a fényképezőgépet :) ) Már én is úgy készítem be a dolgokat, hogy az én gépemet is összerakom, ki tudja, Tibi a nagy izgalomban nem fogja-e itthon hagyni a sajátját :D

Amadea akkor mostmár jó kezekben van végre, így róla is a híreket kapjuk majd, hogy Nóri baba megszületett.

Manó: én nem vajúdok, csak csendben átaludtam a délutánt idáig :) Most meg megyek nekiállok vacsorát csinálni.

Vajon Henivel mi lehet? Csak nem kórházban kellett maradnia, mert Benito úton van? :)
magdii

Sziasztok Drága Kismamik és Anyukák!

Nagyon- nagyon sok szeretettel gratulálok Noémiéknek, Cosmoéknak, és Bentáéknak!

Noémi, nagyon megható volt a kis írományod, sokat gondoltam Rátok pénteken!

Banyoszka, édes a kis gombóckád! :-)

Torokka, örülök, hogy jelentkeztél és , hogy jól alakultak a dolgok a munkahelyen is. Boldog babavárást kívánok! :-)

Amadea, drukkolunk Nektek!

Csajok, csak gyorsan visszaolvastam. Kidolgoztam magam a hétvégén, lement az utolsó rendezvény és most pihi! Tegnap óta folyamatosan, enyhén fájdogál a hasam alja, úgy érzem, mintha Nellike súlya húzná lefele, de majd most jól megkérdezem a védőnőt, hogy mi is a helyzet, most megyek hozzá.

Sok-sok pusszantás Nektek, itt vagyok, olvasok és jelentkezem majd!

Kép
cincibabus

Köszönöm Lányok, kedvesek vagytok.
Csak így részletekben tudok írni, mert a Fiatalúr úgy döntött ma 2 óránként eszik....
Ráadásul jön a védőnőm is!

Amit akartam írni, hogy csak a lényeget felejtettem el: Megfejtődött a faros rejtély is: ÁRONNAK 2X A NYAKA KÖRÉ VOLT TEKEREDVE A KÖLDÖKZSINÓR!!
Mondta is a férjem, hogy ő látta, hogy az első kihúzás után visszadugják - valószínűleg akkor fejtették le róla.
Ezért is volt annyira fent a pocakom, mert nem tudott leereszkedni. Szóval szerintem nem is indult volna be magától a szülés.

Megyek pihizek egy kicsit, majd folytatom a beszámolót!

Amadea, Heni nagyon drukkolok!

Hihetetlen, hogy 1 hete még én is kismama voltam, most meg fenekestül felfordult minden. De nagyon jó! Annyira boldogok vagyunk Viktorral, hogy le sem lehet írni!
Azt mondja, lehet, hogy ő is kapott a hormonokból egy adagot, de mióta hazahozott minket, neki is sírhatnékja van folyamatosan - természetesen a boldogságtól! :):):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Lányok!

Csak egy pillanatra jöttem be, mondani, hogy mi volt. Fél 10 körül értem be a kórházba, nagyon sokan vártak CTG-re, mint mindig... tehát sokan voltak előttem. :( Fél 1-re végeztem, addig meg ültem a vizsgáló előtt. Evicuska, lehet, hogy Te is ott voltál? Mi volt Rajtad? :) Változatlanul 15 perces fájásaim vannak, a dokibácsi megvizsgált, azt mondta, jó egy ujjnyira vagyok kitágulva (ami persze még szinte semmi), viszont a méhnyak szépen megrövidült. Számot nem mondott, csak ennyit... csütörtökön kell mennem megint CTG-re, mert mostmár 2 naponta kell járnom, ha addig nem történik semmi, de azt mondta, nagyon szépen lent van Benito fejecskéje, ő is érezte (eszembe is jutott Niki), be van illeszkedve a medencébe, ahogyan kell, tehát baj nem lehet. Amit a múltkor kérdeztem a nyákdugóról... hát az az volt. Semmi barnaság meg pirosság, átlátszó és fehér, úgyhogy mostmár tudom, hogy ilyen is lehet. Amióta megvizsgált viszont, egyfolytában "pecsételgetek"...
erre is azt mondta, hogy vszínű, fogom látni, de csak akkor van baj, ha nagyon vérzek. Az meg azért még nincsen.

Nem olvastam még vissza, csak átfutottalak Titeket, Noémi képeit viszont nem hagyhatom szó nélkül: gyönyörűek vagytok! :):) Áron csodaszép kisbaba Te pedig csodaszép kismama voltál, és gondolom, most is ugyanilyen szép anyuka vagy! :):):)

Amadea, Neked nagyon mennek a drukkok!!!!

Heni

Kép
szheni

Amadea, Niki: hajrá!!!

Noémi
: mindketten gyönyörűekvagytok! Még képeket!!!!

Preta. tényleg, Rólad ki fog hírt adni?

Tökmag: nyugi, én is sterilizáltam a bimbóvédő tokját. És szintén hasonló okokból már csak múlt időben beszélhetek róla... :lol: :lol:

Torokka: de jó, hogy a munkahelyeden is pozítívan álltak hozzá a babához! Boldog pocakosságot és egy gyönyörű kisbabát kívánok!

Mi voltunk dokinéniél. Sikerült lepisilni a mérleget :lol: , 2650 g-ot mutatott. Kapunk még vmit a hasfájásra, ami hátha használ, de mást javasolni nem tudtak. Sajnos még mindig igen kevés a tejcsi, én valószínűnek tartom, hogy nem fog ez sokáig menni, ha így folytatódik... Mert még mindig keveset szopik, és ugye fejek, de nem nő a tej mennyisége semennyit. És így max.30-40ml egy alkalommal összesen, és már most 50 kellene... :( Szomorú, de ez van.
Most mennem kell, további szép napot!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Amadea ma 14 óra 43-kor császárral megszülte Nórit.
3070 g és 47 cm

Gratulálok!

Holnap du. én is megyek, kettéválunk mi is Nándival úgy döntött a doktornőm. Szóval Amadeával egyszerre leszünk benn.
Vendég

Amadea!
Szívből gratulálok Nektek!

Noémi: gyönyörűek vagytok, Áron nagyon-nagyon édes!
Gratulálok mégegyszer!

Niki: kitartás, bár ez tényleg szörnyű lehet! már én is alig várom a sorom... :D , gondolom ez már tényleg idegtépő!

Tegnap este én is kínlódtam, nagyon fájt a hasam meg a derekam, mára elmúlt.
Ma csaviztunk egy nagyot szintén kismama barátnőmmel, nagyon jó volt!
2 napja csak punnyadtam itthon!
megyek pakolászni, aztán jövök a további hírekért!

Kép

Kép
mukkancs

OOOOOOOOOO!

Micsoda hirek! :D Szeretettel gratulalok Amadea!
Sajnalom, hogy annyit keszultel es csaszar lett a vege, de persze az a fontos, hogy egeszsegesek vagytok!!!
Gyors felepulest kivanok! Varjuk a beszamolot. :) :)

Tobbieknek megy a nagy drukk,
Agi
lys

Noemi! :D

Aron gyonyoru, gratulalok! Ugyes vagy, hogy ilyen hamar beindult a tejed. Hanyadik nap?

Udv,
Agi
lys

Amadea, nagyon gratulálok Nórihoz!! :) Örülök, hogy minden rendben, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!
Puszedli, ez igen! De jó Neked!! :):) Az én orvosom bezzeg nem dönt így! Mondjuk ettől függetlenül bízom benne, hogy tudja, mit csinál... Szóval nagyon szurkolok Neked is! :)

Heni

Kép
szheni

na, így tegye ki az ember lánya a lábát a konyhába.

Amadea: gratula Nórihoz. Lehet, hogy így kellett legyen, valamiért. Ha másért nem, azért, hogy megnyugodjál.

Lányok: táblában a rend tartva.
Puszedli, akkor te jössz, utána Niki. Aztán pl. Heni, utána nem tudom ki az önkéntes csajos anyuci. Ja, asszem Tökmag. Utána ha engedélyt kérhetek, jöhetünk mi?

Kép
kissmanó

Voltam NST- n, bébi aktív nagyon, aztán aludtam. Vagy négy órát egyhuzamban…

Manó: igazad van, még az a szerencse, hogy van gyógyszer ezekre a nyavalyákra. Próbálok pozitívan gondolkozni!

Süni: elég izgi, még nem tudom felfogni. :)
Csinál majd valamit a doki (?), aztán hazajövök és VÁROK!
Ha bejön barátnőd jóslata, megyek hozzá a Lotto- számokért! :D

Magdi: kérdeztem a szülésznőmet, hogy miért éjjel indul be a legtöbb szülés?? És elmesélte, hogy ebben kicsit még mindig az állatokhoz hasonlítunk: éjjel nyugi van és nekünk erre van szükségünk, meg sötétre (bevackoljuk magunkat). Szóval megoldódott a nagy dillemmánk. :wink:

Niki: elmeséltem szülésznőmnek az éjjeli vajúdásod, azt mondta, hogy előfordul hogy ilyen erős a jósló, ez még nem az igazi…

Noémi: annyira jó, hogy ilyen simán ment minden! Nagyon remélem, hogy hamar felépülsz/felépülünk és mehetünk baba- mama jógára! :)
És gyönyörűséges a kisfiad…
Basszus!! Akkor viszont nagyon is jól tette Áron, hogy nem kapálózott azzal a megfordulással! Okos kiccsávó! ;)

Csillag: megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen túlbuzgó sterilizálás terén! :D
Ne add még fel, lehet hogy beindul az a tejcsi. Ha meg nem- más is felnőtt tápon (tudom, sovány vigasz...).

Nahááát! Gratulálok, Amadea + Nóri!!!!!
Kívánom, hogy gyorsan felépülj, na meg sok tejcit! :wink:

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Gratulálok Amadeának Nóri babához. Gyors felépülést és sok sok tejcsit kívánok nektek!

Noémi: Nagyon szépek vagytok mindketten! Köszi részletes leírást a csasziról. Nekem is az lesz, de jó olvasni amiket írtál és nem is tűnik annyira borzasztónak.

Torokka: Gratulálok, és nagyon boldog babavárást kívánok neked!

KépKép
begane

Épphogy elmegyek itthonról, és micsoda jó hírekre jövök vissza :D

Amadea, nagyon nagy gratuláció Neked és Nórinak! Sok-sok boldogságot, no és tejcsit kívánok én is!!!!!
magdii

Tökmag: akkor várom a sötétet és a nyugit minden nap ;)

Heni: én is pecsételgetek a tegnapi vizsgálat óta... azt tudom, hogy nem kell aggódni, amíg nincs vérzés, de azt nem tudod véletlenül, hogy ez a pecsételgetés mennyi ideig normális?
magdii

Nagy-nagy gratula az új anyuciknak és babuciknak!!!!

Noémi! Áron nagyon szép baba,gyors felépülést kívánok!

Mi jól vagyunk,Niki nagyon aranyos,egyenlőre eszik-alszik...
Éjszaka is tűrhető,csak attól félek, nem marad így,ez csak a beetetés
:D
Már van fülbevalónk is:))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:35-kor.

Banyoszka
banyoszka

Manó: sorminta tartja még magát?

Tündériek a babafotók!!!

Heni: úgy látszik minden orvos más...és nem is mondta a dokid, hogy meddig vártok még?

Tökmag: nyugi, nem lesz a babádnak semmi baja!! és kitartás, csüt. nemsoká itt van!!!

Niki: nálatok mi újság?

Anukékkal vajon mi lehet?

éjszaka kérdi apa ma du. ahogy hazajön a melóból: mikor aludtál el tegnap este? mondom semmikor :lol: , ma sikerült, fél egy felé, aztán hol pisi, hol fájás, hol zsibbadás...de én már látom, h egy darabig nem az alvásról szólnak majd az éjszakáim, de ez van. Nem bánom.

Noémi: köszi a beszámolót, kb. tudom mi vár rám. Tök jó, h ilyen hamar hazajöttetek!

Borcsa
baba hasfájása remélem elmúlik most már tényleg mielőbb.
Vendég

Magdi, a pecsételgetés 2-3 napig is eltarthat. Nem kell megijedni tőle. Tényleg csak akkor van gond, ha vérzel, akkor menni kell.

Puszedli, akkor úgy néz ki, én hamarabb kapok Tőled smst, mint Te tőlem. :) Csütörtökig mindenképp várunk, aztán gondolom, meglátjuk, mi a helyzet.

Heni

Kép
szheni

Heni: nem gondoltam volna :shock:
de még holnap du.-ig sok minden történhet :wink:
Vendég

Én is gratulálok Amadeának, és Nórinak! Remélem őket is olyan hamar haza engedik, mint Noémiéket.

Babák nagyon szépek!

Puszedli, holnapra drukkolok neked is!

Noémi, tök jó,hogy leírtad a csaszidat, így már nem is olyan rémísztő.

Zsu

Kép
bvigh

Na, alig megyek vissza a konyhába, ismét termeltetek.
Helyes.
Akkor ezentúl, ha nincs íromány, megyek ki a konyhába, gyártok egy kis tortát (most épp kókuszos-túrókrémes epertorta készült), s mikor elfáradok, lesz mit olvasni.

Huppsz, az előbb kifelejtettem Anuk Emmáját a táblis érkezésből. Nahh, akkor nem tom, vagy kisfiú is turbóba lép, vagy elromlik a tábla.
Végülis míg a babák egészségesek, a táblázat szépsége szenvedhet csorbát.

Banyoszka: ha nem írod is, már a fotót nézve épp kiszúrtam a kiscsaj fülcsijét.

Na, akkor teszek most is egy táblit, ha már Puszedli nem bírja követni a sorokat.

Kép
Kép
kissmanó

Hát akkor Amadeáéknak is gratulálok. :):):)

Azért elég rendesen túlméretezte a doki egy hete Amadea babáját, akkor írta először, h császár lesz, mert 3,5 kg-os Nóri.
Kívánom, h a babázás öröme eszébe se juttassa, h mennyire nem akart csaszit!!!!!!!! A lényeg az egészséges baba és mama!

Visszatérve erre a méret maghatározásra, ma délelőtt a szülésznő, miközben rakta fel a tappancsokat a hasamra az nst-hez, felkiálltott: "te jó ég, mekkora ez a gyerek!" Na, most akkor így döntse el az ember lánya, h mi van, lehet Bogi sem lesz mégsem hatalmas. Mondjuk innentől minél tovább marad bent és minél nagyobbra nől, annál nagyobb az esély rá, h megint császározva leszek.

Kép
Kép
mimmi

AMADEA HATALMAS GRATULA!!!

nálunk asszem újra kezdődik a móka...20 percenként jön-megy

Kép
Kép
mniki84

Jaj, Niki! Én már úgy sajnállak! :(
Figyi, erre a sűrű hasmenésre (bocsi :oops: ) nem mondott semmit a doki?

Kép
Kép
mimmi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?