Új privát üzeneted érkezett!

Mia, örülök, hogy alakul a helyzet!
Elvagy mint a befőtt..... dinnyebefőtt! :wink: :lol: Mi?! :lol:

Csak mi tartjuk itt a frontot, többiek téli álmot alszanak ebben a hidegben :lol: Itt most is esik az eső, Érden is? Úgy látszik jól sikerült az esőtánc.....
sylph

Helló Csajok!

Talán már megmaradok... Este 38 fokos lázam volt, de hajnalban már semmi, bár még tiszta nátha a fejem, de talán jobban leszek. Anyósom tartja a frontot, még ma is ő Zsófizik. Apa meg beparancsolt az ágyba, úgyhogy most pihizek. Hiányzik a kiscsaj, de azért élvezem is a láblógatást. Bár pont megjegyeztem, hogy Zsófi nélkül marhára lassan telik a nap.

Mia!
Ez a kifagyasztás mennyire jellemző! Terhesen nekem is folyton melegem volt. A hormonok. :-D Én, aki korábban mindenhol meg akartam fagyni, teljesen jól elvoltam a 19-20 fokos lakásban egy szál pólóban. Finom ez a dinnye? Van olyan jó, mint a nyár végi magyar? Bár nálunk most cserkó szezon van, érik a fánkon, Apa napok óta csak szedi, csak szedi...

Szilvi!
Itt tegnap dél óta esik az eső. Bár talán már elállt. Tudom, nem szép dolog ezt mondani, de végre!!! Annyira száraz volt már minden. Persze elszúrta a gyereknapos hosszú hétvégét, de nekem meg pont összejött a lebetegedésemmel, úgyhogy legalább nem bánt annyira, hogy nem tudunk kimozdulni. Fiad beszólása haláli aranyos!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Bernus,jobbulást!
AMúgy én is örültem az esőnek.Na jó az ember kicsit mérgelődik a gyerekprogi miatt.Viszont tény,hogy nagyon nagyon nagy szükség volt már az esőre.Én jobban is érzem magam..

Mia!Van egy rossz hírem.Azt mondják nem lesz olyan húúú de jó az idei dinnye,és ocsó sem lesz,állítólag.Bár lehet ez az eső jót tett neki,de eddig locsolni kellett..

Szisz!
Gatya azért kéne,mert van 1zöld nacim ami jó,és van egy rózsaszín ami színileg nagyon gáz.Kb úgy néz ki mint egy pzsinaci. :lol:
Arra gondoltam,hogy azt befestem.De viszont ha át tudod alakítani az is tök jó lenne.Nagyon jó ez a köldökig feljövő naci,csak arra nem gondolnak,hogy nyáron nem épp lenge viselet :lol:

mimi12

sziasztok:)

ehehehe, tenyleg jol sikerult az esotancom, kisse elazott Erd:) De nem banom, vegre ki lehet nyitni az ablakot porveszely nelkul:)

Berni:
Remelhetoleg a laz vegleg elmulik rolad! jobbulast!
dinnye: hat azert nem olyan mint a jo kis magyar termes, de ahoz kepest hogy korai meg gorog,tuti finom:)

Noemi:
remelem hogy nem lesz igazuk dinnye ugyben az okosoknak... mar most nagyon ra vagyok indulva a jo magyar dinnyere:) Bar nekem mas gyumolcs is megfelel, ha jobban belegondolok:D:D:D
Hat ez a mostani furcsa idojaras nem kedvez szerintem semminek:( Nekunk sem....

sünciboglya

Mia!
Most sétáltunk egy jót.Nem tudom hogy vagy a szederrel??Tudod azzal ami a fán nő :lol:
Útközben 2fára is rá rontottam.Szóval meleg ide vagy oda,a szedernek nagyon is jót tett.Roskadásig vannak a fák :lol:
Viszont a málnánk az megint nem nő,a fene belé!
Én nem tudom mi a baja ennek,de nem szemesedik rendesen..Az egyik okos azt mondja túl sűrű,a másik azt,hogy nemszabad ritkítani a harmadik,hogy öntözni kell a negyedik,hogy nem kell öntözni.No,hát innentől passzolom a dolgot.

mimi12

Noemi:

Mmmmm, jol hangzik:) Szivesen kiegyezem a szederrel is.
A malnaval nem tudom mi lehet a bibi, de ha ritkitani kell, szivesen megyek:):):) Ritkitom bele az abrazatomba :D:D:D

sünciboglya

Szép Jó reggelt!!!!

Csatlakozom az esőimádó csapathoz! :D Tényleg minden olyan friss és üde most! Hiába locsol egész nap az ember, egy ilyen alapos eső kell ahhoz, hogy tényleg kizöldüljön minden!
De én is csak azóta imádom az esőt mióta kertünk van!

Mia! Nem-nem, tudom melyik képre gondolsz, de azon nem mi vagyunk! Fruzsikáról volt kint kép, de most legutoljára nem láttam! :cry:
Gondolom idő után cserélgetik ezeket, mert rengeteget kap! :wink:

Szilvike!
Örülök, hogy ilyen klasszúl befejeztétek a festést és mindent amit akartatok! :) Hááááát sajna vidámparkba nem csak agyonfagytunk, hanem bőrig is áztunk! De miután kifizettük a 17ezer beugrót nem volt választásunk, hősiesen türtük a szakadó esőt egészen fél 3-ig! :D
Ami car, hogy Boginak 3 éves kor alatt ingyenes lett volna, DEEEEEEEE akkor fel sem ülhet semmire! Így vettünk neki is karszallagot és bekamuztuk, hogy 3 éves! :wink:
De várjatok mert így is szívás, mert 10 éves kor alatt csak kísérővel ülhet fel a gyerek mindenhova! De mivel mi ketten voltunk 3 gyerekre, ezért össze vissza trükköztünk, de nem volt az igazi! :?
Na sebaj, legalább láttak ilyet is a gyerekek!Legközelebb 4 év múlva megyünk, ha már Bubuka egyedül felülhet mindenre! :wink:

Amúgy baromi hideg volt, 11 fok, olyan szakadó esőben kellett sorban állni, hogy a fejbőrömön is csorgott le a víz, rázott a hideg! Itthon az első az volt, hogy teliengedtük a kádat forró vízzel és befeküdtem a gyerekekkel együtt! :D

Tegnap anyósomnál ebédeltünk, tök jól éreztük magunkat, itthon meg negyed 7-ig aludtak a gyerekek!

Ma már Apika dolgozik, nekem meg olyan jóóóó, hogy nem kell oviba menni! :D :D :D

Bernike! Hogy vagy??????Lázad van még???? Honnan szedted össze a betegséget???? :shock: Amúgy ha először az anyuka lesz beteg akkor a baba védett, mert az anyatejben rögtön ellenanyag termelődik, így nyugodtan szoptathatod!Szopizik még ugye? Valamikor írtad, hogy kevesebb a tejci!
A betegség nem jó, de tényleg Rád fért egy kis pihi!!!!Azért nagy menet volt az elmúlt fél éved! :wink:

Mimi! Én is imádom a szedret!!!!!!!!!!!!!! :D Most elgondolkoztam, hogy milyen jó, hogy nem kell terhesgatyót hordanom! Emlékszem engem mindig mindenhol nyomott! :? Állandóan tologattam, le-föl!
Bogi kifejezetten utálta, ha valahol nyom és addig rugdosta ott, míg le nem toltam a gatyó gumiját! De ezt csinálta ha lefeküdtem és az oldalamon aludtam, adig nyomkodott míg meg nem fordultam, persze egy idő után ot is kezdte! :D
A bubu a távirányítót le is rugta a hasamról, de akkor már nagyon nagy volt! :D

Jó dolgok ezek, de most nagyon nem lennék pocakos!Bááár 6 év múlva talán! :wink: Akkor lennék 36 éves, a gyerekek meg 12-10-8
évesek, már mind isis lenne!De ez még odébb van! :wink:

Mia! Örülök, hogy győzedelmeskedtetek a dinnye felett! :D :D :D

Többiek????

Látott valaki már málnát?????? 5 kilóból kéne lekvárt csinálni, Apuci nagy kedvence!
Végre összepakoltam a kamrámat, jó sok mindent kidobáltam, de most végre van hely!

Na megyek teregetni és teszem a dolgomat, mert van mit csinálni! Úgy le vagyok maradva, a múltheti "kiflizésem" miatt, hogy alig győzöm utolérni magam! :shock:
Vendég

Hahó Orsi!
Jó programotok volt,jó fázós :cry:
De gondolom azért jól éreztétek magatokat.
Málnát még nem láttam idén,még a meglévő bokrunkon sem akar nőni :cry:
Viszont pénteken voltunk a Fehérvári úti piacon,és ott pl volt eper 4-500ft körül.Érdemes kimenni piacra,mert jóval olcsóbb minden mint a multikban.SZerintem majd a málna is olcsóbb lesz ott.

mimi12

joreggelt:)

Orsi:
Uhh, 17 ezer a Vidamparkban..... felrenyeltem szinte, ahogy olvastam! Ez azert nem semmi! Nem csodalom hogy turtetek fagyot-esot! Gondolom a kaja is iszonyu draga bent...

A babo nekem is nyomkod ha nem tetszik neki a poziciom! Tegnap ejjel sehogy sem akarodzott neki megnyugodni. De legjobban azt utalja ha oldalt fekszem es ra merem tenni a billentyuzetet a hasamra. Azonnal all a bal....:D
Ne tudd meg milyen poziciokat talaltam mar ki hogy tudjak irni...

Jaj de jo lenne malnazni! Azt bizti jobban birnam mint az epret. (Sajnos irtozatosan felfujodom tole a magok miatt. Mint egy leggomb.)

De nekunk semmi eselyunk hogy a piacra kijussunk sajnos.:( Az igaz hogy parom a XI. keruletben dolgozik de napkozben halal a parkolas ott, ebedido alatt meg keptelenseg elrohanni es vissza is erni a Fehervari Piacrol.

Tenyleg!!!!!! KERDES:
Tudtok valami igazan jo zodsegest Erden akinel tuti megbizhato aru van? (Na meg aki hetvegen is nyitva van....)

puszka!
mia

sünciboglya

Szasztok!

Berni, továbbijobbulást!! Én is fújom még mindig.

Mimi, nekem is pocak alatti volt Lilinél, én szerettem ha kinn van a szép nagy pockom :lol: Akkor mikor érsz rá hogy megnézzük azt a nacit?

Orsi, nem semmi ára van a vidámparkanak :shock: El is áztatok?! Remélem nem fáztatok meg, mert tényleg nagyon hideg volt, de megértem, ha már befizettétek.....
Én anyóséknál bezabáltam málnából, olyan isteni volt, szedegettük és ettük Bubóval.

Mia, nekem állandóan rúdgosott Lili, ha egy kicsit is begörnyedtem :wink: :lol: mindig egyenesen kellett ülnöm, mert ha nem, kitolta a ház oldalát...

Hétvégén így beájultak a gyerekek.... :lol: sokat hancúroztak és fél pillanat alatt kidőltek :lol:
Kép
sylph

Jajj, még akartam írni, hogy Yodi rajta van a kutyakozmi honlapján :lol: http://jumperhunter.hu/
sylph

Sziasztok!

Sylph! Jajj, nagyon tündérek a lurkóid, ahogy fogják egymás kezét! :D

Orsi! Hú, ez a vidámpark. :( Annyit gondoltam rátok aznap. Nem semmi belépő van a parkba... és akkor azért az árért mindenre fel lehet ülni? Vagy ez hogy van?

Mi vasárnap barátoknál voltunk, gondoltuk kicsit kerti partizunk, annyira szép napsütéssel indult a nap, aztán mi is bezárkóztunk a szobába, illetve amíg a gyerekek aludtak, kimentünk egy kis fedett részre pizzázni meg ping-pongozni. Aztán du már a skacokat is kiengedtük az esőbe, sárba egy 20-30 percre.

Kép Kép Kép

Berni! Jobbulást a továbbiakban is!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jah, hogy milyen ügyi fiam van! Míg kipakoltam amit vásároltunk, addig feje tetejére állította a számítógépet csupán a billentyűzet segítségével. Minden fejjel lefelé volt a monitoron, és a legjobb, hogy az egér is ugye ellenkezőleg mozgott, mint alapesetben! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaaaj nagyon édesek a gyerkők!

Szilvi! Így fogják egymás kezét???? Tündérek! :D
Dolli! Jaaaaaaj szegény Gézu is hogy megázott! :(
De látom Őt annyira nem zavarta! :wink:
Nagyon klassz helyen voltatok! :D

Megnéztem Yodát! Micsóda pózolás! :D :D :D nagyon aranyos! Én is pont ma jelentkeztem be kutyakozmiba, de majd visszahív a Virág, mert nem volt nála a határidő naplója!
Azt beszéltem vele, hogy mégsem trimmeltetjük! (Itt azért megjegyezném szép halkan, hogy Mimi megintcsak jó előre megmondta a frankót :wink: )
Most már tutira nem visszük kiállításra(csomó pénzt és rengeteg foglalkozást igényel! :cry: Na nekem egyik sincs dögivel!)
Illetve baromi gyorsan nő Marcipán haja! Szerintem ha azt szeretném, hogy mindig jól nézzen ki 3-4 hetente vihetném trimmelni! :? Ha nyírja a hátát sokkal rövidebbre tudja vágni és akkor azért picit tartósabb!
Kép Kép

Ennyit nőtt 6 hét alatt a szőre! :shock:
Vendég

Dolli akkor álljál fejen és úgy írj! :D :D :D :D :D :D
De tök jó fej Gézúka!!!! :wink:
Vendég

Dolli :lol: :lol: :lol:
De ügyi Gézu :lol:
Én spec nem is tudtam,hogy el lehet forgatni a dolgokat.

mimi12

Orsi!
Van egy kutyakozmi barátnőm.Én hozzá szoktam a kutyát vinni,ha lusta vagyok én neki esni.
Ő majd 20évig Németországban dolgozott.Ott nem trimmelik még a kiállítási kutyákat sem.Valamit vakerált,hogy nyírják őket és talán kiállítás előtt trimmelik csak igazítás képen,meg ugyi az másképp mutat...
Amúgy meg ő is azt mondta,hogy gyorsan nő és mellesleg a kutyának is fáj a trimmelés,ugyanis a trimmelés az a szőr tépése.

Háát Marcipnnak most töktéli sérója van :lol:

Szilvi!megnéztem Jodát.Nagyon jól be lett állítva.Látszik a csajon,hogy profi kiállításra járó..
Skacok tüneményesen alszanak :lol:

mimi12

Szasztok!

Dolli, látom naggggyon nyomja már Gézu a motorozást! :lol:
Kis számítógép guru..... :lol: :lol:

Orsi, hát tényleg jó gyorsan megnőtt Marci szőre! Mi majd szerintem ősszel még elvisszük, aztán majd csak tavasszal, Yodlinak nem nő olyan gyorsan. Ja, és mikor neki trimmelték, nem fájt, egy hangja nem volt, aztán a nő megmutatta milyen ha úgy csinálja, ha fáj, akkor nyüszített szegénykém.

Mia!!! A barátnőd talált menyasszonyi ruhát? Mert tegnap még ezt találtam a neten :arrow: http://www.nicoleskuvoishop.hu/index.ph ... 105&nmo=68 talán érdemes lenne ezt is megnézni....
sylph

Jaja én is úgy tudom, hogy a trimmelés az elhalt szőrszálakat szedi ki és a vedlést segíti elő!Ha jól csinálják akkor nem fáj! Mikor voltunk Marcival, valóban hullott a szőre, DE MOST NEM! Akkor most mit tépne ki??????? :shock:
Szóval ami Yodának jó, nem biztos, hogy Marcinak is! Szilvivel néztük is a bundájukat hogy mennyivel másabb!
Marcinak puhább és gyorsan nő, Yodának meg tök jó kemény és sűrű!

Kiváncsi leszek mennyi ideig tart majd a nyírott bundija!
De 6 hetenként elég húzós lenne 5000-et otthagyni! Az első ingyenes volt, de innetől 2500 Ft/óra! Múltkor 2 órát volt, de akkor mindent csinált rajta!

Mi meg kint vagyunk, fúúúúj a szél, árnyékban cidri van de napocskán finom meleg!
A muskátlikat hozom rendbe, a rószsákat már megmetszettem, a gyerekek egy vödör rózsaszirmot gyüjtöttek! :D Potpurit csinálnak belőle! :wink:

Ebédkénk van tegnapról! Olyan jóóó ez a nap, olyan nyugis, békés, látszik hogy elkezdődött a VAKÁCIÓ!!!!! :D
Vendég

Szilvi:
komoly nagyon a beajulos kep:) tenyleg nagyon elfaradhattak a gyerkocok:)

Jaaaaaaaaj, ma reggel megmutattam anyunak a kozmetika honlapjat es igen, megtalaltuk Yoda-t!!! Gyorsan mondtam is anyunak hogy te vagy a gazdija:D:D:D

Baratnomnek elkuldtem a linket, gyonyoru ruhak vannak az oldalon!
bar o mar talalt egy megoldast, egyszeru alkalmi ruha, sajnos nem hosszu, de "csak" 8500 ft. Nyari es feher. Igy tudnak venni hozza cipot is. Ha jobban belegondolok, ugy sem lesz egyhazi eskuvo, a hivatalban is csak a tanuk lesznek es mi a parommal.

Dolli:
Gezu nagyon tutin motorozik!!! :) Kesz profi!!:)

(de a leirtakbol itelve talan megsem motorversenyzo lesz hanem az informatikara szanja ra magat? Aki ilyen szepen feje tetejere tudja allitani a gepet az mar tud valamit:):):) (parom helyesel, o mint informatikus csak tudja. Ki is jelentette hogy otthon a gepek lakatolva lesznek a gyerek elol, hehehe)

Orsi:
Annyira edes marcipan, foleg a masodik kepen. Szinte megszolal, szavak nelkul:)

sünciboglya

.... engem is trimmelni kene, a hazban mindenhol az en hajszalaim lobognak barmennyiszer is fesulkodom egy nap.....

:D

sünciboglya

[quote="sünciboglya"]. írta:sünciboglya... engem is trimmelni kene, a hazban mindenhol az en hajszalaim lobognak barmennyiszer is fesulkodom egy nap.....

Mia! De lökött vagy!!!!!!!!!!! :D :D :D De még egy ilyen üzenethez, hajnal 1-kor felkelni! :wink:
Biztosan elaludtad a hajhagymáidat!

Én pocsékul aludtam, Bogika 600x felsírt, jönnek a hátsó rágófogai szegénykémnek! :cry: Már kínomban áthoztam a mi ágyunkba, de akkor meg Apa felkúszott az ágyneműtartóra, így visszacibáltam a TonnaDonnát! Anyira féltem, hogy meghúzom a hátam! :shock:
Ma jön vendégem, szegényt múlthéten le kellett mondanom a hátam miatt! Annyira bántott! :(
Ma füvet kell nyírnom, olyan nagy lett az esőtől! :shock:
A muskátlikat se tudtam befejezni 11 balkonládám van+1csüngő petúniám amit után kell töltögetnem, de 3-ra nem maradt földem,de hozott tegnap Apa! Ez ilyen tipikus nyugdíjas, relax meló! :wink: De végre ilyenekre is van időm!

Jővőhét hétfőre kaptunk időpontot Marcipánnal a kozmiba, már nagyon várom! :D
Csak mit fogok csinálni 3 gyerekkel 1,5-2 órán keresztül! Ha nem esik az eső akkor játszózunk, de ha igen :?: :?: :?: :?:

Berni jobban vagy??????
Gabika hogy sikerült a wellness hétvége???? Tudtál pihenni???

Edina, Brigi merre vagytok????

Andika nem fagytatok össze vasárnap? Meddig voltatok kint? Hétfőn is mentetek?
Elvitték már Veronikát????
Vendég

JAAAAAAAAAAAAAAAAJ SZILVIKE! UGYE HOLNAP MEGYÜNK ALAKFORMÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Mia!
az én hajam is naon hullik! Egy hajmosásnál rengeteg kijön.

Képzeljétek péntek óta itt volt anyukám, olyan jó volt!!! Kicsit segített is, meg olyan rég voltunk kettesben, tudtunk beszélgetni, mert ha gyerkőc is van akor ugye a mamának játszania kell vele.
Dorina 20 án volt oviba és azóta tegnap ment, de képzeljétek tegnap sírdogált az oviban
:(
Remélem ma már nem hallok ilyet!!

Milyen bolondos idő van!!

Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Mia, de jó, hogy végül is talált ruhát! Jó ötlet! Ha csak polgári lesz, elég is egy szép ruha, azt később is tudja majd hordani!

Orsi, MEGYÜÜÜÜÜÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény Bogibaba, :( én tegnap vettem észre, hogy Lilinek kijött a bal alsórágója! semmi gond nélkül, szerencsére, épp csak többet fostizott....
Hamár fog, elfelejtettem mondani, Yodának kiesett kettő! :lol: :lol: alul egy és felül egy, de olyan cuki, mert mozog neki még kettő és a felső kettőnek már kinn a csücsije, együtt fogzik a lányommal.... :lol: :lol: :lol:

Lányok, merre vagytok?!
sylph

Szisz!
Jó fogzást a gyerekeidnek :lol:

Én vagyok,csak olyan csiga lassú a netünk,hogy az borzalom.No meg a kismama agyam,mire leírnám elfelejtem mit is akartam :lol:

Orsi!Gyors fogzást Bogikának!Szegény :cry:
Lehet a Szabi még mindig fogzik??A mai napig felkel éjszaka :lol:
ÁÁ tiszta pasi,nem tudom mikor növi ki.Van mikor reggel úgy kelek,hogy na ma aludt és nem is sírt,mire a párom közli,hogy dehogy nem sírt kiabált,jött csak én úgy aludtam mint a bunda,és nem hallottam :lol:

Ja és a gyerek meg a gépezés.
Én nem engedem még a Szabinak,és nem is nagyon szeretném neki egyenlőre engedni,hogy játsszon a géppel.
Viszont egyszer le fogom fényképezni.Látja,hogy mi hogy ütjük a klaviatúrát és ő is ide ül és kettő kézzel sok újjal nyomja :lol:
AMúgy a Szabi is átkódolja néha a gépet.Egy ismi azt mondta,míg nem nyom format-ot addig nincs nagy gond :lol:
De nekem meg múltkor pl a képeket tüntette el a kölköm,vagyis semmi ikon nem jelent meg ,de még az elküld gomb sem :lol:

mimi12

Orsi:
hehehee, ez teccett:) A hajhagymaim ma jol erzik magukat, szerintem azert hullatjak magukat hogy elvessenek egy kis hajmagot, leginkabb a furdot es a haloszobat vettek celba. Az agyambol idonkent kigyomlalom az 50 centis hajkigyokat:)
Ma kulonosen gyagyas vagyok mert parom itthon van egy fel nap szabira, ilyenkor oromomben zsizsi-szindromat kapok:D

Nalunk nem no a fu! Ez komoly! Viszont a fu kozotti gaz annal jobban! Ugy nez ki a kert mintha gyom-bokrokkal lenne beultetve. Jah es a gyomok egyenes csikban (!!!) nonek egymas mellett.....
Lehet hogy a tulaj gyom-disz-kertesznek keszult???

zsand:
Tudod, ez a hajhullas erdekes. allandoan talalok hajat mindenfele, de a fejemen meg mindig rengeteg van! (A chemoterapia utan is csomostul hullott, de maradt akkor is es valahogy ugy veszem eszre hogy azota tobb hajam van:)) Hehe, jot tett a chemo :D:D:D
(azert nem ajanlom senkinek) :D

Szilvi:
jaja, mondtam is baratnomnek, hogy a bulira is mindenkeppen vegye a szep ruhat fel, hogy tobbszor lassam benne:D (az eskuvo csutortokon, a buli szombaton-vasarnap lesz) :D
En majd vizszintesbol figyelem az esemenyeket...

Minden uj fogas tulajdonosnak soxeretettel gratulalok:D (ketto es negylabuaknak is) :D:D:D:D:D

(Nekem meg mindig nem nottek ki a bolcsessegfogaim teljesen...... evente egy kicsit nodogel, erzem is mert feszit, de szerintem majd 60 eves korom korul elerem a bolcsessegi szintet talan....;)

sünciboglya

Noemi: a gyerek TUTI informatikus lesz ezek utan:D:D:D:D

(parom is pont igy kezdte anno...)

Mindenkeppen probald lefotozni akcio kozben :D:D:D:D

sünciboglya

Helló Csajok!

Látom, senkinek sem telt túl jól a hétvégéje. :-(

Én már sokkal jobban vagyok, hétfőn már délután kint voltam az udvaron. Kedden már kertészkedtem. :-D Még köhögök és kicsit náthás vagyok, de alakulok.

Orsi!
Sajna tejem már alig volt, azt is csak hajnalban félálomban volt hajlandó Zsófi szopizni. És most, hogy beteg lettem, már akkor sem kellett neki. Nem tom miért. De 3 napja semmi cicizés. :-( Hát eddig tartott a mi anyatejes időszakunk.

Szilvi!
Yoda is fogzik??? Neked télleg két gyereked van. :-D

Noémi!
Szabid veszélyes lehet a számítógéppel! Zsófi már most rákattant a távirányítókra, mobiltelefonokra. Mi lesz itt még később??? :shock:

Kép
Kép
lbernuska

Mia!
Azért remélem nem informatikus lesz a fiam,.Ugyanis addigra már mindenki az lesz :lol:
Majd résen leszek,és lekattintom egyszer.
De tényleg haláli,ahogy csépeli a billentyűt. :lol:

mimi12

kint fekszem a napon... A szel levitte már a fejem... Ráadásul a nap annyira tûz hogy nem látom amit írok.. Mondjuk a mikroszkópikus nagyságú képernyõ sem segít a dologban...

sünciboglya

Mia! Nem vagy komplett! :D :D :D
Gondolom Benneteket is elért a Béla hurrikán! :D :D :D
De legalább odaláncoltad magad a kombájnhoz?

Hééééé

Várjatok csak....................

Látok valamit!!!! :shock: :shock: :shock:

Most repült el a ház felett egy nyugágyas nő! Százhalombatta felé tart!

De tényleg nagyon nagy szél van!
Délelőtt levágtam a füvet és szomorúan tapasztaltam, hogy eső ide vagy oda, minden száraz megint! Ez a nyomorúlt szél kifújta a földet! :?

Pedig tök kellemes idő lenne! Innen bentről egész jó! :wink:
Kaptam szomszéd nénitől fincs meggyet, le is magoztam már, holnap muszáj lesz megint sütikét csinálnom! :oops:

Olyan jót aludtam skacokkal, most iszom a kávémat, aztán gyorsan takarítok!

Olyan jó, hogy holnap már csütörtök! :D Aztán meg PÉNTEK!
Úgy várom már az úszást is!

Dolli tényleg merre bújkálsz, remélem nincs rossz kedved!

Szilvi! Gratula a fogas társaságnak! :D
Marcinak már az össze fogacskája kint van, olyan szép neki! És jelentem egy bútorunk sem látta kárát a fogváltásnak!Sőőőt még a cipőkre sem gerjed! Amit viszont nem szabad leejteni az a papír! :shock:
Legyen az újság, gyerekek rajza, könyv, vagy számla, perceken belül beborítja a cetli az egész házat, kertet! Papírfeldolgozó üzemet kéne nyitnunk!

Képzeld rendeltem aromaterápiás masszázsolajakat! A héten meg is lesznek!
Just for you! :wink: Jaj teljesen belemerültem a témába, szinte már rabja lettem! :oops:
Olyan jó dolgokat találtam neten!

Berni örülök, hogy jobban vagy! Tejcinek meg örülni kell, hogy eddig tudtál szoptatni! Ügyi voltál!!!!!!

Zsand! Átküldhetnéd Anyukádat ide is! Nekem sose jönnek így! :cry: De azért anyósom jön! :)

Megyek takarítani, este jövök

Pápá
Vendég

Szasztok!

Orsi, én is imádom az aromaterápiát!!!!! asszem mostmár muszáj lesz beneveznem egy masszázsra!!!!!!
Húúú, ma én is annyi mindent csináltam, mostam, konyhát puccantotta, szobákban pakolásztam.....
Yoda is szeret "olvasni" de sajna ő a cipőket is szereti, ja és tudod mit zabál még?! :shock: a csigát...... blöeeeee tiszta csigatakony lesz a pofája, alig birom lemosni róla.

Mimi, ezt csak neked! :lol: az én fiam is korán kezdte....
Kép
skype-ol a papával :lol: :lol: :lol:
Várjuk a fotót Szabiról is! Kis műszakiszaki. :lol:

Berni, örülök, hogy jobban vagy!

Mia, repülni tanulsz? :wink: :lol: Hétvégére jó bulizást!

Puszi mindenkinek, léptem....
sylph

Jaj itt fetrengek Orsi írásán. :lol: :lol:
De tényleg könnyesre nevettem magam a repülő nyugágyas nőn :lol:
Meg is jegyeztem a Fanninak,hogy jáj ez nagyon hüle ez a csaj :lol:
Erre jön a Szabi és megkérdi,melyik a hüle kacsa?? :lol: :lol: :lol:
Jaj bocsi Orsi,de le kellett írnom..

Szisz :lol:
Jól van,akkor nem csak az enyém nyomatja :lol:

Mia!Jelentkezz ha leszállási engedélyt kaptál valahol :lol:

mimi12

Kép Szomszéd néni nyilatkozik

Lapzárta előtt érkezett a hír!

Az érdi Béla hurrikánnak csak egy áldozata lett, egy nyugágyas nő, aki azt hitte, van annyira nehéz, hogy ne vigye el a szél!

Megszólítottuk Gizi nénit a szomszédból, aki szemtanúja volt, ahogy a szél felkapja és elröpíti a törékeny kis nőt a nyugágyával együtt!

- Gizi néni látta a történteket?

- Igen Kedveském, mindent láttam, kedves aranyos hosszúhajú leányzó ott üldögél és valami számológép félét nyomogatott!
Mondtam nekije, hogy gyüjjün bejjebb kedveském, mert felkapja a szél aztat mehet maga után az Ura!

- És nem próbált segítséget hívni????

- Jaj Kedveském én szóhoz sem jutottam, csak lestem, ahogy elindult Batta feléje!No meg mentettem a jószágokat, nehogy azok is utánaja röpűljenek!

-Köszönjük a tájékoztatást!

Szerencsére megtalálták az elrepült nőt Százhalombattán, épségben ért földet ! Kép
Vendég

Orsi,
Látom formában vagy :D Manót tegnap vittük le anyuhoz, ma hívtam, jól érzi magát éppen gyakorolt a hintalovon mert jövőre indulni akar a Nemzeti vágtán :D Ma sajnos megint nem tudtam menni úszni mert megjött, ráadásul meg kell csináltatnom azt a méhszájsebet, úgyhogy egy hónap szűzi életmódra leszünk utána kényszerítve.

Dolli,
Jól írtad, Kalandvár rendezvényen voltunk hétvégén és mellette volt még a Babarét is, de azt elmosta az eső. Robinak kellett segítenem, de nagyon fárasztó volt. Nem vagyok hozzászokva a napi 9 órás álláshoz főleg a kellemes nyári 10 fokban és esőben. Anyósék vigyáztak a két gyerekre, kijöttek reggel velünk és amíg Zsombor bírta addig ott voltak a Vajdahunyad Várában bent. Veronika nagyon élvezte, kipróbált minden játékot és programot.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsiiiiiiiiii!!!
Most már mennyé pihenni!!! :-D :-D

Kép
Kép
lbernuska

JELENTEM megkaptam a leszallasi engedelyt, apro pici habtestemet lelandoltattam az erdi leszallopalyan.... azota nincs fu a kert vegeben...

Orsi:

Nagyon rohogok a beszamolon!!!!!! A macskak kozul melyik vagyok en? (bar a bal oldali nagyobb, arra tippelek) :D:D:D a bikinik csinik!

Amugy tenyleg, volt nalam minden, hurrikan A-Z-ig meg effelek. A masfel meteres gazok ropkodtek ide-oda amit parom kitepkedett tegnap.
Engem nem vitt el a szel, mivel mar sikeresen 79 kilos vagyok... Tehat ha vizilovat nem lattal orvenyleni az utcatok felett akkor nem en jartam arra:D
Unnepelyesen kihiztam az utolso bugyimat is... klassz. Pedig nyari ruha ala kell majd valami ha ismet emberi ido lesz kint...
(megjegyzem hogy a legnagyobb Triumph tundrabugyi 42-es.... no az talan a fel sonkamra eleg is lenne....

(megneztem meg egyszer a macskakat a bikiniben, sirva-rohogok most is)

Szilvi:
Yoda a csigakajalos:):):):) Ezt bevizualtam ahogy elojon a csigas pofaszerkezettel:D:D:D

Ugy latom nalatok is viragzik az informatika:D:D:D Jopofak lehetnek fiad az apjaval ahogy skype-znek:D

kostyika:
Juuuuj, mehszajseb! Jobbulast neked. :( Ezt mindenkeppen muteni kell?

Jah, voltunk nogyogyasznal es a csaladi dokinal es. Kaptam egy kupac beutalot. Megnezegetve megsacccoltam, vagy 20 fiolanyi csapolas lesz kilatasban.... marad verem egyaltalan???

Ezt vizualjatok:
Nagyon rohogem!
A cukorterheles tesztre ki kellett valtani egy zacsi cukrot!!!!!! Azzal a felkialtassal hogy mindenki viszi magaval a vizsgalatra a sajat kis cukrat. UGYE VICCELNEK??? (de mivel itt virit a cukor a zacsiban es meg hasznalati utasitas is van melle, hat nagyon ugy tunik, nem vicceltek....) :D:D:D:D:D

na megyek pihentetem tegla testemet:D Olyan szinten zabaltam hulyere magam hogy ugy gurultam ki az autobol amikor hazaertunk....

joejt:D

Orsi, egyszer osszehozunk egy bulit es ici-pici darabokra rohogjuk szanaszet az agyunkat:D

sünciboglya

Sziasztok!

Csak beugrottam..
Dorinám beteg.Szombaton éjjel hányt,lázas volt.Hasmenése is van.1-1 falatot eszik.Már 8 ezret ott hagytam a gyógyszertárban.A feneke olyan csúnya szegénykémnek a sok fositól.Csak nehogy kiszáradjon. :cry: Itatom én,de van,hogy azt is visszautasítja. :cry: Szóval most Apával idegbetegek vagyunk,hogy gyógyuljon már meg a lánykánk.
Majd jövök valamikor.
ui:Dorinának is van +1 fog :)

Kép
tierno

Szijasztok, jó reggelt!

Jesszus de hülye voltam tegnap! :oops:
Remélem Mia nem bántottalak meg! :shock: Nem volt szándékomban, csak én is vizuális tipus vagyok és elképzeltelek ebben a viharos szélben a nyugányadon! :D Aztán már sak jött a hülyeség!

Ja először nem ezt a cicás képet akartam felrakni! Olyat találtam, hogy bepisilsz a röhögéstől, de féltem nehogy megharagudj!
Azért az is vigasztal hogy nem csak én maradtam ennyire lökött felnőtt koromra! :wink: Na ha mi egyszer összekerülünk! :wink:

Mimi! Hívhatsz hülye kacsának is, viszon Szabi lesz akkor a Don Corleone! :lol:

Jaj Brigi! Nagyon sajnálom, hogy beteg Dorina! :cry: Remélem nem fog kiszáradni!!! Orvos mit mond????Folyamatosan itasd szegénykét!!!!Lehet elkapta a rota vírust???? :shock:

Szilvi! Nagyon várom már a mai edzést!!!!!!
Azt néztem, hogy nekem untig elég egy héten egy alakformáló, egy úszás, egy fűnyírás és a masszírozás! Ennyi kell hogy karban tartsam magam! :wink:
István nem jönne masszázsra? Hogy van a dereka?

Olyan édes Bubukám, elpakolta a tiszta edényeket a mosogatógépből! Kedden még teljesen kiakasztottak a nap végére, tegnap meg annyira aranyosak, segítőkészek voltak!Néha nehéz a hárommal, de olyan boldog vagyok hogy ennyi gyerekem van! :D :D :D :D

Na megyek vasalok egy kicsit, egy ragulevest akarok csinálni, de el kell menni tejszínért, és akad valami teendő itthon ahogy magamat ismerem!

Ja és tegnap amíg dolgoztam Apa elvitte a hármat bicajozni, ide az uszihoz szoktunk kimenni, mert jó nagy terület és le van térkövezve.Fruzsika 16-os cangával biciklizett, pedig még csak most tanult meg nemrég! Olyan sebesen tekert, hogy Apa tiszta para volt! Még jó, hogy én nem láttam! :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Vagyok ám én is, csak, csak, csak... :)

Brigi! Jaj, szegény Dorina! Mindig legyen a kezetek ügyében innivaló és kortyonként vagy kiskanállal minél sűrűbben adjátok a vizet, akkor nem lesz gond! Szorítok nektek, hogy gyorsan vége legyen. Minket fenyegettek a kórházban, hogy infúzió lesz, ha nem iszik eleget Gézu, és Janás kis üvegből kortyonként minden apró pillanatot kihasználva adtam neki a vizet.

Orsi! Nagyon elemedben voltál tegnap! :lol:
Szombaton uszi után belefér egy masszázs az idődbe?
De ügyes Fruzsi! Istenem, ő is annyira nagylány már! :)
Nincs rossz kedvem, Mia tablettája még mindig hat! :wink:
Ami feszültség meg idegesség belém szorult, azt meg kimozogtam kedden meg szerdán 1-1 jó kis edzéssel. Annyira jólesett! :)
Szegény fogzós Bogika! Azóta milyenek az éjszakák?
Én mikor óvónéni voltam átéltem párszor ezt, hogy egyik nap totál kiakasztottak a gyerkőcök (nem sűrűn fordult elő), volt, hogy az egész csoport zizzent volt. Másnap meg 180-as fordulat. :) Mindig eszembe jut és emlegetem, hogy amikor elment a hangom, akkor annyira jó gyerekek voltak, alkalmazkodtak hozzá, hogy nem tudok beszélni, csak suttogni, és ők is suttogva beszélgettek egész nap. Pedig egyébként sem vagyok egy kiabálós fajta! :)

Mimi! Szabidnak nagyon cuki beszólásai vannak! :lol:
Néha én is elcsodálkozom, hogy miket varázsol elő a nagy fiam a gépről! :) Jah, és a sztg-s korszakunk korábban kezdődött:
Kép Még 4 hós sem volt! :)

Szilvi! Bubud nem semmi, ahogy megmagyarázza a világ dolgait! :lol: Úgy várom ezt az időszakot! :)
A sztg-s képen mekkora volt? Próbálom kiszámolni... Nem megy! :oops:
Lilivel a szerencsés 0,0001%-ba tartoztok fogzás ügyben? Vagy ez most csak véletlen? A hátsó rágókról olyan szörnyűeket lehet hallani. :roll:
Jaj, ez a csigazabálás! Még jó, hogy este olvastam, úgysem akartam vacsizni! :)

Berni! Örülök, hogy jobban vagy! :)
És a tejciben meg nagyon ügyik vagytok, hogy idáig volt! Örüljetek neki nagyon! :wink:

Andi! Gondoltam rád abban a pocsék időben! :(
Jaj, de haláli Veronika! Elolvadtam, ahogy olvastam a hintalovas sztorit! :)
Méhszájseb! :( Drukk, hogy gyorsan rendbe jöjjön!

Lini és Anett babáival vajon mi lehet? Úgy várom már a fotókat! :)

Mia! Apósomnak még mindig nincsenek kint a bölcsességfogai, most lesz 63. :roll: Lehet, hogy ez mindent megmagyaráz? :lol:
Ez a cukros dolog biza így működik. Én a dokimra néztem először bután, hogy cukrot ír fel hogy azt vegyek a gyógyszertárban. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jajj, Képzeljétek, múltkor elszóltam magam a jó alvással, utána egy hétig minden éjjel legalább 4x keltünk és nehéz volt megnyugtatni Gézut. Aztán szerdán lesétáltunk dokinénihez receptért... Este megnéztem km-ben mennyi volt: oda-vissza 4,2 km, és Csibe egyszer sem kérte, hogy fölvegyem. Igaz, hazafelé a végén már néha belassultunk, de végig ment. Éjjel csak egy ébredés volt. :) Tegnap csak 2 km volt a lábában sétaügyileg, de az is hatásosnak bizonyult! :)

Kép
Kép
tekiroll

Dollikám, hát persze, hogy jó a szombat! :D
Te is kapsz egy kis aromaterápiát! :wink:

Majd jövök......
Vendég

Helló Csajok!

Voltunk szomszédolni délelőtt egy ikres anyukánál, fiai 15 hósak. Jól elszórakoztatták Zsófit, lefáradt, most alszik. :-D

Mia!
Igen, elég vicces, hogy a cukorterhelésre te viszed a cukrot. :-D Nálunk el is lehetett előre készíteni a lötyit. Meg se nézték, hogy valóban megiszod-e. Levették éhgyomorra a vért, adni akarták a gyári lötyit, mondtam, hogy én hoztam magammal, mondták, hogy akkor menjek és igyam meg. A folyosón küzdöttem magamba. :-(

Brigi!
Dorinádnak jobbulást! Szegénykém! Gyógyuljon meg mielőbb!!!

Dolli!
Gézud nem semmi távokat gyalogol! :-D Nagggyon ügyi!!!

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok,

most nem olvasok vissza, asszem nagyon le vagyok maradva. :D

18.-án beköttettem a szak dolgozatomat, majd leadásra került, délután pihentem este pedig bejelentkezett a baba, hogy ki szeretne jönni. 19.-én délután 17:28 perckor, 52 cm-rel és 1920 g-mal megszületett Lili baba. Gyönyörű baba, nagyon nyugodt és türelmes, sajnos a büfizés nem megy még, így éjszakánként nem sokat alszunk, mert fáj a pici pocak. Csatolok képet a pici babáról.

Na a vonalzomat át kell állítanom. :D

Remélem mindenki jól van és ha időm és Lili engedi akkor jövök még.

Jaa anyukák le a kalappal előttetek! Nem gondoltam volna, hogy egy pici baba ennyire kifáraszthatja az embert, ti meg még főztök, tornázok...... hihetetlen! :shock: Kép jövünk haza Kép alszunk Kép jaaj hova kerültem

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!
Nagyon szép Lilikétek van!Még egysze gratula hozzá!
Pocakfájás.Nem adsz valamit neki??
Ban baba akinek segítenek ezek a csodacseppek,van akinek attól fáj a pocija.
Nálunk a Szabival az jött be,hogy szopi előtt fejtem kicsi tejcsit a híg elejéből.Nem sokat,csak 5-10mili közt.Az pont elég volt arra,hogy ne fájjon a pocak.Mert fájhat ám a híg cukrosabb elejétől is...
Büfiztetés.No ezt ki kell tapasztalni.Ahány gyerek annyiféle pozicció..A FAnnit a vállamra kellet tenni a SZabinak meg a hasába nyomni a lábát ülve az ölemben :lol:

mimi12

sziasztok!

tierno:
Jobban van mar Dorina? Szegenyke:(:(:( Jobbulast kivanok!

Orsi:
Dehogy bantottal meg:):):) Apanak is felolvastam a leveleket, sirva-rohogott, az egesz cegnek errol meselt ma bent, azok is fogtak a hasukat es a Bela Hurrikant emlegetik azota is:):):)
LECCCCCIIIIIII, tedd fel a masik kepet is!!!! Igerem nem sertodom meg::):):) Majd egyszer elmeselem milyen szitukban voltam eletemben, akkor tutira elhiszed hogy engem 10 budosbogarral sem lehet megserteni:D

Dolli:
Rajottem a dolog nyitjara!!! Lehet hogy en tudnek aposodra hatassal lenni, mivel mindkettonk bolcsessegfog-hianyos emberegyed:D:D:D:D

Lini:
Lili baba csodaszep!!!! :D

Ma egesz nap ettem, ittam, ettem, ittam, ettem....... ittam........
Szetdurranok es meg mindig kene VALAMI ........ hogy mi, nem tudom:S

sünciboglya

Orsi:

Jah, egy fotot en is mellekelek majd, csak meg kell csinalni, a LESZALLOPALYA lesz rajta! (Hatul a kertunkben talalhato.)
Ma mar nem csinalom meg de talan holnap, ha ki nem esik szita agyambol!)

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt!

Jaaaaaaaaaaj Lini! Gyönyörűűű kislányod van! :D Örülök, hogy írtál pár sort, már éppen kezdtem aggódni mi lehet Veletek!
Hááát sajna az első pár hónap nem könnyű, de bele fogsz jönni!
Ezek az új dolgok szép lassan rutinná fognak válni!Majd a második, harmadik gyereknél rájössz minden belefér az ember idejébe! :wink: :D

Te már jobban vagy? Gondolom a kialvatlanság most a legnehezebb! :( Tejci van?

Mia!

Jaaaaaaaaaaaaj de gáz, hogy rajtam röhögnek! :oops:
Kicsit féltem nehogy megbántsalak!
Ezt a képet akartam feltenni, mint a Százhalombattai Városi Szabadidő Központban megtalált nyugányas nő!

Kép

De csak azért mert mikor kerestem a képeket, majdnem bepisiltem a röhögéstől! :D :D :D
Vendég

Szilvi!

Én úgy kipurcantam tegnap a tornától! :shock: De baromi jól esett! :D Még nem mertem beadagolni Apucinak, hogy hétfőn is szeretnénk járni, de megvárom a jó pillanatot! :wink:
Amúgy ha meg vendégem lesz tutira nem tudok menni! :cry:
De most még csak a szerda ami biztosan fixen a munkanap!
Olyan jóóóóó hogy vagy Szilvike!!!!!!!!! :D :D :D Annyira hiányzott már nekem, hogy egy barátnővel gyerekek nélkül is ki tudjak mozdulni!!!! :wink:

Az időt nézem és mára 15 fokot mondtak csak, nagyon hideg van! Szerintem napoljuk el a mai talit jövőhétre, ha nem gond! Jövőhéttől már megint 30 fokokat mondanak!Nekünk csak a hétfő nem jó, mert akkor visszük Marcit kozmiba, de a többi nap jó! :wink:

Ma muszáj elmennem bevásárolni, mert pang a hűtőnk és egy csomó dolog kéne még! Kaspók kellenek, mert a benti virágokat akarom átültetni, mert már nincs szegényeknek földjük!
Be kéne szereznem az illóolajokat, már összeírtam mik kellenek! :D Kép Kép

Dollikám Te leszel a kisérleti nyúl! :wink:

Ki kéne találni mit főzzek hétvégén mert egyenlőre lövésem sincs! :?
Csak ezt utálom benne, hogy semmi ötletem nincs! :cry:

Vasárnap délután jön át anyósom vigyázni csimókra mi meg elmegyünk Apival kettecskén úszni meg szaunázni!Akarok venni valami jó kis szaunaolajat is!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?