Szép Jó reggelt!!!!
Csatlakozom az esőimádó csapathoz!
Tényleg minden olyan friss és üde most! Hiába locsol egész nap az ember, egy ilyen alapos eső kell ahhoz, hogy tényleg kizöldüljön minden!
De én is csak azóta imádom az esőt mióta kertünk van!
Mia! Nem-nem, tudom melyik képre gondolsz, de azon nem mi vagyunk! Fruzsikáról volt kint kép, de most legutoljára nem láttam!
Gondolom idő után cserélgetik ezeket, mert rengeteget kap!
Szilvike!
Örülök, hogy ilyen klasszúl befejeztétek a festést és mindent amit akartatok!
Hááááát sajna vidámparkba nem csak agyonfagytunk, hanem bőrig is áztunk! De miután kifizettük a 17ezer beugrót nem volt választásunk, hősiesen türtük a szakadó esőt egészen fél 3-ig!
Ami car, hogy Boginak 3 éves kor alatt ingyenes lett volna, DEEEEEEEE akkor fel sem ülhet semmire! Így vettünk neki is karszallagot és bekamuztuk, hogy 3 éves!
De várjatok mert így is szívás, mert 10 éves kor alatt csak kísérővel ülhet fel a gyerek mindenhova! De mivel mi ketten voltunk 3 gyerekre, ezért össze vissza trükköztünk, de nem volt az igazi!
Na sebaj, legalább láttak ilyet is a gyerekek!Legközelebb 4 év múlva megyünk, ha már Bubuka egyedül felülhet mindenre!
Amúgy baromi hideg volt, 11 fok, olyan szakadó esőben kellett sorban állni, hogy a fejbőrömön is csorgott le a víz, rázott a hideg! Itthon az első az volt, hogy teliengedtük a kádat forró vízzel és befeküdtem a gyerekekkel együtt!
Tegnap anyósomnál ebédeltünk, tök jól éreztük magunkat, itthon meg negyed 7-ig aludtak a gyerekek!
Ma már Apika dolgozik, nekem meg olyan jóóóó, hogy nem kell oviba menni!
Bernike! Hogy vagy??????Lázad van még???? Honnan szedted össze a betegséget????
Amúgy ha először az anyuka lesz beteg akkor a baba védett, mert az anyatejben rögtön ellenanyag termelődik, így nyugodtan szoptathatod!Szopizik még ugye? Valamikor írtad, hogy kevesebb a tejci!
A betegség nem jó, de tényleg Rád fért egy kis pihi!!!!Azért nagy menet volt az elmúlt fél éved!
Mimi! Én is imádom a szedret!!!!!!!!!!!!!!
Most elgondolkoztam, hogy milyen jó, hogy nem kell terhesgatyót hordanom! Emlékszem engem mindig mindenhol nyomott!
Állandóan tologattam, le-föl!
Bogi kifejezetten utálta, ha valahol nyom és addig rugdosta ott, míg le nem toltam a gatyó gumiját! De ezt csinálta ha lefeküdtem és az oldalamon aludtam, adig nyomkodott míg meg nem fordultam, persze egy idő után ot is kezdte!
A bubu a távirányítót le is rugta a hasamról, de akkor már nagyon nagy volt!
Jó dolgok ezek, de most nagyon nem lennék pocakos!Bááár 6 év múlva talán!
Akkor lennék 36 éves, a gyerekek meg 12-10-8
évesek, már mind isis lenne!De ez még odébb van!
Mia! Örülök, hogy győzedelmeskedtetek a dinnye felett!
Többiek????
Látott valaki már málnát?????? 5 kilóból kéne lekvárt csinálni, Apuci nagy kedvence!
Végre összepakoltam a kamrámat, jó sok mindent kidobáltam, de most végre van hely!
Na megyek teregetni és teszem a dolgomat, mert van mit csinálni! Úgy le vagyok maradva, a múltheti "kiflizésem" miatt, hogy alig győzöm utolérni magam!