Kata,
Most olvastam vissza, hogy kapsz progi szurit. Ez nagyon jó, az a leghatásosabb igaz, biztos fáj, de a megtapadásért mindent! Drukkolok a kis hármas csapatodnak!!
Mágnes,
Hogy halad a szobatisztaság? Könnyebb lenne neked is egy csemetét pelenkázni… Gratulálok a Quinnyhez, szerintem nagyon jó kocsi, nekem buzz meg zapp van, mindkettőt nagyon szeretem. Igaz, most már inkább csak a zappot használjuk, de szerintem jó választás volt! Meg jól is néz ki
Megcsodáltam Anna és Bence képeit is, dagadhatsz a büszkeségtől
Jucmuc,
Davide maradt nekem a szőke herceg, látom neki is kunkorodik a haja vége
Annyira szépséges… Augusztus mindjárt itt van, remélem sikerrel jártok, és lesz még egy kis szőkeségetek!! Méhfeltöltésre miért van szükség?
Boris,
Dóri is harap, és akkorát, egyszer még a vér is elindult a vállamból, úgy összecsípte a fogaival a bőrömet. Szoktak rajtam emiatt lila foltok lenni(most is van egy), de szerencsére csak ritkán. LH tesztet én is ajánlanám, a babaneten lehet is venni tök jó áron az egyik lánytól. Én is vettem, igaz, most halasztjuk a tesós dolgot, de megfigyelgettem magam. Mondjuk kár volt, mert katasztrófa a ciklusom, meg a hormonjaim.
Reni,
Dóri is szokott csapkodni, ha dühös, és valami nem úgy alakul, ahogy Ő szeretné. Én vagy nem figyelek rá, vagy átölelem, és lenyugtatom. Nekünk ez bevált. Nia levett a lábamról, neki is nagyon jól állnak a copfok, annyira csajszis!!! Valahogy nekem ő annyira huncut, még a szeme is nevet
Domo,
De nagy már Lili
Tüneményes a fotókon