Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Most olvastam vissza, hogy kapsz progi szurit. Ez nagyon jó, az a leghatásosabb igaz, biztos fáj, de a megtapadásért mindent! Drukkolok a kis hármas csapatodnak!!

Mágnes,
Hogy halad a szobatisztaság? Könnyebb lenne neked is egy csemetét pelenkázni… Gratulálok a Quinnyhez, szerintem nagyon jó kocsi, nekem buzz meg zapp van, mindkettőt nagyon szeretem. Igaz, most már inkább csak a zappot használjuk, de szerintem jó választás volt! Meg jól is néz ki :wink: Megcsodáltam Anna és Bence képeit is, dagadhatsz a büszkeségtől :D

Jucmuc,
Davide maradt nekem a szőke herceg, látom neki is kunkorodik a haja vége :D Annyira szépséges… Augusztus mindjárt itt van, remélem sikerrel jártok, és lesz még egy kis szőkeségetek!! Méhfeltöltésre miért van szükség?

Boris,
Dóri is harap, és akkorát, egyszer még a vér is elindult a vállamból, úgy összecsípte a fogaival a bőrömet. Szoktak rajtam emiatt lila foltok lenni(most is van egy), de szerencsére csak ritkán. LH tesztet én is ajánlanám, a babaneten lehet is venni tök jó áron az egyik lánytól. Én is vettem, igaz, most halasztjuk a tesós dolgot, de megfigyelgettem magam. Mondjuk kár volt, mert katasztrófa a ciklusom, meg a hormonjaim.

Reni,
Dóri is szokott csapkodni, ha dühös, és valami nem úgy alakul, ahogy Ő szeretné. Én vagy nem figyelek rá, vagy átölelem, és lenyugtatom. Nekünk ez bevált. Nia levett a lábamról, neki is nagyon jól állnak a copfok, annyira csajszis!!! Valahogy nekem ő annyira huncut, még a szeme is nevet :lol:

Domo,
De nagy már Lili :shock: Tüneményes a fotókon :D
Vendég
 


Trinky!
Én is beadattam Csabinak a rota oltást. Az én lelkiismeretem így tisztább. Nem bukta ki, szépen apránként lenyelte. Az viszont igaz, hogy az oltás után kb egy héttel három napon keresztül eléggé fájt a pocija. A második után már nem volt gond. Én is amiatt adattam be, mert ha valahol összeszedi, akkor a hasmenés-hányás kicsi korban bizony veszélyes. Lehet, hogy sosem találkozik a vírussal és szükségtelen volt, de én nyugodtabb vagyok.

Pandácska!
Már egy hete álldogál a Drágám. Bár az első két nap állandóan beverte a fejét, meg a fogát, még vérzett is a fogínye - ugyebár a sok fognak is van hátránya - de nagyon ügyesedik. Már csak akkor burul, ha nagyon fáradt, egyébként ügyesen huppanik a párnázott popójára. Ma ebéd után jó két órát szundiztunk együtt. Nagyon jól esett.
Én is szívesen megnézném a kis harapós Hercegnődet!

Boris!
Már hogyne lehetne! Különben is a múltkor ott a borkóstoláson lezártátok a tesó nélküli időszakot, úgyhogy bármikor beköszönhet kistesó!

Kata!
Mi a helyzet? Már csak ötöt kell aludnod....

tücsökbogár
 
 


trin, én sem adattam be, mert a rotán kívül még ezer ilyen vírust elkaphat. és én sem nagyon vagyok oltáspárti, igaz a bárányhimlőt beadattuk mert a szövődményei elég vacakok lehetnek.
gondold át, de szerintem nem ér annyit mint amennyire reklámozzák..

pandi ari vagy :lol: próbáltam az lh tesztet de most úgy látom nekem egész ciklusban használnom kéne :shock: az meg drága mulatság..marad a mini mikroszkóp és a megérzés :lol: :lol:

odry, örülök, hogy egyben :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

Tücsi,
Bocsi :oops: akkor nagyon lemaradtam. Gratulálok :D

Odry,
A lényeg , hogy a végén mindketten egészségesek legyetek, és nagyon boldogok. Mondjuk a boldogság garantálva van :lol:

Rólunk:
Jól vagyunk, mostanában sokat járkálunk a házunkhoz, szépen haladnak, gyönyörűek lettek a burkolatok. Dóri jól van, sokat csacsog babanyelven is, meg normális szavakat is mond, villával egyedül eszik, pohárból egyedül iszik, rengeteget szaladgál, hátrafele is megy, sokat neve, szépen eszik. Majdnem 12 kiló, 21-es cipőt hord, és pár ruhából már 92-es méretet. Nagyon nagy csajszi :roll: Áttértünk a nappali egy alváshoz, délután van, és akkor 3 órát lehúz egyben. Sokat vagyunk a levegőn, meg csavargunk amikor csak lehet.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég
 


pandi olyan gyönyörű lányotok van, mindig rácsodálkozom :lol: :lol: :!: :!: és anniyra szép lányos, tényleg nagylány már :lol: minden képen olyan egészséges okos baba :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trin, én beadattam. Valóban nem életveszélyes, de nagyon ronda betegség, kiszáradhat a pici.Én átestem rajta amikor kicsi voltam, és napokig izgultak miattam, anyu ragaszkodott, hogy Lili megkapja. Sokba kerül, és kétszer kell, de Lili nagyon szépen lenyelte mind a kettőt.

még jövök, de most hangoskodik a drágaságom :lol:

Kép
domo
 
 


Na, jól elszállt amit írtam.

Pandácska!
Nagyon szép, okos és ügyes kislányod van.

Boris!
Hát mi nagyon messze vagyunk Pesttől, Szombathelyen lakunk, így sajna nem olyan bőséges a dokiválaszték, de azt hiszem sikerült jót választanunk.

Kedvet kaptam a képfeltöltéshez, büszkélkedek kicsit a nagyfiammal:

Aki megérdemli, annak sütök pogácsát:
Kép

Kiskakasom a szemétdomb tetején:
Kép

Állok!
Kép

Hát nem zabálnivaló?
Kép

tücsökbogár
 
 


tücsi, de zabálnivaló kis prücsök fiad van :lol: :lol: olyan ügyes :!: nem semmi, hogy már áll, na vele nem lesz gondod asszem mint nekem Lujzival :wink:

odry?

Kép
Kép
piciboris
 
 


kata?

Kép
Kép
piciboris
 
 


én sem bírom ki... :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Vagyunk! Egyben! Reggel megyek ctg.-re és úgye a táskát is vinnem kell, de remélem apukát hazavárjuk.

Nagyon szép ez a két lányka!!! Csabi nagyon édes legény és látszik, hogy ravasz!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Mágnes! Tbogár!

Akartam már jó múltkor is kérdezni, hogy látom a fiúk nyakában a nyakláncot. Mire is jók és tényleg hatásosak? Hol lehet rendelni? Hallom, hogy vannak gagyik is, azért kérdem nektek bevált? Hátha szükségem lenne rá....

Köszi!

Kép

Kép
odry
 
 


pandus!

Kicsit haragszom ,hogy ritkán jössz :shock: köszönöm Nia nevében.
Hogy te micsoda nő vagy :lol: pretty women :lol:
Dóra csodálatos kislány,én már alig várom a bejegyzéseket a blogban :oops:
Nia 10kg,és 20 cipős :lol:

tücsike!

Gyönyörű a fiad Imádom!!A lánc bevált????

Csajok!

Én ellen tábor vagyok!!!

Oltás párti+++++
Nia majd kapja a hímlő ellenit is.
a rota is a prevenal is.be van adatva Niának.

Két barátnőm kislánya a bőlcsiben kapta el a himlőt ,elvakarták,
és ronda heges az arcuk.Ha oltva van akkor is elkapja,de csak pár pötty max.


Kicsiboris!
De jó,csaj vagy a mindenit :wink: Lujzi gyönyörűűűűűűűűűűűűű
látom cherokkeban utaztok.Nia ruhája is onnan van a legtöbb.
m. reni
 
 


na jól van Adri!!!!! szuper :lol: várjuk meg apát :P szorítok nagyon nektek!!!
(köszi a dícséretet!)

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok.
Én még új vagyok,de mivel nagyon el vagyok keseredve így gondoltam kérdezek hátha tudtok segíteni.Végignézve a képeket gyönnyörűek a babák gratulálok nektek.Itt mindenki inszeminációval esett teherbe??? nekem most volt az első,múlt hét csütörtökön.Nagyon türelmetlen vagyok és nem szeretnék többet menni,mert eléggé megsínylettem a dolgot. :( Kellene egy kis bátorítás.
kriszke79
 
 


Szia Kriszke!

Sajnálom, hogy negatív érzést hagyott az inszem, de ha ez vigasztal, ennél minden nehezebb. Persze, ha spontán jön az a legjobb. Hinni kell benne és sajnos én hiszem, hogy fejben is dölnek eldolgok. Nekem 3 volt és aztán mondta a doki,hogy lombik....Na én attól stresszeltem. Aztán azt mondtam, jó megemésztem, rákészülök és az új esztendőt azzal kezdjük. A következő ciklusban spontán fogan a fiúnk. Most épp a második fiúnkat várjuk és hála ahogy eldöntöttük, hogy legyen jött is. Szóval rengeteg pozítiv gondolat, hit és soha nem szabad feladni!!!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Reni:
Persze, nem jó, ha himlős lesz, csak a himlő elleni oltás nem hat élete végéig, és inkább kiskorában kapja el, mint tizenévesen, vagy felnőtt korában. MI ezért nem adattuk be.
A Prevenart és Meningitecet én is beadattam :)

Nyaklánc:fogzás, pocakfájás ellen van, mi a Minimanóban vettük, ott jó minőségű van, tényleg ki lehet fogni bóvlit, és a hossza sem mindegy, hogy mekkora. A Minimanós profi :)

Na foyt. köv. ,húzunk haza végre! (Apa melóheléyn vagyunk)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


köszi reni, te olyan aranyos vagy :lol: küzdöttem nagyon sokat a súlyommal, hisz tudod...5-6 évig 76 voltam, utáltam és nem tartottam nőnek magam, most talán sikerül :wink: cserokit komálom mert ócsó és sok jó van nem? :lol: :lol: Húú, Nia is szereti az édeset?

kriszke :P
üdv itt :!: szóval ne idegeskedj, az nem tesz jót, igyál sokat egyél fehérjét sokat :lol: és minden okés lesz :!: higgyél benne :lol:
nekem a 3. sikerült.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Jajj, de gyönyörűségesek a babák!!! :lol: Na és persze az anyukák is!!! 8)

Boriska,
76 kg voltál? Most jóval kevesebb vagy, nem?
Ha jól látom neked barna Lujzinak zöld szeme van. Olyan macskás!!! :D Férjednek van zöld szeme még?
Nagyon kiegyensúlyozottnak látszol, jönni fog az a tesó hamarosan!! :wink:

Kriszke,
üdv.itt. A várakozás a legnehezebb (én is ezt teszem éppen most), szóval ne keseredj el, bármi lehet!!! :wink: Nálatok van valami probléma,ami miatt nem sikerült a spontán baba?

Csajok,
én csak várok, várok, várok... mikor lesz már szerda reggel??????? :roll:
katata
 
 


Odry,
szorítok holnapra, hogy megvárjátok apát!!! 8)
katata
 
 


kata, de édes vagy :lol: hát képzeld 76... :cry: borzalom 8kilót leadtam aztán szülés után még párat, most 63-64, de kicsit még diétázom a cél érdekében :lol:
na te meg léccci gondolj csak arra mennyit vártál már :?: :cry: és ehhez képest már csak pár nap :!: :!: :!: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: szuperségesen teljenek addig a napjaid :lol: okés? tudod no para no stressz :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csajok!

Apuka fél óra múlva indul..... most rettenetesen fáj és feszül a hasam, na meg Bálint is aktív....... Ott lent :oops: értitek... nagyon fáj.

Mágnes!
Én csak internetes rendelésről hallodtam, nem tudom Szegeeden van e olyan bababolt, ahol lehet kapni.

Kata!
Lassan szerda lesz... azt már én is nagyon várom! Addigra hátha Bálint is megszületik és eredetileg azt a napot néztem ki, mert olyan jók a számok.. 09. 06. 03... nekem tetszik :wink:

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, elment apa? na most legyél nagyon erős, feküdjetek le hamarabb, ha Dávid hagyja ugye.. :wink: és ne gondolj arra, hogy mi a helyzet, hanem csak a jövő hétre gondolj :!: gyorsan eljön a jövő hét :lol: puszi, hajrá odry :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry,
lehet, hogy elkezdődött???? :shock:
katata
 
 


Szia Kriszke!
Nem tudom, hogy bátorításnak jó-e, ha leírom a mi történetünket zanzásítva.. :roll: Szóval "nagylányom" 9. inszemre sikerült baba, utolsó utáni esélyként. A kis pöcsösöm pedig első inszem előtti spontán baba, 3 hónap próbálkozás után sikerült :lol:
Miért volt rossz élmény az inszem?

Odry:
Csak nem???? :shock: :lol:

Pandus:
Dóri gyönyörű kislány, azokon a szemeken mindig elgyönyörködöm!

Boriskám:
Alvós Lujzis kép olyan édes :) Ikeás szőnyeg? :wink:

Ilonám:
Apa cége még megy, talonban tartanénk benneteket, hogy fölöslegesen ne zavarjunk, egyenlőre még a főnöke azt adta utasításba, hogy a kerületben menjen cégekhez... :?

Katám:
5 nap.... Húú tudom ,hogyneked nagyon hosszú lesz! De gyere gyakran, és lefoglalunk :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


A lánc nekünk is bevállt, illetve nem tudom hogy bevált-e mert mióta megkezdődött a fogzása viseli. Hogy ettől van-e vagy amúgy is könnyen menne, ez ugye nem derült ki. De ahogy a környezetemben hallom, az átlaghoz képest nagyon könnyen viselte a fogzást, pedig két és fél hónap alatt jött ki 6 foga. Ja, én is rendes, hivatalos bababoltban vettem a láncot.

Odry!
Szorítok hogy apa hazaérjen!

Boris!
Gyönyörű a kislányod! (és az anyukájára is büszke lehet a kiscsaj)

Micsoda dolog, hogy hétvégén, amikor apával is kimozdulhatnánk, ilyen gány idő van. Pedig megjött Csabi autósülése, úgy kipróbálnám.

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Apuka dolgozik, én itthon. Bár mondta a doki, hogy most már akármikor elindulhat, mert a fejecskéjét lehet simogatni :shock:
Szívem szerint maradtam volna, mert most olyan nyugi van bent és mondta is a dokim, hogy nincsennek sokan. Éjszaka nem birtam csak 03.15kor elaludni és 5 kor Dávid felsírt.... sosem szokott. Mondhatni, mint a mosott kaki, bár aki ma látott, mind azt mondják olyan kisímult vagyok. Úgy látszik nekem jobbat tesz a nem alvás.
Szóval Pünkösdi gyerek lehet Bálint... esetleg.
Ott... :wink: nagyon fájjjj és egyre rosszabb, már ha fekszem is. NAAAAAAAAAA de bírom a gyerek érdekében!!!
Még a párom holnap 12 kor megy dolgozni és hétfőn 9.30kor ér haza, aztán szabin van. Remélem Bálinttal jók leszünk és megvárjuk.
Holnap jelentkezem, vagy Boris írja az smst. :wink:

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


szupi!!odry, de jó, átvészelted az éjszakát!!! büszke vagyok rád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na akkor jöjjön úgy Bálint, hogy apa is ott lehessen, pünkösdi kiskirályság leszek :?: :P

köszi tücsi :wink: figyu, végülis autókázáshoz jó ez az idő :lol:

mágnes, az, ikeás, de senki ne vegyen ilyet...szöszölődik, mindenre rátapadnak a zöld szöszök, úgyhogy most átcseréltem a másik szőnyegre 8)

na katám kötöm a zsebkendőmre a csomókat, vagy bogozom.. :oops: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry drága,
hogy vagy??
katata
 
 


Sziasztok!

Kata!
Köszike érdeklődésed, remekül....
Apuka még ma megy dolgozni és aztán itthon van. Szerinte csak maradunk az első időpontnál, azaz a 09.06.03.-nál :wink:
Remélem mindkettőnknek szép és boldogsággal teli nap lesz szerda!
Ti, hogy vagytok? Mentek valahova a hosszú hétvégén?
Nagyon várom már a híreket veletek kapcsolatosan!

Boris!
Ari vagy! :wink:

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


bocs odry: pünkösdi királyság lesztek? - így szerettem vóna írni :lol:
jól vagytok?

kata tarts még ki okés :lol: :lol:

zelem, kipihentétek a nyaralást :shock: :lol: :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry,
az az időpont tényleg nagyon jónak tűnik. :)
Nincs nagy program, az idő is olyan vacak... Kis séta és ennyi. Te bírsz még mozogni? Nincs most fájdalmad?

Boriska,
igyekszem kitartani...
Nektek van valami program a hosszú hétvégére?
katata
 
 


Sziasztok!

Kata!
Dehogy is nincs!!! Éjszaka már megint szenvedtem az a legrosszabb. Most már nem kímélem magamat, mert mától apuka itthon van szabin. Mozogni nem nagyon megy a dolog, mert 10 perc és kész vagyok. A vágásomnál és annál lejebb iszonyatosan bele tud nyílalni és olykor csillagokat látok. Ez ne lenne, semmi bajom nem lenne...
Akkor szerdára+++++++

Boris!
Mindégggy hogyan is íród, én értem :wink:

Holnap jelentkezem....

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, na akkor már nagyon várod Bálint megszületését, szerintem is jó, hogy kicsit aktívabb vagy..hátha..bár én nem értek hozzá, ha császármetszés lesz akkor a doki dönti el az időpontot és gondolom még jó lenne ha kicsikét bennt maradna a kisfiúcska :?: :shock: :lol:

kata, mi gyereknapoztunk, elmentünk a tropicariumba, az van a legközelebb hozzánk, Lujzi nagyon élvezte, szereti az állatokat :wink: mostantól meg nézem sasszemekkel a kis mikroszkópomat, hogy mikor lépjünk apával akcióba :wink: már kezd páfrányos lenni...sz.tem kb 1-2 nap..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Szasz Csajok!

Köszi a véleményeket az oltással kapcsolatban. Azt hiszem, hogy be fogom adatni a rotát. Ma alszom rá egyet, utána holnap reggel eldöntöm, mert holnap úgyis megyünk a kötelező oltásra, meg a pneumococcus ellenire.
Gyöngyi, múlnak a pöttyök Peti arcán? Rákented azt a szteroidos krémet? Állítólag a pöttyök azért is lehetnek, mert most ürült ki belőle az anyai hormon.

Pandi, édes a kisasszony, és milyen szöszi :D :D
Tücsi, hogy érzed magad? Csabi nagy kópé, látszik rajta.

Boriskám, anyósod agyalágyult. Lujzi meg egy angyal, nagyon édesen szopizza az ujját.

Kata, már csak kettőt kell aludni, mindjárt itt az igazság pillanata. Hogy vagy? Férjed itthon van?

Kriszke, üdv itt. A lényeg a legnehezebb egyben: Ne legyél türelmetlen. Miért volt rossz az inszem? Hol csinálták?

Mi hazamentünk pénteken, Lotti végigaludta a 3 órás utat. Otthon meg a vidéki levegőtől nagyon sokat aludt. Teljesen kiegyensúlyozott volt, sokat mosolygott. A 1,5 éves keresztlányom meggyurmókálta, segített fürdetni, cumivisszatevő felelős volt, nagyon bírtam a kis drágát. Lotti meg hősíesen tűrte a szeretgetést.
Anyós áttért az izéke megnevezésről az "ez"-re. Nem normális.

Na megyek, kihasználom az időt és vasalok egy kicsit. :cry:

KépKép
trinky
 
 


Csabika, szenzációs, és milyen vagány kiskrapek!
Jó, hogy beszéltek erről a láncról még sosem hallottam róla.

Dóri, kész hölgy már. Hogyan lehet pár hét alatt ilyen nagylánnyá változni? Kapunk fotót a házikóról is?

odry, hamarosan megcsodálhatod a te második királyfidat.

katata, +++++ezerrel szurkolok.

kriszke, neked is nagyon szurkolok, hogy már az első inszem sikeres legyen. Ne add fel!

boriska, olyan szép ez a kislány, igazán büszke lehetsz rá. Hajrá páfrányok!

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 


ilonkám :lol: jaja jól bpáfrányosodom asszem :lol: már ma gyanús volt :shock:
pásztorórák? elindultak?

trin köszi :lol: és miket hallok?????ez-nek hívja Lottit? ez figyelmetlenség vagy bunkóság????? na gondolom, hogy melyik..

Kép
Kép
piciboris
 
 


odry :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


zel? gyöngyike? katám jól vagy? mit érzel? juci? reni?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Pandácska! Nagyon szépek vagytok! Nagyon ügyi Dórika.
Tücsi! Nagyon vagány Csabi!
Hogy vagy?
Boriska!Ti is szépek vagytok! Édi Lujzi ahogy a földön alszik.
Kata! Hogy érzed magad?
Ági! Sajnálom hogy nem használt a Nutriton.
Igazán mi is kb. 2 hétig ettük, de nagy változást én sem tapasztaltam. Sőt anélkül volt, hogy 1-2 napig semmit nem bukott vissza.
Ilyen zsebbe, ágyra, ruhámra bukás nekem is van. Már lassan ki kell a kanapénkat tisztittani, mert mindenhol leköpdösi.
Trinky! Azok a pöttyök elmultak már szinte aznap, de picit kentem neki a szteroidossal. Utána száraz volt. Tejet azóta sem iszok. Az valószinű attól volt ilyen csunya, mert akkor nagyon sok madártejet ettem, mert attól volt elég sok tecsim.
Amugy elég szárazka a bőre Petinek, ezért kenem testápolóval (amit Anna kapott az ekcémás bőrre). És ha piros neki akkor szteroidossal vékonyan.
Mult héten megkaptuk mi is a kettő oltást. Akkor sirt Peti, de utána már azért, mert éhes volt.
Csak hőemelkedése volt, de éjszakára kapott kupott.
Odry! Egyben még?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Boris!
Biztosan jó kaland volt Lujzinak a gyereknap. Nagyon szép család vagytok!

Odry! Csak nem megelőzte kisfiad egy nappal a tervezett dátumot?

Kata!
Gondolom te nem sokat fogsz ma aludni. Nagyon várom a holnapi bejelentkezésedet. Csinálsz otthon tesztet előre, vagy kivárod a vérvételt?

Köszönjük, mi jól vagyunk. Bár az éjjel begörcsölt a vádlim, amitől kicsit beparáztam, de remélem semmi komoly. Apa hoz rá délután magnézium pezsgőtablettát, meg gyorsan előkerestem a gumis harisnyámat. Röhej, hogy júniusban fűtenünk kell, NYARAT AKAROK!

tücsökbogár
 
 


Sziasztok!

Na csajok most vagyok igazán nagy gondban. Szüljek, vagy ne????
Hülye kérdés, tudom, de holnap reggel 6 ra kell bemennem. A hegem most sokat vékonyodott, így a doki mondta, hogy ma maradjak bent és ma-holnap szülessen meg Bálint. Mondtam, hogy engedjen már haza és gondoljam át a dolgokat..... Az igazság, hogy most betójtam :oops:
Mivel tudom a császár útán milyen nehéz volt nekem, így felkészültem erre. Na de a másik élményt nem tudom..... Azt mondják addig rosssz és útánna nem.
A másik... én a Dáviddal vajudtam, tehát azt nagyábból tudom, viszont se tovább. Na már most úgy vagyok vele, hogy nem játszanám a nagy és erős nőt, hanem szülésnél is kérném a fájdalomcsillapítást.... Igen, de az állítólag epidurális. Na már most nagyon sok nőt hallodtam, hogy annyira nem jó és ha mégis császáros lennék, akkor meg nagyobb az esélyem, hogy érzem a műtétet :shock: ami köveztkeztében el is altatnának, amit szintén nem szeretnék. Na ezt most jól megkaptam :wink:
Szóval, ha egy kicsit bátorítanátok, vagy nem ....

Akkor holnap írok Borisnak!

Mindenkinek a legjobbakat!!!
FŐLEG NEKED KATA!!!!! ( holnapra)

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry!

Nem könnyű ez a dolog!de a doki dönti el vagy nem?
Én rendesen szültem,és ha nem muszáj akkor nem mennék császárra.Nekem a szülés után semmi bajom nem volt!
Bár én a szerencsések közé tartozom.Hiszen gátmetszésem sem volt.
A baba a legfontosabb,ha jó az orvos akkor jó kezekben leszel.
Nekem nem volt dokim,és még is világra jött NIa .Egy rezidensnél
szültem.

Minden rendben lesz!!!!!!!


boris!
gyönyörű a csajszi.

Trinky!
Miért hívja anyósod így?Nem szereti a gyereket?
Az Állatoknak is nevet adunk,Nem hogy a szemünk fényének!!!!!!
Beszélj vele,és kérd ki magadnak!!!!
m. reni
 
 


Katata!

Sokat gondolok rád++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
m. reni
 
 


Kata, nagyon szurkolok, nagyon bízok a sikerben :lol:

Odry, neked sok sikert :lol: tanácsot nem tudok adni, én nem voltam császáros, és fájdalomcsillapítót sem kaptam... A lényeg, hogy mindjárt itt van Bálint baba :lol:

Boris, nagyon szép kislányotok van :lol: olyan szépek a szemei :lol:

Trinky, anyósodról inkább semmit nem írok...
és alszik napközben Lotti? nekünk még mindig nem tökéletes: babakocsiban akár 3 órát is elalszik, ha sétálok vele, de napközben a kiságyát utálja.Mi lett az oltásokkal? Voltatok ortopédián?

Panda, Dóri olyan szép, édes baba :lol: És milyen nagylány már :lol:

Tücsi, Csabi pedig kis huncut, még a szemei is nevetnek :lol:
lábad hogy van?

Lilinek rendben van a csipője, levehette a terpeszrugit :lol: már nagyon édesen játszik mindennel, és be nem áll a szája :lol:

Kép
domo
 
 


odry, oh te jány, elhiszem miket érezhetsz most, és hidd el, szülés előtt minden nő fél, tart az egésztől, teljesen normális, hogy te még jobban aggódsz, hiszen nem tudod mi vár rád. én mégis arra bíztatlak, hogy beszélj a dokiddal mindjárt reggel, hogy mire számíthatsz, a császár után biztosan nehezebb, a hüvelyi szülésnél az epiduráltól ne félj, az a vajúdáshoz képest semmi! 5 perc alatt megcsinálják és nagyon jó, mert ha mégis császár lesz belőle akkor már nem piszkálnak külön a műtét előtt, egyébként meg nem érezehetsz semmit, mert folyamatosan tudják adagolni az érzéstelenítőt, ettől se tarts, ők tudják mikor mennyit kell adni.
de talán császárt fog javasolni a dokid nem? ha elvékonyodott a heg.. :?:
na jó sokat írtam de remélem kicsit megnyugodsz, odry, légy erős, már nincs sok hátra, a lényeg, hogy te is és a baba is rendben legyen a többi rossz gondolatot próbáld meg elhessegetni, ott lesz a párod?
sok sikert előre is, várom az smst, és tarts ki, mindent bele, hajrá odry :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry, teljes mértékben meg tudlak érteni. szerintem rám is ez döntés fog várni. Én ha lehet szeretném a második bébit rendesen megszülni. Nem azért mert a császár után bármilyen fájdalmam is lett volna, hanem mert szeretném megtapasztalni a végét is a dolgoknak. Persze jó, hogy te is vajúdtál, meg én is, de a végkifejlet hiányzik.

Szóval szerintem mindenképpen úgy szülj, ahogyan a babának a legjobb, meg persze az egészségednek.
Engem nem altattak császárhoz, viszont amikor már kimondták, hogy itt műtét lesz, akkor már epidurálist sem kaphattam volna, mert már a végénél jártam.

Hát lányok, mondtam a férjemnek, hogy rendezze le az anyját, vagy az anyaoroszlánnal fog találkozni a kedves mama. :lol: :lol:

Domo, Lotti szuperül aludt most, hogy otthon voltunk. Rengeteget volt a babakocsiban a levegőn és 2-3 órákat szunyált. Meg hordozókendőben is aludt egy párszor. A kiságyához próbálom szoktatni... folyt köv, felébredt :lol: :lol:

KépKép
trinky
 
 


trin ilyen nagy alvókája volt Lottinak :lol: :lol: Lujzit a mai napig nem tudom az ágyában elaltatni,most pont onnan vettem ki...nem skerült...na ahogy leraktam, játék közben a szőnyegen el is szunyált :P most itt szuszékol :shock:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Odry:
hát nehéz kérdés... Ha tartassz a normál szüléstől, akkor nem lehetne inkább a csaszit választani? Vagy ez nem kívánság műsor?
Nekem nem volt csaszim, így nem tudom milyen, de tény, hgoy a hüvelyi szülés egy életre szóló élmény. jajj nagyon drukkolok!!

Boriskám:
Lujzi igazi nőci :)

Tücsi:
Csabit is megnéztem, annyira látszik rajta, hogy milyen boldog, kiegyensúlyozott baba :)

Kata:
nagyonnagyonnagyon... :wink:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243946839.6776.jpg[/img] kukucs!

[/img] Kép Ahha! Szóval ezek nőttek ki a pelusomból!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243946903.7771.jpg[/img] Ilyen hurkáim vannak! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?