Hello Lányok!
Még jó, hogy van netünk, és mindennap fel tudok jönni!
Kár lenne kihagyni ezeket a csodás híreket!!!
Drága Benta!
Nagy-nagy gratula Neked és Benjáminnak! Sok boldogságot, jó egészséget!
Engem is feldobott, a "tök jól vagyunk!"
Anuknak nagyon szorítok, talán jobb is, hogy olvasgat, különben iszonyú nehéz lenne a várakozás gondolom.
Niki!
Irtóra csinos vagy, tényleg csak pocira ment a 16 kiló. Nem irigyellek viszont a megpróbáltatásokért, próbálj picit relaxálni, nem görcsölni rá, hogy jöjjön már, jöjjön már!
tudom, beszélni könnyű, de lehet, hogy ez a baj, hogy nagyon rágörcsölsz. Bocsi, nem akartam okoskodni, csak segíteni.
Én kóma vagyok, mindjárt megyek szundizni, de ma vettem be az utolsó szem gyógyszert. Hurrrá!
Holnap CTG.Kíváncsi leszek. Kell egy kontroll-kenetvétel is.
Semmi ingerenciám hozzá. Remélem, legalább kiderül, hogy minden o.k., eltűnt a baci.
Amadea!
Kitartást! Bár gondolom, nagyon nehéz türelmesnek lenni. Feri akkor most szabin van?
Lányok!
Egy kérdés: Én nem vettem mellszívót gondolván, majd kézzel fejek. szerintetek ez megvalósítható, vagy inkább vegyek? Nagyon megkönnyíti a dolgot? Vagy elég eldöntenem majd ha tapasztalom, hogy mennyi a tejcsi?
Mindenesetre előtejem elég bőségesen van, bár tudom, ebből nem lehet következtetni, hogy majd mennyi lesz. Tegnap a szoptatásról olvastam, és közben eláztattam egy pólót.
Puszi!