Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hazaértünk!

Áronnal és Velem minden rendben!
Tejcink van bőven - be is állt a mellem rendesen...majd írok ha vissza tudtam olvasni!

Puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Tökmag: azért nem mindenkinek sikerül annyi csudi "finosmágot" összegyűjteni, hogy azért indítsanak.

Ági: esetleg www.lll.hu/cikkek

Kép
kissmanó

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

azta, ki van egyenes adásban!!!!

Noémi, gratula, várjuk majd a fotókat..

Pussza

Kép
kissmanó

Ez HIHETETLEN! Noémi, éppen most nyúltam a telómért, hogy megkérdezzem mi újság van Veletek, erre már otthon is vagytok, sőt, be is jelentkeztél! :)
Képeket kérünk!!! :)

Manó: jóvan, igazad van- inkább egy hét túlhordás, mint ez a sok sz..r amit benyeltem... :?

Kép
tökmag79

Noémi!

De jó, hogy már otthon vagytok, és hogy tejcsi is van bőven! :D Szuper! :D

Kép
Kép
tabati

Noémi!!!! :D

Ha van időd, gyere mindenképp képekkel, meg a történettel!!!

De jó, hogy már otthon vagytok! :D

Kép

Kép
mukkancs

Hú de irigykedünk, Noémi! Üdv újra a Babaneten, jelentkezz majd, ki vagyunk éhezve minden infora, fényképre :P
preta

Isten hozott itthon, Noemi!

Varjuk a fotokat, :) :)

Koszi a linket Mano!

Udv
A
lys

megvolt az NST-ASK páros...minden változatlan, még mindig barna a haja :D , aztán valamit csinált dokker odabent, csak annyit mondott hogy megpróbáljuk leválasztani a burkot innen...aztán turkált, fájt, ennyi..

aztán mondta hogy lehet keményedés-görcs...DE nekem most 10-12-15 percenként 30-40 mp-re úgy görcsöl hogy könnybe lábad a szemem...asszem elkezdem mérni... :shock:

ja és elmagyarázta hogy hogy indítják a szülést...lehet az majd...

jajj Lili gyere ki magadtól, mert az a ballonos izé amiről beszélt nagyon gáz lehet, és ő se nagyon akarja, hát még én...

na méricskélek, meg eszem egy kis fagyit... :oops:

Kép
Kép
mniki84

Niki: szerintem nagyon nekiállt kézzel tágítani a dokkerod. A te pártodon próbál állni, hogy relatív természetesen, de indítva legyen.
Ha már beültette a bogarat az agyacskádba azzal a terminus módosítással.
Fel akarod venni a versenyt Anukkal meg Emma babával? S akkor hogyan lészen a táblival?

Kép
kissmanó

Szép napot!

Bentáéknak gratula! Tegnap este el is felejtettem írni, hogy neki is mennek a drukkok, de úgy látszik anélkül is ment :lol:

Noémi: hú de gyorsan hazaértetek! Otthon biztos jobb lesz lábadozni. És szupi hogy van tej dögivel :wink:

Anuknak és Nikinek hajrá!

Nálunk még mindig semmi. Kiváncsi leszek mi lesz holnap délelőtt a dokinál.

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek gratulálni, aki kezében tartja a babáját! Nagyon ügyesen csináltátok lányok! Aki még várja a nagy napot, annak pedig sok erőt és problémamentes, gyors szülést kívánok! Mindeninek nagyon szorítok és olvasni foglak titeket!

Velem minden rendben. Köszönöm, hogy örültetek nekem és szorítottatok, hogy minden rendben legyen. A munkahelyemen is nagyon jól fogadták a hírt, és ez a várandósság is sokkal könnyebb eddig, mint az előző volt. Úgyhogy remélem januárban megírhatom majd nektek, hogy megszületett egy kék szemű, szőke hajú kislány, vagy kisfiú :)

Ha van kedvetek és időtőtök, a http://veletlenbaba.blogspot.com oldalon végig kísérhetitek ennek a véletlen babának a történetét!

Puszi, Kata

Ui.: Manó! Köszönök mindent!
torokka

Hello Lányok!

Még jó, hogy van netünk, és mindennap fel tudok jönni!
Kár lenne kihagyni ezeket a csodás híreket!!!
Drága Benta!
Nagy-nagy gratula Neked és Benjáminnak! Sok boldogságot, jó egészséget!

Engem is feldobott, a "tök jól vagyunk!" :D

Anuknak nagyon szorítok, talán jobb is, hogy olvasgat, különben iszonyú nehéz lenne a várakozás gondolom.

Niki!
Irtóra csinos vagy, tényleg csak pocira ment a 16 kiló. Nem irigyellek viszont a megpróbáltatásokért, próbálj picit relaxálni, nem görcsölni rá, hogy jöjjön már, jöjjön már!
tudom, beszélni könnyű, de lehet, hogy ez a baj, hogy nagyon rágörcsölsz. Bocsi, nem akartam okoskodni, csak segíteni. :wink:

Én kóma vagyok, mindjárt megyek szundizni, de ma vettem be az utolsó szem gyógyszert. Hurrrá!
Holnap CTG.Kíváncsi leszek. Kell egy kontroll-kenetvétel is. :? Semmi ingerenciám hozzá. Remélem, legalább kiderül, hogy minden o.k., eltűnt a baci.

Amadea!
Kitartást! Bár gondolom, nagyon nehéz türelmesnek lenni. Feri akkor most szabin van?

Lányok!
Egy kérdés: Én nem vettem mellszívót gondolván, majd kézzel fejek. szerintetek ez megvalósítható, vagy inkább vegyek? Nagyon megkönnyíti a dolgot? Vagy elég eldöntenem majd ha tapasztalom, hogy mennyi a tejcsi?

Mindenesetre előtejem elég bőségesen van, bár tudom, ebből nem lehet következtetni, hogy majd mennyi lesz. Tegnap a szoptatásról olvastam, és közben eláztattam egy pólót. 8) :o

Puszi!

Kép
ácica de nouveau

Aztaaaaaa Noémi, nem semmi, ezt nagyon ügyesen csináltátok! Már otthon is vagytok, tejcsi is van, nagy-nagy gratula Neked és Áronnak!!!! Ha majd lesz pici időd, ugye raksz fel képeket?:)

Niki: :( Még mindig csak azt tudom írni, hogy kitartás, lassan csak kicsalogatjátok Lilit odabentről :)

Kata, örülök, hogy jelentkeztél, annak különösen, hogy jól fogadták a kisbaba híreket munkahelyeden! Továbbra is problémamentes és szép várandósságot kívánok Neked! És ha lesz egy pici időd, írj, hogy mi történik Veletek. Mikor fogjátok megtudni hogy kislány avagy kisfiú?
magdii

ú itt minnyá esik megint....

még mindig fájdogálok, anyukám azt mondta hogy feküdjek le aludni, ha el tudok aludni tőlük akkor semmi, ha felébredek rá, lehet lesz valami egyszercsak...na Zé a hangya alatt próbálkozom az alvással, de nem megy, még mindig 12-15 percenként jönnek mennek...

Kép
Kép
mniki84

Magdi: úgy nézem már nagyon eldöntött tény a Dávid. Vonalzód is erre kalibrálva :wink:

Kata: mit és miért köszönsz? Hát nem természetes dolgokat írtam?

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Noémi!
Üdv itthon :D ! Tök jó, hogy van tejecske :wink: ! Várjuk ám a fotót :wink: !

Anukékról még mindig semmi hír? :(

Niki!
A te dokid legalább csinál valamit....egyébként ettől a méhszájtágítástól simán beindulhat a szülés.....az enyém mindig olyan óvatosan vizsgál, hogy alig érzek valamit....Drukkolok nagyon nektek, átérzem a helyzeted :wink:

Ácica!
Mikor mész holnap ctg-re? Én 8:30-ra...lehet,hogy összefutunk?
Kézzel is lehet fejni, de szerintem egyszerűbb mellszívóval, na de majd kitapasztalod.....utólag is megveheted, ha úgy látod, szükséges....

Kata!
Szuper, hogy végül minden rendbe jött! Nagyon drukkolok nektek és problémamentes babavárást kívánok!!!!

Tökmag!
Igen, rosszul lehetnek a babák, a túlhordás legalább annyira veszélyes, mint egy koraszülés....kezd kimerülni a lepény....nem kapnak oxigént....belekakálnak a magzatvízbe és azt be is nyelik és akkor kész a katasztrófa....ismerősünk lánya pont így járt...ők is vártak a végtelenségig, végül az amúgy egészséges, érett baba válságos állapotban került az intenzívre....egy ikerpár egyik tagja pedig bele is halt (mindkettőnél ott voltam)...
Szóval én abszolút nem vagyok nyugodt, főleg a tegnap ctg után. Ráadásul Nóri alig mozgott ma....még nem volt meg a "kötelező" 5....

KépKép
amadea

Niki
Szerintem meg inkább sétálgass...

KépKép
amadea

Amadea: mondom, szakmai ártalom. Maradj nyugiban, s tuti jelez Nóri. Tudod te is nagyon jól, hogy tegnap nem a megfelelő állapotban voltál a ctg alatt.
Ez pont olyan, mint mikor nekem magas vérnyót mértek a rendelőben, s már épp nem kezdte a dokinéni hegyezni a tollát felírni valami vérnyócsökkentőt. Mire kiegyeztünk, hogy rendszeresen mérem, táblit csinálok, s bemutatom. Hát nagyjából ideális értékekkel mentem azután (kivétel mikor a jány felborította s trapára pakolta a kisszekrényt).
Most pénteken is mértek vérnyót (nem is írtam, pedig poénos). 153 volt a systolés értékem. Már vártam, hogy ismét rám ugranak. Helyette csak hatalmas vigyor volt mindkettejük részéről, s már nem is fűztek hozzá semmi negatív kommentárt.
Itthon bezzeg tök normi.
Nyugodtabb lennél ha otthon tudnál ctg-zni?
Tegnap uh volt ctg után? (már nem emléxem). azért ott látják a lepénykét, köldökzsinór áramlást, magzatvíz tisztaságot.
bár ezt én írom neked? :roll: :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Most nem tudom, hogy a Niki esetében (magzatvíz vizsgálat miatt) lehet-e alkalmazni a kád meleg vizet?
Ha nem, még mindig kipróbálhatja a meleg vizes zuhanyt. Folyik szépen lefele, s az is tud lazítani. Ha meg nem, akkor tényleg közeledik a születik Lilien című esszé.

Kép
kissmanó

Noémi: ez csodás, hogy sok tejed van!! Annyira kíváncsi vagyok a beszámolódra, és hogy milyen otthon Áronnal!
Írtam Katának: gratulál, sok örömet kíván Neked és ha bármi kérdésünk van, keressük bátran. :)

Torokka: örülök, hogy tök jól fogadták melóhelyeden a babót! Remélem kiegyensúlyozott várandóságod lesz!

Ácica: nekem egy jó számtól is be szokott indulni az előtejem. :) Vajon az anyatejnél is ez lesz- akár majd a nyílt utcán is csöpögök (kell vennem még betétet)…? :shock:

Niki: akaratos kiscsajotok lesz, az már biztos. :wink:

Amadea: ezt a vízbe kakálást olvastam én is, hogy nagyon gáz… Ennél nagyobb szívás nem is lehet szerintem, hogy az amúgy egészséges baba az utolsó pillanatban kerüljön veszélybe. :(
Nem próbálod ki a vodkás bábakoktélt? Lehet, hogy az elég „ütős” lenne…

Kissmanó: nagy szerencsénk, hogy itt vagy nekünk, szerintem senki nem tudja így megnyugtatni az embert, mint Te. :)

Magdi: gmailen próbáltam Veled kommunikálni (cseten), de nem haraptál rá. Ejnye. :)

Heni merre vagy? Pihizel?

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Egész nap ez a feszült várakozás, vajon ki lesz a következő szerencsés :roll: .

A magzatszurok, az tényleg gáz. Anno, engem ezért kellett megcsászározni. A kiírt napon beindultak a fájások, de 1 ujjnyiról semmit nem tágultam, viszont burokrepesztéskor észlelték, hogy zöld a víz :shock: . Onnan már csak kb 2-3 h-t vártunk, aztán műtét. A doki műtét közben mondta, hogy már borsópürészerű volt :shock: . A lányomnak azonban semmi baja nem lett :D

Kép
Kép
sosi

Tökmag, megvagyok, anyósék voltak élménybeszámolni Tossa de Mar-ról... őt sem ették meg a cápák, pedig hogy reménykedtem... :?

Aztán Németországból kaptam telefont csupa jó hírrel: anyukám felhívta a német rokonokat, persze úgy, hogy egy kukkot sem beszél németül, a rokonok meg nem tudnak magyarul. Az unokahúgom meg azt hitte, megszületett Benito, közben anyu csak azt szerette volna tudni, hogy van a család a múltkori tragédia után. Szóval jól elbeszélgettek, én meg tehettem rendbe a beszélgetést. Anyu közölte," nix baba", az unokahúgom meg annyit tudott mondani, hogy "Meine Oma ist in der Templom..." úgyhogy vicces kis beszélgetés lehetett. :):)

Amadea
, még annyival nem hordtad túl Nórit, hogy ilyeneken aggódj... Nyugi, minden teljesen rendben lesz, nem várat túl sokáig magára a kiscsaj.

Niki
, Neked is mennek a drukkok... Zsu tényleg régen jelentkezett már, mi lehet vele? Remélem, jól van.

Heni

Kép
szheni

Noémi, de örülök Nektek!!! Ezek szt mindketten tökéletesen jól vagytok! :) Küldj képet, légyszi, légyszi, légyszi!!!! Már nagyon vártunk ám! :):)

Heni

Kép
szheni

Noémi, már otthon??? :shock: Nem semmi... Szuper, hogy minden rendben. Nagyon örülök, hogy tejed is van :D Én is nagyon kiváncsi vagyok Áronra!!!! Kééépeeet akaroooook!

KépKép
süni76

Na de Heni drága...! Hogy akarhatsz ilyet, hogy cápa egye meg anyóst? Vagy ez valami befizetett (cápaevő) út? Mert ha igen, akkor nekem is lenne egy rakományom (szerintem Anuk is lelkesen fizetne egy jegyet- de csak oda)! :lol:
Ismerősöméknek büféjük van Balcsin, a papa a pultos és az évek alatt jól kikupálódott ő is németből: Essen ist még nicht fertig, lányom bringen nemsokára. :D

Csajok, írtam Anuknak, hogy mizu van már vele, a válasz:
"Sajnos még egyben vagyunk, nem indíthatnak, Emma dönt, holnap újra vizsgálatok"

De hát nem csak oxitocyn- os indítás van, nekem sem az lesz...! Akkor nem értem, miért kínozzák már őket. :?
Na ezt meg is kérdeztem tőle, most jött a válasz:

"Itt nincs semmi más, EPID sincs, úgy szülök, mint a középkorban :( A dokik be vannak carva tőlem"

Kép
tökmag79

Ó, hát egyetlen normális orvos sincs Veszprémben??! Anyósom nem jobb, mint Anuké, úgyhogy... bár a cápáknak jobb így. :):)

Heni

Kép
szheni

Áááá, de gáz! Szegény Anuk! Az orvosoknak meg nem becarni kellene, hanem megnyugtatni a kismamát, és segíteni, hogy minél könnyebben világra jöhessen a babó!!! :evil:

Tökmag! Ha írsz neki, írd meg, hogy kitartást, és sokat gondolunk rá!

Torokka!
De jó, hogy minden rendben Veletek! Gyere ezentúl gyakrabban!
Örülök, hogy melóhelyen jól fogadták.

Noémi!
Szuper, hogy már otthon vagytok. Nagyon szeretnénk már látni Áront, meg persze az újdonsült anyukát is. Gyere fotókkal mielőbb!

Amadea!
Én meg 9-re megyek! :D Most tényleg nagyobb az esélye, hogy összefussunk! Jó lenne. Lehet, egyszerre fekszünk majd bent. :wink: Nem tudom, utána ki UH-oz engem.
Köszi a választ a mellszívóval kapcsolatban. Ez a magzatvízbe kakilás tényleg gázos dolog, de Veletek NEM LESZ SEMMI GOND!
Nóri makkegészségesen jön majd világra.

Most nagyon élénk vagyok, 18-kor ébredtem a szundizásból. Jólesett nagyon.

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica de nouveau

Tökmag, bocsi, nem voltam gépközelben :oops: készültem dokihoz, a gépet meg bekapcsolva hagytam:) Nemrég értem haza, sok változás nincs, méhszáj 3111. Doki szerint még egy hétig egyben leszünk, úgyhogy jövő kedden újra ctg. Azt is mondta, hogy a kiírt időpont után, ha nem indul a szülés, naponta mennem kell ctg-re, és ha addig semmi gond, viszont nem indul magától a szülés, akkor kb. 10 napra rá indítják. Reméljük erre azért nem lesz szükség...
Szülőszobán egyébként teljes üresség, mondta a szülésznő, hogy összesen négyen vannak a gyerekágyon, úgyhogy nagyon lóg a levegőben egy bébidömping... remélem az én kisfiam nem úgy gondolja, hogy a legnagyobb tömegben szeretne megszületni, ma pl. olyan kis nyugodt volt minden, semmi szülés, ilyenkor lenne jó bent lenni :)

Megyek visszaolvasok, mi történt amíg dokinál voltam :)
magdii

Nem értem, hogy akkor meg miért tartják bent Anukot ha nem csinálnak semmit... Beindítani nem merik, hazaengedni nem merik... Remélem Emma most már hamarosan ki akar jönni- elég volt a lustiból. :)

Heni: akkor licitálhatunk. :)
Nem lógsz Te nekem valamivel? Mondjuk egy levélkével? :wink:

Ácica: már írtam neki, hogy mindenki szorít ezerrel :)

Noémivel is kommunikáltam: szegény most még kivan kicsit, de holnap megpróbál feltenni képet Áronról.
Nem féltem a csajt, ahogy ismerem, hamar fel fog épülni, bár ez most biztos húzós időszak neki.

Kép
tökmag79

Magdi: elképzeltem, ahogy a folyosón vajúdsz- szülsz! :lol:
Bocs, nem hagyhattam ki. :D
Na király, akkor nálad is ugyanez a szitu mint nálam: az én méhszájam is olyan zárt, hogy ennél zártabb nem is lehetne. Ezért is mondta dokim, hogy tökmindegy, várunk- e végéig vagy beindítja csütörtökön- tuti nem fog kinyílni már magától. :(

Kép
tökmag79

na, látom a zuhanyt valaki elzárta.
júni 1 nem tetszett egy bébnek se?

mára is van poénom, de ezt most nem a gyermekeim szolgáltatták.

ha már itt van Anyukám, elmentünk moziba. ott egyszer csak szól a mobilom, Gréti keresztanyuja. írtam neki sms-t, hogy mozizunk, de közben már hívta apát is. na, mikor megkapta az üzimet, válaszolt, hogy már azt hitte, hogy szülés közben zavar. háháhá...
amúgy utána felhívtam, s meséli, hogy anno egy másik komasszonyával is úgy járt, hogy ők indultak színházba, előtte beszélt a csajjal, akinek esze ágában sem volt szülni. erre a csajszi hívja vagy 3 óra múltán (mikor már vége volt a színháznak), hogy megvan a kisfia.
hát mondtam neki, hogy hívnám én is ismét 3 óra múlva.

fáj a derekam. de bírható

Kép
kissmanó

Jaj, ne már, szegény Anuk... és akkor most meddig nem csinálnak semmit??? Tényleg ennyire nem tudnak az orvosok mit tenni, hogy előrébb mozduljon végre a dolog???

Heni, ez a nem értjük egymás nyelvét de azért beszélgetünk dolog ismerős nálunk is :) Aranyos tud lenni, ahogy próbálják kézzel-lábbal megértetni egymást, bár nálunk ez személyes találkozásokkor volt így régebben, amíg külföldi rokonaink hazajártak látogatóba :)

Manó: igen, 98%-ban már eldöntött a Dávid név, a 100%-ot nem merem leírni, majd anyakönyvezés után :D

Amadea: nem lesz semmi gond, ne félj! Figyu, a ctg kimutatná ha baj lenne, nem? Milyen sűrűn kell ezentúl járnod?
magdii

Tökmag: :D :D :D simán lehet, hogy a végén folyosói gyerek lesz a fiamból :D Bár a szülésznőm azt mondta, ne izguljak, megoldjuk, ha dömping lesz is. Majd szülünk párosával a szülőszobákban :D
magdii

hát sajna már nincs ösmerősöm Veszprémben, kikérdezném a csajt ha még ott lenne.
tényleg ennyire félős eset lenne Anuk-Emma páros?
avagy védik a dokik a sejhajukat.....

Kép
kissmanó

Manó: egyik nap a héten ilyen sms- t kaptam ismerősömtől- Gratulálok a bébihez! Csak lestem hogy mi van? Aztán eszembe jutott, hogy előző este apámmal beszéltem, neki mondtam, hogy lehet, a héten megindítják a szülést, erre a kis pletykás már tovább is adta. :P

Magdi: anyakönyvvezetés után is lehet módosítani, úgyhogy nyugi! :lol:
De tényleg, hogy fogják megoldani ha minden szülőszoba foglalt lesz? Veszprémben egy vajúdó van, pech ha egyszerre többen vannak- pasikat nem engednek be ilyenkor!

Kép
tökmag79

Manó: sajnos tényleg ilyenek Veszprémben... Tudom, mert én is közeli vagyok, csak már rég elköltöztem. :)
Ismerősöm fél éve szült a veszprémi kórházban, hát... nem volt túl jó élménye/tapasztalata neki sem. Nemtom hány órás vajúdás után végre megcsászározták, de mire ezt eldöntötték a dokik...! :(

Kép
tökmag79

Noémi: titeket gyorsan kiraktak! De jobb is odahaz már... Fotók?

Szegény Anuk, ez nagyon-nagyon gáz!!!

Niki: nagyon jól nézel ki, de már lehet, h szülsz is épp, hajrá!

Tökmag: csak egy hátizsák: pelus+popsikenőcs, meg a tápszer készítéséhez a cuccos. De most nyertem 2000 Ftért egy tök jó pelenkázó táskát Teszveszen, így végre az is lesz!

Lys: megértelek, bár én elcseréném a csak éjfélkor alszik elre. Nekünk a 11től 7ig üvölt verzió van. Tuti nem tudja egyik babó sem, h mikor van nappal és éjszaka. Ja, a mienk rögtön sír, ha leioltjuk a villanyt, Lorka nem fél asötétben?

Amadea: neked is drukkolok!

Vmit mé akartam, de mennem kell. Pussz nektek!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Tökmag: van öt szülőszoba, nem tudom, ha ennél többen lennénk, akkor hová tennének... ráadásul az ötből kettő full felújított és mindenféle földi jóval felszerelt, szóval ott lenne jó vajúdni / szülni... tényleg, jövőhéten meg is kérdezem a szülésznőm, hogy mit csinálnak ha ötnél többen vannak? :shock: Gondolom erről is van forgatókönyvük egyébként :)
Az egy vajúdó Veszprémben azért elég kevés, nem???? Több mint érdekesek a veszprémi dokik, én még ilyet nem is hallottam, hogy ennyit vajúdjanak (hogy stílusos legyek...) egy-egy döntés előtt...
magdii

Ne már, Tökmag, ennyire hülye lennék?? :lol: :lol: Mindjárt utánanézek. :):)
10 percenként keményedek, de nem fáj nagyon, csak egy picit, a derekam viszont majd' leszakad. Mostmár csak azon izgulok, hogy reggelig bírjuk ki, akkor úgyis mennem kellene a kórházba... Aztán lehet, hogy túl sokat ültem kényelmetlenül és ezért fáj a derekam. Már nem tudom, mit higgyek.

Heni

Kép
szheni

Heni, akkor lehet találkozunk, mert mi is megyünk a kórházba holnap. 10 és 12 óra között futunk össze a dokimmal. Az alagsorban az uh-nál kell elcsípnünk. Lesz nst is, meg meg is vizsgál, meg ugye uh-t csinál.

Magdi: az Istvánban pl. úgy müxik, hogy ha tumultus van, akkor azok kerülnek a szülőszobára, akik közelebb vannak a kitolási szakhoz, tehát a vajúdás vége fele tartanak.

Kép
Kép
evicuska

Túlhordásra reagálva: Zalánt elméletileg 8 nappal hordtam túl, mégis tök egészségesen, magzatmázasan emelték ki a hasamból. Szóval a túlhordás sem bizti hogy az, lehet hogy csak el van számolva. És szerintem is, ha rendesen, rendszeresen ellenőrzik a bébit és téged is, akkor baj nem lehet.

Kép
Kép
evicuska

Evicuska, és akkor hol vajúdnak akiknek nem jut vajúdó? Tényleg a folyosón?:)
magdii

Tökmag: jó lehetett ilyent olvasni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

régi topikban olvasgatva az este bukkantam rá arra is, hogy anyós meg az elsőszülött fiacskáját mind zargatta kérdéseivel. szerencséje nem engem. meg különben már el is felejtettem. igaz, sok mást nem.
most apa ilyen irányban még nem emelt panaszt, csak az offroados haverok érdeklődnek keményen.

Heni: mégis Benito húz bele?

Niki! Halljátok ugye Lilkóval, hogy rózsaszín sor következik?

Kép
kissmanó

Magdi: hát, mire megszülik (hihi) a kérdést Anukkal, lehet hogy Emma megunja és szépen megszületik :)

Manó: haverok nagyon figyelmesek akkor, hogy ennyire drukkolnak! Vagy attól félnek talán, hogy kifuttok az időből és apa nem tud elmenni a versenyre?? :D

Heni: tényleg Te vagy most a soros! :)
Hűűű, ez izgi! De ahogy Magdi mondta- nincs nappali szülés, úgyhogy aludj egy kicsit most, mert lehet kemény éjszakád lesz! :wink:

Kép
tökmag79

Hűha, ilyet mondtam, hogy nincs nappali szülés? :) Nem inkább azt, hogy a legtöbb szülés éjszaka kezdődik? :)
Kíváncsi lennék, ha egész nap pörgök mondjuk, és pont akkor éjszaka rámjön a szülés, elaludnék-e két fájás között :D
magdii

Magdi: nem aludnál el. De szülés után beájulnál. Legalábbis nekem azt mondták anno Edóval való szülésem után mikor kipakoltak a megfigyelőbe, hogy 2 órát nem szabad aludnom. S ez volt éjfél előtt fél órával. Hát apa telefonon próbált ébren tartani, de 25 perc után rávettem, hogy hagyja a fenébe, mert csak azt fizeti majd, hogy hallja a szuszogásom, én meg alszom. Képtelen voltam ébren maradni.

Kép
kissmanó

Magdi: ja, valami ilyesmit mondtál- de ebből nekem csak az jött le, hogy éjszaka és szülés. :D
Egyébként egy ismerősöm mesélte, hogy őt úgy ébresztgették fel néha. :wink:

Manó: ilyen vajúdást akarok én is! Aztán majd a kitolásnál felébresztenek! 8)

Hogggy én milyen okos vagyok: kifőztem a béjb minden cuccát, aztán úgy gondoltam, hogy a szilikonos bimbóvédő tokját is sterilizálom, mert hát nem akarom a "koszos" dobozba visszarakni a tiszta cuccot. Úgy megolvadt, ahogy kell. :P

Kép
tökmag79

höhö...úgy vagyok vele mint 2 éve.
minden este elgondolom, hogy holnap sterilizálom a mellszívót. aztán még mindig nem tettem meg :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Na egy ilyen ébresztgetős vajúdással én is kiegyeznék :) Ma beszélgettünk az edáról a szülésznőmmel is, azt mondta, ha anno, amikor ő szült lett volna, tuti kér :) Lehet edával + álmosan tényleg csak a kitolásra ébrednénk fel :D
Most meg picit barnázgatok, gondolom a vizsgálattól...
Kisfiam meg csuklik... :lol:
magdii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?